עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לפטופ של דל שנרכש בארץ לפני כמעט שנתיים, הדיסק הקשיח קרס, התקבלה הודעה שהוא לקראת כשלון ויש לפנות ליצרן ו לא ניתן היה לפרמט ולהתקין עליו מחדש. בבדיקה באתר של דל בהתאם למזהה הנייד, פירוט האחריות הוא: Next Business Day Support - נותרו עוד 484 ימים. Parts Only - נותרו עוד 0 ימים. מה משמעות Next Business Day Support? האם זה רק שירות הגעה לבית הלקוח/תמיכה בתוך יום עסקים אחד, או כולל גם חלקים? כלומר, האם האחריות שנותרה לי היא רק שירות (יש עוד 484 ימים) כולל טיפול בתקלות/החלפת חומרה וכו', או שמכייון ש Parts Only = 0, אין טיפול? לפי הכתוב כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1372&messageid=121422265 1. אני מבין שיש לי אחריות גם לעבודה וגם לחלקים לעוד 48…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, ברשותי ThinkPad X200 עם מעבד P8600 של INTEL אני מפעיל במחשב כמה מכונות וירטואליות באמצעות VMWARE בביוס של המחשב בתפריט CPU יש שתי אופציות שכרגע הם Disabled (ככה המחשב הגיע מהחנות) האופציות הן: Intel ® Virtualization Technology Intel ® VT-d Feature האם כדאי להפוך את האופציות ל Enable? מה היתרונות והחסרונות של כל אפשרות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by massinvallus,

???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מחפש ביומיים האחרונים לקנות נייד שישמש ללימודים ובעיקר לשימוש ביתי. אני סגור על הגודל של 15 אינץ' וראיתי שישנם דגמים שמגיעים עם מקלדת מלאה כולל מספרים בצד וחלק לא. אם אני מתכוון לעבוד קצת עם אקסל מה אתם ממליצים לי לקחת? יש הבדל קריטי בין מקלדת מלאה לחלקית? כי ראיתי דגם טוב של דל אינספיריון שמגיע עם מקלדת חלקיץ

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום , אני רוצה לקנות זכרון של 1GB למחשב נייד IBM ThinkPad R50 , השאלה שלי היא האם הזכרון הזה מתאים : http://www.upgradememory.com/1GB_200_Pin_DDR-2_400MHz_(PC2-_P59556C15028.cfm תודה רבה על העזרה. רותם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by JentuS,

שלום לכל חברי הפורום הסיפור שלי הוא כזה : אני רוצה להרכיב מחשב נוסף בכדי שישמש בעיקרון לתוכנת השרת של Microsoft 2003/2008 , ואולי גם גלישה והורדה באינטרנט וזהו. ז''א המחשב יהיה כמו שרת כזה ביתי והמחשב הראשי שלי יהיה כמו תחנת עבודה המקושרת למחשב בו יהיה מותקן השרת אני לא כתבתי מה התקציב שלי בכותרת כי פשוט אני לא יודע כמה יכול לצאת המחיר בשביל מפרט למטרה זו , אני מצפה שאתם תעזרו לי ותגידו כמה זה יצא במחיר ואיזה מפרט מתאים , אני רק מנחש שבשביל שרת בלבד המפרט לא צריך ליהיות יקר וחזק מידי , אם אני טועה אז תקנו אותי בבקשה. אני רק אוסיף קצת פרטים : 1. לא אכפת לי מאיזו חנות יהיה המפרט 2. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי 3. השקט של המחשב לא חשוב לי 4. לא צריך שום ציוד היקפי ולא צ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avivb,

* מטרות המחשב: עבודה משרדית, תכנות (סטודנט למדעי המחשב), גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: זה פחות issue, הגב ישרוד * זמן סוללה: 3-4 שעות של שימוש קל (שימוש משרדי, לא גיימינג). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אני מתאר לעצמי שזה כבר לא נחשב מיוחד, אבל בכל זאת למען הסר ספק, HDMI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB לפחות * כונן אופטי: לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אני לא מבין בנושא של תחנות עגינה, אבל אני מאוד אשמח לאופציה כזו בעתיד (לא כלול בתקציב!). זה משהו שצריך מראש לקחת בחשבון? או שתכלס א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ofekd23,

1. מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים הגדרות כמה שיותר גבוהות ומשחקים כבדים כ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dudi.lankri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון הכל, משחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? 4.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי.. אז המחשב הוא בעיקר לעריכת תמונות ולעבודה עם תוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. לא נראה לי שיהיה OC בשימוש הזה. אני רוצה לדעת אם הרכיבים מספיקים מתאימים לשימוש הזה? והייתם ממליצים לשדרג ללוח-אם אחר? או שהוא גם טוב.. אני רוצה גם להוסיף SSD אבל לא החלטתי על איזה. אשמח גם להמלצות נוספות.. תודה [ATTACH=CONFIG]7806[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך לא משנה * משקל רצוי? משקל שיהיה מיועד לניידות טובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שחיזיק 4-5 שעות או אפילו יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מעבד - Core 2 Duo 6600 לוח אם - GIGABYTE 965 chipset זכרון - DDRII KINGSTON 667MHZ דיסק קשיח - WD 250GB SATAII 16MB X 2 כרטיס מסך - GIGABYTE מבוסס 7950GT מארז - Thermal Take swing VB6000BWS ספק - Thermal Take TR2-550W אשמח למצוא משהו שיוזיל את זה קצת.. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי רציתי לקבל חוות דעת על מפרט למחשב משחקים שהציעו לי. ללא כרטיס מסך כי קניתי לפני כמה חודשים את ה8600GTS 512 של BLISS וללא ציוד עיקפי. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤594 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤387 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ¤183 hמארז ללא ספק HEC 6A19B ¤206 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤437 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ: 3711¤ המלצות ושינויים יתקבלו בברכה =]

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by אלי לנדאו,

אהלן, אשמח לעזרתכם - מחפשים מחשב ביתי נייח לישומי אופיס + סרטים לילדים אינטרנט רגיל. בגדול, מוכנים להשקיע 3000-4000 ש"ח (יש כבר מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכד'), גמישים ליותר אם זה משהו שווה. קנינו לפני שנה וחצי דיסק קשיח SSD של 480 ג'יגה שאולי כדאי להעביר וגם הוספנו 8 ג'יגה רם זיכרון פנימי (את שניהם לא בטוח ששווה להעביר). הכי טוב מחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. תודה, אלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 אפשר לחרוג אם זה שידרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישומי אופיס, סרטים לילדים, גלישה רגילה באינטרנט 3. האם יש צורך …

15. מטרת המחשב:הרצת תוכנות היודעות לנצל ריבוי ליבות וזיכרון רב. בלוטות יהיה נחמד אך לא חובה מצלמת רשת גם נחמד צורב DVD חובה אם יש משהו טוב בצורה מורגשת עם חריגה קטנה זה בסדר. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקציב : 1100 דולר (זה כולל חריגה ) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים GTA IV/CRYSIS/COD6 וכו' , צפיה בסרטים, עריכה גרפית: פוטושופ ,וכאלה (: * גודל המסך? 15.4 אינצ' לפחות * משקל רצוי?לאמשנה המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה יציאת HDMI או DVI * בלוטות? רצוי אך לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כולל (: * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא (:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tidan31,

https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,2800,4361 מה ההבדל בין שני המחשבים ומדוע יש הבדל במחיר ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AShaker,

Intel I5 760 Gigabyte P55A-UD3 2X2GB ADATA DDR3 2000MHZ Segate Barracuda 1TB Radeon HD5850 Seasonic S12II 620W Antec 900 V2 אז כמה המחשב שלי שווה? והאם שווה לשדרג זכרון וכרטיס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by oshoman,

היי, אני מחפש לקנות תחנת עבודה שלhp, מישהו התנסה פעם בקניית מחשב מebay? זה אמין? אפשר לקנות בשקט? זה עדיין משתלם גם אחרי המשלוח ומיסים, החסרון זה אחריות כמובן. תודה.

20. Started by דובי770,

המפרט: Samsung NP300V3A מסך 13.3 HD מעבד i3-2330M זיכרון ראם 4GB דיסק-קשיח 500GB כמה אפשר לקבל עליו כיום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by haimlev,

[table][tr][td] תיאור המוצר: [/td] [td] Dell Studio 1558 מעבד : I7 Q820 8 ליבות זיכרון : 6 ג'יגה DDR 3 דיסק קשיח - 650 GB כרטיס מסך - ATI READON HD 5470 עם 4 GB זיכרון מחשב מפלצת סוס עבודה סוחב משחקים ... שמור מאוד מאוד מאוד . מציאה של פעם בחיים כולל מטען 120W חזק במיוחד [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] דרכים ליצירת קשר: [/td] [td] כתובת: באר שבע טלפון: 052-7222502 סלולרי: איש קשר: חיים דוא"ל: haimlev3@hotmail.com [/td] [/tr] [tr] [td] איזור בארץ [/td] [td] באר שבע וצפון הנגב מחיר : 3500 [/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. תראו אני רוצה לשדרג את הלוח אם+מעבד+כרטיס מסך+כרטיס זיכרון.. מעבד בערך 3 גיגה הרץ ,כרטיס מסך radeon 9800 pro , כרטיס זיכרון 512, לוח אם לא יודע שיהיה משהו טוב לא זבל... כמה זה יעלה לי.. ותיזכרו שאני שמדרג זאת אומרת מביא גם מה שיש לי עכשיו: 2.4 ghz, Geforce mx 440, 256 זיכרון......... אז יאללה מי שמבין שיגיד

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by fulabula,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל אבל תנסו להישאר בתקציב בבקשה אין לי הרבה יותר מזה לבזבז 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת עבודות בword א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs:go, skyrim, batman arkham origins/knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 או פחות אני לא יודע בדיוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

24. אני צריך ללא מסך

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לבנות מחשב שקט ואני רוצה ציוד היקפי כגון: אוזניות, מסך, מקלדת ועכבר. אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל ולא מוארת. אני רוצה שיהיה עמיד במצבים של חום (אני גר באיזור חם) ואני צריך קירור טוב. אני רוצה מעבד וכרטיס מסך שיהיו עמידים למשחקים שעומדים או יגיעו בעתיד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים