עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shloosh,

הסתכלו במפרט שלי בבקשה. אני בעיקר משחק משחקים,גולש באינטרנט. אולי מארז או משהו לא יודע...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1486 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 604 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 913 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1576 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 180 1 מקלדות LOGITECH G15 Gaming Keyboard ¤ 601 1 עכברים LOGITECH MX518 Gaming-Gr…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tb0001,

היי, אחרי שנים שאני מתעסק עם מחשבי עגלה, עדיין עובד על פנטיום1 200 וכל מיני פנטיום 2 ו פנטיום 3, החלטתי, שמכיוון שאני גם עובר לדירה חדשה, גם לקנות מחשב חדש, והפעם - לשם שינוי, מחשב טוב. המחשב יריץ לינוקס ולא ישמש למשחקים בכלל, אלא רק לצורכי פיתוח תוכנה ודברים כמו גלישה באינטרנט ואיי אר סי וכל זה. הדברים הכי מאמצים שהוא יעשה זה לקמפל ולהריץ הרבה מאד אפליקציות בו זמנית למשך הרבה זמן - כלומר, שלא יתחיל להתפרק לי עם פיירפוקס שפתוח עם 50 טאבים בזמן שהוא מקמפל איזה 3-5 דברים ומשמיע אוגגים... הממ, הדילמה העיקרית שלי זה אם לקחת איי אמ די או אינטל, מהקצת שקראתי כאן נוצרה תחושה כאילו אינטל יותר טובים באופן כללי ואיי אמ די יותר טובים למשחקים, או משהו כזה. העדפה שלי באופן טבעי ה…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כאשר אני אמר פחות מ-4200 הכוונה היא שזה המקסימום שבמקסימום שאני מוכן להשקיע במחשב נייד. האיזור של 3000-3500 יהיה בסדר בשבילי. ידוע לי שכח העיבוד הזמין היום למעבדים ניידים הוא מעבר לכל פרפורציה ביחס ליישומי אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. אציין כי מעבד XP1600 עם 256MB DDR266 על מחשב שולחני מספיקים לי מעל ומעבר. אני לא עושה חישובים מתמטיים, ואין לי כוונה להנדס קורים אטומיים או לחשב את נוסחאות הפנסיה של משרד האוצר - השימוש העיקרי שאני עושה זה PDF די כבדים, סריקות, גלישה באינטרנט ווורד - לפעמים קצת אקסל. למרות זה, יהיה נחמד עם אפשר להשיג מחשב במחיר טוב עם 512MB זכרון ופלטפורמה די עדכנית. חשבתי על lenovo c100 ומצאתי אותו במכירה קבוצתית גם באיזור 3300~, אבל אני מבין שלא מד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tobul,

טוב אז אני צריך מחשב יותר לאחים שלי שרוצים לשחק במשחקים קצת כבדים...אני צריך את המחשב בלי מסך ובלי רמקולים. הסתכלתי קצת במפרים המוכנים שלכם המפרט של ה-4000 שקל נראה סבבה אבל אני אולי אחק את המעבד שיש במפרט משחקים ב-4500... המפרט של ה-400 הוא: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty 520 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRA…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yonatanph,

אבא שלי קנה את הMSI WIND והעביר לי הנייד הישן שלו - 15' של ACER. הTOUCHPAD לא עובד (מסבר שהוא אף פעם לא עבד ואבא שלי פשוט לא טרח לתקן את זה לפני שפגה האחריות - הוא העדיף להשתמש בעכבר בכל מקרה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים אבל שום דבר לא מגיב , לא המשטח ולא הכפתורים של הTOUCHPAD. אני מניח שחייבים להחליף את כל המערך של הTOUCHPAD. מישהו יודע איפה אפשר לבצע כזה תיקון? האם צריך מעבדה מתמחה או שכל מעבדה תדע לבצע החלפה כזאת? וכמה אמור כזה תיקון לעלות לי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dorosh,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשרי לא חייב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Rיה,

מה שידוע זה מסך 17 שטוח כרטיס מסך 6600 gt לא בטוח איזה יצרן של הכטיס אולי gigabyte מעבד s-939amd 3200 venice core זיכרון 512 אם אפשר אז יותר צורב דיוידי ללא כונן דיסקטים עם מקלדת רגילה ועכבר של מיקרוסופט(ב-40 ש"ח בערך)ולוח אם איכותי והכי חשוב כרטיס קול איכותי (dj)וכל השאר...אם שחכנו ללא רמקולים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by MODY69,

שלום, סבתא שלי מעוניינת להפוך להאקרית מגניבה ולכן רוצה לפטופ אז הדרישות הן: 15 אינץ' מערכת הפעלה win7/8 כונן DVD המחשב צריך להיות מסוגל להריץ skype/browser... לא דברים כבדים. 3 שנים אחריות - עדיפות גדולה. תודה רבה, MODY.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by EviLeader,

שלום חברי קהילה. לפני שאפתח בשאלה, המפרט שלי נמצא בפרופיל. היום אני מחזיק בלוח אם יחסית לא משהו שנקרא Gigabyte K8nf-9, בלוח אם הזה אי אפשר להכניס הטסינק מתקבל על הדעת וזה בגלל חוסר מקום באיזור המעבד (את Zalman CNPS 8000 אני לא מצליח להכניס!). הזיכרונות עדיין בDDR1 אולם בתחום הזה אני ממש לא רואה בעיה, ddr2 לא בדיוק הוכיח את עצמו. בתחום המעבד, לדעתי אני יוכל עוד להחזיק אבל זה די קשה.. הכרטיס מסך ממש לא משהו אבל גם איתו אני חושב שאוכל עוד לסחוב. עכשיו, באתי לשאול את דעתכם ואני בטוח שאשמע כאן כמה הצעות. האם שווה לי לעשות את השידרוג עכשיו? אם כן מהו? הרי ב3200 ש"ח לא בדיוק הייתי קונה גם לוח אם גם זיכרון גם מעבד וגם כרטיס מסך.. האם יש צורך בלהחליף ספק? יש לי 400W של RAIDMAX, מה…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by sasi20,

AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,395 ש"ח Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 266 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 550 ש"ח Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline 1,379 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,790 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח Vantec ThermoFlow 120MM Smart 87 ש"ח ZALMAN ZM-MFC1 152 ש"ח המחשב מיועד למשחקים תוכנות בין השאר ולאוברקלוק (בעתיד) כמה שאלות אחרונות 1. האם המאוורר שלקחתי מתאים לגוף קירור? 2.האם הספ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תקציב קשיח, הדרישות הביאו אותי לסכום שמופיע בכותרת (כ-3800 ש"ח). אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל משהו נחוץ אז אפשר, אם ניתן לחסוך על משהו מיותר אז גם טוב אבל זה פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ובנוסף גיימינג קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו פיפא ו-NBA2K, לא יותר מזה. מה שכן, צריך שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים הכי עדכניים כמה שיותר שנים קדימה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by UC,

אי אפשר לחרוג מהסכום הזה אבל, אני רוצה שהמפרט יכלול בתוכו את המארז thermaltake xaser 3(לא משנה הדגם עצמו) לכן אני זקוק במפרט הזה גם לספק אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת וכל החומרה שמסביב רק בחלקים שבמארז עצמו אני לא גיימר כבד, אבל שהמחשב יוכל להריץ את פיפא, nfs וכו' תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. תקציב מקסימאלי - 2K, עדיף עם מערכת הפעלה WINDOWS 7. מעדיף לא לחרוג מהתקציב. ישמש בעיקר לעבודה משרדית (OFFICE, אינטרנט, עריכת סרטוני וידאו ביתיים GOPRO, משחקים לא זללנים) אין צורך בציוד היקפי שקט אינו משמעותי אין תוכניות ל-OVERCLOCK לא מתוכננים שדרוגים משמעותיים בעתיד חשוב דיסק קשיח של 1TB זכרון 8GB RAM תודה, עודד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by david6655,

שלום, אני עומד לקנות מחשב מחוץ לארץ ואני צריך את המפרט המתאים מחיר- עד 7K שימוש במחשב- בעיקר גיימינג רמת חשיבות השקט- מ8-10 -אין צורך בOC -אין צורך בציוד היקפי וגם מערכת הפעלה -אין לי חנות מועדפת כי אני קונה מחוץ לארץ הערות- החלקים שהייתי רוצה שיהיו במפרט הם: מעבד I7+.... כרטיס מסך GTX 680 , קירור מחשב על בסיס מים (לא חובה אבל עדיף) , מארז עם עיצוב יפה וגם שתהיה לו שליטה ידנית במאווררים(לא חובה אבל עדיף) -הייתי רוצה שתיתנו לי 3 סוגים של מפרטים תודה רבה לעוזרים!!! ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by JediMaster,

שלום לכולם! ברצוני אולי לרכוש מחשב חדש, ולמרות שאני כן מבין יחסית במחשבים, אני לא רוצה להתחיל להתעסק לגמרי במפרט כי אני לא מבין בזה עד הסוף. יש כמה נקודות חשובות לי מאוד שאני לא רוצה להתפשר עליהם במפרט, ואני קודם יציין אותם. לפני כל זה אני אגיד שהתקציב נראה לי נע בסביבות ה6000 ש"ח, כאשר רצוי לעגל כלפי מטה ולא כלפי מעלה, ועדיף אפילו מפרט ב5000. קודם כל אני רוצה מחשב שקט, ואפילו שקט מאוד. יש לי 4 שנים מחשב שעושה רעש של שואב אבק ודי נשבר לי מזה. זה לא אומר שאני רוצה מאווררים שיפעלו חלש או באיטיות, אבל אני בהחלט רוצה מחשב שיהיה שקט ככל האפשר. לאחר מכן, אני פה ושם משחק משחקים. זה לא אומר שאני רוצה את החומרה והדברים הכי חדישים שיש בשוק, אבל אני כן רוצה דברים שיכולים להחזיק לאור…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן, זה המפרט שאני חושב עליו, המחשב יהיה מדיה סנטר + טיפה משחקים לא כבדים + אינטרנט + צרכים סטודנטיאלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא אבל אם חובה ואני די בטוח שלא חובה אז ב250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD + סאונד וצרכים סטודנטיאלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by lazy-bones,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על השילוש הבא. המטרה היא גיימינג. חשוב לציין שמחכים לשילוש הרכיבים הבאים: ספק כח - Seasonic x660, כרטיס מסך - EVGA 1070ti hybrid, דיסק SSD, קירור למעבד - Noctua nh-d14. MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Intel Core i5 9600K / 1151 Tray Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם! לפני שבועיים רכשתי מחשב נייד Dell Studio 1555 עם כרטיס מסך 4570 של ATI, בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמחשב אבל יש רק דבר אחד שמפריע לי (כפי שניחשתם מהכותרת) וזה התחממות המחשב בצד שמאל והטאצ'פאד מלמעלה והתחממות כמעט בכל האזור שלמטה (המאווררים שלו נמצאים למטה) במיוחד כשהוא על המיטה או על הרגליים שלי ובמיוחד כשאני מריץ משחקים. אחרי שחפרתי פה קצת בפורום הבנתי שאם לקנות משטח קירור אז רק של Zalman nc 200 או Zalman nc 150 אבל מצד שני היו פה כמה אנשים שכתבו שמשטח קירור עם מאווררים זאת הוצאה מיותרת ואפשר להסתפק פשוט במעמד-פאד שמגביה את המחשב ונותן למאווררים אפשרות לשאוב אוויר לא חם. אז יש לי כמה שאלות: 1.מה ההבדל בין ה NC 200 ל- NC 150 ? איזה מהם יתאים לי יותר למחשב שהוא 1…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום רב, יש לי שני חברים שרוצים מפרטים ביחס עלות/תועלת. נתחיל מהכבד יותר. מפרט ב6 אלף , גג ללא חריגה. מחשב שמיועד לשימוש במשחקים וסרטי HD . הדרישות הן שיוכל לבצע ריבוי משימות (אומנם לא עיצוב גרפי או משהו שטוחן את המעבד אבל עדיין פתיחת יישומים במקביל). המפרט הזה דורש מסך LCD 22 אינץ' ואין עוד צורך בציוד היקפי אחר. אבל זה לא אומר שצריך לרדת בכרטיס מסך כי הוא מיועד גם לחיבור לLCD 32 אינץ' . אז 4870 יכול לבוא פה טוב לפי דעתי. הדרישות הן שהמארז יהיה שקט ובלי תאורה שמפריעה כי זה בחדר שינה. דרוש קירור טוב כי מיועד OC בעתיד. למפרט הקל יותר. מפרט ב3200 גג , שמיועד ל HD מחובר למסך 32 אינץ' בלבד . מיועד להריץ סרטי HD ומשחקים כמו MIRRORS EDGE ו COD5 בצורה איכותית ללא קרטו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eladelad,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות הכי טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf4 gta v -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ivory וksp

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. החליפו לי את המסך לאחר שנהרס לגמרי, אבל עכשיו כל פעם שאני לוחץ קלות על דפנות המסך (בפלסטיק השחור שמקיף את המסך), כל הנוזלים בו מתחרבשים (כמו שקורה במחשבונים) ועם המסך הקודם זה לא היה ככה. יש מצב שהייתה שכבת הגנה שהם שכחו לשים או מה? שמו לי ווינדוס HOME PREMIUM בעברית, ואני רגיל לאנגלית. איך ל*****ל אני מחזיר את זה לאנגלית? יש לי קוד מקורי אבל אין לי לא סידי ולא כונן דיסקים דבר אחרון שקורה, זה שהוא לא מזהה כמה שעות נותרו לסוללה. הוא מראה אך ורק את האחוזים שנותרו. מה הולך שם ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by TectoR,

מדוע המחשבים שלהם כל כך יקרים ביחס למה שהם מציעים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_292_2174

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מחפש ביומיים האחרונים לקנות נייד שישמש ללימודים ובעיקר לשימוש ביתי. אני סגור על הגודל של 15 אינץ' וראיתי שישנם דגמים שמגיעים עם מקלדת מלאה כולל מספרים בצד וחלק לא. אם אני מתכוון לעבוד קצת עם אקסל מה אתם ממליצים לי לקחת? יש הבדל קריטי בין מקלדת מלאה לחלקית? כי ראיתי דגם טוב של דל אינספיריון שמגיע עם מקלדת חלקיץ

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.