עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EnerGy,

שלום, אני מעוניין שתרכיבו מפרט לחבר. הנה כל התשובות לשאלות הרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים פלאש קלים, ושאר משחקים קלים …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר.. במידה וזה קיצוני אז מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), גרפיקה, משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות אדובי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים דיי כבדים (שהמפרט יהיה יותר לגיימינג ופחות לגרפיקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PILOT 23 אינץ' -לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yarin153,

טעות במיקום הפוסט אפשר לסגור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה...הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טוב ומהיר שיש מקווה שתעזרו לי תודה

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אנשים אני מחפש לקנות מחשב חדש ( וזה עושה לי קצת ), אני מחפש מחשב שיתאים לתקציב של 3 אלף עם אפשרות לחריגות, שישמש אותי בשביל קצת אינטרנט, קצת משחקים (הכוונה בעיקר למחשקים בני שנה\שנתיים ולא הכי חדשים), קצת עריכת גרפיקה ותמונות, קצת סרטים וממש טיפה של כתיבת תוכנות. הרעיון הבסיסי שהיה לי וההצעות שקיבלתי: Intel CORE 2 DUO E6550 4mb. KINGSTON 1GB 667Mhz X 2 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI 2600XT 256MB GDDR3 HDMI . דיסק קשיח 250GB 16MB SATA 2 WD. כמובן צורב DVD dual-Layer. כמו שאתם רואים לא שמתי לוח אם, כי ממש אין לי מושג מה יתאים, ובשביל זה אתם עזרה גדוווולה וכמובן שלא שמתי מארז כי לא חשבתי על זה אבל אשמח גם להצעות לזה (שאני לא ידביק הכל עם מסטיק ויניח את זה על השול…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערוצי טלויזיה ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איזה מחשב עדיף והאם הם שווים את הכסף (המחיר שכתוב ליד השם ולא שכתוב באתר] ASUS Eee PC 1005HA 1921 שקל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12913 Acer Aspire One Atom N270 1.6GHZ 1GB 160GB 10.1" 1569 שקל http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=414211356&sog=C-PCLaptop

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by assafkm,

אני מתכוון לקנות נייד חדש.. עשיתי סקר שוק והגעתי לשני אופציות שנכנסות בתקציב ובדרישות, לכל אחד יתתרונות וחסרונות צריך המלצה בשביל הביטחון המחשבים: Asus ZenBook UX305FA-FB274H http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27267 Dell Inspiron 13 7000 7359-65008G5HITW1 http://ksp.co.il/?uin=29077 ההבדלים המהותיים: מעבד: אסוס: intel m דל: intel i7 6500 hdmi : אסוס - מיקרו דל- רגיל 1.4a מסך: אסוס: (QHD+ (3200 x 1800 (לא מגע) דל: (FHD (1920 x 1080 מגע דיסק: אסוס: SSD 512 דל: היברידי 500 סאטה + 8 ססד זמן סוללה: אסוס: 9-10 שעות דל: 4-5 שעות (לפי יצרן ומעט אנשים שאמרו לי) משקל: אסוס: 1.2 קג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by אלי לנדאו,

אהלן, אשמח לעזרתכם - מחפשים מחשב ביתי נייח לישומי אופיס + סרטים לילדים אינטרנט רגיל. בגדול, מוכנים להשקיע 3000-4000 ש"ח (יש כבר מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכד'), גמישים ליותר אם זה משהו שווה. קנינו לפני שנה וחצי דיסק קשיח SSD של 480 ג'יגה שאולי כדאי להעביר וגם הוספנו 8 ג'יגה רם זיכרון פנימי (את שניהם לא בטוח ששווה להעביר). הכי טוב מחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. תודה, אלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 אפשר לחרוג אם זה שידרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישומי אופיס, סרטים לילדים, גלישה רגילה באינטרנט 3. האם יש צורך …

10. ברצוני לקנות מחשב חדש שמחירו בסביבות ה 4500 אולי קצת יותר לצרכי עבודה ומשחקים מידי פעם ... הרכבתי מפרט שכלל את המרכיבים החשובים בינתיים אך חסר לי לוח אם והיות ואני לא מעודכן בלוחות אם החדשים והטובים אבקש המלצות כרגע המפרט הוא מעבד - Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB כרטיס מסך - Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E זכרון - 2GB Kingstone ddr2 667 דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII אשמח לשמוע על כל שינוי שתחשבו לנכון ובנוסף על מקומות טובים ואמינים שאפשר לקנות בהם את המחשב תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by alex8001,

אני רוצה לקנות בקרוב מחשב נייד ואני מתלבט בין שניים המטרה היא בעיקרון משחקים כמו(NAPOLEON TOTAL WAR) הראשון הוא: http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=770184 והשני הוא: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=9497 על מה אתם ממליצים יותר? הערה:הדרישות מערכת של המשחק: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=754&game=Napoleon:איזה מחשב ירי%20Total%20War ואני רוצה לדעת יריץ יותר טוב את המשחק תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. WD 40GB 7200RPM 299 ש"ח 300W ATX 87 ש"ח Genius LIVE Maker 5.1 Sound Card 92 ש"ח SAMSUNG CDROM x 52 Bulk 120 ש"ח Creative SBS 230 * 68 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח Viewsonic 17 E70 661 ש"ח הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה 260 ש"ח Sapphire Radeon 7000 64MB DDR 246 ש"ח SPIRE HD05040B FlowCooler 76 ש"ח Asus P4S800 SIS 648FX 435 ש"ח Samsung 256MB DDR 400 Original 354 ש"ח Thermaltake Lanparty Xaser-Bag for Midi Tower Cases 142 ש"ח Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 136 ש"ח Intel Pentium 4 2.4GHz E Prescott 1MB 533MHz BOX 789 ש"ח CoolerMaster Aero 4 Lite 92 ש"ח למישו י…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ומתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע ללא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עריכה\קידודי וידאו והמרות. בנוסף אפשרות להרצת משחקים כדוגמת CALL OF DUTY, battlefield 3 על רזולציית FULL HD בהגדרות גבוהות. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציית המסך היא FULLHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא, אבל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by fulabula,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל אבל תנסו להישאר בתקציב בבקשה אין לי הרבה יותר מזה לבזבז 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת עבודות בword א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs:go, skyrim, batman arkham origins/knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 או פחות אני לא יודע בדיוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

15. בוקר טוב לכולם, לפני שאני רושם את המפרט אני רק רוצה להוסיף כמה דברים... המפרט הוא ללא OC (לא אוהב ולא רוצה להתעסק עם זה) המערכת בנויה בעיקר למשחקים אך גם לעיצוב ובניית אתרים ועבודה עם הרבה תוכנות וטאבים פתוחים בו זמנית... שימו לב שגם חשוב לי איכות החומרים ולכן שמתי מארז יחסית יקר (גדול מבפנים ובכללי קראתי עליו כמה ביקורות והציונים שלו לא יורדים מ 90) המעבד נבחר בכווה למרות שרבים פה אומרים שהוא לא שווה את ההפשר, החלטתי להמר עליו.. אני אשאיר כמה שאלות בסוף.. מפרט : Core I5 3570 3.4 Ghz 1100 שח Arctic Freeze 13 135 שח Gigabyte H77-DS3H s1155 DDR3 1600Mhz 500שח Corsair XMS 8GB DDR3 1600Mhz CL11 X2 195 שח X 2 = 390 שח Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata3 420שח Sapphire HD…

16. Started by Black_Citadel,

בלי להתמעמע הרבה, מה הכי טוב בעולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pain_killer12,

שלום חברים, יש לי קרובים בארה"ב והם מגיעים לארץ. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על לפטופ קל- בסביבות ה300$ אם קיים כזה דבר, ואם אין קל אז אפילו רגיל. השימושים הם אינטרנט ולימודים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tahco,

שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. שיניתי את הדרישות שלי מהמחשב * מטרות המחשב? תכנות אפליקציות, צריך שיתמוך בvirtual box על מנת שאוכל לתכנת גם על Mac וגם על Linux * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה *…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי.. ראיתי כמה מחשבים. הראשון TOSHIBA Satellite L500-1FW עם 3 ג'יגה DDR2 השני LENOVO G550 NTD9AIV 2958-9AG עם DDR3 ועוד שניים חופפים, אחד של LG והשני של DELL.. רציתי לדעת בגדול אם מישהו משתמש באילו מאלה.. שכן היו לי כבר כמה סוגי מחשבים (מהעבודה) אבל אף פעם לא טושיבה.. את המסך של LENOVO ממש לא אהבתי.. נמוך ומעצבן. וגם התזוזה של העכבר לא מרשימה. השימוש חופף.. בעיקר עבודה. קצת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה.. וכד,).. דעתכם והמלצותיכם בברכה.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Wunderbar,

שלום חברים, חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, שימוש בסקייפ ובוורד. התקציב הוא 2,500. יחד עם זאת, אני מאמין כי ניתן למצוא מחשב שיענה על צרכים אלו במחיר נמוך באופן משמעותי. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על מחשב לשימושים אלו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by davidpc,

יש לי מחשב מדגם Asus R510VC הבעיה כרגע מספיק ל2 וחצי שעות בלי בלי טעינה גם הורדתי בהירות יש אולי עוד דרך שהמחש עבוד יותר מי 2 וחצי שעות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מתחיל בימים אלה ללמוד באוניברסיטת חיפה ואני רוצה לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב (3 חודשים נקרא אצלי קרוב) אני לומד בפקולטה למדמ"ח ומחפש מחשב שישרת אותי למשך כל תקופת התואר. התקציב שיש לי לקנייה הוא סביב 3500 שח. יש לי 2 שאלות בנושא 1. האם יש צפי ליציאת טכנולוגיה חדשה (מעבדי I5/זכרונות וכו) בחודשיים הקרובים בוודאות, ששווה להמתין לה? 2. אני בודק אפשרות להזמין מחשב של לנובו מדגם T500 מאתר החברה בארה"ב אני מודע לעובדה שצריך כרטיס אשראי אמריקאי, ופטרתי את הנושא הזה על ידי הוספת כתובת אמריקאית לכרטיס אשראי ישראלי האם אתם צופים בעיה שיכולה להיות עם הזמנת מחשב מחו"ל ושירות שלו בארץ? (המחיר יוצא משהו כמו 3400 שח אחרי משלוח ומיסים במקום 6500 שח בארץ) המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות של …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אוקי דוד שלי צריך להפסטר מהעגלה שלו פנטיום 2 עם ריווה tnt עכשיו הוא רוצה שהמחשב יחזיק 5-6 שנים ושהיה ניתן לשידרוגים עכשיו הוא עוסק בתכנות (עובד בחברת סטארט אפ) והוא רוצה שהמערכת תשמש ללינוקס משחקים הוא אמר שאולי וגם לא doom3 אלה יותר בכיון cs הרגיל שגם לא צריכים משהו הנה מה שהכנתי תנו לי בעצות Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE K8NF-9 NF4, s939, PCI-E 512MB 400MHz V-DATA שתיהם כאלה לגיגה X300-SE PCI-E 128MB +TV 160GB 7200 8MB WD1600JB NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compucase CI-6A19 300W סה''כ 3325 מה אתם חושבים הספק יחזיק ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 5.5K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 את Dragon age Inquisition וcsgo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים