ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ותודה מראש האם ספק כוח של 300W יצליח להריץ את זה: intel 4460 3.4 GHz intel H81 2x4 DDR3 RAM 1600 MHz 7200 rpm msi gtx 750 ti (באתר רשום שמומולץ 400W) הערה חשובה, אני יכול להחליף רק את ספק הכוח ואת הכרטיס הגרפי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אבקש הצעה למחשב למשחקים, עם דגש על איכות הרכיבים, מכיוון שאני לא מחליף מחשב בתדירות גבוהה (המחשב שלי כרגע בן 5.....) כמו כן ארצה לכלול quad, 8800GT, מינימום 2 ג'יגה זיכרון עם עדיפות ל4 מכיוון שאני רוצה את המחשב להרבה זמן המארז המינימאלי שיכול להחזיק, הרדיסק קטן יחסית כי יש כבר דיי חדש כמו כן אני לא ראיתי באף חנות כרטיס קול של חברת m-audio, אבל אם מישהו יכול לצרף כרטיס מתוצרת חברה זו זה יהיה עדיף רמקולים JBL ומסך 22 תודה לכולם מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב הוא לגיימינג ודברים מהסגנון, לא יותר מזה..לא OC. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1040[/TD] [TD=class: cartcolqnt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1040[/TD] [TD=class: cartcoldel, bgcolor: #FFFFFF, align: center] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוח אם Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
CPU: Intel Core i7-4930K 3.4GHz 6-Core Processor CPU Cooler: Corsair H100i 77.0 CFM Liquid CPU Cooler Motherboard: Asus Sabertooth X79 ATX LGA2011 Motherboard Memory: G.Skill Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 Memory Storage: Samsung 840 Pro Series 256GB 2.5" Solid State Disk Video Card: Gigabyte GeForce GTX 780 3GB Video Card Case: Corsair 900D ATX Full Tower Case Power Supply: SeaSonic X Series 850W 80 PLUS Gold Certified ATX12V / EPS12V Power Supply Monitor: LG 27EA63V-P 60Hz 27.0" Monitor ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הנייד הבא כ- 4 שנים (פרופיל) - Acer 5920G 15.6" T9500@2.8GHz G.Skill DDRII 4GB 8600GT 512MB@ 20% OC Sandisk Ultra SSD 240GB Intel 5300AGN הנייד מאוד חזק ומהיר, אך משחקים חדשים הכרטיס מסך כבר לא ממש סוחב, וחסרים לי פונקציות שקיימות בניידים החדשים. הדרישות שלי הן כדלקמן (אין חשיבות לסדר): - מסך 14-15.6 אינצ' בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה. - כניסת eSata ו- HDMI. - כרטיס מסך שיסחב משחקים חדשים באופן סביר (למרות שלרוב אני משחק SCII ו- קצת משחקי FPS). - מעבד Quad חזק מסדרת i5/i7. - זיכרון 8GB לפחות. - לפחות 3 כניסות USB, עדיפות ל- USB3. - סוללה סבירה (ביחס לנייד עם מפרט חזק). - מצלמת אינטרנט איכותית. אין חשיבות ל- HDD, היות ויש לי SSD שיעבור אליו. אין העדפה למערכת …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי על די הרבה פוסטים פה וליקטתי את המפרט הבא מהם. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם והאם כדי לי לשנות משהו בו, כרגע אני לא בטוח לגבי הלוח אם. תודה רבה מראש לכול העונים. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, BF3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התקציב הוא בעיקרון 6, 6 וחצי אפשר לחרוג מעט, לא להגזים :} אני רוצה מחשב שיהיה חזק כמה שאפשר במסגרת התקציב, שישמש בעיקר למשחקים כבדים וסרטים.. להשאיר אופציה לOC קירור חשוב. לא קריטי שיהיה שקט אבל לא גנרטור כמובן. 500 ג"ב לפחות אם יש אפשרות להכניס איזה כרטיס קול טוב אז אחלה. אם לא אז לא. אממ.. זהו בעיקרון..הבמה שלכם חברה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בי שניהם יש להם אותך מפרט פחות או יתר שניהם גם מסך 4K השאלה הבנתי שהמסך של היוגה לא איכותי ושל ה720S איכותי. האם זה נכון ? מה ההמלצות שלככם ? יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום האהוב עליי! אני צריך בבקשה שתרכיבו לי מפרט למחשב לאחותי עד 2500 ש"ח (AMD כי הם זולים) ושיהיה לו קירור סביר כדי שלא ישרף לי פתאום. אני כמובן צריך את המחשב עם מסך 17" אבל לא של חברה מעזאזל אלא משהו סביר שלא יעשה נזקים (PROVIEW הם טובים וזולים כמו שהבנתי). לא אכפת לי שכרטיס מסך (רצוי 64 מגה), כרטיס קול וכרטיס רשת (חובה) יהיו ONBOARD. ואם תוכלו הארד דיסק של 40 ג'יגה. זהו, סך הכל המחשב למשחקים לא רציניים ובעיקר לאייסיקיו ואינטרנט. אני סומך עליכם שהמחשב יחזיק טוב בלי נזקים תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 ושאר המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-780 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז , מסך , דיסק קשיח (כן SSD למערכת הפעלה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כגון מעבד זיכרון וכרטיס מסך ואם זה אפשרי מאיפה קונים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לבנות מחשב נייח (לא בנוי מראש) עד 7000 ש"ח. הכי חשוב לי זה 3070 ושהחומרה תהיה הכי טובה סביב הכרטיס מסך הזה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי קראתי מספר דיונים בפורום בינהם המלצות על ה DV5269EA ש Lior קנה ויש לי מספר שאלות בעקרון אבא שלי לא גיימר , בעיקר לאינטרנט, Office .. אולי קצת סרטים. מה שכן הייתי רוצה לדעת בביטחה שהמחשב יתמודד עם ויסטה בצורה חלקה + ממשק ה Aero. האם המחשב הנ"ל יתן לי את התמורה הזאת? אולי יש עוד המלצות בטווח מהחירים הנ"ל? חשבתי אולי לחכות קצת עד שכל הניידים ימכרו עם Vista אבל נכון לעכשיו אני רואה רק התחכמויות מצד הספקים (Vista ללא Aero - סלחו לי שאני לא זוכר את כל 14 השמות שיש למערכת ההפעלה הזאת) 6000 ש"ח זה הגג של הגג. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המחשב הבא: http://groupon.co.il/deals/special/gamvegama-c1301426984/27804746 חסרונות שראיתי הם שהמחשב נמכר בחנות בנתניה. אני כמובן מעדיף לקנות מחשב מרשת גדולה עם הרבה סניפים ולא להיות תלוי בחנות מסוימת. כמו כן, האחריות היא לשנה או תמורת ₪400 נוספים ניתן לקבל עוד שנת אחריות, כשברשתות הגדולות, האחריות היא ל 3 שנים. היתרון הוא המחיר בייחס למפרט. אם מישהו מכיר הצעה יותר משתלמת של מחיר בייחס למפרט למחשב all in one אשמח לשמוע. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב ללימודים + עבודה (כולל הרצת תוכנה שדורשת קצת כוח עיבוד מידע ויכולות גרפיות סבירות). מסך 13.3 (או 14), 1366x768. ללא כונן אופטי (משקל מיותר) ודרושה מערכת הפעלה (אם כבר, אז 8.1). תקציב של סביבות 3000 ש"ח. הגעתי לשתי אפשרויות של lenovo: http://ksp.co.il/?list_compare=.22125..19932. היתרון של הu330p במפרט הזה הוא בזכרון (8 לעומת 4), היתרונות של הs310 הם במחיר ובמאיץ גרפי טיפה יותר טוב. אשמח לדעת מה אתם חושבים ואם יש אלטרנטיבות רלוונטיות לדעתכם. ובנוסף, ראיתי פה בפורום שהאחריות היא לא בארץ אלא עולמית(?) לכן, מה דעתכם על הרחבה של האחריות כפי שמוצעת בעסקה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של עד 3K לא כולל מסך, אבל אני כן מעוניין לרכוש רמקולים עם איכות טובה,לא מתוכנן OC בעקרון חשוב לי שמשחקים כמו BIOSHOCח INFINTIE או GTA V ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות, בנוסף ממש חשוב לי מחשב שקט הפעם.. ההעדפה שלי לקנות מאייבורי אני יודע שאין עליהם ביקורות טובות אבל סה"כ זה נוח ויש להם אחריות לטווח ארוך ובסה"כ הייתי מרוצה מההזמנה הקודמת.. תודה מראש רק חשוב לי לציין שהפעם האחרונה שגלשתי פה הייתה לפני 8 שנים כך שאני לא מבין כלום ממה שהולך כיום בשוק . מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי קצת לבטים בנוגע למעבד, I5 או I7, אני יודע שנכון לעכשיו אין ניצול של הi7 השאלה היא האם עוד שנה-שנתיים זה ישתנה? השקט חשוב לי, נניח 7 מתוך 10. אין צורך בהארד דיסק רגיל, רק SSD. עדיפות ל16 גיגה זיכרון. אני עושה OC נניח ל4.5 פחות או יותר. רזולוציה 1080*1920. משחקים, אני לא משחק הרבה אבל כשאני משחק אני אוהב שהכל על ההגדרות גבוהות תכנות הוא משהו שעכשיו נכנסתי אליו. יש צורך בחיבור של 5.1 קואקסיאלי או אופטי (מתחבר לרסיבר), ועדיפות לכמה שיותר יצאות USB3. המפרט שאני הרכבתי : מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הציעו לי את המפרט הבא, ורציתי לדעת איך הוא נחשב ואם כדאי לשפר, לשנות או להוסיף כסף! תודה רבה! Gigabyte ga-p35-ds3p (LGA775) Intel P35 HD Audio+DTS GBL Intel Core2 Duo E6420 2.13GHZ 1066mhz 4MB 64BIT Lga775 Box G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 Leadtek PX8800 GTS TDH Geforce 8800GTS320MB DUAL DVI PCI-E SEAGATE St33206020AS 320GB SATA 2 7200 16MB Cache Barracuda 7200 HecCOMUCASE 6A19B NSP 120MM FAN FRONT USB X2+AUDIO BLACK THERMALTAKE W0089RI 470W PFC+120MM+PCI-E+SATA+24/20 PIN+ SAMSUNG DVDRW X18 S183L LIGHTSCRIBE SATA מחיר: מוצר 1: 784 ש"ח מוצר 2: 964 ש"ח מוצר 3: 700 ש"ח מוצר 4: 1562 ש"ח מוצר 5: 454 ש"ח מוצר 6: 228 ש"ח מוצר 7: 352 ש"ח מו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה, יש בידי מארז מצויין שאני אוהב, וספק כוח שהגיע איתו - Antec P150 mid-tower case w/ Neo HE 430 PSU. יש לי כונן קשיח 1 טרה, זיכרון RAM חדש שרכשתי השבוע 4GB, מאורר מארז חדש. אני זקוק למפרט מהיר ופשוט. זקוק לרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, צורב, מאוורר למעבד. האם אני צריך רכיבים נוספים? או האם עלול להיווצר חוסר התאמה בין הרכיבים הקיימים לחדשים? בתודה רבה! ======================== 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הגיע הזמן לשדרג את המחשב והחלטתי הפעם לעשות שידרוג מסיבי. אלו הדברים שיש לי ואני מתכנן לשמור: מארז Mid-Tower - Thermaltake Piano לינק ספק כוח 500W Enermax ELT500AWT לינק SSD 120GB של Intel HD 1TB 7200RPM שני מאווררים, קדמי ואחורי (שקטים וטובים) מה אני צריך (עם אפשרויות שראיתי)? מעבד - https://www.tms.co.il/product/12801 לוח אם - http://www.tms.co.il/product/12629 זיכרונות - https://www.tms.co.il/product/11866 כרטיס מסך - http://www.tms.co.il/product/12832 סה"ב - 3330 שקל לא יודע אם צריך i7 או שזה מיותר... בכל מקרה שמתי i5. תודה רבה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אבל אפשר להשתמש …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪783 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪312 כונן או…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם ותודה מראש על העזרה. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. שימושים: משחקי רשת לא כבדים )diablo 3 ( league of legends . אוהב שהמחשב עובד מהר הוא מתחבר למסך 22 וגם יציאה ל 50 led . אפשר חריגה עד 500. מאוד חשוב אני רוצה רק מ ksp סניף טבריה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי lenovo s-10 במבצע של סלקום ויש לי מספר שאלות: 1. קיבלתי מודם סלולארי של ALCATEL. כשהסתכלתי קצת על המחשב ראיתי שיש לו מודם סלולארי מובנה (יש כניסה לכרטיס SIM). אז למה קיבלתי את המודם החיצוני? במה עדיף להשתמש? 2. לא קיבלתי כרטיס SIM יחד עם המודם, זה משהו שאמורים לרכוש בנפרד? תודה מראש, אשר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, ראיתי את הדגם הזה: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/ והתעניינתי בתצורה בעלת שתי כרטיסי המסך ב SLI. קראתי בכל מיני מקומות באינטרנט שאם שני כרטיסי המסך נמצאים במחשב, אז כרטיס "ברירת המחדל" לא יהיה הליבה הגראפית במעבד, אלא אחד הכרטיסים הללו, דבר שיגרום לאיבוד סוללה בזמן מהיר יחסית. רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש איזושהי דרך לנטרל את זה ולגרום למחשב להשתמש בליבה הגראפית כשאני מבקש ובכרטיסי המסך הנפרדים כשאני מבקש. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-