עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לפורום האהוב עליי! אני צריך בבקשה שתרכיבו לי מפרט למחשב לאחותי עד 2500 ש"ח (AMD כי הם זולים) ושיהיה לו קירור סביר כדי שלא ישרף לי פתאום. אני כמובן צריך את המחשב עם מסך 17" אבל לא של חברה מעזאזל אלא משהו סביר שלא יעשה נזקים (PROVIEW הם טובים וזולים כמו שהבנתי). לא אכפת לי שכרטיס מסך (רצוי 64 מגה), כרטיס קול וכרטיס רשת (חובה) יהיו ONBOARD. ואם תוכלו הארד דיסק של 40 ג'יגה. זהו, סך הכל המחשב למשחקים לא רציניים ובעיקר לאייסיקיו ואינטרנט. אני סומך עליכם שהמחשב יחזיק טוב בלי נזקים תודה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום רב אני מעוניין במחשב לצרכים סטודנטיאליים, פרטים בהמשך: * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? 3 ק"ג ופחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות רצוי אף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, יש כבר קנוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Toshiba רק בגלל ניסיון העבר אז לא חובה. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zebra,

איך???? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by marinagb,

שלום נער שאני מגדירה כ"גיימר ביינוני" מחפש מחשב לא יקר (עד 5000) אבל עם ביצועים טובים ראיתי בIVORY https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18309 וגם קיבלנו הצעה של TMS עם אפשרות שדרוג של מעבד וכרטיס מסך - מבקשת תגובה של מבינים - אשמח אם תגיבו כי בסוף שבוע זה אנחנו באילת

5. אהלן, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב למהנדס שעובד הרבה על SolidWorks, חוץ מזה שימושים רגילים במייל, אינטרנט ואופיס. ניסיתי לבקש הצעות מחיר לאחד המפרטים שהופיעו באתר אבל ב-2 מקומות הודיעו לי שלא מוכרים יותר את הלוח אם והמעבד הנ"ל. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box לוח אם GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty כרטיס מסך Quadro FX570 256MB 128BIT DDR III - Leadtek Professional 3D Card- 3 Year Warranty מארז …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by swift_84,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדיין לא יודע, רוצה לחזור לשחק אחרי תקופה ארוכה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מעוניין ברכישת נייד קל לנשיאה, עם סוללה חזקה. אם אפשר לכלול בתקציב מסך מגע זה יתרון, תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, office 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה ק…

8. http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5568 אני חושב שזה המחשב הכי מציאה במחיר שנע בין 2500-3500 ויש גם 3 שנים אחריות שזה בכלל מציאה מה אומרים לקנות או שיש מציאה אחרת?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני לא מבין ככ את ההבדלים בין הדגמים הבאים ואשמח לקבל את עזרתכם והמלצתכם איזה מהם עדיף: Lenovo ThinkPad T500 2243-7SG = 5800 http://www.thinkpadworld.co.il/Product.asp?Pid=2243&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=33&aff=Zap〈=he Lenovo ThinkPad R500 2732-76G – 5250 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1960 Lenovo ThinkPad SL500 2746-4GG http://www.thinkpadworld.co.il/Product.asp?Pid=27464GG&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=62&aff=Zap〈=he יש גם את דל E5500 או E6500 אבל הבנתי שהמקלדת של הלנובו עדיפה. אני נוטה לכיוון ה SL500 אבל אני לא ממש רואה הבדל ברור בינו לבין ה T500 תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ערב טוב! לא מזמן קנו לי בהפתעה כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E וספק כוח Corsair 550W 80+ VS550 כרגע זה המפרט שלי (מה שמודגש אני צריך להחליף) כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1050 Ti לוח אם: ASUS P8H61-M LX R2.0 מעבד: Intel i-3 2120 ספק כוח: Corsair 550W 80+ אני אשמח לעצות כי אני נוסע עוד מעט לאילת ויתאפשר לי לקנות שם במחיר מוזל.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני צריך מפרט למחשב בין 1500 ל 2000 ש"ח מארז מלא ! עם צורב ו 1.44 ( זה אפשרי ? ) ושלא יהיה סמפרון ! לא סלרון !!!! לא מהזבל הזה אם היה רק DURON 64 BIT הייתי בולע אותו ומלקק את האצבעות ? L2 64 והוא חיה רעה. בכל מקרה...חוות דעת על הלוח הזה של ECS עם צי'פסט Nforce 4 -----> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB379

12. אהלן מחפש לתחדש במחשב שיריץ הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר. כבר ברשותי ספק כח CROSSAIR 950W וברשותי מארז PHANTOM של NZXT. בבקשה אל תמליצו על i5 2500 אלא אם כן יש לכם איזה שכנוע חדש... בעוד נגיד שנה... יהיו משחקים שייתמכו בהייפרטרדניג ואז מה יעשו הI5 ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Rיה,

מה שידוע זה מסך 17 שטוח כרטיס מסך 6600 gt לא בטוח איזה יצרן של הכטיס אולי gigabyte מעבד s-939amd 3200 venice core זיכרון 512 אם אפשר אז יותר צורב דיוידי ללא כונן דיסקטים עם מקלדת רגילה ועכבר של מיקרוסופט(ב-40 ש"ח בערך)ולוח אם איכותי והכי חשוב כרטיס קול איכותי (dj)וכל השאר...אם שחכנו ללא רמקולים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by mrmoti,

הי! מחשב למשחקים, מבוסס AMD, צריך לוח עם FIREWIRE, מעבד, 1 GB זכרון וכרטיס מסך PCI-E תודה מראש!

15. Started by iho,

שלום חברים קניתי מחשב נייד דל 6400 ויש לי בעיה שאיני מצליח להתגבר עליה בכל פעם שאני סוגר את המחשב הנייד הוא כאילו נכנס למין מצב שינה כזה ואי אפשר להעיר אותו הדבר היחיד שאני מצליח לעשות זה ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה - ON OFF ולכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש. הערות נוספות: א ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות בלוח הבקרה וזה לא עוזר כלום ב. אשמח לדעת כיצד ניתן לחבר את הנייד למסך חיצוני והאם יתכן שאין לי את הפונקציה הזו (אי על כל פנים לא מוצא אותה במקום שהיא בד''כ קיימת) ג.בזמן של כיבוי רגיל דרך תפריט התחלה אין לי אופציה למצב שינה אם מישהו יכול לומר לי מדוע אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by salmonela,

שלום חברים, אני מנסה לבנות לעצמי מפרט בערך בתקציב של 6000. (מזומן) המחשב בעיקר מיועד למשחקים. בלי מסך, DVD, עכבר... אשמח לשמוע הצעות. ההתלבטויות העיקריות שלי הן הכרטיס מסך, והמעבד. האם ללכת על דגם טוב של AMD? או ללכת על intel 920 למרות שזאת טכנולוגיה בחיתוליה? או בכלל כדאי לחכות עד ליציאת ה-Pentium-M ?? תודה, :s05:

17. אני לא ממש מבין במפרטים וחלקי מחשבים, אבל זקוק למחשב נייח חדש לגיימינג דחוף, אבל לא מוצא חוות דעת כל כך בשום מקום, והפורום הזה קצת מת לאחרונה שזה מבאס. אם מישהו יכול להגיד לי מה דעתו על המפרט הזה ומה אם יש כדאי לשנות זה יעזור לי מאוד מעבד: 779 ₪ - * מבצע * - intel SIX Core i5 11400 2.6Ghz-4.4Ghz Rocket Lake S1200 TRAY קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * חדש * - Thermaltake UX100 ARGB Lighting לוח אם: 429 ₪ - ASUS PRIME B560M-A זכרון: 624 ₪ - * מבצע * - Crucial DDR5 16G 4800MHZ CL40 1.1V כרטיס מסך: 3563 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ZOTAC GAMING GeForce RTX3070Ti Up To 1890MHz AMP EXTREME Holo ספק כוח: 273 ₪ - FSP Hyper K 700W A.PFC 85+ 5 Years Warranty מארז: 399 ₪…

18. שלום שלום לפורום המוצלח בתבל. לאות הוקרה לעצמי על שאני כזה מגניב וסיימתי תואר, אני רוצה לשדרג את המחשב החביב והזקן שלי (כבר בן שש... ריספקט..) הסתובבתי לי בפורומים שלכם ובאתרי ביקורות על רכיבים, אבל אני אשמח אם תוכלו להציץ במה שדגתי לי ותאמרו מה אתם חושבים. יצויין, שאני צריך רק הארד דיסק אחד (יש עוד אחד שמתאים ל-SATA 2); את כל הציוד המשני (מקלדת, עכבר, צורב, כרטיס רשת וכו') אני פשוט אקח מהמחשב הישן - רוב הרכיבים חדשים למדי. גם המאוורר של המעבד נקנה לפני חודשיים והוא מתאים לדור החדש (AM3). אני כן צריך מסך, כי שלי נוטה להזכיר את סבתי עליה השלום, בהבדל העיקרי שלסבתא שלי ז"ל אין צריבה לבנה נאה בצד שמאל למטה (אקווה). כמו שאתם רואים, 4000 שקל זה לא תקציב גג ואפשר לפרוץ אותו, אב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, עדיין מחפש עזרה לגבש מפרט מתאים. אשמח לקבל הערות לגבי המפרט הבא: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 מאוור AMD מקורי , יחידות 1 ₪15 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2143 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 3 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪193 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 PowerColor ATI Radeon 4650 512MB GDDR2 HDMI, יחידות 1 ₪263 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=156…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב, כך גם אחי. לי יש מחשב שאני משתמש בו למשחקים, אחסון ו"כללי" אחי צריך מחשב לעבודות תרגום בעיקר, אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה יהיה הוגן?) מאשר שיקנה חדש. מבחינת הצרכים שלו אני משוכנע שהמחשב שלי טוב מספיק. המפרט: cpu: intel qx9770 (135w) with appropriate cooler, keeps it cold enough even under stress mb: msi x48c memory: 2x2G 800mhz cl4 gpu: gigabyte nvidia 9800gtx ssd intel 160gb (only used as OS) case: antec p182 psu: enermax pro82+ 425w other: 5.25 hd drawer, card reader, 2xdvd, extra noctua 120cm fan המחשב במצב מצוין נקי מבפנים תמיד (בגלל הפילטרים) שוב השאלה: אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה י…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד חדש במחיר של עד 2500 ש"ח משהו פשוט וטוב שיהיה רק ללימודים תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by avi2014,

הראשון הוא amd3000 939 K8NS-Ultra (s939) גיגהבייט 512MB A-DATA x800xtpe זה בערך הכול חוץ ממארז כוננים וכל השטיות שני הוא... amd3500 av8 abit 6800gt 512 a-data וכל השאר אני יודע ששני המחשבים הם טובים אני רוצה דעה שלכם איזה מבין שנים עדיף??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Zippo,

לא ממזמן שידרגתי תמחשב, טבל הוא חרא, קיצר, אני רוצה לעשות שידרוג, אבל שיישפר לי רק את המשחקים, אני בסדר עם המשחב שלי ברגיל, רק במשחקים הוא לא משהו, מה אני צריך לשפר בשביל שהמשחקים יילכו טוב, כרטיס מסך, זיכרון, שניהים, עוד משהו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ZiX,

היי חברים, יש לי מעבד שקניתי בארה"ב 4790K ואני רוצה לבנות מחשב סביבו. חלק מהחלקים הנוכחיים שלי אני אשמר למחשב הבא כי שידרגתי לא מזמן. הנה הפרטים הרלונטיים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - תלוי ברמת הכדאיות. המחשב מיועד לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - התקציב הוא 3 אפשר להגיע ל3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בעתיד - עבודות עיבוד כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות בשפות שונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -FULL HD 24ִ 3…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by goon12345,

שלום אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי המפרט הקיים: מעבד: Intel(R) Core(TM) i3-7100 CPU @ 3.90GHz זכרון : SAMSUNG 8GB DDR 4 2400 MHZ כרטיס מסך: Intel(R) HD Graphics 630 (קיים גם NVIDIA GeForce GT 710) ספק כח : THERMAL TAKE 450W לוח אם : ASUS H110M-R 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח. כן ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו GTA V FORTNITE DRAGON BALL Z KAKAROT 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.