עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gabishpak1,

אני יודע שהתקציב קטן אבל זה מה שנתנו לי אין הרבה לכתוב בלי OC גימינג בינוני בלי חריגות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Warchief,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - חיבור לטלוויזיה ("42), סדרות וסרטים באיכות HD והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן!!! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , , GENERALS 2, CIV5 , EU4, GTA5, ROME 2, SIMS 3/4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום הכנתי מפרט מהחנות OMC. תגידו לי בבקשה מה דעתכם עליו ואם כדאי לי להחליף חנות. amd athlon am2 3800 dual core - 400 ש"ח gigabyte m61p-s3 לוח אם kingston cl5 1gx2 667mhz case ea6a21 black 400w 775/478 מארז של HEC עם ספק מקורי שלהם winfast leadtek lv36 256mb/ 256 bit/ d3/ dvi/ pe כרטיס מסך 940 ש"ח זה יוצא 2800 ¤ כולל מע"מ והתקציב הוא בערך 3000¤ לא צריך עוד חלקים אז אל תוסיפו. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם בפורום. אני מחפש מחשב נייד לסטודנטית ואני לא מבין ממש במחשבים ניידים יש מספר דרישות * משקל - כמה שיותר קל. * סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן (יש מצב ליותר מ3 שעות? וכמה יעלה לשדרג סוללה?) * שיריץ את כל תוכנות האופיס כמו אקסאל ,וורד וכו' . * שיוכל להציג סרטים כלומר מסך בין 13 ל15 אינץ'. * דיסק קשיח עם 120 GB (יותר זה בונוס) * משחקים זה לא ממש מעניין אותה.. אבל שיהיה בכל זאת כרטיס מסך נורמאלי. * דבר אחרון הבנתי שיש בעיות בשבבים של NVIDIA וזה די מפחיד אותי ככה שאני אעדיף ATI או INTEL (אלא אם תאמרו אחרת) תקציב 4000 ש"ח תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aradgonen,

שלום כולם! אני מתכוון לרכוש מחשב נייד של HP דגם G62-234DX אני רואה במפרט שהכל טוב ויפה... המחשב מגיע עם 4GB זכרון DDR3 ומעבד I3 אך כרטיס המסך הוא של אינטל מדגם: Intel® HD graphics ככה כתוב בבסט ביי.. כרטיס המסך מגיע כמובן עם HDMI ורמקולים של Altec Lansing משהו כזה... וזכרון מורחב בעזרת המחשב עד 1696MB עכשיו בקיצור אני לא יודע אם כרטיס המסך יספיק לי כי אני רוצה להפעיל משחקים בסיסיים ככה.. האם הוא יתאים? בתודה מראש, ארד גונן נ.ב. אם יש לאחד מכם רעיון על מחשב יותר טוב עד 550$ אז אתם מוזמנים לכתוב..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RonCohen,

אני צריך מפרט למחשב סלוני למולטימדיה בלבד מה שהוא יעשה זה: לאחסן שירים ולהשמיעה לא צריך איכות גובהה לשירים הוא יציג תמונות גם לא צריך על זה דגש אני רק אומר את כל הצרכים אבל הכי חשבו זה סרטים בFHD 1080P ללא ציוד היקפי חוץ משלט שהוא מחוץ לתקציב יש לו תקציב של עד 300 שקלו לכל החומרה 2500 שקל זה לדודים אז הם ביקשו גם שהמארז יהיה יפה חח

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום רב, אני מתלבט בין 2 המפרטים, איזה מהם עדיף? שימוש: אינטרט,סרטים,אופיס. לאחד יש מעבד טוב יותר ולשני יש יותר זיכרון מערכת מחשב חדשה מבוססת המעבד והלוחות החדשים של INTEL מעבד INTEL CORE I3 530 2.93GHZ 4MB LGA1156 לוח אם ASROCK H55M זיכרון פנימי 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח SAMSUNG 250GB SATA2 7200RPM 8MB צורב DVDRW X24 של NEC מארז מפואר שחור/כסוף כולל מאוורר 90 מ"מ כולל ספק כוח 500W סה"כ 1690 ש"ח לעומת מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay קרור למעבד GlacialTech IceHut 5059L כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ICEHUT5059L לוח אם Gigabyte GA-EG41MFT-US2H כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Chura,

היי, אני צריך לבנות מפלצת לעיבוד מידע, לGNS וDYNMIPS מי שמכיר. זה בולע זיכרון ומעבד. חשבתי לבנות משהו מבוסס i7 אבל אני לא בטוח ולכן אני צריך את עזרתכם. חשוב לציין שאני רוצה להשאיר אופציה עתידית למשחקים, שאצטרך רק לשדרג כרטיס מסך. אה, ואם ניתן אז לדחוף אותו לANTEC P182 שיהיה שקט תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הייי אני צריך די דחוף מפרט באזור ה2000 שקל... (חריגה למעלה ולא בהרבה משהו כמו 100-200 שקל זה חריגה סבירה) אני צריך רק מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, צורב DVD (לא ממש חובה) מארז וספק. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר מהר (אני גר בכפר סבא) נ.ב. 680 ש"ח זה מחיר סביר לקחת על הe4600?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, נקנה מחשב נייד חדש חברת TOSHIBA מדגם a665-s6080 . המחשב בא עם מערכת win 7 home premium מותקנת. הבעיה : קיימת רק מחיצה אחת שהיא בגודל של כל הכונן הקיים במחשב( 500GB). * בעזרת האופציה SHRINK אשר קיים בDISK MANAGMENT בווינדובס הצלחתי להקטין את המחיצה הראשית ל260GB אך זה עדיין לא מספיק. * באותו הDISK MANAGMENT קיימת מחיצה בגודל של 1.4GB וכתוב RECOVERY PARTITION - יכול להיות שפה קיימת ההתקנה. האם קיימת התקנה נסתרת של הווינדובס ? אשר אפשר להתקין מחדש ובצורה טובה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by doodle,

שלום לכולם אבקשכם לעזור לי בהרכבת מפרט בתקציב של 8,000 ש"ח (כולל מסך). הייעודים העיקריים של המחשב: משחקים, עבודה גרפית (Photoshop), עבודה עם וידאו... כלומר, המחשב הביתי הכי חזק שניתן לבנות בסכום הכסף לעיל. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. החלטתי להסתפק במערכת שיש לי כרגע במשחב הנייח ואני רוצה מחשב נייד שאוכל להעביר איתו את הזמן , חשבתי על להזמין מהאתר של Alienware בגלל שהם מציעים מספר רב של תשלומים שהופכים את ההוצאה ללא מורגשת בכלל , חשבתי על המפרט הבסיסי של הM15X עם שינוי 3GB RAM הכלולים במחיר ל4GB השאלה היא מה אתם ממליצים ? האם ALIENWARE שולחת לארץ בכלל ? אפשר דוגמא לרזולוציה/הגדרות/משחק שהM15X יריץ אותם בלי בעיה? תודה מראש. עריכה: לא משנה דיברתי עם נציג והם לא שולחים מחוץ לארצות הברית , כמה חבל שהמחירים בארץ יותר מכפולים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by elad-k1,

שלום.. רציתי לדעת איך המפרט הזה ?! לצורכי אינטרנט שירים וסרטים! http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK34345551299

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום! אני כבר כמה זמן מתלבט בין רכישת MAC PRO, לבין PC שייתן ביצועים גבוהים בהרבה (באותה מסגרת תקציב)... התוכנות שעליהם אעבוד: כל חבילת ADOBE: בעיקר PREMIERE PRO, ENCORE, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP AVID XPRESS אני לא גיימר אבל מידיי פעם אוהב לשחק... אני עובד עם שני מסכים: ראשון: (Primery - DELL 2007FP (1600x1200 משני שאולי אחליף: Secondery - CRT - MAG 996PFs אני מריץ הרבה מן התוכנות הנ"ל במקביל, לכן אני צריך הרבה זיכרון (4 גיגה יספיק לי כנראה לי בשלב זה) אני לא יוצר 3D... שימוש בחומרת 3D תיתכן בעיקר בAFTER EFFECTS... ועכשיו לדרישות החומרה: מעבד: מן הסתם מרובע ליבות, הבנתי שהQ6600 נותן תמורה מעולה. אהבתי שיש לו 8 מגה CACHE. הוא איטי יחסית - 2.4Ghz אבל הבנתי …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by I_Dont_Know,

מעבד סוג: Intel® centrino Pentium M מהירות המעבד: 1.7GHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel Extreme Graphics 2 זכרון :DDR 512MB כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 60GB ד.קשיח מהירות: 5400RPM שמע כרטיס קול: מובנה רמקולים כניסת מיקרופון יציאת אוזניות תקשורת כרטיס רשת 10/100 מודם תקשרות מהירה V. 92 כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g מודם 56K פנימי מידות משקל כולל סוללה: 2.8 ק"ג נתוני סוללה זמן עבודה: עד 3.5 שעות מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME בעברית כאילו.. שווה את בכסף ? איך הכרטיס מסך בהשוואה לATI Readon 9200 ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אני חדש פה ואני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר בעיקר למשחקים וסרטים שאני יוכל לראות את המשחקים באינטרנט באיכות גבוהה ושהמשחק ירוץ מהרר אם אתם יכולים לתת לי פירוט תרכיבו לי מחשב ומאיפה אפשר לקנות בהכי זול נ.ב אני ל צריך מסך לא עכבר ולא מקלדת ולא רמקולים אני רוצה במחיר של 3000 - + תדה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1486 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 604 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 913 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1576 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 180 1 מקלדות LOGITECH G15 Gaming Keyboard ¤ 601 1 עכברים LOGITECH MX518 Gaming-Gr…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by khtur651,

שלום אני מחפש מפרט רק עם מסך למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600(או יותר טוב) זיכרון4 -2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) OC

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אשמח לעזרה בהרכבת מחשב היעוד:בעיקר אינטרנט אופיס וצפייה בyes עם ממיר מחובר עם כרטיס טלויזיה (הכרטיס תקין ואני לא רואה צורך להחליף אותו) וגם שיפעיל משחקים לא הדבר המרכזי. המחיר סביב 2000 ש"ח יש לי מסך 22" חדש מקלדת ועכבר סבירים לא צריך יותר מזה. השאלה אם אני יעביר את הכרטיס טלויזיה למחשב החדש לא יעשו לי בעיות עם האחריות? לא צריך דווקא אינטל הבנתי שהיום יש דברים ברמה גבוהה במחיר סביר . לא צריך מארז מטורף יספיק משהו פשוט אין טעם שיהיה מאוורר בצד שמאל כי המחשב צמוד לדופן השמאלית אז אם כבר שיהיה עוד אחד מאחורה. כבר היום יש לי תוכנה שהופכת את הממיר לסוג של YES MAX אפשר להקליט ולעשות פאוז הבעיה שהיום אין לי בכלל מקום ובגלל זה לא עובד אם אפשר אשמח ליותר מ- 160 . אשמח …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by s1nus,

חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיות חדשות לשדרוג עתידי (PCI, AM2, ) וכאלה אמ.. בעקרון המחשב מיועד לCS ומייפל סטורי , משחקים בסגנון הזה עם מסך LCD רמקולים (רצוי עם סאב) ו.. מקלדת ועכבר תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Zippo,

גיליתי שהמשחק BATTLE FOR MIDDLE-EARTH זה רק לבעלי קונן DVD במחשב, היה לי פעם, אבל עכשיו אין לי, הקטע הוא, שאם אני מתכוון לקנות אחד, אני מעדיף צורב DVD, עכשיו צורב DVD נחשב גם כקונן DVD? אני יכול להשתמש בצורב DVD לראיית סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקי DVD למשחב?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מטרת המחשב היא לבית, כלומר - כן למשחקים אבל לא רק , גם לפיתוח, התקציב הוא עד 4 אלף שקל, כולל מסך, המסך הנוכחי שלי הוא מ2003, ישן בטירוף ומשמיע רעש שאי אפשר לסבול (טון גבוה מאוד שלא נפסק עד שמכבים את המסך). אפשר לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים, אבל לא מעל אלף ש"ח. צריך רק מסך, בלי מקלדת ועכבר - אותם כבר יש לי, כמו כן שתהיה הרכבה של כל המפרט. לגבי קירור אני לא מבין כל כך בזה, ולכן אני לא חושב שאצטרך משהו מיוחד או גרנדיוזי. לא מעניין אותי אם הוא יהיה שקט או לא, מצידי שיהיה מאוורר שיעשה רעש מפה ועד הודעה חדשה כל עוד הכ.מסך או לוח האם לא ישרפו מה כן חשוב ? כ.מסך נורמאלי ( קריא: חזק, אבל לא משהו מטורף), מעבד חזק(2 ליבות ? 4 ליבות ? האם 4 ליבות ישתלם ?), זיכרון ראם אמין{מה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by jack77,

המפרט מיועד לילד בן 12 שמשחק בעיקר MINECRAFT וCALL OF DUTY על הגדרות נמוכות יחסית. אין צורך בציוד הקפי ואפשר לוותר על צורב. עדיפות מפרט מTMS. התקציב המקורי היה אמור להיות 1600 ש"ח אז אם אפשר שיצא פחות מ2000 אז יותר טוב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים