עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by I7210I,

שלום אני נמצא כגע בחו"ל וראיתי את המחשבים ניידים הבאים והמחיר שלהם אטרקטיבי השאלה מה מהם הוא הכי כדאי אם בכלל הדגמים הם LENOVO NOTEPAD IDEAPAD U550 SU7300 1.3GHZ ACER ASPIRE 5541 HP NOTEBOOK G72A-A17SZ TOSHIBA SATELITE L500-1T9 מה הכי כדאי מהרביעיה הזאת?מה הכי טוב?מבחינת המחיר הם כולם אותו דבר הבדל של 50$לפה ולשם זה הכל. עוד שאלה. לגבי עברית במקלדת מה עושים?הבנתי שהאפשרויות הם חריטה או מדבקות מה הכי מומלץ? וכן מבחינת אחריות..איזה חברה הי אחראית מבין הרביעייה הנ"ל.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by בנצי אלקיס,

שלום רב מבקש ייעוץ לפני קנית מחשב נייד https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26154 תודה לגלישה באינטרנט,סקייפ,עריכת סרטים מתמונות. שמיעת מוסיקה.

3. עזרה בבקשה, ללא OC שיהיה מחשב חזק לכל משחק שקיים היום,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר, OFFICE ואינטרנט, אולי תוכנות עריכה גראפיות בסיסיות. * גודל המסך? 14.1 -15.6 משהו באזור הזה * משקל רצוי? 2.3-2.8KG, דיי בסטנדרט, אבל שלא יהיה גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה של כ2.5+ שעות בעבודה משרדית אמור להספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI בונוס נחמד, לא קריטי * בלוטות? יהיה נחמד, גם לא מאוד קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. שיהיה לפחות 5400RPM ואם אפשר 7200 אז בכלל נחמד * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חברה מוכרת HP DELL TOSHIBA וכו... הערות אחרונות: צריך שהמחשב יהיה חזק, שיתאים למטרות שביקשתי (שהן לא גבוהות בכלל) ושיעשה אותן טוב.…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AloNs01,

אהלן חברים אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים שלה, בסביבות ה 3000 שקל כתבתי פה גם לפני חודשיים בערך ואמרתם שעדיף לחכות, אז חיכינו P: בעיקרון עשיתי פה חיפוש קטן בת'רדים ולא מצאתי מחשב לשימושים שלה.. אפשר לחרוג עד 500 שקל אם ההבדל שווה את ההפרש אז ככה * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים. היא גם רוצה להשתמש במאיה, חובבני לא רציני, וסימס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", לא חשוב * רזולוציית המסך? ברגיל.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? בכל זאת ללימודים, אז כמה שפחות, אין לי מושג מה הטווחים של המשקלים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? פחות …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by R0tem1,

4th of july שמח לכולם אני בארה"ב כרגע ואני רוצה לחזור לארץ עם לפטופ שיאפשר לי להתנייד בין דירה בתקווה שתהיה לי\בית של ההורים\לימודים מטרות המחשב: 1. מולטימדיה - יחובר בחיבור HD לטלויזיה 42 ולמערכת רמקולים 5.1 לכן צריך להיות 1080p ואם יש חיה כזו גם יציאת SPDIF 2. פוטושופ - עריכת תמונות (אני עובד כצלם ומצלם כתחביב) 3. בעדיפות נמוכה - משחקים *גודל המסך: 15-17 *משקל רצוי: לא איכפת לי שלא יהיה אולטרא בוק אבל בתחום הסביר לקחת בתיק ללימודים (כבר יש לי תיק מתאים ללפטופ 17) * זמן סוללה: פחות קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ואם אפשרי SPDIF (לא מצאתי לכן אני שואל פה) * בלוטות: בהחלט * גודל מינימלי של כונן קשיח: ממש לא משנה * כונן CD/DVD? צורב: חובה צ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב נייד HP 530 עם זיכרון 1GB ומערכת הפעלה Windows Vista Basic. אני רוצה עכשיו להרחיב את הזיכרון ל-2GB (אפשרי). הזיכרון שיש לי עכשיו (לפי cpu-z - מצורף) הוא: Samsung PC2-5300 (333MHz) 1024MB בסלוט מס' 1 וסלוט מס' 2 ריק. יש לי מספר שאלות? 1. האם אמורה להיות בעיות לקנות זיכרון כלשהו של 1GB או שצריך זיכרון עם תכונות זהות ו/או של אותה חברה? 2. עד כמה זה מסובך, אם בכלל, להוסיף זיכרון (יש לי נסיון של התעסקות עם חומרה של מחשבים נייחים אך לא עם ניידים)? 3. אם זה מסובך ו/או צריך זיכרון זהה לחלוטין, כדאי לעשות את זה דרך HP? בתודה מראש, רון. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yaniv A,

מה אתם אומרים על המפרט וגם מה אתם אומרים על המחיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Liad344,

שלום אני מחפש מחשב נייד לצרכים של גלישה,microsoft office, visual studio וקצת משחקים (minecraft לא יותר) וב visual studio לא דברים כבדים מידיי. מסך: 10.1-15.6 אינץ זיכרון: מינימום 256 ג"ב , מעדיף SSD או משולב (רק העדפה) זיכרון RAM: מינימום 4 GB זמן סוללה רצויי: כמה שיותר ארוך. מינימום 4 שעות מסך: עדיף מגע. רזולוצייה: מינימום 1366*786 משקל: עד(!) 2.3 קילוגרם. חברה מועדפת: אין. (לגבי אסוס שמעתי שלהרבה יש תקלות במחשבים החדשים שלהם זה נכון? ) אם יש למישהו המלצה על חנות מסוימת זה יעזור.. (חוץ מivory ו bug שאני יודע שהם אמינות אני לא ממש מכיר עוד חנויות אמינות). תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sagiit,

המחשב מיועד למשחקים כמו crysis ו cod, לימודים (אופיס, אינטרנט) סרטים באיכות hd. הראשון הוא Hp pavilion g6 1270sj 6gb זיכרון, קשיח 750g, כ. מסך ati radeon hd 6470 1g, מעבד i5 2430. השני הוא dell inspirion n5110 זיכרון 6, קשיח 640, כ. מסך nvidia geforce gt 525m 1g שניהם עולים 3700₪. הערות הצעות ועזרה יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הי. פשוט לא מצאתי במפרטים משהו שהתאים לי ואני מבקש את עזרתכם. זה מיועד לאבא של חברה שלי והדרישות לא בשמיים. שימושים עיקריים: תוכנות שיתוף קבצים ומקום נכבד בהרדיסק, גלישה באינטרנט, משחקי פלאש, צפייה בסרטים ושיעשה את כל אלה ביחד בלי להאט משמעותית (כי את זה המחשב הנוכחי שלו עושה יופי נ.ב - במסגרת התקציב אני רוצה גם מערכת הפעלה 64, עדיפות לויסטה אם יש סיכוי שהיא תרוץ כמו שצריך על מחשב בתקציב הנוכחי. אם לא אז XP. נ.ב 2- צורב דיוידי יש לי אחד מלפני כמה חודשים של LITEON בצד שנראה לי שהוא יספיק אז לא צריך. תודה רבה לכל המשיבים, ארז.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AnX-,

המחשב מיועד למשחקים חבדים... לא צריך OC למרות שכמה חלקים הם לOC.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤820 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤766 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2900XT 512MB HDCP PCIe ¤2345 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCH2900XT-512 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApo…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by smb73,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? הוא 13 אינץ' אשמח לדעת. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף רק SSD. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. רכישת המחשב תהיה בארץ. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני עוזר לחבר, סטודנט לאדריכלות בקרוב, בקניית מחשב ללימודים. קראתי קצת המלצות ואני מבין שמעבר למחשב חזק סטנדרטי (מעבד חזק, זכרון מספיק, זכרון SSD, רזולוציה גבוהה וכו') דרוש גם כרטיס גרפי בעל לפחות 1GB זכרון עצמאי, 3D class Video Card, יכולת תמיכה ב-OpenGL version 2.0 וכו' לטובת הרצת תוכנות עריכה ווידאו כמו sektch-up וכו'. המושגים של כרטיסי הוידאו פחות מוכרים לי ולא הצלחתי להתמצא בדגמים הקיימים בעלי תוספות הוידאו הנ"ל. אשמח להכוונות/המלצות על דגמים. תודה. ליאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, צריכה עזרה בבנית מפרט מתאים למחשב. התקציב המקסימלי הוא 6 וחצי אלף. אפשרי לנצל את כל התקציב. מעדיפה לא לחרוג מעל 100 שח. (התקציב כולל קנית מסך). השימוש העיקרי שלי הוא לעריכת סרטים בavid, תוכנות אפטר אפקט, תוכנות עריכת תמונות פוטושופ. השימוש בכל תוכנות אלו בשימוש כבד (זאת הפרנסה שלי). כך שהמחשב צריך להיות עם יכולות גרפיות טובות ומסך ברזולוציה גבוהה. יש צורך בציוד הקפי מקלדת, עכבר, ורמקולים . השקט חשוב ברמה 7. יש לכלול מערכת הפעלה של אופיס. אני גרה בתל אביב. אני בימים הקרובים רוצה כבר לקנות ת'מחשב. חשבתי להוסיף קורא כרטיסי זיכרון. תודה!.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by M.o.D,

מבחנתי כמובן...לא ראיתי אותו בשום מקום וגם בזאפ אין אותו..מישהו יודע מה המחיר שלו? http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4156&catid=4169&CatalogName=SAMSUNG

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 3000, עדיף בלי חריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך צורב, יש לי צורב DVD בחיבור IDE מהמחשב הישן 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד רק אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tbox27,

שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד, אשר יחליף את המחשב הנייח אשר ברשותי. הלפטופ יהיה מחובר למסך עכבר ומקלדת חיצוניים בבית. וכך אוכל להנות גם מניידות במידת הצורך. השימושים העיקריים הם: סרטים, מוסיקה, משחקים (ברמת גרפיקה בינונית-נמוכה),אינטרנט וישומיי אופיס. לאחר סקר מחירים קצר, הבנתי כי הפרש המחירים בין קניה של מחשב בארץ לקניה של מחשב זהה ב ebay יכול להגיע לכ- 2000 ש"ח. אין צורך ליידע אותי כי המשלוח יקר וכי יתכן ואצטרך לשלם מכס, יש מי שיביא לי אותו מארה"ב. להלן מפרט המחשב: HP Pavilion dv6-1362nr Laptop Windows 7 Home Premium (64-bit) Intel® Core2 Duo Processor T6600 (2.2GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Di…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yaniv,

[TABLE=class: grid, width: 700, align: center] [TR] [TD=align: center]1) מה התקציב המקסימאלי?[/TD] [TD=align: center]4,100₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[/TD] [TD=align: center]לנצל הכל.[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[/TD] [TD=align: center]₪100[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]2. מה שימושי המחשב?[/TD] [TD=align: center]משחקים וצפייה בסדרות וסרטים[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[/TD] [TD=align: center]X[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Dream-Catcher,

ok, i need new PC i have about 6500 NIS and a bit more... עד 7000 I dont need screen, keybord, mouse, headphones, or any other shit I need CPU Motherbord memory (1GB ram?) hardisk (80GB is enough for me) a good video card DVD-RW case (with front USB) power supply אז ככה זה מה שאני צריך, כי את השאר כבר יש לי במחשב שאני כותב ממנו עכשיו המחשב מיועד למחשקי מחשב בעיקר, הייתי רוצה שהוא יהיה מחנות באזור המרכז (גר ליד תל-אביב) תודה נ.ב לא צריך OC

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by aviran_n,

אני צריך מפרט ב4-4.5 אלף כולל מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים (פשוטים). ועוד מפרט ב6-7 אלף עם אותו הציוד ההיקפי. המפרטים מיועדים למשחקים (לא ממש ממש כבדים אבל אני רוצה את המקסימום שאפשר להוציא מהתקציבים האלה) את המפרטים אני רוצה מהאתר של KSP בבקשה. תודה רבה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Noder,

היי מחשב לצרכי גרפיקה CS ו premiere וכאלו סרטים ואינטרנט. תקציב עד 4,000 אני מתלבט בין ה-3 הבאים : "14.1 MSI EX400 2.16GHz T6400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3194&CatCode=315 "16 MSI Bravo EX623 2.0GHz T6400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 ‎Lenovo 3000 N500 NS778IV‎ http://www.ksp.co.il/hlaptop.php?made=ibmh ובכלל ה MSI נחשבים אמינים ? תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by joe2010,

חברה מישהו שמע על לפטופ עם יציאת DVI ? אני רוצה לקנות לפטופ אבל לחבר לו מסך נורמלי בבית. מה לגבי עמדות עגינה ? הבנתי שיש להן יציאות DVI אבל נראה לי קצת תמוה איך הן מייצרות את האות הדיגיטלי. האם הן לוקחות את האות האנלוגי ומעבירות אותו דרך A2D (מזעזע) או שבאמת מקבלות אות דיגיטלי איך שהוא מהכרטיס מסך ? תודה אנשים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nani50,

שלום לכולם. אני כמעט בטוח שיש לי כיוון טוב, אך אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים. המחשב ישמש אותי בעיקר ללימודים,סרטים,Vmware ואופיס .. גודל מסך: 14 ינצ' משקל: כמה שיותר קל יותר טוב. אך לא על חשבון ביצועים. סוללה: כמה שיותר יציאות מיוחדות: USB 3 HDMI כונן CD : לא קריטי. העדפות: רק לא LENOVO מאוד חשוב לי במחשב שההיה לי פד עכבר גדול. מקלדת טובה, לא מלאה. ומסך טוב, לא חייב להיות מט. הדגם שאני חשבתי עליו הוא ה Dell 14z http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21677 I7 במחיר כזה לא ניקח... מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בקשה קצת מוזרה, אני יודע...מדובר במחשב שאמור להיות מתנה לבחורה. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני אעדיף לקנות ללא מערכת הפעלה בכלל אבל אני לא יודע אם זה אפשרי... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק חברות בת"א/רמת-גן/גבעתיים בבקשה המחשב ישמש לצרכים משרדיים בעיקר אבל אני גם מעוניין שהיא תוכל להריץ משחקים לא כבדים על הגדרות נמוכו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.