ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
ראשית כל שלום, שמי יובל ואני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש הכולל ציוד היקפי, לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים באופן כמעט בלעדי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המפרט זקוק למסך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קשה לי להיות ספציפי, הטעם שלי משתנה באופן תדיר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בציוד היקפי מלא. …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בעוד כשבועיים אוכל לבצע רכישה בארהב של נייד עד 1000דולר (עדיפות לפחות, תלוי מה אפשר לקנות במחירים כאלו) אני חושב על דל, בגלל שאני יודע בוודאות שאפשר להוסיף אחריות בינלאומית (כמה זה עולה אגב?) אם יש לכם המלצות אחרות בשמחה! אני מעוניין להתקין עליו כנראה XP זיכרון של 3-2 ג'יגה, עדיפות למהיר כרטיס מסך איכותי (אין צורך בSLI) כזה שיכול להפעיל משחקים כגון, CSS, HL, HEROES5... הארדיסק מהיר (7200) כ200 ג'יגה אין צורך במסך ענק, ה"סטנדרט" מצויין צריכת סוללה מקסימלית כמובן, ז"א כזה כרטיס שלא יאכל לי את כל החשמל, ככה שאם ישGF 8800 או 8600, וזה הבדל גדול בצריכה, עדיפות לנמוך שאפשר יהיה לעבוד עליו גם בפוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזאיין, פריימייר בלב שקט (אם זה בכלל אפשרי בניידים) תו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטיפ, משחקים (ARMA II/III, COH2) , תיכנות של פרוצדרות כבדות מאוד בMATLAB, וקבצים עתירי פונקציות ומשקל באקסל, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל 2007 - פרנסה, MATLAB- כבד, Ethovision - תוכנה גרפית כבדה. adobe illustrator+photoshop -מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- ARMA II/III, COH2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחברת ACER לא בטוח אותו דגם והוא פשוט מדהים? רציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו בכלל או מחשב אחר? שימוש בעיקר אינטרנט/משחקים שהם ממש ישנים שכול מחשב מכול דגם יכול להפעיל או ללכת על Asus Eee PC 1005HA ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. המחשב יהיה מיועד הרבה למשחקים,אך לא העיקר. יהיה בו שימוש גם לעבודה עם פוטושופ ,עריכה והמרה של סרטים וכד'. אני מבקש את עזרתכם למפרט מחשב המבוסס על קונרו e6700. שיהיו בו לפחות 2 ג'יגה זכרון מהיר ddr2,אין לי מושג אם יש הבדל אפקטיבי בין 667 ל800 mhz ,חשוב לי מאד יעילות ומהירות. אשמח לקבל חוות דעת על מספר דגמים ספיציפיים לזכרונות לוח אם שיתמוך בכל התקנים המתקדמים שיש כיום.[אם יש אפשרות לתמיכה בתקנים עתידיים אז אדרבא] כרטיס מסך מבוסס על צ'יפ של nvidia בלבד לא ati [העדפה אישית שלי מבלי לפגוע באחרים] וכאן מגיעה שאלת השאלות:האם שווה לי להשקיע בכרטיס הכי חזק שיש כרגע, או שכדאי לרכוש כרגע כרטיס מסך ברמה בינונית ולחכות לdx10 ??? דיסק קשיח יחיד לא raid .הכי שקט שיש עד …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאישתי מחשב נייד שח אסוס בעל המפרט הבא [TABLE] [TR] [TD=width: 136] מעבד [/TD] [TD=width: 554] Intel® Core™ i3-3110M (2.4GHz) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] זיכרון [/TD] [TD=width: 554] 4 GB DDR3 1600 MHz SDRAM [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] כונן קשיח [/TD] [TD=width: 554] 750GB 5400rpm SATA [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] מסך [/TD] …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תיתנו דעתכם על המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (אבל לא להכי גבוהות שקי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, זה מפרט לחדר מחשב, לא בדיוק למחשב. לא ידעתי איפה לפתוח את הדיון - נראה איך יזרום... אני עובד המון מהבית ועובד לבית חדש שם יש לי חדר עבודה לא גדול - בערך 2.5 על 4 מטר כשקיר שלם (הגדול) הוא בעצם חלון הזזה גדול חצי אטום שמשקיף החוצה מהקומה השניה. אני מתחיל לתכנן את חדר העבודה כי זה מאוד מאוד משפיע על נוחות, איכות והספק העבודה. התקציב גמיש למדי כי זו הבריאות והפרנסה שלי. לא פינוק. מה על הפרק? * מסכים - כרגע עם 2 מסכי 24 אינטש FHD. כבר לא מספיק. חסר לי שטח עבודה. מפנטז על 2 מסכי 24 אינטש קעורים 21:9 אבל זה מופרז לגמרי. * כיסא מחשב לישיבה ממושכת * שולחן מחשב גדול ונוח עם מקום לנייד וציוד מעבדה (אוסילוסקופ, כרטיסי פיתוח, ספקים ועוד). * רשתות חשמל ותקשורת - יציב, מהיר, אמין …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר,סרטים ופייסבוק ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות וקצת מעל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=ASUS%20N56DP-DH11 ראיתי ביקורות מאוד אוהדות: http://www.amazon.com/Asus-N56DP-DH11-15-6-Inch-Laptop/dp/B009AF183Y/ref=pd_sim_sbs_misc_1 http://www.microcenter.com/product/401594/N56DP-DH11_156_Laptop_Computer_-_Black http://www.excaliberpc.com/621424/asus-n56dp-dh11-15.6-laptop.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בתקציב של 3500 ש"ח,איזה מחשב הכי כדאי לקנות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD WW2, Battlefield 1, dark souls 3 (דברים בסגנון הזה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p 60 Mhz - כנראה ישודרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד בתקציב של 2000-2500 שקל לערך.. אני רוצה שהמחשב ישמש אותי קודם כל לצרכים הלימודיים שלי, שיהיה מספיק טוב בשביל תכנות. אני מניח שכל מחשב בסיסי יספיק לי לאופיס אבל אני רוצה שהמחשב הזה יהיה טוב גם בשביל תוכנות שאני אשתמש בהן במהלך לימודיי. בנוסף אני רוצה לראות בו סרטי HD, לשמוע מוזיקה, ואפילו לשחק מדי פעם (לא משחקים כבדים וחדשים, אלא קצת משחקי אסטרטגיה וכו'..). כמה שיותר מקום בדיסק קשיח שתצליחו להכניס בתקציב, תבורכו! אם אין ברירה אבל ממש ממש אין ברירה... שיגיע אפילו ל-3000 שקל אבל ממש במקסימום. וכמובן שיהיה לו הרבה זמן סוללה, כי אני צריך אותו עובד למשך כל יום הלימודים שלי! תודה רבה מראש לכולם! סומך עליכם ;-).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כמו שאתם רואים אמממ....טוב אז אני צריך מפרט למחשב ב-4000 ש"ח כמו שכתבתי. אני לא בטוח שמה שבחרתי טוב זה הכול מידע בסיסי הצעות לשינוים במפרט יתקבלו בברכה ותודה לכולם על העזרה מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1140 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 1 370 370 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 570 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 1 730 730 דיסקים קשיחים? Samsung כמות מחיר סה"כ 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 255 255 צורבים? DVD Recorders כמ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6420 Box ¤987 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6420 לוח אם ASUS P5LD2 SE/C ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31050 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤265 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤457 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤486 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37376 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק COOLER MASTER Elite 330 350W ¤297 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-330-KKN1-GP כרטיס קול Creative Audigy 2 ZS 7.1 ¤366 http://sky…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכם, טוב התקציב שלי עלה ל- 4,000 ש"ח ככה +/- 200 ש"ח. המטרה היא לקנות 2 מחשבים ניידים במחיר כולל של כ- 8,000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית * גודל המסך? 13.3 / 14.1 * משקל רצוי? עד 2.2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 5,6 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 מספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, אבל אני גמיש תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק לחוות דעת למפרט הבא למחשב לעריכת וידאו לפרנסה בעלות של כ 8500 שח 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.פרמייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט למשחקים שאני רוצה שיהיה כלול בו קונרו כרטיס מסך חזק מן הסתם כולל מסך דק של 17 אינץ' הארד-דיסק 250 ג'יגה סאטה 2. אני מעדיף מסך של LG.צורב DVD. בלי רמקולים. בלי מקלדת ועכבר. חשוב לי שיהיה קירור טוב ושלא יהיה הרבה רעש. כמה שיותר שקט יותר טוב. אה! אני גם מעדיף 2048 זכרונות. הבנתי ש677 מגה הרץ בDDR2 יהיה הכי טוב. אבל בבקשה תעזרו. אני אקנה את המחשב או מ-KSP (אני מעדיף משם) או מנועה מחשבים. מה שיהיה הכי זול. תודה! =]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי לפני שנתיים מחשב AlienWare בארה"ב המפרט לא כל כך חשוב חוץ מזה שהוא בעל כרטיס מסך nvidia 8600m איפשהו לאורך הדרך נשרף הכרטיס מסך או הלך מסיבות אחרות והמחשב עובד עכשיו עם הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם, מצב זה לא היה בעייתי אלה שלאחרונה נקנתה טלביזיה חדשה ואני חייב יציאת HDMI מתפקדת במחשב.... השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם מוכרים בארץ איפשהו כרטיסי מסך רק לנייד? ואם לא מה האופציות? לקנות ב EBAY? תודה מראש לכל העוזרים... דרך אגב אם מישהו מוכר כרטיס יד שניה אני מעוניין כל עוד יש לו HDMI..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מפרט מnewegg נכון שהם לא שולחים לארץ אבל יש לי מישהו לשלוח אליו והוא ישלח אליי עכשיו אני צריך מפרט דיי פשוט מעבד אני מעדיף מסדרת ה64 ביט של AMD לוח אם NFORCE4 אחד טוב 1024 DDR כרטיס מסך מהדור החדר של הx או ה6XXX ומארז וספק כוח עכשיו במארז אם נשאר בתקציב הייתי מעוניין במארז יפה אולי אני אכנס ואבחר וספק כוח איכותי שיחזיק לי את המערכת אז לבנתיים אם זה יהיה בסדר תוכלו לבנות לי משהו? האתר: www.newegg.com (כמובן התקשיב 5000-5500 ש"ח גג! לא כולל שליחה וכל זה רק החלקים)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, החלטתי להפתר מהLENOVO 3000 N100- שגרם לי רק צרות ב3 שנים האחרונות. מחפש מחשב שיהיה בעצם תחליף למחשב שולחני, ניידות נדרשת אבל לא שיקול משמעותי ( כלומר המשקל...). העבודה תהיה בעיקר לגלישה , יישומי אופיס, סרטים HD וכ'ו. יודע שבLENOVO לא נוגע יותר . מתלבט לגבי DELL HP . אמרו לי בDELL המקלדת לא נוחה בהשוואה לHP. בחיפושים התוודעתי לזה שיש מעבדים חדשים I7. אני לא יודע איך בעצם לבחור לפעמים המעבד חזק יותר ולפעמים יש יתרון לזכרון או כרטיס מסך וכ'ו. אני ארשום מספר דגמים רק לצורך השוואה - אני אשמח לתובנות ועזרה בהחלטה HP PAVILLON DV6 1340EJ HP PAVILON DM3-1010EJ DELL STUDIO 1555 DELL STUDIO 1557 (I7( אולי חברה אחרת טושיבה או LG...? תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://fcb.pas-rahav.com/lgsale/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Altec Lansing AVS300 (2.1) מקלדת + עכבר MICROSOFT - PS2 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 1403 HEC 300ART WATT PSU LITE ON 52X32X52 RETAIL EPOX 8RDA+ NVIDIA Nforce 2 AMD Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W AMD ATHLON XP 2500 TwinMos 256MB 400MHZ PC 3200 DDR hercules ATI Radeon 9800SE OR sapphire 9800np (which got semsung memory that can be flashed) it will cost around 5100+/- so does it worth it or u got other ideas?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... אני עתודאי ויש לי מחשב נייד T42 ,אני יודע שהמחשב הזה יקר אבל כרטיס מסך שבו חלש מאד יחסית למחירו,השאלה עכשו האם אני יכול להרכיב לו כרטיס מסך תמורת משהו שבו אני לא יודע,בקיצור האם יש אפשרות להרכיב לו כרטיס שיעבוד CRISIS ?? ותודה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-