ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מחפש מחשב נייד, התקציב שלי 2500 שקל. אני צריך שהמחשב יריץ WIN7 ותוכנות כבדות בלי בעיה (לא מדובר על משחקים, אך זה יהיה פלוס, אם אפשרי) אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע. אם התקציב שיש לי נמוך מדי לדרישה שלי, תביאו בבקשה מחשב נייד יעיל שאפשר למצוא במחיר כזה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, זמן סוללה לא כל כך חשוב, הארד דיסק 1TB לפחות גודל מסך"15 ומעלה תקציב עד 10,000
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט עד 1700 שקל שיש בו לוח זיכרון וכרטיס מסך מינימום זיכרון 512 {לא צריך דואל} כרטיס מסך צריך להיות לפחות ברמה של R9550 או 6600 תודה מראש רז סגל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו... זה רק אצלי או שלפטופים מתחממים ממש מהר? אני פותח 8 טאבים בדפדפן והמאוורר מתחיל לעבוד שעות נוספות. אני מנסה לצפות בסרט יוטיוב מסך מלא... כנ"ל. ומה לגבי מערכות הקרור החדשות שיש במחשבים ניידים? קראתי שיש לHP את HP COOL SENSE ולASUS את ICE COOL (למתחרים יש גם?)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצותיכם למפרטים :-) תודה מצורף הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים ומעט משחקים מדי פעם משחקים בסגנון של league of legends. הייתי שמח להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אם בעייתי בתקציב ניתן לרדת בהגדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד ללימודים, צריכה שישמש אותי ל4 שנים, שיהיה קל (עד 1.4 קילו), לא עשוי מפלסטיק זול, עדיפות ל14 אינץ, שלא יעשה רעש, לא מתכוונת להוריד משחקים, השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט, וורד וסרטים, עד 3000-3200 שקל תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היי היי אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג ועריכת 3D ללימודים (ארכיטקטורה אנד שיט).. בגדול, אני רוצה להוציא מהמחשב את מלוא היכולת, והסתכלתי במחשבים המומלצים פה, ובמערכות מוכנות בSmartPC.. אבל שמתי לב, לא מעט, שמעדיפים לשים i5 אל מול i7 למרות שההפרש במחיר אינו כזה רציני..ואני תוהה, למה? ולמה, לחבר את הi5 ספציפית עם 1080 GTX ולא עם ה1070? או שאין משמעות לזה? כך או כך, תהיתי אם המפרטים האלה שווים משהו, ואם לא, אז מה כן? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בגול, השימוש שלי במחשב מתפלג לכמה פונקציות: - גרפיקה, עיצוב. - ערכית תמונות. - משחקים. בניתי את המפרט הבא יחד עם העזרה של המפרטים של WH ודעות אישיות שלי. מעבד Athlon 64 3700+ Socket 939 AMD לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty דיסק קשיח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty כרטיס מסך PCX - GeForce 6800GS (450/1000) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Gigabyte GV-NX68G256D-B bulk כרטיס קול Audigy 2 ZS Creative כרטיס רשת PILA8460M Intel מארז Compucase 6CS3 Black - 0.6mm Steel -…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על אקסלים כבדים, תוכנות זוללות זיכרון ומעט מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ^ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שיהיה מחובר למסך 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי כרגע מסך אני מתכוון לקנות בנפרד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Oblivion,Crysis,Tom Clancy Etc... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם י…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, המטרה של המפרט הזה היא מחשב שישרת: בצורה מעולה צרכים כמו אופיס, גלישה ופיתוח (Visual Studio לדוגמא), בצורה מעולה להצגת סרטים, מוזיקה וכדומה, ובצורה טובה למשחקים ברמה של היום. המחיר תוכנן להיות באיזור ה- 3,000. ביחס של עלות מול תועלת, המליצו לי ללכת על שילוב AMD-ATI, וזו ההצעה שקיבלתי: לא מוזכרים כאן כוננים או ציוד היקפי, מכיוון שאותם אני לוקח ממחשב קיים. סה"כ המחיר על החבילה (כולל מאוורר נוסף, מארז וספק כח) הוא כ- 3,300 ש"ח. אשמח לשמוע דעות על הרכיבים השונים, כיצד יעבדו יחד, או האם כדאי ללכת על דגם או יצרן אחר, שאולי יעלה טיפה יותר אך יהיה יותר אמין או יתן ביצועים טובים יותר. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש צורך במסך מט בגלל שנייד יהיה בחדר עם הרבה אור. השימושים במחשב : גלישה באינטרנט משחקים קלים צפיית סרטים עבודה בפיתוח תוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, dell inspiron n5110 ו-asus a53s. בשני המקרים מדובר על הדגם עם מעבד I7 2670QM, מסך 15.6, 8GB זכרון. להלן קישורים: http://www.fre.co.il/pl_product~5152135~39~89.htm http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=4583 ה-asus הוא טיפה יותר חזק מבחינת מהירות מעבד והכרטיס מסך שלו טוב יותר, אך הוא גם יקר יותר. האם לדעתכם ההבדל בביצועים שווה את ההפרש, ובכלל מה דעתכם על שני הדגמים האלו? אם יש הצעות אחרות בתקציב של עד 4500 ש"ח, אשמח לשמוע. השימוש העיקרי של המחשב הוא עבודה על תוכנות adobe cs5, ועריכת וידאו על avid. חשוב לי שהמעבד יהיה 4 ליבות ולא 2 כי התוכנות של אדובי יודעות לנצל את זה, ואין לי כרגע צורך במסך גדול יותר. כמובן, אם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום דרוש לי מפרט למחשב ב3000-2500 ללא מסך וללא צורב ללא OC חשוב לי שהמחשב יהיה אמין מבחינת ספק כח שיהיה טוב גם למשחקים .המחשב הוא בעצם למישהי שהיה לה ניסיון מר אם מחשבים (נשרף לה המחשב) והיא רוצה מחשב טוב ואמין עדיפות למעבד פנטיום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
[table][tr][td]לוח אם[/td][td]GA-EP43-DS3L[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Core 2 Duo E8400 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][tr][td]זכרון[/td][td]2 x 2GB DDR2[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]ATI RADEON HD4850 512MB DDR3[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]מארז + ספק כוח[/td][td]ANTEC SONATA III 500W[/td][/tr][tr][td]מאוורר למארז[/td][td]Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm[/td][/tr][/table] כמו כן, המחשב כולל שני כוננים קשיחים: * ST2000DM001 של Seagate (נפח של 2TB) * כונן קשיח של 800GB שאני לא זוכר מה הדגם שלו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימוש של המחשב הוא בסלון כמחשב נייח רגיל (לא HTCP) אך מחובר כל הזמן למסך טלוויזיה 32 אינצ'. 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,500 עד 2,600 מקסימום. 2. השימושים הצפויים של המחשב הינם אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים (עובד כל הזמן), סרטים (כולל HD), שירים וכו' המחשב לא מיועד לגיימינג כלל. 3. אין צורך במסך, אין צורך ברמקולים, אך יש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים שיקלטו כמו שצריך קצת מרחוק. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 בין 7 ל- 8. 6. אין כוונה לעשות אוברקלוק כלל. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 והרכבת מחשב בחנות. 8. אני מתגורר באזור ירושלים אך הבנתי שיש חנויות שעושות גם משלוח. 9. הבקשות המיוחדות הן: חיבור HDMI למסך (כאמור מחובר לטלוויזיה), אופציה ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.8GHZ קירור: Zalman CNPS-7000V-AL SI 776-1156-AMD דיסק קשיח: Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA 2 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ זכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 X 2 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6870 1024 \ 1GB GDDR5 Pci-E HDMI
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני יירשום בנקודות מה אני צריך בגדול המחיר שיהיה בסביבות ה-2500 קצת לכאן או לשם זה לא משנה לי אבל שלא יעבור בואו נגיד את ה-3000 - תוכנות שאני משתמש פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, סינמה 4D - בגדול אני לא משחק משחקים במחשב אבל בואו נגיד אם אפשר שיריץ CS או CS:S (סורס) אז למה לא - בקשר לזיכרון אני לא צריך יותר מ-160 ג'יגה למה יש לי גם כונן חיצוני של חצי טארה זה מספיק לי - אני עם 32 BIT (ראיתי שאיזה פורום שזה משנה ) - חשוב לי ממש שהוא לא יהיה רועש!! - צריך שירכיבו לי את המחשב - צריך ציוד הקפי (עכבר, מקלדת) אם יש בכסף הזה להכניס מסך (22 אינץ') שתומך ב-HD זהה יהיה ממש טוב אבל לא נראה לי שיש אם זה נראה לכם מוגזם אז לא משנה אם כן אז סבבה פשוט עכשיו יש לי אבל אני מת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי הוא 4,000 ש"ח, ניתן לחרוג רק אם החריגה מועטה ביחס לתמורה. למחשב יחובר מסך T220 של סמסונג איני יודע מה הרזולוציה הטבעית שלו. אין צורך בציוד היקפי. השקט גם כן אינו חשוב במקרה הזה. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב. אין חנות ספציפית אבל אני גר באיזור נהריה לכן עדיף חנות באזור עם משלוח, שירות תיקונים. לגבי שדרוג, אם אופציית השדרוג תפגע ברכיבים שאני אוכל לקנות עם התקציב הזה, אני לא רוצה אפשרות לשדרג בעתיד. נתתי את כל הפרטים לפי הנעוץ אני מקווה שזה מספיק. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים בודק ומתעניין (בפורום, בעיקר בקריאה) במחשב שיתאים גם לגיימינג וגם קצת עריכת וידאו + פוטושופ, אבל לרוב רמת השקט הנדרשת היא 5-7 (בסולם של 10). אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד i5 שיהיה בעל רמת שקט גבוהה מהנדרש. התקציב די מוגבל אבל אני די בטוח שאפשר לבנות משהו טוב. מבקש את עזרתכם. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג קל/פוטושופ * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? סימולטורים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עכשיו מחשב נייד ואני מטלבת בין שלוש חברות DELL LENOVO HP . איזו חברה הכי מומלצת לקניה בארץ מבחינת אחריות וביצועים ? אם יש לכם דעה לחברה מבטיחה אחרת אל תהססו לשתף אותי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה יעבוד הם הוא לא יעלה בלהבות עם ההפעלה אבל תיראו ותגידו (המארז הוא מארז שרתים) (כמובן שיש מעבדים טובים יותר אבל אני רציתי משהו טוב ולא יקר מאוד אם הייתי רוצה יש את האקסטרים שהוא דרך אגב לא שווה את המחיר שלו) מעבד Intel Core i7-950 Tray ₪1359 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-950ay לוח אם Asus P6X58D Premium ₪1739 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=p6x58d-premium כונן קשיח Seagate ST32000542AS Barracuda LP 3.5" 2000GB SATA2 32MB ₪507 כמות: 6 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST32000542AS זיכרון Corsair DDR3 12288MB (2048MBx6) 1600Mhz CL 9-9-9-24 XMS3 ₪1766 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C12G1600C9 כרטיס גרפי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה למחשב נייד עבור אנשים מבוגרים יחסית(לא מבינים בתחום) למרות שהמחשב נייד רוב הזמן יהיה במצב נייח. חשוב שתהיה יציאת HDMI על מנת שגם תהיה אופציה לחבר לטלויזיה בצורה איכותית. שאלה חשובה בנושא : האם כ.מסך במחשב נייד שבמפרט שלו מצויינת רזולוציה 900*1600 יודע להוציא אות 1080*1920 ב-HDMI? * מטרות המחשב? -גלישה באינטרנט -צפיה בתמונות -צפיה בסרטי HD(לא תלת מימד) במחשב ובטלויזיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -HDMI * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? -כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -HDD 1TB רצוי אבל לא חובה * כונן אופטי? -כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -עדיפות למסך 17.3 אבל אשמח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוסיקה בעיקר וסרטים (DVD,HD,BluRay) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים בתוכנה ייעודית כלשהי (מזדמן), מוסיקה בתוכנה ייעודית כלשהי בשליטה מרחוק ע"י טאבלט (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). פלזמה 42 HD Ready …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צירפתי מפרט טכני עבור מחשב החלומות שלי תודה מראש לעוזרים..... מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה בתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח תוכנה אינסטניסבי, כולל הרצה של מספר תוכנות פיתוח כבדות במקביל (מספר Visual Studio + Sql Server) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? )לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט מאוד. (גם אם צריך להשקיע במארז או במאוורים מיוחדים האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם יש צורך לכלול מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-