ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
דרישות: עדיף שתמליצו לי על מחשב של HP (אבא שלי פשוט יכול לקנות במחירי יבואן) לא איכפת לי שהוא לא יהיה נייד יותר מדי - כלומר זמן בטריה נמוך, כבד אם זה אומר שלמחשב יהיו ביצועים טובים יותר. בעיקר לעבודה משרדית ו-AUTOCAD. שיהיה כמה שיותר חזק, שיחזיק הרבה זמן בלי לקרטע. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לשדרג נטבוק יחסית ישן ולא להשקיע יותר מדי כסף - הוספת ראם (4GB שיש לי ממחשב נייד אחר) והוספת כונן SSD. כיצד ניתן לדעת אם יש לנטבוק LG x120 חיבור MSATA? כונני MSATA זולים יותר, ולכן השאלה. לפי מפרט המחשב, האם כדאי בכלל להשקיע בו? כרגע הוא ממש לא זז, אבל מרגיש לי שאם אשדרג אותו יהיה הרבה יותר טוב...מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש במחשב הוא בעיקר בתוכנת autocad 2013-2015. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד טוב ומהר לאורך זמן עם אופצייה לגיימינג, התקציב הוא בין 3000 ל 3500 שח. מה אתם חושבים על המפרט הזה, ב 3381 שח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי נייד של DELL INSPIRON, מפרט בקישור http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2160 ללא מערכת הפעלה. התקנתי עליו חלונות XP. מהנסיון שהמועט שיש לי עם נייד של HP, אני יודעת שצריך להתקין דרייבירים אחרי פירמוט של המחשב. מישהו יודע האם אני אמורה להתקין את הדרייברים גם בהתקנה על מחשב חדש לחלוטין, או שאולי הם כבר מותקנים על המחשב? המחשב הגיע כמובן עם דיסק של דרייברים וכו', ואני יודעת שאחרי שפירמטתי את ה HP הכנסתי את הדיסק שהגיע איתו וזה פשוט התקין הכל בפעם אחת. בדיסק שהגיע עם ה DELL, לעומת זאת, יש רק מן פירוט של כל הדרייבים, ואם רוצים להתקין אותם צריך לפתוח אותם ידנית אחד- אחד. נשמע לכם הגיוני? אולי למישהו יש נסיון עם זה והוא יכול להסביר לי מה קורה פה? …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לבנות מחשב בדרישות הבאות 1 מחשב הכי שקט שאפשר (לא רק מארז אלה כל החלקים והמאווררים) המחשב בחדר שינה והוא דלוק בליליה. 2 מחשב חזק ככל האפשר לצורך סרטים HD, מעט משחקים למסך 22 אינץ, והרצת הרבה תוכנות ביחד 3 המחיר שציינתי ללא ציוד הקפי וללא מסך 4 ברצוני לבחור רכיבים שנותנים את התמורה הגבוה ביוצר לכסף הכוונה מעבד הכי משתלם כרטיס מסך הכי משתלם וכו...לא כדאי לדעתי להוסיף עוד 500 שקל למעבד יותר חזק שמשפר מהירות רק ב 5 אחוז 5מערכת מבוססת אינטל. גמיש במחיר כלפי מעלה או מטה ברצוני שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים(כרטיס מסך שיש לא יציאה לטלווזיה) תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הבדלים? האמיתיים? יתרונות חסרונות? אני יודע שסידרה ביתית זולה יותר אבל מאיזה סיבה? והאם היא מוצדקת? עוד שאלה נייד שעובד ברזולצייה 1366x768 יכול להתחבר למסך שעובד ברזולציית 1920X1080? בצורה טובה? או שיש סיבה מוצדקת לכך שהרזולצייה נמוכה יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המפרט אנ יצריך מעבד כזה כי זה מחשב למשוה כמ ו4.5 שנים אז שהיה משהו חזק יחסית וכרטיס סמך אנ יישדרג
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינץ' במצב תקין לכן אני לא משדרג ל-22 אינץ' כרגע. אז בעתיד אני רק אשדרג. חשוב לציין שהמפרט הורכב ב- www.rsm.co.il אז כל מי שרוצה לייעץ לי או להרכיב, שיעשו זאת אך ורק באתר החנות שממנה אני מיועד לקנות. מיועד לסרטים, משחקים, מוזיקה אינטרנט ופנאי. להלן המפרט: ----------- מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray inte8400tray 3 שנים ¤ 835.00 1 ¤ 835.00 פתרונות קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER ACfreezer7Pro שנה על ידי אר אס אם שירותי מיחשוב ¤ 102.00 1 ¤ 102.00 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET GBGAEP43DS3L 3 שנים אחריות ¤ 488.00 1 ¤ 488.00 זיכרון Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 TWIN2X4096-6400C5 3…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מבקש את עזרתכם למפרט מחשב לצורכי גיימינג. אני צריך שתהיה יציאה אופטית(SPDIF) בנוסף ל HDMI כי יש לי מגבר ישן ללא כניסות HDMI... מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-battlefield,call ofduty,batman ושאר המשחקים החמים המתוכננים עלינו לטובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מחפש לרכוש מחשב נייד לאופיס ואינטרנט (אולי גם ממש מעט סרטים באיכות HD, אבל לא חובה ) התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. רצוי לחסוך ככל האפשר ואם אפשר פחות מהתקציב יהיה מצויין המסך שהוא מעדיף זה 13.3 אינץ'. אם חייב לחרוג זה עד 2500 ש"ח תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מפרט עד 5K למשחקים כולל ציוד היקפי והכל. עד 5K חריגה של עד 200,300 שקל גג . תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מבוסס על הAMD החדשים הדרישות: 1024 זיכרון, הלוח הטוב ביותר למעבדים הללו, מארז וספק איכותיים, כרטיס 9800 XT, מקלדת עכבר, מסך דק לפחות 17. DVD וצורב ורמקולים ADA890 זה לחבר התקציב בלתי מוגבל (זה מה שהוא אומר כי הוא לא יודע מה זה לבזבז) אבל נסו לא לחרוג הרבה מעל ה10000 שקל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ירכש באמזון ארה"ב ויורכב בארץ. אז כל העלוית הרכבה וכו' לא רלוונטיות למפרט כאן מעוניין במחשב שיהיה בסלון, סרטים, גלישה כבדה, קצת משחקים, יעבוד 24\7. אשתמש במארז קיים אבל מחליף את כל החלקים כולל מאווררים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? למפרט כאן, 2200ש"ח. (2500 עם הרכבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים HD וגלישה מאומצת, לא ממש משחק אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשרי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מארז ישן שאשתמש בו שוב יש גם 2TB HD רגיל 8. האם ישנ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב שקניתי לפני מספר שנים לאחר התייעצות מוצלחת בפורום. כעת אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. המטרה בעיקר שיריץ ברמה טובה את כל המשחקים החדשים - לאו דווקא על ההגדרות הגבוהות ביותר. אשמח לעצות בנוגע לכרטיס המשתלם ביותר להערכתכם בתקציב של עד 250$ בארצות הברית. להלן המפרט הנוכחי של המחשב: מעבד: intel sandy bridge core i5 2400 1155 6mb 95W 3.1ghz tray לוח אם: MSI H61M-P23 SOCKET 1155 ספק כוח: ANTEC earthwatts EA500D זיכרון: transcend DDR3QQ/4GB/1333 הכרטיס הגרפי הנוכחי אותו ברצוני להחליף: RAEDON HD 6850 1GB DDR5 של חברת connect3D תודה רבה מראש! רונן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מפרט ב5500 שקל למשחקים ואוברקלוקינג בלי ציוד היקפי ותודה לכולם מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטיפ, משחקים (ARMA II/III, COH2) , תיכנות של פרוצדרות כבדות מאוד בMATLAB, וקבצים עתירי פונקציות ומשקל באקסל, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל 2007 - פרנסה, MATLAB- כבד, Ethovision - תוכנה גרפית כבדה. adobe illustrator+photoshop -מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- ARMA II/III, COH2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב ALL IN ONE. המחשב ברובו ישמש (90%) למטרת אפל' קופה רושמת שעובדת על גבי דפדפן כרום של גוגל, והשאר אופיס הממשק הוובי של הקופה יחסית קליל, לדעתי אפילו 2 גיגה ראם יספיקו כדי להריץ אותה. כרגע מתלבט בין שני דגמים (בחרתי בהם בגלל הכניסות הסיראליות וגודל המסך) 1) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD082X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140&aff=Zap&lang=he 2) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD069X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140 ההפרש בין הדגמים במחיר הוא 200 שח, וההבדל בין הדגמים מבחינת החומרה: לראשון ׁ ׁׁׁׁׂ(N3150) יש מעבד טוב יותר מהשני(N…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ! אני אשמח שתעזרו לי כי יש לי 0 הבנה במחשבים. אני מחפשת לקנות לפטופ, רצוי עם מסך רחב (בשביל הנוחות). אני משחקת בסימס 4 (the sims 4) ואני רוצה לפטופ שיהיה אפשר להתקין עליו את המשחק. לא מחפשת לפטופ לגיימרים עכשיו, משהו שפשוט יריץ את המשחק חלק עם רזולוציה טובה. התקציב שלי הוא עד 3000. יש חיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נוסף תקציב! אשמח לעזרה ויעוץ. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנצל- כמובן בקשר ליחס עלות תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לנסות ולא לחרוג- אלא אם כן צפוי שדרוג ענק בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA IV, COD MW2- מישחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ - 1024/ 768 בעתיד תתכן שידרו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב משחקים, התקציב שלי קצת מוגבל (עד 3k לא כולל מסך) ובגלל זה אני יודע שאני לא באמת יכול להשיג את החומרה הכי חדשה או הכי טובה... עשיתי קצת מחקר והגעתי למפרט הבא: 1. מעבד: i3-2120 2. לוח אם: Gigabyte H77-D3H (הסיבה היחיד שאני קונה לוח קצת יקר יותר זה כי יש לו אופציה של חיבור רמקולים 5.1) 3. כרטיס גרפי: Sapphire AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 4. כונן קשיח: Hitachi 500GB (7200 RPM) 5. זכרון: Kingston 4GB 1333 MHz 6. מארז + ספק: Antec Sonata III (+ספק של 500W) כל המפרט הזה יעלה לי בערך 2700 שקל (בדקתי מחירים רק בKSP בשביל לקבל איזה benchmark בסיסי) אני אשמח לקבל קצת הערות או המלצות נוספות... המגבלות שלי הם שהמחשב כנראה יהיה בסלון ובגלל זה בחרת…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי כבר לאיבוד בג'ונגל של הניידים, כל פעם שאני מרגיש שאני נסגר על מחשב מסויים אני רואה עוד מחשב ועוד מחשב... בסופו לש דבר כולם די זהים אבל ההתלבטות קשה... דל לנובו גיגהבהייט, אייסר, אייץ' פי???? בסופו של דבר מצאתי מספר פייבורטיטים ואשמח לקבל את המלצתכם או הסתייגויותכם בשמחה.... DELL Vostro A1015 T5670 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13789 Lenovo G550 NTDRAIV http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Gigabyte W576M-64R2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi 65watt amd 4200 dual core 2x1 gig ram 250 gig hdd. hauppage pvr150. תוכנן במקור לשמש media center. עכשיו אמור לצאת לפועל. 1. לפני הכל- האם החומרה הנ"ל מספיק חזקה בשביל לשמש כמדיה סנטר סביר, או שאין טעם בכלל להשקיע בה? 2. האם מומלץ להחליף את הכרטיס מסך המובנה x1250 באחד אחר (ואם כן איזה)? 3. האם חיוני להוסיף hdd נוסף? (ברשותי hdd חיצוני של 500gig שיכול לשמש לאחסון) 4. על איזה מארז וספק כוח אתם ממליצים? 5. על איזו מקלדת אתם ממליצים (שמעתי על xgene מה דעתכם?) 6. האם צריך להחליף את הקירור למעבד? אם כן איזה קירור זול מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי הרכבתי מפרט ורציתי לשמוע מה דעתם והצעות לשיפור : זה מחשב לגיימינג, אולי בעתיד OVERCLOCK, התקציב הוא 6000 בלי חריגות. הדבר היחיד שישתנה פה זה המעבד שיהיה I7-3770K Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1449 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2465 Noctua Noctua NH-U12P SE2, יחידות 1 ₪236 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3461 ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET, יחידות 1 ₪914 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3724 Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪356 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 ₪1354 http://www.rsm.co.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-