עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. בד"כ ביום ראשון פקוק מאוד בדרך לת"א, אך היום היה זוועה באופן מיוחד, הסיבה לכך - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4010946,00.html

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by borg,

בהקשר של יום השואה והגבורה שחל היום, אני רוצה להזכיר את פינוי רצועת עזה וצפון השומרון ע"י צה"ל בצעד דורסני של ממשלת ישראל, שאירע לפני כשמונה חודשים, והפך שטחים אלה ליודנריין (נקיים מיהודים). הריסת הישובים הישראליים בגוש קטיף, עקירתם של כ-10,000 ישראלים מבתיהם על ידי חיילי צה''ל, מבלי שיכינו להם מקומות מגורים, עבודה וישלמו להם עד היום פיצויים, הביאה את החמאס לעלייה לשלטון, קודם ברצועה ואחר ברשות הפלסטינית כולה. מדינת ישראל ומנהיגיה הם המנהיגים היחידים בעולם המערבי אשר במודע ובמתכוון אפשרו לגורמים כמו החמאס ואל קעידה להקים בסיסי טרור ולהערך על גבולותיה של מדינת ישראל. אין שום דוגמא לשום מדינה אחרת בעולם שאפשרה במודע תופעה כזו על ידי נסיגה משטחים בהם החזיקה. ביום זה, אני קור…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by ag43,

מדי פעם אני מעביר את הזמן מול סדרות קומיות למינהן. די סיימתי כל סדרה שמצאה חן בעיני עד היום. אני לא בררן כ"כ אלא אם כן ההומור ממש תת רמה (נשואים פלוס לדוגמה). רשימה (חלקית) של סדרות שסיימתי עד עכשיו: משפחת סימפסון סיינפלד חברים סקראבס 70 SHOW אשמח להמלצות על סדרות נוספות.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. בעוד כוחות צה"ל חוזרים לעזה, תוקף הרמטכ"ל הקודם בחריפות את ההתנהלות שהובילה לפינויה. "אלה שיזמו והובילו את ההתנתקות לא היו בעלי רקע באסטרטגיה או בביטחון. הם היו יועצי תדמית, ספינולוגים". הוא הוסיף כי "ההתנתקות הייתה טעות אסטרטגית מהמעלה הראשונה. היא הביאה לניצחון החמאס. היא נתנה רוח גבית לטרור. היא הזינה את המאבק הפלסטיני למשך שנים. היא יצרה תחושה אצל האיראנים ואצל האחים המוסלמים ואצל אל קאעידה שאפשר לנצח את ישראל. שישראל היא באמת חברת קורי עכביש כפי שנסראללה טוען או עץ רקוב כפי שאחמדניג'אד טוען. ועל כן ההתנתקות לא רק פגעה בנו קשות, אלא גם באסטרטגיה האמריקנית האזורית של מלחמה בטרור. היא יצרה תחושה באיסלאם הקיצוני שכפי שהוא הביס את הסובייטים באפגניסטאן הוא הביס אותנו בעזה …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מנסה למצוא שם של סדרה ישנה ששודרה בשנות השמונים במהלך חופשת הקיץ עד כמה שזכור לי ממה שאני זוכר מהסדרה, העלילה מדברת על ילדה שמגיעה לאי או לאיזה עולם קסום שמאוכלס על ידי יצורים מוזרים(היצורים עצמם הם בסגנון הבובות של ג'ים הנסון) אני זוכר גם שבמהלך אחד הפרקים היא אמורה להעיר מין ענק שישן שנת חורף או משהו כזה. אם מישהו זוכר או מכיר אשמח לשמוע מה שם הסדרה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. הסדרה Life או בעברית "חף מפשע" גמרה את העונה הראשונה או לא? ומה קורה איתה בכלל כי אני לא מוצא שום פרטים... אגב מי שלא רואה סדרה מצויינת אני ממליץ...

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אוקיי, זה אולי לא בדיוק סיבה למסיבה (או משהו מצחיק) אבל רק לי זה נראה מוזר (לקוח מוואלה): "כוחות משטרה שהגיעו למקום חושדים כי מדובר ברצח." היא נמצאה מגולגלת בשטיח FFS!!! מה עוד זה יכול להיות חוץ מרצח?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by shuy,

אני מקווה שזה לא עוד פיגוע של אל-קאידה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by cleric,

אחד הסרטים המצחיקים והמגניבים שנתקלתי בהם, מומלץ בטירוף

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. http://www.theregister.co.uk/2010/06/16/solar_storms/ http://www.space.com/scienceastronomy/mystery_monday_031027.html

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ex_,

מי שראה אותו אתמול בחדשות יודע על מי מדובר ומי שלא-זה הדובר של "ועדות ההתנגדות" בגדה שעם חיוך הודיע לנו שאליהו אושרי נחטף ומה התנאים לשיחרור שלו והיום איים שאם צהל לא יצא מעזה הוא ירצח צילום:ynet [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. בדו"ח ארוך שפורסם היום ע"י ארגון אמנסטי נקבע כי הפיגועים המתבצעים ע"י מיליציות פלשתיניות נגד אזרחים ישראלים נחשבים בגדר פשעים נגד האנושות. להצהרה הפומבית לדו"ח המלא בוקר טוב אמנסטי...

13. Started by מר מקלדת,

http://myfamilythoughts.wordpress.com/ella/ צפיתי בסרטונים ביוטיוב ולפתע נתקלתי בסיפור הזה. כמה הערות: 1. לא מצאתי שום קשר בין האתר לבין כת הסיינטולוגיה הידועה לשמצה. אם יש קשר כזה נא לדווח לי כאן כדי למחוק את ההודעה. אני יודע שיש להם אתר שתוקף את הפסיכיאטריה, אבל זה כנראה לא האתר הזה. 2. אני לא מתנגד גורף לפסיכיאטריה. אני מאמין שרוב הפיסיכיאטרים בישראל הם אנשים טובים שמנסים לעזור לפציינטים שלהם כמה שהם יכולים, ושהם רחוקים מהסטריאוטיפ של איש זקן רשע עם זקן ארוך ופפיון ומבטא גרמני אירופאי כבד.

14. Started by Fkl0ster,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3243299,00.html מדובר בפרטים ראשוניים בלבד, עדכונים בהמשך. :-\

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  15. ראשית אני רואה שיש פה כאלה שעדיין לא קלטו כי השטחים שהם קוראים להם "שטחים כבושים" הם בעצם נחלת אבותינו! ראשית תגובה לשמאלן המצויתגובה בהומור אז קחו את זה בקלות) השיר שכול שמאלן שר כשהוא מתעורר בבוקר בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? אני יורד מן הפסים, אני כבר פלשתיני אמיתי כמו כל הפלשתינים (אואוייאיי) כמה טוב לחיות ולהיות שהיד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב ........... תגובה רצינית יותר לפתיחת הדיון: יהודה והשומרון זו נחלה עליה התיישבו רוב שבטי ישראל בעת הקדומה. גם כיום השטחים "הכבושים" הללו ריקים ומאוכלסים על ידי יהודים,כאשר רוב הפלשתינים מרוכזים בערים,כאשר קרוב ל60 אחוז מן השטח ביהודה והשומרון כלל לא מיושב. לפי פר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אחרי 30 שנה ופותח חברה משלו.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by א אוהל,

נו....כולם מרוויחים יותר? או שהגיע הזמן לבטל את החוק הזה המיותר.. מה איתכם ? קונים ספרים או שפחות? או שלא הייתם קוראים בכל מקרה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני חייב להגיד שאני מעריץ גדול של סדרת הספרים,לדעתי זה מתעלה על כל ספר פנטזיה שאי פעם נכתב,כולל שר הטבעות. הייתי ביום רביעי שעבר בקולנוע,ביום הבכורה וראיתי את הסרט האחרון בסדרה. כ"כ הרבה נאמר על זה בעיתונים בארץ אבל עדיין לא ראיתי התייחסות למשהו אחד חשוב. היום ראיתי עוד פעם את הסרט הראשון,ונזכרתי כ"כ חזק מה כ"כ היה חסר לי בסרטים האחרונים. רק אחרי שתסיימו לראות הסרט האחרון,תוציאו את הקלטת (...) מהארון ותסתכלו עוד פעם על הארי פוטר 1 ותבינו. רק לראות כמה רגש הוא מעביר,גם אחרי כ"כ הרבה זמן היו לי קצת דמעות כשסיימתי לראות את הסרט. הוא לא מתמקד דווקא בוולדמורט וב"אפלה" וכ"ו,להפך-רוב הזמן הוא מראה את העולם המדהים שהוא מציע (הרגשה מאוד דומה כמו קריאת הספר). אחרי הסרט התחושה שלי ה…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by nicirnTAL,

הועבר לידי מידע רגיש במתחילים ב10... מישהו יודע אם זה נכון?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3321934,00.html בושה למדינה, וזה כל מה שיש לי להגיד על זה מה הדבר הבא? יום השואה? יום הזכרון? יום העצמאות?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. האם באמת חטפו חייל בהרצליה ? או שזה סתם חפירות של המשפחה ?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  22. חבר שלי עשה קצת מחקר והכין מייל בקשר למצבנו במדינה החלטתי להביא את זה לפה בתקווה שגם אתם תפיצו את זה ברשימות המייל שלכם הערות והארות יתקבלו בשמחה אלה העובדות בקיצור אודות המאבק בישראל היום. זה ייקח ממך רק דקה וחצי לקרוא! הוא הגיוני והוא הוגן. יהודי או לא יהודי, לא חשוב. אנא, תקרא. 1. לאום וירושלים ? ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים לפני קום האיסלאם 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשטינאים ב- 1967, שני עשורים אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך 3,300 שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפה"ס נמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Dark_Phantom,

הנה הישועה מהצרות הרבות של מדינתנו... http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=86149&sid=49

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  24. קודם כל אני רוצה להגיד שאני מאמין שיכול להיות שיש חיזרים ואולי במיקרה שדבר שהוא או חלום מאוד אמיתי או מיפגש שהיה לי היה באמת מיפגש אז חיזר בדק אותי פעם אחת בכל אופן ראיתי חלקים מתוכנית בערוץ 8 על חיזרים וראיתי הרבה "חיזרים" בתוכנית לדוגמה אדם זקן שעושה את עצמו מדבר אם חיזרים כאילו חיזרים מדברים דרך הגוף שלו וזה היה ניראה כאילו ילד קטן עושה הצגה תחשבו על הדמות של החיזר בתפקיד הנטנה במיפגשים מהסוג האישי שראש גדול שולח מסר ותבינו איזה משוגע האיש הזה בקיצור הרבה חולי נפש וסתם אנשי מכירות שמוכרים מוצרים שקשורים בנושא חלקם בטח מאמינים שהוא מבוסס על חיזר אמיתי-

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אוהדים הניפו דגלי פלאסטין , הישוו בין סמלי המדינה לנאצים , צעקו , והתפרעו .. השחקנים עשו עבירות קשות ואלימות , אפילו מאיר איינשטטין הגיב בצורה קשה . לאחר המשחק , ראיינו את דייויד ומאחור , מס' אוהדים עם כפיות מפריעים לשידור . איזה שינאה !!!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים