עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. אני חושב שאין טעם לפרט במה מדובר, אלא אם נפלתם מהירח. מה אתם אומרים, צעדים מוצדקים או לא? ואגב, מעניין לציין את הצו שהוציא בית הדין לעבודה הקובע שאסור למתמחים להמשיך במחאה באופן הזה. מעניין גם לציין שההחלטה אומרת בין השאר שהגורם היחיד המוסמך לייצג את הרופאים מול האוצר הוא ההסתדרות הרפואית, ובכך אוסרים למעשה על המתמחים להציג גורם אחר שייצג אותם טוב יותר לדעתם. כנראה שחופש המחאה, כמו גם הזכות לייצוג הוגן, הם לא זכויות יסוד שאינן ניתנות להתנייה אלא כשמדובר בארגוני שמאל.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by WizMaster,

התמונות האלו משודרות ללא הרף בערוצי החדשות האמריקאים, שבהן נצפית אישה אשר מכה כנראה את ביתה בתוך המכונית. לקטע המצולם(עדיף להוריד ישר למחשב, השרת שלהם קצת איטי...)

3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4647074,00.html לאור כל התרעומת על הסדר הטיעון, יש לי רק שאלה קטנה: האם המציתים בחרו לפגוע דווקא בבית הספר הזה מתוך מניע של "גזענות"? ישנם בתי ספר ערבים רבים בירושלים. הם לא הציתו אותם. ישנם עסקים רבים של ערבים בירושלים. הם לא הציתו אותם. אני בטוח שיש גם עסקים בבעלות משותפת יהודית-ערבית בירושלים. הם לא הציתו גם אותם. בית הספר הזה נבחר כמטרה, כך נראה, מסיבה פשוטה: לא בגלל החלק הערבי שבו ואף לא בגלל שמדובר במוסד המקדם את הפסקת האיבה בין הערבים ליהודים המדינת ישראל, אלא בגלל שהמסר שבית הספר הזה מנסה להנחיל הוא שאותו "דו-קיום" שהוא מנסה לקדם צריך להיות שוויוני. לעמדתם של מנהלי הפרוייקט הזה, ליהודים לא מגיעה אפילו מדינה שלמה אחת בעולם, ל…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. :s05: -> -> http://news.walla.co.il/?w=/1/1529900

5. Started by Judas Iscariot,

דיון זה נפתח כ-"Spin Off" לדיון על הבחור בעל הKATANA שדקר גנב שאיים עליו - בדיון זה התחיל להתפתח דיון נפרד בעל קשר רופף ביותר לדיון המקורי - על מוסר. החלק העיקרי בדיון זה הוא הדיון עצמו, ולכן לא אתן פה הקדמה משלי ל-מה הוא מוסר ומה הוא לא, אך כן אתייחס להודעתו שלו רוני, מן הדיון הקודם, בעניין זה. מטיעוני הנגד שלי כלפיי טיעוניו של רוני וחוזר חלילה ניתן יהיה לפתח דיון. תחילה, מעין ציטוט חביב משיר שחבר שלי כתב: בהקדמה זו אתה קובע כאקסיומה כי האדם נוצר על ידי אלוקים(אני כותב אלוקים מתוך כבוד אלייך כאדם עימו אני מתדיין, אני אמשיך עם קו זה לאורך כל הדיון - דיון הוא טיעונים וטיעוני נגד, ולא טיעונים וטיעוני נגד כלפי הטוענים) - אני טוען כי האדם נוצר על ידי אדם. אני למשל, אמי ילד…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by IG,

הבנתי שהסידרה עצרה בפרק 56 (עונה 2?!), הייה סרט, ומה עכשו? הסידרה אמורה להמשך או שזהו?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by oren99,

Get Him to the Greek http://www.imdb.com/title/tt1226229/ ממש מצחיק. ופסקול מעולה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by o07,

לטענתם מכיוון שהמשטרה "רצחה" איזה בן אדם, אז הם שורפים בתים\מכוניות בוזזים חנויות והולכים מכות עם שוטרים? לפי מה שהבנתי כולם צעירים מהגרים בלי עבודה. זה הסיפור או שיש משהו מעל זה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. http://iwomen.msn.co.il/show_article.asp?article_id=83570,msn=yes ישראלי שבילה את חופשתו על גבי יאכטה במימיו הירוקים והצלולים של הים באנטאליה, תורכיה, לא ציפה לגרוע מכל: הוא עשה את צרכיו לתוך מי הים, צולם ע"י משמר החופים, נעצר על ידם, נשפט, נקנס וגם גורש מהמדינה- כך מדווח הבוקר העיתון ידיעות אחרונות. השוטרים התורכיים הבחינו בישראלי שעמד על סיפון יאכטה, ועשה את צרכיו- זאת למרות שביאכטה שירותים לכל דבר. השוטרים צילמו את הישראלי, עלו ליאכטה ועצרו אותו. הישראלי בילה את הלילה במעצר ולמחרת הועמד לדין באשמת התערטלות פומבית ובזיהום מי הים. הישראלי נקנס- באלף דולר וגם גורש מהמדינה בבושת פנים.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ex_,

מי שראה אותו אתמול בחדשות יודע על מי מדובר ומי שלא-זה הדובר של "ועדות ההתנגדות" בגדה שעם חיוך הודיע לנו שאליהו אושרי נחטף ומה התנאים לשיחרור שלו והיום איים שאם צהל לא יצא מעזה הוא ירצח צילום:ynet [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4680471,00.html פשוט אין מילים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. זה הוא סרטו של Bobcat Goldthwait קומיקאי הידוע בעיקר בג'אנר של קומדיה שחורה. הסרט מדבר על אמריקה של היום, אמריקה שבה כל מה שמעניין את העם הוא תוכניות ריאלטי ומשקאות אנרגיה, אמריקה שבה אנשים יותר לא מדברים על דברים חשובים אלה עיקר הדו-שיח בין בני אדם מתמקד ברכילויות, סלבריטי וספורט. אמריקה שבה אין כבוד אחד לשני, שבה כל מה שנוער שומע הוא פופ שיוצא מפיהם של אנשים ללא כישרון. אומנם אפשר לשאול "מה לנו ולאמריקה" אבל כמו ש Rammstein שרים היחודיות של הסרט הזה בג'אנר שלו, שהוא לא צריך להמציא כלום, כל מה שאתם רואים בסרט הוא רפרנס ישיר לכל מה שניתן לראות היום ועכשיו בטלויזיה, באינטרנט או ברחובות. הסרט הוא ניסיון צעקה לעזרה, שנתעורר ונראה שמשהוא לא בסדר. Discuss.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אוהדים הניפו דגלי פלאסטין , הישוו בין סמלי המדינה לנאצים , צעקו , והתפרעו .. השחקנים עשו עבירות קשות ואלימות , אפילו מאיר איינשטטין הגיב בצורה קשה . לאחר המשחק , ראיינו את דייויד ומאחור , מס' אוהדים עם כפיות מפריעים לשידור . איזה שינאה !!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by borg,

בהקשר של יום השואה והגבורה שחל היום, אני רוצה להזכיר את פינוי רצועת עזה וצפון השומרון ע"י צה"ל בצעד דורסני של ממשלת ישראל, שאירע לפני כשמונה חודשים, והפך שטחים אלה ליודנריין (נקיים מיהודים). הריסת הישובים הישראליים בגוש קטיף, עקירתם של כ-10,000 ישראלים מבתיהם על ידי חיילי צה''ל, מבלי שיכינו להם מקומות מגורים, עבודה וישלמו להם עד היום פיצויים, הביאה את החמאס לעלייה לשלטון, קודם ברצועה ואחר ברשות הפלסטינית כולה. מדינת ישראל ומנהיגיה הם המנהיגים היחידים בעולם המערבי אשר במודע ובמתכוון אפשרו לגורמים כמו החמאס ואל קעידה להקים בסיסי טרור ולהערך על גבולותיה של מדינת ישראל. אין שום דוגמא לשום מדינה אחרת בעולם שאפשרה במודע תופעה כזו על ידי נסיגה משטחים בהם החזיקה. ביום זה, אני קור…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. להלעות דרמטית את שביעות רצונם של האזרחים מן השלטון.? רעיונות הבידוד -הדפסת כסף וחלוקתו לאזרחים, כל משפחה בתוך תחומי ישראל, תקבל כל חודש 2000 שקלים, לדוגמא; גם אם מדובר במשפחה דלת אמצעים, כזו שמקבלת קצבת ביטוח לאומי, עדיין תקבל 2000 שקלים "מענק חודשי לשמחת האזרח", יחולק לעניים ולעשירים ביותר באופן שווה. -הדפסת כסף ונתינו מיידית למוסודות החינוך, העסקת ארכיטקטים ומתכנני גנים שיהפכו את ערי ישראל לגני עדן, כך שייוצר מצב שכל אזרח שאפילו יורד לשנייה לזרוק את הזבל, לא יפסיק לחייך לרגע בשל אסטטיקה עירונית, יופי, והרגשה טובה שתעניק הממשלה לאזרחים. -הגברת האכיפה של חוקי עובד ומעביד, התחשבות בעובדים ומאידך, תמיכה בבעלי עסקים בצרה - הזרמת כסף מיידי לבעל עסק אשר נקלע לחובות. יכול להיות…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by cleric,

אחד הסרטים המצחיקים והמגניבים שנתקלתי בהם, מומלץ בטירוף

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. האם באמת חטפו חייל בהרצליה ? או שזה סתם חפירות של המשפחה ?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by IG,

תלייה כמו שחבר שלי אמר פעם: "אחח... אני מתגעגע לעונשים של פעם... תלייה, סקילה באבנים, צליבה... זה עונשים טובים.. היום זה הכול מהיר מידי, בלי כאבים... בלי צעקות... אין עונש בעונש..." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3323709,00.html

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אוקיי, זה אולי לא בדיוק סיבה למסיבה (או משהו מצחיק) אבל רק לי זה נראה מוזר (לקוח מוואלה): "כוחות משטרה שהגיעו למקום חושדים כי מדובר ברצח." היא נמצאה מגולגלת בשטיח FFS!!! מה עוד זה יכול להיות חוץ מרצח?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. קודם כל אני רוצה להגיד שאני מאמין שיכול להיות שיש חיזרים ואולי במיקרה שדבר שהוא או חלום מאוד אמיתי או מיפגש שהיה לי היה באמת מיפגש אז חיזר בדק אותי פעם אחת בכל אופן ראיתי חלקים מתוכנית בערוץ 8 על חיזרים וראיתי הרבה "חיזרים" בתוכנית לדוגמה אדם זקן שעושה את עצמו מדבר אם חיזרים כאילו חיזרים מדברים דרך הגוף שלו וזה היה ניראה כאילו ילד קטן עושה הצגה תחשבו על הדמות של החיזר בתפקיד הנטנה במיפגשים מהסוג האישי שראש גדול שולח מסר ותבינו איזה משוגע האיש הזה בקיצור הרבה חולי נפש וסתם אנשי מכירות שמוכרים מוצרים שקשורים בנושא חלקם בטח מאמינים שהוא מבוסס על חיזר אמיתי-

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by shuy,

אני מקווה שזה לא עוד פיגוע של אל-קאידה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. http://news.walla.co.il/?w=/2938/1378435 מה דעתכם על התאוריה הזו?.האם היא משקפת את רעיון החרדים\ערבים - לעשוק את הציבור היצרני החילוני\מסורתי ולהמאיס עלינו את החיים במדינת ישראל.האם זו דרך לחימה חדשה שהוא חושב שצריכה לבוא מכיוון נוסף.לדעתי זה מאד מסוכן וצריך בבחירות הבאות לבנות 2 גושים גדולים ולא לתת כח למפלגות קטנות (תלוי איזה מפלגות קטנות...ואיזה מפלגות גדולות..) תגובותיכן\ם בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני חושב שאת התואר הזה צריך לייחס דווקא למדינת ישראל -פרץ שר ביטחון -עוזי כהן ראש עיר -רוחמה אברהם ח"כ ובמרחק נגיעה מתפקיד שרה -ענבל גבריאלי ח"כ - ית -יחיאל חזן ח"כ -דוד לוי שר חוץ (אי ידיעת השפה האנגלית למי שלא הבין) -קצב נשיא עד כאן האפשרויות הפרסונליות שלא מתקבלות על הדעת בשום מדינה אחרת אבל אצלנו זה אפשרי ועתה לעוד כמה תופעות ייחודיות לנו שמדגימות למה התואר הזה מגיע לנו -אפשר לגנוב קרקעות ציבוריות ולאחר מכן להיות בעליהן החוקיים -אתה יכול שתהיה לך תחנת רדיו פיראטית, לא לשלם מיסים ועדיין אישי ציבור יבואו להתראיין אצלך -אתה יכול לפרוץ לבתים והסיכוי שתתפס עומד על 5% -אם פורץ נפצע במהלך שוד בבית שלך, הוא יתבע אותך וקרוב לוודאי שגם יזכה (באדיבות RTTW) -ליטר בנזין הוא לא באמ…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3498560,00.html לעזאזל.. מאיפה זה עכשיו? ה' ישמור.. רפואה שלמה לכולם!!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים