מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם. עבור מפרט חדש שמיועד לשימוש כללי, גרפיקה 2D ועיבוד תמונה, משחקים לא כבדים וOC עתידי אפשרי (אולי) מי משלושת הזכרונות הבאים עדיף? אני רוצה ביצועים טובים היום בDUAL CHANEL. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2413 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11056 אולי משהו אחר בכלל? הסיבה שאני שואל היא שבחנות בה אני רוצה להרכיב את המפרט אין אף אחד מהזכרונות הללו והאופציה הכי זולה היא GSKILL CL4 800MHZ שעולים 980 ש"ח. כמו שהבנתי הם טובים לOC וללא OC אין סיבה לקנות כאלו. אני בכל מקרה מחפש לא לקפוץ יותר מידי במחירים, ולכן בודק אופציה לקנות את הזכרונות במקום אחר ולצרף להרכבה בחנות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב, יש לי את הP3 של אח שלי עד שאקבל את המחשב החדש שלי. P3 933 עם 384RAM נדרשות לXP כמעט 4 דקות לכיבוי המחשב... כאשר כל התוכנות נסגרו ומופיע המסך הכחול עם ההודעות השונות שם. אבל אם אני מבטל את הUSB בBIOS זה לוקח רק כמה שניות... עשיתי לזה כמה בדיקות והUSB הוא האחראי לזה. אפילו ביטלתי את הUSB מהלוח והכל הלך חלק, ואז הוספתי כרטיס PCI של USB2 ושוב זה נהיה איטי. משמע שיש ללוח בעיה לעבוד עם USB. רציתי לעדכן את הBIOS שלו אבל פה התחילו הבעיות, אני מקבל נתונים סותרים שלא ממש עוזרים לי להבין "מי נגד מי". ז"א שנכון לעכשיו יש לי המון שמות של חברות ועוד המון מספרים שלא עוזרים לי. הBIOS הוא של AMI. הCHIPSET הוא: ALi M1621 rev 4 AMIBIOS Motherboard Identification Utility החזירה את הנתונ…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי הורדתי מהאתר של ג'יגהבייט את היוטיליטי שמעדכן ביוס דרך הווינדואס . הלכתי לפי ההוראות בדיוק . הכלי לא איתר עדכונים לבד לכן הורדתי עדכון מהאתר ועדכנתי באמצעות הקובץ שירד . עשיתי בוט --> אין בוט !!! יש משהו לעשות ??? הלך הלוח ??? תודה !
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם (gigabyte k8nsc-939 (nforce3 . הביוסים האחרונים שלו תומכים גם בכפולי ליבה (לפי האתר של Gigabyte) כך שאני שוקל להחליף את המעבד הקיים לכפול ליבה. מכיון שה HyperTransport של הלוח שלי הוא 1600mhz אני חושש שיווצר צוואר בקבוק לא מבוטל ביחס ל HyperTransport 2000mhz (ידוע לי שבחד ליבה זה לא מוריד בביצועים). מבקש תגובתכם + הפניה למבחני ביצועים . תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני כשנה וחצי והוא די טוב אבל שאני רוצה לשחק במשחקים כמו:pes 2009 או crysis או cod:waw אז אני צריך לשים על איכויות גרפיות נמוכות....אני משחק על מסך 17" ואני שם את על רזולוציה נמוכה בהרבה מהמקסימום מה לדעתכם אני צריך לשדרג שאני יריץ משחקים כמו שציינתי על איכות הכי גבוהה בלי בעיות אני אתן את המפרט ותגידו לי: 2gb זיכרון 667 MHzן מעבד core 2 dou E6320 1.86 GHz לוח אם בסיסי מאד של אינטל דגם D946GZTS כרטיס מסך של geforce 8500GT 512MB אשמח אם תעזרו במה להחליף או לשדרג יש תקציב של 2.5K
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי לכולם, אני סטודנט לקולנוע ולכן יוצא לי לערוך הרבה. חשבתי להחליף מעבד לאחד ממעבדי ה-QUAD של INTEL, אבל עד עכשיו היה לי את הרושם שכל עוד אני עובד עם XP בגירסת ה-32ביט הרגילה, המערכת שלי לא תדע לנצל את המעבד במלואו (אלא רק 2 ליבות מתוך ה-4), ולכן זה נשמע קצת כמו בזבוז של הכסף שלי. עד כמה כל זה נכון? ומה כן תומך בזה? פעולת הרינדור (עיבוד המידע בסוף) נופלת בעיקר על המעבד, כך שזה החלק הבעייתי בעריכת הוידאו, במיוחד בעת שימוש ב-HD. ולגבי הזיכרון הבנתי שאין לי כרגע מה לעשות עם יותר מ-3 ג'יגה, כי המערכת פשוט לא תתמוך בזה.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש תוכנה קלה לתפעול שנותן חיווי על המחשב מבחינת הביצועים / טמפרטורה של הרכיבים (לוח אם / זכרונות / כ.מסך / מעבד..) ואופציית שליטה על המאווררים. (ניסיתי SPEEDFAN לא הסתדרתי) תודה. גיל.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD ATHLON 64 3000+ OEM 1,090 ש"ח Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170 ש"ח EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 805 ש"ח סה"כ 2,721 ש"ח אז זה המפרט שהכנתי (זה מה שאני צריך)... אני אוסיף בהמשך עוד 512 MB לזיכרון אבל כרגע יש לי כמה שאלות קטנות. * מישהו יודע כמה זמן יש אחריות על הA -DATA ? * האם DDR500 שווה את ה150 ש"ח הפרש כאשר אני מתכנן לעשות על המחשב הזה OC? * באיזה עוד חנויות מוכרים את הEPOX NFORCE 3? שהוא הכי מומלץ כרגע? כי מצאתי אותו רק בדובים... ??? תודה.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן לכולם תראו אני איש של AMD יש לי כבר מעבד 5 או 6 של החברה. אבל אני לא יודע די נמאס לי מהם ואני חושב לעבור ל-INTEL לא מזמן שידרגתי את המעבד שוב למעבד AMD וגם לוח וזיכרון... איזה מעבד אתם ממליצים לי שיהיה מבוסס אינטל כי אני רוצה לנסות אוברקלוק ואני מבין שאם אינטל אתה יכול להומיא יותר מהירות וכוח זה לפחות מה שאני חושב! תראו לי חשובה המהירות אני אוהב מהירות. אני אוהב מספרים גדולים! ומספרים גדולים אבל להוציא רק ממערכת מבוססת אינטל נגיד הצקתיב או בערך 4000 אני מדבר רק אל מעבד,לוח וזיכרון ואולי גם מארז כי המחשב הנוכחי לא נמצא במארז והוא סתם שוכב ליד המסך ;D
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים, וכרגע יש בו 768MB של זכרון (256+512). אני מצרף צילומי מסך מתוך CPU-Z, עם כל הפרטים הרלוונטים על המעבד, לוח האם והזכרונות הנוכחיים שמותקנים בו. הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות העומדות בפני בשביל לשדרג את כמות הזכרון. (איזה סוגים ומהירויות אני יכול לקנות? מה המגבלות שלי? האם להחליף את הזכרונות הקיימים או להוסיף להם?) תודה, נמרוד [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אמול בדיוק קניתי זכרון אחד של 2GB ראם של G.skill ב 200 שקל, רציתי לדעת מה תעתכם על זה אם הזכונות האלה טובים או שהיה עדיף לי לקנות משהו בחנות ב230 שקל משהו שבכלל לא מוכר הזכרון שקניתי הוא: G.Skill DDR2 800MHz CL5-5-5-15 מה דעתכם? מקווה מאוד שהבחירה הייתה טובה.
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני נמצא לקראת קנייה של מחשב חדש ויש משהו שמטריד אותי בנוגע לכרטיסי המסך דור הבא במידה ואני קונה לוח P35 החיבור של הכרטיס מסך הוא PCIE ואני לא יודע אם יעבדו עליו כרטיסים של PCIE 2 ולהפך אם אני לוקח לוח X38 ובנתיים לוקח כרטיס זמני שהוא PCIE השאלה אם הוא יעבוד אני מקווה שהשאלה מובנת לא הצלחתי לנסח אותה כמו שצריך תודה לעוזרים שיבהירו לי את העניין כי זה דיי חשוב
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
בניסיון לעדכן את הביוס בטעות מחקתי אותו ולאחר הפעלה מחדש המחשב לא עולה לגמרי, אפשר לזרוק את הלוח? או שיש פתרונות זולים? זה לא ביוס מולחם ללוח
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מעבד של אינטל פנטיום D, דואל קור 930, 3 GHZ. רציתי לדעת האם יתכן שהמעבד עובד בטכנולוגיית 32 BIT ואיך אני יכול לוודאות אם כן או לא??? מערכת ההפעלה שמותקנת על המחשב היא XP SP2 PRO (קליק ימיני על המחשב שלי ומאפייני המחשב בלשונית "כללי" לא מציגים את המידע הזה...)
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה מחשב אינטל 3GHZ דואל קור עכשיו שמעתי שיצא מעבד חדש DOU או משהו כזה עשיתי טעות שקניתי? הייתי צריך לחכות?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אני הולך לרכוש מחשב (ב-IQPC) וביקשתי זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ב-259. מהחנות אמרו שאין להם וגם לא ליבואן, והציעו לי זיכרון אחר. בסוף הלכתי על (באותו מחיר): OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK האם חברה זו היא אותו דבר מבחינת אמינות, ביצועים, איכות וכל מה שיהיה? אם לא, מה כדאי לי לקחת? תודה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הוא אמור להיות יותר טוב ממעבד 4 הליבות של אינטל Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel ? ולאיזה שימושים בכלל מיועדים מעבדי 4 הליבות?...זאת אומרת- בשביל להריץ כמה תוכנות ביחד (כמו לדוגמא אימיול,ביטורנט,אנטי וירוס אייסיקיו בו זמנית ) ומשחקים חדשים כמו קרייסיס וכד' (בלי הרבה תוכנות שעובדות באותו זמן של המשחק) מספיק מעבד 2 ליבות ?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אז מתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37765 ועכשיו יש לי amd 3000 ואני רוצה עוד מעת לשדרג אותי לכפול ליבה העם זה אפשרי ?????? נ.2 : הזיכרונות שלי הם adata 400mhz העם זהיפגע בניצול הכוח של המעבד של כפולי ליבה ?????? תודהמראששששש
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
דף המוצר: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_13041,00.html דף המחירים: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 הערה: זהו, עידן חדש, ריבוי מעבדים במחשב ביתי בתוספת עלות שולית ביחס ללוחות כפולי שקעים.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אולי שאלתי לא ממש מובנת אז אנסה להסביר אותו במילים אחרות- כאשר אני קונה לוח, האם אני יכול לראות כמה חריצי זיכרון יש לו רק לפני דגמו? לדוגמא: H67M-GE של ASrock איך אני יוכל לדעת כמה חריצי זיכרון יש לו ? אני מבין את תקן ה H Z ומיניהם השונים אך חשבי שישנה צורה לראות לפני שם הלוח את כמות החריצים ויכולותיו המיוחדות. אשמח לתשובה עניינית , דניאל
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש E6300 עם לוח P5W DH וישנה בחירה בין שני זכרונות. אני מתכוון לקנות 2 סטיקים של 1024. אופציה ראשונה זה TWINMOS ואופציה שניה זה SAMSUNG. יש לציין כי שניהם זכרונות VALUE ולא מצפה להם שום OC (אולי ממש ממש ממש קל). האם יהיה הבדל בביצועים בין שני הזכרונות האלו עם המעבד והלוח שציינתי מלמעלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שוקל להחליף מעבד (רשום במפרט ,אוברקלוק ל-2600MHZ) למעבד-AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE עד כמה אני אראה שיפור והאם כדאי לשדרג עכשיו או לחכות לנחיתת המחירים הבאה?
-
- 13 תגובות
- 707 צפיות
-