עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Abit.com.tw,

הם הזכרונות הכי יקרים בשוק! ונראה לי שsamsung אפילו יותר טובים מהם... מה זה ?!?! 600 שקל ל256 מגה פשוטים גועל נפש

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  2. אז ככה לפי מה שראיתי דיי הרבה משחקים שאני משחק ועוד כמה שיוצאים בקרוב צורכים ריבוי ליבות,לפי המיפרט שלי בצד אני לא מחפש לשחק על מקסימום אלה לשחק בצורה הכי טובה שיש ללא קירטועים ביכלל,הE8400 שלי הוא אחלה מעבד והוא עושה תעבודה יפה מאוד אבל שמתי לב שיש לא קצת משחקים שמקרטעים איתו אני מזכיר שיש לי את גירסת הE0 גירסה מורחבת וחדשה יותר מי הC0 וחשבתי על החלפה לQ6600 או אפילו לQ9550, עכשיו אני לא יודע מה ההבדל ואני צריך עזרה של אנשים שיש להם מעבד מרובע ליבות מה אתם אומרים על החלפה כזאת האם היא כדאית בשבילי או שלא ? המשחקים שאני משחק בהם וכאלו שעוד מעט יוצאים COD5,FALLOUT 3,RED ALERT 3,GTA4,NFS12,GEARS OF WARS 2 אלו בינתיים הכי מעניינים אותי,ואני לא צריך סיקורים שלהם עם מבחנים בין…

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  3. האם יהיה הכרחי להתקין מחדש את החלונות (אקס פי) לאחר השידרוג, או שיהיה אפשרי להפעיל אותו, ויהיה צורך רק לעדכן את הדרייבר?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  4. שלום! היו לי 2 זוגות שונים של זכרונות באותם תזמונים: זוג של 512MB ב CL5 וזוג של 1GB גם כן ב CL5. איכשהו נדפקו לי הסטיקים של ה1024MB והוצע לי להחליף אותם עבור סטיק אחד של 2GB בתזמון CL5 או 2 סטיקים של 1GB בתזמון CL6. השאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של תאימות של 2 זוגות זכרונות בתזמונים שונים וכל אחד מהזוגות יעבוד ב DUAL CHANNEL? כמה הבדל אני ארגיש בביצועים אם אני אקח סטיק אחד של 2GB אבל באותו תזמון של הזוג הקיים (של ה512MB)?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. שלום רב, בלוח אם שלי (ABIT NF7) עבדתי עד היום עם 2 ספקים ישנים משורשרים שאין להם את החיבור המיוחד שיש לי על הלוח, לפני מספר ימים קניתי ספק חדש ואני רואה שיש לו חיבור שמתאים לחיבור המוזר הזה שעל הלוח (מוקף בעיגול צהוב בתמונה), הסכלתי בחוברת ורשום שם שזה 12V משהו, אין לי מושג מה זה ואשמח לדעת אם לחבר או לא לחבר לשם את החיבור, זה במקום החיבור הגדול שמתחת ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  6. מישהו בבקשה שייתן לי לינק לתוכנה שבודקת תקינות של זכרונות. אני מתכוון תוכנה בדוס שבודקת תא - תא בזכרון... (אני כמעט בטוח שיש כזו תוכנה).

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  7. אני מחפש אותו , בפנדה \KSP\נעה אין איפה אפשר להשיג אותו על בטוח?..

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by הדדי,

שלום מעוניין בהמלצה ללוח אם , עם יציאת HD למעבד I3 או I5 שאקנה איתו וזכרון DDR3 .... הצרכים: אינטרנט, מוזיקה ומשחק SIMS 3 כמה צפוי לעלות ?? תודה

9. Started by zaroor,

ראיתי כאן שממליצים מי שרוכש נגיד את ה 7500 עדיף לו לקחת את ה 6300 בגלל מחיר ? או מה מה ההבדל בינהם כמה הרצים במהירות ? נגיד מדובר על שימוש כללי להכל אז אמרו שה CD2 עדיף עם ליבה כפולה משותפת......והיום שממליצים על 6300 הוא סך הכל DUAL CORE אז מה פיתאום הוא יותר טוב מה CD2 ,,,לא מובן מישהו מיכול להסביר במהירות הוא קרוב גם ל 8400

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  10. היי אני מתלבת בין שני מפרטים: מפרט1 Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2982&ProductName=GA-MA770-UD3 2x2GB 1066 DDR2 1515 שקל. מפרט2 Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2892 2x2GB 1066 DDR2 1095 שקל. כמו כן הכרטיס היה 5770 הכל נקנה בKSP.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by OmerMel,

אהלן, ראיתי שלוחות אם מסדרת B450 כן תומכים בסדרת המעבדים החדשה אחרי עדכון ביוס. האם יש באמת את הצורך בB550 או B450 יספיק בשביל הגיימר הפשוט?

12. אני יודע שמעבדי הליבה הכפולה של אינטל חזקים יותר באוברקלוקינג על אלה של-AMD אבל האם יש הבדל משמעותי בינהם במהירות סטוק ואם כן עד כמה הוא משמעותי?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by Pandiani,

מה אתם חושבים על לוח האם Gigabyte = GA - 819915MDG? תודה מרא ש..

• 12 תגובות
    • 683 צפיות
  14. אני לא יודע איזה מהם עדיף לי לקנות אם אפשר בבקשה עצה msi x48c platinum או gigabyte ga ep45 ds5

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  15. אני בקרוב מאד קונה מחשב אני הולך כנראה על הלוח ASUS P5W DH DELUXE עם מעבד E6600 התקציב הוא בערך 1500 שח אני צריך לבחור עכשיו זכרונות אני מתכוון להריץ ויסטה 64B וצריך שתהיה אופציה לOC בעתיד (לא משהו גדול 3GH מספיק) הציעו לי את הזכרונות הבאים 2g 667 של kingston ב1450 סטיק אחד ?או ?שני סטיקים של גיגה800 Kingston HyperX ב1470שח או שכדאי בכלל ללכת על TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ב793 שח מה אתם אומרים השני גיגה יתן לי אפשרות להגיע בעתיד ל 8 אם לוקחים בחשבון שניתן לשדרג את המעבד ל QC יכול להיות שזה יהיה שימושי הקינגסטון 800 לא יגבילו אותי באוברקלוקינג או שאני לא צריך 800 להגיע ל 3 גיגה? והtwinmos ממש זולים בקיצור אני מבולבל ??? עזרתכם בבקשה תודה ניר

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  16. שלום, לפני זמן מה שדרגתי את המחשב (ראו מפרט). כמו במחשב הקודם, גם כאן כשאני לא משתמש במחשב אני מעביר אותו לשינה במצב S3, שמכבה מאווררים, דיסקים וכו'. הבעיה היא זמן ההתעוררות ממצב השינה הנ"ל. במחשב הקודם, קליק מקלדת או עכבר היו מעירים את המחשב תוך שנייה או שתיים. אבל עם המחשב החדש זה לוקח כ-10 שניות. זמן ארוך ומעיק. אני חושד שזה קשור ללוח האם החדש: Gigabyte P67A-UD3-B3. אשמח לכל עזרה שהיא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by roma4k,

בוקר טוב, בקרוב אני אמור לקנות מחשב חדש ואני ככל הניראה אלך לכיוון של מעבד E6550. מזמן כבר לא התעסקתי בתחום ולכן אני לא כל כך מבין מה הולך היום בנושא לוחות אם. יש מלא בחירות ואיני יודע מה ההבדל? האם מישהו יוכל להסביר בקצרה מה ההבדלים בין הצ'פסטים השונים - P35 , P31 , P965 ועוד.. מה שחשוב לי הוא שיהיו יציאות FIREWIRE משום שלעתים אני מעביר וידאו מהמצלמה הדיגטלית.. אולי יתוכנן OC קטן בעתיד.. אם תוכלו לתת גם המלצה ללוח שיתאים לי אני אשמח, משהו לא מפואר מידי סביב 600 ש"ח.. אם צריך להרחיב את התקציב זה אפשרי.. תודה רבה מראש,

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by or2077,

הי..יש לי את המחשב הבא.. מעבד INTEL P4 2800MHZ זיכרון DDR2 512MB כרטיס מסך: Geforce 7300gs לוח אם INTEL 915GV דיסק קשיח WD 160GB ניגש לעניינים... אני מת לשדרג את המחשב ואין לי כסף למחשב חדש.. בנתיים הזמנתי כבר 2GB זיכרון של G.SKILL עכשיו אני רוצה לשדרג את המעבד.. לא אכפת לי אינטל או AMD אבל AMD יותר זולים.... כמובן DUAL CORE אפשר המלצות עדיף מskypc.co.il או tms.co.il התקציב שלי הוא עד 400 מעדיף פחות (וכן אני יודע שהתקציב נמוך) תודה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by DisCus,

אז בהמשך לדיון הזה החלטתי לשדרוג פלטפורמה (למרות שהנוכחית מעולה) עקב התחממות. להלן הרכיבים שאשדרג: HD 6950 1GB CFX Gigabyte Z68X-UD4 I7 2600K המערכת הנוכחית: I7 950 GIGABYTE GA-X58-UD3R HD 6870 1GB CFX כל זה בעלות של 100 שקלים בלבד, מעין "קומבינה". בעיקרון, לא מעניין אותי אם זה משתלם או לא משתלם, פשוט יש שאלה אחת שמסקרנת אותי: האם הלוח החדש יתאים לכרטיסי המסך? אני מקווה שיהיה מספיק מרווח בין הכרטיסים, כדי שלא תהיה בעיה של טמפ' כמו שהוסבר כאן.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  20. אני לא מצליח להוריד את הקירור לא הבנתי את הקטע הזה אם הקליפסים

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  21. כעיקרון אני הולך על הלוח הזה: GA-MA74-GM-S2H אבל יש את זה ב8 שקל יותר: GA-M68SM-S2L מה ההבדלים? לקחת את הראשון אם השני? המעבד הוא 4800.. תודה..

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by pavlo,

שלום לכולם... שמתי לב שמעבד Core 2 Duo E6400 יקר יותר מ- Core 2 Duo e8400... רציתי לדעת אם יש סיבה לכך מבחינת ביצועים ושאר ירקות. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

שלום לכולם, יש לי לוח אם D850MV שעובד על RDRAM אבל אני לא יודע אם הוא עובד על 1066 מגה הרץ או 800. איך אני יכול לדעת?. תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by johny,

מה לפי דעתכם יעבוד יותר מהר: מחשב עם מעבד פנטיום (נניח 2.8) ו256 זיכרון או מחשב סלרון (נניח 2.6) ו512 זיכרון?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by yanivno,

שלום, רציתי להתייעצת איתכם לגבי בחירת לוח אם חדש במקרה שאני אכן צריך לחליפו. (להלן קישור לבעיה שיש לי במחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384571.new#new). השימושים העיקריים שלי הם עבודה ומשחקים, לא מתכנן OC וישנה אפשרות לחיבור של SLI אולם זה ממש לא קריטי מבחינתי וזה לא באמת שיקול. השיקול העיקרי הוא מחיר, מה גם שאני לא רואה סיבה להשקיע כמעט 1000 שקל בפלטפורמה שהולכת (על פי מה שאני מבין) להיעלם עם בואו של ה I7. קראתי חלק מהדיונים סביב סדרת P5Q של אסוס ורציתי לדעת האם שווה להשקיע את ה300 שקל או משהו כזה ולקנות P5Q Deluxe. חשבתי לקנות P5Q או P5Q Pro. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים ביניהם ולכן לא נראה לי שזה כזה משנה בשבילי. רציתי את עזרתכם בבעיה זו - תודה מראש, …

• 6 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים