מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי לוח NF3 EPOX KDA3J וקחבלתי דיסק עם דרייברים ללוח משהו 4.25 וממתי לוח צריך התקנה של דרייברים? עכשיו שאלתי השניה זה אילו מהדרייברים להתקין יש שם IDE שמשום המליצו לי לא להתקין כי הם יעשו את המערכת איטית יותר יש שם ERTNET שזה הכרטיס רשת הבנתי GATAR משהו כזה.. וSOUND.. האם להתקין את זה אם על הלוח יש כרטיס קול אחר משל נבידיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כל זכרון שיש לי יכול לעבוד בדואל אם אני מחבר אותו בשני סטיקים למשל יש לי 2 זכרונות DDR 400 של אותה חברה אבל הם מאד ישנים ופשוטים האם הם יכולים לעבוד בדאול ? כי לפי מה שאמרו לי חייבים שהזכרון יהיה מיוחד לדואל ושלא כל 2 סטיקים שמחברים הם יעבדו בדואל . אשמח לתגובות תודה מראש....... עריכה: הלוח אם שלי תומך בדואל כמובן.....
-
אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב המיושן שלי (פנטיום 3, לוח אם של Biostar M6VCG, וודו 3). יש כאן 256 מ"ב זיכרון SD-RAM בשני סטיקים של 128 כל אחד מהם. אני מעוניין להוסיף עוד סטיק אחד של 256MB. אבל אני רואה בחנויות שיש One-Sided Memory שעולה בערך 350 ש"ח ו-Double Sided שעולה מעל 500 ש"ח. מה ההבדל ומה אני צריך? האם לוח האם שלי בכלל תומך ב-Double Sided? מה היתרון בו והאם זה משתקף במחשב כה ישן ?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רק הגיע- לוח IS7-E 2 שאלות: -האם צריך לפרמט את המחשב כשמתקינים לוח חדש? -איך אני מחבר את המערכת שלי למחשב? איפה היציאה של המחשב (בננה, לא אופטי)?!?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לאחורנה להחליף מעבד ואני מתלבט איזה לקחת יש לי סוקט 775 אני מתלבט בין E7200 לבין E8400 של-E7200 אני יקח קירור .. אם אני אקח E8300 ויעשה לו OC הוא יהיה בדיוק כמו הE8400 ? כי ראיתי שהמיפרט שלהם אותו דבר .. תודה מראש, יותם .
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שזה 4 core? אמרו לי ב 7.8 אני לא יודע עם זה נכון ושווה לחכות או שאני יקנה ב 22.7 אני מפחד להתאכזב
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
1. עד היום ידעתי שמערכת הפעלה 32BIT יכולה לנצל רק עד 2 ג'יגה זכרון, אתמול קראתי בפורום שהיא יכולה לנצל עד 3.2 ג'יגה, אך לא מצאתי לכך סימוכין באינטרנט. האמנם 3.2 ג'יגה, או 2 ג'יגה ? 2. אני ארכוש מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (ומעבד Q666), ע"מ לנצל את כל הזכרון עלי להתקין מערכת הפעלה 64 ביט, כלומר Windows XP 64BIT או Windows Vista 64BIT (?), האם המערכות הנ"ל יציבות מספיק ? (אם פורום אחר רלוונטי יותר, אשמח לדעת). תודה. עריכה : ראיתי שיש פורום WINDOWS :-)
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 Box או Q6600 תודה מראש, דחוף מאוד.. אני צריך לקנות את זה ביומיים הקרובים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה השילוש הכי כדאי מבוסס C2D שאפשר לקנות עד 1600 ש"ח (אפשר חריגה קלה) בסקיי פיסי? www.skypc.co.il
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2GB של twinmos 800mhz ואני רואה שהם פועלים רק על 667 , איך אני מעלה אותם ל 800 ?!#@ תודה על התגובות
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מתלבת בין GIGABYTE P35T-DQ6 לGIGABYTE P35C-DS3 התקציב למחשב חדש נע בין 8000-9000 שח אז השאלה היא איזה מהם יתהים יותר וכן מתוכנן oc
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי 3 מעבדים שונים ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים מי מביניהם הכי טוב ,להלן הנתונים שלהם: המעבד הראשון: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box : מס' ליבות - 4 FSB-1066 מהירות מעבד - 2400 זכרון מטמון-8000 המעבד השני : AMD Athlon 64 X2 FX-74 Socket AM2 Box : מס' ליבות -2 FSB -2000 מהירות מעבד-3000 זכרון מטמון- 2x1024 המעבד השלישי : Intel Pentium 4 660 : מס' ליבות - 1 FSB - 800 מהירות מעבד-3600 זכרון מטמון - 2048
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז אני קצת מבולבל....אני צריך קצת הסברים על מעבדי אינטל. מאז p3 קצת איבדתי את זה... תוכלו בבקשה לכתוב את הליבות שיש ? סדרות מעבדים וכולי. עוד כמה שאלות: האם celron בא אחרי p3 ? האם prescot הוא שם של ליבה או מעבד? אני מצטער על הניסוח הקצת עילג.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האים זה אפשרי להרכיב מערכת לOC שהבוססת על P-M וכמה היא תעלה? אם התוצאות של הבאנצ' שיש בחדשה על זה שP-Mמומהר עובר A64 4000 נכונה, ומערכת כזו זולה יותר, אז אני רוצה לדעת מזה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ABIT AV8-3RD EYE 939 או ה (av8(S-939 של abit ומה ההבדלים?
-
- 14 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
היי! אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סלחו לי! כיצד אני נכנס "לביוס" במחשב מאוד ישן? ניסיתי להכנס עם DEL או F1 אך לא הולך יש עוד הצעות? המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה מחשב חדש ואני קצת לא מעודכן. איזה חברה היום מובילה בתחום לוחום האם? מדובר על לוחות-אם למעבדי amd athlon סוקט 939.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
בניסיון לעדכן את הביוס בטעות מחקתי אותו ולאחר הפעלה מחדש המחשב לא עולה לגמרי, אפשר לזרוק את הלוח? או שיש פתרונות זולים? זה לא ביוס מולחם ללוח
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לבין AMD ATHELON 64 3000 S 939 המחיר של שניהים זהה .קיים לעומת זאת הבדל במחירי לוחות האם תודה
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בתחום, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, ואין לי מושג מה לחפש, ומה כדאי. באופן עקרוני אני חושב על תקציב של 5000 ש"ח בערך, וחשוב לי בעיקר צפייה בסרטי dvd וסתם, אינטרנט, אופיס וכו. משחקים זה פחות קריטי. אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי. ראיתי מכרזים רבים באינטרנט שאפשר להגיע איתם למחירים כאלו( hp, dell' ועוד) אבל באמת שאין לי מושג. האם ישנן המלצות?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מסתבר כעת שב 4 ל 4 רק הוסר ה NDA מעל הווניס והסוקרים אשר חפצו בכך יכלו לפרסם את הסקירות שלהם כפי שחלק מהם אכן עשו. ההשקה של הווניס והסאן דייגו תהיה ב 15 לחודש 4. בקטנה: באג הקור המוגזם מאוד (40 מעלות מתחת לאפס ודרומה) נמצא בטיפול של AMD וייפתר. מקור: משתתף בפורום שלא מעונין בחשיפה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59236 הערה: נשמע סביר אבל לא מדובר בדובר רשמי של AMD או משהו כזה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש בשביל מעבד של AMD עם 939 חריצים. אני צריך שיהיה בו: 16*PCI-E*(מספר חריצים2 ) 2 AGP*8 DUAL CHANNEL DDR-שיהיה כמובן או 333 או 400. usb2 כרטיס רשת כרטיס קול (כדי 7.1) מישהו שיכול לעזור לי בבקשה למצוא לוח אם שיש בו את כל אלה? תודה מראש, יואב.
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי.. יש לי כרטיס קול אונבורד.. והוא אממ קצת נדפק .. הוא התחיל לשדר רק במונו.. עכשיו אומרו לי שהלוח אם הזה תומך בהוספת כרטיס קול נוסף זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 3000+ 64bit ולוח אם של GIGABYTE K8N-ULTRA ו-WINDOWS XP SP2 מזהה שהוא רץ רק על 1800MHZ הוא אמור לרוץ על 2000MHZ מה אתם חושבים הבעיה ואיך אני אמור לפתור אותה ?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-