עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קראתי עכשיו בגוגל כמה תגובות שהמעבדים שלהם עושים בעיות AMD 4200 DUAL CORE 2x כתבו שהוא קורס ותוצואות נמוכות ב 3DMARK .. . ידוע לכם משהו?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  2. שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב פשוט שינגן מדיה בסלון. DIVX ומוזיקה. לא שום דבר יותר מורכב, לא רוצה להקליט וידאו. חשוב שיהיה שקט וקטן פיזית. הלוח אם הזה יתאים לי ? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=25 זה הכי זול שמצאתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. היי, ראיתי שאפשר לבצע סוג של CROSSFIRE בלוחות הנ"ל, מתאים גם ל NVIDIA או רק מבית ATI? תודה.

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  4. אז ככה יש לי - AMD AThlon XP 1800 + זכרונות לא ידועים 256 מ'ב Epox EP - 8K5A2 GF 4 MX \: אז זה מה שהולך לקרות למחשב שלי - אני מחליף לוח ל 8RAD3+ Rev 2.1 זכרונות ל Samsung 512 3200 מעבד כרגע אחלה אז אנלא מחליף וממממממ כרטיס אני אחליף ל R9800P ביומולדת . למישהו יש רעיון של איזה חברה לקחת תכרטיס מסך ? ואיך השדרוג שווה ?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  5. ואני לא מדבר על ה Itanium2 אלא על ה P4 יצאו כאלה חדשים? אם כן אפשר לינקים לכתבות ולעידכונים על זה? אם לא אפשר לדעת אם מוזכר שיצא כזה דבר בעתיד?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  6. חרשתי אל האתר שלכם ושלהם ולא מצאתי מישהוא יכול לתת לי לינק

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  7. איזה מהם יותר טוב (פוטנציאל ל OC) ? יש איזה צ'יפ שיותר טוב מהשני ? נ.ב. ה kingston עולה 290 שקל וה corsair עולה 310.. ומדובר בסטיק של 512MB צריך תשובות מהר כי זה דחוף תודה :}

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by asafnn,

שלום לכולם אני בהתלבטות בין די קשה בין לוחות אם... אני קונה מחשב לצפיה בHD, פוטושופ ועריכת וידאו, בלי OC ובלי משחקים. המעבד יהיה Q9300 (אלא אם ה 9450 ירד במחיר משמעותית בימים הקרובים) אני רוצה לוח אם שיסחוב כמה שיותר זמן, כי לא סביר שאני אקנה מחשב חדש ב4-5 שנים הקרובות. האם שווה להשקיע בלוח שיתמוך גם בDDR3, בנוסף ל2? כיום ידוע שה3 לא כדאיים אבל אני מניח שזה ישתנה בשלב כלשהו. השאלה היא האם כשזה ישתנה הלוחות שזמינים כיום יספקו באמת מענה, מאחר והם תומכים רק ב 4GB ומהירות עד 1333. בשביל לחדד את השאלה יש 2 לוחות P35 שאני מכיר שתומכים גם בDDR3. Asus P5K-c .1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&modelmenu=1 2. Gigabyte EP35C-D…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. אני קונה מחשב חדש ויש לי כונן WD 80 GB 8MB cache ATA. האם בלוחות החדשים אפשר לחבר אוותו? אם לא, יש איזה מתאם?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  10. אתמול ניסיתי לעדכן את הביוס בעזרת התוכנה FlashMenu לגרסא האחרונה שלהם אבל אחרי כמה דקות הווינדוס לא הגיב כבר אז לא הייתה לי שום אפשרות אחרת חוץ מלכבות את המחשב ידנית אחרי שניסיתי להדליק הופיעה לי הודעת שגיאה של הביוס והמחשב לא עלה.. אבל מזה לא התרגשתי כ"כ כי ידעתי שיש אפשרות של להתחל את הביוס עכשיו פה מתחילה הבעיה.. שאני לא זוכר באיזה פינים הביוס היה בהתחלה כי בהתחלה החלפתי ל-2 פינים האחרים (הימניים לפי דעתי) ואז החזרתי לשמאליים אם אני זוכר והמחשב לא נדלק בכלל ואז ניסיתי להפעיל על 2 הפינים הימניים והמחשב נדלק אבל לא הופיע שום דבר על המסך ולא היה את הביפ הזה שיש בהתחלה אז פתחתי את החוברת של הלוח אם וזה ממש לא היה מובן... בתמונה אחת הפינים 1-2-3 מופיעים מימין לשמאל ובתמונה …

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by benor,

חבר שלי רוצה למכור את הזכרון הבא http://www.axiontech.com/prdt.php?item=47064 וגם את זה http://www.axiontech.com/prdt.php?item=47075 בכמה כסף , הוא יכול למכור, לדעתכם על כל אחד מהזכרונות?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  12. כל הסטיקים אותה חברה(קוסייר)800Mhz

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by kipi25,

שלום! יש לי כרגע זכרון 256*2 של חברת CEON (ג'נרי) 400 MHZ המחוברים ב DUAL CHANNEL. אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה זכרון. הבנתי שכדאי להוסיף את הזכרון בתצורה של 256*2. האם חשוב שיהיו מאותה חברה, גם אם היא גנרית? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  14. http://usa.asus.com/products/mb/socket478/p4p800-d/overview.HTM ASUS P4P800 Deluxe לבין זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_69&products_id=1616 EPOX EP-4PCA3I (875P) - ATX

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by MoSQuiTo,

יש לי לוח אם של אינטל, כיצד אני יכול לגלות את הדגם שלי?

16. שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד, כרטיס המסך והדיסק הקשיח.. בנוגע למעבד אני צריך מעבד בסיסי שיפעיל לדוגמה GTA IV או prototype 2 בצורה טובה, כרגע אני משתמש ב core 2 due 6300 1.8 ghz יש לי תקציב למעבד עד כ 700 שקל.. בנוסף שאלתי היא במידה ואחליף מעבד אצטרך להחליף לוח אם? כרגע אני משתמש בלוח האם של GA-965P-DS3 gigabyte תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by OC,

אני צריך לוח שמפאשר גם OC וגם מתאים לכרטיס שלי ATI RADEON 9800 PRO

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  18. אני שוקל לבסס מערכת על לוח זה. מכיון שאינו זוכה לפופלאריותת אשמח לקבל חוות דעת תודה

19. Started by yair67,

שלום רב , אני חדש פה ומקווה להשתלב =] אני צריך לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בסביבות ה 2100 שקל.. עכשיו המחירים שאני קונה יהיה קצת זולים יותר מהחנויות מפני שאני קונה מדילר. לכן המחיר שלכם יכול לצאת קצת יותר, והוא יהיה אטרקטיבי בשבילי. למטרת משחקים בעיקר . תודה רבה . P.S. לא ממש קשור לפורום הזה , אבל חבל לפתוח שני אשכולות על שאלה כזאת , שווה להשקיע 700 שקל ב7600GT בימי מעבר אלה ? ..

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. היי יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה להתחיל OC אך ליפני אני רוצה לעדכן את ביוס אז הורדתי את הביוס 1407 מהאתר וזה מן קובף לא מוכר איך אני מתקין אותו? יש לי עוד שאלה, ליפני הOC אני רוצה לגבות את הביוס האם אני צריך? או שאיפוס דרך הג'מפר יספיק? תודה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. תראו יש לי 512 כבר ב 2 סלוטים !עכשיו אני רוצה להחליף את ה 2 סלוטים ב סלוט אחד של 512 ולקנות עוד אחד של 512 שיהיה לי 1G כאילו ! עכשיו רציתי לדעץ איזה חברה תיהיה טובה בשבילי ? יש לי AMD2500 ABIT AN7 ראדיון9600 XT איזה חברה הכי טובה ? אבל אחים שלי לא להגזים במחירים אין לי הרבה כסף משהו טוב ולא יקר כל כך ! חשבתי עלGEIL מה אתם אומרים ? או על סמסונג מה אתם אומרים ? שמעתי ש GEIL יש להם בעיות עם ניפורס 2 זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  22. בקצרה, ברשותי סטיק אחד של זכרון די גנרי (מוזל) של 128MB 266mhz ועוד סטיק של 256MB 266mhz של קינגסטון (שניהם DDR מן הסתם). המחיר של 256MB DDR כרגע לא גבוה מדי ואני חושב על למכור את הסטיק של מוסל, להוסיף כסף ולקנות עוד סטיק של קינגסטון, זהה לנוכחי (אותם התזמונים). ההתחבטויות הן כדלקמן: 1. האם בכלל שווה לי לעבור ל512? ז"א הפרש הביצועים בין 352 לבין 512 משמעותי? כי אני חש שיש מקום לשיפור כשאני משתמש במערכת. 2. אם אני קונה זכרון 256MB האם כדי לי בהכרח לקחת את הקינגסטון כדי שהיו לי שני זכרונות תואמים או אולי עדיף לקנות משהו זול יותר (כנראה גנרי)? או שאולי יש משמעות בביצועים בשני סטיקים זהים. המערכת: לוח גנרי 266mhz. Athlon XP 2000+. תודות מראש.

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  23. אז כמו שכתבתי בכותרת האם לוחות G31 שתומכים עד 4GB עם מערכות הפעלה של 64ביט מנצלות את כל ה4GB או שגם עם מערכת של 64ביט ינוצל 3.25GB מתוך כל ה4GB? ואם מישהו שיש לו לוח-אם עם ערכת שבבים של G31 ומערכת הפעלה של 64ביט ויכול להעלות תמונה בבקשה אז תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. שלום לכולם! יש לי לוח אם P4T533-C של ASUS והוא משתמש בזכרונות של RDRAM.... כן כן אני יודע..... עכשיו אני משתמש בזכרונות של SAMSUNG 64MG X2 800MHZ אני רוצה להוסיף לזה עוד 256 מגה אבל מה במהירות של 1066MHZ האם זה אפשרי :s05:

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by MaxZ,

תראו, נכון יש על כל לוח אם צ'יפסט, הדבר הזה באמצע? מה הוא עושה? לאן הוא מחובר? יש לי לוח אם ישן, ופירקתי את הצ'יפסט (הוצאתי אותו) ואני רואה שאין לו חיבור ממשי, רק דבק שחיבר אותו ללוח אם ועוד 2 קלפסים כאלה. הוא סתם ליופי? יעני להראות את שם החברה, או שהוא עושה משהו?

דיונים חדשים בפורומים