עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אהלן לכולם תראו אני איש של AMD יש לי כבר מעבד 5 או 6 של החברה. אבל אני לא יודע די נמאס לי מהם ואני חושב לעבור ל-INTEL לא מזמן שידרגתי את המעבד שוב למעבד AMD וגם לוח וזיכרון... איזה מעבד אתם ממליצים לי שיהיה מבוסס אינטל כי אני רוצה לנסות אוברקלוק ואני מבין שאם אינטל אתה יכול להומיא יותר מהירות וכוח זה לפחות מה שאני חושב! תראו לי חשובה המהירות אני אוהב מהירות. אני אוהב מספרים גדולים! ומספרים גדולים אבל להוציא רק ממערכת מבוססת אינטל נגיד הצקתיב או בערך 4000 אני מדבר רק אל מעבד,לוח וזיכרון ואולי גם מארז כי המחשב הנוכחי לא נמצא במארז והוא סתם שוכב ליד המסך ;D

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by swisaavi,

הזמנתי זכרונות pqi turbo ddr2 667mhz cl 4-4-4-12 אלה 2 סטיקים של ג'יגה שעובדים בדואל צ'אנל התקנתי אותם, ובתוכנות cpu-z וב everest רשום שהתזמונים במהירות 667mhz הם 5-5-5-15 ולא 4-4-4-12 מה שרשום במדבקה על כל אחד מהם, ועל האריזה. התקשרתי לחנות ממנה הזמנתי, דיברתי עם הטכנאי, והוא אמר לי שהלוח אם שלי כנראה לא תומך בתזמונים האלה ובמהירות הזאת (667mhz, cl4), האם זה נכון? אך לפני שהוא אמר לי את זה הוא אמר לי לשנות את התזמונים באופן ידני בביוס, שאלתי אותו אם זה לגיטמי לגבי כל אחד שקונה את הזכרונות האלה, הוא אמר לי שכן וככה צריך לעשות בכל לוח אם על מנת שהזכרונות יעבדו עם התזמונים הנמוכים... ועוד משהו קטן, הזכרונות לא פועלים במהירות 533mhz cl4, למרות שהקודמים שהיו לי כן פעלו...

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by davidreznic,

שלום.רציתי לדעת מהם המעבד והזיכרון המינימלי הדרוש כדי שמחשב יוכל לתפקד כמדיה סנטר

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  4. אהלן, לקראת מחשב חדש לצפיה בסרטים אני צריך המלצה ללוח אם עם תושבת AM2 ויציאת RCA לוידיאו. תודה.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Delapro,

לאחרונה נשרף לי לוח אם. אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בזיכרון DDR1. דרישה נוספת היא שללוח יהיו 3 שנים אחריות. לא צריך תמיכה בCONROE.

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  6. נכון שddr400 אמור לעבוד על כזה לוח רק שזה יעבוד על מהירות נמוכה או שזה תלוי בלוח?

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by amiroh,

שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש ורציתי המלצות. יש לי היום לוח של אינטל שאני ממש מרוצה ממנו וחשבתי לקנות גם עכשיו לוח של אינטל הבחור מהחנות המליץ לי על לוח DG33FBC עם הציפסיט g33 מה אתם אומרים על הלוח הזה? מברור שעשיתי היום ראיתי שעומדים לצאת לוחות עם ציפסיט X38 שתומכים DDR3 בניגוד G33 ידוע למישהו מה המחיר של לוחות אלו אמורים להיות? ואיזה מעבד כדאי לקחת ? אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים ואני לא רוצה להשקיע הרבה כסף האם ה4300 או שצריך מעבד מסדרה 6600 ? תודה לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. מישהו בבקשה שייתן לי לינק לתוכנה שבודקת תקינות של זכרונות. אני מתכוון תוכנה בדוס שבודקת תא - תא בזכרון... (אני כמעט בטוח שיש כזו תוכנה).

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  9. Started by lidor578,

זה יעזור לכולם!! אני ממליץ על הAMD

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  10. השאלה למעלה

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by zfonboniko,

קיים כזה דבר כרטיס מסך PCI עם יצאה ל TV OUT

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. אהלן לכולכם, אני רוצה לארגן קנייה קבוצתית של זכרונות, ואני צריך אתכם בתור חלק מהקבוצה (זה למה קוראים לזה קנייה קבוצתית ). כל מי שרוצה לקנות זכרונות איכותיים (כדוגמת OCZ Platinum/Gold או משהו איכותי אחר) שיכתוב כאן בת'רד, ואם יהיו מספיק קונים דנדן יארגן לנו קנייה קבוצתית. סבבה? סבבה. יאללה לעבודה ;D

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. בעקבות שאלות רבות הבנתי שזה המעבד הבא שלי. מישהו יודע מתי ניתן יהיה להשיג בארץ את המעבד הנ"ל? ואם בכלל יש כרגע איפה ניתן להשיג? האם המחיר שלו יהיה זהה למחיר של המעבד שקיים היום Q6600 הרגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by amirn,

הלוח למחשב HTPC + משחקים. יותקן עליו E8400 ו HD4850 (לא CF) OC בינוני מתוכנן רק בעתיד. למישהו יש נסיון עם הלוח? לא מצאתי REVIEW עליו ??? תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by guysfa,

רציתי לדעת מה ההדבל בין שני המעבדים ואם זה עדיף בהרבה לקנות את ה Quad (המעבד בשביל משחקים) - הפרש של 380 שקל Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM תודה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by OmerMel,

אהלן, ראיתי שלוחות אם מסדרת B450 כן תומכים בסדרת המעבדים החדשה אחרי עדכון ביוס. האם יש באמת את הצורך בB550 או B450 יספיק בשביל הגיימר הפשוט?

17. אני רוצה להחליף רק את הלוח במערכת שלי ואם כבר אני מחליף אז זה ל PCI-E אז אני רוצה לדעת אם יהיו לוחות לסוקט 478 שיהיה להם PCI-E או שכבר יש? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by Ashand,

שלום הייתי מעונין לשדרג טיפה את המחשב, לנצל את המעבד והזכרונות עם לוח אם בתמיכה של סאטה 6gbs עם שילוב של ssd האם יש לוח כזה? חשוב שיהיה matx עם 4 סלוטים לזכרונות אני יודע שזה אולי לא קיים אבל אם מישהו מכיר חיה כזאת נא ליידע אותי! תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by _BooM_,

אני מעוניין להחליף בין 2 מחשבים, הרכיבים שיוחלפו: זכרון, כרטיס מסך והכי חשוב: הכונן הקשיח. האם די בהחלפת הכונן הקשיח בשני המחשבים מבלי לפרמט את הכוננים, או שזה לא יעבוד? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. בזמן האחרון ראיתי הרבה נושאים שבהם נטען שתוכנת Everest לא מזהה נכון את הטמפרטורות (בעיקר של המעבד, ובמיוחד בלוחות של Gigabyte) ולפעמים אפילו את דגם הלוח. הבעיה נובעת מהעובדה שהגירסה הרישמית האחרונה יצאה לפני חודשים ארוכים. החלטתי לחפש קצת באתר שלהם ולראות האם קיים פיתרון לבעיה הזו כדי לעזור למשתמשים, ואז גיליתי שהתוכנה עדיין בפיתוח, אך גירסאות Beta משוחררות כל הזמן. הפורום שלהם מעדכן מדי פעם על יציאת גירסת Beta חדשה, אך לא באופן סדיר, ולכן הדרך הטובה ביותר היא לבדוק לבד האם יצאה גירסה חדשה באופן ידני. הגירסה האחרונה שקיימת היא Build 304, והקובץ: http://www.lavalys.hu/pre/everesthome/everesthome_build_0304.zip כדי לבדוק האם יצאה גירסה חדשה, יש לשנות את המספר בשם הקובץ עד ש…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי 1GB ראם, וזה לא ממש מספיק למחשב שלי. רציתי לדעת האם ישנה דרך כל שהיא להקצות 1GB על הדיסק הקשיח שלי. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. מהו המפרט המלא שלך? אילו בשימושים מדובר?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  23. כנראה יהיה מערך של שתי 9600GT, ומעבד Q6600 . שהיה לו יכולות OC טובות, אבל לא צריך להיסחף לא מעוניין לשבור שיאים חח . תודה מראש =)

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  24. המעבד שלי מעבד E8400 3Ghz הוא פועל על 333X9 אבל כמו שרואים בתמונה זה תמיד קופץ ל 2Ghz במהירות 333X6 מה אני עושה?!?!? רעיונות?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  25. איזה מעבד יותר טוב למשחקים.. AMD ATHLON 4800 או INTEL QUAD 6600 ???

• 6 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים