מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
צריך להחליף לוח תקול בשם ASUS AS99127F
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 לאיזה מעבד של אינטל המעבד הנ"ל מקביל מבחינת ביצועים בכלל וביצועים במשחקים בפרט?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי את הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-P35-DS3L וכרגע יש על הלוח, 2 זכרונות כל אחד - Kingston 1GB. אני מעוניין להוסיף עוד שני זכרונות כל אחד - KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz PC2-6400. האם הזכרונות שאני רוצה להוסיף יתאים ללוח? לאחר חיבור הזכרונות ללוח-אם, צריך להגדיר אותם איפשהו? או שהמחשב מזהה לבד שיש 4GB זכרון? ואם צריך להגדיר, אז אשמח להסבר, איך ואיפה? האם ארגיש בהבדל בין 2GB ל- 4GB? ידוע לי שמערכת 32 ביט, תומכת עד 3GB.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מכיוון שבאחרון יש כרטיס מסך מובנה של NVIDIA חשוב לי לדעת מהם חסרונותיו בהשוואה, מכיוון שנראה כי התמיכה של שניהם במעבדים/זכרונות זהה למדי. תודה על עזרת המבינים.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש ברשותי הלוח D845GBV עם מעבד של 1.8MHZ. כמו כן יש ברשותי מחשב של 2.8MHZ גם פנטיום 4. האם לאור המצ"ב (תמונה), אומר שאוכל לשים את ה- 2.8 בלוח D845GBV ?? תודה !! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי. אני לפניי קנית מחשב והציעו לי לוח אמ מבית אינטל Buffalo Creek איך הוא? המערכת תיהיה עם 2 גיגה זיכרון ומעבד ארבע ליבות הלוח אמ הזה נחשב לאמין וטוב? שחכתי להוסיף שלא מתוכנן שום oc .
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני יודע שיש שני חיבורי PCI-E בלוח הזה. מה היא המהירות של חיבורים אלו?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 3 וחצי שנים במפרט הבא של ASUS A8N SLI Deluxe AMD 3000+ 1.81GHZ 64BIT 939PIN GIGABYTE GEFORCE 6600 GT עכשיו, יש לי וויכוח עם חבר על הנושאים הבאים: אם אני רוצה לשדרג למעבד חדש של AMD מהדגמים החדשים אני צריך להחליף לוח אם? כמה זיכרונות אני יכול להוסיף ללוח הקיים אם למישהו יש מושג? ואם כן.. לאיזה מעבד שווה לי להחליף? משהו שיהיה מוכן לויסטה ולמערכות יותר מתקדמות בעתיד ויחד עם זה יריץ יישומים,משחקים ותוכנות יותר במהירות ויעילות מהנוכחי. תודה רבה רבה עומר
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם שילוב המהירויות להלן סביר ,או שיש פה צואר בקבוק מהותי (לקראת קנית מחשב)? לוח אם תומך עד 1200MHZ מעבד 1333MHZ זכרון 1066MHZ כרטיס מסך 667MHZ
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לשידרוג הזיכרון במטרה להגיע ל OC גבוה יותר 2 הזיכרונות בהם אני מתלבט הינם: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 ReaperX HPC 4-4-3-15 OCZ2RPX800EB4GK - שראיתי בביקורות שהצליחו להגיע לתדר של 528MHZ. לבין: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK מהי המלצתכם? כמובן שאני לא נעול רק על זיכרונות של OCZ. מחר עד 800 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד אשר יתמוך ב 64 bit. ויעבוד על הלוח אם הזה: P4U800-X ASUS
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מתי ניתן להשתמש במעבדים הזולים האלו? הם בסוקט AM2..והם כמו מי?
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
על מה כדאי לי ללכת? AMD Athlon XP 2500+ Barton או על AMD Athlon XP 2700+ Thoroughbred מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד, כרטיס המסך והדיסק הקשיח.. בנוגע למעבד אני צריך מעבד בסיסי שיפעיל לדוגמה GTA IV או prototype 2 בצורה טובה, כרגע אני משתמש ב core 2 due 6300 1.8 ghz יש לי תקציב למעבד עד כ 700 שקל.. בנוסף שאלתי היא במידה ואחליף מעבד אצטרך להחליף לוח אם? כרגע אני משתמש בלוח האם של GA-965P-DS3 gigabyte תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום רב , אני חדש פה ומקווה להשתלב =] אני צריך לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בסביבות ה 2100 שקל.. עכשיו המחירים שאני קונה יהיה קצת זולים יותר מהחנויות מפני שאני קונה מדילר. לכן המחיר שלכם יכול לצאת קצת יותר, והוא יהיה אטרקטיבי בשבילי. למטרת משחקים בעיקר . תודה רבה . P.S. לא ממש קשור לפורום הזה , אבל חבל לפתוח שני אשכולות על שאלה כזאת , שווה להשקיע 700 שקל ב7600GT בימי מעבר אלה ? ..
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הרגע קניתי לפי אחד המפרטים באתר מעבד : intel core 2 quad q6600 s775 ולוח אם : ga p31 ds3l אני רואה שמצויין בפירוש שהוא תומך ב מעבד , וכשפתחתי את 2 החלקים - בלוח האם -איפה שמכניסים את המעבד יש את הריבוע עם כל הפינים שעליו יושב המעבד, וכשהסתכלתי על המעבד - אין לו את כל החריצים שאמורים להתיישב לתוך לוח האם - הוא שטוח לחלוטין בצד אחד - הכסוף , והצד התחתון בצבע שחור - אמנם הלוח לא חלק לחלוטין, אך הוא ללא חריצים בכלל... אני קצת בהיסטריה ברגע זה - כי אין לי מושג מה העניין - בבקשההה אם למישהו יש מושג.... תודה תודה תודה
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה בבחירת מעבד SOCKET775 רק לציין שהחלפת הלוח לא באה בחשבון אז כרגע כל סדרת הI לא מתקבלת. התלבטתי בין Q9400 לQ9505. אני משתמש די ממוצע(לא משחק משחקים) רק שכרגע אני בקורס של ניהול רשתות ואני עומד להריץ סביבת שרתים במחשב אז ביצעתי שדרוג רציני. אז נשאר לי רק לשדרג את המעבד. על מה אתם ממליצים? התקציב הוא עד 1000 שקל גרסת TRAY תודה
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום מחשב עם 6420 בלי OC. אני שוקל לבנות מחשב שני שייועד למשחקים עם 2180 ולהשאיר את המחשב הקודם לשימוש ביתי כמו אינטרנט וכו'. את ה-2180 יכולים להמהיר לי בחנות. האם כדאי להעביר את המעבד הישן למחשב החדש, או להשאיר בחדש את ה-2180 המומהר?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת האם לוחות G31 שתומכים עד 4GB עם מערכות הפעלה של 64ביט מנצלות את כל ה4GB או שגם עם מערכת של 64ביט ינוצל 3.25GB מתוך כל ה4GB? ואם מישהו שיש לו לוח-אם עם ערכת שבבים של G31 ומערכת הפעלה של 64ביט ויכול להעלות תמונה בבקשה אז תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לדעת פרטים המודל שצויין: Intel D955X bk. מהו מחירו בארץ, האם הוא לוח ברמה גבוהה, מהם המאפיינים העיקרים שלו וכו' וכו'. כל דבר יעזור. בתודה !
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
Q6700 במחיר זהה כמעט למחירו של Q9300 וגם מחירם של שאר המעבדים ירד, אם כי לא באותו היחס.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מעבדים בבית שניהם 2.4GHZ רציתי לשאול איזה כדאי יותר למערכת שלי המפרט בחתימה, הNORTHHWOOD עובד על 1.5 V והפרסקוט על 1.3V ההעדפה היא לאוברקלוק וביצועים, חשוב לציין גם לביצועים במשחקים, בפרסקוט יש 1M זיכרון מטמון ובנורטווד 512K מה זה נותן לי ומה בכללי עדיך לי? תודה על העזרה אלי.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם ל E8400 ללא SLI, לא מתכונן OC כרגע אולי בעתיד וגם אז במידה מזערית. חשוב יציאה אופטית! אין בעיה של תקציב , אבל אני מחפש לוח שנותן יחס של עלות מול תועלות מקסימליים. הלוח ייקנה בארה"ב. תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי כרגע סטיק של קינגסטון 512 מגה ורציתי להוסיף עוד סטיק של 512 וכך גם יהיה לי דואל יש פרטים על הזכרון שלי בתמונה עכשיו, בשביל דואל אני חייב אותו סטיק שיש לי או שאני יכול לקחת אחר(מחברה אחרת \תיזמונים שונים)? נראה לי שזה הזכרון שלי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=856 שהוא עולה 350 שח והנה סטיק של Twinmos שעולה 275(75 שח פחות משלי) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=652 יש איזו הצדקה למה הזכרון הראשון יותר יקר? ואיך אלה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1389 ?? הקיצר אם אפשר תפרטו קצת ד"א כמה זמן נותנת ksp אחריות על הזכרונות? תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-