מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב, הלוח שלי הוא מדגם Gigabyte GA-MA69G-S3H + ביוס מעודכן, כשאני מנסה לחבר אוזניות מקדמת המארז לא קורה דבר,יש לציין שהתקני הUSB הקדמיים עובדים והודעה אוטו' על חיבור התקנים בפנל הקידמי עובדת מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש ברכבי מחשב 32 BIT שמותקנים ועובדים כרגע על לוח 32 BIT TV CARD SCSI CARD FIREWIRE TVSAT CARD על לוח 64 BIT כל הרכיבים הם ב PCI סטנדרט
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב 2 ג'יגה זכרון Corsair PC2-6400 DDR2 400mhz (לפי CPU-Z) אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון ניסיתי לחפש בזאפ את הדגם המדויק שיש לי אבל ללא הצלחה, על כן אני מחפש ייעוץ לגבי איזה סוג זכרון כדאי לי לקנות שיתאים לי עם מה שיש לי עכשיו.. תקציב לא כל כך משנה, הבנתי שזה במילא לא יחרוג מה 200-300 שקל ככה שלא אכפת לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני מעבדים לנייד שלי. Intel® Core 2 Duo T9500 2.6GHz (6MB Cache 800MHz FSB) VS Intel® Core 2 Duo T9300 2.5GHz (6MB Cache 800MHz FSB) תוכלו בבקשה לפרט מה ההבדלים בין השניים (חוץ מהמהירות)? אני שואל מיכון שההפרש במחיר הוא די גדול... תודה.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח Asus p4p800 , עד כאן יש עוד אלף כמוני רק בפורום הזה. אבל אני משתמש הרבה בdictation לצורך כך אני עובד הרבה עם אוזניות "מדונה", אלה מתחברות מאחורה וזה לא נוח. האם הלוח הנ"ל תומך באפשרות לחבר את הקונקטור אוזניות ורמקול למארז מקדימה. אם כן מה הדרך? אייזה מארז מומלץ לקנות, כזה שיש לו מחבר לאוזניות ולרשמקול מקדימה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (D9GMH) 800MHz שדי טובים לOC ואני רוצה להוסיף עוד 2GB, רציתי לדעת האם אני צריך לקנות מאותו סוג בדיוק (כרגע בערך 990 שח בזיגזג) או שניתן לקנות סוג אחר זול יותר ואם כן איזה סוג, כך שלא יפגע בביצועים של הזיכרון שכרגע יש לי.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי לוחות אם, ואני רוצה להרכיב לאחי מחשב: הלוחות אם: 1) http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1039&maincat_no=1 2) http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=585 אם אני הולך על אופציה 1 זה יהיה עם ג'יגה זכרון 533 וכרטיס מסך FX5600 אם אני הולך על אופציה 2 זה עם ג'יגה זכרון 533 וכרטיס מסך 7300GT לגביי המעבד זה יהיה אותו מעבד מן הסתם מה ששמתי לב שלגביי הלוח הראשון יש לו תמיכה יותר רצינית במעבדי 775 בכל אופן אני לא בקי בהבדלים בין 2 הצ'יפסטים ואני ישמח לעזרה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
א.Venice VS Winchester מה ההבדלים העיקריים בין שני הליבות , והאם שווה להוסיף עוד 300 שקל (VENICE) בשביל מחשב ביתי לא למטרות אוברקלוק? ב. עד כמה גרועה בעיית ההתחממות של הפרסקוט ? האם יהיה לי צורך לקנות קירור חדש לאחר קניית מחשב חדש שמגיע עם קירור סטוק ? ג. עד כמה ההבדל בביצועי מולטיטסקניג משמעותיים בין PRESCOT 3.0GHZ וAXP 64 3000- האם מדובר בהבדל רציני או באחוזים בודדים ?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, התגלגלו לידי 2 כרטיסי זיכרון SDRAM. על הכרטיסים מדבקת זיהוי, האם אתם יודעים מהו הנפח של כל אחד מהכרטיסים? מצ"ב תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם שתומך בזיכרונות DDR II 667Mhz. אם אני מתקין עליו זיכרון DDR II 800 Mhz, הזכרונות יעבדו על 667? או שלא יעבדו כלל? לדעתי זה יכול לעבוד. שואל כדי להיות בטוח..
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
ברשותי מעבד מדגם אינטל, שרשום עליו כך: Intel Pentium 2.4GHZ/612/533 Sl6h Malay Q334A177 (זה לפחות נראה לי ככה) השאלה שלי, אם אפשר להלביש אותו על כל לוח אם תומך אינטל, ואם לא אז איך אני יודע לאיזה לוחות אם אפשר להתאים את המעבד?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז - הנה המחשב שלי (איך עושים חץ למטה? :-\) ואני עומד לקנות גיגה ראם (תודה לאל ) עכשיו, הבנתי שכדי שהם יעבדו במהירות המקורית שלהם, הבאס צריך להיות אותו דבר, 200, נכון? אם כן, אני אצטרך לעשות OC כדי להגיע למהירות הזאת, נכון? (לא שיש סיכוי) אם כן, יש דרך לעשות כמו במעבדים של AMD שנגיד מורידים את המכפלה ואז בעצם לא עושים OC למעבד? ועוד שאלה, איזו חברה עדיפה יותר A-DATA או SAMSUNG (לזיכרונות 512 מגה)? מקווה שהבנתם כי אני לא ;D
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, במחשב החדש שקניתי אמורים להיות שני סטיקים של 1GB TwinMOS מסוג DDR II 667Mhz. אתמול הורדתי והפעלתי את התוכנה CPU-Z החביבה ונכנסתי ללשונית הזכרונות ומשהו פה לא נראה לי בסדר. האם אלה הנתונים שאני אמור לראות עם הזכרונות הללו? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חשבתי שאולי זה יעניין אתכם... כפי שאתה יודעים אינטל השיקה לא מזמן מעבד כפול ליבה חדש, כמובן שבתוצרת של 65NN בשם 965 המעבד רץ בתדר של 3.6GHZ בסטוק , מחיר לא מצאתי אבל אני מניח שהוא יעלה בערך 1150$ אחד מפורום XS הניח את ידיו על אחד כזה והריץ את הכל על המפרט הבא: MB: P5WDG2-WS CPU: Intel 965XE ES Ram: Cosair DDR2 800 1GBX2 VGA: 7800GTX 512MB 650/1850 כאן תוכלו לראות את כל השאר ולהתרשם: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95529 התוצאה של 3DMARK2006 במיוחד הרשימה אותי!
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4400+ AMD Athlon 64 X2 4600+ AMD Athlon 64 X2 4800+ במהירות שעון של 2.4 גיגה הרץ מקור: http://www.hexus.net/ מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344&page=3&pp=25 הערה: א. כפול הליבות השולחני המהיר ביותר של אינטל (עד לעידן ה 65 ננו מטר לכאורה) הוא ב 3.2 גיגה הרץ. ב. אתלון X2 64 במהירות שעון של 2 גיגה נראה לי מעבד נפלא, עדיין לא ברור מה יהיה המחיר, כמה יותר יקר הוא יהיה מהאתלון 64 3200+ למשל?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יהיה בעתיד פנטיום 5 או שכבר זה לא הולך לפי מספרים?\ אני לא יודע מה קובע מעבד כדאי שיקרא ככה..
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי כיום שתי כרטיסים של DDR2 533 512שמחוברים בערוץ כפול (לא יודע איך אומרים את זה..) ועכשיו אני רוצה להוסיף עוד כרטיס אחד של 1GB מה יקרה עם אני יחבר כרטיס במהירות של 667 מה יקרה ובאיזה מהירות הם יעבדו בתודה הבנאדם הכי לא מבין בפורום
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאינני מתכוון לבצע oc. השאלה אם יש הבדל נגיד בבנצ'מרקים בין זכרות של קינגסון לזיכרון של geil או כל חברה אחרת באותו מהירות . כי אני רואה את המחירים של הקינגסטון שהם מאוד זולים והשאלה אם מה שעולה בזול עולה ביוקר .. ועוד שאלה יש הבדל משמעותי בין ddr2 667 לבין ה 800mhz? תודה !
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהוא מכיר חנות בראשון לציון שמוכרת זכרונות DDR2 במהירות 533MHZ בנפח 2GB (לא משנה אם זה 1GBx2) שימושים...: סתם אני קונה כרטיס מסך חדש (8600GTS) למחשב ישן (PENTUIM 4) עם 512MB RAM אז רציתי לקנות לו עוד RAM כדי שיריץ משחקים חזקים כמו CRYSIS כמובן שלא על מקסימום אבל יש לכרטיס OC נחמד והמחש דיי איטי כי חסר RAM (לפעמים נתקע קצת עם אני פותח FIREFOX במקביל עם INTERNET EXPLORER) בקיצור צריך מקום בראשון (חייב בראשון כי אני משלם במזומן ואני לא מתכוון לנסוע לכל מני מקומות) CL לא ממש משנה לי אם אפשר אז לענות בהקדם האפשרי כי אני מקבל את הכרטיס מסך ביום חמישי (אולי שישי) תודה רבה רבה רבה למי שעוזר ;D עמנואל.
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הנה ראיתי פה שמוכרים אותו url]http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_9758807/preis_AMD+Athlon+X2+6500+Black+Edition+AD6500WCGHBOX והנה מידע עליו באיזה פורום מחול ]http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=200291 Stepping B3 Herstellerlink.de : AMD Anschlüsse CPU-Sockel : Sockel AM2+ Leistung Verlustleistung (TDP) : 95 Watt Prozessor Prozessorkern : Dualcore Taktfrequenz pro Kern : 2300MHz Front Side Bus (FSB) / Hyper Transport Spec : 3600MHz Der Chip Code Name : Kuma Fertigungsprozess : 0.065 µm L1-Cache (insgesamt) : 256KByte L2-Cache (insgesamt) : 1024KByte shared L2-Cache (bei Multicore CPUs) : Nein L3-Cache (insgesamt) : 2MB Ausstattung Kühler…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 64 3000+ GIGABYTE K8VT800 Pro ATI Radeon 9800 Pro 128 כרגע יש לי 512 זיכרון פנימי, שכמובן בעתיד הקרוב אני ישדרג ויוסיף. קניתי את המחשב לפני כחודשיים, ויש לי שאלה איך אני הולך לשדרג אותו בעוד כשנה? (לא כולל הזיכרון פנימי שאני יודע שצריך לשדרג). מישהו אמר לי שבעוד כשנה שייצאו משחקים כבדים המחשב שלי ייתקע מדי פעם, כמו משחקים יותר כבדים מ-DOOM3 למשל, ויכול להיות שאני יצטרך לשדרג אפילו מעבד או לוח אם (ונבהלתי!) האם הוא צודק?
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי החליט להענות להפסקות החשמל הרבות של החורף ושבק חיים סופית (Athlon XP 2500, הלוח נשרף, המעבד אולי עוד עובד) ולכן החלטתי להחליף את השילוש כולו. התלהבתי מהלוח של Gigabyte MA69GM-S2 ,גם זול ,גם מאפשר לי לחבר את המחשב לכל טלויזיה/LCD שיש וגם בא עם כרטיס מסך סביר. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ProductID=2579 אני לא משחק כמעט בכלל, רק חוטא לעיתים נדירותב בNeed For Speed 6 (הישן) או NBA Live 2007. השאלה היא, לנוכח כרטיס המסך המאד בסיסי (X1250 של ATi-AMD) ,שבטח יהווה צוואר בקבוק, האם יש טעם להשקיע במעבד דו ליבתי(4200 X2)או שמא להסתפק בחד ליבתי (64Bit 3500) שמחירו חצי מהדו ליבתי.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מאד התרשמתי שכדאי לי להשתמש בזכרונות של gskill דווקא . הן משום שהם מומהרים והצלעות קירור שיש בהם , ובכלל שהם מאד חזקים ויציבים . שאלתי היא : האם הם יותר טובים באמת מקינגסטון למשל ? או למה יש להם כזה שם טוב ? ודבר שני במה זכרונות 1600 טובים מה1300 .. תודה למי שיעשה לי קצת סדר בנושא .
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail Western Digital 250Gb 16MB WD2500AAKS Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ראיתי הרבה שרץ פה ה-GA-P35-DS3L. אני רוצה לדעת אבל למה, ובמה הוא שונה מכל אלה: http://skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&fldID=69&fldVal=אין&ShowSenon=1 (אני קונה מ-SKYPC)
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד קונרו E6400 שאלה שלי היא: על איזה לוח רק של חברות Asus ו- Gigabyte אתם ממליצים ? שיהיה איכותי, אמין (להרבה זמן) ושיריץ טוב ת'מעבד החדש (קונרו) ז"א שיממש את כל היתרונות של המעבד. המחיר: עד 1.500 ש"ח (כרטיס מסך איכותי במינימום מחיר) מבקש להמליץ לי על דגם אחד מכל חברה (ASUS GIGABYTE) ובכלל מה ההבדל אם בכלל בין צ'יפסטים: 945,955,965,975 Express או לא Express
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-