מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מה יהיה המחיר של e6600 אחרי ירידת המחירים?
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בעקבות שאלות רבות הבנתי שזה המעבד הבא שלי. מישהו יודע מתי ניתן יהיה להשיג בארץ את המעבד הנ"ל? ואם בכלל יש כרגע איפה ניתן להשיג? האם המחיר שלו יהיה זהה למחיר של המעבד שקיים היום Q6600 הרגיל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה עדיף: 512 בסטיק אחד, או שני 256 זהים שיעבדו בדואל צ'אנל? לצורך העניין בוא נניח שהם זהים בהכל חוץ מבגודל
-
- 12 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום חברים אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת לוח אם חדש...יש לי P4 1.6Ghz והיתי מעוניין בלוח אם שיש בו לפחות את ה 4 סלוטים ל PCI,שיתמוך 2X2 DDR יענו לא מעוניין שיהיו סלוטים שתומחים ב sdram אבל ש2 סלוטים יתמכו ב DDR 266 אם אפשר שכל ה 4 סלוטים יתמכו ב 266 ואפשר להשתמש בכולם אז זה בכלל יהיה פיצוץ,חשוב לי מאוד ש יתמוך ב ATA-133 לפחות,שהיה לו sound ו רשת on board (משהו טוב),כמובן שיתמוך במהירות המעבד שלי. זהו אני חושב לא מעוניין ב raid או scsi או כל הדברים האלו,גם לא צריך שייתמוך ב AGP 8X אבל אם הלוח טוב כמו שרשמתי אז זה לא יזיק (רק לכיס קצת). כל זה בתקציב של עד 900 שקל אפילו זה יותר מדי אני חושב,והאם אתם מכירים חנויות שיקחו ממני את הלוח אם הישן שלי ויעשו trade ללוח אם חדש? גם …
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב, אז כנראה שאני הולך להגשים חלום ישן ולארגן לי מחשב עם שני מעבדים (אני יודע שבחלק גדול מהמקרים זה לא מוסיף הרבה לביצועים - אבל אני רוצה וזהו). לוח האם שלי יהיה כנראה Asus K7m266-D (אם היה בארץ אז הייתי לוקח MSI K7D). אני מנסה שהמערכת לא תהיה יקרה בטירוף ולכן לא לקחתי לוח של Tyan. משיקולי מחיר, אני לא רוצה מעבדי אתלון MP אלא אני אקח אתלון XP וילחים לו את ה L5 BRIDGE כך שהוא יוכל לעבוד ב SMP. זה אמור לעבוד בלי יותר מדי בעיות. ברור לי שמה שאני אקבל לא יהיה מערכת HIGH END עם המעבדים ולוחות האם והזכרונות הכי חדישים ומהירים בשוק - אלא משהו טיפה יותר מיושן אבל הרבה יותר חזק ויציב. עדיין, עם כרטיס מסך טוב זה יוכל להריץ הכל. ההתלבטות שלי היא האם לקנות זוג מעבדי ATHLON XP 2200 ב…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לוח אם עם AGP כפול8, ותומך בזכרונות DDR 2 החדשים עדיף ASUS
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
האם ההבדל בין המאשקין בלאק LEVEL 1 ל- LEVEL 2 הוא כל כך משמעותי? וכיצד הוא בא לידי ביטוי.... בהנחה שלא מתבצע OC!! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הזמנתי מ-PCH זכרונות TWINMOS 3200 256mb X2, וכרגע נגמר להם במלאי, אז יש באפשרותי לקחת באותו סכום את הזכרונות של Geil עם ה-Heat Spreader. אם לא, אז אני צריך להמתין (ומי יודע כמה זמן זה יקח..) עד שיהיה להם את הtwinmos במלאי. רציתי לדעת אם כדאי לקחת את הGeil, ואם הביצועים שלהם ב-OC (עם מערכת של P4C) שווים ל-twinmos. תודה!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן לכולם תראו אני איש של AMD יש לי כבר מעבד 5 או 6 של החברה. אבל אני לא יודע די נמאס לי מהם ואני חושב לעבור ל-INTEL לא מזמן שידרגתי את המעבד שוב למעבד AMD וגם לוח וזיכרון... איזה מעבד אתם ממליצים לי שיהיה מבוסס אינטל כי אני רוצה לנסות אוברקלוק ואני מבין שאם אינטל אתה יכול להומיא יותר מהירות וכוח זה לפחות מה שאני חושב! תראו לי חשובה המהירות אני אוהב מהירות. אני אוהב מספרים גדולים! ומספרים גדולים אבל להוציא רק ממערכת מבוססת אינטל נגיד הצקתיב או בערך 4000 אני מדבר רק אל מעבד,לוח וזיכרון ואולי גם מארז כי המחשב הנוכחי לא נמצא במארז והוא סתם שוכב ליד המסך ;D
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מתי AMD תוציא כבר את מעבדי ה-64BIT לשוק הביתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בקצרה, ברשותי סטיק אחד של זכרון די גנרי (מוזל) של 128MB 266mhz ועוד סטיק של 256MB 266mhz של קינגסטון (שניהם DDR מן הסתם). המחיר של 256MB DDR כרגע לא גבוה מדי ואני חושב על למכור את הסטיק של מוסל, להוסיף כסף ולקנות עוד סטיק של קינגסטון, זהה לנוכחי (אותם התזמונים). ההתחבטויות הן כדלקמן: 1. האם בכלל שווה לי לעבור ל512? ז"א הפרש הביצועים בין 352 לבין 512 משמעותי? כי אני חש שיש מקום לשיפור כשאני משתמש במערכת. 2. אם אני קונה זכרון 256MB האם כדי לי בהכרח לקחת את הקינגסטון כדי שהיו לי שני זכרונות תואמים או אולי עדיף לקנות משהו זול יותר (כנראה גנרי)? או שאולי יש משמעות בביצועים בשני סטיקים זהים. המערכת: לוח גנרי 266mhz. Athlon XP 2000+. תודות מראש.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אז ככה, אני יודע שזה קשור לאוברקלוקינג, אבל בעקיפין זה יותר שייך לפה. עד עכשיו הבנתי שמחלקים זה היחס בין ה- FSB Mhz למהירות של הזכרון,. תנו לי להבין, אם המחלק הוא 1:1 אז ברגע שאני מעלה 50Mhz לבאס אז עולים 50Mhz למהירות הזכרון? ראיתי שגם OCer דגול מצליח להעלות ל- 280 (למשל) ולהשאר במחלק 1:1 ולא ב- 5:4, אז מה ההבדל? האם יש יתרונות ל- 1:1 על פני האחרים? כי ראיתי שלעבוד ב- 5:4 זה יותר יציב\בטוח\קל מאשר 1:1, אז למה לא להשאר בו כל הזמן? תודה רבה, זה די חשוב עבורי
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם למעבד A64 3000 . התקציב : 145 דולר . האפשרויות : K8T Neo-FIS2R או ( Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) או ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) או Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) או SOYO KT600 Chipset Motherboard for AMD Socket A CPU, Model "SY-KT600 Dragon Ultra Platinum" -RETAIL בבקשה תעזרו לי לבחור , תודה .
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ללוח אין מחברים ייעודיים לesata ז"א שאם אני מחבר את הפורט של המארז ללוח זה נותן לי אך ורק אפיק מידע, איך אני יכול לתת לשם גם מתח כדי ש DOK עם ממשק esata יעבוד אצלי? - צריך לציין כי לא ניסיתי עדיין DOK עם esata, נכון להרגע, מחבר הesata של המארז מחובר אצלי כ sata 4 וזהו...
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אפשר לפתוח ליבה ב-ma780g-ud3h עם פנום II 720BE האופציה ACC לא קיימת. אם אפשרי, לאיזה ביוס רצוי לעדכן. תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע E5200 על 3GHZ עם לוח אם בסיסי ביותר של MSI, דגם G31M3-F, אין בו אפילו אופציה להאלעת מתח מעבד וזה די חוסם אותי בOC. מהו לוח האם (אני מאמין שזה יהיה GIGABYTE) הזול ביותר שיוכל להביא אותי לסביבות 4GHZ בE5200 שלי? קרור המעבד הוא MUGEN2 כך שאין בעיה עם זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני כשנה וחצי והוא די טוב אבל שאני רוצה לשחק במשחקים כמו:pes 2009 או crysis או cod:waw אז אני צריך לשים על איכויות גרפיות נמוכות....אני משחק על מסך 17" ואני שם את על רזולוציה נמוכה בהרבה מהמקסימום מה לדעתכם אני צריך לשדרג שאני יריץ משחקים כמו שציינתי על איכות הכי גבוהה בלי בעיות אני אתן את המפרט ותגידו לי: 2gb זיכרון 667 MHzן מעבד core 2 dou E6320 1.86 GHz לוח אם בסיסי מאד של אינטל דגם D946GZTS כרטיס מסך של geforce 8500GT 512MB אשמח אם תעזרו במה להחליף או לשדרג יש תקציב של 2.5K
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני רוצה להגיד כי אני ממש לא מעוניין בINTEL \ NVIDIA בגלל המחיר בעיקר. הרכבתי מפרט למחשב ממוצע+ ואני רוצה לקבל חוות דעת לגביו. כרגע יש לי 2 כוננים של: 1X 500GB 1X 300GB 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך HD4850 לגביי המעבד, הגעתי למסקנה שה-7750BE יספק את כל הצרכים של הHD4850 שלי. והוא גם דיי זול! http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4981 412 ש"ח. אני אנסה לעשות לו אוברקלוק קל ל3.2 GHZ על סטוק לשימוש 24\7 כדי למנוע מקרה של צוואר בקבוק קיצוני. לגביי הלוח אם, חיפשתי לוח שייסחב אוברקלוק קליל, ומצאתי את המותק הזה: Biostar TA790GX http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=1380 במחיר של 500 ש"ח. עם אופציה לCROSSFIRE במקרה שאני אחליט שHD4850 א…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
היי הרכבתי מחשב חדש שקניתי עם לוח ASUS P5QCו זכרונות DDR2 1066MHZ שמתי לב בPOST שהזכרונות נספרים כ 667MHZ ולא 1066 נכנסתי לBIOS ותחת DRAM FREQUENCY ההגדרה היא AUTO האם לשנות את ההגדרה ידנית למהירות 1066 ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני בשלב של התלבטויות בין הגירסאות השונות של וינדוס 7. אני רואה פה שגרסאות ה HOME תומכות רק במעבד אחד לעומת האחרים שתומכים בשניים. מחשב עם יותר ממעבד אחד זה נפוץ או עתיד להיות נפוץ בשנים הקרובות? כי הוינדוס 7 שאני מתכוון לקנות צריך לשמש אותי לכמה שנים טובות ואולי רק למחשב הבא
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי סטיק זכרון של 2GB OCZ GOLD..הצלע קירור התנתקה קצת למעלה ואיתה הלחמה של אחד מהריבועים השחורים.. יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז בהמשך לדיון הזה החלטתי לשדרוג פלטפורמה (למרות שהנוכחית מעולה) עקב התחממות. להלן הרכיבים שאשדרג: HD 6950 1GB CFX Gigabyte Z68X-UD4 I7 2600K המערכת הנוכחית: I7 950 GIGABYTE GA-X58-UD3R HD 6870 1GB CFX כל זה בעלות של 100 שקלים בלבד, מעין "קומבינה". בעיקרון, לא מעניין אותי אם זה משתלם או לא משתלם, פשוט יש שאלה אחת שמסקרנת אותי: האם הלוח החדש יתאים לכרטיסי המסך? אני מקווה שיהיה מספיק מרווח בין הכרטיסים, כדי שלא תהיה בעיה של טמפ' כמו שהוסבר כאן.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-