עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asafgolan,

האם המעבד הזה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/983/cat/24 יתאים ללוח אם הזה ftp://download.intel.com/support/motherboards/desktop/d845ebg2/productbrief.pdf?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by mega1234,

א.Venice VS Winchester מה ההבדלים העיקריים בין שני הליבות , והאם שווה להוסיף עוד 300 שקל (VENICE) בשביל מחשב ביתי לא למטרות אוברקלוק? ב. עד כמה גרועה בעיית ההתחממות של הפרסקוט ? האם יהיה לי צורך לקנות קירור חדש לאחר קניית מחשב חדש שמגיע עם קירור סטוק ? ג. עד כמה ההבדל בביצועי מולטיטסקניג משמעותיים בין PRESCOT 3.0GHZ וAXP 64 3000- האם מדובר בהבדל רציני או באחוזים בודדים ?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by lidor578,

זה יעזור לכולם!! אני ממליץ על הAMD

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  4. שני הדגמים הם של חברת G.SKILL אחד 2GB 800MHZ HK השני 2GB 800MHZ PK אני מתכוון לעשות OC די רציני אם זה קשור... תודה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  5. טוב חברה הגיע הזמן להחליף את המעבד שלי במעבד חדש כדיי לקבל יותר ביצועים באפליקציות כאלה ואחרות החל ממשחקים תומכים QUAD כמו GTAIV וUT3 ועד אפליקציות של רינדור אנימציות ואפקטים התקציב שלי הוא כאמור עד1500 שקלים ויורכב במחשב שלי <<< המעבד שיש לי בראש הוא Q9550, נותן ביצועים טובים ולא עולה הון. חשבתי בהתחלה לעבור לI7 אבל אני ממש לא ארשה לעצמי לבזבז כמות כסף אסטרונומית כזאת. מאשרים? הצעות אחרות? דרך אגב על המעבד יורכב כנראה TRUE BLACK ויעבור OC סביר.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Avishay115,

חבר שלי קנה מחשב לפני חצי שנה עם הלוח אם הזה... הוא ביצע פעם אחת עדכון גרסה לביוס דרך תוכנת BIOS@ (לגרסת F6). לפני שבוע הוא ביצע עוד שידרוג לגרסה ל-F8 והמחשב לא מעלה מסך. אני ממש לא מבין בביוס..מה הבעיה? והאם יכול להיות שנשרף הלוח אם?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by SuB,

הזמנתי מ-PCH זכרונות TWINMOS 3200 256mb X2, וכרגע נגמר להם במלאי, אז יש באפשרותי לקחת באותו סכום את הזכרונות של Geil עם ה-Heat Spreader. אם לא, אז אני צריך להמתין (ומי יודע כמה זמן זה יקח..) עד שיהיה להם את הtwinmos במלאי. רציתי לדעת אם כדאי לקחת את הGeil, ואם הביצועים שלהם ב-OC (עם מערכת של P4C) שווים ל-twinmos. תודה!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Idan06,

לא מזמן נדפק לי הלוח אם (asus p5ld2 - סוקט775), המעבד core 2 duo E6300, כרטיס מסך ati x1950 pro. כעת אני נמצא בדילמה קטנה. יש שתי דרכים בהם אני יכול ללכת ואני לא יודע מה הכי מתאים לי. 1) להחליף רק לוח אם - הוצאה של 250 ש"ח ללוח אם שכולל כרטיס מסך (אך אני מוגבל רק לsocket 775) 2) לשדרג לוח אם ועם זאת לשדרג גם מעבד.. וכנראה שאצטרך גם סטיק של זיכרון חדש.. אגב, הצרכים שלי הם יחסית בסיסיים, אני רוצה מחשב מהיר, משתמש בwin7, מעצב בפוטושופ, רואה סרטים באיכות גבוהה, אולי הייתי משחק בכמה משחקים אבל לא משהו מטורף מדי (ולכן רציתי כבר לזרום על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה).. האם האופציה הראשונה תתאים לי? או שזו הזדמנות טובה להשתדרג? בנוסף אשמח להמלצות ללוחות אם ומעבדים. תקציב עד 800 (מוכ…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. האם קיים לוח שתומך 3.06 intel hyperthread וrdram1066?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by הדדי,

שלום מעוניין בהמלצה ללוח אם , עם יציאת HD למעבד I3 או I5 שאקנה איתו וזכרון DDR3 .... הצרכים: אינטרנט, מוזיקה ומשחק SIMS 3 כמה צפוי לעלות ?? תודה

11. Started by AMD-Z,

יש לי axp 2500+ 512 מגהבייט 333 מה"צ בדואל.... אני מקבל את הרוחב פס הבא בסנדרה 2003: INT 2360 MB/s FLOAT 2211 MB/s זה נורמלי?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by ab1c3,

יש לי לוח אם Asus P5Q-E . אני רוצה לחבר אליו את הספק Corsair HX 620W . על לוח האם יש 2 מחברים של ATA Power : עשרים וארבע פינים ו שמונה פינים. המחבר 8 Pin על לוח האם מכוסה בחציו,רק 4 פינים גלויים אבל אפשר להוריד את המכסה ולגלות 8 פינים. איזה כבל לחבר למחבר 8 פינים על לוח האם?, 4 פינים או להסיר את המכסה ולחבר את ה 8 פינים?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by dcaspi,

אהלן מרלן. על לוח האם שלי (K8NF4X של Albatron, מעבד AMD Athlon 3200) יש שקע RCA צהוב, שנראה כמו שקע וידאו. הוא נמצא פשוט על לוח האם, מתחת לשקעים של העכבר והמדפסת, ולא מתוך כרטיס או משהו כזה. רציתי לדעת אם יש לכם מושג מה זה השקע הזה ואם הוא משמש ל- output נוסף של המסך לטלוויזיה (אני בספק, לאור העובדה שאני משתמש בכרטיס וידאו של Nvidia) או ל- Input שמאפשר לי להזין וידאו לתוך המחשב. תבורכו

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  14. ברשותי מעבד מדגם אינטל, שרשום עליו כך: Intel Pentium 2.4GHZ/612/533 Sl6h Malay Q334A177 (זה לפחות נראה לי ככה) השאלה שלי, אם אפשר להלביש אותו על כל לוח אם תומך אינטל, ואם לא אז איך אני יודע לאיזה לוחות אם אפשר להתאים את המעבד?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  15. שלום, אחרי שהבנתי שאני חייב להחליף את הזכרון הקיים שלי, שעושה לי מסך כחול עם הבעיה watchdog.sys. הלוח אם הקיים שלי הוא gigabyte p43-ds3l. והבנתי שאני לא יכול לשים בתוכו כל זכרון, כי הוא תומך רק בddr2 או משהו כזה. (לא בטוח בזה). אז רציתי את עזרתכם בבחירה של זכרון שיתאים ללוח אם שלי, וייתן ביצועים טובים. אני רוצה שהזכרון יהיה 4gb. מערכת הפעלה: windows xp sp3. (אם זה משנה) התקציב שלי הוא בערך 400+-. (אני מקווה שזה מספיק).

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by royban,

שלום איך נמדדת קיבולת הזיכרון? לפי מס' כתובות? לפי מס' הביטים בכתובות? תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by amirn,

הלוח למחשב HTPC + משחקים. יותקן עליו E8400 ו HD4850 (לא CF) OC בינוני מתוכנן רק בעתיד. למישהו יש נסיון עם הלוח? לא מצאתי REVIEW עליו ??? תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by gooz,

אנשים אני כעת מרכיב את המחשב, מדובר על לוח P5B DLX ישנם זוג סלוטים לזכרונות 2 שחורים 2 צהובים, איך אני מרכיב עליהם נכון זוג זכרונות דואל ג'יגה וג'יגה? כל אחד לצבע שלו או שיהיו בזוג צמוד שחור וצהוב? תודה

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by דין.,

שלום, במחשב החדש שקניתי אמורים להיות שני סטיקים של 1GB TwinMOS מסוג DDR II 667Mhz. אתמול הורדתי והפעלתי את התוכנה CPU-Z החביבה ונכנסתי ללשונית הזכרונות ומשהו פה לא נראה לי בסדר. האם אלה הנתונים שאני אמור לראות עם הזכרונות הללו? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  20. יש לי 2 של 512MB עכשיו במחשב 667 מהירות של twinmos.. אם אני יוסיף את הזכרונות האלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=924 אז המחשב שלי יעבוד עם 3GB (יש לי XP..) בדואל צ'אנל אם אני יוסיף אותם לזכרונות שיש לי כבר במחשב? פשוט הזמנתי אותם ואני רותה להיות בטוח שזה בסדר.. ועוד שאלה.. איך בודקים בכמה זכרון אני משתמש ברגע זה?

21. משתמש בעיקר למחשקים ומוסיקה. http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=473&model2=471&chart=195 ע"פ הטבלה,למרות המחיר הנמוך של 3800 אקבל בערך אותם ביצועים? אם לא אז איזה מעבד הייתם ממליצים ? תקציב 600 ש"ח +- OC -אולי ,לא בטוח. תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. אני לא יודע איזה מהם עדיף לי לקנות אם אפשר בבקשה עצה msi x48c platinum או gigabyte ga ep45 ds5

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. המעבד שלי מעבד E8400 3Ghz הוא פועל על 333X9 אבל כמו שרואים בתמונה זה תמיד קופץ ל 2Ghz במהירות 333X6 מה אני עושה?!?!? רעיונות?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. אני בקרוב מאד קונה מחשב אני הולך כנראה על הלוח ASUS P5W DH DELUXE עם מעבד E6600 התקציב הוא בערך 1500 שח אני צריך לבחור עכשיו זכרונות אני מתכוון להריץ ויסטה 64B וצריך שתהיה אופציה לOC בעתיד (לא משהו גדול 3GH מספיק) הציעו לי את הזכרונות הבאים 2g 667 של kingston ב1450 סטיק אחד ?או ?שני סטיקים של גיגה800 Kingston HyperX ב1470שח או שכדאי בכלל ללכת על TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ב793 שח מה אתם אומרים השני גיגה יתן לי אפשרות להגיע בעתיד ל 8 אם לוקחים בחשבון שניתן לשדרג את המעבד ל QC יכול להיות שזה יהיה שימושי הקינגסטון 800 לא יגבילו אותי באוברקלוקינג או שאני לא צריך 800 להגיע ל 3 גיגה? והtwinmos ממש זולים בקיצור אני מבולבל ??? עזרתכם בבקשה תודה ניר

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. איזה מעבד יותר טוב למשחקים.. AMD ATHLON 4800 או INTEL QUAD 6600 ???

• 6 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים