מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אותו , בפנדה \KSP\נעה אין איפה אפשר להשיג אותו על בטוח?..
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יום טוב לכולם. המפרט שלי בצד והזכרון שלי כמו שכתוב הוא CL4 וזה גם כתוב על האריזה שלו. המחשב שלי חדש כשבוע. כשבדקתי בביוס ראיתי שהוא עובד כ CL5 ואלה היו הנתונים עכשיו בגלל שידעתי שזה אמור לעבוד יותר מהר כCL4 נכנסתי לביוס, שיניתי מAUTO לMANUAL ושיניתי את התדרים ל 4 4 4 12 וזה מה שיצא עכשיו המצב לא היה ממש יציב והייתי מקבל הודעה של חוסר הספק לכרטיס מסך. האם לא עשיתי את זה נכון? אולי חסר מתח לזכרונות או משהו? כתוב על האריזה שזכרון אמור לעבוד ב2.1V מחכה לתגובות.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יכול להריץ משחקים כמו fifa 2002 ו motogp לא המשחקים הכי חדשים תודה נ.ב לוח אם : Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם ECS 478 VIA פתאום נדפק הביוס ניסיתי לעשות הכול זהו לוח מת רשום BIOS EROR , חיפשתי בכל הרשת משהו משומש יש 2 מצאתי ב 150 ש"ח אחד מנתניה והוא רחוק יש לי 2 חנויות קרובות לבית אחד רוצה למכור לי לוח פשוט 478 SIS / VIA ב 170 עם 3 חודשים אחריות הוא רמאי לוח כזה עולה גג 70-80 ויש באתר של זיג זג מחשבים לוח אם עם ציפסט 875 והם רוצים עליו 200 ש"ח אחריות רק שבוע http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1715&ProductName=GA-8I875 מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קיבל מפרט למחשב עם המעבד הזה - והוא זול יחסית לשאר הקונרו. לא מצאתי אזכור שלו באתר, האם זהו מעבד "סביר" למחשב שיעבוד בעומס של אימיול, ועריכת מוסיקה או שלא כדאי לקנות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר מקורי של intel (בא עם המעבד מן הסתם) ואני רוצה להוציא אותו יש עליו שתי קליפסים והזזתי אותם והמאוורר עם ה היט סינק השתחרר אבל לא יוצא יש מסביבו מסגרת פלסטיק אז איך אני יכול להוציא אותו ??? זה דיי דחוף
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי 512 MB ואני רוצה להוסיף אחד או אחד וחצי..אז עזרה במחירים ואיזה סוג אני צריך לקנות כי אין לי מושג......
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חשבתי ללכת על לוח מסוג P45 הבנתי שהוא יותר טוב ומהיר הדרישות שלי מהלוח הם : תמיכה בזכרונות עד 1066 MHZ לוח שיתמוך בQUAD יציאות FIREWIRE חובה ק.קול מובנה תמיכה בRAID מעבד מעבדוCore 2 Quad Q9450 BoxוIntel עם 12 מגה קאש זכרונות דרישה 4 ג'יגה מהירות 1066 בדרך כלל אני עם G.SKILL אבל אני לא מעודכן אם השתנה משהו או יש המלצות אחרות לא רשמתי מחיר לא על הזכרון ולא על הלוח כי אני קודם רוצה לראות תאימות ואז לברר מחירים
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני חייב לדעת איך מחברים את הג'מפרים של הלוח אם EPOX EP-4SGM8I של הPOWER, RESTART, SPEAKER וכאלה... האתר של EPOX לא עובד או לא קיים ואין לי שום מושג איך לחבר אותם ואני מפחד לעשות קצר. בבקשה תעזרו לי בדחיפות, גיל.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חשבתי שרוב הלוחות עובדים על dual-channel , קרי הזכרונות מותקנים תמיד בזוגות
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עכשיו הוספתי עוד 2 גי'גה זיכרון זה הזיכרון [ftp=ftp://http://tms.co.il/product/4687]http://tms.co.il/product/4687[/ftp] איך אני מפעיל את האפשרות? לוח האם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נוסף בבית שיש בו לוח אם ABIT AL8\AL8-V . מצאתי משהו שמוכר מכבד D 925 3.0GHZ 4M Cache . לי יש כרגע מעבד P4 בעל ליבה אחת. האם המאבד הזה יתאים טוב ללוח אם שלי? משהו יודע את הנושא קצת לעומק? לוח אם:http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16813127208 מעבד:http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item- details.asp?EdpNo=2525999&Sku=CP2-PD-925%20C בטעות פרסמתי את ההודעה גם בפורם מפרטי המחשב...מבקש את מחילתכם על הטעות הזו.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום שלום תודה על כל, הדגים. מהו הלוח אם המומלץ לE2160 בתקציב של סביבות ה400 ש"ח ? יש סיכוי לכרטיס מסך משולב גם במחיר כזה (דוגמת ה asus m2a-vm ל AMD וחשוב שתהיה לו יציאה דיגיטלית למסך הא כן נזכרתי, גם מארז בסביבות ה250 ש"ח יעזור לי מאוד תודות תודות ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400 (3GHZ) ועוד יש לי OC ל3.6 עכשיו הCPUZ מראה משום מה 95% מהזמן רק 2.4 מתוך 3.6 ואני לא מבין למה.. פעם ב-זה קופץ ל3.6 מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו 2 ג'גה זכרון, עדיף לי לקחת סטיק אחד של 2048 או דואל 1024? מה ההבדלים/יתרונות?
-
- 13 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, בעקבות התקלה הנ"ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461628.0 אני רוצה לרכוש לוח אם חדש הלוח הקודם הוא Gigabyte GA-P31-S3G המעבד הוא E7200 ויש לי 4 GB זכרונות DDR2 וכרטיס מסך בתקן PCI-E על איזה לוח אתם ממליצים בין 300 ל 400 ש"ח? תודה
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זה נכון שאני צריך זיכרונות שונים מSDRAM רגילים לP2? אמרו לי שאני צריך עם 8 או 16 צ'יפים, זה נכון או שסתם מנסים לרמות אותי ולקחת ממני יותר כסף? [אני לא יכול להשתמש בSDRAM רגיל של היום?]
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עריכה: קניתי זיכרון של סמסונג CL3 512MB עכשיו הכול יותר מהר ובסה"כ יש לי 768MB. הפעלתי את המשחק קרבון על LOW הכול עבד חלק העלית לרזולוציה של 1024 ולמדיום וזה גם עובד חלק!!! מדהים לא? ששאלתי בפורום אמרו לי שספק עם יעבוד לי על LOW בכלל. רציתי המלצות למשחקים שיעבדו לי על המשב.. מירוצים/פעולה גוף ראשון/משחקי יריות ברשת(חינמיים). תודה.
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
צריך עזרה בדחיפות: אני קונה את המעבד הזה: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ואני רוצה להתאים לו לוח אם מובנה.עכשיו המליצו לי לפני חודש על הלוח הזה:Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 אבל עכשיו אומרים לי שאין לו DVI.<אני פשוט קונה מסך LCD ואמרו לי ש DVI משפר את התמונה>. יש לכם לוח אם יותר טוב שמתאים למעבד הזה עם DVI? בסביבות ה-500 ש"ח פחות או יותר. בתודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ללוח אם ASUS P5K שיש לו קירור יותר טוב בבקשה אם אפשר הסבר מפורט תודה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חבר'ה מישהו יכול לעזור לי בלוח אם ומעבד? אני צריך לוח אם ומעבד בתקציב של עד 1350 ש"ח מעבד ולוח שיתאימו אחד לשני ששניהם יהיו טובים יחסית לתקציב... [glow=red,2,300]ושהמעבד[/glow] יהיה טכנולוגית [glow=red,2,300]64 ביט[/glow] ושבלוח חייב שיהיה pci-e כל תגובה תתקבל בברכה... אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי....
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ויש לי שאלה בקשר לזיכרון הRAM אני מעוניין ב4 GB של RAM השאלה שלי ההיא האם לקנות אותם בתור כרטיס אחד או שניים.. שמעתי שכשיש 2 כרטיסים הם עובדים במהירות כפול.. האם זה נכון? שמעתי גם שחייב שני כרטיסים על מנת לסגור מעגל וכרטיס אחד לא מספיק... מישהו יכול לעשות לי קצת סדר?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי 2x512 של NCP ויש לי כבר עוד 2x256 של Micron עכשיו השאלה היא אם זה משנה הסידור שלהם על הלוח כרגע המיקרון הם על 1/3 והNCP על 2/4, יש הבדל בסידור? כדאים לשים את הNCP שהנפח שלהם גדול יותר על 1/3? בנוסף CPUZ מראה לי שהזכרונות שלי עובדים על התזמון הנמוך מבין השניים כשאני יודע שזה אמור להיות ההפך איך זה הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לקנות מחשב חדש ולפי המלצות המפרט לאוברקלוגינג חשבת ללכת על ה AMD 1800+ הלכתי לזאפ לבדוק מחירים וגיליתי שבתוספת מחיר לא גדולה אני יכול לקנות AMD2400 או אפילו AMD BARTON 2500 ואז הסתכלתי באוברקלוגינג שאנשים עשו, סידרתי לפי מגה הרץ עולה וראיתי שבערך 90% מכל המהירויות הכי גבוהות שהגיעו אליהם הושגו ע"י AMD 1700. יש לזה סיבה מיוחדת? אם כן מהי? ולסיכום: על איזה מעבד ללכת?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-