עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mani007,

האם המעבד הזה במחירו הנוכחי בממוצע 650 ש"ח נחשב לקניה משתלמת היום ? במידה ולא מהי האלטרנטיבה מבית אינטל? ו

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by ABCD,

איזה לוח אם יותר טוב?: MSI-K8n Neo4 (S939 NF4 ultra) Foxconn vidio nforce4 ultra 4 giga PCI-Express 10\1000

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by ATk,

האםה ‏DG33BU של INTEL לוח אם טוב? אם לא אני צריך לוח אם טוב לE6750 בסיבות 600-700 שקל ?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by Dmoney,

היי, יש לי לוח של אינטל מדגם d845bg. באתר של אינטל נאמר שניתן לחבר זכרונות עם מהירות של 200 או 266 MHZ. http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/sb/cs-013126.htm#2 האם זה אומר שכרטיס זיכרון עם מהירות גדולה יותר לא יעבוד או פשוט יעבוד במהירות של 266 ?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  5. סתומרת עם צריך להשקיע הרבה במעבד בשביל משחקים כבדים או שאפשר לקנות למשל מעבד אינטל E5200 dual core ולוח אם שיתמוך בכרטיסי מסך חזקים ולהשקיע בכרטיס מסך רציני ?!?!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by extra-g,

אני מתלבט בין מעבד INTEL לAMD. אניי ודע שאם אני בוחר באינטל אני הולך על לוח אם עם צ'יפסט intel P35. מה לגבי AMD? אם אני הולך על מעבד שלהם הצ'יפסט צריך להיות שונה? בקיצור מה צריך להיות תואם בין המעבד ללוח אם? תודה

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  7. שלום, כפי שהבנתי יש אחד ווינצ'סטר ואני יודע שיש עוד אחד רק אני לא זוכר את שמו לפי מירב הבנתי ידוע שמעבדי AMD 64 ה-939 נחשבים לקרים יותר ולטובים יותר מאחיהם ה-XP הייתי מעוניין לדעת קצת יותר לגביי המודלים הקיימים וההבדלים ביניהם ... *(האם המודל קשור בשנתון שבו הוא יוצר או בארץ שבו ייצרו אותו ) *(לאיזה יש את הזכרון המטמון הגדול ביותר מבין דגמי ה3000 ) *(מהו התדר האמיתי של הליבה בה הוא פועם ) *(טווחי מחירים יעזרו מאוד ) בכל אופן אני מודה מראש לכל אלו שיכולים להוסיף ....

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. היי מעוניינת לשדרג את המחשב הישן. חשבתי על הוספת זיכרון כדי שיעבוד מהר יותר לוח אם מסוג MS-6545 מישהו יודע ויוכל לכתוב לי אם אפשר להגדיל את הזיכרון ולכמה תודה מראש.. מפרט Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 per processor Name Intel Pentium 4 Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz Package Socket 478 mPGA Family/Model/Stepping F.2.4 Extended Family/Model F.2 Brand ID 9 Core Stepping B0 Technology 0.13 um Core Speed 2000.1 MHz Multiplier x Bus speed 20.0 x 100.0 MHz Rated Bus speed 400.0 MHz Stock frequency 2000 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2 L1 Data cache (per processor) 8 KBytes, 4-way …

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by Taco,

אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מערכת AMD3200 64 AM2 עם 512 MB 667 וHD של WD 250 16MB. החבר שהרכיב לי אותו גם שיחק עם תוכנת הEASYTUNE שבאה עם לוח האם, בינינו, אני לא בטוח שהוא עשה מה שצריך (ולעתים אני רואה סימן קריאה מהבהבה ליד מהירות המאוורר, ראו בתמונה). ובנוסף יש לי הודעת שגיאה של התוכנה בעליית המחשב - זה איזה באג ידוע ואין לו פתרון חוץ מלהעיף אותה. שורה תחתונה, אני לא מתעסק עם הדברים האלה ולא מתכנן OC, אני רק מבקש את דעתכם המקצועית איך לכוון הכל נכון ומעיף את התוכנה. תודה !!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by gun007,

תיראו אני רוצה לשדרג את המחשב כרגע יש לי מעבד E6300 1.8MHZ כרטיס מסך 7300GS '' ספק EZCOOL 300W לוח אם של msi דגם rc410m2-l עכשיו נגיד אני משדרג את הכרטיס מסך ל 8800 או 9600GT המעבד יחזיק את הכרטיס בדוק? דבר שני כדי להחליף למשחקים כמו אססאסין קרייד וקריסיס את המעבד? או שאורלוקינג טוב נגיד ל 2.4 או משהו שהיה בטחוני לספק בלי שישרף יספיק למשחקים האלו? דבר שלישי... אני רוצה לקנות זכרנונות של 800MHZ והלוח אם לא תומך בהם ואני רוצה להחליף עכשיו השאלה שלי זה ככה.. האם זה סיפור להרכיב לוח אם? או שזה קל כמו להכניס פשוט כרטיס מסך למקום שלו, או שבשביל זה צריך מישהו מנוסה בתחום? ואם אני מחליף לוח אם נמחק לי כל מה שבמחשב וצריך להתקין בחדש או שהכל נשמר בדיסק הקשיח ולהחליף לוח אם …

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by ofer40,

היי יש לי לוח GIGABYTE מדגם K8NS REV.2 סטיק אחד של 512 ואחד של 256 וסה"כ יש לי עוד מקום פנוי. השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 512 בסלוט השלישי או שבכלל עדיף לא להשתמש בסלוט השלישי. תודה

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by Keman,

שלום לכולם. השאלה היא כזאת: למישהו קיים מושג כלשהו איך עושים WAKE ON LAN על לוחות של גיגהבייט K8NSC-939 ועל K8NS-939-ULTRA ? הורדתי MAGIC PACKET SENDER UTILITY ואפילו כמה סוגים שונים, ושום דבר לא עובד !!! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by Tall-Guy,

ככה, לפני כחודשים קניתי מחשב AMD 64 2800+, עם לוח אם של Abit KV8 Pro. הרכבתי את כל העסק במארז Compucase 6A19 חדש שהזמנתי. לאלו מכן שמכירים את המארזים האלו הם באים עם שני מאוררי 120MM גדולים. הלוח אם מגיע עם כמה כניסות של 3 פינים למאוורים - Cpu Aux 1 Aux 2 System חיברתי את המאורר של המעבד ל CPU, את ה Aux 1 למאורר ה 120MM הקידמי, Aux-2 ל - 120 האחורי, ואת ה System למאורר כרטיס המסך. לאחרונה התחלתי לקבל שגיאות מוזרות מ uGuru (תוכנה שמגיעה עם לוחות Abit שמפקחת על מהירות המאוררים). המד מהירות של המאורר 120 ממ הקידמי אדום, ואינו זז - למרות שכאשר פיזית אני פותח את המחשב אני רואה שהוא מסתובב. בדיקה בביוס הראתה לי שמשום מה המאורר האחורי מאורר בסדר גמור וקצב ה RPM שלו זז בצורה נור…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by tsahiv,

שלום. לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך חזק GFORCE 7600GT בממשק AGP. בעקבות מעבר לVISTA, ביצועי המחשב נמוכים, מאחר ומדובר במעבד ישן P4 2.4 מאחר ואני שוקל שדרוג המחשב, השאלה שלי, האם קיים מתאם לכ. מסך AGP ע"מ שישבו בלוח עם PCI-E? מפרט המחשב שלי הוא asus p4p800 se GFORCE 7600GT GAINWARD 1024 MB 333 MHZ כרגע הוא באוברקלוק 30% ועדיין הויסטא רץ יחסית לאט. אודה לתשובתכם.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  15. תהיתי, האם במערכות שבהן תדר המעבד זהה, אך ה-FSB שונה, הן שוות במהירותן? (בהנחה ושאר הנתונים שווים, כמובן). האם FSB גבוה יותר לא עדיף, אפילו אם בחישוב הסופי תדר המעבד דומה (כי מכפלתו נמוכה יותר)?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by יניב,

ABIT AV8-3RD EYE 939 או ה (av8(S-939 של abit ומה ההבדלים?

• 14 תגובות
    • 715 צפיות
  17. כל הזמן אומרים שהוא אדיר והם סיימו את הפיתוח חודש לפני היעד...רק מה שכחו לציין? מה המהירות שלו! כאילו שמעבד כפול ליבה זה משהו חדש בשוק..

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  18. שלום, יש לי היום מחשב עם 6420 בלי OC. אני שוקל לבנות מחשב שני שייועד למשחקים עם 2180 ולהשאיר את המחשב הקודם לשימוש ביתי כמו אינטרנט וכו'. את ה-2180 יכולים להמהיר לי בחנות. האם כדאי להעביר את המעבד הישן למחשב החדש, או להשאיר בחדש את ה-2180 המומהר?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. ראיתי את ה-AI7 של ABIT. רציתי לדעת איך הוא? איך הוא יתפקד ב-OC? בעיות יש? נ.ב. כן אני יודע שזה סוקט ישן, אני לא צריך את ההערות שלכם בעניין. כן אני יודע שיש את ה-Alabtron, אבל לא נראה לי להוציא על לוח לסוקט ישן 370 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by Slash87,

איך לעזאזל מורידים את ה heat spreader??? יש לי אחד אחר ואני רוצה לשים אותו... האם זה יפגע באחריות???

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. מה בעצם ההבדל בין אופטרון (one way, סדרת 140, 142 וכ"ו) ל athlon64 ? נניח שאני רוצה לקנות מחשב (ואין שיקול של מחיר או של ריבוי מעבדים) אז למה אם זה שרת שרת אני אמור לקנות אופטרון ולבית אתלון64 ? מה זה משנה ?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by havlin,

שלום רציתי לדעת אם את המאורר הנילוה ללוח p5b deluxe מרכיבים בכל מקרה או דוקא עם קירור מים ואם זה לא יפריע לקירור הרגיל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. Started by knight_xs,

יש לי במחשב לוח אם מסוג Intel® Q45 Express Chipset אתה יודעים עליו משהו? טוב לא טוב? יש מקום לכרטיס מסך נוסף? ואם לא טוב, יש לכם לוח אם טוב להמליץ לי עליו עד 600 שקל? תודה רבה רבה לעוזרים מראש:]

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by Refaelo,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש,אבל אני מאד מתלבט האם לקחת nforce4+939 או nforce3+754, עדיין לא הבנתי אם amd 3000-754 יתן ביצועים טובים יותר מאשר amd 3000-939 בגלל מהירות השעון הגבוהה יותר שלו. ןהאם בגלל זה במידה ואני יחליט ללכת על ה-nforce4+939 אני ייצטרך לקחת מעבד מהיר יותר (אולי 3200+)כדי להשוות מהיריות. כמו כן ההיתי מעוניין לדעת את ההבדלים שבין 939 לבין 754 . תודה לכולם מראש

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  25. יותר יקר מחנות המפעל של מיקרון ב 10$ http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-546&depa=0 קשור לחנות המפעל של מיקרון לאותו מוצר: http://www.crucial.com/store/PartSpecs.asp?imodule=BL6464Z402&cat=RAM

• 4 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים