מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 סטיקים של 512 667 מגה הרץ בדואל אני רוצה להוסיף עוד גיגה זכרון בסטיק ולשמור על הדואל זה אפשרי יש לי לוח אם של GA8I945PL Gigabyte יש 4 סלוטים של זיכרון והלוח מוגבל ל4 גיגה בסלוטים הקימיים יש שבבים של זיכרון רק בצד אחד של בסטיק אני רוצה להוסיף את את הזיכרון הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4745 התיזמונים שיש לי ומה שאני רוצה לקנות הם זהים בתודה ניסים
-
- 12 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רק הגיע- לוח IS7-E 2 שאלות: -האם צריך לפרמט את המחשב כשמתקינים לוח חדש? -איך אני מחבר את המערכת שלי למחשב? איפה היציאה של המחשב (בננה, לא אופטי)?!?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 3 וחצי שנים במפרט הבא של ASUS A8N SLI Deluxe AMD 3000+ 1.81GHZ 64BIT 939PIN GIGABYTE GEFORCE 6600 GT עכשיו, יש לי וויכוח עם חבר על הנושאים הבאים: אם אני רוצה לשדרג למעבד חדש של AMD מהדגמים החדשים אני צריך להחליף לוח אם? כמה זיכרונות אני יכול להוסיף ללוח הקיים אם למישהו יש מושג? ואם כן.. לאיזה מעבד שווה לי להחליף? משהו שיהיה מוכן לויסטה ולמערכות יותר מתקדמות בעתיד ויחד עם זה יריץ יישומים,משחקים ותוכנות יותר במהירות ויעילות מהנוכחי. תודה רבה רבה עומר
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שאלה עקרונית: ברשותי זוג זכרונות 2X512 של OCZ.אני רוצה להוסיף עוד 2X1GB ואז יש לי כמה שאלות: 1.האם הנפח הכללי יהיה3GB? 2.האם כל זוג DIMM'S יעבוד כדואל? 3.האם המערכת תעבוד בדואל? בהנחה שנשמרים הכללים של : 1.כולם SS או DS. 2.כולם אותו התזמון. 3.הלוח תומך ב-4GB. והאם ניתן להגיד שזה יהיה בכל לוח/צ'יפ או כל לוח לגופו.
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 לוחות למפרט הבא Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory X 2 - Corsair CMX256A DDR 3200C2 Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 p/s -HEC 475DVD WATT PSU עכשיו יש את ה EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT שהוא לוח ממש טוב ל OC (המחשב ישמש למשחקים, מולטימדיה וOC) אבל הוא לא תומך בזכרונות (DDR400+ (3200 וזה לא מנצל את האינטל עכשיו (אני לא מבין עדיין כל כך בOC ) אבל עם אני עושה OC ללוח אז גם הזכ…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה כבר כמה חודשים http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=5497&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US אין לי מושג אם תומך בכלל CF דרך אגב יצא לי לעבוד עם הHD2900 במערך CF הזה רק פעמיים ניראה לי בעיות דרייברים אף פעם לא נותן לי בדרייברים את האפשרות CF אין לי מושג למה וחיברתי אותם בגשר אז חשבתי על זה אולי הלוח כי בלוח לפני רק עם דרייברים 7.4 היצלחתי...יש לציין הוא מראה לי זוג כרטיסים במינהל ההתקנים אבל בקטאליסט מראה לי רק כרטיס אחד..בקיצור הלוח שלי תומך CF?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי בנועה היום X1900GT והתחרטתי אני רוצה בסוף X1950PRO .. אז חשבתי שמחר אני ייתקשר וייבקש מהם להחליף... בטח לא הבנתם מה הקשר אז...חשבתי שב30 ש"ח הבדל אני פשוט אקנה קירור לזכרונות במקום לבקש שייזכו אותי...אתם חושבים שיסכימו? בכל אופן, אפשר המלצה לקירור לזכרונות G.SKILL? או ללוח אם אם יש משהו פשוט במחיר הזה (965-s3)
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכם חברים! קניתי לוח אם של חברת גיגהבייט ga-7vax ואותו לוח לא מגיע עם הכבלים של האופטי והיציאות האחוריות ולכן אני מתלבט אם לרכוש אותם כי על כן בלוח שלי יש את היציאות מוכנות לכבלים אלו תעזרו לי אם לקנות או לא לקנות!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה היא כזאת: למישהו קיים מושג כלשהו איך עושים WAKE ON LAN על לוחות של גיגהבייט K8NSC-939 ועל K8NS-939-ULTRA ? הורדתי MAGIC PACKET SENDER UTILITY ואפילו כמה סוגים שונים, ושום דבר לא עובד !!! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... לפניכ המ ימים רציתי לבדוק אם הטמפרטורה של המעבד שלי טובה, אז הורדתי את הגוף קירור כדי לבדוק...ואז פתאום המחשב התחיל לצפצף מהרמקול הפנימי ונכבה... עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לתת את המחשב לטכנאי שיתקן לי את הבעיה או לקנות מחשב חדש כי קיבלתי הצעה ממש טובה מאיזה מעבדה של מחשבים ביהוד... אני ממש לא יודע מה לעשות תודה לכל העונים...
-
- 11 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידידה שמתעסקת עם קיובייס. היא טוענת שמומלץ לעבוד עם לפחות 16 ג"ב זכרון. ניסיתי למצוא מידע בנושא ובנוסף, ניסיתי למצוא מידע על ביצועי מעבדים שונים בתוכנה הזו. לא הצלחתי למצוא. אשמח אם למישהו יש מידע שקשור. מדובר על גירסה 7 בעקרון.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
ברשותי המחשב הבא: Intel Celeron 2.4GHz GeFoece fx5200 256X2 DDR האם שווה/משתלם לי לקנות זיכרון DDR 1GB 33MHZ PC2700 ב150 שקלים? (אני נמצא בהנחה שלא שווה להשקיע אגורה על המחשב). ואם כן, מה לעשות איתו? לשים כסטיק שלישי (ידוע לי שזה לא טוב), להוציא 256 אחד ולשים אותו? או אולי להוציא את השניים ולשים אותו כיחיד? שאלה נוספת : אם כתוב לי PC3200 זה 400MHZ אם כתוב לי PC2700 זה 333MHZ איך אני יודע כמה זה PCXXXX? יש איזושהי נוסחא שדרכה אפשר לדעת? או שאלו מספרים קבועים שצריך לזכור/לדעת? אשמח אם תענו על שאלותיי.
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי מפרט שנבנה עם עזרת פורום המפרטים שלכם מIQPC שמיועד לגיימינג + OC והלוח במפרט היהP5QL-E. הבעיה היא שהתגלה שאין את הלוח הנ"ל ויש את הPRO באותו מחיר. לצערי אין לי ידע בלוחות אם ולקחתי את הPRO. אני דיי חושש שאני עושה טעות ואני לוקח לוח פחות טוב. ועוד מוזר שהלוחות באותו מחיר בדיוק ואותו חברה ובאותו חנות. אז אשמח לדעת את ההבדל בין הלוחות וההשפעה בשוני הזה. תודה רבה. עומר.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש והבנתי שחלק משמעותי שכדאי לבדוק זה המעבד. עד כמה משמעותי ההבדל בין דור 2 לדור 3 של ה- i3? עד כמה משמעותי ההבדל בין i3 ל- i5? עד כמה משמעותי ההבדל בין המהירויות? (1.5GHZ, 1.8GHZ, 2.1GHZ וכן הלאה...) מעבד גרפי?? המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וכד'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
הרגע קניתי לפי אחד המפרטים באתר מעבד : intel core 2 quad q6600 s775 ולוח אם : ga p31 ds3l אני רואה שמצויין בפירוש שהוא תומך ב מעבד , וכשפתחתי את 2 החלקים - בלוח האם -איפה שמכניסים את המעבד יש את הריבוע עם כל הפינים שעליו יושב המעבד, וכשהסתכלתי על המעבד - אין לו את כל החריצים שאמורים להתיישב לתוך לוח האם - הוא שטוח לחלוטין בצד אחד - הכסוף , והצד התחתון בצבע שחור - אמנם הלוח לא חלק לחלוטין, אך הוא ללא חריצים בכלל... אני קצת בהיסטריה ברגע זה - כי אין לי מושג מה העניין - בבקשההה אם למישהו יש מושג.... תודה תודה תודה
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בלוח האם כרטיס של קינגסטון 1GB ברצוני להוסיף עוד כרטיס אחד בדיוק כמוהו לחבר את הכרטיס בלוח האם אני יודע . רק איך לעשות את השינויים בהגדרות הביוס איני יודע הייתי רוצה שתעזרו לי עם עוד פרטים!!! תודה....
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לוח אם עם AGP כפול8, ותומך בזכרונות DDR 2 החדשים עדיף ASUS
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA *דיון על הנושא הנ"ל יפתח בפורום כרטיסי מסך* וגם בנושא מעבדים: רווחים Intel וAMD לפני יציאת הAthlon 64(Intel שולטת בשוק) רווחים Intel וAMD אחרי יציאת הAthlon 64 ועד היום הזה. תודה ענקית לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני לא צריך את p5w dh deluxe אני צריך משהו בסיסי, זול, אני לא עושה אובר קלוקינג (לא שאני יודע מה זה) וכל זה. בקיצור מישהו יכול להמליץ לי, עד 800 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמראה את הטמפרטורה של הצ'יפסט בלוח אביט NF7 !! תודה.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה EVEREST אבל היא לא ממש נותנת מידע איך אני יכול לדעת? זה מה שהיא נותנת לי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי אז ככה, יש לי לוח אם Intel Gigabyte GA-870A-UD3 וזכרונות G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9[table][tr][td]השאלה היא אם יש לי אפשרות לקנות עוד סטוק כזה של 4 ג'יגה ולהוסיף בלי בעיה..[/t][/t][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
להשוואה לוח ה A8N-SLI Deluxe מקור: http://www.clubic.com/t/screenshot120212.html כדי לחזק את הידיעה, הנה דף ממנו ניתן להוריד ביוס ללוח הזה: http://www.asus.it/support/download/item.aspx?ModelName=A8N-SLI%20Premium&Type=Latest כלורמ ההכרזה על הלוח קרובה, מן הסתם ב cebit.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
*** לא הייתי בטוח באיזה פורום לשאול את זה, אז שאלתי את זה כאן *** אם אני מבצע עידכון BIOS והמחשב לא מצליח לבצע RESTART אחרי זה, רואים רק מסך שחור. האם האחריות מכסה את זה (בהנחה שביצעתי עדכון לפי ההוראות של החברה שיצרה את הלוח אם) ?? (לא ביצעתי עדיין עדכון כי קראתי על הרבה בעיות עם עדכון ה BIOS של ה P4P800)
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-