עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אלון פ2,

שלום לכולם, בגלל שטות שעשיתי, המחשב שלנו צריך להגיע לתיקון. בתיקון אמרו שהמעבד נדפק, וצריך להחליף אותו. המעבד שנדפק היה P4. 3 GHZ. ורוצים להחליף לנו למעבד: E4700 הכרטיס מסך זהHD 3750 ( משהוא כזה). 1.5 RAM אז רציתי לדעת: האם שווה להחליף ל E4700? זה לא יעשה צוור בקבוק? איך המעבד הזה במשחקים? (שזה רוב שימוש המחשב) ואפשר קצת פרטים על המעבד הזה? תודה מראש אלון

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  2. אני רוצה לדעת מה עדיף אני קונה מחשב חדש יש לי תקציב של בערך 2500 שקל (ללא ציוד היקפי). בעיקרון המחשב יהיה לעבודה באינטרנט, צפייה בסרטים, שיתוף קבצים וגם למשחקים. עם המפרט שבניתי אלה שתי המעבדים הכי יקרים שאני יכול להרשות לעצמי והמחיר שלהם ממש זהה... ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray‎ או ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray‎ תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by M3m3,

בס"ד אני יודע ששואלים את זה הרבה אבל לא מצאתי שום מקום שבו הייתה החלטה סופית: אני קונה מחשב ומתלבט בקשר למעבד; Q6600 המפורסם או E8400 (הגם די מפורסם :). למה מתלבט? בגלל זה: 1. הE8400 הוא 45nm, הQ6600 הוא 65. (ומה זה אומר בכלל?) 2. אומרים שכפולי ליבה יותר טובים למשחקים אבל מתישהו המרובעים יהיו יותר טובים - למה זה? אם אני אעשה OC לQ6600 שיהיה 3GHz בכל ליבה אז הוא יהיה יותר טוב\שווה? 3. אני קורא הרבה השוואות שעל פיהן מחליטים איזה מעבד לקחת אבל נראה שאני בסירה לבד - אני לא אוהב את כל משחקי האקשן האלה עם הסביבות הריאליסטיות בטירוף, משחקים כמו RA3 עושים לי את זה. זה אומר שאני יכול להרשות לעצמי מעבד פחות חזק, נכון? 4. לאורך זמן - תציצו רגע ב2 שוב ואז תנסו להסביר לי אם שו…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by Kolshamen,

לוח מפנדה לסוקט 1156 GA-P55-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3164&ProductName=GA-P55-UD3 רשום רק 1333 ואז 2200??

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by DarkGildon,

טוב אז בעקרון הנושא די אומר הכל. כרגע יש לי 2GB 800MHz של G.Skill. אני תוהה אם כדאי לקנות 4GB 800MHz כדי שיהיה לי 6GB, או להחליף את ה-2GB הקיימים ב-4GB עם תדר גבוה יותר. תודה מראש על התגובות

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. רציתי לדעת האם הלוח תומך בזכרונות בעלות תדר של 800MHZ או שהוא תומך רק עד 667MHZ , בחלק מהמקומות אני רואה שרושום שהציפסט 975 תומך עד 667MHZ אבל במקומות אחרים רשום שהלוח תומך עד 800MHZ תודה מראש

• 13 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by GuyBuko,

בס"ד שלום לכולם, חבר שלי הזמין מחשב למשחקים עם מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 ואמרתי לו שזה לא טוב למשחקים (לפי מה שאני מבין אם טעיתי תקנו אותי) רק רציתי לשאול אם אני צודק? או שאני טועה וזה מעבד טוב למשחקים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by Tall-Guy,

ככה, לפני כחודשים קניתי מחשב AMD 64 2800+, עם לוח אם של Abit KV8 Pro. הרכבתי את כל העסק במארז Compucase 6A19 חדש שהזמנתי. לאלו מכן שמכירים את המארזים האלו הם באים עם שני מאוררי 120MM גדולים. הלוח אם מגיע עם כמה כניסות של 3 פינים למאוורים - Cpu Aux 1 Aux 2 System חיברתי את המאורר של המעבד ל CPU, את ה Aux 1 למאורר ה 120MM הקידמי, Aux-2 ל - 120 האחורי, ואת ה System למאורר כרטיס המסך. לאחרונה התחלתי לקבל שגיאות מוזרות מ uGuru (תוכנה שמגיעה עם לוחות Abit שמפקחת על מהירות המאוררים). המד מהירות של המאורר 120 ממ הקידמי אדום, ואינו זז - למרות שכאשר פיזית אני פותח את המחשב אני רואה שהוא מסתובב. בדיקה בביוס הראתה לי שמשום מה המאורר האחורי מאורר בסדר גמור וקצב ה RPM שלו זז בצורה נור…

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  9. חבר שלי תהה לגבי המעבדים והוא טען שהפסקוט יותר טוב מה-A64 3000 מה לדעתכם יותר טוב היום? ובכלל מה יותר חזק????????? :jump:

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by yagelk,

אהלן ברשותי שני זיכרונות כל אחד 4 gb. אני רוצה להוסיף עוד 8 gb למחשב. האם להוסיף סטיק אחד של 8 או עדיף שניים של 4? כמובן שהם יהיו אותה חברה ואותו הדגם. השאלה אם שניים 4 או אחד 8? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by OmerNeu,

שלום. הזמנתי מפרט שנבנה עם עזרת פורום המפרטים שלכם מIQPC שמיועד לגיימינג + OC והלוח במפרט היהP5QL-E. הבעיה היא שהתגלה שאין את הלוח הנ"ל ויש את הPRO באותו מחיר. לצערי אין לי ידע בלוחות אם ולקחתי את הPRO. אני דיי חושש שאני עושה טעות ואני לוקח לוח פחות טוב. ועוד מוזר שהלוחות באותו מחיר בדיוק ואותו חברה ובאותו חנות. אז אשמח לדעת את ההבדל בין הלוחות וההשפעה בשוני הזה. תודה רבה. עומר.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by omerr8,

1. במה עדיף הלוח של ג'יגבייט על זה של אסוס, והאם לדעתכם זה שווה את ההפרש (100 ש"ח) במחיר? בנוסף, האם קיים הבדל ניכר בין שני כרטיסי הקול המובנים על לוחות אלה? 2. מה ההבדל בין M2A-VM ל-M2A-VM HDMI? אני אודה מאוד לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by trxman,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשניי לוחות האם הנ"ל. מי משניהם יותר טוב? (במשחקים בעיקר). תודה רבה :}!

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  14. זה המצב שלי כרגע המחשב: http://loading.co.il/uploads/126586360.JPG כמו שאתם רואים, כנראה אני יצטרך גם ספק חדש, אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו.. אבל תנסו לא לעבור את ה 1600 ואם יש הצעה טובה, אז תגידו בכל זאת (גם אם היא עוברת את ה 1600) יש לי עוד 400 ש"ח אבל אני רוצה לשמור את זה לקניית מארז חדש! אז אם תוכלו לעזור לי לבחור ספק + מעבד+ לוח + מארז במקסימום 2000 שקל זה יהיה מצוין! הדרישות שלי: למשחקי מחשב עם גרפיקה גבוהה, צריך מחשב חזק שלא יאכזב אותי.. ואם תוכלו לקחת את המחירים והכל מנועה מחשבים, כי יש לי אפשרות להגיע לשם ללא בעיה.. noacomp.co.il

• 14 תגובות
    • 705 צפיות
  15. שלום יש לי לוח אם (gigabyte k8nsc-939 (nforce3 . הביוסים האחרונים שלו תומכים גם בכפולי ליבה (לפי האתר של Gigabyte) כך שאני שוקל להחליף את המעבד הקיים לכפול ליבה. מכיון שה HyperTransport של הלוח שלי הוא 1600mhz אני חושש שיווצר צוואר בקבוק לא מבוטל ביחס ל HyperTransport 2000mhz (ידוע לי שבחד ליבה זה לא מוריד בביצועים). מבקש תגובתכם + הפניה למבחני ביצועים . תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  16. השאלה בנושא

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by JSK,

שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אותו זיכרון עם CL4 ועם CL5 ומה יותר טוב... ומהם התזמונים? האם הם הCL? ומה הם הדברים האלה: 4-4-4-12 משהו כזה.. תודה רבה לעונים!

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by H.I.V,

הכותרת אומרת הכל תודה רבה

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  19. בהמשך לנושא שנפתח וננעל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376984.0 יש לי שאלה שקשורה אבל קצת שונה בבדיקה שערכתי עם התוכנה "EVEREST Ultimate Edition" התברר לי שבמערך 2 סטיקים של 256 דואל ב400 Mhz התוצאות בקריאה\כתיבה\העתקה ולטנסי גבוהות פי 2.5 מהמערך השני של 333 Mhz עם 3 סטיקים של 256... אז אני לא יודע מה כדאי לי כמות או מהירות?(בהתחשב בזה שיש הבדל במהירות..) , מישהו יכול להאיר את עיניי?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by lidorkalfa,

היי אז ככה, יש לי לוח אם Intel Gigabyte GA-870A-UD3 וזכרונות G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9[table][tr][td]השאלה היא אם יש לי אפשרות לקנות עוד סטוק כזה של 4 ג'יגה ולהוסיף בלי בעיה..[/t][/t][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by Oranili,

זה ? NVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN http://www.plonter.co.il/graphics/product_images/full/GA-K8NMF-9.jpg מה יותר טוב ? או זה ? Gigabyte - GA-K8N-SLI nForce4 SLI Chipset - ATX - 3*PCI - 2*PCI Exp - Gigabit LAN - Dual channel DDR 400 - Socket 939 - SATA2 - Sound - RAID http://www.plonter.co.il/graphics/product_images/full/GA-K8N-SLI.jpg

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  22. המוצר הראשון הוא לוח של GigaByte דגם K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II - 510nis הוא בא עם כרטיס מסך מסוג Geforce 6100 כמה שאלות על הלוח מה אתם אומרים עליו האם הוא יציב ? אני מחפש לוח לא לאוברקלוק אלא לוח זול ( אם אפשר עם כ.מסך משולב) שיעשה את העבודה ושיהיה בוא את מירב הטכנוולוגיות המהירות כגון USB 2,Sata 2 ,PCI-E, F-WIRE ,802.11 כל מה שאין כמובן אפשר להוסיף בכרטיסים ... השאלה העיקרית פה בעצם מה אתם חושבים ? יציב לא יציב יחזיק זמן ממושך או לא... ? הלוח השני שאני רוצה לסקור הוא : K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E - 420nis כנ"ל אותו לוח אבל עולה פחות והסוקט שלו הוא 754 שלפי דעתי כבר נעלם מהשוק... אבל עדיין שומר על המעבדים עם המחירים הזולים ... שוב מה דעתכם ...…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. מה אתם חושבים יציאת הi7 תשפיע על המכירים של לוחות האם והזכרנות הקיימים? הרבה? מעט?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. כל 2 סטיקים זהים יעבדו בDUALCHANNEL? או רק 2 סטיקים שרשום עליהם KIT DUALCHANNEL (יותר יקרים מהרגילים) ומה החסרונות ומה הייתרונות בזה?

• 14 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים