עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by or323,

אני רוצה לרכוש למחשב שלי זיכרון בנפח 2 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשר לשים זיכרון של 800mhz ללוח אם שתומך עד 533mhz אם כן מה דעתכם על הזיכרונות האלה ‏1GB Kingston Value‎ x2 או אלה ‏2GB Transcend‎ מ ksp? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. למי שזוכר ומי שלא, יש לי בעיה שאחד הסלוטים בלוח "לא עובד". הזכרון לא מזוהה במערכת (רשום שיש 2GB, אפילו לא כתוב שיש 3GB ו1GB לא ניתן לשימוש..). בBIOS הוא גם לפעמים זוהה ולפעמים לא (ממה שבדקתי פעם, עכשיו עדיין לא בדקתי.). מה שמוזר לי זה שCPU-Z מזהה שיש לי 2 כרטיסים, מזהה את שניהם, ומעבר לכך, אפילו מזהה את הפרטים (חברה, נפח, סיריאל, דגם וכו') של שניהם (בעוד אחד מהם בכלל לא עובד לי..). מה הקטע פה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  3. בגוגל יש מלא תוצאות, הגעתי כבר לדף 4 בחיפוש, אני קורא וקורא וראיתי שאני הולך לאיבוד. מישהו מכיר מאמר ענייני שיכול לעזור לי ללמוד עליהם? תאימות, ביצועים, ביקורות וכדו'... לא משנה לי אנגלית/עברית...

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. שלום, בעקבות פתיל בפורום מפרטים הציעו שאני אבקש כאן עצה בנוגע ללוח אם. המפרט עד כה : Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1095 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1 1270 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 355 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 אני צריך להוסיף לוח אם וזכרון. אני רוצה הרבה זכרון (לפחות 2GB). התקציב הוא 2000-2500שח' ואני כנראה ארכוש מKSP (נא להתיחס למחירים משם) אני לא עושה שום OC וגם לא מתכנן לעשות OC בעתיד. נא לקחת בחשבון.... כמו כן, האם אתם חושבים שצריך להוסיף קירור כלשהו? (בהתחשב בזה שאני לא עושה OC) בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by Holography,

http://http://www.tomshardware.com/cpu/20051007/index.html http://www.tomshardware.com/cpu/20051010/index.html

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by omrit,

שלום, אני קונה מחשב חדש, ויש לי אפשרות לקנות מעבד (venice 3000+) עם הסטפינג הבא: BW-E6 0535EPIW לצערי גוגל לא נתן לי יותר מדי תשובות. מישהו יודע משהו על השבוע הזה של המעבד? אשמח לתשובות כיוון שאני צריך לבחור מעבד.... המון תודה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם . לא הייתי מעודכן די הרבה זמן בכל התחום של חומרה ובעקבות קנייה של sempron 2800+ AM2 ולוח אם msi k9ngm2 אני מגלה הרהורים שניים לגבי הקנייה . התחלתי לחפש כבר לוח אם אחר עם האפשרויות שאני צריך אבל עכשיו , בגלל שינויים מסויימים , אני צריך שזה יהיה המחשב הראשי (משחקים) ולא מחשב לעבודה בלבד . אז תהיתי אם יש מצב להכניס pentium d 805 + לוח אם איכותי שעונה על כל הדרישות שלי ב-1000 שקל פחות או יותר . הדרישות : תמיכה ב-SLI וב-DDR800 , צ'יספט איכותי ככל האפשר , בלי כרטיס מסך אונבורד , ושיהיה אוברקלוקר טוב ככל האפשר . אני יודע , אולי הרבה אבל אני בטוח שיש חייה כזו ואף זולה . מובן מאילו שמעבד הפנטיום פשוט דורש OC ואין לי בעייה to overclockit אם זה יתן לי תוספת ביצועים חביבה …

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by rander1,

התקנתי ווינדוס 7 והורדתי דרייבר קול realtek מהאתר של ASUS כאשר העכבר בפעולה זז יש רעש רקע מרגיז בדרייבר REALTEK שמתאים ל XP יש שם ב CONTROL PANEL אופציה PC BEEP ושם הייתי עושה mute להשתיק את הרעש הזה בדרייבר של ווינדוס 7 אין בכלל את האופציה PC BEEP מישהו נתקל ואם בכל זאת ניתן להשתיק את ה PC BEEP ואיך לסדר את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by ROEY--1,

שלום..אני מעוניין לרכוש מחשב חדש..לפי כל התגובות שקיבלתי בפורום-מפרטי מחשב - אני חושב ללכת על AMD זאת פעם ראשונה שאני קונה מעבד של AMD ורציתי רק לשאול אם יש כיום הבדל בינו לבין פנטיום..כאלה שעלולים לעשות לי בעיות.. לפני שלוש שנים בערך אני זוכר שהתענינתי המעבדים של AMD היו חלשים יותר.. 2.0G שלהם היו בעצם 1.8 .. פנטיום ששם 2.0 זה 2.0 האם זה נכון גם היום כלפי ה3.2 או 3.0..... אז גם היו להם בעיות של קירור..האם פתרו בעיה זו..וזה עובד לי בסדר עם מארז וקירור בסיסי פשוט? דבר שני אולי עדיף לקנות כבר INTEL כי הלוחות שלהם תומכים בניגוד ל AMD כבר ב DDR 2 ... תיכננתי לקנות את זה: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 900 ש"ח לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות KN8 ULTRA S-939, nForc…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by AndreyH,

שלום, בזמן הקרוב ארכוש מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לבחור. המפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk אני לא יודע אם ללכת על לוח אם זול יותר - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata/USB 3.0 או לוח אם יקר יותר - Gigabyte GA-B75M-D3H‬ המחשב מיועד לגיימינג ולא ולא מתוכנן OC. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by RA,

שלום שלום, רכשתי (אחרי נבירה בפורומים פה) את הASUS הנ"ל, והבגעתי לשלב חיבור ספק הכח, והותקלתי: הASUS מצפה למחבר 24-פין + חיבור 4 או 8 פין (EATX12V). 1. לספק שלי, EATX12V יוצא ב 4 פין. בלוח, 4 מ 8 הפינים סגורים עם כיסוי. האם זה אומר שהם מתאימים גם לספק כמו שלי? 2. זה קשה יותר: הספק שלי יוצא עם חיבור 20 פין, + כבל של 4 פין שנראה כאילו הוא בנוי להיות מולבש למחבר 20 פין ולהתחבר ביחד. אני מצרף תמונה. זה באמת ככה? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by yagelk,

שלום, אני מחפש לקנות לוח אם חדש עם הדרישות הבאות: 1. שיהיו שני חיבורי לכרטיס מסך. 2. שיהיה בעל חיבור HDMI 3. שיהיו חיבורי USB3 4. ושיתאים למעבד Core 2 Duo (אם ניתן). אם התנאי האחרון לא ניתן אשמח לקבל ייעוץ על המעבד הכי זול שניתן להתאים ללוח.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by lion03,

הסמפרון 754 מתאים לכל הלוחות של 754? ואני מחפש לוח בשביל הסמפרון 3100+

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by B-man,

שלום אחים שלי ! אני רוצה לקנות סטיק של 256 DDR של 2700 השאלה שלי היא: איזה חברה יותר טובה ? מה יותר משתלם ? על מה אתם ממלצים ?(ועל מה לא ) ועוד שאלה איפה לקנות ? אני מכיר הרבה חנויות ששמעתי שהן חנויות טובת אבל אני אף פעם לא קניתי שם ואני לא יודע בקיצור מה אתם מציעים וממליצים ?? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  15. Started by Dman12,

שלום. אם אני קונה DDR2 במהירות של 1066 MHZ יש סיכוי שהמחשב לא יריץ את המהירות הזאת? צריך לוח אם שתומך במהירות כזאת? אם כן, איך אפשר לבדוק עד איזה מהירות אני יכול להריץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  16. Started by MasterGolfer,

אני מתלבט בין: ASUS P4S8D EPOX EP- 4PDA3I MSI 865PE NEO 2 PLS את אקח את אחד הלוחות האלה בטוח כמעט (זה לדודה שלי ). המחירים לא משנים לשאלה שלי גם. אם יש למישהו ידע מביקורות או משהו אז זה יעזור לי. והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי טוב מכל בחינה וסה'כ. תודה מראש :>

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  17. אני צריך לוח אם ממש זול למעבד E6300, לוח אם ב500 שקל בערך וחייב שהוא יהיה מהחנות www.skypc.co.il לא מתוכנן OC רק שיהיו לו חיבורים מתאימים לארד דיסק ולכרטיס מסך (sata2,pci-e). תודה רבה

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  18. עזרה דחוף למה זיכרון בעל תיזמון של 2.2.2.5 לא עובד לי בלוח אם ABIT IC7 ? ניסיתי זיכרון כזה של חבר והוא היחידי שלא עובד נהיה לי מסך כחול מישהו אולי יודע למה אני מישתגע מי זה תודההההה רבה רבההההה לעוזריםםםם

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by bora8,

שלום אני קונה מחשב מבוסס I5 רציתי לדעת לאיזה לוח יש כרטיס קול טוב יותר המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים וסרטי HD וקצת עריכות וידאו ‏Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwO7uzOlu1js0TqM&templete=2 או ‏P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ http://asus.com/product.aspx?P_ID=YhNWZrOT1OWycIgo&templete=2

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by yiftahorad,

שלום מהו רוחב הפס הכי גדול שקיים היום במעבדים? 64 ביט או 128 או יותר..? מהו רוחב הפס הכי גדול שקיים היום בזכרונות?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. Started by sapir5522,

יש שני לוחות לI5 ואני לא יודע מה עדיף GIGABYTE GA-P55-US3L GIGABYTE GA-P55M-UD2 מה עושה את השני פחות טוב? כי לשני יש תמיכה ברמקולים 5.1 ולראשון אין יש משהו שלראשון יש שלשני אין? , ראיתי בתמונה של החיבורים באתר של גיגבייט איזה חיבור וורוד ארוך כזה , מה זה? למה זה משמש? פשוט אם המחירים ירדו מספיק בחודשיים הקרובים יהיה לי מספיק בתקציב כדי להכניס לי לוח אם נורמלי ולא Whitesburge אבל אני חושב שללוח ב 650 שקל צריך שיהיה מינימום חיבור לרמקולים 5.1 ועוד משהו .. מה ההבדלים בין הלוחות האלה לבין הלוח הפשוט של אינטל?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אפשר לינק על באנצ' של מעבדי 64BIT של AMD תודה מראש /הכותרת נערכה, אתה לא כל כך חדש פה ואני מניח שאתה כבר יודע את החוקים/

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  23. Started by SV123,

אני בניתי מפרט של מחשב לשימוש ביתי (קצת עריכת וידאו, office וכו', בלי הרבה משחקים). המחשב כמובן מבוסס על מעבד core 2 duo E6600 עם כל שאר החלקים. השאלה שלי היא מה עדיף 1 GB של זכרון 800 או 2 GB של 667? המחיר די דומה. מה ייתן לי ביצועים יותר טובים (בהתחשב שהמחשב הזה גם ישודרג בבוא היום לויסטה) תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  24. שלום אנשים יש ל התלבטות גדולה לגבי לוח אם בין intel lemont ltck 965 לבין gigabyte ga945p-s3 אני חייב לציין שבחנות ההפרש בינהם הוא רק 50 שקלים אז מה לדעתכם עדיף??? אני רואה שלאינטל יש ציפסט חדיש יותר אני חייב לציין שהמחשב לא מיועד ל OC

• 12 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by bennash,

קראתי פה שיש דבר כזה רציתי לשאול כמה שאלות: האם זה אפשרי במחשב* שלי? ואם כן אז מה המהירות המקסימלית שאני יכול לשים זיכרונות במחשב*? אם חבל שקניתי את הזיכרונות** האלה? אם יש שיפור בביצועים? מה הCL שאהיה לי ואם כן אהיה לי CL גבוהה יותר ממיקודם אז זה יהיה יותר טוב ברמת הביצועים בהתחשב גם במהירות עצמה MHz? *מחשב: **זיכרונות: G.SKILL F3-1066CL9D-16BXL לוח: GIGABYTE GA-P55-UD3DL-TPM (UD= Ultra Durable)

• 2 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים