עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hadad6,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב נועד לעריכת סרטים ומשחקים למי יש מבחני ביצוע בין שני המעבדים עם ליבה כפולה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. יש לי מחשב ישן שעומד להתקע באיזה פינה רק בשביל להשמיע מוסיקה (דרך רסיבר) - הייתי חייב לפרק ולנקות אותו כי הוא היה במצב זוועה, ועכשיו אני צריך לחבר את ההיט סינק והמאוורר מחדש ואין לי משחה תרמית. מדובר על פנטיום 4 2.4mhz, המחשב עומד להיות כבוי רוב הזמן. האם ממש חובה משחה תרמית או שאפשר לחפף ופשוט לחבר הכל בלי? ואם חובה, איפה אפשר להשיג מהר בב"ש? כי זה צריך להיות מורכב תוך יומיים ככה... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by itzik52,

יש לי לוח אם של MSI 6309 V1.0 שהביוס עודכן ל V1.8 האחרון שתומך גם ב AGP X4. יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 64M שהוא כמובן AGP X4. התקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia וכאשר אני ניכנס להגדרות של הכרטיס דרך הדרייבר אני רואה שהכרטיס מזוהה כ AGP X2, הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם אפשרות של הגדרה AGP X4 אך ללא הואיל גם כאשר התקנתי את המערכת מחדש. יש למישהו רעיון לפיתרון? ???

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  4. בוקר טוב! מצאתי בבית שני זכרונות DDR של 1Gb , בתדר 266 כשאני אשדרג את המחשב, לקנות זכרונות חדשים (אבל קטנים יותר... אין כסף...) או להשאר עם אלו? BigBen

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by poltergeits,

אצלי הוא על 166 השאלה שלי היא האם אני יכול להפעיל אותו על 200 (כבמובן בדואל) ללא אובר קלולק ?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by wooper,

הי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מדובר ב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON HD 3600 THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY אני רוצה לשפר את הזכרון אם אני יוסיף 2 גיגה של חברה אחרת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=176 בנוסף ל 2 סטיקים 512 mb כל אחד שיש לי עכשיו האם זה אפשרי? חוץ מזה אני זוכר שקראתי בזמנו ש amd לא עובד טוב עם 4 סטיקים של זכרון. האם זה כדאי כי אני מעדיף לחכות עוד שנה לקניית מחשב חדש תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. היי שלום לכולם, היו שדרגתי זכרון ל 12 GB וה WINDOWS אכן מזהה זאת, אבל משום ב TASK MANAGER ההתנהגות היא שונה...מדוע ? הוספתי Screenshot מפרט בצד, אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  8. האינטל D510MO עומד בדרישות הראשונות אבל תומך רק ב-SATA. האם קיים לוח דומה שתומך בדיסקים ישנים? המטרה היא שדרוג במינימום עלויות של מחשב ישן ורועש שמשמש לאינטרנט ואופיס. זכרונות (DDR2), דיסקים ומארז כבר יש.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by manbot,

הזיכרון הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה, עד 550 מקסימום. תודה!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. Started by bigwave,

בואו נגיד שהיום זכרונות עם מהירות 667 cl5 (ללא OC) עושים את העבודה כמו שצריך, מפעילים יפה מאוד את המחשב עם עומס תוכנות ומעלים בלי שום בעיה משחקים כבדים. האם לדעתם, בעוד שנה שנתיים יהיה עדיפות לזכרונות 800 cl4 בהעלאת משחקים ותפעול המחשב עקב הטכנולוגיה המתקדמת?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by zahi,

שלום לי יש לוח nforce 4 ultra party lan חיברתי את חיבורי החשמל atx 24 pin ו 12v בנוסף מצאתי חיבורי חשמל נוספים שהם meolax וחיבור שנראה כמו חיבור חשמל ל ffd בתוכנה smart gard רשום 11.83v וב-bios 12.02v יש לי ספק 550w האם כדי לחבר את חיבורי החשמל הנוספים והאם זה לא פוגע בלוח יש לי רק כרטיס מסך אחד

• 4 תגובות
    • 433 צפיות
  12. האם זהו נזק פיזי ודאי או שיכול להיות שהממצאים הם תוצאה של עבודה של 10 שעות רצוף ושהזכרונות בעצם תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by Cha0stAlker,

אני מחפש לוח אם עד 500 ש"ח (ללא חריגה), שייתן לי OC של Q6600 2.4GHz @ 3.4GHz. אפשרי בתקציב?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  14. הידקתי את התיזמונים שלי להכי נמוך שאפשר עכשיו ראיתי שרשום ב CPU-Z בתווית של ה TRas# רשום 9 עכשיו הורדתי אותו בביוס ל 3 מה זה אומר ה TRas הזה ואם זה טוב שהורדתי אותו יותר נמוך ממה שרשום הוספתי תמונות!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  15. Thermalright XP-90 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Thermaltake TT420APD 2-fan Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse LG 17 FLATRON F700B RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM Thermaltake Smart Case Fan II 92mm A2028 G.Skill 512MB (2x256MB) PC4400 DDR550 LC 2.5-4-4-8 DualChannel EditionSapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D LG 52X32X52 OEM הxp90 מתאים לlan party ? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by stiassny,

שלום לכולם יש לי מעבד E6700 ומחשב חדש והמחשב רץ בסדר גמור גם ב CPU TEST ב 3D MARK קיבלתי מעל 2300 נקודות שהבנתי שזה תקין. פשוט יש משהו שאני לא מבין למה ב TAT וב CPU-Z אני רואה דברים שונים. בהתחלה בביוס היה מוגדר שה multiplier הוא X6 ואז המחשב שלי רץ לא ממש חלק ואז עליתי על זה והחזרתי אותו ל X10. אבל עדין ה CPU-Z מראה X6. קיצר הנה התמונות. אני פשוט לא מבין מה הולך פה... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  17. לפמי מספר שבועות התקלקל לי המחשב הנייח. טכנאי שהבאתי לביתי בדק ואמר לי שהלך הלוח. כששאלתי אותו איך הוא יודע שזה הלוח ולא הספק הוא הסביר לי בין היתר שכאשר הוא הוציא את שתי הסטיקים הלוח היה אמור לצפצף והוא לא ציפצף. בקיצור במקום לקנות מחשב חדש מצאתי ממש במיקרה באותו יום מחשב משומש. מחשב זה משמיע ציפצוף קטן בכול פעם שאני מדליק אותו. שאלתי היא כזאת: האם יש מצב שבמחשב הקודם היה איזה שהוא רמקול קטן על הלוח אם שלא היה מחובר ולכן הלוח לא ציפצף בשעה שהסטיקים הוצאו מימנו? למעשה לא נתקלתי אף פעם במחשב שמשמיע ביפ כשמדליקים אותו.

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by YN11,

אני עובד עם תוכנה מסויימת (תוכנה קטנה ייחסית ולא כבדה כלל) אולם בדקות הראשונות להפעלתה התוכנה מזייפת. נראה כאילו המעבד לא עומד בלחץ אולם לאחר מספר דקות התוכנה חוזרת לפעול כראוי לפי מה ששמעתי שהמעבדים של AMD של מחשבים ניידים עובדים עם טכנולוגיה שמטרתה לחסוך בפעולות של המעבד ולכן בתחילה המעבד מופעל ברמה נמוכה ורק לאחר זמן כאשר נראה כי יש צורך בהאצת המעבד אז המעבד עובד לפי צריכת התוכנה האם מישהוא יודע פרטים על כך ואם אפשר לסדר שמתחילה המעבד יעבוד ברמה מקסימלית? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by benma,

בסכום כסף קבוע (נניח 1000 ש"ח) איזה מעבד חזק יותר אפשר לקנות, של אינטל או של AMD?

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by esilver,

יש לידידי מחשב ישן עם לוח אם של MSI kt4v. דגם המעבד: athlon xp 1500 שאלתי היא האם שדרוג למעבד מסוג xp 3000+ ישפר במדה משמעותית את הביצועים (32 דולר ב- ebay) ואם כן, אז המלצה לקירור טוב. בתודה- אלי

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  21. חוקים מיוחדים: 1. שאלות טענות הערות מקומן נושא הזה. 2. בנצ'ים, מידע חדש וכו' יש לפתוח נושא חדש. 3. יש לבצע חיפוש לפני שאילת שאלה, יש סיכוי טוב ששאלות את השאלה וענו עליה. בעזרת החיפוש המתקדם אפשר למקד חיפוש רק לפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות. 4. על מנת שיהיה סדר ויהיה נוח לקרוא ולדעת למי אתם מתייחסים חלה חובה להוסיף ציטוט להודעה עליה אתם עונים, גם אם זה למי שהגיב לפניכם! 5. כל נושא חדש שייפתח ונכנס בתחום של סעיף 1 יינעל.

• 325 תגובות
    • 43.6k צפיות
  22. ^^ אני רק יודע שהצפוני אמור לקבל 1.5V ..אך אני לא יודע איפה אפשר לראות כמה הוא מקבל באמת. יש כזאת תוכנה? חוץ מEVEREST כי שם זה לא מראה. -נחום.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  23. תסתכלו על התוצאות של TOMSHARDWARE ועל התוצאה של הבחור בבית ... ותגידו לי א. איזה מעבד איכותי יותר ? ב. TOMS אמינים ? ג. אל תאמינו לאף אחד תבדקו בעצמכם ! http://www.youtube.com/watch?v=FYXJKwdN2h8

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by ccc,

דבר ראשון מה עדיף INTEL 845PE או SIS 655 דבר שני.. איזה לוח לקחת ASUS P4PE\L או את ה GIGABYTE GA-8PE800 - 845PE ואם אפשר וחשוב מאוד- המלצה ללוח לפנטיום 4 עם dual ddr הכי זול שיש

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by JUDO007,

http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1960&ProductName=GA-8I945P-G-RH

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.