עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hwforcer,

שלום! לכל אלו שכמוני רכשו VISA התקינו ונתקלו בבעיות ושגיאות של זכרון ותקיעות ובקיצור אי אפשר לעבוד! עדכנתי ביוס של הלוח אם ל09XX והכל סודר כמו קסם!!! אבל פתעום היה לי מסך כחול של DUMP אז בטלתי בביוס את הפונקציה "MEMORY SLI" שזה גורם למסכים כחולים להרבה אנשים...וזהו הכל פיקס!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by antiHeRO,

אני עם gforce 4 mx עם AGPX2 ויש לי בביוס אפשרות לשים על AGP x4 וכשה אני שם על AGP X4 המחשב עולה ושום משחק לא מגיב מה לעשות????

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by wArezm0n,

שלום, בקרוב אני קונה סטיקים DDR עם צ'יפים TCCD ויש לי תקציב עד 2000 שקל עכשיו אני מתלבט בין Geil ONE לבין G.Skill Extreme PC4800 TCCD FR לבין OCZ EL Platinum Elite Edition PC4800 TCCD רציתי לדעת איזה זכרונות מבין השלושה נותן הכי הרבה ביצועים והכי הרבה תדר לOC מכוון שהזכרונות מיועדים לOC כבד עם מעבד Opteron 148 ולוח LANPARTY Ultra-D שיש ברשותי כבר

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by roes,

1. ידוע כמה יעלו כרטיסי ה nForce 5 ?? http://hwzone.co.il/news/1141771868/3310/ 2. סדרת nForce 5 הרבה יותר טובה מסדרת nForce 4 ? במה ? הבדל מורגש?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Or ei,

האם מישהו מכיר בעיות תאמיות בלוחKD 7 abit ו3200 512 C2 של CORSAIR ? אתמול הכרגתי את המחשב החדש שלי שכולל את שניהם וכל פעם שאני מתחיל להתקין את הווינדוס הוא רושם שאיזה קובץ חסר\עושה שגיאה וכל מיני הודעות כאלה ... (זה לא הארדיסק או כבל IDE )

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הי, אני רוצה להרכיב מחשב חדש והולכת לאיבוד לנוכח כל הדגמים והאפשרויות השונות למעבדים. מה למשל ייתן ביצועים טובים יותר - מעבד אינטל 2.66GHZ עם ליבה כפולה או מעבד בלי ליבה כפולה במהירות 3 או 3.2GHZ ? אשמח להרחבה בנושא זה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 431 צפיות
  8. Started by ShaharSi,

אמור להיות לי בעיה לשים טריפל צאנל ראם בלוח אם של asrock z87 extreme 3 (כל סטיק של ראם של יצרן אחר אך אותה מהירות ו1.5V) ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hadad6,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב נועד לעריכת סרטים ומשחקים למי יש מבחני ביצוע בין שני המעבדים עם ליבה כפולה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. יש לי מחשב ישן שעומד להתקע באיזה פינה רק בשביל להשמיע מוסיקה (דרך רסיבר) - הייתי חייב לפרק ולנקות אותו כי הוא היה במצב זוועה, ועכשיו אני צריך לחבר את ההיט סינק והמאוורר מחדש ואין לי משחה תרמית. מדובר על פנטיום 4 2.4mhz, המחשב עומד להיות כבוי רוב הזמן. האם ממש חובה משחה תרמית או שאפשר לחפף ופשוט לחבר הכל בלי? ואם חובה, איפה אפשר להשיג מהר בב"ש? כי זה צריך להיות מורכב תוך יומיים ככה... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by itzik52,

יש לי לוח אם של MSI 6309 V1.0 שהביוס עודכן ל V1.8 האחרון שתומך גם ב AGP X4. יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 64M שהוא כמובן AGP X4. התקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia וכאשר אני ניכנס להגדרות של הכרטיס דרך הדרייבר אני רואה שהכרטיס מזוהה כ AGP X2, הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם אפשרות של הגדרה AGP X4 אך ללא הואיל גם כאשר התקנתי את המערכת מחדש. יש למישהו רעיון לפיתרון? ???

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  12. בוקר טוב! מצאתי בבית שני זכרונות DDR של 1Gb , בתדר 266 כשאני אשדרג את המחשב, לקנות זכרונות חדשים (אבל קטנים יותר... אין כסף...) או להשאר עם אלו? BigBen

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by poltergeits,

אצלי הוא על 166 השאלה שלי היא האם אני יכול להפעיל אותו על 200 (כבמובן בדואל) ללא אובר קלולק ?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by wooper,

הי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מדובר ב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON HD 3600 THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY אני רוצה לשפר את הזכרון אם אני יוסיף 2 גיגה של חברה אחרת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=176 בנוסף ל 2 סטיקים 512 mb כל אחד שיש לי עכשיו האם זה אפשרי? חוץ מזה אני זוכר שקראתי בזמנו ש amd לא עובד טוב עם 4 סטיקים של זכרון. האם זה כדאי כי אני מעדיף לחכות עוד שנה לקניית מחשב חדש תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. היי שלום לכולם, היו שדרגתי זכרון ל 12 GB וה WINDOWS אכן מזהה זאת, אבל משום ב TASK MANAGER ההתנהגות היא שונה...מדוע ? הוספתי Screenshot מפרט בצד, אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  16. האינטל D510MO עומד בדרישות הראשונות אבל תומך רק ב-SATA. האם קיים לוח דומה שתומך בדיסקים ישנים? המטרה היא שדרוג במינימום עלויות של מחשב ישן ורועש שמשמש לאינטרנט ואופיס. זכרונות (DDR2), דיסקים ומארז כבר יש.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by manbot,

הזיכרון הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה, עד 550 מקסימום. תודה!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  18. Started by bigwave,

בואו נגיד שהיום זכרונות עם מהירות 667 cl5 (ללא OC) עושים את העבודה כמו שצריך, מפעילים יפה מאוד את המחשב עם עומס תוכנות ומעלים בלי שום בעיה משחקים כבדים. האם לדעתם, בעוד שנה שנתיים יהיה עדיפות לזכרונות 800 cl4 בהעלאת משחקים ותפעול המחשב עקב הטכנולוגיה המתקדמת?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by zahi,

שלום לי יש לוח nforce 4 ultra party lan חיברתי את חיבורי החשמל atx 24 pin ו 12v בנוסף מצאתי חיבורי חשמל נוספים שהם meolax וחיבור שנראה כמו חיבור חשמל ל ffd בתוכנה smart gard רשום 11.83v וב-bios 12.02v יש לי ספק 550w האם כדי לחבר את חיבורי החשמל הנוספים והאם זה לא פוגע בלוח יש לי רק כרטיס מסך אחד

• 4 תגובות
    • 448 צפיות
  20. האם זהו נזק פיזי ודאי או שיכול להיות שהממצאים הם תוצאה של עבודה של 10 שעות רצוף ושהזכרונות בעצם תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by Cha0stAlker,

אני מחפש לוח אם עד 500 ש"ח (ללא חריגה), שייתן לי OC של Q6600 2.4GHz @ 3.4GHz. אפשרי בתקציב?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  22. הידקתי את התיזמונים שלי להכי נמוך שאפשר עכשיו ראיתי שרשום ב CPU-Z בתווית של ה TRas# רשום 9 עכשיו הורדתי אותו בביוס ל 3 מה זה אומר ה TRas הזה ואם זה טוב שהורדתי אותו יותר נמוך ממה שרשום הוספתי תמונות!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. Thermalright XP-90 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Thermaltake TT420APD 2-fan Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse LG 17 FLATRON F700B RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM Thermaltake Smart Case Fan II 92mm A2028 G.Skill 512MB (2x256MB) PC4400 DDR550 LC 2.5-4-4-8 DualChannel EditionSapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D LG 52X32X52 OEM הxp90 מתאים לlan party ? תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים