עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TAMIRRR013,

הלוח הזה gigabyte p43 ds3l יגביל את הכרטיס מסך? והוא יתאים? 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. מחפש לוח אם לבחירה מTMS כי אני קונה שם. אני יקנה : Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray - 779 או ש"חIntel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray - 849 ש"ח עכשיו האם משתלם להוסיף את ה70 שקל האלה? בשיפור למשחקים וכו'. ואיזה לוח אם אני ייקח? לTMS אין מבחר של לוחות בכלל... אז האופציה היא רק GIGABYTE אבל איזה? P67 H67 או Z68? אין OC , עדיפות שיהיה 4 סלוטים של זכרון. לא מתוכנן שדרוג עתידי. ואני שם את הזכרונות הללו: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 שניים כאלה.

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  3. שלום.. מישהו יודע מתי ירדו המחירים בצורה משמעותית...? הבנתי שעכשיו המחירים אמורים לרדת וגם יצאו מעבדים חדשים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by Markis,

אני מתלבט בין שני לוחותלמעבד קונור: gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 או asus P5B Deluxe (או שמא לוח אחר דומה אבל יותר זול ?) המחשב ישמש לשימושים כלליים אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים וגרפיקה כשצריך. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by OMRI2010,

איך המעבד והלוח אם האלו טובים למשחקים? מעבד AMD Phenom X3 8650 Box לוח אם DFI LANParty DK 790FX-M2RS למי אומר שזה גם קשור לכרטיס מסך אז זה הכרטיס: PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe בעיקרון איך המעבד והלוח אם קניתי אותם והשישמוש העקרי הוא למשחקים.

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  6. בעת חיבור הדיסק החיצוני הבקר מזהה את הדיסק אבל לאחר כמה שניות אומר TIMEDOUT ולא מציג את תוכנו כלל. מדובר במתאם לדיסקים פנימיים שעובד גם ב-ESATA. ב-USB עובד מעולה...

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by slider,

אני מתכוון לקנות אותו כשהוא סוף סוף יצא... יש למישהו השערה כמה הוא, והלוחות אם שמתיאמים לו יעלו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by avishai1b,

מישהו יודע אם יש Q9550 EO בארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by kobi.masika,

היי רכשתי מחשב לא מזמן ןבמחשב לוח אם של ASUS A8N-E ורציתי לשאול מה אורה להיות הירות סיבוב המאוור שעל ה chipset משום מה נראה לי שהוא מסתובב יותר מיד מהר וגם רועש יש דרך לשלוט על מהירותו ? (ניסתי SPPED FAN ללא הצלחה ) האם ניתן לוותר עליו ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Haim_777,

שלום, אני מרכיב תצורת מחשב חדש ומעונין שלוח האם יתמוך בטכנולוגית ה- NCQ. אני מבקש ממי שיודע לציין שמות של לוחות אם מחברות ידועות כגון : ASUS, שתומכים ב- NCQ עבור Intel Core 2 Dou או עבור Athlon 64 X2 5600. תודה על הקריאה והעזרה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  11. Started by udi,

סליחה על הבורות אבל מה הבדל בין שני הסוגים של לוח האם בכתבה שהיתה הדגם SLI היה אחרון ונחשב לטוב מבין השלושה , DFI לא היה רשום כלל .

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by huber,

כנראה יגיע ב 2022, עם DDR5, חריץ הרחבה PCI-E5 וייצור בטכנולוגיית מזעור של 5NM:

13. Started by asaf556,

שלום. שאלתי היא האם יש ל425 L3 נעול ביחד עם הליבה הרביעית שלו? כי אני יודע שכל המעבדים מהמשפחה הזו זהו אותו מעבד שליבותיו נסגרות בהתאם ול550 יש L3 אז האם גם ל425 יש רק שהוא נעול והוא ניתן לפתיחה כמו שפותחים את הליבה הרביעית?

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by ScreameR,

שום דבר מהאפשרויות לא ניתנות לשינויי! איזה fuckers

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  15. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות שילוש חדש. ראיתי באחת החנויות שהמעבד 3400 64BIT של AMD ירד ל 1470 ש"ח. ( היה לא מזמן 2000 ש"ח ) השאלה שלי האם כדאי להשקיע בו או להזמין כבר מעבד 3500 בסוקט 939. ההפרש במחירים מגיע ל 500-600 שקל. לדעתכם התוספת במחיר שווה את ההפרש בביצועים ?! שאלה נוספת - מתי להערכתכם צפויים להגיע המעבדים החדשים שתומכים 939 - 3000 , 3200 וכו' ? אם זה עניין של שבוע שבועיים אולי כדאי להמתין אבל אם יותר אז אני אלך כנראה על ה 3400 כבר. תודה.

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  16. אני משתמש הרבה בתוכנה לספרי יהדות סרוקים בשם 'אוצר החכמה'. התוכנה מכילה עשרות אלפי ספרים שמקודדים בסוג קובץ ייחודי לתוכנה, ואפשר לעיין ולדפדף בהם דרך התוכנה. כל 'דפדוף' בספר בעצם פותח את הדף הבא מתוך הקובץ, ובבדיקה של שימוש במעבד (דרך מנהל המשימות) נראית עליה בשימוש של בערך 20% למשך כחצי שניה. לאחרונה הוציאו גירסה חדשה לגמרי של התוכנה, כשבין השאר הקבצים קודדו מחדש בסוג קובץ חדש שתופס פחות מקום איחסון. כתוצאה מזה, ואולי מעוד שינויים, בגירסה החדשה שנבדקה על אותו מחשב רואים בכל דפדוף עליה בשימוש במעבד של בערך 50%. השאלה היא כזו: כיוון שבשימוש רגיל בתוכנה יכולים לדפדף מאות פעמים בשעה, האם ה'קפיצה' הזו בשימוש במעבד מאות פעמים בשעה בכל פעם לחצי שניה יכולה להזיק לו או לגרום…

17. איזה מעבד של אינטל עדיף ה-d915 או ה 651 ?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  18. היי כרגע יש לי זכרונות של Kingbox פשוטים 2x2GB במהירות של 800Mhz ואני חושב להחליף אותם לזכרונות של OCZ Platinum 4GB של 1066Mhz שעולים כ-455ש"ח.. (לי הם יעלו פחות כי אני יקבל זיכוי על הישנים) אפשר לקבל את חוות דעתכם על השאלה בכותרת? יהיה שיפור במשחקים בעיקר? אגב, המפרט שלי בצד כמובן. תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by 111111,

Abit AV8=670 nis Msi K8N Neo2 Platinium=1100 nis כל אחד שמבקש מפרט אתם מביאים לו את האביט שהוא יחסית זול מאוד עכשיו שאלתי היא האם ההבדל היחידי בינהם המחיר האם אפשר לסמוך על לוח אם שעולה 670 שקל ומה ההבדלים בינהם תודה רבה לכולם בפורום על העזרה הגדולה שאתם נותנים

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  20. חברה, בהמשך לחדשה הזו הנה התמונות שהבטחתי: לחץ להורדה1 ו לחץ להורדה2

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by dorish,

מה ההבדל בן המעבדים של amd atlon xp oem 1800 בן amd atlon xp box 1800 תודה מראש ההבדל במחיר בערך 50 שקל

22. Started by UrielZ,

יש לי את המפרט בצד. עכשיו חשבתי להחליף למעבד AMD כפול, משהו בכיוון ה4600X2 (הלוח שלי תומך), ולהוסיף עוד ג'יגה זיכרון. השאלה היא אם ההבדל יהיה משמעותי במשחקים? :s05:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by fog,

שלום, יש לי במחשב זכרון ממש ישן (4*64) עכשיו אמרו לי שלהתקין עוד זכרון עד ל-1 ג'יגה יכול לשפר לי את המהירות (המחשב עובד מ-מ-ש לאט משהו כמו 20-25 שניות לחכות כדאי לפתוח חלון אקספלורר למשל) עכשיו השאלה שלי איזה הכי כדאי לקנות ואיפה. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB אני ממש לא מבין בנושא הזה אז תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  24. הם יתאימו למפרט בצד? כי שמעתי על בעיות עם 1.8V משהו כזה.. אם יש בבקשה תיידעו אותי! הנה שני הדגמים שהתלבטתי בניהם: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=T800UX2GC4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 ו http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ מה עדיף? מה איכותי יותר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by haziri,

טוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם צורב(שאני מעביר מהמחשב החדש) כונן DVD וכונן קשיח WD 80GB 8 buffer תיכננתי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט GA-7VAX אבל פתאום שמתי לב שיש בו רק שתי ide (תקנו אותי אם אני תועה!!) ולפי מה ששמעתי שזה לא מומלץ לשים את הכונן הקשיח/צורב/DVD על אותו ה ide (אחד ב-slave ואחד ב-master) אבל יש גם את ה- GA-7VAXP שבו יש רייד וגם 4 ide (נראה לי) אתם חושבים שכדי לי לקנות את ה-GA-7VAP או שזה יהיה בזבוז כסף כי אני דיי חורג מהתקציב! בתודה מראש haziri

• 2 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים