מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
סליחה על הבורות אבל מה הבדל בין שני הסוגים של לוח האם בכתבה שהיתה הדגם SLI היה אחרון ונחשב לטוב מבין השלושה , DFI לא היה רשום כלל .
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כנראה יגיע ב 2022, עם DDR5, חריץ הרחבה PCI-E5 וייצור בטכנולוגיית מזעור של 5NM:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. שאלתי היא האם יש ל425 L3 נעול ביחד עם הליבה הרביעית שלו? כי אני יודע שכל המעבדים מהמשפחה הזו זהו אותו מעבד שליבותיו נסגרות בהתאם ול550 יש L3 אז האם גם ל425 יש רק שהוא נעול והוא ניתן לפתיחה כמו שפותחים את הליבה הרביעית?
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שום דבר מהאפשרויות לא ניתנות לשינויי! איזה fuckers
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות שילוש חדש. ראיתי באחת החנויות שהמעבד 3400 64BIT של AMD ירד ל 1470 ש"ח. ( היה לא מזמן 2000 ש"ח ) השאלה שלי האם כדאי להשקיע בו או להזמין כבר מעבד 3500 בסוקט 939. ההפרש במחירים מגיע ל 500-600 שקל. לדעתכם התוספת במחיר שווה את ההפרש בביצועים ?! שאלה נוספת - מתי להערכתכם צפויים להגיע המעבדים החדשים שתומכים 939 - 3000 , 3200 וכו' ? אם זה עניין של שבוע שבועיים אולי כדאי להמתין אבל אם יותר אז אני אלך כנראה על ה 3400 כבר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בתוכנה לספרי יהדות סרוקים בשם 'אוצר החכמה'. התוכנה מכילה עשרות אלפי ספרים שמקודדים בסוג קובץ ייחודי לתוכנה, ואפשר לעיין ולדפדף בהם דרך התוכנה. כל 'דפדוף' בספר בעצם פותח את הדף הבא מתוך הקובץ, ובבדיקה של שימוש במעבד (דרך מנהל המשימות) נראית עליה בשימוש של בערך 20% למשך כחצי שניה. לאחרונה הוציאו גירסה חדשה לגמרי של התוכנה, כשבין השאר הקבצים קודדו מחדש בסוג קובץ חדש שתופס פחות מקום איחסון. כתוצאה מזה, ואולי מעוד שינויים, בגירסה החדשה שנבדקה על אותו מחשב רואים בכל דפדוף עליה בשימוש במעבד של בערך 50%. השאלה היא כזו: כיוון שבשימוש רגיל בתוכנה יכולים לדפדף מאות פעמים בשעה, האם ה'קפיצה' הזו בשימוש במעבד מאות פעמים בשעה בכל פעם לחצי שניה יכולה להזיק לו או לגרום…
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מעבד של אינטל עדיף ה-d915 או ה 651 ?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי כרגע יש לי זכרונות של Kingbox פשוטים 2x2GB במהירות של 800Mhz ואני חושב להחליף אותם לזכרונות של OCZ Platinum 4GB של 1066Mhz שעולים כ-455ש"ח.. (לי הם יעלו פחות כי אני יקבל זיכוי על הישנים) אפשר לקבל את חוות דעתכם על השאלה בכותרת? יהיה שיפור במשחקים בעיקר? אגב, המפרט שלי בצד כמובן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
Abit AV8=670 nis Msi K8N Neo2 Platinium=1100 nis כל אחד שמבקש מפרט אתם מביאים לו את האביט שהוא יחסית זול מאוד עכשיו שאלתי היא האם ההבדל היחידי בינהם המחיר האם אפשר לסמוך על לוח אם שעולה 670 שקל ומה ההבדלים בינהם תודה רבה לכולם בפורום על העזרה הגדולה שאתם נותנים
-
- 11 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חברה, בהמשך לחדשה הזו הנה התמונות שהבטחתי: לחץ להורדה1 ו לחץ להורדה2
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בן המעבדים של amd atlon xp oem 1800 בן amd atlon xp box 1800 תודה מראש ההבדל במחיר בערך 50 שקל
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד. עכשיו חשבתי להחליף למעבד AMD כפול, משהו בכיוון ה4600X2 (הלוח שלי תומך), ולהוסיף עוד ג'יגה זיכרון. השאלה היא אם ההבדל יהיה משמעותי במשחקים? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב זכרון ממש ישן (4*64) עכשיו אמרו לי שלהתקין עוד זכרון עד ל-1 ג'יגה יכול לשפר לי את המהירות (המחשב עובד מ-מ-ש לאט משהו כמו 20-25 שניות לחכות כדאי לפתוח חלון אקספלורר למשל) עכשיו השאלה שלי איזה הכי כדאי לקנות ואיפה. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB אני ממש לא מבין בנושא הזה אז תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
הם יתאימו למפרט בצד? כי שמעתי על בעיות עם 1.8V משהו כזה.. אם יש בבקשה תיידעו אותי! הנה שני הדגמים שהתלבטתי בניהם: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=T800UX2GC4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 ו http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ מה עדיף? מה איכותי יותר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם צורב(שאני מעביר מהמחשב החדש) כונן DVD וכונן קשיח WD 80GB 8 buffer תיכננתי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט GA-7VAX אבל פתאום שמתי לב שיש בו רק שתי ide (תקנו אותי אם אני תועה!!) ולפי מה ששמעתי שזה לא מומלץ לשים את הכונן הקשיח/צורב/DVD על אותו ה ide (אחד ב-slave ואחד ב-master) אבל יש גם את ה- GA-7VAXP שבו יש רייד וגם 4 ide (נראה לי) אתם חושבים שכדי לי לקנות את ה-GA-7VAP או שזה יהיה בזבוז כסף כי אני דיי חורג מהתקציב! בתודה מראש haziri
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום! לכל אלו שכמוני רכשו VISA התקינו ונתקלו בבעיות ושגיאות של זכרון ותקיעות ובקיצור אי אפשר לעבוד! עדכנתי ביוס של הלוח אם ל09XX והכל סודר כמו קסם!!! אבל פתעום היה לי מסך כחול של DUMP אז בטלתי בביוס את הפונקציה "MEMORY SLI" שזה גורם למסכים כחולים להרבה אנשים...וזהו הכל פיקס!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני עם gforce 4 mx עם AGPX2 ויש לי בביוס אפשרות לשים על AGP x4 וכשה אני שם על AGP X4 המחשב עולה ושום משחק לא מגיב מה לעשות????
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה סטיקים DDR עם צ'יפים TCCD ויש לי תקציב עד 2000 שקל עכשיו אני מתלבט בין Geil ONE לבין G.Skill Extreme PC4800 TCCD FR לבין OCZ EL Platinum Elite Edition PC4800 TCCD רציתי לדעת איזה זכרונות מבין השלושה נותן הכי הרבה ביצועים והכי הרבה תדר לOC מכוון שהזכרונות מיועדים לOC כבד עם מעבד Opteron 148 ולוח LANPARTY Ultra-D שיש ברשותי כבר
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
1. ידוע כמה יעלו כרטיסי ה nForce 5 ?? http://hwzone.co.il/news/1141771868/3310/ 2. סדרת nForce 5 הרבה יותר טובה מסדרת nForce 4 ? במה ? הבדל מורגש?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר בעיות תאמיות בלוחKD 7 abit ו3200 512 C2 של CORSAIR ? אתמול הכרגתי את המחשב החדש שלי שכולל את שניהם וכל פעם שאני מתחיל להתקין את הווינדוס הוא רושם שאיזה קובץ חסר\עושה שגיאה וכל מיני הודעות כאלה ... (זה לא הארדיסק או כבל IDE )
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני רוצה להרכיב מחשב חדש והולכת לאיבוד לנוכח כל הדגמים והאפשרויות השונות למעבדים. מה למשל ייתן ביצועים טובים יותר - מעבד אינטל 2.66GHZ עם ליבה כפולה או מעבד בלי ליבה כפולה במהירות 3 או 3.2GHZ ? אשמח להרחבה בנושא זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 420 צפיות
-
-
אמור להיות לי בעיה לשים טריפל צאנל ראם בלוח אם של asrock z87 extreme 3 (כל סטיק של ראם של יצרן אחר אך אותה מהירות ו1.5V) ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-