עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by CreativeX,

האם לוח האם Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P בא ביחד עם כרטיס קול מובנה? בpchardware לא מצויין שהוא בא עם זה, אבל לגרסה הפחות טובה, ה Gigabyte GA-8IP900 Intel 865P יש כרטיס קול מובנה, וזה נראה לי מוזר. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  2. ברצוני לקבל המלצה למעבד שהכי יתאים למע שלי במטרה לקבל את מיירב הביצועים לרבות מימוש OC , כמובן מבלי לסכן את החומרה מע' שלי כוללת: 1. לוח GA-965P-DS3 + קירור מעבד TUNIQ 2. זכרון 2G G.skill 667 cl-5 3 כ"מ: EVGA 8800gts SC 4. ספק: LIBERTY 400W 5. מארז: CM centurion 532 2x120mm מבחינתי יש כמה אופציות העומדות על הפרק למעבד החל מ-E4400 ועד ל-E6600: הבנתי שיש משמעות רבה לתדר הזיכרון ותדר המעבד, שאלתי מי מהם (בהינתן OC בטוח) יתן את מירב הביצועים קיבלתי כמה חוות דעת סותרות ואני מאוד מבולבל , אנא עזרתכם

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by ccc,

הוא עוקף את האינטל פנטיום 1.8? כי שמעתי שזאת המהירות שהוא פועל בה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pc student,

אתם מכירים את הזכרון הזה עם הצ'יפים האדומים?שווה לי לכנות אותו?למה הוא רגיש?האם הוא טוב לאובר קלוק?המחיר הוא 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח של DFI NFORCE 3 וכדי לעבור את ה 3.15V לזיכרון צריך לעשות מוד לספק, בגלל שלא רציתי לוותר על האחריות קניתי בוסטר והרמתי את המתח של הזיכרון ל 3.6V והורדתי את המכפלה ל4 כדי שהמעבד לא יגביל אותי... העלתי את התדר לאט לאט והגעתי לתדר הזה בלי שגיאות ב MEMTEST וזה ניראה לי ממש אבל ממש לא הגיוני !!! :-X [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by יוספי,

יש לי מחשב נייד עם 4 גיגה אני משתמש בו לאינטרנט ואופיס יש מקרים שאני בודק ורואה שיש 3 גיגה בזיכרון תפוס האם ככה זה מאט את המחשב? או שאם זה לא ממש ב 3.7תפוס זה לא מאט כמה יעלה לי(אפילו מאייבי) להוסיף עוד 2 או 4 גיגה למחשב(חושב שיש לי חריץ הרחבה פנוי אחד) והאם זה קל להוסיף זיכרון? ואגב,מה הייחס (מבחינת מהירות)בין המעבד ובין הזיכרון? האם ההשפעה של הזיכרון גדולה יותר? תודה

• 33 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. יש לי שאלה יום לפני קניה של מחשב לאחי, השאלה היא אם ההבדל בין לוח GIGABYTE NF4 שמגיע עם PCIe לעומת NF3 שמגיע עם AGP משמעותי ? הוא מאוד לחוץ בכסף וההבדל הוא בערך 250 ש"ח בקומבינציה עם כרטיס מסך שיוצא גם כן יותר זול עבור סלוט AGP. 1. AGP יעלם בקרוב משוק הלוחות וכרטיסי המסך? הבעיה שלי היא עם הנושא הזה היא אם יתקלקל הכרטיס המסך בעתיד וכבר לא יהיו כרטיסי AGP, הוא יהיה בבעיה. 2. יש הבדלים בביצועים מעבר לסלוט של הכרטיס מסך? הלוחות המדוברים הם: Gigabyte GA-k8NF Gigabyte GA-K8NS שניהם בסלוט 939 של AMD64 צריך תשובה דחופה לגבי שתי השאלות תודה

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by Mortar,

http://www.3dgameman.com/vr/geil/golden_dragon_dc_pc3200/video_review.html אני מאוד אוהב את הביקורת של הקנדי השמנמן הזה והינה עוד ביקורת טובה מעניינת על הזכרות החדש של GEIL (ידעתם שזה חרמן בהולנדית?). בביקורת הוא הצליח להגיע איתם למהירות של 480MHZ ואני מזכיר שזה DDR400 , PC3200. הזכרון מיוצר גם בטכנולוגיה חדשה שאני לא ממש מבין בה אבל היא שומרת על הזכרון קר יותר ומפחיתה את ה"רעש" האלקטרו מגנטי שיוצר חום. רק לשם השוואה הזכרון DDR400 256MBX2 שמותאם לDUAL CHANNEL מבית CORSAIR עולה כ1066 שקלים +-, וה GOLDEN DRAGON החדש מבית GEIL שגם מותאם לDUAL וגם 256MBX2 וגם תיזמונים דיי נמוכים עם CAS2 עולה כ 750 שקל. נחמד ביותר, אני ממליץ מאוד לצפות בביקורת.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DaniB,

אהלן אנשים אני דניאל בן 16 מב"ש ומבין דבר או שנים (בלשון המעטה) במחשבים קניתי לפני שבועיים מחשב חדש לוח אם של אסוס P5VDC-MX עם בערך הכל מובנה עליו מישהו יכול להשיג לי ביקורת על הלוח אם הזה? שיהיה גם באנגלית תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by iakovl,

האם הזכרון מתאים ללוח? שמעתי על בעיות של תאימות בינהם

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by ROTCOR,

שאלה כללית האם למישהו יש מושג עם יש לוחות אם עם usb 3 ב Internal I/O Connectors תקן הusb 3 מתחיל לתפוס תאוצה וכיום יש די הרבה יצרניות מארזים ששמים usb 3 בfront panel אבל אין להן לאיפה להתחבר. לפי מה שאני יודע יצרניות לוחות האם שמים usb 3 רק בBack Panel Connectors האם אני טועה ? למישהו יש מושג אם בכלל יש לוח אם עם usb 3 Internal I/O Connectors תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by snsn_1,

יש לי מעבד 2.66 512K רציתי לדעת מה הטמפרטורה בשעה שהמחשב במאמץ ומה הטמפרטורה ללא מאמץ ????????????????? המעבד שלי מגיע לטמפרטורה של 55 מעלות השעת מאמץ האם זה נורמלי ???

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

האם נכונה השמועה כי המעבדים יהיו מוגנים ב-DRM?והאם יש אפשרות ללוח M2 לקבל מעבד 939?ואם כן האם ה-DDR2 יעבוד?

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by michaelsko,

שלום, אני רוצה לעשות משהו עם הלוח אם הישן שלי (AOPEN AK33) ולכן אני מחפש מעבד מסוג Athlon ThunderBird במהירות כלשהי, עדיף בסביבות 1.4G או קצת פחות. ראיתי שניתן לקנות DURON 1.3G אך אני רוצה שזאת תהיה האופציה האחרונה שלי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת T-BIRD או מישהו רוצה למכור לי אחד כזה, תכתבו לי למייל : michaelsko@bezeqint.net או תענו לי בפורום זה. תודה מראש, מיכאל.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by GeForce,

יש לי לוח אם של Chaintech הייתי רוצה לדעת אם יש לו עדכון ביוס. כרגע יש לי בעיה עם זכרונות של 256MB בעלי צד אחד. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  16. ברשותי 2 מחשבי IBM Lenovo 9637. אחד מהם עבד מצויין עם כרטיס מסך Pci-e Gforce 9500 1G. בשבוע שעבר התקלקל הכרטיס ובאיבורי שלחו אותו לתיקון/החלפה במסגרת האחריות והחליפו אותו לכרטיס חדש Gforce 9600GT 512M. אולם, בשני המחשבים הכרטיס כלל לא מזוהה. בדקתי באינטרטנט וגיליתי שהמחשב עובד על 800MHZ תדר זיכרון. ה-9500 עובד על 800 או 500 ו-128BIT ה-9600GT עובד על 900MHZ ו-256BIT מהי הסיבה שזה לא עובד ואיזה כרטיס אני צריך לדרוש כהחלפה/שידרוג ? לאיזה נתון צריך לשים לב ?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. שילמתי על טווינמוס TMD 50D והם הביאו לי 50B (גם עד שהביאו עברו שבועיים) מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by shayyzz,

אני מתלבט בין 2 לוחות אם שיעבדו אם Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB 1: Abit KN9 SLI KN9SLI 2: Gigabyte M59SLI-S4 AM2 GM59SLIS4 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. שלום לפני כשנה וחצי שדרגתי את המחשב, למפרט הבא: Psu - Enermax 350w GPU - 250gtx Mobo- M4N78PRO new RAM.. והרכיבים הישנים שנשארו הם: HDD- some old 140gb HDD.. Processor - Athlon 4800+ יש שתי טעויות שאני עכשיו יודע עליהן, שהן א. הספק לא מתאים בשיט למחשב (אין שום אחוזי בטחון. גם הבנתי שהספק הספק יורד עם השנים - על-כן, הוא כבר בכלל לא מתאים?) ב. הייתי צריך להחליף את ההארד דרייב, הוא כבר שחוק לגמרי. הבעיה הייתה שהייתי לחוץ מהלימודים, ולא היה לי זמן להחליף את ההארד דרייב. היו לי כלמיני קריסות מוזרות, ובסופו של דבר יצא שעבדתי בEEE PC שיש לנו.. (תנסו להריץ MATLAB על EEEPC ותדעו מה זה תסכול). עכשיו יש זמן ואני רוצה לתקן את המחשב. יש לי שתי שאלות מרכזיות: 1. הMOBO לא מגיב לUSB STI…

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  20. Started by W0lverine,

איזה חברה היום הכי כדאי לקנות, ולמה ? לצורך אוברקלוקינג או סתם למשתמש ביתי רגיל ואני מדבר על חברות סטנדרתיות שיש היום כמעט בכל חנות Micron Kingston GeIL GeIL Value GeIL Ultra שאין לי מושג מה ההבדל שלה מהדגמים הרגילים של GeIL Mushkin Samsung Twinmos מדובר על זכרונות 333-400 שכמובן הכי נמכרים היום בשוק בנפח של 512-156 מגה בייט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by rony1880,

היי יש לי 2 לוחות אם אחד G31 שבו הקירור של השיפ לא כל כך חם, אבל של הG41 ממש לוהט,כך זה אמור להיות? רוני

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by roma,

ידידה שליקנתה אותו(GA-7N400 PRO) ביחד עם מעבד AMD 1700+ איך הם יהיו ביחד? תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ilstockman,

יש לי CORE 2 DUO E6600 והעניין הוא שהוא מראה טמפרטורה ממש גבוה...65 מעלות בעבודה רגילה... מקודם היה אפילו 70 מעלות, אבל פתחתי את המחשב ניקיתי את המאורר של המעבד, ראיתי גם שהמשחה הטרמית די התיבשה אז שמתי משחה חדשה אבל עדין יש טמפרטורה ממש גבוה... יכול להיות שזה לא באמת והשבב בלוח אם דפוק? (יש לי ASUS P5B) וכן ניסתי כל מני תוכנות לבדיקת הטמפרטורה וכולם מראות אותו דבר (SPEED PAN, EVEREST וכו'). יש להדגיש שהמצב כבר די הרבה זמן... האם יש חשש לשריפת המעבד?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  24. שמתי לב לכך שבקונסולות PS2 יש אוגרים של 128 ביט (מעבד Emotion Engine או MIPS סדרה 4) בכל מקרה זה לא קשור לגישה לזכרון מכיוון שהPS2 נגש רק ל4 מגה של זכרון למיטב זכרוני ככה שאין ממש מה לעשות עם 128 ביט מהבחינה הזאתי. העלתי השערה שאולי זה קשור לעובדה שזה מעבד SIMD והאורך אוגר הגדול דרוש על מנת שיוכל לקבל 4 אופרנדים בדיוק של 32 ביט, אבל אני לא בטוח אם זה נכון ... מישהוא שיודע את זה יכול לבאר את העניין? ובבקשה אם אין לכם מושג אל תטעו, ועדיף גם לינק למקור מידע.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. דיווח חדש מספר לנו אודות ה-Skull Canyon, שיהיה מחשב ה-NUC העוצמתי ביותר עד כה עם ליבה גראפית מובנית מדגם ה-Iris Pro 580 אנחנו אוהבים מאוד את מחשבי ה-NUC של אינטל ואינספורהגילגולים והנגזרות שלהם, ובאופן כללי אוהבים מחשבים קומפקטיים שאפשר לשים כמעט בכל פינה בבית מבלי להתבייש או להסתבך – ועל כן יש לנו חיבה ועניין גם במיזם ה-Steam Machines הטרי של וואלב (שמנסה להפוך את המחשבים האישיים למכונות גיימינג סלוניות אשר יהיו טובות אפילו יותר מהפלייסטיישן והאקס בוקס). כעת, נראה כי לאינטל יש כוונה לנסות ולשלב בין שני הטרנדים האלו. לפי האתר fanlesstech שמתמחה בכל הנוגע למחשבים זעירים, בענקית השבבים מכינים מחשב NUC קומפקטי חדש שיענה לשם הקוד המחייב משהו Skull Canyon (הלוגו המוכ…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.