עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב, ברצוני לשפר את מערך הזכרונות שיש לי כיום. כיום יש לי זוג של CROASIR C4 PRO 800MHZ 2 GB ואני רוצה להוסיף עוד 2 gb של 4-4-4-12... ראיתי את הזכרון הזה במחיר לא רע.. השאלה אם הזכרונות הללו טובים ?? אם לאו - אנא המליצו לי על 2GB בתזמונים של 4-4-4-12 בבקשה תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הוכחות אם לינקים בבקשה! והאם זה נכון של SQ800 יש DUEL DDR יותר גבוה במגהרץ מ ASUS P4G8X ??? ??? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי כמה שאלות לקראת הקניה: 1. בהמשך לשאלות הקודמות שלי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178915.0 ), החלטתי ללכת על ה-D805. קראתי גם על ההמלצות לבצע על המעבד הזה OC , והשאלה היא - מה לגבי האחריות על הרכיבים במידה וביצעתי OC? מעבד, לוח אם, זכרונות... האם תיווצר בעיה כתוצאה מזה? 2. במידה ואבצע OC על ה-805D , ואקנה לוח אם בסדר גודל של עד 700 ש"ח, אילו זכרונות כדאי לקנות? מהירות, דגם... כמובן במחיר סביר (1G). 3. האם כיום כדאי לקנות סטיק אחד של 1G, או 2*512? אני חושב קצת קדימה , מצד אחד אולי אצטרך להרחיב זכרון יותר מהר ממה שחשבתי, מצד שני האם אפגע בביצועים אם לא אהיה עם 2*512? 4. שאלה לגבי ירידות מחירים - האם נכון שעוד כחודש צפויות ירידות מחירים נוס…

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  4. עם התקרבותו של תקן ה-USB 3.1 אל ידיו של הצרכן הממוצע, משיקה חברת ASRock שני כרטיסי החברה עם חיבורי התקן השונים, בנוסף ללוחות אם התומכים בגרסה חדשה זו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%97%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-asrock-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%94-%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חרשתי אל האתר שלכם ושלהם ולא מצאתי מישהוא יכול לתת לי לינק

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. מלבד ה SLI כ התכונות האחרות של ה NF4 U גם כן נכללות כמובן. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21520

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  7. מה עדיף ? (לוח האם הוא LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18G-Pro

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  8. שלום לכולם! בהקשר לדיון הנ"ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460782.new#new הבעיה היא: גם לאחר הביטול של בכרטיס המובנה(שזה בעצם העובדה שאני מכניס כרטיס גרפי ליציאה PCI_x4) עדין הוא מראה לי במערכת שניתנים לשימוש 3.87 GB בלבד מתוך 4GB האם ניתן לעשות משהוא לגבי הזכרונות.. :s05: תודה....

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום יש לי לפעמים מסכים כחולים סתם ככה בעבודה במחשב ואני חושב שזה בא מהזיכרונות , יש מצב צריך לעלות להם מתח ?? יכול להיות שזה הבעיה ??? הנה תמונה של המסך הכחול http://img513.imageshack.us/my.php?image=p1010147pp2.jpg אם אני יעלה מתח לזיכרונות (המחשב בחתימה) אז זה לא יפגע לי במערכת כאילו לעלות טיפה.. ? ( וחשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC לא למעבד או לזיכרונות פשוט אולי זה הבעיה שחסר מתח לזיכרונות ובגלל זה זה עושה לי מסכים כחולים) המתח סטוק של הזיכרונות זה 1.9~1.8 ואם ויצא שזה הבעיה.. מישהו יכול להגיד לי בערך איפה נמצאת האפשרות הזאת לעלות ת'מתח לזיכרונות. ???

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by CreativeX,

האם לוח האם Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P בא ביחד עם כרטיס קול מובנה? בpchardware לא מצויין שהוא בא עם זה, אבל לגרסה הפחות טובה, ה Gigabyte GA-8IP900 Intel 865P יש כרטיס קול מובנה, וזה נראה לי מוזר. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  11. ברצוני לקבל המלצה למעבד שהכי יתאים למע שלי במטרה לקבל את מיירב הביצועים לרבות מימוש OC , כמובן מבלי לסכן את החומרה מע' שלי כוללת: 1. לוח GA-965P-DS3 + קירור מעבד TUNIQ 2. זכרון 2G G.skill 667 cl-5 3 כ"מ: EVGA 8800gts SC 4. ספק: LIBERTY 400W 5. מארז: CM centurion 532 2x120mm מבחינתי יש כמה אופציות העומדות על הפרק למעבד החל מ-E4400 ועד ל-E6600: הבנתי שיש משמעות רבה לתדר הזיכרון ותדר המעבד, שאלתי מי מהם (בהינתן OC בטוח) יתן את מירב הביצועים קיבלתי כמה חוות דעת סותרות ואני מאוד מבולבל , אנא עזרתכם

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  12. Started by ccc,

הוא עוקף את האינטל פנטיום 1.8? כי שמעתי שזאת המהירות שהוא פועל בה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pc student,

אתם מכירים את הזכרון הזה עם הצ'יפים האדומים?שווה לי לכנות אותו?למה הוא רגיש?האם הוא טוב לאובר קלוק?המחיר הוא 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח של DFI NFORCE 3 וכדי לעבור את ה 3.15V לזיכרון צריך לעשות מוד לספק, בגלל שלא רציתי לוותר על האחריות קניתי בוסטר והרמתי את המתח של הזיכרון ל 3.6V והורדתי את המכפלה ל4 כדי שהמעבד לא יגביל אותי... העלתי את התדר לאט לאט והגעתי לתדר הזה בלי שגיאות ב MEMTEST וזה ניראה לי ממש אבל ממש לא הגיוני !!! :-X [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by יוספי,

יש לי מחשב נייד עם 4 גיגה אני משתמש בו לאינטרנט ואופיס יש מקרים שאני בודק ורואה שיש 3 גיגה בזיכרון תפוס האם ככה זה מאט את המחשב? או שאם זה לא ממש ב 3.7תפוס זה לא מאט כמה יעלה לי(אפילו מאייבי) להוסיף עוד 2 או 4 גיגה למחשב(חושב שיש לי חריץ הרחבה פנוי אחד) והאם זה קל להוסיף זיכרון? ואגב,מה הייחס (מבחינת מהירות)בין המעבד ובין הזיכרון? האם ההשפעה של הזיכרון גדולה יותר? תודה

• 33 תגובות
    • 5.7k צפיות
  16. יש לי שאלה יום לפני קניה של מחשב לאחי, השאלה היא אם ההבדל בין לוח GIGABYTE NF4 שמגיע עם PCIe לעומת NF3 שמגיע עם AGP משמעותי ? הוא מאוד לחוץ בכסף וההבדל הוא בערך 250 ש"ח בקומבינציה עם כרטיס מסך שיוצא גם כן יותר זול עבור סלוט AGP. 1. AGP יעלם בקרוב משוק הלוחות וכרטיסי המסך? הבעיה שלי היא עם הנושא הזה היא אם יתקלקל הכרטיס המסך בעתיד וכבר לא יהיו כרטיסי AGP, הוא יהיה בבעיה. 2. יש הבדלים בביצועים מעבר לסלוט של הכרטיס מסך? הלוחות המדוברים הם: Gigabyte GA-k8NF Gigabyte GA-K8NS שניהם בסלוט 939 של AMD64 צריך תשובה דחופה לגבי שתי השאלות תודה

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by Mortar,

http://www.3dgameman.com/vr/geil/golden_dragon_dc_pc3200/video_review.html אני מאוד אוהב את הביקורת של הקנדי השמנמן הזה והינה עוד ביקורת טובה מעניינת על הזכרות החדש של GEIL (ידעתם שזה חרמן בהולנדית?). בביקורת הוא הצליח להגיע איתם למהירות של 480MHZ ואני מזכיר שזה DDR400 , PC3200. הזכרון מיוצר גם בטכנולוגיה חדשה שאני לא ממש מבין בה אבל היא שומרת על הזכרון קר יותר ומפחיתה את ה"רעש" האלקטרו מגנטי שיוצר חום. רק לשם השוואה הזכרון DDR400 256MBX2 שמותאם לDUAL CHANNEL מבית CORSAIR עולה כ1066 שקלים +-, וה GOLDEN DRAGON החדש מבית GEIL שגם מותאם לDUAL וגם 256MBX2 וגם תיזמונים דיי נמוכים עם CAS2 עולה כ 750 שקל. נחמד ביותר, אני ממליץ מאוד לצפות בביקורת.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DaniB,

אהלן אנשים אני דניאל בן 16 מב"ש ומבין דבר או שנים (בלשון המעטה) במחשבים קניתי לפני שבועיים מחשב חדש לוח אם של אסוס P5VDC-MX עם בערך הכל מובנה עליו מישהו יכול להשיג לי ביקורת על הלוח אם הזה? שיהיה גם באנגלית תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by iakovl,

האם הזכרון מתאים ללוח? שמעתי על בעיות של תאימות בינהם

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by ROTCOR,

שאלה כללית האם למישהו יש מושג עם יש לוחות אם עם usb 3 ב Internal I/O Connectors תקן הusb 3 מתחיל לתפוס תאוצה וכיום יש די הרבה יצרניות מארזים ששמים usb 3 בfront panel אבל אין להן לאיפה להתחבר. לפי מה שאני יודע יצרניות לוחות האם שמים usb 3 רק בBack Panel Connectors האם אני טועה ? למישהו יש מושג אם בכלל יש לוח אם עם usb 3 Internal I/O Connectors תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by snsn_1,

יש לי מעבד 2.66 512K רציתי לדעת מה הטמפרטורה בשעה שהמחשב במאמץ ומה הטמפרטורה ללא מאמץ ????????????????? המעבד שלי מגיע לטמפרטורה של 55 מעלות השעת מאמץ האם זה נורמלי ???

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

האם נכונה השמועה כי המעבדים יהיו מוגנים ב-DRM?והאם יש אפשרות ללוח M2 לקבל מעבד 939?ואם כן האם ה-DDR2 יעבוד?

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by michaelsko,

שלום, אני רוצה לעשות משהו עם הלוח אם הישן שלי (AOPEN AK33) ולכן אני מחפש מעבד מסוג Athlon ThunderBird במהירות כלשהי, עדיף בסביבות 1.4G או קצת פחות. ראיתי שניתן לקנות DURON 1.3G אך אני רוצה שזאת תהיה האופציה האחרונה שלי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת T-BIRD או מישהו רוצה למכור לי אחד כזה, תכתבו לי למייל : michaelsko@bezeqint.net או תענו לי בפורום זה. תודה מראש, מיכאל.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by GeForce,

יש לי לוח אם של Chaintech הייתי רוצה לדעת אם יש לו עדכון ביוס. כרגע יש לי בעיה עם זכרונות של 256MB בעלי צד אחד. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים