מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
השאלה מופנת לשתי הגדמים DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D היבנתי שמתי ששמים שתי כרטיסי מסך אחד מהם עובד על 100% ושני עובד על 40% זה נכון? (ביגלל שזה 16X והשני 8X) והיבנתי שיצא 16X 16X אז הכרטיסים יעבדו על 100% שתיהם? ואם כן מתי?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מאמין שזה הפורום היחיד שאפשר לדבר על חומרה... אוקי כרגע יש לי מחשב דיי רע אטלון 3500+ 1.6GHZ, דדר1 2גיגה 667MHZ, רק הכרטיס מסך 8800GT וה2הארדיסקים של 3TB טובים. אז אחרי 5 שנים שאני עם המחשב למעלה אני רוצה לחליף כמה חלקים שהם הCPU, לוח האם והזיכרון. בחרתי בין החלקים הכי טובים: מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray זיכרון 8גיגה : 2x(2x2GB) Corsair Dominator TwinX CL5 ולוח אם: M3A79-T DELUXE AM2+, 790FX, DDR2 1066, Quad PCI-E 2.0, ATI CrossFireX אם תשימו לב ההמעבד הוא סוקט AM3 והלוח אם סוקט AM2+ ללא תמיכה בAM3 ככה שסביר להניח שאני יחליף את המעבד ל: Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm Tray הבדל קטן מאוד של 3.0 / 3.2.…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אחד עם CL2 ואחד עם CL2.5. הם יעבדו ביחד? מצטער על השאלה הנובית :-[
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
איך אני בודק כמה יש לי סך הכל??? איך אני יודע שהם ב DUEL-CHANNEL תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לפני שלוש שנים בערך עשיתי מחקר די רציני ואובססיבי על רכיבים למחשב עד שהחלטתי, קניתי, והרכבתי. היום השמות השתנו ובגלל שהמחשב הפעם (בניגוד לפעם קודמת) לא מיועד למשהו כל כך ספציפי לא השקעתי את אותו זמן. את הרוב החלטתי אבל יש כמה דברים שאיכשהו המוכר שכנע אותי, או שפשוט לא הייתי מודע. אלה רק כמה דברים קטנים בקשר למעבד וללוח האם. המחשב מיועד לדברים רגילים כמו אינטרנט וכו' אבל יש כמה תוכנות שאני משתמש שיכול להיות מעצבן אם הם טיפה איטיות. יש לי עוד זמן לשנות את דעתי תוך איזה יום יומיים (עד שזה מוכן). בהתחלה רציתי מעבד Core2 Duo E8400 אבל שוכנעתי שדגם E7200 יהיה מספיק וכמעט לא ארגיש בהבדל. ההפרש במחיר 200 ש"ח. האם יש טעם בכל זאת להתחרט ולקחת את ה-E8400? בקשר ללוח אם, הקייס שא…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי אני צריך זיכרונות ולא יודע איזה כדאי לי מבחינת ביצועים (ולא מחיר!) תודה רבה לכל המצביעים Install
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז ככה, רציתי לדעת איך הלוח הבא - AM2V890-VSTA AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E הוא טוב? לא עושה בעיות? יש המלצה ללוחות אחרים יותר טובים בתקציב? מה אתם אומרים על זה - M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E של חברת אסוס, עולה 550 ש"ח, אם התוספת שווה אז אני אוסיף. תודה מראש..
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האים מעבד 478 0.18 יעבוד על לוח תומך 0.13 478?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי ברצוני להחליף לוח אם אחר במחשב, עקב קבלים מנופחים, האם זה אפשרי בבית . רוני
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני בונה מחשב לעבודה משרדית: מעבד: AMD SEMPRON 3000 1.6GHz 256KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - SDA3000CNBOX - BOX ¤319 לוח אם: ASUS M2NPV-VM ¤546 דיסק קשיח: SAMSUNG 120GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤311 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK ¤263 זיכרון: SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤660 מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE ¤248 מקלדת: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD ¤89 עכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE WIN USB/PS2 EN/NL/FR/DE/EL HW CD w TILT WHL BLUE MNLMD - K80-00027 ¤211 רמקולים ואוזניות: LOGITECH R-20 ¤210 מחיר סופי: ¤2877 האם לדעתכם ההפרש (70 ש"ח) שווה את ההשקעה? הבנתי שלאסוס…
-
- 10 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בזה שאינטל משיקים ברבעון הקרוב את הi7 core =Nehalem החדשים ובהתחשב בזה שזה קודם כל הולך להוזיל משמעותית את שאר המוצרים הקיימים ושלפי מה שקראתי כולנו נצטרך להחליף לוחות אם (לטכולוגיה החדשה אין תאימות למה שקיים היום ) מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות את הלוח אמ הזה GA-P35C-DS3R בגלל שיש בו תמיכה DDR3.. http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2551 עכשיו העבודה DDR2 ביחד עם הDDR3 היא בסדר..? הלוח הזה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ראיתי באתר הזה ובעוד אתרים אחרים אנשים שכותבים שAMD טוב למשחקים ולמולטיטסקינג וINTEL טוב לקידוד ועריכה של סרטים ומוזיקה בעיקרון לגרפיקה אז רציתי לשאול שתי שאלות: 1)למה AMD טוב דווקא לזה וINTEL דווקא לגרפיקה ? 2)אם אני רוצה לקנות מחשב גם למשחקים וגם לגרפיקה מה עדיף AMD או INTEL?.. :-X
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין המעבד I-5-8250U לבין I-5-8350U? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני יודע שdxdiag דרך run נותן מפרט אבל הוא לא מספיק מדויק. אני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לי ואיזה מעבד (לבדוק שקיבלתי את מה שקניתי). איך אפשר לבדוק את זה?
-
- 3 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
need help finding optimal mobo for the hardcore overclocking of the singlecore AMD athlon 64 4000+ with 512Kb cache 90nm AM2 2600mhz necessary board equipment : 16x PCI Express slot preferrably 2 Parallel IDE connections but 1 will do preferably without integrated video/audio/network/SLI support but if necessary then ok high maximum selectable voltages in BIOS, high tested & known FSB frequency best version I know so far : Biostar TForce 570 U Deluxe but if you think it is better to go for socket 939 because it has better mobos for overclocking then what mobo is it ?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
^^ לא זה לא קשור לתמיכה טכנית נא לא להעביר- אני לא מחפש פיתרון לבעיה ^^ שלום לכולם.. אתמול קיבלתי את מסך המוות ולאחר שבדקתי את קובץ הDUMP גיליתי שזה כנראה בגלל memory corruption הפעלתי את המחשב מחדש עם דיסק של MEMTEST וגיליתי שגיאות בזיכרון. זה לא העניין. העניין הוא שזה כבר קרה. זה קרה בהתחלה כשקניתי את החלקים של המחשב והיו לי המון בעיות ובסוף גיליתי שגיאות בזיכרון, החנות החליפה לי אותם והמליצה בביוס לתת להם +0.2V וזה נפתר. עכשיו זה קרה שוב (ולא נגעתי במתחים של הזיכרון). שני דברים שמעצבנים אותי. 1, למה לעזאזל זה צריך לקרות? כאילו ואם הייתי רוצה לבצע OC (ואני אכן מתכנן כזה דבר) אז בטח הייתי מתחרפן? 2, האם יתכן שאלו זיכרונות בעייתיים באופן ספציפי? מישהו התנסה איתם? הנה קישו…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
לקחנו לביקורת את מה שמתיימר להיות מוצר ה-RGB המתקדם ביותר בעולם הזיכרון הדינאמי - ה-Vengeance Pro של Corsair, בתקן DDR4 כמובן. האם יש הצדקה למחיר? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
האתר X-bit labs מסב את תשומת ליבנו כי משפחת K10 באה כבר עם תמיכה בזכרון מסוג DDR3. באתר של AMD ובפרסומים השונים AMD מציגה רק תמיכה ב DDR2, אולם ממסמך טכני רשמי של החברה עולה כי בקר הזכרון החדש מסוגל לתמוך ב-DDR2 וב-DDR3. זה כמובן תלוי גם בתמיכת הלוח וה BIOS.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, יש נקודת טמפרטורה מסוימת שאם המעבד מגיע אליה אז הוא מוריד לעצמו את הביצועים או משהו כזה? אם אני מגיע ל-80 מעלות צלזיוס המעבד יהיה יותר איטי?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר למעלה מחצי שנה לקנות מחשב חדש אבל אני מנסה להיות כמה שיותר סבלני כדי לחכות לכל הדברים החדשים אבל עד מתי ??? המחשב שלי מתפגר מיום ליום (מעבד על 80c+ ,ארד-דיסק גוסס ,כבלים דפוקים ...) ראיתי שב newegg כבר מוכרים מחשבים כאלה אבל עדיין בתג מחיר גבוה , אז מתי אתם מעריכים שזה אמור להיגע לארץ במחיר הגיוני ? *לפני חודשיים שאלתי את אותה שאלה בערך וענו לי שבעוד חודשיים תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2165 האם הלוח אם הזה יעביר לי טוב את המפרט הבא?? GigaByte ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Box 4GB MEMOREY KINGSTON והאם יש לכם לוח אם מומלץ לרכיבים שלמעלה התקציב הוא עד 400 עדיפות לגג 330 תודה רבה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
https://wccftech.com/amd-zen-2-7nm-cpu-architecture-epyc-rome-and-ryzen-official/ היתה שמועה לכך שרצה בחודשים החולפים, אבל זו פעם ראשונה שיש שחרור מידע רשמי של AMD. שוב, בהנחה שלא מדובר בטעות או אי הבנת המידע, אז זה זה. ולכן מי שנמצא כרגע לפני רכישת מחשב, יעשה לעצמו טובה: שידחה אותה לפחות לתחילת 2019 עת תתבהר התמונה בנושא. שכן לקנות היום סוף 2018 מחדש חדש מבוסס 6/8 ליבות, כשכבר מחר בבוקר יהיה הסטנדרט החדש 16, תראה שטות במחשבה לאחור וזריקת כסף לפח.
-
- 90 תגובות
- 43.5k צפיות
- 1 follower
-