עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Miros,

מה יותר טוב בהשוואה ביניהם... לא המחיר.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, המפרט שלי זה לוח ASUS ROG Maximus XII Hero Z490 מעבד I9 10900K זכרון g.skill ddr4 trident-z 2x16gb 3600mhz כרטיס מסך ASUS ROG STRIX RTX 3080 TI המטרות שלי מהמחשב זה נטו גיימינג האם כדאי לשדרג ל12900K ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את כל הבאנדל הזה? תודה לכולם ושבוע טוב

3. Started by Snufkin,

לחבר שלי יש מחשב, שנקנה כדי להתנסות ב-OC. המעבד הוא מסוג AMD Athlon xp 2200 ומוגדר כ-0 עד 85 מעלות צ'ליוס. באיזה מעלות אפשר לעבוד איתו שזה יקרא נורמלי, כמה זה סביר ובאיזה טמפרטורה צריך להתחיל להגיד קדיש??

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by PCguy,

יש איזו שהיא תוכנה חינמית שבודקת תיזמונים? ואיזה תיזמון נחשב לטוב? אהה ו.... תיזמונים זה רק ל DUAL או לכל DDR ?

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by Director,

Intel VS AMD למחשב משרדי ? מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  6. בגדול, אני רוצה למקסם את מה שאפשר להוציא מהמחשב הישן הקיים שלי(ובעתיד ישמש כעמדה שנייה בבית להורים, הם לא צריכים הרבה) ללוח האם שלי, המקסימום שניתן להושיב עליו(לוח אינטל d845wn) הוא מעבד פנטיום 4, 2.4 גי'גה, 400 system frequnsy bus ו-512cach. ידידי המדופלמים, לדעתם, אם אני רוכש את המעבד הנ"ל מחנות, מה נחשב לדעתם מחיר סביר לקנייה? (אחרי ויכוח שנמשך עם מוכר בחנות, "הורדתי" אותו ל-300 שקל עבור המעבד הנ"ל, אני ממש ממש לא חושב שזה זול כל-כך. מצד שניה, הוא נורא קרוב לבית שלי וחנויות אחרות בשלב זה אין בנמצא) מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  7. היי, רכשתי לפני כשנתיים את הזיכרונות הללו בנפח 16GB - שני סטיקים של 8GB. Crucial Ballistix Desktop Gaming Memory Kit 3600MHZ CL16 אני מעוניין להרחיב ל-32 אבל לא ניתן להשיגם יותר. האם יש אפשרות לקנות זיכרונות מדגם שונה עם תזמון CL17 לעומת הנוכחיים שהם CL16? האם עלולה להיות בעיית תאימות?

8. לפי המאמר שקראתי AMD מתכננת להוציא את מעבד הברטון 4000 שיהיה מבוסס על ה-ATHLON XP, רק שהוא יהיה עם FSB 333, ויכיל 512kb זיכרון מטמון, וכנראה שהמהירות שלו תיהיה: 2600מה"צ, לפי התוכנה שיש לי שמחשבת את מהירות מעבדי הברטון הצפויים לפי הרייטינג שלהם. אז זה נכון? כי עם כן אני יחכה חודשיים ואני יקנה כבר כזה מעבד חזק. אגב המאמר בכתובת הבאה: (ישראלי שסקר את תחום המעבדים השולחניים). המאמר הכי טוב שראיתי על מעבדים תירדו בדף עד הסוף עד שתגיעו למתי כל מעבד יצא ויצא.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by kalda01,

יש לי כעת לוח MSI K8N PLATINUM צ'יפסט NFORCE3 מעבד AMD 64 2800 ו1GB DDR400. השימושים שלי הם בעיקר גלישה, ITUNES, והורדות עם UTORRENT. ללא משחקים. חלונות XP.SP3 הבעייה שברגע שאני פותח מספר TABים בדפדפן ולא משנה עם זה IE8 או FIREFOX, המחשב בדרך כלל ב100% CPU או שהדיסק טוחן כמו משוגע וכלום לא זז. עשיתי כבר TUNEUP ןDEFRAG ומה לא. כלום לא משפר את המצב. אין לי חשק להשקיע במחשב חדש וחשבתי לשדרג רק לוח מעבד וזכרונות ולהתקין חלומות 7 נקי. חשבתי ללכת על מעבד I3 ולוח MATX עם זכרונות DDR3. השאלה אם ניתן בכלל לשמר את יתר הרכיבים כמו מארז, ספק, וHD או שאני נלחם פה מלחמה אבודה. הדיסק הקיים הוא SATA 160GB והוא חצי ריק כי יש לי על הרשת 2.5 TB של שטחי איחסון. תודה מראש למייעצים

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by Impreza,

http://business.vsnl.com/ni2designs/backplane.jpg http://www.technoland.com/backplane/tl-bp06i.jpg http://sies.tjsys.co.jp/product/tj/board/jmb-picmg-atx/jmb-picmg-atx.jpg זה פשוט מתאם לעוד PCI ויציאות? יש לי אחד כזה רק בלי מולקס שאפשר לחבר אליו יש לו חיבור מוזר כמו שמחברים אל ISA אבל זה לא נכנס לשם, והחיבור גם לא של PCI, מישהו יודע לאן מחברים? וכמה דבר כזה שווה? יש לי כזה עם 3 יציאות PCI ו 3 ISA

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dennis14,

לא מזמן ראיתי שיצא הלוח - DFI RS482 INFINITY Socket 939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13145 לוח זה הוא לפי הבנתי המקביל ל - DFI NF4 ULTRA INFINITY . אז השאלה שלי היא: האם מישהו יודע אם הולך לצאת לוח של DFI עם צ'יפ של ATI Radeon Xpress ,המקביל ל - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by doronpascal,

שלום רב לכולם, שאלה קצת ביזארית, אך לפני שאני מבצע החלטות רציתי לשתף אתכם ואולי לקבל הצעות. ברשותי HTPC, ואני מעוניין שהוא ינגן קבצי Full HD מסוג MKV באופן מושלם ללא תקיעות. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: AMD 6000X2 Dual Core זיכרון: Corssair 2GB 800mhz כרטיס מסך: Leadtek 8600gts extreme האם המפרט הנ"ל יחזיק באופן ח-ל-ק 1080p MKV?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. שלום, יש ברשותי זכרון של 1066MHZ.. ואני רואה בביוס שזה מזוהה כ-800MHZ. האם זה עובד כ-1066MHZ או שיש איזה בעיה בפיצ'?

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by rann,

פתחתי עכשיו ת'קופסה וראיתי שעל הריבוע הקטן המעבד עצמו הכוונה , יש כמו סימן כזה של משחה טרמית בצורת ריבוע מזה יכול להיות? זה שומש בידי אדם ? או שזה מהמפעל בא אחרי בדיקות וזה.. אני לא יודע מה לעשות להחזיר או לא להחזיר אני בלחץ אטומי שראיתי את זה ??

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by SMSM,

מה ההגדרות זכרון האופטימליות בביוס ? כל ה BANK INTERLEAVE וכל הדברים האלה של ה 1T 3T וכו וכו' ...

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  16. אני מאד מתלבט .... אשמח לשמוע את דעתכם בנושא , אני צריך שהמחשב יהיה חזק ואמין. אני לא צריך אותו למשחקים והתקציב הכולל שלי הוא בסביבות 7000 . מישהו ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shut-nik,

שלום אני רוצה לקנות הארדיסק חדש 160gb 7200 maxtor יש לי לוח אם של chaintech 7vjl הגעתי לחנות ואיש המכירות אמר לי שהוא לא בטוח שההארדיסק החדש יעבוד עם הלוח הישן. מה אתם חושבים ? תודה.

• 8 תגובות
    • 527 צפיות
  18. שלום, יש לי לוח DFI NF4 ULTRA INFINITY, ושאני מפעיל את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו המטומטם של האינפיניטי ואני לא מספיק לראות את אם רשום שהזכרונות עובדים בDUAL CHANNEL... יש דרך לבטל את הלוגו הזה כדי שאני אוכל לראות אם הכל טוב עם הזכרונות?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by iveco,

התדרים בסיס של אינטל מאוד נמוכים 2.5GHZ והתדרים בסיס של AMD גבוהים משמעותית 3.5GHZ R5 וכו' השאלה אם זה לא פוגע בביצועים משחקים שהתדרים של אינטל הבסיס כל כך נמוכים ? יש מלא משחקים שאוהבים תדר גבוה

20. Started by avivboker,

שלום לכולם ליפני כמה חודשים נעזרתי פה בפורום לבניית מפרט למחשב חדש בכל המפרטים הוצע לי זיכרון 8 גיגה ונאמר לי שזה הרבה ומספיק לצרכים של היום-נכון להיום.. בסופו של דבר לקחתי זיכרון 16 גיגה ומאוד מרוצה מהמפרט בכללי... אבל אני שם לב שכמעט תמיד הזיכרון שלי על 50 אחוז ניצול אם הייתי מקשיב לעצות פה והייתי לוקח 8 הייתי תמיד על 90 או 100 אחוז?? או שמשהו לא בסדר אצלי במחשב..??

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by rabbit,

שמתי לב שבלוחות האמ(בחלקם) רשום שכדי לחבר 4 מודולים של זכרונות כולם צריכים להיות SS עכשיו הסתכלתי על הזכרונות g-skill ו ocz סתם שרירותי וראיתי שהם ds הבנתי שהסיבה שאי אפשר לחבר 4 DS היא משהו בצ'יפ(G43) השאלה שלי אם זה עיניין של עדכון של הביוס שיצא מתישהו ואז יהיה אפשר לחבר 4 מודולים DS או שאף פעם לא יהיה אפשר ויהיה צורך ב 4 מודולים של SS? בכל מקרה לא ראיתי זכרונות כאלה(SS).. למרות שאני מניח שיש..

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by POD,

שלום לכולם, 1)המליצו לי על הזיכרון הזה והבנתי שהוא באיכות דומה לזה של Kingstone, האם זה נכון? 2)שאלה יותר כללית, האם הפרמטר CL שעל הזיכרון הוא הקובע ביותר? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by taurus007,

יש לי מחשב 2.4C ASUS P4P800 FSB800 2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO פתחתי נושא אם כדאי לקנות כרטיס מסך או לא ואיזה לAGP שלי עכשיו רק לעזרה, איזה מעבד אוכל לקנות שהלוח שלי עדיין תומך בו(המקסימלי) וכמה הוא עולה ? וכמה זה ישפר את ביצועיי המחשב ? (אני כנראה אקנה מחשב חדש בשנה הקרובה אז גם ארצה לדעת אם זה שווה...)

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  24. הרכבתי את המפרט הבא למחשב HTPC שאני רוצה לקנות. רק רציתי לדעת מה אתם חושבים על השילוב והאם אני אוכל להשתמש בו כדי לנגן סרטי HD ברזולוציית 720P ו-1080i המפרט הוא: ======= מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz המחשב הזה מיועד רק לצפייה בתכנים בHD וגם קצת למוזיקה ואינטרנט והתקציב הוא עד 2000 שח (כולל הרדיסק, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומארז עם ספק כח) השאלה העיקרית שלי היא לגבי המעבד ולוח האם איך השילוב והאם הוא מספיק חזק אשמח גם לקבל הצעות ליעול או שינוי המפרט למערכת אינטל..

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.