עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kikkler,

מחפש לוח אם מבוסס (RDRAM (PC1066 ושתומך במעבדי אינטל עם 800MHz FSB לא הצלחתי למצוא אפילו אחד - למישהו בא לעזור ?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  2. היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש על בסיס צ'יפסט של P35 ומעבד E8XXX (עוד לא החלטתי איזה) התקציב שלי למעבד הוא 1000ש"ח פחות או יותר.. ולזיכרונות עד 500 ש"ח.. בעיקרון אני בטוח ילך על אחד המעבדים החדשים, רציתי ללכת על ה-E8400 אך לא בכל חנות הם מוכרים אותו בפחות מ-1000 ש"ח ובאלה שכן הוא עדיין לא במלאי ולא יודעים מתי הוא בדיוק יהיה. לכן חשבתי ללכת כבר על ה-E8200, שנמכר גם בפחות מאלפייה. הבנתי שחוץ מהמהירות שלו שהיא 2.66 הוא דומה בכל המובנים ל-E8400. השאלה שלי היא האם לטווח הארוך E8200 יספיק בדיוק כמו ה-E8400 ואני מדבר על לפחות עוד שנתיים..? לגבי זכרונות, אני לא מתכנן OC לטווח הקרוב, לגבי הכמות.. ראיתי כמה חנויות שמוכרות זכרונות של החברות Geil 2X2048 Dragon CL 5 במחיר של כ-450 ש"ח..…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99298 בלינק הנ"ל יש כמה מודים שאפשר לבצע בלוח אם הזה (תמיכה בקונרו, אופציות אוברקלוק וכו,,) אותי מעניין אם מישהו עשה את המוד של אופציות האוברקלוק ללוח שלו ואיך הוא עשה את זה בדיוק כי אני מפחד להשמיד את הלוח שלי תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by Yoram_gini,

היי האם זה אפשרי לקחת לאפטופ מבוסס אינטל דור 5, לנתק לו את המעבד, ולשים במקומו xeon E5 (וי3) ? אני לא מדבר כרגע על חשמל או על קירור שאפשר למצוא פתרונות יצירתיים. אני מדבר על היכולת של הווינדואוס לעלות ולעבוד. אני מאמין שיהיו בעיות bios או תאימות כלשהן, אבל לא מצאתי על זה חומר רישמי שיתן לי תשובה ברורה בעניין. אני רוצה לקנות באיביי את המעבד הזה ולהתקין אותו על מחשב נייד שאקנה במיוחד בשביל המטרה הזו. אשמח לארות בנושא. תודה ! ד"א לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לפורום מחשבים ניידים או לפורום מודינג... זה נוגע בכל הנושאים...

5. Started by integral,

ההמלצות של התוכנות של קופת חולים הן על אינטל. השאלה אם למישהו יש נסיון עם ה AMD? אני לא מבקש דעות. בבקשה רק למי שיש עובדות.

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  6. שלום לכולם, אתמול ערכתי preformance test של PASSMARK וקיבלתי בסוף ציון של 1158 במקום 3000+ [לפי האתר] בדקתי את פעילות המעבד בזמן הזה וגיליתי שבכלל ליבה אחת לא עובדת יש לי מעבד 4 ליבות AthlonII x4 630 2.8Ghz ולוח אם gigabyte GA-MA770T-UD3 http://img231.imageshack.us/i/52510814.jpg/ מישהו אמר לי שיכול להיות שבBIOS מוגדר מסיבה לא מובנת שליבה אחת לא תפעל, איפה אני יכול לשנות את זה או שאולי יש סיבה אחרת או דרך אחרת להיות בטוח אם מה שאמרתי נכון בבקשה עזרו לי, תודה.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  7. האם יש הבדל בין שני הלוחות ? נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט וראיתי רק הבדל שהDS3P תומך ב2 כרטיסי מסך יש עוד הבדל בין שני הלוחות ששווה השקעה של עוד 100-90 שקל ? יש הבדלים ביכולת הOC של הלוחות ? (ודרך אגב המעבד- e6600 ) תודה מראש ומצטער שאני מציף אותכם בהודעות בזמן האחרון

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by yossi555555,

זה הלוח שלי H67M-V של FOXCONN לינק לאתר היצרן http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000520 א. איזה סוג של זכרונות מתאימים לי ?? ב. במצב הנוכחי במפרט הקיים אם אני יוסיף עוד סטיק של 4GB זה יועיל לי במשהו? האם זה ישפר את ביצועי המחשב במשחקים? או במהיאות המחשב למשל בWINDOWS? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. במעבדי skylake שכבר יצאו עם המכפלה k ,רשום במפרט הטכני שלהם ddr4 2133 ואני מניחה שגם הדגמים הבאים הפחות יקרים מסדרה זו שייצאו אוטוטו, יכללו זאת.מה זה אומר ? שאם נקנה זכרון בתדר של יותר מזה 2800 , 3000 או 3400 ולוח האם כן תומך בזה אך המעבד לא, אז המחשב לא ינצל את זה אלא רק את 2133 ?

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by בלוסטון,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה.... דיסק קשיח: 80GB זכרון: 512MB/400 DDR לוח אם: SS939-2000/DDR1/SATA/AGP8 מעבד INTEL 2.8GH/755 CELEROM D מערכת הפעלה: XP אלה הדברים העיקריים.... אז איך המעבד??

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  11. Started by IL ORANGE,

ואם אפשר להסביר לי על כל סוג. תודה.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. ראיתי לדוגמא את לוח האם הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1789 ושמתי לב שיש לו רק 2 חריצי PCI לעומת 3 חריצי PCI-E, האם לסלוטים של ה PCI-E אפשר להכניס כל כרטיס שנכנס גם לסלוט של PCI רגיל?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by yanivma1,

שלום כולם, לפני כשנתיים רכשתי מערכת מחשב שהרכבתי לבד לפי המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 LGA1156. קישור ללוח אם באתר החברה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3242#sp מעבד: INTEL Core i5-760 2.8ghz quad-core (BX80605I5760) זכרון: G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL7 4GBRM כרטיס מסך: SAPPHIRE TOXIC Radeon HD 5850 1GB Video Card 100282TXSR דיסק קשיח: לפני כחצי שנה החלפתי לזה: Crucial 64GB M4 SSD SATA3 6Gbs - 2.5 in (CT064M4SSD2 לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את כמות הזכרון במחשב. מתוך 4 סלוטים יש לי כרגע 2 פנויים ו-2 עם הזכרון "המקורי" שקניתי עם המחשב. חשבתי לקנות את זה: G.Skill Ripjaws 4GB 2GBx2 DDR3-1600 F3-12800CL9D-4G…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. עדכון! אינטל העבירה את הפעילות שלה במקלט הבניין שבחיפה לפי דברי אתר נענע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by motifi,

המחיר של ה-Q6600 דומה ל-8400 ובסביבות ה-8200 אז במה לבחור ה- 8400 הוא 3 גיגה ה-6600 2.4 רוצה לעבוד רב הזמן ללא O.C רינדור חובבות ועוד ה-6600 פחות מ-1000 ש"ח ה-8400 פחות מ-1000 וה-8200 פחות מ-900 השוני הוא בליבות ובמהירות עזרתכם בבקשה ומהר

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by Galatz,

שלום לכולם, בהנחה ומתקינים זיכרונות SDRAM במהירות 133Mhz בלוח אם של 100Mhz בלבד, האם בהכרח יש סכנה ? האם המחשב לא יעבוד ? ואם כן יעבוד, האם הוא יעבוד חלק או עם איתחולים לא צפויים ? :-[ תודה לכל המשיבים.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by yz101,

שלום, יש לי במחשב 1GB זיכרון בDUAL CHANNEL המורכב משני סטיקים של 512. מסוג (המעבד הוא P4 2.8Ghz HT עם ליבת NORTHWOOD): יצרן: GEIL. סוג: PC3200 (200Mhz) CAS# Latency: 2.5 RAS# to CAS# Delay: 4 clocks RAS# precharge: 4 clocks Cycle Time (Tras): 8 clocks מעולם לא נתעוררו אילו שהן בעיות עם הזיכרון הנ"ל, אלא שהמחשב כבר בן 4 ו1GB של זיכרון זה כבר לא מה שהיה אז. קיבלתי סטיק של 256MB DDR400 (PC3200) CL 2.5 של חברת SAMSUNG. מאחר והזיכרון שלי עובד בDUAL CHANNEL, אני יודע שעם סטיק אחד אין לי מה לעשות בלוא הכי. אבל בכללי, מאחר והזיכרונות הם מקבילים של חברות אחרות, אם אקנה סטיק נוסף של 256MB בעל אותן ספסיפיקציות DDR400 (PC3200) CL2.5 האם עלולות להיות התנגשויות? והאם הסטיק השני (על אות…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by NOVA,

אהלן, אילו לוחות (עדיפות לASUS וGigaByte, פשוט כי הם שכיחים יותר) למעבד הנ"ל? זיכרון 2X2GB DDR 800 דרישות: לא מתוכנן OC FireWire Lan ללא גרפי מובנה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  19. אני מחפש לוח אם לAMD ברטון 2500. חשוב שיהיה עלוי את מירב הפיצ'רים ושיהיה עם אפשרות לOC. מחיר עד 1000 ש"ח. תודה. ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  20. קולין פרסיבל , איש אבטחה בFreeBSD מצא אקספלויט פנימי כנגד היישום הנוכחי של הHyper-Threading. הפגם, מאפשר חשיפה של אינפורמציה פנימית, כולל הרשאה למשתמש ללא גישות מיוחדות לגנוב את המפתח הסודי/ הRSA של המערכת. אדמיניסטרטורים של מערכות רבות משתמשים מומלצים בחוזקה לבטל את הHyper Threading מיד. הפגם משפיע על כל מערכות ההפעלה. קרדיט : http://kerneltrap.org/node/5103

21. יש לי כרגע E6600 והלוח שלי INTEL P965L אשר גם תומך במרובעי ליבה. אני מעריך שאני יכול למכור את המעבד בסביבות 800 שח כי יש עליו אחריות והכל ולקנות ב220$ את המעבד החדש. לא מתוכנן OC אבל הבנתי שאני חייב ספק של 600W לפחות בכדי להריץ את ה Q6600 ב 100%. האם כדאי למכור מעבד 1 ולקנות 1 אחר ועוד ספק שיעלה בסביבות 500שח נוספים או להשאר איתו? או, שכדאי לקנות ב 220$ ולמכור במחיר גבוה יותר בשביל הרווח? תודה.

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by popkorn,

אם יש לי שתי זכרונות אותה חברה אותו דגם אותו תדר אותו CL הכל רק שהם לא תאומים זתומרת אחד יוצר בדצמבר ואחד באפריל והמספר הסידורי שלהם שונה. זה משפיע על תפקוד הזכרונות והביצועים שלהם? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by maormark,

הלוח שלי הוא של MSI ולפי האתר שלהם הלוח אינו תומך את המעבד שנמצא עליו שהוא מסוג INTEL P4 PRESCOTT 2.8GHZ 800HZ נתוני הלוח: http://www.msi.com/index.php?func=prodcpusupport&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=4&prod_no=577#menu תמונה שצילמתי של מאפייני המערכת + CPUID + EVEREST http://maormark.webs.com/p4.JPG http://maormark.webs.com/P44.JPG האם הגיוני שהמעבד יעבוד על תדר נמוך יותר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by ohadedwi,

שלום רב קניתי מחשב לפני 3 חודשים, שמכיל מעבד Q6600 8M וכרטיס מסך 8800GT G92 512M ומשום מה המחשב מאד איטי כשאני לוחץ על ה-FireFox לוקח לו הרבה זמן לעלות וגם כשאני פותח סרט דרך ה BSplayer לוקח הרבה זמן עד שהוא נפתח תודה מראש הערה- לא יודע אם זה קשור במחשב התקנתי Utorren 1.7

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Gosha,

אהלן כיום יש לי 2 סטיקים ג'נריים של 256MB והגעתי לשלב שאני חייב סוף סוף לשדרג את המחשב. אז לפני שנה קניתי עוד סטיק של 512 מגה שגם הוא היה ג'נרי - השילוב הזה של 3 סטיקים מחברות ג'נריות שונות עשה בעיות למחשב והחזרתי את הסטיק לחנות. הפעם אני מתכוון לקחת את העסק ברצינות ולעבור עם איחור אופנתי לעידן ה-1GB, רק שאני לא יודע מה בדיוק לעשות. לפני האופציות הבאות: 1. לקנות 2 סטיקים של 512 מגה מחברה נורמלית ולזרוק את השתיים הג'נריים לקיבינימאט. זו האופציה המועדפת עלי. 2. לקנות סטיק אחד של ג'יגה ולזרוק את הג'נריים. הסטיק יעלה קצת יותר מ-2*256 אבל יהיו לי יותר אפשרויות שדרוג בעתיד. 3. לקנות סטיק של ג'יגה ולהוסיף אותו ל-2*256 הקיימים, וכך יהיו לי 1.5 ג'יגה (לא נראה לי שאני צריך). אבל נר…

• 3 תגובות
    • 449 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.