עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Charybdis,

השאלה היא בעצם מה ההבדל? למשל במעבד E8400 של אינטל. יש הבדל של כמעט 100 שח בין ה BOX ל TRAY אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by hkglh4,

http://tms.co.il/product/6091 מצויין בקישור 3 לוחות של GIGABYTE לא הבנתי בחלק של Features מה ההבדל בין GA-EX58-DS4 לשאר הלוחות

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  3. מעבדי ה-Athlon X2 יוצרים צוואר בקבוק לכרטיסי מסך בסדר גודל של 9800GT או אפילו HD4850? ואיך הם מבחינת OC?

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי את הנתונים של הזיכרונות הנ"ל, הם נראים ממש טוב (חוץ מהמחיר) השאלה היא האם כדאי

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by SuB,

NF7-V.2 VS. 8RDA מי מהלוחות יותר מוצלח ב-OC? התאכזבתי מאוד שאין ב-NF7 כרטיס רשת.. אני הולך לעשות בעתיד OC למעבד AMD 2100, ואחד מהלוחות ישמש לכך, לא OC גדול מאוד..

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by tuvia,

שלום. יש לי כרגע 256 ddr 400 ואני הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי עוד 256 מגה העסוקים העיקריים שלי במחשב הם וורקרפט ואינטרנט אפשר דומגא באחד מן הדברים שאני משתמש בהם.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by MasterGolfer,

אני מתלבט בין: ASUS P4S8D EPOX EP- 4PDA3I MSI 865PE NEO 2 PLS את אקח את אחד הלוחות האלה בטוח כמעט (זה לדודה שלי ). המחירים לא משנים לשאלה שלי גם. אם יש למישהו ידע מביקורות או משהו אז זה יעזור לי. והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי טוב מכל בחינה וסה'כ. תודה מראש :>

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  8. ....

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by עינב,

עד לפני שבוע המחשב שלי היה מותקן בו WIN XP הוא עשה בעיות של ריסטים ותקיעות .... פירמטי והתקנתי WIN98 , עכשיו הבעיה היא כזאת , הזיכרון שלי 256SDRAM לפי מה שרשום לי ב ADIA מנוצל מהזיכרון 255MB , זאת אומרת שלא נשאר לתוכניות כלום .... ??? מה ניתן לעשות כדיי לבדוק את הנושא ולשחרר זיכרון שתוכניות שעובדות ברקע יעבדו טוב ... ? ועוד בעיה נוספת , לפי מה שראיתי שרשום יש לי מתח במעבד של 1.7V מה עושים ... ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. Started by Impreza,

למה אין יותר מעבדים בסלוט 1? פעם אמרו לי עלויות וכל מיני דברים אבל לא קיבלתי תשובה סופית סתם מסקרן אותי כי יש לי אחד כזה של פנטיום 3 500MHZ ורציתי לדעת למה לא מייצרים מעבדים בשיטה הזאת

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by RoyShefy,

ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) The AI7 is the first motherboard with intelligent hardware monitoring: µGuru. Based on the 865PE chipset, the AI7 also comes with Game Accelerator, a BIOS tweak that allows users to increase their performance up to 30%. [PIV/DDR] מה הולך פה? ולמה זה עולה פחות מה IC7 שלי עם 30% שיפור בביצועים? מישהו יכול להסביר לי קצת?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  12. האם ניתן לדעת לפי WCPUID את סטפינג המעבד? כיוון שיש שם Model וStepping ID אבל ספרות ולא אותיות. האם ניתן לדעת דרך זה את סטפינג המעבד באותיות? (אולי דרך אתר כלשהו?)

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by feretory,

RDRAM לקחת או לברוח

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by jhony,

מהם ההבדלים העיקריים בין שני הכרטיסים האלו ובמה הם מתבטאים ? מבחינת תמיכה אוברקלוקינג הכל... בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by The_overclocker,

אובכן זאת שאלתי ; הסתכלתי על זכרונות מסויימים וראיתי שלייד כל זכרון יש מספר : 2100, 2700, 3200, מהם המספרים הללו ומה הם אומרים ?? יש לי עוד שאלה אם אפשר, מה זה OEM מה ומה זה שונה מ OEM שנמצא בכרטיס מסך ? תודה על התגובות וסליחה על הבורות

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  16. הלוח הוא Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2) . רשום שהוא תומך ב IEEE1394 , זה אותו דבר נכון? לגבי זיכרונות, אני רוצה 4 סטיקים.(4X256) איזה סוג מומלץ?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום לכולם... אני רוצה לדעת איזה זיכרונות יותר טובים, יותר מהירים ויותר איכותיים: GeIL Golden Dragon 1024MB PC3700 466Mhz (512 x 2) Premium CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3200 LL

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  18. זה דחוף. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  19. תכנסו בבקשה למפרט שלי. התקציב עומד כרגע על 300 ש"ח + - לרכישת 256 מגה נוספים של זיכרון. האם אצטרך PC2700 או PC3200 ? כרגע לא מתוכנן אוברקלוק, אבל בעוד כמה חודשים אני אשדרג ל +2500 Athlon (וגם אז לא בטוח שאעשה OC בגלל הלוח). בקיצור: איזה זכרונות, והאם באמת של טווינמוס ? (שימו לב מה מותקן אצלי כרגע) תודה רבה מראש HF

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by nadnad,

קניתי את המחשב שלי ביחד עם זה לפני שנה וחצי, ובדקתי ב My computer (דרך לחצן ימני) והמהירות הייתה 1500 משהו כזה (1.5 Ghz) לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בכרטיס מסך והחליפו לי אותו, ולפני כמה ימים אני בודק אותו דבר ב my computer ואני רואה שזה 1150 (1.15 Ghz) יכול להיות שהחליפו לי את המעבד? יכול להיות שזה השתנה כי היה לי 98 ועכשיו XP? יכול להיות שזה סתם בעיה? או שהחליפו לי מעבד בלי ידיעתי! תודה, יוני. ד"א מה המהירויות הרגילות של המעבד הזה? 1500? תודה לעונים. טוב עכשיו בדקתי באתרים וראיתי שזה 1500 ואצלי זה 1150... מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש ממקום מוכר. המעבד אמור להיות AMD XP 2000+ לוח אם GA-7AX Gigabyte זכרון 256 Mb עם DDR 333 אבל המהירות הנוכחית מוזרה. ה - FSB לא נכון, זה כבר ברור לי. המעבד שלי אמור לעבוד ב - FSB 266 Mhz , אבל זה נראה שהוא מקונפג ל - FSB 200 Mhz . אבל משום מה התוכנה גם לא זיהתה את המעבד, יכול להיות שזה מעבד אחר עם OC ?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. אני שואל בשביל חבר שקנה: AXP 2400+ EPOX 8RDA+ CROSAIR 400 MHZ CL2 ... הוא אומר שהזיכרונות הם על 266, והוא לא יודע מאיפה לשנות... אמרתי לו: "חפש בביוס זה 95% שם" והוא אמר שהוא לא מוצא... אז איפה זה????? בתודה MOOMOO

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by eddie_b,

מישהו יכול להסביר לי למה מקבילים ביצועי מעבדי האתלון למעבדי הפנטיום? כלומר,האם מעבד אתלון 3200 הוא גם מעבד פנטיום במהירות של 3200? האם מחירי האתלון נמוכים יותר ממחירי הפנטיום? תודה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by Demon-Slayer,

אני מאוד מעוניין לדעת מתי יצא המעבד הנ"ל וכמה הוא יעלה... (עברתי על מספר דיונים פה, ולא ראיתי שאלה דומה..)

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by Black Knight,

אחר צהריים טובים לכולם. בימים האחרונים שהסתובבתי בפורום שמתי לב שהרבה אנשים משתמשים במילה סוקט. אני רוצה לדעת אם יש כאן מישהו נדיב במיוחד ויוכל להסביר לי מה זה סוקט? מה ההבדלים בין כל סוקט וכו'? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים