עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by IlanF,

רשום עליו INTEL PENTIUM PRO והוא רחב וגדול יותר מהמעבדים האחרים שראיתי. יש לי גם לוח אם מתאים לו. מה אתם אומרים? נראה לי שזה מעבד ישן של שרת, אבל יכול ליהות שאני טועה

2. corsair cmx256a-27002pt לבין samsung ddr 333mhz (2700) האם יהיה בכלל הבדל ? אני מתכוון בנצ'מרקים כמו הבדל בפיסי מארק , 3D MARK ... תודה לכל העוזרים ד"א אם אני לא מתכנן O/C אז שווה לי להשקיע את ה100 ומשהו שקל הנוספים בזכרונות של קורסאייר ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם כפי שאתם רואים יש לי 256 RDRAM UNREAL II לא פועל מי-יודע-מה ולפי הרבה ת'רדים זה הRAM בלי קשר לUNREAL2 האם כדאי? יש שתי אופציות 256RDRAM שבסוגריים כתוב (128X2) שעולה 570 ש"ח [!] ואחד אחר שהוא 256 ובסוגריים (32BIT) וזה עולה 490 ש"ח [!] WTF ההבדל ומה הקטע של השחיטה הזאת למה זכרון כל-כך יקר?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. יש לי זיכרון מדגם , OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series ולאחר חיפוסים נועשים למצוא עוד סטיק מאותו דגם גם בחנויות וגם יד שניה (אפילו בחול), אבל לא הצלחתי למצוא את אותו דגם. האם אני ירגיש הבדל, והאם יש הבדל בסוג החברות של הצ'יפים? מישהו יודע איזה צ'יפים יש לRev 2 (ניסיתי להוציא את הצלעות קירור אבל לא הצלחתי), ואיזה יש לRev 3?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by MasterGal,

שלום חבר'ה, כולכם או רובכם, ממליצים בחום לקנות מעבדי AMD ולא INTEL, אני לא מיושן וחושב שבגלל שלINTEL יש שיווק טוב יותר אז צריך לקנות אותם, אבל השאלה שלי היא פשוטה: למישהו מכל אותם ממליצים יש באמת מעבד AMD64 שמותקן אצלו במחשב ויכול להבטיח לי עמידות כמו מעבדי INTEL (ואל זה אין וויכוח - אחריות לכל החיים....) אשמח לקבל תשובות.... ???

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by yvkr,

שלום לכולם, ברצוני לשאול מס' שאלות: 1. האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים פנטיום 4 1.8 ג'יגה לבין סלרון 2 ג'יגה עבור מחשב המיועד למשחקים? (ולא, אני לא פוסל AMD) 2. האם בלוח אם משולב המעבד מורכב בנפרד, או שניתן להפריד בינו לבין הלוח? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  7. אני לא יודע אם כדאי לקנות עכשיו לוח מבוסס ציפסט 965 ממש לפני שכל הציפסטים החדשים נכנסים לשוק מה לעשות?? חשוב לי שתהיה תמיכה במעבדים העתידיים של אינטל האם ייקח ללוחות החדשים יותר מחודש להגיע לארץ? האם הם יהיו משתלמים? שווה לחכות בכלל? (אני גם ככה רגיל לחכות כבר...)

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  8. היי האם ה250 שקל שווים את הפרש הביצועים בין: G.Skill EXTREME DDR PC4800 TCCD 1024MB-FR http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3538&catcode=498 לבין OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3411&catcode=278 תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  9. שלום . אני רוצה לקנות מעבד חדש כרגע זה המפרט שלי : E6400 MSI PLT CF 975X 4G ddr2 ocz 800mhz HD4850 HEC 550 אני רוצה לקנות מעבד חדש ושיהיה טוב לאובר קלוק כי אני מעוניין להתחיל באובר קלוק.. אז יש לי 2 שאלות.. איזה מעבד כדאי לקנות ? והאם הלוח אם הזה טוב לאובר קלוק וטוב בכללי? ואם לא למה אתם ממליצים להחליף?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by Lancer,

מישהו יכול לפרט לי קצת על התכונות של מעבד זה? יתרונות,חסרונות וכו.. והאם אפשר להשוות אותו לכפוליי הליבה כגון 4600+ או 4800+? תודה.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by spectrrum,

יש לי לוח של אינטל דגם (SANDUSKY) למי שכמיר,הבעיה היא שיש לי רק ג'יג זכרון שזה ממש מצחיק לימינו,עומד DDR2 במהירות 667,יש לי עוד 2 זכרונות של ג'יגה,כאשר אני מנסה להכניס אותם יש ציצפוי אזהרה והמחשב לא עולה, מה יכול להיות הבעיה? ואם זכרונות של 400 MHZ לא יכולים לעבוד ביחד עם זכרונות של 667 MHZ? או שואלי יש עוד איזושהיא סיבה?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by vourt,

לפני רכישה של לוח חדש, מתלבט בין 2 לוחות אלו של איביט : NF7-S Nforce 2 KV7 KT600 יש למישהו המלצה או נסיון עם לוחות אלו? האם בשביל להשתמש בDUAL DDR חייב לרכוש זיכרונות תואמים, או שאפשרי עם 2 סטיקים פשוטים של זיכרונות פשוטים להנות מDUAL DDR ? תודה! kfir@jesta.co.il

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by BeNzZy-BoY,

אני בהתחלה חשבתי שזה אומר את המהירות mhz של המעבד אבל מסתבר שטעיתי (או שאני חושב שטעיתי אבל אני טועה..חח התבלבלתי) אז בא תסבירו לי בבקשה מה אומר המספר על המעבדים של AMD לדוגמא : xp 2500 barton , בעיקרון הבנתי שהמהירות של המעבד הזה הוא 1800 mhz אז מה אומר המספר הזה ?!!?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by dancer,

מבקש חוות דעת על הלוח הנ"ל: GIGABYTE GA-MA69G-S3H (AM2 : דגם AMD690G_SB600 : לוח עם מבוסס מעבד FSB 2000Mt/s : מיהירות DDR2 DUAL 800MHZ X4 : יציאת SATA II RAID X4 : יציאת ATA133 X1 : יציאת FLOPY 1.44 X1 : יציאת PCI-Express X16 x1 : יציאת PCI-E X1 x3 : יציאת PCI-E X4 x1 : יציאת PCI x2 : יציאת USB 2.0 X10 : יציאת IEEE 1394 X2 : יציאת HyperTransport X5 : תמיכה ב DUAL CHANNEL DDR2 800MHZ : תמיכה ב SATA II : תמיכה ב DUAL CORE תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64BIT תמיכה במעבדים בטכנולוגיית כרטיס מסך משולב ATI RADEON X1250 256MB + HDMI (HDCP) כרטיס כול משולב REALTEL HD 7.1 CHANNEL + S/PDIF FULL SUPPORT BLU-RAY HD DVD PLAYBACK כרטיס רשת משולב REALTEK GIGABIT 100…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by lipa,

http://www.techspot.com/article/61-intel-p35-motherboard-roundup/

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום רציתי לשאול, מה יותר כדאי מבחינת זכרון בסכום של 4GB. האם 4 סטיקים של 1GB 800/1066MHZ יותר אפקטיבי מ- 2 סטיקים של 2BG 800/1066MHZ? הלוח שאני מתכננת לקנות GA-X48-DQ6, יחד עם המעבד Q9540. ועוד שאלה בבקשה, מה ההבדל בין ה-Q9450 ל-XEON 3550? מי מהם טוב יותר? יש להם את אותם נתונים למעט הסטפינג.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  18. שלום לכל הפורום, קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש, המחשב לפי מה שאמרו לי הוא מחשב טוב אבל יש לי כמה שאלות. קודם כל, המפרט: - מעבד: AMD 64bit 3200 939 - לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF-9 - זיכרונות: (Kingston 512MB DDR400 CL2.5 X2(1G השאלות שלי: 1. ניכנסתי לתוכנה המוכרת "aida32" והיא לא ממש זיהיתה לי את החלקים, אפשר להגיד אפילו שכמעט בכלל לא. מה הבעיה? יש עוד תוכנות שאפשר דרכם לדעת את הפרטים של המעכרת? אם כן, איזה? 2. אני מחפש תוכנה שתיתן לי נתונים גלובלים על המחשב כמו: סיבובי מאווררים, חום של המעבד, חום של זיכרונות RAM, חום של דיסק קשיח, חום של כ.מסך כל דבר אפשרי, ואם יש מאווררים במארז איך אפשר לדעת נתונים ללא התקן (בקר) נוסף? האם זה אפשרי? 3. האם יש אפשרות לעשות מין "תוספת" כזאת ע…

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by llliorrr,

AMD Phenom II X2 550 או AMD Phenom II X3 710? הלוח אם זה Gigabyte GA-MA770 וכרטיס מסך 4850

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  20. שלום. לחבר שלי יש לוח אם של INTEL מדגם Avalon D915GAV . דף עם הפירוט שלו פה: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d915gav/sb/CS-012066.htm במסגרת שדרוג המחשב שלו חשבתי שאולי כדאי לו לקנות 2 ג'יגה ראם במקום ה512 מגה שיש לו כרגע, אבל לפי הפירוט הבנתי שהלוח לא תומך בDDR2 (מה שהופך את העסק להרבה יותר יקר) יש משהו לעשות או שכדאי לרדת מהעניין? תודה.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by ronik56,

רציתי לקבל המלצה ללוח אם למעבד SB או IB, יכלול קירור MUGEN 3, והמטרה תהיה OC (או I5 2500K, או I5 3550K). אני רוצה לקנות את זה מNEW EGG, ורצוי שלא יעבור את ה-700 ש"ח. המטרה שלוח האם לא יגביל את ה-OC, אלא הקירור (מקווה למשהו בסביבות של 5GHZ ~ 4.7GHZ), ואם אפשר כמה שיותר לחסוך.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  22. שלום לכולם. אני בונה מחשב שאני רוצה לתרום שמבוסס על לוח אם בתושבת 1156 שקיבלתי. אשמח לקבל מעבד בתושבת הזו למי שיש מיותר ולא מעוניין בו. הודעות בפרטי בבקשה. תודה רבה לכולם.

23. Started by amit_amit,

שלום לכולם ראיתי ששני המעבדים הנ"ל לא חולקים אותה ליבה ה6400 משתמש בליבתAllendale וה6600 משתמש בליבתConroe ורציתי מה ההבדל בין הליבות ואיך זה מתבטא בביצועים עמית

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by ido-nava,

אני מנסה לעדכן את הביוס הישן שלי (שנת 03) שיש בלוח אם שלי מסוג P4P800 SE, וללא הצלחה ... ניסיתי את התוכנה ASUS UPDATE, ואי אפשר לעדכן דרכה היא מלאה בבאגים ... אחרכך הורדתי קובץ מהאתר של ASUS שאמור להיות ביוס בשם P4p8se08.rom ... ואין לי מושג איך להתקין אותו .. למישהו יש רעיון איך אני יוכל לעדכן תביוס שלי ??

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  25. אני רוצה לחבר למחשב ישן מאוד [בן 8 שנים] כרטיס מסך 430GT 1GB Point of view, אבל הלוח שלו זה ASUS P4PE והוא אפילו לא תומך בזיכרון DDR2 ??!!!! אז רציתי לדעת אם זה יעבוד... [דרך אגב אני מחליף גם ספק כוח.] תודה מראש [=

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים