עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש אותו בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3107

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by tal_levi1000,

קניתי לפני איזה חודש ומשהו מעבד AMD 64 3000+ WINCHESTER עם לוח של GIGABYTE NFORNCE3 לפני כמה ימים שמת לב שמאוורר של המעבד (סטוק) לא עובד הפעלתי את התוכנה של ניטור הטמפ' שהגיעה לי עם הלוח ולפי התוכנה כל פעם שהמעבד מגיע ל 45 הוא נדלק-מקרר את המעבד עד ל 37 ונכבה ואז עוד פעם נדלק ב 45 ונכבה ב 37 מה זה יכול להיות?? יש לי חבר שקנה את אותו מחבש כמו שלי (בדיוק אותם חלקים!!) ו גם לו זה קרה!! זה קורה לי ברגעים אלו ממש מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה בתודה טל

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  3. http://tms.co.il/product/1851 טובים ? או שאין עליהם המלצות טובות...?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by alextomin,

אהלן חברים תעזרו לי בבקשה לעשות סדר בבלדן לגבי הנתונים של הזכרונות. מה זה CL2 CL2.5 CL4? תזמונים: איך התזמונים משפיעים על הביצועים? איך לפרש את : 2-2-2-5 למשל? (מה כל אחד מן המספרים אומר?) תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by Dante_9,

אני מנסה להבין איזה לוח עדיף: ה- ASUS A8V Deluxe או ה- EP-8KDA3J

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by pringles,

חחחח איזה אחד חמור אמר לי לי ככה מה אמד זה דפוק וזה ביכלל טוב למישחקים?? או וינדוס?? חחחח קיצר הוא כזה בא אומר שאינטל זה הכי טוב ואין מה להתוכאך בטח יש לו מחשב מה מודעות האלה בעיתון ששם כתבו "מעבד אינטל פנטיום הכי טוב בעולם"!!!! ולוח אם מקצועי מקורי שמותאם לעבדה מקצועית חחח בטח גם זיכרון sdram וכרטיס מסך אוןבורד חחחחח איזה פוץ

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by timac,

מה הלוח אם הכי טוב בתקציב של 600-650 שקל מותאם לקונרו..?? הלוח לשימוש כללי בלי OC עדיפות למשחקים.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת איזה לוח אמ משתלם לי להביא אני צריך שיתמוך בזיכרון של 1333 mhz או של רק 800 mhz ורציתי לדעת האם כדאי לי להביא P45 או P43 והאם ההבדל של הביצועים כ"כ גדול ושווה תתוספת מחיר המחיר שאני מתכנן זה 400 - 600 ש"ח תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  9. Started by eddie_b,

מישהו יכול להסביר לי למה מקבילים ביצועי מעבדי האתלון למעבדי הפנטיום? כלומר,האם מעבד אתלון 3200 הוא גם מעבד פנטיום במהירות של 3200? האם מחירי האתלון נמוכים יותר ממחירי הפנטיום? תודה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by AMIT1024,

ראשית שלום לכוווווולס.....הרבה זמן לא הייתי כאן.....ובכן יש לי מספר שאלות .....יש לי כרגע מחשב שאני אתמקד רק בשילוש הקדוש..... מעבד 4800+ לא AM2 זיכרון GEIL 0NE 1GIGA כרטיס מסך LEADTEK 8600 ULTRA עכשיו שאלתי היא כזאת....האם לשדרג את המעבד הלוח והזיכרון לFX70/72 עם GIGA PQI 800MHZ ולהישאר על ה 6800U או.....שלהישאר עם המעבד הקיים להוסיף לו עוד GIGA (כלומר 2 GIGA)......ולקנות כרטיס 7950 GTX..... מה אתם אומרים חברים? ואם אני מחליט לשדרג את המעבד....האם ה FX72 מצדיק עוד 600 שקל? הבנתי שחוץ מהמגה הרצים הוא עם BUS יותר גדול....זה נכון?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by winil,

אם אני יחבר על הלוח הזה ‏EP45-DS3R s775 C2Q שני כרטיסי מסך מאותו דגם הם יעבדו לי ביחד?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  12. שלום חברים! מבקש המלצה לזכרונות DDR 400 Mhz, שיפעלו ב-Dual (בקיצור 2x512). לוח אם: Abit IS7-E מעבד: P4 2.8C מטרה: עבודה משרדית, משחקים, וכו'... אולי גם קצת OC בעתיד הרחוק יותר. תקציב: 600-700 ש"ח, לא להשתולל. בדקתי קצת ושמתי עין על Twinmos CL2.5. רציתי לדעת מה דעתכם, והאם יש המלצות נוספות.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by thebestof2005,

מה אתם אומרים על הלוח אם הזה למחשב שתפקידו העיקרי הוא לשימוש ביתי , בעיקר לגלישה באינטרנט. ASROCK AM2NF4G-SATA2 Socket AM2, DDRII 800 ועוד שאלה אם הכרטיס מסך המובנה שבו באמת שווה משהו... הכרטיס מסך הוא GEFORCE 6100 תודה לעונים..

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by gedalia,

אני בונה מחשב HTPC, ועמדתי לרכוש מעבד G620 עם לוח תומך SATA3 (יש לי כבר דיסק) וזכרון. במקום, הציעו לי שילוש עם מעבד A4-3400, בערך באותו מחיר. השימוש במחשב יהיה לצפיה בסרטים HD (לא BLURAY), אינטרנט ומשחקים לא גרפיים (HOYLE וכו'). האם המעבד הזה שווה ל-G620? בנוסף, הזכרון שהציעו לי הוא ללא HEATSINK. האם זה משפיע על הזכרון לאורך זמן? לא מתוכנן שום OC או שינוי במפרט הראשוני. תודה

15. מישהו יכול להגיד לי עם יש בכלל לוחות אם ש ל חברה בשם אוקטון או משהו כזה כיאיזה חנות מחשבים נתנה לי את השם הזה ואני לא מוצא את זה בשום מקום.................... הסוג שרשמו לי זה או ki8nfc או k8nfc (לא ממש הבנתי מה הוא רשם)

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. שלום חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב והוא רוצה להוסיף זכרון. הוא רוצה להוסיף זכרון תואם למה שיש לו עכשיו. איך אפשר לדעת אם הזכרון הוא 3200, 4000 או משהו אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  17. שלום רב אני מחפש לוח אם חזק ל gaming של אסוס או גיגבייט עד 1500 שקל! מה הלוח שהכי טוב היום בשוק ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  18. במהלך Q4 2021 או Q1 2022 מפתחת השבבים AMD מתכננת להשיק את הדור הבא של מעבדיה והמאיצים הגראפיים שלה על ליטוגפריה הבאה 5nm אצל TSMC, שיאפשרו תוספת של 84% טרנזיטורים באותו תא שטח. משמעו בעיקר בתחום ההאצה הגראפי, כמעט כפליים ביצועים לעומת הדור הקודם, כי אל לנו לשכוח שגם התדר עבודה שניתן להגיע עולה בהתאמה. מבחינת מעבדים, הדבר יאפשר הכפלת כמות הליבות במעבד חדש לעומת המעבד יוצא באותו גודל שבב. לאור נתונים אלו יש בהחלט מקום לאופטמיות זהירה לקראת לשנה הבאה. Zen4 ו- RDNA3 נראים מפתים מתמיד. הבעיה כנראה תהיה כמו היום, זמינות מוצרים בכמות מספקת אשר תענה על הבקוש בשוק. https://www.kitguru.net/components/cpu/christopher-nohall/tsm…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. יש לי מחשב P4 ולו 512MB ואני רוצה לשדרג , בכל אופן ראיתי בKSP שני סוגי זכרונות אחד אחד מסומן כCL2.5 והשני CL3 מה זה אומר ? ואיך אני יכול לדעת מה עובד על הלוח ASROCK שלי ?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by CoolOne,

בדף באתר של ASUS, כתוב: האם המעבד קונרוי לא נכלל ב-"next generation 65nm CPU"? ומה אומר ה-"Intel® 05B/ 05A and 04B/04A processors"? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by coral,

2 של 256mb, או אחד של 512 MB?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by yaron@,

מה ההבדלים בין לוח אםו GA945GS3וGigabyte ל - GA965GS3וGigabyte. אם אפשר לפרט יהיה נהדר. האם בשנייהם יהיה ניתן לשדרג למעבד מרובע ליבות? תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. Started by Parallel,

שלום אני עושה כרגע כמה סקירות כדי להגיע להחלטה בנוגע ללוח אם הלוח מיועד למעבד אינטל רוב הסיכויים שזה יהיה 2.4c חשוב מאוד שיהיה גם כרטיס רשת און בורד אני מתלבט בין abit{דרך אגב מה בנוגע לבעייה הזו עם הכרטיס קול האם היא נפתרה כבר}יש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם. לבין Epox EP-4PCA3I לבין Asus{דרך אגב מה אומרת האופציה של ה- vga בלוח p4p800VM}...התקציב הוא בסביבות ה800-900 ש"ח...ואני כן מעוניין ב-oc..כלומר אני לא בטוח שאני אכן יעשה את זה אבל כן הייתי רוצה שהאופציה הזו תהייה אפשרית וברמה בינונית פלוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by arielb1,

אני שוקל לקחת את אחד מהמעבדים הבאים רציתי לדעת האם ההדבל בינהם משמעותי? האם בהפעלת אפליקציות וישומים רבים במחשב יש הבדל גדול בין שני המעבדים האלה? יש לציין שאני לא מתכוון לעשות OC אז מה עדיף לי לקחת? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by YakiTraki,

האם כדאי ללכת על הבארטון בעל הקאש המוגדל ובעל באס של 333 מגהרץ או על הת'ורובראד בעל באס זהה ומחצית הקאש? איזה מהמעבדים יעניק ביצועים טובים יותר Overall? בבקשה, רק מי שבאמת מבין עניין יענה. תודה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים