עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למה הם משתווים מה זה בכלל המעבדים האלה? :s05:

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  2. לצערי נשרף לי הלוח אם ואני צריך לקנות חדש, את המפרט של המחשב אתם יכולים לראות בצד. ומפני שאני לא מבין בזה בגרוש אני צריך קצת ייעוץ. המחשב משמש אותי למשחקים, סתם גלישה ופוטושופ פה ושם... עדיף לרדת במחיר, אבל אם צריך אני מוכן להעלות קצת את התקציב. תודה

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by zolder,

לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 התקנתי את הדרייברים מהדיסק ועשיתי עידכון ל-SATA(מה זה בדיוק?) מהאתר של אסוס אבל נראה לי שה-USB לא מותקן. מה אני בדיוק אמור להוריד כי לא מצאתי?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by ronik56,

רציתי לקבל המלצה ללוח אם למעבד SB או IB, יכלול קירור MUGEN 3, והמטרה תהיה OC (או I5 2500K, או I5 3550K). אני רוצה לקנות את זה מNEW EGG, ורצוי שלא יעבור את ה-700 ש"ח. המטרה שלוח האם לא יגביל את ה-OC, אלא הקירור (מקווה למשהו בסביבות של 5GHZ ~ 4.7GHZ), ואם אפשר כמה שיותר לחסוך.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  5. Started by amit_amit,

שלום לכולם ראיתי ששני המעבדים הנ"ל לא חולקים אותה ליבה ה6400 משתמש בליבתAllendale וה6600 משתמש בליבתConroe ורציתי מה ההבדל בין הליבות ואיך זה מתבטא בביצועים עמית

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by Gil80,

אהלן. האם יש יתרון ל- triple channel DDR3 לעומת אותו סוג זיכרון ב- Dual Channel? הכוונה ביתרון זה מבחינת ביצועים. מהירות קריאה/כתיבה. אם בכלל קיים שיפור, האם הוא משמעותי/זניח, שווה השקעה בכזה מערך או לא?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by ido-nava,

אני מנסה לעדכן את הביוס הישן שלי (שנת 03) שיש בלוח אם שלי מסוג P4P800 SE, וללא הצלחה ... ניסיתי את התוכנה ASUS UPDATE, ואי אפשר לעדכן דרכה היא מלאה בבאגים ... אחרכך הורדתי קובץ מהאתר של ASUS שאמור להיות ביוס בשם P4p8se08.rom ... ואין לי מושג איך להתקין אותו .. למישהו יש רעיון איך אני יוכל לעדכן תביוס שלי ??

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by טל קורקוס,

יש עוד מה לעשות עם המעבד הזה ? יש לי אותו שווה להשקיע לוח אם בשבילו ? הוא ברמה של ATOM ?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by tuvia,

שלום. יש לי כרגע 256 ddr 400 ואני הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי עוד 256 מגה העסוקים העיקריים שלי במחשב הם וורקרפט ואינטרנט אפשר דומגא באחד מן הדברים שאני משתמש בהם.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  10. אשמח לעזרה בנושא. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3649 והאם כדאי להרים בביוס מ 800 ל 1000 שזה המקסימום שהוא נותן. המעבד ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  11. ראיתי אותו מופיע בnoacomp כדאי שיהיה להם חתיכת מלאי לפי כל המפרטי HTPC שראיתי כאן בזמן האחרון חחח

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by naorai,

יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1800 אני מחפש לוח אם חדש ותוספת זכרון של 256 או 512 מ"ב ב 1500 פלוס מינוס 200 שקל. אם יש הצעות משתלמות במיוחד עדיץ מהאינטרנט (אני מעדיץ להזמין מהבית).

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  13. יש אותו בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3107

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by tal_levi1000,

קניתי לפני איזה חודש ומשהו מעבד AMD 64 3000+ WINCHESTER עם לוח של GIGABYTE NFORNCE3 לפני כמה ימים שמת לב שמאוורר של המעבד (סטוק) לא עובד הפעלתי את התוכנה של ניטור הטמפ' שהגיעה לי עם הלוח ולפי התוכנה כל פעם שהמעבד מגיע ל 45 הוא נדלק-מקרר את המעבד עד ל 37 ונכבה ואז עוד פעם נדלק ב 45 ונכבה ב 37 מה זה יכול להיות?? יש לי חבר שקנה את אותו מחבש כמו שלי (בדיוק אותם חלקים!!) ו גם לו זה קרה!! זה קורה לי ברגעים אלו ממש מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה בתודה טל

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  15. http://tms.co.il/product/1851 טובים ? או שאין עליהם המלצות טובות...?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by or2077,

מנשמע? 8) אחרי הרבה זיבולי זבל שלי אליכם בקשר לקניית זיכרון של 1GB החלטתי שאני קונה 2GB כי החלטתי שיש לי מספיק כסף אז ראיתי שהלוח אם המעפן שלי: Intel Eatonville D915GEV הנה פרטים עליו http://www.comx-computers.co.za/specification-sheet.php?products=11939 קיצור גיליתי שהוא תומך רק 400MHZ ו533MHZ אז זה דיי משנה את הכל... ראיתי את הזכרון הזה של G.Skill http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 טיילתי קצת בפורום וראיתי שG.SKILL חברה דיי טובה אז סבבה עכשיו שאלות: 1)בשביל לא לקנות סתם אני צריך לדעת אם בטוח הזכרון יעבוד על הלוח אם, וצריך להזכיר שהוא דואל צ'אנל הזכרון 2) האם נועה מחשבים היא חנות אמינה ואני לא אדפק עם איזה חנות של מאותגרים שכלית תו…

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by alextomin,

אהלן חברים תעזרו לי בבקשה לעשות סדר בבלדן לגבי הנתונים של הזכרונות. מה זה CL2 CL2.5 CL4? תזמונים: איך התזמונים משפיעים על הביצועים? איך לפרש את : 2-2-2-5 למשל? (מה כל אחד מן המספרים אומר?) תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by Dante_9,

אני מנסה להבין איזה לוח עדיף: ה- ASUS A8V Deluxe או ה- EP-8KDA3J

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by shlomom,

מסתמן כי AMD בחרו לשווק את אחרון המעבדים בסדרת ה X2 שלהם ה 6400+ תחת השם Black Edition. זה אמור לבדל אותו מהסדרה ולתת לו יחוד מסוים. המעבד הוצג באירוע ביפן (Akiba) וישווק החל מה 20 באוגוסט כולל מלאי זמין בחנויות . המחיר עדיין לא נקבע. מקור: ידיעה מתורגמת מיפנית tcmagazine

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by pringles,

חחחח איזה אחד חמור אמר לי לי ככה מה אמד זה דפוק וזה ביכלל טוב למישחקים?? או וינדוס?? חחחח קיצר הוא כזה בא אומר שאינטל זה הכי טוב ואין מה להתוכאך בטח יש לו מחשב מה מודעות האלה בעיתון ששם כתבו "מעבד אינטל פנטיום הכי טוב בעולם"!!!! ולוח אם מקצועי מקורי שמותאם לעבדה מקצועית חחח בטח גם זיכרון sdram וכרטיס מסך אוןבורד חחחחח איזה פוץ

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by timac,

מה הלוח אם הכי טוב בתקציב של 600-650 שקל מותאם לקונרו..?? הלוח לשימוש כללי בלי OC עדיפות למשחקים.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת איזה לוח אמ משתלם לי להביא אני צריך שיתמוך בזיכרון של 1333 mhz או של רק 800 mhz ורציתי לדעת האם כדאי לי להביא P45 או P43 והאם ההבדל של הביצועים כ"כ גדול ושווה תתוספת מחיר המחיר שאני מתכנן זה 400 - 600 ש"ח תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. Started by eddie_b,

מישהו יכול להסביר לי למה מקבילים ביצועי מעבדי האתלון למעבדי הפנטיום? כלומר,האם מעבד אתלון 3200 הוא גם מעבד פנטיום במהירות של 3200? האם מחירי האתלון נמוכים יותר ממחירי הפנטיום? תודה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by pAnAhI,

ברשותי קיים מעבד E4500 על לוח של MSI 945GCM5 V2 עם OC ל 2.8... (אי אפשר להעלות מתחים זה זה הסוף...) חשבתי על לקנות E6300 + לוח אם טוב ל OC + קירור יעודי ולעשות איזה OC נחמד אבל אני לא יודע עד כמה אני ירגיש בשיפור... כרגע המעבד מסריח ב מולטי טסקינג אבל לא מקרטע כמעט בשום משחק... מה אתם אומרים? שווה לי המחיר של כל הבלאגן הזה והמאמץ הזה או שעדיף שאני אמתין? גם AMD יתקבל בברכה כי גם ככה אני מחליף לוח... (שיניתי לעברית )

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by clip99,

שלום , רציתי לדעת אם אפשר להתקין מודולים בתזמון CL9 ביחד עם מודולים CL7 על אותו לוח אם. יש לי לוח של ג'יגהבייט GA-H67M-UD2H , עם 2 מודולים בתזמון סי-אל-7 (7-7-7-21) של GSKILL , ואני רוצה לקנות 2 מודולים בתזמון סי-אל-9 (9-9-9-24) . אם זה אפשרי בטח התזמון הקובע יהיה האיטי יותר מבין 2 הסוגים מן הסתם , אך אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ואם המחשב יעבוד בכלל.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים