עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Doctor Ice,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם !! שמי DOCTOR ICE. לא מזמן קיבלתי לוח ASUS COMMANDO, ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק חזק ( 570 - 600 FSB ) . כרגע אני עם מעבד E6400 , ועם זיכרונות CORSAIR 8000UL-2*512 אין לי בעייה להגיע ל-FSB של 530 ~525 על אוויר (NINJA) בלי מודים עדיין . אבל מעל זה הלוח פשוט לא נדלק ואני חושב שהבעייה היא זיכרונות . (מתחים ניסיתי עד 1.6 למעבד , הורדת והוספת מתח ל-NB תזמונים 444-12.... 566-18 וכו'...) אני על אוויר והמעבד לא מתחמם מעל 63 בעומס (גם במתח 1.6) גם מתח לזיכרונות - עד 2.5 וולט לא עוזר (סוג הזיכרונות D9-DQT-BT3 .) בכל מקרה אני רוצה לקנות קיט של 2*1GB משהו טוב שיוכל לעשות 1200MH…

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by Quellious,

שלום, אתמול הרכבתי מחשב מבוסס athlon 3200+ עם לוח GA-K8NS. ב-BIOS הוא מציג טמפרטורה סבירה של המעבד, 44 מעלות, אבל ב-windows אני רואה 73 מעלות (!!), גם באברסט וגם ב-nvidia system utility. ה-easy tune שבא עם הלוח דווקא הראה טמפ' טובה אבל הפסיק לעבוד אחרי ה-restart הראשון (אין לי מושג למה). מישהו יודע איך לסדר את זה, כדי שבוינדוס אני אראה טמפ' נכונה, ולא דרך ה-easyTune ? אני לא רוצה להתחיל להריץ בדיקות עומס וכו' בלי לוודא שיש לי מודד טמפרטורות אמין. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  3. הלוח לפי המפרט שלו מיועד לעבודה עם זכרונות מסוג ddr2 האם בכל זאת הוא מסוגל לקלוט זיכרון מסוג ddr עד שיגיע בדואר זיכרון אחר ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. Started by iSolt,

הזמנתי עכשיו מאמזון RAM של 128GB ב1750 שקל שניה אחרי ההזמנה המחיר עלה ל2550 איך זה הגיוני? https://www.amazon.com/gp/product/B097RJ4CZS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1

5. Started by imac,

אני מחפש לוחות אם למארז הזה איזה יתאימו

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by salmonela,

הי, אני מנסה לבנות לעצמי מחשב משחקים חזק, כזה שגם יחזיק שנתיים לפחות. התלבטות הקשה שלי היא לגבי המעבד. האם לקנות AMD עם ליבה אחת חזקה, או ללכת על ה-Intel 920? או בכלל האם כדאי לחכות קצת ל-Intel Pentium-M , כי אחרי שהוא יצא ה- Pentium-D יהיה מיושן.... התקציב לא ממש בעייתי, אני רק רוצה להיות בטוח שאם אני משקיע 6000 ש"ח(920), קיבלתי מחשב הרבה יותר טוב בביצועים מאשר מחשב ב-4000 ש"ח (AMD 3200+ venice) . יש עצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by wollmann,

פתחתי היום את המחשב... ושמתי לב... אחרי שנה, שיש לי חיבור מולקס על הלוח ולא חיברתי שם כלום, אז חיברתי. עכשיו... השאלה שלי, בשביל מה המולקס הזה קיים? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by Lost Spirit,

במאפייני המערכת ניתן לראות שהמחשב מזהה 3GB, מצד שני יש את הגדרות של NVIDIA שמזהות 2GB ואילו task manager מזהה 3GB. מה קורה פה ולמה NVIDIA מזהה 2GB בלבד כאשר יש לי 3GB במחשב? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by amith1988,

יש לי בעיה. קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הזה ואני פשוט לא מצליח לחבר למחשב מקלט של WIFI כאילו או שהusb לא קולט או שהכרטיס רשת לא יודע לקלוט WIFI (חשבתי שזה דרייבר אבל התקנתי דרייבר שבא עם הדיסק של הלוח ולא עזר.. אולי אני לא יודע מה צריך לעשות כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייח?) יש מצב שמישהו פה יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב, המפרט שלי מימין, הגיע הזמן לשדרג שילוש, כל הזמן אמרתי כשאחד מהם ימות אני אחליף ואת האמת לא ציפיתי שיחזיקו מעמד 8 שנים, המעבד שלי הוא החולייה החלשה עכשיו ואני רוצה להחליף. המחשב משמש לכל מטרה, משחקים, סרטים, תכנות ומדי פעם עריכה, רוב זמני הפנוי הוא מולו וכנראה שיהיה גם OC. השילוש ישרת אותי כמה שיותר זמן, אז חשוב לי רכיבים איכותיים עם הטכנולוגיות הכי חדישות. חשבתי על המפרט הבא: 1. מעבד: Intel Core i7 4790K.. מישהו חושב שאני צריך ללכת על סוקט 2011? 2. מאורר: Scythe Kotetsu. הבנתי שיש לו יחס טוב מאוד בין שקט לביצועים. הצעות אחרות של מאוררים טובים ושקטים? ה U12P של Noctua עדיף עליו? 3. זיכרון: G.Skill TridentX 2X8GB 2400MHz CL10, יש מצב שאין לחנות CL10, שווה להתעקש א…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  11. פשוט הלוח אם נותן לי רק עד 533 אבל יש לי זיכרונות שמסוגלים ל800 מגההרץ... יהיה שיפור משמעותי במשחקים? תודה עוד שאלה בדרך...מתי יצאו הלוחות החדשים של amd שיתאימו לסוקט הבא שלהם? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by t_elad,

מה ההבדל תכל'ס ביניהם שאינטל הרבה יותר יקר ? והשאלה אם יש אחרים ברמה גבוהה או אפילו יותר במחיר של אינטל ? אם יש הצעות למחשב ממוצע של חברות אחרות רק שאני יבין או איזה השווהה בין אינטל לאחרים או מאמר אשמח לקבל ולקרוא . תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש הבדל משמעותי לאדם שמשתמש במחשב לצרכים משרדיים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אז ככה בגלל שהמשחקים FAR CRY 2 ו- GTA IV לא עובדים לי בגלל המעבד שלי: AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2800+ ראיתי בKSP את זה: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=447 הוא טוב בכלל? החלטתי לקנות מעבד עוד יומיים אני בתאילנד ואני רוצה לקנות שם בזול. רציתי לקבל המלצה ללוח אם שלי abit nf7-sl זה המפרט המלא של המחשב שלי:

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Arctic Silver's NEW Premium Silver Polysynthetic Thermal Compound: Arctic Silver 3. 3-gram( 1 cc. ) tube. Artic Silver -6$ GeIL DDR RAM 512MB PC-3500 433Hz ULTRA Platinum Specifications: Type:DDR 184 Pin Dimm Speed:433MHz CAS 2 6-3-3 1T Density:32x8 Voltage:2.6-3.1 Features: 6 Layer, Low Noise PCB Tin Coated Platinum Copper Heat Spreader with 3m Patened Thermal Tape-217$ ASUS A7V8X LAN, Firewire IEEE1394, Serial ATA w/ RAID DDR400 AMD Athlon/Athlon XP/Duron Socket A, Processor Mother Board -Retail-135$ AMD ATHLON XP 2400 /266 FSB PROCESSOR CPU- OEM -186$ SAPPHIRE RADEON 9700 PRO 128MB DDR TV/DVI 8X AGP RETAIL-325$ מה אתם אומרים?? צריך לציין שהשימוש העיקרי זה מש…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אהלן, יש לי מחשב זקן (בן 5+,p3 733),מצרף פרטים אודות לוח האם שבו,הזכרונות וכ"ו. (יודע שזה ארוך ומתנצל מראש. פשוט נראה לי שזה הכרחי) קבלו: Entire System Manufacturer : MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD Model : MS-6199 Version : 1.X System Mainboard Manufacturer : MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MP Support : No Model : MS-6199 (VT693) Version : 1.X BIOS ID : 01/01/2000-692-596-W977-2A6LGM4EC-00 Chipset : VIA VT82C693 Apollo Pro Plus Chipset Memory Controller Error Detection Method : None Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 4-way / 1-way Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 768MB Maximum Module …

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by sharmeiri,

יש לי מחשב עם מעבד AMD +3500 athlon תושבת AM2 לוח אם של gigabyte דגם: ga-m55sli-s4 . הבעיה היא שניסיתי להחליף מעבד ל 4600+X2 דואל קור ATHLON כי אני צריך מעבד חזק יותר( למטרת הרצת מכונות וירטואליות ) אבל כשהחלפתי למעבד 4600 +, הלוח השמיע ציפצופים והמסך לא נדלק. כבר עשיתי שדרוג לביוס והדגם של המעבד אמור להתאים,(לפי האתר של הלוח אם). גם חיברתי את המחבר של ספק הכח ללוח אם עם 24 מגעים, לפני כן זה היה מחובר רק ב 20 מגעים. אנה עיזרו תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by Michael_H,

תמיד רציתי לדעת מה מייצג המכפלה של המעבד... אני יודע שהמכפלה כפול הבאס תיתן לי את המהירות של המעבד, אבל מה מספר המכפלה בעצם אומר?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by fatNjazzy,

עם תמיכת DDR 400 DUAL ארבעה חריצים מינימום. PCI רגיל. ציפ' מתקדם. רצוי LAN ו SOUND על הלוח. אשמח לכמה המלצות. רק לידיעה, הולך לשים עליו 2.6 GHZ ו 256X2 במהירות 400 כרטיס טלויזיה WINFAST וכרטיס מסך 6600 GT 256 MB. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 643 צפיות
  20. איזה לוח אתם ממליצים למעבד E6600 או E6300 לא החלטתי בינהם. חשבתי על לוח 965LTCK LEMONT מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by Burkey,

יש לי שאלה קטנה. ידוע כי במערכת של 32 ביט, מומלץ לעבוד עם פחות מ - 3GB של זיכרון. מה קורה אם מתקינים 3GB, משתי בחינות: א. האם יכולות להיווצר אי אלו בעיות או חריגות של מערכת ההפעלה ( מסכים כחולים ) ב. או קיי, צריך פחות מ - 3GB, אם התקנתי 3GB, האם המחשב מנצל 2.9GB ( לדוגמא, ברור שלא את המספר הזה ), או רק 2GB ? בקיצור שאלה ב היא האם שווה לשים 3GB או להישאר עם 2 ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Greenburger,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב חדש בקרוב, ורציתי עזרה עם הלוח אם. עד היום הייתי קונה תמיד לוח אם פשוט ב- 250-300 ש"ח, כי בלוחות אם אני בור לחלוטין ואין לי מושג בכלל. השאלה שלי היא מה ההבדל בין לוח אם זול, לבין לוח אם יקר (למשל אחד כזה שעולה 1500 ש"ח), מלבד הכמות של חריצים להרחבה שיש? איך לוח אם יקר יותר ישפיע על הביצועים לעומת לוח זול יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by most,

כרגע יש לי amd athlon xp 2000 אם אני יקנה amd sempron 2800 256L2...יהיה שיפור? לפי מה שאני יודע ה-sempron הוא גירסה מוחלשת של athlon בגלל ה-L2 הנמוך שלו יחסית... האם בכל זאת שאני יחליף בינהם אני יראה שיפור ואם כן עד כמה הוא משמעותי? דרך אגב...רציתי לדעת מה זה palermo ???

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by alex125,

איפה אני מוצא את driver של לוח האם mpga-478 intel pentium4

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by I T Z I King,

אני קונה מחשב חדש והלוח שהזמנתי הוא ה ASUS A8N-E NF4. מצאתי לנכון לא לקחת לוח עם סלוט PCI-EX16 נוסף כיוון שאני לא מתכנן SLI. השאלה היא אם יכולים להיות שימושים נוספים לסלוט PCI-E X16 מעבר לשימושים של כרטיס מסך? מה שאומר שאולי לכרטיס מסך אני לא אצטרך אותו אבל לכרטיסים אחרים שיצאו בעתיד (אולי מודמים חדשים או לא יודע מה....) דווקא אני כן אצטרך ואז יקרה מצב שבגלל תוספת של 200 ש"ח שאני לא מוציא עכשיו על לוח עם שני סלוטים של PCI-E X16 אני אתקע מאוחר יותר. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים