מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
עד לפני כמה ימים היו למכירה באתר של הדובים מעבדי XP1700 בסטפינג JIUHB:0302, והתכוונתי לקנות אלא שביום שלישי הם פתאום נעלמו ובמקום זה מופיע באתר "סתם" מעבד XP1700 ללא ציון הסטפינג. כשהתקשרתי לשאול אמרו לי שכנראה שאין ליבואנים בארץ יותר את הסטפינג הזה. רציתי לשאול אם מישהו יודע על חנות אחרת בארץ שמחזיקה אותם (ושמתחייבת שהמעבדים שאני אזמין יהיו בדיוק מהסטפינג הזה) ? או שאולי נשאר לי רק לקנות בחו"ל (וגם שם המצב לא מי יודע מה)...
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי שניי סטיקים של CORSAIR PC3200C2 512MB השאלה היא על איזה מתח ברירת מחדל הם עובדים ואיזה תיזמונים אפשר להגיע איתם הכי גבוה ובאיזה מתח כמובן בבאס של 400. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני עכשיו בארה"ב ואני רוצה לקנות אחד מהלוחות הנ"ל! את האסוס אני יכול להשיג ב- 183$ שזה 805 ש"ח ואת האביט ב- 188$ שזה 827 ש"ח ההבדל ממש לא משמעותי ככה שאני צריך לבחור לפי מה שיותר טוב! בבקשה תנו לי תשובה חד משמעית!!! אני רוצה לוח טוב ושאני יוכל לעשות עליו ניסויים באוברקלוק אבל ל משהו רציני במיוחד! בתודה ניר -עריכה אני גם רוצה זכרונות חדשים אבל פה יש לי התלבטות גדולה! אני מתלבט אם לקבות שני סטיקים של Corsair XMS 3500 cas 2 256Kb או סטיק אחד של Corsair XMS 3500 cas2 512Mb בבקשה תנו תשובות הגיוניות!
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי 256 מגה של זיכרון SDRAM ולוח ASUSA7V133 שלא תומך בDDR...(נכון?) אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 מגה, אבל לפי החנויות שבדקתי(pch\zigzag) הזכרונות האלה מאד יקרים ועולים בין 220-350 ש"ח וDDR אפילו יותר זול מהם... אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות זכרון כזה בזול? כי הזכרון הזה שווה בלחץ 100 שקל לדעתי... (אני יודע שאסור להתעסק במכירות ישירות כאן בפורום, אבל אם מישהו מעוניין למכור לי זכרון כזה שירגיש חופשי לפנות אלי בפרטי). אני עדיין לא מעוניין לעשות את השדרוג הגדול למחשב, אבל אם אני אקנה DDR זה לא יהיה נמנע...
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום מישהו מוכן אולי להעלות מדריך כיצד לעדכן את הביוס בצורה שלא תהרוס את המחשב? ניכנסתי לאתר של גיגבייט הורדתי את העדכון ואני פשוט לא הבנתי איך אני עושה את העדכון. (זה חשוב לעדכן את הביוס מכיוון שאם העדכון הוא יידע איך לתקשר אם שאר הרכיבים במחשב ולזהות את כל המהירויות שיש בזיכרון ובכרטיסי מסך) תודה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היום רכשתי מחשב חדש והרכבתי לבד. הכול עובד מצוין והמחשב חזק מאד אבל... בתוכנה שאני מריץ Speccy או CPU-Z כל הפרטים נכונים וכפי שאני מצפה אבל בזיכרון רשום - 8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24) ואני קניתי - 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 DDR3 1600Mhz כלומר המהירות במקום 1600 מופיע 668... זה נכון? יכול להיות בעיה בזיכרון? אני לא מבין מה זה כל כך CL אז ההבדל לא נראה לי משמעותי אבל יכול להיות שזו גם בעיה? אודה לכם מאד.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש של אינטל מסדרת Dual core אז ראיתי את המעבד Intel Dual Core G640 שזה המפרט המקוצר שלו: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray זיכרון מטמון 3MB סוג אריזה Tray סוג ליבה Core i5/i7 1155 תושבת 1155 המעבד מתאים ללוח אם שלי בידיוק (תושבת 1155 , סוג ליבה Core i5/i7 1155) אבל אני רוצה לדעת עליו עוד מבחינת טמפרטורה אם הוא אמין וגו.... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מחשב נייח משרדי, די ישן. אני צריך זכרון RAM. האם הזכרון הבא מתאים עבור מחשב נייח (אני חושש שאזמין עבור לפטופ בטעות): תודה מראש! 8GB [2x4GB] Fully-Buffered FBDIMM Memory RAM Upgrade for the Dell PowerEdge 1950, 2900, 2950 Systems (DDR2-667, PC2-5300F, FBDIMM)
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
אני משפשף את עייני ולא מאמין. רשת ענקית מוכרת בארץ לוח אם בעייתי מידגם Gigabyte GA P35-DS3L גם בתוך מערכות מחשב וגם כרכיב בודד. הינה ציטוט מתוך כתבה שהייתה כאן בפורום ממש על הדגם הזה. "המקרה בו נחשפו הליקויים נוגע ללוח אם מדגם GA-P35-DS3 מבית Gigabyte, אשר נמצא כלא תקין ולאחר בדיקה מעמיקה הסתבר כי הוא אינו עומד בתקנות השונות, ואף לא עבר שום בדיקה של אחד מהגופים הנ"ל, למרות היותו נושא את ההטבעות של שני הגופים יחדיו." הציטוט נילקח מכאן http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ והמקור לכתבה נילקח מכאן http://www.dailytech.com/Wake+Up+America+Whos+Watching+out+for+EMI/article9052.htm הינה למשל מפרט שנמכר ברשת נכון להיום. Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למע…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ (אני רוצה להגיע ליותר) והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה. השאלה שלי היא מה כדי לי: כדי לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 1GB או 1 של 2GB מה מומלץ יותר?, של 800MHz, ושל איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מסיבות שמפורטות בת'רד הזה אני מחפש לוח אם שעונה לדרישות בכותרת שעולה כמה שפחות, יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה החלפתי מחשב, כאשר עברתי מלוח אם מאוד ישן של ASUS (מלפני 3 שנים וגם אז הוא היה בינונו), ללוח אם של GIGABYTE P31-S3G וממעבד intel pentium 3.00 mhz למעבד core 2 due E4600. ניסתי להתקין את ה- הארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, והבנתי שבגלל שה צ'יפסט שונה צריך לעשות ריפר למערכת ההפעלה. לא כל כך הצלחתי, בגלל שכשניסית הוא ביקש ממני adminstartive password ואין לי מושג. אני מפחד לפרמט את המחשב כי המערכת הפעלה שלי היא OEM ויתכן שהוא לא יתן לי להעלות אותה שוב עם צ'יפסט שונה. אנא המליצו לי מה לעשות. מנהלים אם זהלא הפורום המתאים (לי הוא היה נראה הכי מתאים), אנא הפנו אותי למתאים יותר באתר זה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עזבו כרגע את המחיר בצד כי את כל המעבדים הנ"ל אני משיג במחירים מאוד מוזלים כרגע. לצרכי משחקים, איזה מהמעבדים הבאים כדאי? QX6850 Q9300 Q6700 Q6600 או שפשוט עדיף להמשיך ולהתלבט בין ה-Q9450 ל-Q8500 (או שזה Q8400)? שוב, ללא כל התייסחות למחיר!
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד Sempron 64Bit AM2 3200 OEM. מישהו יודע אם מעבד כזה צריך קירור נפרד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש.. עם מעבד E8400 (הבנתי שעדיף להשקיע את ה 100 שקל של ה E8500 במשהו אחר כמו לוח אם) אני לא הולך לעשות OC בזמן הקרוב המחשב הזה אמור להיות לטווח ארוך (4 שנים) איזה חברה בעקרון עדיפה ASUS או GIGABYTE ואם יש לכם דגם זה מצוין.. תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מסתמן כי AMD בחרו לשווק את אחרון המעבדים בסדרת ה X2 שלהם ה 6400+ תחת השם Black Edition. זה אמור לבדל אותו מהסדרה ולתת לו יחוד מסוים. המעבד הוצג באירוע ביפן (Akiba) וישווק החל מה 20 באוגוסט כולל מלאי זמין בחנויות . המחיר עדיין לא נקבע. מקור: ידיעה מתורגמת מיפנית tcmagazine
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם..! אני חושב שאולי כדי לי לשדרג את המחשב הישן שלי שסתם יושב בבית חשבתי אולי להחליף לו מעבד/לוח אם/זכרון/ (לקנות) חשבתי על מעבד: Intel core 2 duo e4700 tray (אם) לוח אם: Gigabyte GA965GDS4 ו2 זיכרונות של: kingston DDR2 1024MB 533MHz CL4 מה אתם חושבים איך המחשב יהיה..?. תודה לעוזרים..!! nimrods[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 14:59:14 נוו מה אתם לא רוצים לעזור..?? מה אתם יבשים..?!?!? :'(
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1406&ProductName=GA-8PE667 אני רוצה לקנות ללוח הזה שני סטיקים של 1GB. שמתי לב שזכרונות High Density זולים יותר מזכרונות Low Density אך לא נתמכים בכל הלוחות. בחוברת של הלוח רשום שהוא תומך (512Mbit(16Mx8x4 וב (512Mbit(8Mx16x4 עריכה: לא משנה, קראתי דברים רעים זכרונות High Density אז אני הולך להזמין זכרונות רגילים. אפשר לנעול. תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד כמאה שקל בשביל CL4 במקום CL5. אני קונה שני סטיקים של 2GB של G.SKILL.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אני מנסה לעדכן את הביוס הישן שלי (שנת 03) שיש בלוח אם שלי מסוג P4P800 SE, וללא הצלחה ... ניסיתי את התוכנה ASUS UPDATE, ואי אפשר לעדכן דרכה היא מלאה בבאגים ... אחרכך הורדתי קובץ מהאתר של ASUS שאמור להיות ביוס בשם P4p8se08.rom ... ואין לי מושג איך להתקין אותו .. למישהו יש רעיון איך אני יוכל לעדכן תביוס שלי ??
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ע"י הוספת זיכרון נוסף. כרגע יש לי 256mb ddr266 . הייתי מעוניין להוסיף עוד 512mb והבנתי שהמהירות תשארנה 266mhz בכל מקרה. אני חשבתי לקחת כרטיס של twinmos ואני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory במחיר של 309 ש"ח Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory במחיר של 449 ש"ח ההבדל במחיר מאוד משמעותי ובאמת שלא הייתי רוצה להוציא כסף מיותר על דברים שאני לא צריך. הייתי רוצה לשאול את עצתכם, כמה האיכות משמעותית בין שני הכרטיסים וכמה זה מצדיק הפרש כה גדול. בנוסף הייתי רוצה לדעת, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה, מה זאת אומרת Based on Winbond Chipset CH5/BH5 ?(דבר זה נכתב על הכרטיס השני, היקר מבינהם). תודה רבה לכ…
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מתלבט בן : A8N-E עם ציפסט של nForce4 Ultra במחיר 650 ש"ח או A8V-E SE עם ציפסט של VIA K8T890 במחיר של 550 ש"ח שמעתי שללוח עם nForce4 Ultra יש בעיות של פליטת חום גבוהה אולי אני טועה חשוב לי בעיקר שיהיה אמין ויעבוד טוב בזה הרגע יש לי סמפרון 3000 939 ויותר מאוחר אני בונה על מעבדים כפולי ליבה
-
- 12 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/?10559 http://www.theinquirer.net/?article=30863 תיזהרו.....
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-