עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lyor,

איפה אני יכול למצוא את הלוח אם הזה? אני חיפשתי כמעת בכל אתר ישראלי. הייתי מאוד רוצה לדעת כמה הוא עולה (לפחות בערך) ואיפה אפשר להסיג אותו במחיר הכי נמוך?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 14:32:06 סליחה על הדבל פוסט אבל.. מישהו????אני ממש לא יודע מה לעשות

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  2. אשמח לעזרה בנושא. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3649 והאם כדאי להרים בביוס מ 800 ל 1000 שזה המקסימום שהוא נותן. המעבד ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by Radiusss,

איך זה : עכשיו יש לי מעבד INTEL 2.8 כרטיס מסך 6600GT AGP תקציב 800 שקל מעבד -http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2557 לוח אם - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3320 ביחד 860 לתשלום רגיל, לא מזומן... מה אתם אומרים, יפעל לי על הtextures על HIGH? ונגיד מקסימום גם איזה AA *4 חמוד כזה..? DXLEVEL 90 לסורס!

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by moshen1169,

1. איזה דגם הכי זול מבחינת עלות תועלת של ג'יגבייט שתומך במעבד של אייאםדי 720 ובג'י טי איקס 260?ואים יש יותר טוב מג'יגה בייט בטווח מחירים אז גם טוב ובנוסף שיתאים גם לשדרוג עתידי של המעבד? 2.איזה משחקים שיצאו עד עכשיו וגם בעתיד תומכים יותר משתי ליבות? 3.עד כמה אוברקלוק בצורה בטוחה ומבלי שיפגע בתוחלת חיים של המעבד 720 אפשרית(עד איזה תדר הכי בטוח)? 4.האם \Phenom II x4 Quad-Core 945 Socket AM3 3.0Ghz 45nm Tray עדיף על ה720? 5.האם עדיף ה Phenom II x4 Quad-Core 945 על ה955 יש ל955 תדירות של 3.2 וזיכרון מרמה שלישית ול945 יש 3.0

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. אני שואל את השאלה מכיוון שצץ לי לפעמים הצורך במחשב נייד לצורכי עבודה אבל מכיוון שהנייח שלי הוא וטרן BF2 בן 10+ שנים נראה שהוא יחליף גם אותו (לכן יש צורך בכרטיס מסך חזק) ונראה שבגזרת הנייחים AMD עושים לINTEL בצפר גם בנושא צריכת החשמל והיעילות לכן נראה לי מאוד הגיוני שRYZEN יגיעו גם לניידים. אשמח תובנות חכמי הפורום בנושא.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by lmlm,

כתבה מבית AnandTech על המוצרים העתיידים של AMD: -"שאנגאחי" -"מאניה" -"בולדוזר" -"Fusion" -"bobcat" -ציפטים חדשים הכוללים DDR3 ו PCIE2 (מענה לציפסטים הבאים של אנוידה? -R7XX -דמו של פאנום ב3Ghz לכתבה המלאה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3050&p=1

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש לי משהו מוזר במחשב עד לפני שבוע היה לי לוח של גיגבייט 875P שעשה לי קצת בעיות בהדלקה!כל בדיקה עם הלוח על הטמפ הראה 39 מעלות בזמן מנוחה! לאחר שלקחתע את הלוח לבדיקב נאמר לי שהלוח לא תקין והחליפו לי ללוח אחר 865G טוב הרכבתי אותו לבד וחבר שלי נתן לי משחה למעבד ארקטיק סילבר 5 לא האמנתי למראה עיני 22 מעלות על המעבד(לא פרסקוט)3G האם זה יכול להיות משהו נראה לי מוזר ויש חיישן על המעבד?????? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by urich,

אני רוצה לעשות פלאש לביוס שלי לגרסה האחרונה רק שאין לי כונן פלופי. האם ניתןן ליצור בוט דיסק על כונן usb והאם ניתן לעשות פלאש לביוס מכונן כזה (אם כן אני צריך לדעת איך אני הופך את הכונן usb הקטן לדיסקט בוט) האם ניתן להשתמש בכל כונן usb כולל flashdrive. בכל מקרה הלוח אם שלי תומך בבוט מusb כך שאני יכול להגדיר אותו ראשון לצורך עדכון הביוס.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  9. עד לפני כמה ימים היו למכירה באתר של הדובים מעבדי XP1700 בסטפינג JIUHB:0302, והתכוונתי לקנות אלא שביום שלישי הם פתאום נעלמו ובמקום זה מופיע באתר "סתם" מעבד XP1700 ללא ציון הסטפינג. כשהתקשרתי לשאול אמרו לי שכנראה שאין ליבואנים בארץ יותר את הסטפינג הזה. רציתי לשאול אם מישהו יודע על חנות אחרת בארץ שמחזיקה אותם (ושמתחייבת שהמעבדים שאני אזמין יהיו בדיוק מהסטפינג הזה) ? או שאולי נשאר לי רק לקנות בחו"ל (וגם שם המצב לא מי יודע מה)...

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  10. יש לי לוח עם בעיה כזאת: הפלסטיק השחור שמחזיר את הקירור(TR2) נשבר בחלק של הפינים. ראיתי שהפלסטיק מחובר ב2 ברגים, סימן שניתן להוריד אותו. האם אוכל להחליף אותו, או שאפשר לומר שלום ללוח? :-[

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by Deddy,

בזיגזג יש שני לוחות של Gigabyte לסוקט 939 (שני הנ"ל מן הסתם...) מה ההבדלים בינהם? שווה להוסיף את הכסף לUltra? אין לי בעיה להוסיף את הכסף אבל אין הבדל גדול אז עדיף לשים את הכסף בכרטיס מסך למשל... Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 793.92 ש"ח Gigabyte GA-K8NS-939 539.93 ש"ח או שעדיף את הav8? ABIT AV8-3RD EYE 939 K8T800 Pro 740.02 ש"ח

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by taltol,

נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. כמו בכותרת, רציתי לדעת: עבור HTPC (מוזיקה, וסרטי BluRay ברזולוציות של 1080p), מה יהיה עדיף - מרובע ליבה איטי יותר (ה- 9150e) או כפול-ליבה מהיר יותר (E7300/E7400). בכלל, רציתי לדעת איזו פלטפורמה עדיפה ל- HTPC, זו של אינטל או זה של AMD.... פליטת החום היא גם שיקול כמובן. תודה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by Screw_Master,

אז ככה , אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב שמתוכנן למשחקים ולאוברקלוק שיבוסס על THERMALTAKE BIG TYPHOON VX , חשבתי לבסס את מפרט על הלוח בכותרת , אבל עכשיו התגלו איתו בעיות התחממות של הצ'יפסט , מכייוון שאני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מאווררים , אני מבקש המלצה ללוח אם שייתן לי אוברקלוק טוב למעבד INTEL CORE 2 DOU E6300 או E6400 , בשילוב עם הזכרונות G.SKILL DDR II 800MHZ PC6400 CL-5 2GB DUAL CHANNEL KIT , ולא ייתחמם יותא מדיי אבל עדיין ייתן לי אוברקלוק יפה

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by yoav9,

ככל הנראה, לאחר שבהתחלה סירבתי להאמין, כנראה הלוח הזה הוא חתיכת חר* על מקל... תראו בעצמם באוברקלוקרז כנראה שאני לא יקנה אותו...

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by asher666,

שלום , ברשותי מחשב חביב בן 4.5 שנים ,עם לוח אם msi K8n daimond וספק כח שרשום עליו ATX 12 V כרטיס המסך שלי התקלקל. ברצוני לדעת האם קיימים כיום כרטיסי מסך חדשים התואמים ללוח האם הנ"ל ,וכן האם ניתן לשדרג את המעבד ואת הזיכרון. תודה רבה ,אשר

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by the_big,

PC PARTNER VIA PM800PRO DDR II CORE 2 DUO + LAN

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by athi,

הוא טוב למישחקים כבדים? ga-m55sli-s4

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by SilverCivic,

אהלן , שהסתכלתי היום מאחורי המחשב ראיתי יציאה דיי מוזרה , יש לה מין מכסה שכזה ובפנים יש בו מנורה אדומה.. תמונות להמחשה: http://img49.exs.cx/img49/3853/aut08743sl.jpg המכסה עצמו : http://img236.exs.cx/img236/3683/aut08765uc.jpg מה שבפנים : http://img236.exs.cx/img236/3630/aut08772wz.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by firemebad,

מהו מינמום המעבד שאני יכול להרכיב עם כרטיס מסך 8800 GT מבלי שהמעבד יהווה צאוור בקבוק ובכמה שפחות כסף ? חשבתי על E4600 או E7200 או E6550 עם עדיפות למעבד שעומד בתנאי הזה ועולה פחות. ומי יותר טוב 6550 או 7200 ?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by idofr,

הי אנשים שמעו אני צריך לוח אם באיזור ה 500 ש"ח +\- אתם יודעים עם צ'יפ של NVIDIA VGA על הלוח S-ATA, אם אפשר אז יותר מ2 יציאות USB כרטיס קול 5.1 ו DUAL DDR לא חייב כרטיס רשת תודה רבה למי שמוצא ולכול מי שמחפש

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים בעיקר-כולל אמולטורים שדורשים מעבד חזק רציתי לדעת קודם כל אם מספיק זכרון 4 גיגה-יספיק לשנים הקרובות ? או שכבר לקנות 6 והאם עדיף מעבד AMD או INTEL ? איזה גם מתחמם פחות ? תודה מראש גיל

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  23. אני מתלבט בן : A8N-E עם ציפסט של nForce4 Ultra במחיר 650 ש"ח או A8V-E SE עם ציפסט של VIA K8T890 במחיר של 550 ש"ח שמעתי שללוח עם nForce4 Ultra יש בעיות של פליטת חום גבוהה אולי אני טועה חשוב לי בעיקר שיהיה אמין ויעבוד טוב בזה הרגע יש לי סמפרון 3000 939 ויותר מאוחר אני בונה על מעבדים כפולי ליבה

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  24. זה דחוף. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכולם..! אני חושב שאולי כדי לי לשדרג את המחשב הישן שלי שסתם יושב בבית חשבתי אולי להחליף לו מעבד/לוח אם/זכרון/ (לקנות) חשבתי על מעבד: Intel core 2 duo e4700 tray (אם) לוח אם: Gigabyte GA965GDS4 ו2 זיכרונות של: kingston DDR2 1024MB 533MHz CL4 מה אתם חושבים איך המחשב יהיה..?. תודה לעוזרים..!! nimrods[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 14:59:14 נוו מה אתם לא רוצים לעזור..?? מה אתם יבשים..?!?!? :'(

• 2 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.