עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nadnad,

קניתי את המחשב שלי ביחד עם זה לפני שנה וחצי, ובדקתי ב My computer (דרך לחצן ימני) והמהירות הייתה 1500 משהו כזה (1.5 Ghz) לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בכרטיס מסך והחליפו לי אותו, ולפני כמה ימים אני בודק אותו דבר ב my computer ואני רואה שזה 1150 (1.15 Ghz) יכול להיות שהחליפו לי את המעבד? יכול להיות שזה השתנה כי היה לי 98 ועכשיו XP? יכול להיות שזה סתם בעיה? או שהחליפו לי מעבד בלי ידיעתי! תודה, יוני. ד"א מה המהירויות הרגילות של המעבד הזה? 1500? תודה לעונים. טוב עכשיו בדקתי באתרים וראיתי שזה 1500 ואצלי זה 1150... מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by Or ei,

חוץ מהבקר רייד השני איזה עוד הבדלים יש בניהם ?

3. Started by nnfyrbsnss,

אולי לא הבנתם את השאלה איזה דברים יש בו , וכמה זאת אומרת כמה USB כמה PCI-E כמה סוקטים לDDR2 וכו' ,תודה לעוזרים! עריכה: מצאתי כבר הנה: CPU Intel® Quad-core CPU Ready LGA775 socket for Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo / Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06B processors Intel® Hyper-Threading Technology ready * Refer to www.asus.comfor Intel CPU support list * Please update the latest BIOS to support Intel Quad-core CPU Chipset Intel® P965 / ICH8 with Intel® Fast Memory Access Technology Front Side Bus 1066 / 800 / 533 MHz Memory 4 x DIMM, max. 8GB, DDR2 800 / 667 / 533 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual cha…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by The_overclocker,

הלוח שלי (EPOX 8KDA3J( עשה בעיות, קראתי שאת חלקן עדכון הBIOS אמור לפתור. עדכנתי אותו, וכשאני מפעיל את המחשב מופיעה מולי הודעה עם הBootBlock V1.0. בעקרון זה נועד על מנת לתקן מצב כמו שיש לי עכשיו, ולשחזר BIOS שנדפק מעדכון. הבעיה היא שזה לא עובד. ככל הנראה בגלל שהוא נדפק ממש חזק, ולכן לא מגיב לשום דבר. מה אני יכול לעשות עכשיו ? הרי אין אחריות על זה והם לא יחליפו לי. יש אולי איזו חנות\אדם שיכול לעזור לי לעשות Hotflash ?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  5. שימו לב לזה! - http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7255&Itemid=35 הסבר: ערכת השבבים היקרה של אינטל למעבדי ה NEHALEM היא ה BLOOMFIELD , אינטל רוצה לאפשר המהרה רק לצרכנים אשר ירכשו את ערכת השבבים היקרה ולכן אינטל הכניסה במעבדי ה-NEHALEM שעון PLL ובמקביל בלוח האם שעון נוסף , כך שאם השעון החיצוני והשעון הפנימי לא עובדים באותו תדר , הרי שהמעבד יעבוד במהירות הרגילה שלו , ללא שום המהרה. סיכום: אינטל הולכת להפסיד בקטנה עקב מהלך זה!,כל המשתמשים ''הביתיים'' המעוניינים ב''אוברקלוק למחצה''/המהרה ''בקטנה'' לא ילכו לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל הלוח שאינטל תשים בו את שעון ה-PLL. לפי דעתי - AMD - זה הזמן לנקום!,אחרי מהלך כזה מצד אינטל (לא שהוא …

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by אור כהן,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש לוח אם למעבד E2160 לOC גבוהה. רצוי שללוח אם יהיו 6 חיבורי SATA, וFIREWIRE חיצוני. אם יש לו ESATA זה יתרון. הייתי מעוניין לדעת מה הלוח הכי משתלם, וטוב לדרישות הנ"ל. שמתי עיין בינתיים על הלוח הזה: http://tms.co.il/product/3669 והזה http://www.skypc.co.il/sg_product~BLKDP35DPM~10~0.htm אגב איך שיפור הביצועים בOC בP35 ל965, הוא מורגש?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:49:46 מישהו?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  7. Started by Sharon_B,

שלום. קראתי איפשהו ביש מעבדים שיש בהם ליבות רדומות. יש ברשותי מעבד E8400. האם למעבד זה יש ליבות רדומות שאפשר להעיר? איך בודקים את זה? תודה לעונים, שרון.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. בלוח אם P8H67-M LX B3 של אסוס כתוב שם באודיו שהוא תומך ב8 ערוצים. ובכוכבית שם נכתב : *1: Use the chassis with HD audio module in front panel to support 8-Channel audio output. מה פשר הכתוב. (לא להסביר לי את האנגלית... )? תודה מראש לכל המומחים

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  9. (לא ידעתי איפה לשים את ההודעה, פה או באוברקלוקינג, בסוף החלטתי שפה יותר מתאים) הזכרונות A-Data שיש לי לא מחזיקים מעל 440 ובלוח ABIT AN8 ULTRA אי אפשר להוריד את המכפלה שלהם, ואת היחס בינם למעבד. בעקבות כך אני מעוניין לקנות זכרונות טובים יותר במטרה להמשיך את ה-OC. כאשר ה FSB על 220 והזכרונות על 440 טמפ' המעבד 30 מעלות והלוח אם 28 מעלות. מחפש זכרונות טובים ואף מעולים, ג'יגה, יש לי תקציב של 1200 שקל, מה הזכרונות הטובים ביותר שאוכל להשיג בארץ?

• 13 תגובות
    • 746 צפיות
  10. אורח מתן
    Started by אורח מתן,

אני פעם בכמה שנים עושה שדרוגים למחשב(פעם כרטיס מסך,פעם עוד דיסק קשיח וכדומה..). כרגע יש לי I7 5820. כדאי לשדרג למעבד שציינתי? מפעם לפעם אני משחק במשחקים שדורשים מעבד חזק,אבל בתכלס אני לא צריך מעבד כזה חזק. אני פשוט רוצה לקנות משהו חזק כשאני משדרג שיהיה לכמה שנים טובות לפחות. אני יודע שזה לא זול..מדובר בעלות של 3.5 אלף מ EBAY

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  11. Started by creative,

אני יודע שיצא NFORCE 4 עם ה SLI וכל שאר הטכנולוגיות של NVIDIA רציתי לדעת מה טומן לנו העתיד מבחינת לוחות האם והצ'פסט איך חברות כמו SIS VIA ATI מתכוונות להילחם בטכנולוגיות החדשות של ה NFORCE 4???????

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by udi,

בעמוד הראשי יש כתבה על nForce 4 מישהוא יודע מתי הוא יוצא לחנויות ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by Flotser,

שלום! אני מחפש לוח זול, אבל טוב ל AMD64 939... החלטתי לקנות את הלוח (ביחד עם עוד כמה דברים) מ comp-il וכרגע אני מתלבט בין: 1. Gigabyte "GA-K8NF-9" nForce4 4X /PCIX 16 socket-939 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm 2. /Abit "AN8" nForce4 w/Socket 939/PCI-E http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=259 הג'יגההבייט יותר זול ב90 שקל .... אבל לabit יש את שני המאוורים האלה מאחורה וגם על הצ'יפסט נראה לי יש מאוורר ולא חתיכת מתכת ואני מחליף מחשב בעיקר מהסיבה ששלי התחמם יותר מדי והיה נתקע וקופא ונכבה מלא ........ אבל בחיפוש פה בפורום ראיתי כמה הודעות שאמרו שאיזה גרסה ספציפית של an8 היא לא מוצלחת .. ונרא…

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by okarmi,

שלום, רציתי לשאול לגבי עבודה עם זכרונות עם CL שונה. הנושא לא נידון בשאלות הנפוצות והדיון האחרון שראיתי בנושא היה מ2003: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=54424.0 לכן חשבתי שכדאי לפתוח פרד חדש. קצת מידע על CL http://en.wikipedia.org/wiki/CAS_Latency עכשיו לקושיה: עד לאתמול היה לחברתי זיכרון 256 - DDR400. הזמנתי לה סטיק נוסף של 512 DDR400. אתמול שחיברתי את הזכרונות ראיתי שהCL של ה256 הוא 2.5 והCL שאני הזמנתי הוא 3. המחשב בנתיים עובד מהר יותר ממקודם. היא רוצה להוסיף עוד 512 בשביל לעבוד עם תוכנה שדורשת מינימום ג'יגה זיכרון. עכשיו עולה השאלה: מה באמת ההשפעה של ערבוב זכרונות עם פרמטר CL שונה? האם לקנות 512 נוסף עם CL שהוא 2.5 או 3? (ההבדל במחיר זניח)? תודה מראש, O…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by eli_ha5,

שלום מה עדיף מבינת מהירות ומבחינה כספית חיבור FIRE WIRE בלוח והאם יש לוחות עם חיבור כזה היום? או חיבור דרך כרטיס תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  16. Started by yvkr,

שלום לכולם, ברצוני לשאול מס' שאלות: 1. האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים פנטיום 4 1.8 ג'יגה לבין סלרון 2 ג'יגה עבור מחשב המיועד למשחקים? (ולא, אני לא פוסל AMD) 2. האם בלוח אם משולב המעבד מורכב בנפרד, או שניתן להפריד בינו לבין הלוח? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by Itzik 007,

רציתי לשאול אם יש הבדל גדול בין זיכרון DDR לDDR2? פשוט אני רונה עכשיו מחשב ויש לי בו 2 סלוטים של זיכרון 256 DDR2 ככה שיהיה דאבל (יותר מהיר)... אז השאלה היא אם זה מספיק או שכדאי לשנות את זה ל- 2 סלוטים של 512 DDR? המהירות בשניהם היא 533 MHZ... תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  18. האם המעבדים החדשים מתאימים ללוחות של הישנים יותר של גירסאות b וכו' כגון לוח Gigabyte 8SG800 ודומיהם???

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by nnfyrbsnss,

האם אפשר לחבר אליו DDR3 וDDR2 בו זמנית? לאיזה באס הוא מגיע בOC?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  20. שלום,אני חושב לקנות מעבד אינטל Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray או Pentium D 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray חשבתי לקנות את הקירור האיכותי Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 אבל אמרו לי שאם אני לא רוצה לעשות אוברקלוק זה מיותר...אבל אני רוצה שהקירור יהיה מקסימלי למעבד ושלא יתחמם יותר מידיי עכשיו השאלה שלי היא כזאת "האם אפשר לסמוך על המאוורר של אינטל שיעשה את העבודה"?? עידו

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by iKiS,

אני רוצה לקנות מחשב חדש... אז אני רוצה שמישהו ימליץ לי על לוח אם ומעבד במחיר סביר אבל שיהיה טוב

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by Gil28,

טוב ל-oc? http://www.skypc.co.il/pl_product~18466~10~0.htm

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  23. Started by x-dude,

אני מחפש לוח ל פנטיום 4 socket 478 שייתמוך ב AGP 8X וב DDR 266 PC2100 עד 500 שקל אם קצת יותר יקר זה בסדר

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  24. אמא שלי נוסעת ב26/6 בערך לNEW YORK ורציתי לדעת הם הוא כבר יהיה בחנויות בתאריך הזה והאם יהיו לו לוחות בתאריך הזה.. כי אם אני לא יקנה ת930 (שאני מתכנן כבר חודש לקנות אותו אבל לא יוצא מכמה סיבות.. אבל שבוע הבא בטוח אני קונה) אני יקח ת6300 עם לוח נורמלי... אני צריך לדעת אבל אם יהיה לוח שתומך AGPX8+PCI-E ושיהיה OCER נחמד משהו בסגנון ה775DUAL-880PRO של אסרוק וגם שהוא לא יהיה יקר כל כך

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by amit71,

שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים .למפרט הנ"ל האם 2GB זכרון של 667MHZ מספיק או צריך 800MHZ האם אני יבחין בהבדל (מערכת הפעלה VISTA)אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

דיונים חדשים בפורומים