מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מי שיודע כמה יש מקום לזכרון בלוח אם הזה אני אודה לו מאוד.
-
- 13 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מאיזה חברה הלוח אם, וכל דבר אפשרי אחרי שאפשר לדעת עליו. איזה סוקט זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2800 בלי אוורקלוק ניקיתי את המאוור שלו וכל האבק שם והמעלות הם 66* אני צריך עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקיי,מכיוון שהלך לו עוד לוח לעולמו (P4S800D-E ז"ל) החלטתי שאני לא מיתכוון לעשות אוברקלוק יותר.......אני מתלבט אם לקחת ציפס'ט של VIA או של SIS (תקנו אותי אם אני טועה אבל אינטל לא נכנס בתקציב של 470 ש"ח ) אני מתלבט אם לקחת את הP4P800SE /לוח של אביט עם ציפסט של VIA.......תנו המלצתכם על לוח כלשהו שייכנס בתקציב,לוח שיעבוד טוב עם מעבד נורטווד.....10X
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20050818233221.html
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כל מי שיודע, מוזמן לעזור... אם אני קונה לוח אם, תואם AMD64 והמעבד הוא גם כן, מן הסתם, AMD64 האם התושבת חשובה? 939, או 754? אין לי מושג מה כל זה אומר......... בבקשה צריך עזרה דחוף....
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש חדש פה טרי עדיין ויש לי שאלה אני רוצה לקנות לוח ומעבד שיתאים לאוברקלוק ומעבד חזק (AMD בלבד) או אינטל שיהיה מיוחד ושמעתי על הדותן הזה אם משהו יכול להסביר לי מה הוא בילל...? *שהלוח יהיה SLI תודה הראש
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי לפני איזה חודש ומשהו מעבד AMD 64 3000+ WINCHESTER עם לוח של GIGABYTE NFORNCE3 לפני כמה ימים שמת לב שמאוורר של המעבד (סטוק) לא עובד הפעלתי את התוכנה של ניטור הטמפ' שהגיעה לי עם הלוח ולפי התוכנה כל פעם שהמעבד מגיע ל 45 הוא נדלק-מקרר את המעבד עד ל 37 ונכבה ואז עוד פעם נדלק ב 45 ונכבה ב 37 מה זה יכול להיות?? יש לי חבר שקנה את אותו מחבש כמו שלי (בדיוק אותם חלקים!!) ו גם לו זה קרה!! זה קורה לי ברגעים אלו ממש מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה בתודה טל
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן , שהסתכלתי היום מאחורי המחשב ראיתי יציאה דיי מוזרה , יש לה מין מכסה שכזה ובפנים יש בו מנורה אדומה.. תמונות להמחשה: http://img49.exs.cx/img49/3853/aut08743sl.jpg המכסה עצמו : http://img236.exs.cx/img236/3683/aut08765uc.jpg מה שבפנים : http://img236.exs.cx/img236/3630/aut08772wz.jpg תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג פנטיום 4 אבל עם ליבה של נורטווד?אפשרי? ואם כן הביצועים של הליבה הצפציפית הזאת יותר טובים מהפרסקוט ופחות מתחמים? תודה לעוזרים! נ.ב אהההה....ומאיזה דגם יצא הפרסקוט מ2.8 או לפני?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
זה שאלה בשביל חבר שלי.. יש לו מעבד אינטל 2.8 והוא מתכנן לשדרג ל3.4 שאר המפרט שלו מעולה(גיגה ראם 6800 gt)אז הוא רוצה לדעת מה יתן לו מעבד חדש?ישפר לו הרבה ביצועים במשחקים?וכמה נקודות ישפר ב3דימארק למשל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היו להם רעיונות מעניינים (code-morphing), היו להם מעבדים עם צריכת חשמל נמוכה ביותר, היו להם עובדים מוכרים (לינוס טוראבלד), אבל עכשיו הכל נגמר. טארנסמטה, סוף הסיפור
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי משהו מוזר במחשב עד לפני שבוע היה לי לוח של גיגבייט 875P שעשה לי קצת בעיות בהדלקה!כל בדיקה עם הלוח על הטמפ הראה 39 מעלות בזמן מנוחה! לאחר שלקחתע את הלוח לבדיקב נאמר לי שהלוח לא תקין והחליפו לי ללוח אחר 865G טוב הרכבתי אותו לבד וחבר שלי נתן לי משחה למעבד ארקטיק סילבר 5 לא האמנתי למראה עיני 22 מעלות על המעבד(לא פרסקוט)3G האם זה יכול להיות משהו נראה לי מוזר ויש חיישן על המעבד?????? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבחינת ביצועים, איזו מבין הגירסאות של ה-nF4 טובה יותר, ה-SLI או האולטרה (בכלליות, לא ספציפית לדגם מסויים)? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב והוא רוצה להוסיף זכרון. הוא רוצה להוסיף זכרון תואם למה שיש לו עכשיו. איך אפשר לדעת אם הזכרון הוא 3200, 4000 או משהו אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לי יש לוח gigabyte 990xa-ud3 ודיסק קשיח של hitaci deskstar 7k1000d שיניתי בלוח לאופציה ahci ולאחר התקנה win7 הדיסק לא עושה boot מדוע ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע לוח-אם P35-DS4 של GIGABYTE ומעבד DUO CORE E6750 (LGA775)Z אני רוצה לשדרג את הלוח-אם מבלי להחליף את המעבד(יקר לי), האמת שאני רוצה פשוט יותר זיכרון וקצת קשה להשיג\יקר למצוא DDR2 אז אני מעדיף כבר לעבור ל DDR3 אז אני צריך לוח-אם חדש שיתמוך בהם, אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח-אם, שתומך במעבד שלי? אני גיימר אז אני צריך שתהייה PCI-E ל GEFORCE שכרגע יש לי התקציב שלי נמוך, עד 300 שקל (450-500 שח כולל זיכרונות DDR3) אני אעריך מאוד כל עזרה שהיא, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אז כמו שציינתי בכותרת רכשתי השבוע מ-KSP זכרונות 2X16GB ddr5 6000mhz c36 של Corsair אני רואה שבהפעלת פרופיל XMP המחשב לא עולה, פניתי לקורסייר ואמרו לי לבדוק כל פעם סטיק אחד ובאמת גיליתי שאחד מהם תקול והשני עובד טוב עם XMP. השאלה שלי היא דרך מי עדיף לבקש החלפה של הסטיקים? קורסייר ביקשו שאשלח להם את הפרטים של הקנייה וצילום של מספר סידורי של כל סטיק וכתובת.. מניח שישלחו לי סטיקים חדשים. אם קורסייר ישלחו לי סטיקים חדשים אני יכול גם להחזיר לKSP? יהיו לי 2 סטים חדשים חחח?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב חדש מאוד חזק (core i7 3770 gtx 680 וכו') עכשיו הזמנתי אותו עם לוח אם msi B75MA-P45, ולאחרונה הבנתי משהו. הזמנתי כונן SSD של אינטל (520) וכונן HDD רגיל של 2 טרה. עכשיו שניהם תומכים חיבורי SATA 3 וראיתי באתר של MSI שללוח אם יש רק יציאה אחת. השאלה שלי היא האם זה אפשרי לחבר בטור את 2 הכוננים לאותו חיבור SATA 3? אם זה בלתי אפשרי, בבקשה תמליצו לי איזה לוח אם הכי טוב לקנות למחשב כזה, כי אני צריך להתקשר לאייבורי ולשנות את פרטי ההזמנה לפני שהם ירכיבו את המחשב. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם הם יוכלו לפעול יחד מבלי שיווצרו מסכים כחולים או בעיות כלשהן? או שלא? הזכרונות הם מסוג DDR1 שניהם, בעלי נפח של 256MB.
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, האם מישהו יכול לאשר לי כי במידה ואחבר 2 מסכים ללוח זה, כלומר חיבור אחד ל- HDMI וחיבור שני לVGA או DVI - הם יוכלו לעבוד במקביל? כלומר התצוגה תהיה ב-2 המסכים יחד? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה דיי חשובה , זה הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLCM/ עכשיו אם תשימו לב בתמונה של הלוח מתחת למעבד יש את הגוף קירור הגדול הזה הכתום שרשוםעליו asus. האם זה באמת גוף קירור? ולמה אין עליו מאוורר או משו שיקרר אותו? כי שמתי לב כמה פעמים שכיביתי את המחשב הוא הדבר הראשון שמתחמם הכי מהר והוא הכי חם מכל החלקים של המחשב. מזה בעצם הדבר הזה ? והאם הוא מצריך גם מריחה של מישחה טרמית כי שיחררתי תתפסנים שלו והוצאתי ושמתי לב שיש ריבוע קטן באמצע ועליו היה מין משחה כזאת זה הרגיש לי כמו מסטיק כזה ולא כמו משחה טרמית רגילה. ניסיתי להוריד אותה בעזרת אלכוהול וצמר גפן ומקלות וזה לא עזר לא ירד כלום. החזרתי בחזרה כמו שהיה ולא מרחתי מישחה טרמית, מה לעשות? א…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים, קבלתי את המחשב הזה ,איך פותחים את הברגים המוזרים של המאוורר מעל המעבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מישני עם 4gb 1600 ויש אפשרות הרחבה, יש לי מס' של מחשבים ניידים בלי שימוש עם כרטיסי זיכרון של 2gb 1066 האם יש טעם לפרק ממחשב ישן ולהתקין בחדש? לא תהיה ירידה בביצועים מורגשת?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הלוח אם DP55WB תומך בCrossfire, ואם לא אז זה אומר שכרטיס כמו 5870X2 לא יעבוד לי ?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-