מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NF פתחתי את המארז לבדוק ואכן זה הלוח שיושב לי שם... רק יש בעיה: משום מה הלוח אם שלי לא מזוהה בתוכנות כמו: סנדרה אברסט ואיידה... תמונה להמחשה: זה ב-AIDA 32... בכל שאר התוכנות בדיוק אותו הדבר... למה אף תוכנה לא לא מזהה את הלוח ? מן הסתם הדרייברים מותקנים בגרסא הרשמית כמו שצריך, (DEVICE MANAGER לא מזהה שום בעיה) ממש מוזר... מה גם שהתוכנות הללו טוענות שמעבד שלי עובד על 70 מעלות... ממש לא הגיוני... תמונה : מה קורה כאן ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות מבוססי kt400 ל AMD , שניהם עולים בערך אותו מחיר , אשמח אם מישהו יוכל לעמוד על היתרונות והחסרונות שלהם אחד מול השני , מי בסופו של דבר עדיף. תודה. לוחות : Gigabyte GA-7VAX KT 400 , MSI KT4V KT 400.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום רב ... זה הזיכרון הנוכחי שיש לי .... 2 כאלה בעצם. 1 ג'יגה בסה"כ. http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85023 זוהי ההרחבה שאני רוצה לקנות - http://kst.co.il/Product.asp?productid=121#detailed מומלץ? יעבוד כמו שצריך? או שצריך לקנות עוד 2 סלוטים של 512? תודה (מקווה שהפעם לא יינעל ... הבנתי את הטעות)
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
לאחרונה בולבלתי קצת ואבדתי את ההשוואה בסוגיי זיכרונות DDR כלומר אני יודע ש266,333 ו400 אומר בדיוק אותו דבר כמו 2700 ו3200. רק מה זה מה?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
מה בדיוק ההבדל בין לוחות אם: LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ו- Leadtek NFORCE2 WinFast K7NCR18G-PRO
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות את הלוח הזה GA-P35C-DS3R (תמיכה ב-DDR3 בהפרש של 15 ש"ח סה"כ מהלוח GA-P35-DS3R ו775 ש"ח ו-760 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=ga-p35 מישהו יודע מה ההבדל בין Rev 1.x לבין Rev 2.0? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום הבדל מהותי חוץ מהיציאות USB. ב-Specfication לא רשום כלום , אבל בתמונה רואים שאין LPT Port ו-COM Port. אלה ההבדלים היחידים ? תודה..
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של ASUS P4S533 ויש לי את הASUS PROBE אך הוא לא כותב לי שום דיאגנוסטיקה על מאורר המארז ומאורר ספק הכח ואני רואה שיש אפשרות לעשות עליהם MONITORING אז אם משהו יודע שיענה לי בבקשה.
-
AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN ASUS A8V Deluxe 939 CORSAIR TWINX 1024MB DDR 400MHZ 3200XL ZALMAN 7700CU או AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 400mhz EL PLATINUM REV2 DUAL CHANNEL ZALMAN 7000CU
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם יש לוח אם שתומך גם במעבדי ברטון וגם במעבדים של ה 64 ביט ? מאחר ואני קונה בורד חדש ומשתמש במעבד ברטון 2500 הישן שלי , רציתי לדעת האם אפשרי לשמור 2 אפיקים פתוחים.. כאילו לשדרוג עתידי האם יש דבר כזה?
-
שלום, רציתי לשאול לגבי עבודה עם זכרונות עם CL שונה. הנושא לא נידון בשאלות הנפוצות והדיון האחרון שראיתי בנושא היה מ2003: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=54424.0 לכן חשבתי שכדאי לפתוח פרד חדש. קצת מידע על CL http://en.wikipedia.org/wiki/CAS_Latency עכשיו לקושיה: עד לאתמול היה לחברתי זיכרון 256 - DDR400. הזמנתי לה סטיק נוסף של 512 DDR400. אתמול שחיברתי את הזכרונות ראיתי שהCL של ה256 הוא 2.5 והCL שאני הזמנתי הוא 3. המחשב בנתיים עובד מהר יותר ממקודם. היא רוצה להוסיף עוד 512 בשביל לעבוד עם תוכנה שדורשת מינימום ג'יגה זיכרון. עכשיו עולה השאלה: מה באמת ההשפעה של ערבוב זכרונות עם פרמטר CL שונה? האם לקנות 512 נוסף עם CL שהוא 2.5 או 3? (ההבדל במחיר זניח)? תודה מראש, O…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, המעבד מיועד למטרות משחקים, ועבודה עם Matlab. אני לא מתכנן OC. כבר די "ננעלתי" על ה Phenom 720BE אשר מחירו כ ~800 שקלים, אך ראיתי שגרסת ה-710 נמכרת בכ-700 ש"ח. האם ההבדל בין שני המעבדים משמעותי? ומה הכוונה בכלל בביטוי Black Edition - מה זה אומר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
והאם לוח אם זה איכותי מספיק בשילוב עם המעבד הנ"ל בהנחה שאני לא מתכנן OC? *התקציב שלי ללוח אם הוא עד 550 שקלים.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P4P800DLX INTEL 865PE ומעבד 478 512K 2.8MH ו2 סטיקים של זיכרונות CORSAIR 2*512 400MHZ וכרטיס מסך של ATI 9800SE . השאלה היא.. לוח האם שלי הפסיק לעבוד, ואני מחפש לוח חדש. לא מצאתי לוח כמו שלי ,אני מחפש משהו די איכותי עם ערכת שבבים סבירה +. למישהו יש המלצות איזה לוח אם אני צריך לקנות ...? תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחפש זכרון ולוח אם ל 805D לוח אם שיחזיק ל אוברקלוק וגם זכרון שיחזיק לאוברקלוק ושאלה קטנה יש לי hdd1 אני לא צריך לקנות גם אותו נכון? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, בחודש נובמבר האחרון רכשתי מעבד AMD 2400+ מחברת KSP. המעבד ניזוק ו KSP סירבה להחליפו, ולא סיפקה את האחריות עליה התחייבה :'(. המעבד אומנם עובד, אבל פגום. (לא נטען על וינדוס XP) לכן נאלצתי לרכוש מעבד חדש (2500+) שעובד מצויין. ברצוני לשלוח את המעבד הפגום ל AMD - אך איני מצליח למצוא את היעד המתאים לכך. יש למישהו רעיון? ושאלה שניה - במעבד 2400 שהיה לי - מהירות השעון היתה 2 גיגה הרץ. וב 2500 העכשיוי 1.8 גיגה הרץ. מדוע? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לשדרג את המערכת שלי ואשמח אם תעזרו לי בנושא לוח האם. בעקרון רציתי רק לשדרג כרטיס מסך וזכרונות, אבל אחרי שהבנתי שAGP הולך לעולמו, חשבתי שאולי כדי כבר לשדרג את הלוח אם לחדש... כרגע יש לי פנטיום 4 2.8, 512 מ"ב DDR, וכרטיס fx5200. האם כדאי לי לשדרג את הלוח אם על חשבון תוספת של 512 מ"ב לזכרון? או שעדיף להשאר עם אותו הלוח, להגדיל זכרון לג'יגה ולקנות כרטיס מסך 7600GT אבל בחיבור AGP? או לוותר כרגע על זכרונות ולשדרג את הכרטיס יחד עם לוח אם? איזה לוח אם מומלץ עבורי? שיתאים למעבדים וזכרונות החדשים שייצאו בעתיד? אני לא צריך שום אוברקלוקינג, ולא כרטיס קול - יש לי משלי furtissimo 3... תודה מראש לכולם!
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רואה לפעמים בלוחות אם שרשום להם : 1xPCI-E x16 Running at x8 מזה אומר ? שזה אפשר לפתוח את אותה הנקודה ל-X16 ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הביוס כי אולי יפתחו לי עוד אופציות לאובר קלוק עכשיו הורדתי את התוכנה שבאתר ומשום מה היא עושה לי שגיאה מה אני עושה תודה
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הלוח הוא Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2) . רשום שהוא תומך ב IEEE1394 , זה אותו דבר נכון? לגבי זיכרונות, אני רוצה 4 סטיקים.(4X256) איזה סוג מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם ? מתי אני רוצה או לא רוצה להפעיל אותן ? מי עדיפה ? מה ההבדל בינהם ? חיפשתי מידע בגוגל, מצאתי הרבה על EIST אבל כמעט כלום על C1E... אשמח למידע או הסבר קצרצר...
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
התפרסמו הודעות שונות ברשת על כך שב-16 ביוני תהיה הוזלה דרסטית של מעבדי אינטל . השאלה היא : כמה מתוך ההוזלה הזאת תגיע באמת בסופו של דבר ללקוח הסופי בישראל (שהיא מדינה שנישלטת על ידי יבואנים ושאין בה תחרות אמיתית ) ומתי זה יקרה גם כאן , על סמך ניסיון העבר ? במילים אחרות האם כדאי להמתין בקנייה עד ה-16 ליוני , או שמדובר בהוזלה זניחה של כמה עשרות שקלים בסך הכול ,שלא מצדיקים שום עיכוב נוסף?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד P4 3.0E Ghz HT 1024k 800Mhz זה עולה לי 1400 ש"ח. מה אתם אומרים כדאי לקנות אותו או שיש למישהו המלצה אחרת? הלוח M שאני לוקח הוא Asus P4P800 Deluxe 865PE
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-