מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שאלה קצת מוזרה - יש לי לוח ASrock Z77 Extreme4 עם הביוס העדכני ביותר. הבעיה היא שגם התמונה של asrock בהדלקת המחשב וגם הביוס עצמו לא מוצגים במסך מלא אלא בריבוע קטן יותר. אני עם מסך 23" שמחובר ב-DVI לכרטיס GTX460, דרייברים עדכניים והמסך עצמו מדווח כשנמצא בביוס שהוא על 1920x1080. רעיון למישהו?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם טוב ופשוט שאוכל לבצע איתו אוברקלוק ולהגיע עד 3GHZ+.. עם הלוח שיש לי כרגע הצלחתי להגיע עד 2.41GHZ. המפרט שלי זה: intel core 2 duo e6320 1.86GHZ @ 2.41GHZ asus p5g41c-m lx seasonic 430WAT msi ati hd4670 512MB מחיר עד 300+-.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חברה מחר אני הולך לקנות את הלוח הזה (NF7-SL REV2) איך אני יכול לבדוק ולוודא שהלוח שאני יקבל הוא באמת זה ולא גירסאות ישנות יותר? ???
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה GA-X48-DS5 אני נכנס ל EVEREST ורשום שהוא לא מזהה את הלוח אם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם ds3 ומארז .3d aurora הייתי אצל החנות אתמול לקחת את המחשב, והסתבר שהמקלדת לא עובדת. עכשיו התקשרו אלי מהחנות שלהם, והם אומרים שיש קצר בין המארז ללוח אם והמקלדת והעכבר לא עובדים. (הם טוענים שהם בדקו את זה עם שני לוחות אם DS3, ואותה מערכת במארז אחר עובד. רציתי לשאול אם למשהו יש את השילוב הזה? כי זה נראה לי ממש ממש מוזר שהמארז לא מתאים ללוח אם (ועוד שניהם של GIGABYTE). מה אתם אומרים??
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט הביתי שלי כולל: לוח אם: EP43-DS3L E8400 4850 512 MB 2GB בדעתי להחליף את כרטיס המסך, והשאלה היא אלו מעבדים טובים/חדשים יותר נתמכים על ידי לוח האם שלי, והאם מומלץ להחליף אליהם? כלומר, ראיתי את הרשימה פה: http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847&ver= אבל אני מבקש לדעת האם משהו משם יצדיק את הרכישה מבחינת השיפור שיציג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד HP ZE2055EA עם הנתונים המצ"ב בקבצי התמונה. האם הזכרון (המצ"ב בתמונה גם כן), מתאים למחשב וכדאי ? אבקש לשים לב גם למותג הזכרון וכמובן לנתונים הטכניים. המחיר המבוקש כולל משלוח וסופי עבור 2 יח' של אותו זיכרון הוא 56$. עריכה: הזכרון בנפח של 1GB (כמובן של יחידה) סה"כ 2 יח' = 2GB. הייתי בטוח שזה רשום שם.... תודה ! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום! בטבלה הזאת: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=54987,29003,34470,29001&familyID=10&culture=en-US מצויין כי לוח-אם צ'יפסט X48 לא תומך ב-DDR2 אלא אך ורק ב-DDR3. האם זה נכון? ומהם ההבדלים בין X38 לבין X48 קראתי: http://hwzone.co.il/reviews/x48_msi_dfi/2/ האם יש העדפה לקנות X48 על X38 - למשחקים? והאם עדיפים התדרים 1066 על 800. להלן המפרט שברצוני לרכוש: אני לא שלם עם ההחלטה בנוגע לזיכרונו והלוח-אם, מומלץ יעוץ =] מתוכנן OC - לקראת החלשות המחשב. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 DDR5 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL קשיח למחשב שולחנ…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לפני מספר לא קטן של חודשים, המחשב שלי התחיל לעשות פריזים/ריסטרטים. בדר"כ זה היה קורה בשעתיים הראשונות אחרי הדלקת המחשב וגם בדר"כ תוך כדי הפעלת סרטון באינטרנט/שיר בWMP. בהתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך אבל נאמר לי שהטמפרטורות תקינות. לאחרונה שמתי לב שלפעמים המחשב מזהה 4GB מתוך 6GB של הזיכרון RAM ולפעמים את כולם. פה חשדתי. כרגע מאז שהוצאתי את הזיכרון שהימרתי שיש סיכוי הכי גבוה שיהיה בעייתי (ליד המעבד) לא היו פריזים/ריסטרטים, טפו טפו. עכשיו, אני יודע שיש על זיכרונות אחריות לכל החיים, חיפשתי בגוגל וראיתי שיש גם כל מיני סעיפים של (אם נגרמו נזקי טבע כמו התחמצנות וכו וכו אז לא מחליפים.. חארות) כדאי לי לשלוח להם את הזיכרונות? החנות שקניתי ממנה כבר נכחדה (pandas.co.il).. יש מקום…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך לבדוק את זה דרך תוכנה מסויימת?.. פשוט אין לי כוח לפתוח את המארז
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היום חיפשתי לעצמי עוד סטיק זיכרון של ג'יגה ומצאתי לעצמי את זה הוא מתאים לי מבחינת המחיר והחברה. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&cat=114 בדקתי איזה זכרון יש לי וראיתי שהוא עובד על 300 מגה הרץ.. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום! אני צריך זיכרון בנפח של 4GB מהחנות www.p-see.co.il. הזיכרון לא ישמש לOC אלא למשחקים ושימושים רגילים כמו גלישה. בעיקרון התקציב לא מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות סה"כ 8gb זיכרון השאלה היא 1.האם לקנות זוג אחד של 2x4 או 2 זוגות של 2x2 האם 2 זוגות משפר את מהירות התגובה? 2.האם אפשר לשים זוג אחד של 2X2 וזוג שני של 2x1 שזה סה"כ 6 gb .? תודה למשיבים ושנה טובה
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>כותרת שווה אלף מילים...P:</p><p>לוח אם טוב שיתמוך בAM2 רצוי שמה שיותר זול!</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. רציתי לשאול כמה שאלות. אני מרכיב לאחי מחשב חדש (כל פעם אני קונה חלק אחד) ורציתי לשאול בקשר לתאימות של הזכרונות שבמחשב שלי ללוח אם שלו. עשיתי הזמנה (וזה כבר הגיע אני רק צריך לנסוע לאסוף את זה) ללוח אם Gigabyte GA-EP31-DS3L וראיתי באתר של Gigabyte שכתוב שיש בעיות עם זכרונות (לא כולם). יש לי במחשב 4 כרטיסים של 512MB (2 של OCZ ו - 2 של GEIL) מסוג DDR2 עם 800MHz והייתי רוצה לדעת אם זה יתאים ללוח אם שלו ללא בעיית תאימות (את הבעיה של התאימות כתובה למטה יותר). אני קונה למחשב שלו זכרונות (2x1GB של OCZ עם 800MHz. הנה השם המלא שלו באתר OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK - אגב הם טובים ל - OC ?) והייתי רוצה להביא לו את שלי ואנ…
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) - אני מחפש גם לוח עם ארבע סלוטים של זיכרון. - אז מה אתם אומרים האם כדאי לקנות אותו ?
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ולאופיס האם מערכת שיש לה מעבד 5200 תהייה חלשה באופן משמעותי ממערכת עם מעבד 8400 ? האם שווה להוסיף את ההפרש שהוא 400 ש"ח במחיר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי AMD 3800X2 רציתי לדעת מה זה AMD Dual-Core Optimizer והאם שווה להתקין את זה http://www.amd.com/gb-uk/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי ג'יגה ראם של OCZ בשני סטיקים של 512 ושניהם 400MHZ אבל בתוכנה EVERST זה מראה לי EFFECTIVE CLOCK 333MHZ איך זה יכול להיות ולמה? http://planet.nana.co.il/mars15/untitled.JPG <<<<תמונה
-
- 12 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי לעזור לחבר בעניין מחשב שהוא קיבל ופניתי כמובן מייד אליכם הוא קיבל את המחשב עם המעבד שציינתי ועם 64 מגה זיכרון , אבל מכיוון שזה סלרון ניסינו להקביל אותו עד כמה שאפשר לפנטיום או לפחות להבין מה הוא "שווה" ודי התקשנו: האם זהו מחשב שיכול "להחזיק" חיבור ADSL בתנאים סבירים (ללא הורדות מטורפות או משחקים) - יש לו USB . האם אפשר לעשות לו הקבלה (גסה אפילו) לפנטיום כלשהו ? יש עליו ווינדוס 98 שעובד די טוב - האם כדאי ל"תפרן" כמוהו להשקיע 250 ש"ח על מחשב שכזה ? תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הביצועים של הדור השני טובים יותר מהביצועים של הדור הראשון של המעבדים של אינטל. הדגש הוא על ביצועים של המעבדים נטו ללא קשר לליבה הגראפית. אלא אם כן הליבה הגראפית תורמת איכשהו לביצועים הכלליים. בכלל כדאי לעבור למעבדים מהדור השני? אם למישהו יש גם איזושהי השוואה בין כל מעבדי אינטל אני אשמח לקישור. כולל מעבדים לניידים. אשמח לעזרה בעניין. תודה רבה ושבת שלוש!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט ברכישת מחשב חדש עם מעבד מסדרת Dual 2 core. מה שמטריד אותי הוא מהירויות התקשורת (FSB) בין המעבד, לוח האם והזכרון. האם קיים הבדל משמעותי במהירות הביצוע בין: 1. מעבד 1066Mhz על לוח אם 800Mhz וזכרון 667Mhz 2. מעבד 1066Mhz על לוח אם 1066Mhz וזכרון 1066Mhz תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
למחשב)איך אני יכול לדעת איזה ערכים הם תודה
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
OK אז ככה לפני 4 שנים שהמחשב שלי היה נקרא סוס ועלה לי 4700 שקל, אבא שלי קנה לי אותו במחיר הזה ושאלתי אם זה פנטיום 4 (שהיה סוס חשבתי בזמנו) ולא, הוא אמר לי שזה מעבד חדש שקוראים לו דואל קור אבל היום אני מבין לפי כמה פורומים שזה לא אז לעזאזל איזה מעבד זה בבקשה? הנה תמונה:
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-