עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by joniar,

המערכת תהיה עם לוח P45 לא יודע בדיוק של איזו חברה הקניה תהיה מחר או מחרתיים וזה ישולב עם 4 GB רייד0 וכרטיס-4870 שהרי כפי שאני מבין שלמעבד אין כימעט קשר לגרפיקה ולכן איזה מהם עדיף או שבכילל כדאי E8200 מה הכי כדאי מחיר עד-800 שקל ולא מתוכנן OC {שייך להזכיר שאולי כדאי מרובע של AMD במחיר הזה??ואז צריך להתאים לוח אם...?}

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by dark_zero,

מה דעתכם על ביצועי המעבד במשחקים אני לא רוצה לקנות E21XX כי יש רק 1MB בו ושמעתי שההבדל משמעותי אז רציתי לדעת איך הE4300\E4400 במשחקים בלי OC.?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by Virus x,

בוקר טוב יש לי מעבד 3200+ של תושבת 939 אני לא יודע האם כדי לשדרג ל 3800 dual core מה דעתכם האם לשלם בערך 900ש"ח זה שווה

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג קצת את המחשב וחשבתי על ערכת השבבים החדשה (X38) והמעבד החדש E8400 של אינטל (לא מעוניין כלכך במרובע ליבות ובמיוחד לא ב65NM כדוגמת הQ6600 ומרובעי הליבה החדשים יעלו די הרבה),עכשיו חשבתי לייבא אותם מחו"ל אך לא מצאתי קישורים מתאימים (והאם כדאי להביא כאלו חלקים מחו"ל??מתוכנן OC די רציני). חשבתי על הלוח של ASUS הP5E החדש כי הוא מגיע עם באנגל עשיר ומגוון מאוד ומאוד מושך אותי ועל המעבד הנ"ל(יש לציין שיש לי קירור BIG TYPOON ומשחת קירור מותאמת כיוון שאני מרכיב את הרכיבים של AC). לשאלתי מה שווה כספית יותר לייבא מחו"ל (אם ההפרש די רציני אז אשמח ללינקים מתאימים מחנויות ששולחות ארצה כיוון שיש לי אפשרות לפטור את החבילה ממכס כיוון שאני חייל,או ששווה יותר לקנות בא…

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by Prophecy,

הבנתי שבלוחות ג'יגהבייט רצוי לנטר את הטמפ' בעזרת התוכנה שהם נותנים, רק איזו תוכנה זו? איך קוראים לה?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  6. אני קונה את המעבד הבא מארצות הברית: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103537 ורציתי לדעת אם הוא בא עם משחה טרמית או שאני יצטרך לקנות לו אחת בארץ.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  7. טוב היה לי abit in9 32x-max שנפטר היום עקב היותו לא מחובר לחשמל במשך שבוע...הוא עושה בצג הודעה C1 שאומר על בעיה או בזיכרון או בכרטיס מסך או בסלוטים של הזיכרון וכאשר אני מנתק את כל הרכיבים חוץ מהמעבד הוא עושה הודעה A0 שאומר שאו הביוס או הצ'יפסט מת...וניסיתי הכל, ריסט לביוס, ניתוק הבטריה ועוד.. קיצור יש לי מעבד core 2 due E6600 עם המאוורר של אינטל g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB nvidia gforce 8800GTS creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז לא צריך כרטיס מסך וסאונד על הלוח...(אבל אני יודע שתמיד יש סאונד אז שיהיה...), המחשב אני משתמש למשחקים כבדים, אינטרנט, סרטים 720P... לא…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. Started by nati246,

שלום לכולם! יש לי מעבד prescott 3.0MHz ,אוורסט מראה לי Field Value CPU Clock 3012.53 MHz (original: 3000 MHz) אני לא כל כך מתמצא בזה ורציתי לדעת מדוע המהירות עוברת את ה3.0, האם זה מצב נורמלי?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני רוצה לקנות את הלוח הזה GA-P35C-DS3R (תמיכה ב-DDR3 בהפרש של 15 ש"ח סה"כ מהלוח GA-P35-DS3R ו775 ש"ח ו-760 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=ga-p35 מישהו יודע מה ההבדל בין Rev 1.x לבין Rev 2.0? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום הבדל מהותי חוץ מהיציאות USB. ב-Specfication לא רשום כלום , אבל בתמונה רואים שאין LPT Port ו-COM Port. אלה ההבדלים היחידים ? תודה..

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  10. לדעת במחיר סביר כאילו זה לא שאני עומד לקנות או משהו פשוט לדעת

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by avidan28,

שלום. עם כל המבול עם החדשות אני דווקא נצמד לישנים. כמה לדעתכם שווה לשלם על אתלון XP 3200 יש לי פשוט תכנון מסויים והבחור בצבא ולא היה לי זמן לנהל איתו מ"ומ על המחיר סוקט 462\A להזכירכם. תודה מראש.

12. Started by the-f-master,

האם Q6600 הוא בעצם שתי E6600 מחוברים? או שהקשר בינהם שונה,אם בכלל?

13. http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP%20UT&INDEX_TYPE=null&STATUS_FLAG=A&SITE=US

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by e.t,

מתוך האתר הרשמי של EPOX: Model: EP-8RDA+ BIOS: 8RDA3827.BIN (5700) Date: 08/27/2003 Fixed: 1) Add "Auto_Precharge_Selectable" option to patch some DDR unstable issue. (i.e. A-DATA DDR400 / TwinMOS DDR 400) 2) Add support MagicScreen utility function. 3) Reduce code size for aggressive ROMSIP table. Enabled CPU Interface item. 4) Solved CPU warning temperature/Shutdown temperature function fail. 5) Show help message for VDD Voltage Regulator item. 6) Update awdflash.exe utility version of 8.23F to 8.24V. 7) Remove some items: -OS Select For DRAM > 64MB -Typematic Rate Setting -Typematic Rate (Chars/Sec) -Typematic Delay (Msec) מישהו יכול להסביר לי את סעיף 1 ? לא הבנ…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  15. מאיזה מהירות מתחיל הזכרונות של DDR3 ? שאני ידע להבדיל

16. שלום חברים אני הייתי מעוניין לדעת עוד פרטים על הלוח אם Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 עכשיו אני יודע פחות או יותר מה זה CrossFire & Nvidia SLI פשוט שמתי לב שהלוח אם הזה תומך בשניהם רציתי לדעת אם זה אומר שבעתיד אני יוכל לשים שני כרטיסי מסך של NVIDIA או CF אני ראיתי שהוא תומך: חריץ כרטיס מסך ATI CrossFire Nvidia SLI PCI-E x16 http://www.tms.co.il/product/10541

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  17. Started by saarxee,

גיימינג בסדר גודל של פיפא 14.. זה המשחק שישוחק. המפרט הזה יריץ אותו ללא קושי בהגדרות גבוהות? http://www.tms.co.il/preview/spec/p21xdtzc איך המעבד בהשוואה ל-I3? תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by isp2008,

שלום, אני מעוניין להחליף לוח אם,זכרון ומעבד, חשבתי לרכוש את ה 3750K,השאלה שלי היא האם לוח עם צ'יפסט B75 יוכל לבצע OC למעבד?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

יש לי את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe ועליו יש את הכרטיס מסך הזה X1900 XTX 512MB עכשיו לשאלה הכרטיס מסך מחובר בPCIE הראשון והוא מפריע לי לדיסק הקשיח יש לי P180 קצת צפוף עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוריד את הכרטיס מסך ל- PCIE השני ?

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  20. אני מתלבט על אילו הגדרות לשים. האם בכלל יש הבדל בביצועים או בכלל איזשהו הבדל? : אני לא מעונין באוברקלוקינג ... יש לי שני 256MB של SASMUNG מהדגם הבא: 2X256mb DDR-SDRAM 8-1-1-1R 4-1-1-1W 2.5-3-3CL 2CMD

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by AlcHEMisT,

היי לכולם!!! רציתי לדעת מה ההבדל בין הסנטרינו למובייל ואם יש לינק טוב שמסביר את הנושא אני יישמח לקבל.... תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by ofer40,

היי קניתי מחשב עם לוח MSI NEO PLATINUM ויש בו שתי יציאות דיגיטליות:אופטית וקואקסיאלית. עדיין לא קיבלתי אותו אבל אני רוצה כבר להכין כבל דיגיטלי כדי לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. השאלה שלי היא אם היציאה האופטית היא TOSLINK והאם אני צריך לרכוש כבל אופטי סטנדרטי או שאולי עדיף בכלל קואקסיאלי? תודה

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by bar72,

שלום רב, המפרט הביתי שלי כולל: לוח אם: EP43-DS3L E8400 4850 512 MB 2GB בדעתי להחליף את כרטיס המסך, והשאלה היא אלו מעבדים טובים/חדשים יותר נתמכים על ידי לוח האם שלי, והאם מומלץ להחליף אליהם? כלומר, ראיתי את הרשימה פה: http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847&ver= אבל אני מבקש לדעת האם משהו משם יצדיק את הרכישה מבחינת השיפור שיציג. תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. לוח-אם: MSI K8N Neo2 Platinum , ושאר המפרט בחתימה. ניסיתי הכל, לפרק זכרונות, בטריה של הלוח-אם - שום דבר לא עזר . למישהו יש רעיון מה לעשות ??

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by aviram20,

אחרי שקראתי במדריך מה לעשות כגי שהוא יציג עשיתי ככה. הדלקתי את התאורה בו בחרתי באול טמפרטור ועשיתי אינבל על כולם חוץ מעל המעבד (שיראה רק את הטמפ של המעבד) אני עושה ריסט והוא מראה לי שעון בכלל ... מה עושים ומה אני צריך להגדיר שאני רוצה ליראות רק את המעבד בכל מקרה שאני לא עושה אינבל הוא מראה לי OPT 1-2-3- (פה הוא רושם N/A יענו אין כלום) ואז 4 פאוור NB SB MB איפה בכלל המעבד ?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.