מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
המעבד הזה: P4 3.0GHz 800MHz 630 2MB Cache- LGA 775 64Bit מתאים ללוח הזה: GA8S648FX Gigabyte ? והאם הלוח הזה בסדר? תקציב 400 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם שניתן לחבר לו 2 כרטיסי מסך ועדיין לקבל חיבור USB3 ו-SATA 6GB במהירות אמיתית שלהם. העדפה שלי חברת ASUS אבל לא קריטי. תודה חזי
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני שבוע היה לי זיכרון SPECTEK 256MB 266MHZ @ 333MHZ ואז קניתי TWINMOS 512MB 400MHZ והוספתי אותו לסטיק שלי היום, הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר, אז היה לי 768MB 333MHZ אוקיי בימים האחרונים התקנתי SP2 ווינדוס החל להראות סימנים לא טובים (היו מסכים כחולים מידי פעם, וקריסות מידי פעם) אז החלטתי לחזור לSP1 וגם שם זה קרה(גם בהתקנות של כל הוינדוסים, ההתקנה אמרה שהיא לא מצליחה להעתיק קובץ מסויים), יש להזכיר שלא עשיתי OC לשום דבר חוץ מלזכרון הקודם (שגם עם ה OC לא היה עם שגיאות). אז הרצתי MEMTEST וגיליתי מלאאאא שגיאות! איזה 1000 ומשהו וזה ממשיך לעלות החלטתי לראות מה גורם הבעיה, הוצאתי את הזיכרון 256MB והשארתי את ה512 לבד, הרצתי MEMTEST והיה מלא שגיאות הוצאתי את ה512 והחזר…
-
- 12 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי יש לי מספר שאלות: 1) האם יצא מעבד 2.4C עם 800 מגה"צ FSB ו HT? 2) אם כן, מתי יגיע לארץ וכמה יעלה? 3) כמו כן, אלו ערכות שבבים יתאימו לצ'יפ? 4) ה"קנטרווד" יקר מידי; האם ה"ספרינגדייל" יספיק? 5) מה ההבדל ביניהם? (פיצ'רים, יכולות המהרה, תמיכה עתידית ב"פרסקוט") TIA
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
שלום לכלום, אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד החדש של אינטל (Core2), הייתי מעדיף שעל הלוח יהיה גם כרטיס קול ורשת (אם זה כבר לא סוג של סטנדרט). מחיר זה כמובן גם עניין די בעייתי, לא הייתי רוצה להגיע למחרירים מעל 700 ש"ח (כמובן בשאיפה לפחת). איזה ספק כוח כדי לי לקנות למערכת כזאת, כמה וואט הואא צריך להיות? אשמח אם מישהו יציע לי איזה לוח טוב... טראוט
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פלאש לביוס שלי לגרסה האחרונה רק שאין לי כונן פלופי. האם ניתןן ליצור בוט דיסק על כונן usb והאם ניתן לעשות פלאש לביוס מכונן כזה (אם כן אני צריך לדעת איך אני הופך את הכונן usb הקטן לדיסקט בוט) האם ניתן להשתמש בכל כונן usb כולל flashdrive. בכל מקרה הלוח אם שלי תומך בבוט מusb כך שאני יכול להגדיר אותו ראשון לצורך עדכון הביוס.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איך זה הגיוני שזכרונות DDR2 יותר זולים מ DDR רגיל הרצתי חיפוש בזאפ והזיכרון DDR2 בהרבה יותר זולים מהDDR הרגיל מישהוא יכול לתת לי לזה הסבר?
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני חדש בפורום והייתי רוצה חוות דעת איזה לוח עדיף: ASUS P4P800: http://www.pch.co.il/docs/pd-1322317594.htm ABIT AI7: http://www.pch.co.il/docs/pd288665130.htm האביט חדש ולא שמעתי עליו ביקורות אבל הפיצ'רים שלו נראים יותר טוב מאשר של האסוס אבל אסוס זה אסוס ככה שאני לא יודע. אל תתייחסו לOC למה אני לא עושה ובקשר לG-LAN של האסוס זה לא יתרון מבחינתי למה תהיה לי רשת אלחוטית ויהיה לי כרטיס מיוחד. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לאחרונה GEIL הוציעה זכרונות חדשים ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים\יודעים עליהם? שמם המלא הוא: GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon Series Dual אני יודע שערכת הצו ארוצי הקודמת שלהם הייתה גרועה ואולי אלה מתקנים את המעוות. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מדובר פה על cl3 ddr 400 מה מהזכרונות הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות קטנה לגבי זה ורציתי לשמוע את חוות דעת מומחי הפורום: ברצוני לשדרג את הזיכרון של המחשב: כרגע יש 2 GB של זיכרון, שמורכבים מ 2 סטיקים של 1 GB כל אחד, ואני מעוניין להוסיף עוד 2 GB. השאלה: האם עדיף להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 GB, או שאפשר לקנות סטיק אחד של 2 GB? האם יהיה הבדל מבחינת הביצועים? (התכנון הוא להתקין WIN 7 64 BIT) תודה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא דרייברים לxp 32 ללוח הזה וזה לא ממש צולח לי, אשמח אם אקבל קישור כי אני חייב אותם למחר על הבוקר מתחנן לעזרה,תודה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב היה לי abit in9 32x-max שנפטר היום עקב היותו לא מחובר לחשמל במשך שבוע...הוא עושה בצג הודעה C1 שאומר על בעיה או בזיכרון או בכרטיס מסך או בסלוטים של הזיכרון וכאשר אני מנתק את כל הרכיבים חוץ מהמעבד הוא עושה הודעה A0 שאומר שאו הביוס או הצ'יפסט מת...וניסיתי הכל, ריסט לביוס, ניתוק הבטריה ועוד.. קיצור יש לי מעבד core 2 due E6600 עם המאוורר של אינטל g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB nvidia gforce 8800GTS creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז לא צריך כרטיס מסך וסאונד על הלוח...(אבל אני יודע שתמיד יש סאונד אז שיהיה...), המחשב אני משתמש למשחקים כבדים, אינטרנט, סרטים 720P... לא…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
איזה לוח כדאי לקנות באזור ה 400 שקל למטרות OC? יש לי כרגע זכרונות PC2500 אני יצתרך לקנות חדשים?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
אז ככה החלטתי לבדוק במחשב של אחי את הלוח אם שלו ואת הצי'פסט סבבה לוח אם ראיתי msi אוקיי עכשיו תראו מזה מציג לי בלשונית של הצ'יפסט http://www.siz.co.il/my.php?i=jmzmtwajjy3i.jpg אז מזה אמור להיות p45 p43 או G האלה למה מוצגים 4 ציפסטים מז"א? באמת תודה למי שיעזור לי שבסוף אני לא יגלה שרימו אותו :\ וגם חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני 3 חודשים.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
יש לי שני סטיקים של Kingstion 1 gb 667, בCPUZ הTRC של הסטיק הראשון הוא 20, ולסטיק השני הוא 18 . אני גם רואה שאחד יוצר בשבוע 12 ואחד בשבוע 14 . מה זה אומר ? מה זה למעשה הTRC (לא מצאתי כלום על זה בדביק) ? למה הם שונים ?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב של אחי הקטן עכשיו אין לי מוסג איזה לוח זה בשביל להתקין לו דרייברים (אין לי את הדיסקים של הדרייברים) תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
סביר להניח שאני כבר כנראה לא כל כך מכיר כאן אף אחד אך עדיין.... בשלושה חודשים האחרונים אספתי כאן מספר לא קטן של חלקים לבניית תחנת עבודה של שני מעבדים לצרכי עבודה לצערי אני נתקלי בקושי שאני חייב עזרה חיצונית על מנת לפתור כי עזלו האמצעים וגם הכוח כבר מדובר מחשב מבוסס על שני מעבדים מסוקט 2011 מסוג E5 2650 ES לוח אם מסוג asus z9pe-d8 ועוד רבים טובים הרכיבים פשוט זה עיקר הבעיה בעקרון אני נתקלתי בשגיאה שהופיע על חיישן הלוח ותהייתי מה זה אומר בדיקתי בספר שגיאות וההפניה היתה שהלוח לא מסיים לטעון תמעבד דיברתי אם ASUS בחול שלחתי להם את הלוח אם קוד השגיאה חיכיתי שבועיים בסבלנות הם תיקנו אותו לדעתם והרכבתי וזה שוב חוזר על עצמו ועכשיו נשאלת השאלה איפה הבעיה?? בלוח??? או במעבדים??? …
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של ASUS P4S533 ויש לי את הASUS PROBE אך הוא לא כותב לי שום דיאגנוסטיקה על מאורר המארז ומאורר ספק הכח ואני רואה שיש אפשרות לעשות עליהם MONITORING אז אם משהו יודע שיענה לי בבקשה.
-
אהלן זה או A או B אוורסט אומר A אבל זה 533 באס....
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט, והרכבתי אחד ממש טוב, אבל נאלצתי להתפשר על הלוח הזה, במקום ה - Gigabyte ZX68-UD4 שרציתי בהתחלה (עולה 400 ש"ח יותר) בעיקר חשוב לי פוטנציאל OC, איך הוא ב - OC?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימושים סטנדרטיים + משחקים. מעבד ה-AMD מומהר מ-3.4 GHZ ל-3.8 GHZ . השאלה שלמעלה ואם כן מהי הגרסה המומלצת כרגע לקנייה ( 2100/2120) ? תודה חברים .
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-