מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו ? Asus P6T Deluxe V2 ל- Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כמו ששורת הנושא מרמזת אני רוצה לקנות לוח אם חדש (לAMD) ולפני שאני יבחר איזה לוח אני רוצה לבחור CHIPSET אני יודע שיש 2סוגים עיקריים 1)KT600 2)nForce2 השאלה שלי איזה מהם יותר טוב ??? ??? בבקשה לענות קצת יותר מ זה יותר טוב תודה רבה לכול העונים
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
דור מעבדי Threadripper שלישי עשוי לאמץ שמות מעודכנים שיהיו מעט פחות מבלבלים מהקונספט הנוכחי המתחרה באינטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
- 1 follower
-
-
ככה...הביאו לי זירכרון למחשב... יש שם כמה מדבקות...הנה מה שכתוב... SAMSUNG 0219 M368L3313CT1-CD80 ועוד אחת MAIL MEMORY 256Mb PC133 (ומספר מחוק כנראה 5)M32M648YL-7 כל הצ'יפים עצמם כתוב... SAMSUNG 217 K4H280838C - TCB0 אפשר עזרה??..מידע על הזיכרון..סוג, איזה PC ותיזמונים... עכשיו עוד שאלה....מה עדיף??..אם הזיכרון הזה הוא DDR...אז להחליף את מה שיש לי SD384 PC133... ואם זה SD...אז אני יוציא את ה128 שיש לי ויחליף אותו...ואז יהיה לי 512...
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
סתם ביצעתי באנצ' מארק על הזכרונות ועל הCACHE דעתכם? המפרט מופיע אצלי בפרטים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב וכרגע די תקוע על המעבד. מחפש משהו גג ב1000 בעיקר לגיימינג ותכנות יחד עם 3060ti או 6600xt אני מחפש עלות מול תועלת, על פניו קיבלתי דיס המלצה על ה5600x בפורום אחר בטענה שהוא יקר יחסית לביצועים (רק 10 אחוז יותר מה11500 וכפול במחיר) אשמח לדעתכם או בכללי אם יש לכם כל הצעה אחרת
-
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני שלושה ימים זיכרון CORSAIR CMX512-3500C2 512MB בסטיק אחד ב-900 שקל ועכשיו אני רואה את אותו הזיכרון ב-1309 שקל! מה קורה פה? יכול להיות שנתנו לי משהו "דרעק"? (מה שהזמנתי זה מה שאני רואה שרשום על הזיכרון) דרך אגב. את הזיכרון הזה היה להם במלאי ועכשיו אני רואה שהם עידכנו את האתר(לפחות בנוגע לזיכרונות של CORSAIR).
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הביאו לי כאן מחשב חדש. אני רוצה לבדוק את המהירות של הזכרון שלו (עדיף ללא מערכת הפעלה [אולי אפשר עם WINDOWS PE]) איך אפשר לעשות את זה? BIOS לא נותן לי את הנתונים האלו, גם תוכנות כמו SISANDRA מראים רק מהירות של BUS של לוח אם ולא של זכרון. אז איך אפשר לבדוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אם אני קונה מע' מחשב עדכנית וחזקה מאוד עם מעבד כזה, האם אחרי שנתיים אני "אתקע" איתו ואגיע למצב שצריך לשדרג? אני חושב על הכיוון הזה כי אולי כדאי לי לקחת את ה-E6600 של אינטל. ה-AMD יצא ב-2005 וייתכן שלא יעשה את משימתו נאמנה לעוד הרבה זמן, ביחס ל-E660 שיצב ב-2006 שעוד בשיאו, וכנראה יחזיק יותר זמן. חשוב לי שהמחשב שאני אקנה יחזיק ארבע שנים בערך, ולא פחות. אם הוספת 1000 שקל וקניית מעבד אינטל (בהנחה שאני לא עושה OC) תעזור לאורך חיי המחשב (כי הרי שדרוג המעבד בעוד שנתיים יהיה לא רלוונטי בגלל הלוח אם, כנראה), אז זה כדאי. אשמח לשמוע דעתכם
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לוח אםוGAP35CDS3RוGigabyte מה אתם אומרים על הלוח אם הזה ? באתר של GIGABYTE יש הרבה ביקורות טובות על הלוח אבל הוא עולה 715 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לוח אם לAMD שיהיה טוב לOC תומך dual core בתקציב של עד 700 אפשר טיפה לחרוג איך הלוח הזה? DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX - (יש תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אני מחפש לקנות לוח אם של ינטל שיהיה לו PCI-E יתמוך ב DUAL CHANNEL ויוכל להריץ משחקים מהר.... כמובן שבקשר למשחקים יותר חשוב כרטיס מסך , אני קונה 9800XT , אבל בכול זאת , אני מחפש לוח אם מהיר טוב ואמין. בתקציב של עד 1000 בערך. חשבתי על משו בסגנון 915 , אז אם אפשר המלצות ורעיונות תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תקשיבו אנשים, תיכננתי לקחת את ה4300 ולעשות לו OC, רק אמרו לי שלא תמיד אתה תגיע לאותם נתונים בOC כמו שכולם הגיעו, אתה יכול להידפק עם מעבד לא טוב וכנ"ל גם לגבי ה6600! אז מה לעשות? יענו ל 333 בOC עם ה4300 אני יגיע, בלי שום בעיה, זה ז"א 3.0GHZ X 2 אתם חושבים שזה יספיק לי לשנה שנתיים הבאות???.. אני מאוד רוצה את ה 4300 אבל הרבה אמרו לי לחכות ל 4320 ולא הבנתי למה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
על מעבד חדש של amd שאני קונה יש אחריות רק שנה?? (אני מתכוון בקניית מחשב חדש)
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם שניתן לחבר לו 2 כרטיסי מסך ועדיין לקבל חיבור USB3 ו-SATA 6GB במהירות אמיתית שלהם. העדפה שלי חברת ASUS אבל לא קריטי. תודה חזי
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אנשים! אני צריך המלצה לקיט של 6GB (שלושה סטיקים של 2GB) במהירות של 1,600MHZ. ישמש כמובן במערכת i7. ראיתי המון קיטים שונים ומשונים מהמון חברות מובילות בתחום הזכרונות ואני מאוד מבולבל. קיבלתי המלצות על סדרת ה-NQ של G.Skill, מכיוון שהיא זולה יחסית ומציגה ביצועים זהים לקיטים יקרים יותר. זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני יודע שהאולטרה יותר טוב מהרגיל בעקבות הפיצ'רים המרובים. השאלה: האם חוץ מהפ'יצרים יש גם הבדל של ביצועים בין השניים ? אם כן, יש הבדל ביניהם ליכולת OC ? איזה לוח עדיף ל-OC ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחרונה GEIL הוציעה זכרונות חדשים ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים\יודעים עליהם? שמם המלא הוא: GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon Series Dual אני יודע שערכת הצו ארוצי הקודמת שלהם הייתה גרועה ואולי אלה מתקנים את המעוות. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המערכת תהיה עם לוח P45 לא יודע בדיוק של איזו חברה הקניה תהיה מחר או מחרתיים וזה ישולב עם 4 GB רייד0 וכרטיס-4870 שהרי כפי שאני מבין שלמעבד אין כימעט קשר לגרפיקה ולכן איזה מהם עדיף או שבכילל כדאי E8200 מה הכי כדאי מחיר עד-800 שקל ולא מתוכנן OC {שייך להזכיר שאולי כדאי מרובע של AMD במחיר הזה??ואז צריך להתאים לוח אם...?}
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה דעתכם על ביצועי המעבד במשחקים אני לא רוצה לקנות E21XX כי יש רק 1MB בו ושמעתי שההבדל משמעותי אז רציתי לדעת איך הE4300\E4400 במשחקים בלי OC.?
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מעבד 3200+ של תושבת 939 אני לא יודע האם כדי לשדרג ל 3800 dual core מה דעתכם האם לשלם בערך 900ש"ח זה שווה
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני זכרונות שהייתי רוצה להתיעץ איתכם באיזה אחד מהם לבחור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 זה אחד.... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2142&catcode=291 וזה השני...... לשניהם יש את אותם תימונים...........pqi 512mb pc3200 2.2.2.5 והשני..................ocz 512mb pc3200 el platinum rev2 2.2.2.5 משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי באיזה זכרון לבחור??? ההפרש מחירים ביניהם הוא 150 שקל.......הocz עולה יותר........... תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!!!!!!!!!! :-* :-*
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חברה קבלו את המעבד הכי חזק שיש קיום למחשב שולחני ביתי רגיל: http://www.intel.com/products/processor/pentiumXE/index.htm כפול ליבה. עם 4 מגה קאש (2 מגה לכל ליבה) מהירות FSB 1066 MHZ תדר שעון של 3.73 GHZ !!!! עם 64 ביט ... וכל שאר הבולשיט!! אחלה מעבד הכי טוב של אינטל ושל AMD ....... וגם נראה לי יותר טוב מה FX 60 ...... להלן עמוד של השוואתו למעבדי Intel אחרים: http://indigo.intel.com/compare_cpu/default.aspx?familyID=1 נ.ב 65 ננומטר....+ HT....
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג קצת את המחשב וחשבתי על ערכת השבבים החדשה (X38) והמעבד החדש E8400 של אינטל (לא מעוניין כלכך במרובע ליבות ובמיוחד לא ב65NM כדוגמת הQ6600 ומרובעי הליבה החדשים יעלו די הרבה),עכשיו חשבתי לייבא אותם מחו"ל אך לא מצאתי קישורים מתאימים (והאם כדאי להביא כאלו חלקים מחו"ל??מתוכנן OC די רציני). חשבתי על הלוח של ASUS הP5E החדש כי הוא מגיע עם באנגל עשיר ומגוון מאוד ומאוד מושך אותי ועל המעבד הנ"ל(יש לציין שיש לי קירור BIG TYPOON ומשחת קירור מותאמת כיוון שאני מרכיב את הרכיבים של AC). לשאלתי מה שווה כספית יותר לייבא מחו"ל (אם ההפרש די רציני אז אשמח ללינקים מתאימים מחנויות ששולחות ארצה כיוון שיש לי אפשרות לפטור את החבילה ממכס כיוון שאני חייל,או ששווה יותר לקנות בא…
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-