עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BIGWOLF,

תודה למגיבים !

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  2. הזמנתי את הלוח הנ"ל להחליף את הלוח שהתפגר, אבל שמתי לב שיש ללוח הזה בעיה מעצבנת, שהקבלים צמודים לסוקט של המעבד. לאחר חיפוסים בפורום, ובביקורות שונות על הלוח, וגם על הקירור המיועד Thermaltake PIPE 101 , אני עדיין לא סגור שהקירור יתאים ללוח. למישהו יש את הלוח הזה, והצליח לחבר קירור שהוא לא סטוק? מחר אני מקבל את הלוח והקירור ואני יתבאס עם זה בסוף לא יתאים.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  3. שלום,אני חושב לקנות מעבד אינטל Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray או Pentium D 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray חשבתי לקנות את הקירור האיכותי Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 אבל אמרו לי שאם אני לא רוצה לעשות אוברקלוק זה מיותר...אבל אני רוצה שהקירור יהיה מקסימלי למעבד ושלא יתחמם יותר מידיי עכשיו השאלה שלי היא כזאת "האם אפשר לסמוך על המאוורר של אינטל שיעשה את העבודה"?? עידו

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by orlf,

אני צריך עזרה לחבר שלי יש לו לוח כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 איזה מעבד כדיי לו לקנות? ואם כדיי לו לחכות עד שייצא מעבד אחר השנה ואם כן לאיזה מעבד כדיי לו לחכות? והוא כבר לא יכול להחזיר אותו ןלי יש עוד כמה שאלות של עצמי ואני לא רוצה לפתוח דיון חדש למשל: מה זה ASUS P5N32-SLI Deluxe ?? ומתיי יוצא הG80 החדש כי לפי האתר VR ZONE הוא יוצא עוד חודש ייחד עם הR580? וגם מה המעבד הכי הכי הכי חזק שיש היום לאינטל!! עזבו שנייה את המחיר סתם ידע כללי מה הכי חזק! וגם אם זה אומר שהוא לא ייצא הכוונה עם המעבד הכי חזק לשהם זה יונה או מרום או איזה אקסטרים אדישן ואני מדבר רק על מחשבים אישיים

• 12 תגובות
    • 705 צפיות
  5. משהו משונה: עם הלוח הקודם, p4p800s se תומך ב800 באס אבל לא בדיואל לזיכרון ואותם קלוקים למעבד ולכ. מסך השגתי תוצאה של 2900 ב 3dmark05. היום הרצתי בדיקה, עם הלוח החדש, קלוק קצת יותר גבוה למעבד - 3.2 יציב ואותם קלוקים לכ. מסך, וקיבלתי תוצאה הנמוכה ב250 מהתוצאה הקודמת.. מוזר, כיוון שכרגע הוספתי עוד סטיק של 512 ויש לי 2X512 בדיואל של Twinmos 2.5cl מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחיד שעוד " הוספתי" הם הדרייברים החדשים של nvidia. הלוח שיש לי כרגע: GA - 8IPE1000-G של Gigabyte . לגבי האוברקלוק, ביצעתי אותו בהעלאת הבאס בביוס.. והזכרונות רצים לי עכשיו על 457 במקום 400... (יש לי גם סינקים של TT לזכרונות). מה שכן, אני מרגיש בשיפור בביצועים, אבל משום מה הביצועים הגרפיים ירדו?!?! איך ולמה…

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by DXT,

לאחר שאני מעדכן את הביוס שלי לאחד מאלה אז כל פעם שהמחשב עולה, בקטע של גילוי הכוננים אז לוקח לו 10 שניות למצוא אותם במקום שנייה אחת, ואני לא מוצא שום דבר חדש בביוס שיכול לגרום לזה. ואם אני מחזיר ל F9 אז הבעייה נגמרת. יש עצות?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by ranrubin1,

מה יותר טוב? intel core i5 4670 או intel quad core i5 3470 לגיימינג כבד

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. שלום ברצוני לקנות מחשב חדש אני לא כלכך מבין במעבדים והלוחות אם כיום . השימושים העיקריים יהיו אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים , הורדות) תוכנות מוסיקה כמו ableton , cubase ואולי ממש משחק או 2 חדשים שהולכים היום . הבנתי שיש היום את מעבדי ה i האם כדאי לחכות לi3 ? או לקנות כבר i5? או בכלל אני צריך c2d תודה לעוזרים !

9. יש לי את הלוח אם הזה GA-X48-DS5 אני נכנס ל EVEREST ורשום שהוא לא מזהה את הלוח אם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by EagleX2,

אני הולך לקנות עכשיו לוח.... על איזה לוח הייתם ממליצים לי? (ה64 לא תומך ב dualddr נכון?) כי אני קונה זכרונות 1 gb של crosair על איזה ללכת?

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  11. זה המפרט של המחשב שלי. קיבלתי את המעבד E8400 של אינטל, והשאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי ואם הוא מצריך יותר אמצעי קירור מהמעבד שיש עכשיו. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by RevBlue,

לפני כשבוע התלקל לי המחשב של 3 שנים ולפי בדיקת הטכנאי נאמר לי שהלוח אם שלי נהרס, רציתי להתייעץ לגבי לוח חדש: לוח נוכחי:Asus M4A78-HTPC מעבד:AMD Phenom II X3 710 כרטיס גרפי: ATI Radeon 4870 ספק כוח:CW 550W DDR (זכרונות):4GB של קינגסטון אם אני זוכר נכון DDR2 רציתי לשאול גם האם לדעתכם כדאי לי פשוט לקנות אותו דגם (שמצאתי בזאפ בסביבות 430 שקל) או שעדיף לשדרג כבר ללוח יותר חדש או בכלל לשדרג לוח/מעבד/כרטיס גרפי למשהו יותר מודרני (מדובר על מחשב לגיימינג), אני שואל כי ב-3 שנים האלו הספקתי כבר להחליף לוח אם ופעמיים כרטיס גרפי, זה לא קרה לי בחיים לפני זה עם מחשב אינטל, אז אולי כבר עדיף? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  13. שלום אני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים כדי לקנות רק לוח אם ורק מעבד בלי כל הבפנוכו . אז אני צריך למצוא חנויות שאוכל לקנות בה ~! עזרה send Backup

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  14. אני צריך לוח אם שתומך ב CF ומעבד של אינטל זה יכנס ב 1500 שקל? עכשיו יש לי AMD 4400+ ו לוח EPOX MF4 J3 וכרטיס 4850. אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד.חשוב שהלוח יתמוך ב CF ושהיה לאינטל.מעבד רק אינטל.מתכנן OC שימוש בעיקר למשחקים. ועוש שאלה הלוח אם והמעבד החדשים יצרחו יותר חשמל מעכשיו?ואם כן אני יצטרך להחליף את הספק?EZCOOL PS1000 500WATT אם צריך להחליף אז התקציב עומד על 2000 על הכל

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  15. מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ללוח אם לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרגע הזמנתי את הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 אבל אני מטלבת אם לשנות ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 מה ההבדל בינהם? חוץ מ40 שקל במחיר.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by Aviram,

יש לי מחשב AMD A64 3000+ עם סוקט 754. קניתי אותו לפני כיותר מחצי שנה. לפי מה שהבנתי פה בפורום ממה שקראתי, די נדפקתי עכשיו שיש לי 754 וגם לוח אם שרק תומך ב-754. בכל מקרה, יש לי 512DDR של סמסונג, ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון, שיהיה לי 1536. אני חייב זכרון של סמסונג? או של חברות אחרות? אפילו לא מצאתי זכרון של ג'יגה בזיגזג (של סמסונג), אז מה אתם מציעים לעשות? גם בזה נדפקתי עריכה: המחשב שלי למשחקים.

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by hirs,

מזה אומר המספר הזה בסוף (CL5/CL4)? לפעמיים גם מפורט מספרים נוספים עם קו הפרדה בינהם, מה זה? האם 800mhz טוב גם למי שלא רוצה OC? אני קיבלתי הצעת מחיר למפרט עם g.skill, האם זה חברה מספיק טובה? מי הן החברות הטובות? איזה עוד הבדלים יש בין סוגי זיכרונות? :s05:

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by oba3k,

איזה שילוב אתם מעדיפים ולמה? הכוונה כמובן למעבד AMD 3800 או 4200 עם הלוח HDMI של ASUS עם הכרטיס X1250 לעומת הE2600 של אינטל עם הכרטיס X3000 בלוח 965G של ג'יגהבייט.

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  19. שאלתי ככה מעבדי AMD היום שולטים מבחינת ביצועיןם מחיר הכול השאלה היא אם הם ימשיכו גם בעתיד לעשות מעבדים טובים כמו עכשיו או ש אינטל תעבור אותם בהרבה כי אינטל יושבת כלכלית יותר טוב בהרבה מי AMD ומה שבטוח שלמי שיש יותר כסף מנצח אז מה יהיה בעתיד מה שאני יודע ז שלאינטל יש כבר תוכניות לעתיד כאילו בידיוק מה היא תעשה וזה ואני לא יודע אם AMD יוכלו בעתיד להתקרב ל אינטל !

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by arkadur,

אני מחפש ספציפית את הזכרונות הללו, אם מישהו נתקל בהם איפהשהוא - אשמח לדעת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. השימוש יהיה רגיל + משחקים חדשים וכבדים. OC לא מתוכנן כרגע, אלא כשאני אשדרג לבארטון עם באס 200 (כשהמחירים ירדו). או ל 2500+, נראה. אולי אנסה OC על הפאלומינו הלוהט שלי (1800+). ההפרש הוא 50~ ש"ח הלוח שלי מת (פירוט ב"מפרט מחשב") , ויש לי אפשרות להחליפו. אז מה כדאי\עדיף לי ? תודה HF

22. Started by yaronzeev1,

היי יש לי עוד שבוע יום הולדת ויש לי מעבד 1.7 של אינטל ואני רוצה להחליף מעבד עכשיו יש מעבד שאני הסתכלתי עליו ובתוכנה של החברה שלי אמרו לי שאני יכול מעבד עד המהירות 3066 mhz אז הנה המעבד שאני רוצהסוג המעבד: Pentium 4 , bit: 64 , ליבה: בודדת , זכרון מטמון(Cache): KBו 1024, סוג חיבור (Socket): LGA 775 , FSB: Mhzו 533, יצרן: Intel , מהירות מעבד: Mhzו 3060 פרטים נוספים... Pentium 4ו סוג המעבד 3060וMhz מהירות מעבד LGA 775ו סוג חיבור (Socket) 533וMhz FSB 1024וKB זכרון מטמון(Cache) בודדתו ליבה 64ו bit ויש לי פנטיום 4 עם ג'יגה זיכרון אז האם הוא מתאים לי???

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by gorff55,

שלום יש לי 2400+ amd 512 singel channel- ddr/ 256 micron, 256 geil r9800pro ויש לי תמישחק call of duty יש לי עוד אבל זה המשחק שאני באמת משחק השאלה שלי היא יש לי 500 שקל ככה אז אני יכול ליקנות עוד סטיק 512 זיכרון שיהיה לי 1024 זה יעזור לביצועים של המחשב..? המשחק היחידי שאני משחק זה cod .. זה תופס רק 300-400 mb ... אז כדי להוסיף? יעשה תמחשב יותר מהר? קיצר בינתים יש לי את ה 512 ddr והם עובדים על תיזמוני טורבו בביוס 5.2.2.2 מה כדאי לשים אותם? לדעתי זה עושה לי לגים שאני מתקין דברים ובמשחקים בהתחלה כזה יש לגים שעוברים תוך כמה דקות...

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by a_a_aa,

תיקון

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by Mpro,

אין לי שמץ אז אני שואל ואל תצחקו עליי.. אפשרי לשלב זכרונות DDR3 עם DDR2 ? יש לי 4 סטיקים לDDR2 ו 2 לDDR3 בלוח אם

• 3 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.