מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שאלה. אני כבר כמה זמן מיתלבת איזה מחשב ליקנות אני מיתלבת בין AMD לבין INTEL אני יודע שבמחירים AMD יותר זול אבל אני מפחד ליקנות אותו ביגלל שאני לו כול כך בטוח שהוא טוב כמו INTEL עודה לכם עם תמליצו לי איזה ליקנות .ומה ההבדל בין השנים שיש אפרשי מחירים כולך כך גדולים . גיא .
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם אני אשים מעבד 2.4 HT בעל בס של 800MHZ הלוח Abit IT7-Max2 יקבל אותו כ HT ויוכל לעבוד איתו ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי לוח אם ישן ומסריח(מפרט) ש"בזכותו" ביצועי הכרטיס מסך שלי ממש נחותים לעומת מערכות דומות ואני חושב שהגיע הזמן קצת להנות מהכרטיס מסך שלי שקניתי במיטב כספי בכדי לקבל ביצועים כמובן. עכשיו אין לי ממש כסף, אני צריך את לוח האם הכי זול שאפשר למצוא ואני לא מתכוון בכלל, אני מתכוון שמבחינה תכנולוגית וביצועים יהיה לי טוב. עכשיו הלוח הזה הכי זול שראיתי הוא בעל צ'יפסט KT600 של ג'יגה בייט: http://www.pch.co.il/docs/pd-702080145.htm יש דגם הזול ממנו בארבעה שקלים אבל אין לו כרטיס רשת ובשביל 4 שקלים אני חושב שווה להשקיע.. אז מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות נחמדות על הלוחות האלו, ולמרות שMSI לקח את כל הלוחות, הוא עולה 500 שקל ואז כבר עדיף NF7... אין לי כל כוונה או יו…
-
- 12 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בגוגל יש מלא תוצאות, הגעתי כבר לדף 4 בחיפוש, אני קורא וקורא וראיתי שאני הולך לאיבוד. מישהו מכיר מאמר ענייני שיכול לעזור לי ללמוד עליהם? תאימות, ביצועים, ביקורות וכדו'... לא משנה לי אנגלית/עברית...
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
ראיתי כתבות על ערכות השבבים החדשים של אינטל 915 ו-925 עם DDR-2 533 ,הביצועים בקושי מתקרבים לערכות השבבים הקודמות 865 ו-875 בקיצור קודם פרסקוט ועכשיו הלוחות אם החדשים ,מה קורה פה ? משיהו מבין את ההגיון של אינטל ?
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי 2400+ amd 512 singel channel- ddr/ 256 micron, 256 geil r9800pro ויש לי תמישחק call of duty יש לי עוד אבל זה המשחק שאני באמת משחק השאלה שלי היא יש לי 500 שקל ככה אז אני יכול ליקנות עוד סטיק 512 זיכרון שיהיה לי 1024 זה יעזור לביצועים של המחשב..? המשחק היחידי שאני משחק זה cod .. זה תופס רק 300-400 mb ... אז כדי להוסיף? יעשה תמחשב יותר מהר? קיצר בינתים יש לי את ה 512 ddr והם עובדים על תיזמוני טורבו בביוס 5.2.2.2 מה כדאי לשים אותם? לדעתי זה עושה לי לגים שאני מתקין דברים ובמשחקים בהתחלה כזה יש לגים שעוברים תוך כמה דקות...
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני יודע שזה כנראה שאלה טיפשית אבל אני כרגע מתלבט באזיה מעבד לקנות אז השאלה שלי היא כזאת אם מעבד ATHLON XP 2000 יוכל להריץ משחק בעתיד שעל המשחק כתוב שדרישות המערכת הם מעבד 2000מגה"צ?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מתלבט על אילו הגדרות לשים. האם בכלל יש הבדל בביצועים או בכלל איזשהו הבדל? : אני לא מעונין באוברקלוקינג ... יש לי שני 256MB של SASMUNG מהדגם הבא: 2X256mb DDR-SDRAM 8-1-1-1R 4-1-1-1W 2.5-3-3CL 2CMD
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם אני יכול להחליף מעבד מהדורות היותר מתקדמים ופחות רותחים? האם זה מכלל משתלם, האם זה יביא לעליה בביצועים עם אוברקלוק.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
למחשב)איך אני יכול לדעת איזה ערכים הם תודה
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מתוך האתר הרשמי של EPOX: Model: EP-8RDA+ BIOS: 8RDA3827.BIN (5700) Date: 08/27/2003 Fixed: 1) Add "Auto_Precharge_Selectable" option to patch some DDR unstable issue. (i.e. A-DATA DDR400 / TwinMOS DDR 400) 2) Add support MagicScreen utility function. 3) Reduce code size for aggressive ROMSIP table. Enabled CPU Interface item. 4) Solved CPU warning temperature/Shutdown temperature function fail. 5) Show help message for VDD Voltage Regulator item. 6) Update awdflash.exe utility version of 8.23F to 8.24V. 7) Remove some items: -OS Select For DRAM > 64MB -Typematic Rate Setting -Typematic Rate (Chars/Sec) -Typematic Delay (Msec) מישהו יכול להסביר לי את סעיף 1 ? לא הבנ…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחפש אחר לוח לפנטיום 4 עם האפשרויות הבאות: *תמיכה ב-DDR333 ומעלה. *אפשרות לחבר לפחות 6 התקני IDE ומעלה. *USB גירסה 2.0 ומעלה. *כרטיס קול מובנה + כרטיס רשת. *4 חריצי PCI. *AGP 4 ומעלה. והכי חשוב שיש אותו כבר בארץ. ושיהיה איכותי.
-
שלום , רציתי לדעת האם יש לוח אם שתומך גם במעבדי ברטון וגם במעבדים של ה 64 ביט ? מאחר ואני קונה בורד חדש ומשתמש במעבד ברטון 2500 הישן שלי , רציתי לדעת האם אפשרי לשמור 2 אפיקים פתוחים.. כאילו לשדרוג עתידי האם יש דבר כזה?
-
ללוח אם יש חיבור של חשמל של 8 פינים אבל ניתן לחבר גם רק 4 השאלה עם זה מספיק ? או שחייב את כל ה8 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=1109&CatCode=411 ראיתי את הלוח אם הזה ומצא חן בעיני.השאלה שלי אם הוא יתמוך ב SLI ראיתי שכתוב שתומך CrossFire של ATI.זה מהווה בעיה נכון?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מפרט כזה: C2D E6300. 7950GT DS3. 1 giga memory 667. 80+250 GIGA וצורב DVD פשוט. יש ברשותי ספק כח של חברת EZcool 450W ספק חדש לא נעשה בו שימוש פעם אחת! חיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך אבל גיליתי שאם אני מחבר אותו ליציאה של ה-4 פינים (מעל המעבד) הוא לא פועל בכלל!! כשאני מתנק המחשב פועל אך אין תצוגה בכלל!! חשוב לי להזכיר שהספק חדש והוא מצויין. הלוח אם היה בתיקון והחליפו לי אותו משום שהקודם היה ממש דפוק! בחנות שקניתי את המחשב הם אומרים לי שצריך מינימום ספק של 700W נקי!! למערכת כזאת! (זה נשמע בכלל הגיוני? כשאני רואה משתמשים שמרכיבים מחשבים חדשים עם 4 ליבות וכרטיס 8800 ו-2 ג'יגה זיכרון על אנרמקס 400)! עוד דבר, לפני הספק הזה היה לי TR2 500W ספק מצויין בלי בעיות! אנ…
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האים כדאי לשדרג מעבד AMD ATHLON 4800X2 למעבד AMD ATHLON 5200X2 ? איזה מעבד של INTEL מקביל למעבדים אלו?
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המערכת תהיה עם לוח P45 לא יודע בדיוק של איזו חברה הקניה תהיה מחר או מחרתיים וזה ישולב עם 4 GB רייד0 וכרטיס-4870 שהרי כפי שאני מבין שלמעבד אין כימעט קשר לגרפיקה ולכן איזה מהם עדיף או שבכילל כדאי E8200 מה הכי כדאי מחיר עד-800 שקל ולא מתוכנן OC {שייך להזכיר שאולי כדאי מרובע של AMD במחיר הזה??ואז צריך להתאים לוח אם...?}
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הסדרה החדשה E8200\E8400\E8500 הייתי בחברה פרטית קטנה שמוכרת מחשבים ונותנת שירות עכשיו כניראה שתמחשב שלי אני קונה משם והבנתי ממנו שהסדרה החדשה כביכול(הזמנות) נמכרת אבל לא הגיעה... האם זה ככה? הוא אמר שהם יגיעו בערך עוד חודש 18-17 באפריל למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי ממש סגור על עצמו שהוא חייב לוח אם ב- 1600 שקל כדי שהוא יוכל לשדרג בעתיד את המחשב . אני בא להוכיח לו שאפשר להשיג את הדרישות שלו גם בהרבה פחות כסף ! : 1) תותח באוברקלוק 2) תומך במרובע ליבות 3) תומך ב- SLI התקציב הוא עד 800 , אני זקוק לזה מהר כדי שהוא יוכל לשנות את ההזמנה ! יש לציין כי התקציב הכולל שלו למפרט הוא 6000 ש"ח , וכי הלוח אם לוקח כמעט שליש מהתקציב !! תודה לכם !
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לוח אםוGAP35CDS3RוGigabyte מה אתם אומרים על הלוח אם הזה ? באתר של GIGABYTE יש הרבה ביקורות טובות על הלוח אבל הוא עולה 715 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
למחשב המיועד לביצועים, משחקים וכ"ו אולי גם OC אני אישית לא הייתי הולך על אינטל בשביל להרכיב מחשב חזק הייתי הולך על אסוס,זה בשביל דוד שלי,הסכום כסף הוא בערך בשווי של הלוח שמוזכר כאן,בערך אלף ש"ח. אם יש לוח דומה בנתונים של אסוס,שהוא בעצם יותר טוב אז תגידו. תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה זכרון עדיף בהנחה שיש ביניהם הבדלי מחיר זעומים ואחריות זהה, יש סיכוי לOC קטן עוד מספר שנים.. CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קודם כל, אני צריך מעבד לויסטה (שיעבוד חלק) - נכון לעכשיו יש לי את המפרט השני בחתימה עם מעבד PD 915 2.8GHZ@3.5GHZ אבל זה נראה כאיו הויסטה כבדה מדי בשבילו.... אז דרוש מעבד שיוכל להריץ את הויסטה שלי בעיות, מן הסתם אחד שטוב בOC. אני משחק גם משחקים כבדים מדי פעם כמו GRAW, R6:VEGAS, Test Drive Unlimited ועוד..... אז חשוב שיהיה מסוגל להסיץ אותם על הגדרות גבוהות. ככל הנראה יהיה את הכרטיס מסך X1950XT דבר שני, אני צריך לוח אם שהוא: א. מיועד לOC- לא יודע איזה מעבד אתם תתינו לי אבל הוא יעבוד OC של כ700GHZ עם זיכרונות 667MHZ. ב. 4 חריצי DDR2 - בשביל 4GB לויסטה (אני עובד גם עם תוכנות עריכה כבדות) אממ, זה נראה לי.... יש הצעות? חשבתי על IB9 ועל איזה E2160 , מה אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם של אינטל עם אופציות לOC דרך הביוס,חשוב שהוא יהיה דווקא של אינטל... לא צריך OC מוגזם אלא משהו שיאפשר לי להפעיל את המחשב עם מהירות באס של 320-350 מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים?(במידה והדבר קיים)
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-