מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
איזה מעבד יותר טוב היה לי למשחקים. E8400 או Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) בבקשה תנו הסבר טובב .
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1400 ש''ח כולל משלוח ו HT אז דאי או לא?
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
יום טוב ברשותי מעבד e6320 שבהחלט מספק את השימושים שלי. קונה מחשב לאח שלי - יש לו שימושים דומים - אם אני אקנה e5200 הוא ישתווה למעבד שברשותי או שיהיה צורך לקנות e7200 ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש ומטורף עם Win7 64bit עשיתי Benchmark דרך Performance test 7 ובסיכום היה רשום שהמעבד שיש לי (i5 750) מכיל 3 ליבות. מישהו נתקל בכזו תופעה..? [דרך אגב, גם הזיכרון (2x2024 GB) מופיע כ-3GB למרות שמדובר ב-64bit] תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מתוך האתר הרשמי של EPOX: Model: EP-8RDA+ BIOS: 8RDA3827.BIN (5700) Date: 08/27/2003 Fixed: 1) Add "Auto_Precharge_Selectable" option to patch some DDR unstable issue. (i.e. A-DATA DDR400 / TwinMOS DDR 400) 2) Add support MagicScreen utility function. 3) Reduce code size for aggressive ROMSIP table. Enabled CPU Interface item. 4) Solved CPU warning temperature/Shutdown temperature function fail. 5) Show help message for VDD Voltage Regulator item. 6) Update awdflash.exe utility version of 8.23F to 8.24V. 7) Remove some items: -OS Select For DRAM > 64MB -Typematic Rate Setting -Typematic Rate (Chars/Sec) -Typematic Delay (Msec) מישהו יכול להסביר לי את סעיף 1 ? לא הבנ…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המערכת הקיימת היה קיים 2 *1 GB 800 MHZ רכשתי 2 סטיקים של 2 GB 800 MHZ ורציתי לדעת האם לאחר ההוספה של הזכרון (סה"כ 6 GB ב4 סטיקים) יש צורך לשנות בביוס הגדרות או שזה מזוהה אוטומטית ואם כן איזה הגדרות אופטמליות מומלצות ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה, אני חושב שהמעבד שלי מתחמם יותר מדי, אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה. בעיקרון בזמן מנוחה (IDLE) - המטפ' מגיעה ל 44 - 45 עדכון : ניקיתי קצת, הטפ' ירדה ל 40 - 41 בזמן מאמץ הטמפ' מגיעה ל 79 - 80 אז השאלה שלי האם זה אמור להיות ככה?, אני אמור לדאוג לגבי זה (החלפת משחה טרמית או אולי החלפת קירור למעבד?) ועוד שאלה, אני חושב שחום המעבד משפיע על חום המחשב בכללי, מכיוון שהמחשב ממש מתחמם בצד הלוח ממש אפשר להרגיש את זה על המארז. אכן קיימת סירקולציית אויר במארז והכבלים מסודרים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר אליו DDR3 וDDR2 בו זמנית? לאיזה באס הוא מגיע בOC?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קיצר אני משתגע ואני מתלבט בין המעבד E 8400 לבין ה Quad 8200 אני לא מבין איך כולם אומרים שהכפול יותר חזק ממנו כשאני רואה שבעצם טכנית מבפנים המרובע ליבה יותר חזק בחלק מהדברים...וחוץ מזה המחיר של שניהם זהה זה לא מובן לי..אם תוכלו לעזור לי אני ישמח ...
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני כרגע מרכיב מערכת מחשב חדשה, ראיתי באתר של GB שהם בדקו אילו סטיקים של זיכרון מתאימים ללוח אם שקניתי, אך אני מעוניין לקנות זכרונות שלא מופיעים בטבלה זו, כמובן שהזיכרונות שאני קונה יהיו בתדרים שהלוח אם תומך, אך האם יכולה להיות איזה שהיא בעיה אחרת ?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב עם לוח MSI NEO PLATINUM ויש בו שתי יציאות דיגיטליות:אופטית וקואקסיאלית. עדיין לא קיבלתי אותו אבל אני רוצה כבר להכין כבל דיגיטלי כדי לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. השאלה שלי היא אם היציאה האופטית היא TOSLINK והאם אני צריך לרכוש כבל אופטי סטנדרטי או שאולי עדיף בכלל קואקסיאלי? תודה
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי. קיבלתי את המעבד E8400 של אינטל, והשאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי ואם הוא מצריך יותר אמצעי קירור מהמעבד שיש עכשיו. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא לגבי הלוחות האלה: ASUS M2V AM2: VIA K8T890 הלוח הזה עולה לי 125 שקל פחות..... לבין MSI NEO K9N NFORCE 550 אני יודע שהMSI יותר טוב אבל השאלה שלי כמה יותר טוב כי התקציב שלי דל, אני יכול לבחור רק את שני הלוחות האלה בלבד אז בבקשה רק לדעת מה ההבדל בינייהם אם אני לא מתכוון לעשות OC ולא שידרוגים עתיידים שימושים רק אינטרנט אופיס וכאלה...המעבד שיהיה עליו הוא AM2 X2 3800
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
החלקים של המחשב החדש שלי הגיעו (חוץ מהכרטיס מסך.. ) בכל מקרה רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך לבדוק איזה סטפינג המעבד מדבור ב Q6600 ודרך אגב הוא לא הגיע לי עם קירור סטוק כחול אלא שחור... לא שזה משנה אני מתקין עליו קירור אחר... בקיצור האם זה רשום על הקופסא או משהו?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת לאיזה מעבד של אינטל (לכתוב איזה סוג ואת הסקוט) בדיוק המעבד של AMD שנקרא +Athlon 64 3200 או משהו כזה משתווה. בבקשה עזרה כי אם אני אהיה מעוניין להחליף בעתיד אז אני רוצה לדעת לאיזה כיווני מעבדים להתכוון. תודה מראש. תמונה של המפרט: http://download.yousendit.com/13302ACB09113593
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
התקציב של בערך 1200 ש"ח וזה מה שהציעו לי.... AMD ATHLON XP 1700 360 ש"ח TwinMos 256MB PC 2700 DDR 248 ש"ח ABIT NF7 Nforce 2 AMD 612 ש"ח מה אתם אומרים...... אני יודע שזה מפרט ל OC ואם אני אקנה כניראה שאני אעשה OC אבל אולי יש לכם הצעות אחרות... הייתי רוצה גם לשמוע הצעות למערכת שתעבוד טוב שלי OC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אחרי שקראתי במדריך מה לעשות כגי שהוא יציג עשיתי ככה. הדלקתי את התאורה בו בחרתי באול טמפרטור ועשיתי אינבל על כולם חוץ מעל המעבד (שיראה רק את הטמפ של המעבד) אני עושה ריסט והוא מראה לי שעון בכלל ... מה עושים ומה אני צריך להגדיר שאני רוצה ליראות רק את המעבד בכל מקרה שאני לא עושה אינבל הוא מראה לי OPT 1-2-3- (פה הוא רושם N/A יענו אין כלום) ואז 4 פאוור NB SB MB איפה בכלל המעבד ?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי במארז יציאות USB וצריך לחבר את זה ללוח אז יש לי בלוח כמו בתמונה פה... עכשיו אני לא יודע אם לחבר ל-5 פינים או ל- 4 תעזרו בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שאלתי ככה מעבדי AMD היום שולטים מבחינת ביצועיןם מחיר הכול השאלה היא אם הם ימשיכו גם בעתיד לעשות מעבדים טובים כמו עכשיו או ש אינטל תעבור אותם בהרבה כי אינטל יושבת כלכלית יותר טוב בהרבה מי AMD ומה שבטוח שלמי שיש יותר כסף מנצח אז מה יהיה בעתיד מה שאני יודע ז שלאינטל יש כבר תוכניות לעתיד כאילו בידיוק מה היא תעשה וזה ואני לא יודע אם AMD יוכלו בעתיד להתקרב ל אינטל !
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חברה קניתי בדיוק מחשב חדש אמור ליהות 64 bit אבל אני לא רואה שום זכר למילה מישהו יודע איך אני יכול לבדוק ? וגם יש לי זכרונות איך אני יכול לבדוק איזה סוג נראה לי זה geil כדאי לי לשדרג ל 1024 עולה גרושים לא ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני פתחתי לא מזמן אשכול לבקשה לעזרה למפרט והומלץ לי על הדגמים הבאים: GA-G33M-DS2R 6A19\6919 Compucase אני רק לפני קניה עברתי עוד פעם המפרט וראיתי משהו מדאיג טיפה: http://www.modthebox.com/reviews/directron/compucase/compucase18.jpg http://www.links.co.jp/html/press2/image/gag33mds2r8.jpg היציאות שם שונות לחלוטין. זה ניתן לשינוי או שאני זקוק למארז אחר? תודה יבגני
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מי מבינהם יותר טוב(הם אותו מחיר) 1.asus a8n-e 2.abit k8n ultra
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז אני רוצה לחבר את מאורר המעבד לבקר, אבל אם אני מנתקת אותו מחיבור ה CPU-FAN , אז המחשב לא עושה BOOT ואני מקבלת שגיאה CPU FAN ERROR. מה לעשות? חייבת להיות איזה דרך אחרת, לא יכול להיות שאני מחוייבת להיות מחוברת לחיבור הזה בכדי להדליק את המחשב (התנאי הזה לא הגיוני) תודה.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
משהו יכול להגיד לי מה ההדבלים בין הצ'פסים האלה NF590 SLI-m2R/G CFX3200-M2R/G
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-