מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש זכרונות עבור מערכת מבוססת Core i7 965 Extreme. לוח האם הוא GA-EX58-EXTREME Gigabyte הבנתי שיש צורך בשלושה סטיקים, DDR3 אני זקוק להמלצה על הזכרון הטוב ביותר שקיים כיום בארה"ב (3 סטיקים של 1Gb). אין חשיבות למחיר, האם יש חשיבות ב-I7 לתזמוני זכרון ? כל עזרה תתקבל בברכה, הכוונה היא לרכוש היום (בארה"ב).
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש התקציב הוא 10 אלף אני רוצה להשקיע על מעבד סביבות 2000 שח לוח אמ 1600 שח וזיכרון של 1 גיגה 400 שח אני קונה 4 גיגה.. מה המומלצים במחיר הזה?? ואני צריך חוות דעת גם על זה מעבד-intel q9300 לוח אמ-gigabyte ga-ex38-ds4 זיכרון -ddr2 1g 800 mhz kingston תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם יצא כבר לוח האם PCI-Express? ואם כן האם יש כבר אותו בארץ? ואם אין אותו בארץ אז האם יש כבר בחו"ל ואם הוא עדיין לא יצא מישהו יודע מתי הוא ייצא ??
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לוח אם של z77 asus maximus v extreme ברצוני לעשות מערך sli של שני כרטיסים gigabyte gtx 680 oc 2gb על הלוח יש 5 חריצי pci וברשותי שני גשרים 3way ו-4way ואין ברשותי גשר של 2way עם איזה גשר אני אמור לחבר את שני הכרטיסים ובאיזה חריצים למקם את שניהם על מנת שתהיה סגירת מעגל ויעבדו כמו שצריך באותה מהירות? ???
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. היום דיברתי עם מוכר בחנות מחשבים והוא אמר שלוחות אם של ASUS המסופקים בארץ עושים בעיות. האם זה נכון? תודה
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן בזמן האחרון אז איך הלוח הזה הוא טוב?
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שניהם ב 1700 מי יותר חזק ומישתלם כספית אני רוצה לעשות לזכרון OC ל 1066 אם אפשר אז שאלתי מי מהם כדי לקנות שניהם 2GB אז זה TWIN2X2048-6400 2048MB נגד Mushkin XP2-6400 2GB תודה מראש אני שואל כבר הרבה זמן את השאלה הזאת פליז שמיהו יענה או רק ינסה לעזור לי פליז
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים לוח אם חדש שהוא DZ68BC ובשבילו כמה כרטיסי זיכרון 1600Mhz שזה מה שהוא דורש עכשיו השאלה שלי היא כזאתי האם אני צריך לקנות מעבד שעובד גם על 1600Mhz או שאני יכול לקנות 1333 שמותאם ללוח אם כמובן
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שבוע טוב. הלוח אם שלי תומך בזיכרונות 1066?? תודה ושבוע מצויין..
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המעבד AMD Phenom 2 550X2 למטרת מישחקי רשת כמו L4D ,TF2,Prototype,Assasin Creed ועוד כאלו. איך המעבד למישחקים?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה. אני כבר כמה זמן מיתלבת איזה מחשב ליקנות אני מיתלבת בין AMD לבין INTEL אני יודע שבמחירים AMD יותר זול אבל אני מפחד ליקנות אותו ביגלל שאני לו כול כך בטוח שהוא טוב כמו INTEL עודה לכם עם תמליצו לי איזה ליקנות .ומה ההבדל בין השנים שיש אפרשי מחירים כולך כך גדולים . גיא .
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה, אני חושב שהמעבד שלי מתחמם יותר מדי, אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה. בעיקרון בזמן מנוחה (IDLE) - המטפ' מגיעה ל 44 - 45 עדכון : ניקיתי קצת, הטפ' ירדה ל 40 - 41 בזמן מאמץ הטמפ' מגיעה ל 79 - 80 אז השאלה שלי האם זה אמור להיות ככה?, אני אמור לדאוג לגבי זה (החלפת משחה טרמית או אולי החלפת קירור למעבד?) ועוד שאלה, אני חושב שחום המעבד משפיע על חום המחשב בכללי, מכיוון שהמחשב ממש מתחמם בצד הלוח ממש אפשר להרגיש את זה על המארז. אכן קיימת סירקולציית אויר במארז והכבלים מסודרים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים כבר שבועיים אני מנסה לסגור מפרט מתאים לדרישות שלי הסכום עד 5000 לא כולל מסך ומעט OC ,במחשב מיועד למשחקים וסרטים (ומחובר למערכת קולנוע בייתית איכותית) הבעיות שנותרו הם בעיות הליבה : 1. לוח אם:GIGABYTE GA-P35C-DS3 or ASUS P5KC לכן בעצם פניתי לפרורום הזה, הבנתי שהלוחות דומים ב P35C לא ניתן לבצע OC בכלל לפי מבחני בדיקות בפורומים מחו"ל כי הוא לא יציב בOC היטב . לגבי ה P5KC הוא מתומודד טוב יותר ב oc . הבעיה השניה היא , הרי לא כולם משתגעים על הלוחות הללו שמאחדים את יכולת DDR2 וDDR3 . כנל לגבי המעבדים , הבנתי שבאחד מהלוחות יש אופציה ל 8G DDR2 , ורק 4 לDDR3 דבר שהופך את ה-DDR3 לפחות כדאי בכל קרה, ואני שואל : אני רוצה מחשב ל-4 שנים בערך האם עלי לקחת לוח שתומך ב DDR2 וDD…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה ההגדרות זכרון האופטימליות בביוס ? כל ה BANK INTERLEAVE וכל הדברים האלה של ה 1T 3T וכו וכו' ...
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שיש את המעבד של AMD ה FX-62 לסוקט AM2 שעולה 10000 ש"ח. 10000 ש"ח למעבד? למה מי מת? מה כל כך מיוחד בו שהוא כל כך כל כך יקר (יותר מפי שתיים מהתקציב של כל המחשב החדש שלי)? לאיזה מעבד קונרו הוא משתווה והאם בכלל? ועוד שתי שאלות: 1.אם אתם אומרים שהתדירות כבר לא משנה, אז מה ההבדל בין לדוגמה E6600 ל 6700? הם עם אותו קאש ורק התדירות שונה (למיטב ידיעתי). מה באמת ההבדל בין הקונרויים (ולא האלנדיילים) השונים? 2. קראתי את המאמר על ה X6800 ועדיין לא הבנתי, מה מבדיל מעבד קונרו/אלנדייל בנגיד סתם 2GHZ לבין Pentium D 2GHZ? תודה רבה לעונים ;D
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות מעבד חדש רק אינטל .. אני לא כל כך מבין במה שיצא לא מזמן אינטל קסאון או דואל קור אני צריך המלצה של סביבות ה2500 שקל פחות או יותר ותעזבו את הלוח אם בשקט הוא לא חשוב עכשיו ... תמליצו לי על המעבד של אינטל הכי טוב בסביבות ה-2500 שקל ... תודה לכולם ...
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שידרגתי את הזכרון של המחשב מ-2GB ל-4GB ועדכנתי לVista Ultimate 64bit. העניין הוא שהמחשב (ברמת הביוס) מזהה רק 3.2GB. לוח האם הוא Gigabyte GA-945P-S3 והמעבד הוא Core2 E6400, הזכרונות הם ארבעה 667 4 Corsair 1GB Value סטיקים זהים. 1. האם לדעתכם עדכון הביוס יעזור ויגרום למחשב לזהות את כל ה-4GB? 2. האם, למרות שכתוב שהמערכת מזהה רק 3.2GB, היא באמת יודעת לנצל את ה-4GB? ואם לא, איזה השלכות יכולות להיות למערכת 64 שעובדת רק עם 3.2? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למישהו יש מוסג אם לוח אם זה יכול להריץ את הזכרון שהזכרתי המהירות 667??? הוא יעלה איתם בכלל? תודה?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכשיו לוח.... על איזה לוח הייתם ממליצים לי? (ה64 לא תומך ב dualddr נכון?) כי אני קונה זכרונות 1 gb של crosair על איזה ללכת?
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לוח P5N-D SLI . אני מפעיל גם תתוכנה של הלוח וגם תתוכנה CPU-Z בשתיהם כל הזמן המכפלה של המעבד קופצת כל הזמן, איזה אפשרות בלוח תשאיר לי את זה רגיל על X9 ?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתרים אמינים שנותנים ציון למעבדים על פי מבחן מחיר מול ביצועים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם יש הבדל בזכרונות 1600MHZ ל- 2000MHZ. נוצר לי מצב פשוט שכל החלקים כבר כאן ולזיכרון של 2000MHZ צריך לחכות הרבה זמן. האם שווה לחכות או פשוט לסגור עניין ולקנות 1600MHZ. (מה שתכננתי זה היה OCZ BLADE SERIES) תודה.
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ראיתי במפרטים שיש באתר את הלוח של MSI K8N Neo3 אבל אחרי בדיקה אצל כמה חנויות גיליתי שהוא לא קיים בארץ בכלל, כלומר כנראה עוד לא הגיע. אני מחפש משהו תחליפי שיכלול PCI-E וכמובן את כל שאר הפיצ'רים הקיימים כיום כסטנדרט בלוחות. הלוח מיוחד למעבד סמפרון 2600. תודה
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-