מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מיתלבט בין שני מעבדים OPTERON 165 או ה-X2-3800 מי מהם כדאי יותר מבחינת ביצועים \המהרה וכו"ב תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5014 או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4852[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 17:52:53 :s05:[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 18:31:24 :s05:[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 18:31:39
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח אם ASUS P5B-SE רציתי לדעת אם יש לי חיבור HDMI .... הכ.מסך שלי הוא 8800GT 512MB Evga SC אולי זה קשור אליו לא יודע... פשוט קניתי עכשיו טלוויזיית LCD של סמסונג 32 אינץ עם היידפנישן רדי ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות סרטים באיכות מקסימאלית וכבר יש לי סרטים מוכנים על המחשב באיכות היידפנישן 1080P ( יש יותר איכותי מזה? )
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להוציא ת'יחידת קירור סטוק של המעבד שלי ושמתי לב שאפשר בטעות לשבור את הפלסטיק בצד של הסוקט(זה שמחזיק את היחידת קירור) כמו בתמונה פה איפה שהמברג מצביע עליו... ראיתי לא פעם אחת ולא פעמיים אנשים ששוברים את הסוקט בגלל זה ורציתי לדעת אם יש איזה דרך להוציא את זה בלי שזה ישבר או ינזק איכשהו כי זה נראה ממש עדין... תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש רגוע יחסית (רשת, וורד, סרטים, מוזיקה), אבל שונא lag (איטיות בכלל). מפרט המחשב שלי מצוי מימין, אבל אציין שאני משתמש ב Celeron G530 (דו ליבתי), ובליבה הגפרית המובנית בו, ואני מבסוט. עם זאת, אני משתמש בכונן SSD Sata 3 מהיר (550MBPS R/W). השאלה שלי היא כזאת: מכיוון שכרגע יש לי נטבוק (עם Atom, אין לי מילה אחרת מלתאר אותו מאשר - מאעפן!) בנוסף לשולחני - דבר שדי מעצבן אותי - עניין אותי לדעת האם לדעתכם כדאי לחכות ל Surface של מייקרוסופט כתחליף ראוי גם לשולחני וגם לנטבוק. אני סטודנט, ובשיעורים אני לרוב על וורד. אך תמיד (תמיד!) גם גולש בצד לאתרים אחרים. כאשר אני מגיע לבית, אני אך ורק על השולחני, וגם שם - בעיקר ברשת. אז שקלתי לרכוש Chrombook החדש, ובסוף ירדתי מה…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב מ alienware וזה הלוח היחיד שיש לאם רציתי לדעת עם הלוח עם של אסוס שווה ?? דגם ASUS SK8N - NVIDIA® nForce3 Pro 150 Motherboard תודה
-
במספר הערות נכתב שהמעבדים המהירים ביותר עולים יקר להחריד בגלל סיבות תמחוריות, ולא בגלל סיבות טכנולוגיות. הדבר לא מדוייק, ואנסה להסביר. כאשר מעבד נכנס לייצור, לא יודעים מה תהיה מהירות פעולתו. המהירות בסופו של דבר נקבעת לפי חלקיקי אבק מיקרוסקופיים, לפי תהליכי דיפוזיה, וכו'. תהליך ייצור מסוים, ברמת בשלות נתונה, יכול לייצר מעבדים עם ממוצע מהירות מסויים וסטיית תקן מסויימת. בסוף שלב הייצור המעבדים נמדדים. חלק נפסלים ונזרקים. למשל, yiled של 95% משמעותו ש-5% מהמעבדים נזרקים. המעבדים שלא נזרקו מחולקים לקבוצות הנקראות bins. למשל, bin ראשון בקצב 2.0, bin שני בקצב של 2.2, ו-bin שלישי בקצב של 2.5. הסיכוי שמעבד יגיע ל-bin השלישי הוא למשל 10%. מעבדים אלו הם, בהגדרה, יקרים יותר. לא ניתן …
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
אני צריך זכרונות שיגיעו לבאס גבוה מאוד 280-300 וגם שיעלו בסביבות ה-800 שח (אפשר טיפה לחרוג עד 900 גג) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המעבד יהיה AMD Athlon 5000x2 AM2 לפי פורום המפרטים הבני שהMA74GM של ג'יגבייט הוא המומלץ. אשמח לכיוון ועזרה, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לפני שאני קונה P5QL-E ומתחרט :-)
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מעבד Q9300 ולוח אם אסוס P5E וזיכרון של OCZ 2*2 גיגה מהירות 1066, ומשום מה הזיכרון מזוהה בוינדוס ככמות 3.25 גיגה, ובביוס כ-4, למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
איזה דריוור אני צריך בשביל הצ'יפסט שלו?את הגרסה המיוחד שלו באתר של nvidia או הרגיל לכל הפלטפורמות??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים DFI NF4 SLI INFINITY או MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אז ככה, סידרו לי בנאדם שיכול להביא לי את המעבד ועוד כמה דברים במחיר עלות (בבקשה לא לדבר פה על מחירים ודברים, אני פתח על זה עוד ת'רד בפורום מפרטים).. אבל הוא יכול להביא לי אותו רק סגור באריזת RETAIL, והוא לא יודע להבדיל בין הגרסאות עם אריזה סגורה, ולצערי הוא לא יכול לפתוח את האריזה.. אפשר לברר את הSTEPPING לפי האריזת RETAIL ? או לפי השם המדויק של ההזמנה? השם של המוצר שהוא יכול להזמין לי זה: intel core 2 quad q6600 bx80562q6600 מישהו יכול להגיד לי לפי זה משהו?? תודה רבה! אני צריך לתת לו תשובה עד מחר ב12 בצהריים...
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המחשב (לא שלי, של חבר) פנטיום 4, מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקי פלאש. בפעם האחרונה שהייתי אצל חבר שלי ראיתי שלמחשב יש 500 מגה זיכרון, דבר שלדעתי מגביל מאד את המחשב. כרגע יש שני סטיקים של 256 לדעתי. צירפתי תמונות מאוורסט. אני רוצה לעזור לו לקנות זיכרון חדש אבל אני לא רוצה לעשות טעויות. איזה זיכרון/זכרונות יהיו הכי מתאימים ויתנו תמורה לכסף? תודה ושבוע טוב! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום לכולם היצרנית GIGABYTE הרכיבה הרבה לוחות אם עם כרטיס קול של REALTEK ועכשיו בדגמים האחרונים של לוחות האם הם משתמשים יותר עם כרטיס קול של VIA , במיוחד בדגמים יוקרתיים. רציתי לדעת האם יש סיבה מסויימת לזה ? ומה האיכות של VIA מול REALTEK ? מנסיון אני יודע ש- REALTEK לא רעים בכלל. האיכות סאונד ממש טובה וגם הממשק שלהם טוב. יש למשהו אינפורמציה בנושא ? תודה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב וקשה לי להחליט איזה מעבד לקנות. איך זה ש: AMD ATHLON XP 2800+ 2.083Ghz Barton Core עולה 1210 שקל לעומת: Intel Pentium 4C 2.4GHZ FSB800 Socket 478 / 512K Cache שעולה 1295 שקל הרי יש הבדל של 400 מגה הרץ בין שני המעבדים, למה AMD כל כך יקר? ואיך יכול להיות ש: AMD ATHLON XP 3200+ 2.2Ghz 400Mhz FSB עולה 3000 שקל! והוא רק 2.2 ג'יגה הרץ ומפסיד לרוב מעבדי ה-INTEL שעולים הרבה פחות. מה קורה כאן? האם מעבדי AMD טובים יותר למשחקים? למה בכלל לקנות פחות מגה הרץ באותו מחיר? האם לוחות ה-AMD הנוכחים תומכים במעבד החדש שהם יוציאן(נראה לי A6) עוד כמה חודשים והאם רק מעבדי INTEL תומכים ב- 800 FSB? די הרבה שאלות, אשמח לקבל תשובות על כל השאלות כי אני רוצה לקנות מחשב כ…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
האם בלוח האם הבא-Gigabyte GA-H77-D3H יש כרטיס קול אינטגרלי?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שמעו, ההורים של החליטו שהם רוצים לתת מתנה ליומולדת (איזה כיף לי !), אני יודע שהתקציב שלהם ממש מוגבל אז אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי...ורשמתי תקציב בכותרת כי חייב אבל זה שיעור, ושאני שואל אותם מה התקציב אין להם תשובה ממש, אבל אני משער שזה לא הרבה. בקיצור אני צריך את השילוש הכי זול למשחקים, ואני לא ממש יודע מה התקציב שלי. אני חשבתי על 7200 + P43DS3 + 4GB, מה אתם אומרים ? הבנתי שהלוח הזה לא מומלץ, מה כן ? וגם יש עכשיו את ה 5200, מה אתם אומרים עליו ? אני אעשה OC.
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני כרגע עם 16GB (ראו תמונה). מעוניין בשני סטיקים של 16GB. אשמח אם תוכלו להמליץ מה לקנות ולזרוק פה לינקים אם נתקלתם במבצעים כלשהם במסגרת הסייבר מאנדי. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, הביוס על הלוח אם שלי עושה לי בעיות. כל פעם שאני מפעיל את המחשב לאחר שאני מכבה אותו אני צריך לעשות טקס שכולל הכנסה של דיסק bootable , ריסטרט כניסה לביוס auto detect hard disk שמירה והפעלה מחדש ורק אז המחשב עולה לגמרי עד היום זה הסתדר עם הכנסה של הדיסק ואז זה עלה רגיל עכשיו הטקס הגיע לרמות מעצבנות ביותר אז החלטתי לנסות לעשות update לביוס כי לפי הבנתי המועטה אך מספקת שם נירא לי הבעיה כי בשאר הרכיבים(HDD ) אין שום בעיה והם עובדים כראוי, השאלה שלי היא כזאת: הנה הקישור לעידכונים:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1860 זהו גם הדגם המדויק של הלוח ואל תשאלו למה אני לא קונה חדש פשוט ככה עכשיו, אם אני אוריד את העידכון האחרון שיצא הוא יכלול …
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 4500 של אינטל. לאינטל יש המון צ'יפסטים חדשים שאני ממש לא מצליח להבין מה ההבדל הקריטי בניהם. את המחשב אני רוצה לתלת ממד MAX וכו, וכמובן למשחקים.... מהשוואה שעשיתי באתר אינטל, אני לא מצליח למצוא משהו שמייחד את את הצ'יפסטים. http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=28998,28999,29001,32898,29002,29000,30686&familyID=10&culture=en-US שאלתי היא, האם מישוה יכול לומר לי אם יד העדפה לצ'יפסט זה או אחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-