עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

הדגם P5B לא הדלוקס היה אמור להשתחרר בחודש יולי. אבל לא שומעים ולא רואים ממנו כולום . משהו יודע תאריך משוער/מדויוק מתי הוא יוצא? ושחררו כבר את מחירו? אם כן מהו?

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  2. אני רוצה להפעיל על המערכת משחקים וביצוע OC גם לא חייב AMD אפילו INTEL פשוט התקציב הוא 2300 ש"ח אם זה RDRAM אז לא צריך זכרונות כבר יש לי... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  3. המחשב שלי- מעבד- פנטיום 4 2.8HT לוח אם ג'יגה ביט GA-8S655-FX-L כרטיס מסך 7600GS זיכרון 1 ג'יגה 400 PC3200 דיסק קשיח 80GB 7200 כרטיס קול SBLIVE צורב DVD + כונן DVD מחר קונה ספק חדש שהמליצו לי פה בפורום FSP 350GLN במקום ספק פשוט של 500W שיש לי עכשיו. מה אפשר לשדרג במחשב כדי שיעבוד חלק יותר, ומהר יותר? בתקציב של 1000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  4. יש לי כרגע 2 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד קניתי זכרונות חדשים , 2 סטיקים של 4 במטרה לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון השאלה היא , האם אולי בעצם כדאי לי להשאיר גם את זה וגם את זה ולעבוד עם 4 סטיקים שיתנו ביחד 12 ג'יגה? כמובן שמדובר ב2 סוגים שונים של זכרונות מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  5. אני מחפש לוח אם של אינטל עם אופציות לOC דרך הביוס,חשוב שהוא יהיה דווקא של אינטל... לא צריך OC מוגזם אלא משהו שיאפשר לי להפעיל את המחשב עם מהירות באס של 320-350 מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים?(במידה והדבר קיים)

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  6. מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by gtlv79,

שלום לכולם משהו יכול להסביר מה זה סוג הזכרונות האלו בתודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

אם אני אשים מעבד 2.4 HT בעל בס של 800MHZ הלוח Abit IT7-Max2 יקבל אותו כ HT ויוכל לעבוד איתו ?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  9. אפשר לעשות את זה מתוך דיסק ולא דיסקט? ואיך עושים את זה? המפרט של המחשב בצד..

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by NirL,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר למולטימדיה (מוזיקה, צפייה בסרטים) ואינטרנט וקצת למשחקים. ההלבטות הכי גדולה שלי קשורה ללוח אם. אני לא רוצה להשקיע בו הרבה (כי אני משקיע בזיכרון, דיסק קשיח גדול וכו'). ראיתי במבחני ביצועים באינטרנט שלוחות אם עם שבב 655 של SIS (למשל Gigabyte GA-8S655FX-L) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321_717&products_id=4725 הם מאוד טובים, אפילו יותר מכאלה עם שבב 665PE של אינטל. הפרש המחירים ביניהם הוא בין 150-200 ש"ח. למישהו יש ניסיון עם לוחות אם מהסוג הזה ? האם ידוע על בעיות תאימות או בעיות אמינות בלוחות אם כאלה ?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by Yoav,

שלום לכולם, יש לי מעבד P4 Presscot 2.8GHz S-478, פרסקוט מאוד מוקדם (נקנה בערך שבוע לאחר ההכרזה על סידרת הפרסקוט) ולוח Intel RockLake 865PERL (מקורי אינטל). אני בקרוב הולך לשדרג אותו כנראה בחודשים הקרובים, לשים עליו מאוורר יותר טוב על המעבד, עוד אחד על המארז ולשדרג זיכרונות. השאלה היא, כיום יש לי 2 סלוטים של 256 (סה"כ 512MB בDual). אני יודע שעל מחשבי AMD מודרניים, לפחות עם הלוחות שמבוססים NF4, כאשר "סותמים" את כל 4 הסלוטים הביצועים של הזיכרון יורדים. רציתי לדעת אם אני אקנה עוד שני צ'יפים של 256 מגה יוריד את הביצועים ואז צריך להחליף אותם ב512 מגה או שלא תהיה בעיה?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  12. יהיה במשחב כרטיס מסך.. כרטיס פיסיקה אולי בעתיד..(ממה שהבנתי אפשר להכניס לPCI EX1) כרטיס קול כרטיס טלוויזיה.. שהם בPCI אם אני לא טועה.. ככה שיש עוד דברים ששכחתי? כי בלוח אם שלי אין עוד מקום לסלוטים.. ואם יש משהו ששכחתי הוא לא יכנס..

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by dave3636,

מי מכיר או יודע מה היכולות עבור מעבד אינטל 4 ליבות Q8200

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. אהלן אני יודע שיש לי זיכרון DDR 3 בנייד 2 GB איך אני מברר בידיוק איזה זיכרון זה מבחינת מהירות וכ'ו? יש תוכנה כשלהיא תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by guandms,

OCZ CROSAIR G.SKILL P.D.P אני רוצה לקנות גיגה של אחת מהחברות האלה 2X512 ואני רוצה שהם יהיו טובים ועד 1000-1100 שקל !!! תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  16. יש לי לוח אם שקניתי חודש שעבר GIGABYTE GA-G31-S2L כנראה עם כרטיס קול און בורד HD REALTEK עכשיו קניתי רמקולים של אלטק לנסינג והרמקול השמאלי כל הזמן מזייף לקחתי אותו ל"פנדה" חיברו אותם שם הרמקולים הפסיקו לזייף עבדו פצצה החזרתי אותם לבית אותה הבעיה ניסיתי לחבר ל MP3 שומעים סבבה ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של GIGABYTE כלום.......איך אנ ייודע אם זו בעיה בכרטיס קול שעל הלוח אם

17. שלום לכולם אשמח לשמוע דעות לגבי מה אתם חושבים ובמיוחד מאלו שביצעו אוברקלוק במעבדי ארבע ליבות ובעזרת איזה לוח אם. תודה למגיבים!

18. היה לי לא מזמן ויכוח בנושא, והוא טען שהפנטיום יותר חזק ב בFPU ושה Athlon הוא טוב רק למשחקים (חחחחח....) עכשיו, אני יודע שזה לא נכון ואני צריך לינק לאיזה כתבה בנושא כדי שאני אוכל להוכיח לו את זה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by PKTA55,

מה לדעתכם עדיף עבור שימוש במחשב עבור עיבוד (רב)ל תמונות בפוטושופ ותוכנות דומות? חשבתי על מעבד כמו +AMD 2800 או הפנטיום 4 בעל ה HT אשמח לקבל המלצות תודה

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  20. חברה איזה כרטיס יותר טוב: eVGA GeForce 6800 AGP 8X 128MB DDR Video Card w/TV-Out & DVI Retail או MSI NX6600GT-VTD128SP GeForce 6600GT AGP 8X 128MB DDR3 Video Card w/HDTV-Out, DVI & VIVO Retail ומה אתה אומרים על הזיכרון הזה: Patriot PDC1G3200LLK 1GB Kit DDR400 PC3200 Dual Channel Memory Retail Retail Density: 1GB or 1024MB Organization: 2 - 64x64 mod. Speed (MHz): 400MHz (PC3200) Component Used: 32 x 8 Cas Latency: 2-3-2-5-1T Low Latency (CL2) to improve system performance 100% tested at 436mhz, 400mhz and 333mhz** Aluminum heat spreader to reduce thermal build-up תודה מראש

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by kamikazie,

והאם לוח אם זה איכותי מספיק בשילוב עם המעבד הנ"ל בהנחה שאני לא מתכנן OC? *התקציב שלי ללוח אם הוא עד 550 שקלים.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by gil1964,

האם החברה טובה ואמינה באיזה רמה היא ?[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 00:15:00 לוח G31

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by ORrrr,

אוקיי אז ככה, יש לי לוח אם ישן ומסריח(מפרט) ש"בזכותו" ביצועי הכרטיס מסך שלי ממש נחותים לעומת מערכות דומות ואני חושב שהגיע הזמן קצת להנות מהכרטיס מסך שלי שקניתי במיטב כספי בכדי לקבל ביצועים כמובן. עכשיו אין לי ממש כסף, אני צריך את לוח האם הכי זול שאפשר למצוא ואני לא מתכוון בכלל, אני מתכוון שמבחינה תכנולוגית וביצועים יהיה לי טוב. עכשיו הלוח הזה הכי זול שראיתי הוא בעל צ'יפסט KT600 של ג'יגה בייט: http://www.pch.co.il/docs/pd-702080145.htm יש דגם הזול ממנו בארבעה שקלים אבל אין לו כרטיס רשת ובשביל 4 שקלים אני חושב שווה להשקיע.. אז מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות נחמדות על הלוחות האלו, ולמרות שMSI לקח את כל הלוחות, הוא עולה 500 שקל ואז כבר עדיף NF7... אין לי כל כוונה או יו…

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by IL ORANGE,

ואם אפשר להסביר לי על כל סוג. תודה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.