עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם אפשר גם לנמק, אז זה יהיה סבבה...

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  2. הלוח אם שלי התקלקל.. (GA-965P-S3 REV3.3) שלחתי אותו לתיקון ובינתיים הייתי עם לוח חלופי של אינטל (G31, פשוט זבל) בזמן הזה החלפתי מעבד מ E6550 ל E7200 (אל תשאלו איך ולמה..) עכשיו הלוח חזר מתיקון ואני רוצה לחזור אליו, אך כדי שהמעבד יפעל צריך לעדכן לו גרסה ל F13( יש לי F12 ) איך אפשר לעשות את זה בלי המעבד\איתו? כמובן שאין לי מעבד חלופי..

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by asi9999,

שלום וחג שמח . האם לוחות האם החדשים אשר יגיעו עם תושבת LGA 2011 ייתמכו לאחור במעבד i7 2600K ? או שרק התושבת של LGA 1155 ? האם בנוסף אמורה לצאת ערכת שבבים חדשה עבור המעבד i7 2600K ? תודה .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shimon17,

שלום, יש לי לוח הם מהדגם Field Value Motherboard Name MSI 645 Ultra (MS-6547) אני יודע שהוא ישן הוא תומך בזכרונות עד 333mhz תקנו אותי אם אני טועה אני משתמש בכרטיס זכרוןם אחד של 256 עם מהירות 266 ואחד של 256 מגה עם מהירות 400 עד כמה זה משפיע? ועד כמה זה מפריע לביצועים בכללי!? תוכלו לראות את המידע המדוייק ב"מפרט שלי" ושאלה אחרונה בקשר ללוח אם האם הטמפרטורה 49 מעלות סבירה?

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  5. כרגע יש לי לוח של Albatron עם 2 זיכרונות של 256 מגה שעובדים בדואל צאנל. אם אני יוסיף עוד זיכרון האם יש אפשרות ש4 סטיקים או 3 יעבדו בתצורה של דואל צאנל?

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by kshahar,

אני מחפש לוח אם לפנטיום 3 1000mhz, אבל אני לא יודע איזה chipsets מתאימים למעבד הזה. לא כל כך הולך לי עם חיפוש בגוגל. מישהו זוכר איזה chipsets מתאימים למעבד הזה, או אולי מידע אחר כמו סוג התושבת ?

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  7. כמובן שאם כן אז במהירות של 400mhz

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Markis,

איך הזיכרונות האלה ל-oc לא קיצוני ? 1 ג'גה אפשר להשיג ב-660 ש"ח וזה מפתה. בתודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, להורים שלי יש מחשב עם המפרט הבא: מעבד אינטל פנטיום 3 866 מה"ץ זיכרון 128 מגה generic לוח אם לאינטל vga\sb 815 easton deaa סי די 48*aopen דיסק קשיח 30GB 7200 IBM כונן 1.44 brand מודם קריאטיב blaster המחשב הוא בעיקר לשימושי אופיס (לא משחקים ודברים כבדים). חשבתי שכדאי להוסיף זיכרון כי המחשב איטי (בכל זאת 128 מגה...) ובעבר כתבתם לי שצריך זיכרון SDRAM , הבעיה היא שבחנות המחשבים אמרו שעדיף במקום להשקיע בהוספת זיכרון (ובמיוחד SDRAM שכבר קשה למצוא לטענתם) להחליף מעבד ולוח אם. מה דעתכם? הרי להחליף מעבד ולוח אם זה בסופו של דבר כמו לקנות מחשב חדש, לא מיותר ? תודה

10. שלום רב בלוח אם שלי יש 3 סלוטים. לא מזמן הוספתי בסלוט השלישי כרטיס זיכרון שלא היה רשום עליו כמה הוא מכיל. בהתחלה הוא לא זיהה את הכרטיס בכלל, אחרי משחק קצר הוא זיהה 64 מ"ב, אחרי שבוע הוא מזהה 128 מ"ב. מבדיקה באוורסט מתברר שהכרטיס הזה מכיל 256 מ"ב, למה הוא לא מזהה את כל תכולת הכרטיס? בשני הסלוטים הראשונים מותקנים 2 כרטיסים כל אחד 128 מ"ב והוא מזהה את כולם. מדובר בפנטיום 3 450 עם כמות זיכרון משתנה, כרגע 384 מ"ב... כרטיס של סמסונג SDRAM. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by zeevfl,

התכוונתי לקנות מחשב עם מעבד AMD ליבה כפולה 3800*2 .בעקבות ירידת מחירי המעבדים ,המחיר צפוי לרדת ב100 ש"ח בערך. האם כדאי לקנות במקומו 2*4000 (באותו מחיר) או לקבל את ההנחה.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב שלי עקב הדרישות החדשות שצצו. המפרט הנוכחי כבר לא עומד בעומס. ראשית, מפרט קיים: MSI H61M-E23 + i3 2120 3.3GHz g.skill ARES 2X4GB HD7950 INTEL 330 120MB SSD + SAMSUNG 2TB F4 HDD seasonic 500W + CoolerMaster 335 מסך FHD דרישות מהמעבד: א. משחקים - שיהיה מסוגל להתמודד עם כל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות. חשובה מאוד גם יכולת לכידת גיימפליי תוך כדי המשחק. ב. עריכת וידאו - כרגע ברמה חובבנית בינונית (סירטונים קצרים יחסית), אך יש צפי להתפתחות בתחום. עובד כרגע עם FHD, אין תוכניות לעבור ל-4K. ג. תכנות - גם המעבד הנוכחי הסתדר בצורה מספקת יחסית עם הקימפולים, אז אני מניח שכל מרובע ליבות מודרני יהיה בסדר. דרישות מהלוח אם: א. 4…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מפרט E6400 GIGABYTE DS-3 זיכרון שיוחלף 1GB A-DATA 667 7600GT FSP 400 אני רוצה לחליף את הזכרונות לחברה טובה ולעלות ל2GB חשבתי בינתיים על שני דגמים תעזרו לי לבחור בינהם או תמליצו לי על משהו אחר יותר טוב בסכום הזה תעזרו לי בבקשה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5939 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by areaking,

שלום, כבר פתחתי נושא בעבר וראיתי את מה שאמרתם לי לעשות ניסיתי לפרמט ל64 ולבדוק את האפשרויות בBIOS וזה לא עזר הלוח אם שלי זה EX58-UD3R של Gigabyte הזכרונות שקניתי הם 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel CL8-8-8-24 לפי מה שראיתי הזכרונות כן תומכים בלוח אם שלי אך זה מזהה לי רק 2gb useable מתוך 6... ראיתי בנושא הקודם שמישהו פירסם שיש בעיה לפעמים אם הלוחות אם האלה ובסרטון הוא הראה פיתרון אך לא כל כך הבנתי אותו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. Started by Idom,

אהלן, יש לי את הלוח הנ"ל עם זכרונות של GEIL DDR2 800 MHZ ULTRA 512X2 אשר נקנו לפני שנה, משום מה CPU-Z קובע שהזיכרונות רצים ב 667 MHZ למרות שעל אריזת הזיכרון רשום 800, בכל מקרה אני מעוניין להגדיל את הזיכרון בעוד 2 ג'יגה שיהיה לי סה"כ 3 ג'יגה, רציתי לדעת אילו זכרונות 800 MHZ אני יכול להוסיף עד סכום של 450 שקלים. ראיתי של OCZ ושל CORSAIR האם אין בעיה לשלב אותם ביחד עם GEIL?

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  16. אהלן יש לי בחירה בין 2 המעבדים האלה (לא משנה מאיפה אני משיג אותם ) מה עדיף לקחת ? מתוכנן גם OC כנראה אבל לא משהו רציני ( 3GHZ )

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by pringles,

שלום! AMD athlon xp 3000 64bit gigabyte k8nf9 ultra kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 2ג'גה זיכרון בדואל x1800gto 256mb המפרט למשחקים על הגדרות 1024 בלי פילטרים אז השאלה שלי האם המעבד יגביל אותי? ובהנחה ואני שם מעבד יותר חזק אז יהיה שיפור ניכר בפריימים? או שפשוט משהו אחר צריך להחליף(כ.מסך לא להחלפה וגם לא הלוח אם) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. השאלה בכותרת, תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי חברים שאלה יש לי כרגע במחשב 2X1024 OCZ 800MHZ עכשיו קיבלתי עוד 2 גיגה מתנה של TWINMOS בסלוט אחד עכשיו גם הם 800MHZ במידה ואני מחבר אותם יהיה לי - 2X1024 + 2048 = 4 גיגה ;D עדיף לי נכון ??? אפילו שזה לא יהיה DUAL כי סלוט אחד פנוי { אני חושב שזה לא יהיה DUAL } שווה לי לחבר או לא ????

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  20. ערב טוב, ברשותי לוח אם m2a-vm hdmi של asus כרגע יש לי סטיק אחד של 1G זכרון, אני מעוניין להוסיף 2 סטיקים של 1G כ"א (dual channel) השאלה היא, האם אפשר להשאיר את הזכרון הנוכחי או שכדאי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-2 החדשים? כל טוב ותודה למשיבים אלי

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1355976&postcount=485 יחד עם הלוח MSI 945GT Speedster Plus עשה OC ליונה שלנו מ2.16ל2.7 והתוצאות מדהימות .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. השבב שמככב בקונסולות ניידות דוגמת ה-ROG Ally מקבל דור חדש. AMD מכריזה על השקת Ryzen Z2 לקונסולות המשחק הניידות ויחד עם הסדרה הזאת אנחנו גם מקבלים שבב שמשלב בין עוצמת עיבוד לליבה גרפית שטרם ראינולכתבה

23. חשוב לי לדעת איזה מחשב יתאים לבן שלי בתקציב של 6,000 ש"ח. איזה מעבד לקחת?, amd או אינטל? איזה מארז בצבע לבן יתאים לכל מה שאני מבקש? איזה כרטיס מסך לבחור?, עם איזה זיכרון פנימי לקחת לכרטיס המסך? זיכרון ram, אני רוצה 32, זה מספיק? זיכרון קשיח 1 או 2 tb? מערכת הפעלה ווינדוס, 11 הום? הרכיבים שאתם מציינים, ציינו גם את שם החברה בבקשה. האם זה מחשב שקיים בשוק, או שאני חייב ללכת להרכבה? יש בכוונתי לרדת לאילת ולרכוש מאחת החברות ככון: אייבורי, באג, קי אס פי, מה באמת מומלץ משלושתם? אנא התייחסותכם, מודה מראש.

24. היי ... 1.מישהו יודע אם המעבדים החדשים והעתידיים של AMD היום (ואני מדבר על Xp ואולי גם HAMMER) יתאימו ללוחות של היום (ליתר דיוק GIGABITE VA וכאלה) 2. ואם לא כולם עובדים - מה המעבד האחרון שיתאים ללוןחות כאלה שישאר בשוק עד לטווח של שנה - שנה וחצי ? ...

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by HardTom,

כידוע rdram הוא הזיכרון החזק כיום..במיוחד rdram 512 800 mhz אבל הוא עולה המון.. שאלתי היא כזאת מה בעצם כדי ובכמה rdram יותר טוב...מהddram ומה אתם מצעים ddr 2 עם 533 mhz למרות שעדיין rdram יותר טוב בהרבה וddram 2 תופס 2 סטוקים על כלום...?

• 5 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.