עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bennyma,

לפי המידע הידוע כרגע, אילו CHIPSETS יתאימו להפעלת קונרו? האם בורדים של 945 יוכלו תמוך בו?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by sambusak,

אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 4500 של אינטל. לאינטל יש המון צ'יפסטים חדשים שאני ממש לא מצליח להבין מה ההבדל הקריטי בניהם. את המחשב אני רוצה לתלת ממד MAX וכו, וכמובן למשחקים.... מהשוואה שעשיתי באתר אינטל, אני לא מצליח למצוא משהו שמייחד את את הצ'יפסטים. http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=28998,28999,29001,32898,29002,29000,30686&familyID=10&culture=en-US שאלתי היא, האם מישוה יכול לומר לי אם יד העדפה לצ'יפסט זה או אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by זאק,

אם מרחתי יותר מדי משחה זה יכול ליצור בעיות?

4. Started by Dn2k,

שלום אני רואה בהמון אתרי חומרה כגון TOMS.. כתבות מפורטות על המעבד החדש בעל 4 ליבות. אבל אני לא רואה שבאתר הרשמי של אינטל הוא פורסם.. למרות שבכל הכתבות רשום שהוא הושק רשמית. מישהו יודע מתי הוא יגיע לארצנו הקטנה? ומתי המחירים ירדו?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by eladbu,

הייתי מעוניין לדעת מהו psb parkind בהגדרות הביוס? והאם עליו להיות מופעל או מושתק והאם קביעת aprture size על חצי מכמות הזכרון במחשב היא נכונה ומועילה?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by avivlyaviv,

המעבד DOU CORE T2130 הוא 64/32BIT?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  7. שלום חברים, צריך את העזרה שלכם. יש לי את לוח האם הזה : http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=228 ויש לי 3 שאלות (מצטער אם הן טפשיות) : 1. האם אני יכול לקנות סטיק אחד של 2GB זכרון ולהשתמש בו או שאני חייב לקנות 2 סטיקים של 1GB ? 2. כמה זיכרון מקסימום אני יכול לשים בו ? 3. האם זכרון DDR2 מהירות 800MHZ יעבוד בו ? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. Started by adizarko,

אני צריך הצעה לזכרונות למפרט הבא: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם בעיקרון זה מחשב למשחקים כבדים. אני לא יודע אם יתבצע בהם OC אבל עדיין זקוק לזכרונות שיתנו ביצועים טובים במיוחד למשחקים. בנוסף אם ניתן שהם יהיו מKSP אך לט חובה. שכחתי לציין 2 סלוטים של 512 במחיר סביר . תודה

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by morik,

חיפשתי תשובות ולא מצאתי אז אני פותח דיון חדש: יש לי Samsung NP-R580-JSB1US laptop זכרון מהיר של 2x2gb bus speed 1066mhz וחצי ג'יגה של זכרון מהיר בכרטיס מסך של ניווידיה. אני חייב לשדרג את הזכרון המהיר הבסיסי, אני ממלא אותו מהר, אחרי חפירה יסודית מצאתי שהזכרון המקסימלי למחשב זה הוא 8gb השאלה היא מה קורה אם אני מרכיב עליו 16gb 1066mhz או 8gb 1600mhz או 16gb 1600mhz מה קורה? יעבוד? יזהה רק חלק? יעבוד במהירות הנמוכה מבין השניים? יזהה רק 8 מתוך ה 16 ג'יגה אם בכלל? והאם אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך בלפטופ, כי עם חצי ג'יגה זכרון אני לא יכול לעשות הרבה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by Pro_2004,

שלום האם זה הכי גבוה שהמעבד הזה יכול לעלות עם הטורבו ? הוא לא אמור להגיע עד ל3.9 .... שמתי לב כאשר אני עובד ומרנדר עם המעבד והוא על 100% המהירות יורדת ?! זה בגלל שזו לא הגירסא עם הK ? תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by chenrp,

יש לי כרגע 2GB = 2X1GB של KINGSTON 667MHZ אני לא רוצה OC. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 1GB מאותה החברה של KINGSTON 667MHZ. מצאתי במרדנית ש1GB עולה 160 שח. שווה? מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  12. שלום יש לי מעבד 3000+ חדש עם לוח של EPOX ותמיד ב CPU Z הוולט היה ככה 1.55 שככה זה גם בביוס! ופאתום אני שם לב שהמעבד קר יותר ב 5 מעלות והוולט מראה עכשיו 1.320 V! ולא נגעתי בכלום בביוס וזה נשאר שם 1.55 מה לעזעזל קורה כאן? בנתיים המערכת יציבה וקרה יותר אבל זה לא אמור להיות ככה לפי הבנתי.. המעבד צריך לקבל 1.5 ולא 1.3? יש מצב שהלוח נפגם? תודה!

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by אני איני אני,

מה זה הלוח אם הזה? הוא טוב? ישן\חדש? אפשר קצת מידע :-|?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה יש לי זיכרונות ddr 2 sdram cl3 של spectec מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by moshemordo,

טוב האם אפשר להרכיב מעבד של AMD על לוח של INTEL ? והאם AMD 500MHZ יותר טוב מסלרון 667? ואם אני מחליף גם לוח כל הכרטיסים יתאימו לי?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  16. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ועליה מורכב G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS, אני רוצה להוסיף עוד 4GB, איזה זיכרונות אתם ממליצים לקנות שיתאימו למערכת (לא עושה OC), עדיפות לחנות IQPC?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by roisg,

שלום, מה ההבדל בין לוח אם סדרה 75 ו77? המחשב אמור להיות i3 לצורכי אינטרנט ואופיר וסרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by phil,

שלום לכולם! תראו אנשים, כרגע יש לי AMD ATHLON XP 3200-SOCKET 462 כמובן. איתו יש לי לוח-אם מתאים של ג'יגהבייט- ו512 - 3200 זכרון של גייל. עכשיו, יש לי שאלה. האם ההבדל במעבר בין ה-3200 שיש לי, למעבד + 64 לוח אם של סוקט 939 יהיה מורגש ומוצרך? שאלה נוספת- מה הוא ההבדל האמיתי בין DDR ל-DDR2, והאם יש צורך לשדרג? תודה רבה לעונים.

19. Started by motorishta,

לילה טוב. ברשותי המפרט הבא: GAEP35DS3L Gigabyte E6750 8800GT ‏DDR II 800Mhz ‎ - ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ יש לי גוף גירור של Scythe‎ ‏Mugen (INFINITY) הבעיה היא שהוא תופס לי 2 סלוטים שקרובים למעבד. כמה קריטי יהיה לא לעבוד ב-dual channel? תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  20. שלום לכולם, בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש המיועד לשימוש שוטף + גיימינג כבד. לוח האם הינו ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL ו- 2 כרטיסי מסך מסוג - Sapphire HD 7850 OC הלוח אם הוא לפי המלצה מפורום זה (הרכיבו לי את המחשב), שמתי לב שלוח אם זה תומך ב: - 3 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4: Single at x16(PCIE2) / x8 (PCIE4), or dual at x8(PCIE2) / x8 (PCIE4); PCIE5: x4 mode) - 2 x PCI Express 2.0 x1 slots - 2 x PCI slots - Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™ - Supports NVIDIA ® Quad SLI™ and SLI™ כמו שאני רואה הלוח אם תומך בכרטיס מסך אחד x16 (כמו שסימנתי באדום מוגדש למעלה מכיוון שאני רוכש 2 כרטיסי מסך אשר יחוברו ויעבדו ביחד, האם אני צריך ל…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by Chura,

הנה, מהיום בבוקר בנועה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5926 או מבוסס 965 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5925 או גיגהבייט ב710 ש"ח עם כרטיס מסך O\B http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5928 עריכה : ASUS P5P ב425 ש"ח , מוכן לקונרו! (AGP) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5920

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by dark,

אני לא יודע מה ל כתוב בכותרת כי אני לא יודע מה זה ובגלל זה אני שואל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=610

23. האם יכול להיות מצב שלוחות אם כמו a-bit או asus או gigabyte של היום יוכלו לתמוך במעבדים של ה"מחר" של amd , ז"א האם הם יכולים לתמוך במעבדים שייצאו עם תמיכה ב-ddr2 או שזה מצריך קניה של לוח אם חדש???

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. שלום, לפני שנה וחצי קניתי מפנדה מחשב. הלוח אם שהמליצו לי אז ברוב קולות היה EPOX 8RDA+. וכך עשיתי. היום, שנה וחצי אחרי, כנראה שהלך הלוח הזה שלי. לא יודע למה, בלי שום סיבה מוצדקת או הגיונית שאני רואה, כנראה שהוא נשרף. אם יש ספקות כלשהן, אז לא ביצעתי בו המהרות או כל מיני שינויים, ואין לי מושג למה אחרי שנה וחצי הוא שווק חיים. בקיצור, המפרט שלי מפורט בפרטים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם זול ואמין. לא צריך שיהיה עליו כרטיס מסך מובנה כמובן. אם זה יכול להוזיל אז גם כרטיס קול ורשת לא קריטיים אם הם על הלוח או לא. תודה מראש, יונתן

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  25. שלום רב, אני מתלבט ברכישת מחשב חדש עם מעבד מסדרת Dual 2 core. מה שמטריד אותי הוא מהירויות התקשורת (FSB) בין המעבד, לוח האם והזכרון. האם קיים הבדל משמעותי במהירות הביצוע בין: 1. מעבד 1066Mhz על לוח אם 800Mhz וזכרון 667Mhz 2. מעבד 1066Mhz על לוח אם 1066Mhz וזכרון 1066Mhz תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.