עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Zippy,

1) איך אני יודע אם הזיכרון בפועל עובד בDual Channel? ניסיתי לראות במסך הבוט אבל לא שמתי לב שכתוב שם משהו לגבי זה. 2) יש לי לוח אם Asus A8N5X ומעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ -עד כמה עבודה בדואל צ'אנל מוסיפה בביצועים? קראתי באיזהו מקום שמישהו כתב שזה תוספת של רק כ-2% בביצועים..

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by arik_bulldog,

הוצאתי את המעבד מהלוח בטעות, עכשיו אני לא בטוח איך להחזיר אותו. המחשב בן 3 שנים, הבנתי שצריך לשים כל כמה זמן משחה טרמית, ואין לי מושג בנושא. אפשר לחבר את המעבד בלי לשים משחה? יש מדריך עם תמונות באיטרנט המראה איך מתקינים את המעבד? עם או בלי המשחה) במידה וצריך פרטים נוספים על המעבד או לוח אז אני אכתוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by black spider,

איזה זיכרון עדיף 4גיגה במהירות 800 או 2גיגה במהירות 1066, בהנחה שאני לא יבצע OC עתידי בכלל. המחיר כמעט אותו מחיר. מעבד מבוסס Q9300. תודה.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by shkaf,

סתם ביצעתי באנצ' מארק על הזכרונות ועל הCACHE דעתכם? המפרט מופיע אצלי בפרטים

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. יש לי לוח פיצוץ p5ld2 לצערי הרב גרסה 1. השקעתי הרבה כסף בכרטיס טלויזיה,כרטיס מסך זיכרון אדיר,הארד דיסק כמעט חצי טרה (2x250). אני מאוד מרוצה הכל רץ פיקס, הבעיה שצריבות ו קידודי סרטים הולכים יחסית לאט.(שוב רק יחסית) לפי רוב המבחנים אין כ"כ הבדל בין פנטיום 4 גרסה ....6 ופנטים d. הקפיצה הגדולה היא ה core 2. אז מה אתם אומרים? לחכות קצת ולהחליףלוח ומעבד? או לשדרג למעבד פנטיום d? ואז להתקע עם לוח ומעבד מדור הביניים? תודה רביב

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  6. נתקלתי בלוח הזה http://tms.co.il/product/10127 שהוא מצ'יפסט P67 ומציע תמיכה בOC ובמערך כרטיסים בתצורת X8 X8. המחיר שלו מאוד קורץ, יש כאן איזשהו קאץ'? בביקורת עליו http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/biostar-tp67xe.html הם טוענים בין היתר שיכולות הOC קצת מוגבלות ושאין בו יותר מדי פונקציות, אבל אם שתי הדרישות העיקריות מלוח לסוקט 1155 הן תמיכה בOC ובמערך כרטיסים, הוא הרבה יותר משתלם מבחינת יחס עלות-תועלת מלוחות שיקרים ממנו במאות שקלים כמו P67A-UD4-B3 של GIGABYTE או P8P67 Pro B3 של ASUS וגם מלוחות זולים יותר כמו P67 EXTREME 4 B3 של ASROCK או DP55WG של INTEL או P67A-GD53 B3 של MSI, או שאני מפספס כאן משהו?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by erwrxstier,

איזה תוכנות מומלצות? המפרט הוא E6300 ,512*2 667,INTEL965X מצאתי בינתיים בחיפוש של הפורום על התוכנה Super Pi ועשיתי בדיקה של 32M ולא הייתה שום בעיה ניסיתי גם בדיקה של 1M ויצא 30 שניות , התוצאה מתאימה למפרט? לי זה נראה די חרא כי אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל ראיתי שE6600 מוציא 21 שניות למישהו כאן יש E6300 סטנדרטי שגם מוציא 30 שניות? משהו דפוק אצלי במערכת? או שפשוט ההבדל בין ה6600 ל6300 =9שניות? איפה אפשר לראות תוצאות של מערכות סטוק ולא משופרות באוברקלוק? כל מה שהגוגל מוצא זה משופרים תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. Started by netanel018,

יש לי מחשב "קצת" ישן והוא מכיל רק 512 זיכרון פנימי חשבתי להוסיף קצת אבל אני די אדיוט בתחום יש לי לוח אם אסוס P4SPMXSE (אם מישהו מכיר) ואין לי מושג עד כמה זיכרון הוא תומך וגם אין לי מושג מה צריך לעשות בשביל לשדרג זיכרון פנימי. האם מספיק רק להכניס את הזיכרון או שיש צורך גם לעדכן בביוס? בנוסף חשבתי לשדרג כרטיס מסך בקטנה (תאמינו או לא יש לי GeForce 5200). עד איפה המגבלה שלו בתחום?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  9. פשוט הציעו לי את שניהם באותו מחיר TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר 747 ש"ח או KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מה לקחת?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  10. לדברי ספק המחשבים שלי, יש לדילר שלו Asus P4C800 Deluxe במלאי !!! מחיר - $258 (לפני מע"מ כמובן) המעוניינים יכולים ליצור קשר עם /צונזר - אין פירסום בפורום!/ אני ועוד שני חברים הולכים על הלוח הזה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  11. Started by kfirbep,

קניתי מחשב קומפלט והורדתי את התוכנה cpu-z בשביל לראות את הרכיבים של המחשב. ואני מעוניין לדעת כמה עולה הזיכרון שיש לי (חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי) עדיף מהארץ אבל אם אין אז חול גם בסדר... הזיכרון הוא:kingston PC3-10700 אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי כמה המחיר שלו (בערך) בארץ או בעולם. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by ronle,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 northwood 2.8GHZ בסוקט 478 לא שיניתי שום הגדרה בביוס (בדקתי מוגדר על מצב AUTO ) אני גם לא מבצע OC ועדיין המתח מעבד 1.6V בערך. השאלה שלי היא כזאת - קראתי בפורום שאסור לעבור את המתח הזה והמתח הנורמלי הוא בסביבות 1.585V האם זה תקין שהמתח מעבד שלי גבוה יחסית? או שזה לא נחשב גבוה? (מה תחום המתחים התקין למעבד זה בכלל) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by XTTX,

סוף סוף, הלוח MID RANGE בסדרה 6XX !! איזה "ממתק" - SLI על קונרו, 502 FSB עכשיו צריך לחכות למחיר... http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2894

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  14. לפני שאני קונה P5QL-E ומתחרט :-)

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  15. הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13151 ראיתי את אותו מחשב גם בתיאלנד למכירה במקום אני מתבלבל ? או שאני לא מתבלבל .???

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by Royz,

שלום. אני צריך המלצה ללוח אם בשביל מחשב חדש: המעבד הוא amd 3800 dual core לא יודע עדיין איזה זכרונות אבל הם יהיו שני סטיקים של 1gig כל סטיק - ביחד 2gig כרטיס מסך כנראה7800 gtx כרטיס קול audigy 2zs הארד דיסק - לא יודע. שימוש: למשחקים בעיקר, לא לOC תקציב? עד 800 שקל. מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by shlomom,

http://virtualexperience.amd.com/ אתר חדש לריכוז מידע על כל הטכנולוגיות. Virtual IT Experience + חולצה ל 3000 הנרשמים הראשונים - בהצלחה.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  18. שחיברתי 4 גיגה 2*2 המחשב זיהה רק 3. הוספתי עוד 2 גיגה באותם מהירויות והמחשב זיהה רק 5. רצוי לומר שהדריברים התקנתי הכי חדשים המתאימים ל64BIT ועשיתי עדכון של הWINDOWS. יש למישהו הצעות לפתרון הבעיה?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  19. אז ככה חבר שלי הביא לי קינגסטון KTM0055/512 (זה סטיק של 512SDram PC133) עכשיו הזיכרון הזה לא עובד לי על המחשב...וגם לא עבד לו על המחשב...השאלה מה אני עושה איתו?? למי אני מחזיר?? מי היבואן של קינגסטון בארץ.??

20. מתי מרובעי הליבות של AMD יגיעו לשוק וכמה בערך הם יעלו?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by raniAA,

כותרת..+ אני נכנסתי לBIOS של לוח האם שלי.... ככה לבדוק טמפ' ... לא עשיתי OC למעבד, או לכ.מסך... הנה השאלה.. הגיוני שיהיה לי 19 מעלות צלזיוס במנוחה או שאני לא שפוי וחם לי..? יש לי E8400 3.0GHZ עם קירור אינטל מקורי.. הגיוני או לא? הבאתי תמונה שצילמתי בעצמי.. בפלא'... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by source,

יש ברשותי פ-4 3.0 ht עם לוח גיגהבייט ציפסט 875 800fsb שאלתי היא האם קיימת אפשרות לבדוק את מהירות המעבד 533 או 800 בלי לפתוח מארז? אלה התוצאות של פיסי באנצ 2002 cpu 7212 7689 memory hdd 1264 עם כרטיס מסך רדאון 8500 128

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by RGod,

שני המעבדים הם סוקט 939 תגידו אני ירגיש הבדל ביניהם בביצועים ?לשמל במשחקים ?או ב תוכנות ? אני שוקל לקנות לא יודע עדיין או ש :P4-מומהר משתווה להם P4-1.6@2.5 ?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by Parallel,

ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח ומענייין לדעת איזה לוח יותר עדיף...השמחב הוא קצת למשחקים , אינטרנט,ואופיס ככה שביצועים מטורפים אני לא מחפש

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  25. שלום אני קונה מחשב למשחקים\HTPC ב10,000שח אני מתכוון ללכת על מעבד AMD64 3800+ DUAL CORE או אולי קצת יותר חזק רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף למעבד הזה ואיזה זכרונות אני לא בטוח גם מה עדיף NF4 או Xpress 200 או שכל אחד פשוט מתאים לכרטיס מסך אחר הלוח אם מתוקצב לבערך 1000שח והזכרונות שאני רוצה 2GB מתוקצבים לבערך 2000שח (אפשר לחרוג קצת אם משתלם) תודה נ.ב. המחשב מיועד להפעיל משחקים ממש חזקים (אני קונה עליו או את ה7800GTX או את ה1800XT) הוא לא רק ישמש לHTPC אפילו שזה חלק עיקרי מהשימוש בו

• 14 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים