מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
איזה שילוש מבוסס amd יש ב 1000 ש"ח (לא כולל זכרונות) שיתנו לי אוברקלוק יחסית גבוה משהו מעל 2000mhz אחרי אובר אם אתם יכולים לתת ביותר נמוך אז בבקשה תודה, אוריאל
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אחרי ייעוץ עם חברי הפורום וקריאת מבחנים ברשת החלטתי לבנות מחשב מדייה סנטר ומשחקים עם לוח המבוסס על הציפסט החדש AMD 780G. יתרונות : - יחסוך לי בשלב ראשון רכישת כרטיס מסך מתקדם למשחקים (תמיכת וידאו מצויינת בלוח האם הבסיסי, יציאת HDMI, יציאת DVI) - מאפשר שימוש באחד המעבדים החזקים של AMD. (יש המלצה ?) - זול, 85$ בארה"ב. השאלה היא היכן ניתן להשיג לוח שמבוסס על הציפסט המדובר בארץ ? - של אסוס כבר מצאתי - אבל נראה לי שאני מעדיף את GA-MA78GM-S2H של Gigabyte משום שהוא נבדק ונמצא תומך בצורה חלקה ב-OverClocking מ-500 ל-950 Mhz ! http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset תודה ויום טוב, גל
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://virtualexperience.amd.com/ אתר חדש לריכוז מידע על כל הטכנולוגיות. Virtual IT Experience + חולצה ל 3000 הנרשמים הראשונים - בהצלחה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שיש לי זיכרון DDR 3 בנייד 2 GB איך אני מברר בידיוק איזה זיכרון זה מבחינת מהירות וכ'ו? יש תוכנה כשלהיא תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
מה מהם נחשב ליותר יציב ושניתן לעשות איתו יותר OC? אנחנו מדברים על גרסת 800 עם CL4
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברה, אתמול בניתי את המחשב הראשון שלי: MSI K8N Neo2 Platinum AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box SAMSUNG 256MB PC 3200 DDR 400 * 2 ATI Radeon 9600XT 256MB TV DVI Dual-Head AGP Video Card Retail זה עיקרו של המחשב. עכשיו יש לי 2 שאלות, קודם כל, איך אני יכול לדעת שכרטיס המסך הוא באמת 9600XT ולא PRO, SE או רגיל? איפה אני יכול לראות את זה בהגדרות של המחשב? הדבר השני הוא, איך אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב? האם יש תוכנה טובה שיכולה לבדוק אותו? כמו למשל שהוא לא מתחמם יותר מידי אחרי שמשחקים בו יותר מידי ודברים כאלה? כמו כן, ששמתי את הגריז טרמי על המעבד, נשפך לי קצת על הקצה של המעבד, כלומר הוא לא נגע בפינים או משהו, זה יכול להשפיע איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש ברשותי פ-4 3.0 ht עם לוח גיגהבייט ציפסט 875 800fsb שאלתי היא האם קיימת אפשרות לבדוק את מהירות המעבד 533 או 800 בלי לפתוח מארז? אלה התוצאות של פיסי באנצ 2002 cpu 7212 7689 memory hdd 1264 עם כרטיס מסך רדאון 8500 128
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד AMD מבטיחה שיפור של 19 אחוזים של IPC בדור המעבדים החדש שלה לעומת הדור הקודם, ממידע שאמנם לא הכי מהימן בשלב זה, מצתיירת תמונה לא פחות טובה מהדור החדש של INTEL, כשעל פניו נראה כי מעבדי רוקט לייק יהנו משיפור דומה ביחס לדור המעבדים הנוכחי. https://www.tomshardware.com/amp/news/intel-rocket-lake-vs-core-i9-10900k-benchmarks בקיצור, חובת ההוכחה על היצרניות, אבל ברור שאף אחת מהן לא נחה על זרי הדפנה. לא שהן לא היו רוצות ( מספיק להבית 3 שנים אחרוה על אינטל ), הן פשוט לא יכולות. אז בינתיים, לפחות בדבר אחד, העתיד וורוד למדי.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אם לא שווה, למה?? תודה לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת איזה מבין הבנצ'ים כאן מדמים חישובי מעבד כשזה מריץ תוכנת שח-מט ? http://www23.tomshardware.com/cpu.html
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח ומענייין לדעת איזה לוח יותר עדיף...השמחב הוא קצת למשחקים , אינטרנט,ואופיס ככה שביצועים מטורפים אני לא מחפש
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של ASROCK שתומך בזכרונות עד 667 ומקסימום של 4 גיגה זיכרון הבנתי שאני יכול לשים בו זכרונות 800 אך הם פשוט יעבדו במקס של 667 כרגע יש לי 2 סטיקים של כל אחד 512 מגה של SUPERTALENT עם קירור עליהם שעובדים בדואל צ'אנל אני מעוניין ב2 סטיקים נוספים של כל אחד 2 גיגה אבל לפני יש לי כמה שאלות 1.האם יכולה להיות בעיה שעל הלוח יהיו 2 סטיקים 512 בתדר 667 בדואל צ'אנל + עוד 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד בתדר 800? 2.האם יכולה להיות בעיה שבעצם יש ל על הלוח 5 גיגה אבל הוא תומך רק עד 4 גיגה? זקוק לעזרכתכם ולהמלצתכם לקניית זכרונות עם קירור עליהם על מנת שאוכל לעשות להם OC
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי ככה: מעבד + מאוור סטוק שלו Q6600 לוח אם ASUS P5K 4GB RAM DDR2 800MHZ TEAM מקלדת + עכבר אלחוטי מארז פשוט 2 מאווררים כרטיס מסך 8600GT 512MB nvidia הבעיה שלי כאשר אני משחק רואה סרט או עושה הרבה פעולות בו זמנית המעבד מתחמם יותר מדי מגיע לרמות של 80 85 ואז המערכת נתקעת בזה שאני פשוט בא להכנס להתחל והוא נתקע . שוב בדקתי הרבה את הנושא בדקתי RAM לוח אם הכללללל והגעתי למסקנה שזה רק המעבד נקודה !! השאלה שלי למה זה ככה ?? למה אינטל ייצרו מעבד כזה לא יציב והאם זה קורה לכולם ? עידכנתי את הדרייברים של כל המערכת גם של המעבד והיה שיפור ממש ממש רציני אבל עדיין שהמעבד מגיע לטמפרטורת גבוהוות המחשב נתקע קראתי שהמקסימום של מעבד כזה הוא 100 מעלות אז שוב איך זה קורה ע…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי אני רוצה להרחיב אותו ל 2GB..כרגע יש 512MB כמו שאתם רואים..: http://imageshack.us/photo/my-images/52/24380733.png/ מה השם המלא של הזכרון אותו אני צריך לקנות? ואם אפשר קישור אליו זה מאוד יעזור.. הלוח אם שלי זה Gigabyte G31M-ES2L v2
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וזה פחות או יותר המפרט המתוכנן http://i44.tinypic.com/2n7kvo5.jpg ואז תהיתי לעצמי מה ההבדל בין מעבד E8400 לE8500? והאם הלוח אם שבמפרט יכול להחזיק את E8500 בלי בעיות?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם אני אוכל לצרף את הזכרונות הבאים ביחד, על אותו לוח: Samsung 3200 512MB DDR והשני Samsung M3 68L3313CT1-CB0 PC2100 (133 MHz) על לוח EPOX 8rda+ (DDR400) האם יש מצב?
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מתלבט בקשר לרכישת הלוח. האם בAXTU בתוכנת המוניטורינג קיים LOG FILE שמתריע ומתעד תוצאות חריגות כגון נפילות מתח רגעיות וכיוב'?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים כבר שבועיים אני מנסה לסגור מפרט מתאים לדרישות שלי הסכום עד 5000 לא כולל מסך ומעט OC ,במחשב מיועד למשחקים וסרטים (ומחובר למערכת קולנוע בייתית איכותית) הבעיות שנותרו הם בעיות הליבה : 1. לוח אם:GIGABYTE GA-P35C-DS3 or ASUS P5KC לכן בעצם פניתי לפרורום הזה, הבנתי שהלוחות דומים ב P35C לא ניתן לבצע OC בכלל לפי מבחני בדיקות בפורומים מחו"ל כי הוא לא יציב בOC היטב . לגבי ה P5KC הוא מתומודד טוב יותר ב oc . הבעיה השניה היא , הרי לא כולם משתגעים על הלוחות הללו שמאחדים את יכולת DDR2 וDDR3 . כנל לגבי המעבדים , הבנתי שבאחד מהלוחות יש אופציה ל 8G DDR2 , ורק 4 לDDR3 דבר שהופך את ה-DDR3 לפחות כדאי בכל קרה, ואני שואל : אני רוצה מחשב ל-4 שנים בערך האם עלי לקחת לוח שתומך ב DDR2 וDD…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי איזה לוח אם+זיכרונות+מעבד דרושים בשביל עריכת וידאו HD ב adobe premiere cs4 ו Adobe After Effects CS4 ? אני מדבר על מערכת 32 ביט
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הסתכלתי לדוגמה בזיכרונות של קרוסייר ויש להם או ממותגים או ווליו.... אין לי שמץ של מושג מה ההבדל ביניהם . מישהו יכול להסביר לי.....?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין אולי לשדרג את המחשב שלי, יש לי כמה שאלות 1 - איזה מעבד שהלוח שלי יתמוך בו יהיה הכי משתלם לקנות? 2 - האם כדאי להוסיף זיכרון? 3 - האם כדאי ביכלל לשדרג את המעבד או שעדיף כבר לקנות לוח+זכרון+ מעבד חדשים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני כרגע מרכיב מערכת מחשב חדשה, ראיתי באתר של GB שהם בדקו אילו סטיקים של זיכרון מתאימים ללוח אם שקניתי, אך אני מעוניין לקנות זכרונות שלא מופיעים בטבלה זו, כמובן שהזיכרונות שאני קונה יהיו בתדרים שהלוח אם תומך, אך האם יכולה להיות איזה שהיא בעיה אחרת ?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
במערכת שלי מותקנים כרגע 2*64 ו2*128 סטיקים של זכרונות RDRAM על לוח אם אינטל d850gb(אני חושב שזה הדגם) לאחרונה קניתי שני סטיקים של 256 וניסיתי להתקינם(יש לציין שהם משומשים), ניסיתי להשתמש בהם במקביל עם הסטיקים של 128 וגם עם הסטיקים של ה64. לאחר ניסוי וטעיה העברתי את הסטיקים בין הסלוטים בכל הקומבינציות שיכולתי לחשוב עליהם והמחשב סירב לעלות(ליתר דיוק לא הדליק את המסך, לא היו ציפצופים או שרצים אחרים) בשלב מסויים המחשב התחיל להריץ את ווינדוס(XP אם זה משנה) וביצע איתחול באמצע. הפעלתי במצב בטוח והכל עלה כרגיל. אחר כך העלתי שוב במצב רגיל והמחשב עלה מעולה(כאשר הוא מזהה את כל 768 המגה) אך לאחר 5-10 דקות של פעולה המחשב קרס ושוב לא הצליח לעלות(שוב עם הבעיה שלא הדליק מסך). השאלות: האם…
-
- 12 תגובות
- 742 צפיות
-