מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אם מסתכלים בעמוד הזה, http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i5_microprocessors#.22Ivy_Bridge.22_.28quad-core.2C_22_nm.29 רואים שכמעט על כל סדרה של מעבדים, יש: Standard Power Low Power Ultra Low Power בחצי התחתון של העמוד, מוזכרים גם "Mobile processors": והשאלה: מתי בעצם(או באיזה מחשבים) משתמשים ב-ULV CPUs ומתי ב-Mobile CPUs? ULV בד"כ נפוצים ב-Ultrabooks. אז איפה יהיו Mobile CPUs? תודה card
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה, אני חושב שהמעבד שלי מתחמם יותר מדי, אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה. בעיקרון בזמן מנוחה (IDLE) - המטפ' מגיעה ל 44 - 45 עדכון : ניקיתי קצת, הטפ' ירדה ל 40 - 41 בזמן מאמץ הטמפ' מגיעה ל 79 - 80 אז השאלה שלי האם זה אמור להיות ככה?, אני אמור לדאוג לגבי זה (החלפת משחה טרמית או אולי החלפת קירור למעבד?) ועוד שאלה, אני חושב שחום המעבד משפיע על חום המחשב בכללי, מכיוון שהמחשב ממש מתחמם בצד הלוח ממש אפשר להרגיש את זה על המארז. אכן קיימת סירקולציית אויר במארז והכבלים מסודרים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ב-AMD מבטיחים לנו שבבי מובייל חדשים בסוף השנה, אבל נראה שבאסוס לא מעוניינים להמתין להם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו דגם בכיר חדש של אינטל ממשפחת ה-Alder Lake לסיבוב של מבחני ביצועים ויצאנו מרוצים. ה-Core i7 12700K אמור לגרום למתחרות לחשוב טוב על מהלכים עתידייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה לפעמים בלוחות אם שרשום להם : 1xPCI-E x16 Running at x8 מזה אומר ? שזה אפשר לפתוח את אותה הנקודה ל-X16 ?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הביצועים של הדור השני טובים יותר מהביצועים של הדור הראשון של המעבדים של אינטל. הדגש הוא על ביצועים של המעבדים נטו ללא קשר לליבה הגראפית. אלא אם כן הליבה הגראפית תורמת איכשהו לביצועים הכלליים. בכלל כדאי לעבור למעבדים מהדור השני? אם למישהו יש גם איזושהי השוואה בין כל מעבדי אינטל אני אשמח לקישור. כולל מעבדים לניידים. אשמח לעזרה בעניין. תודה רבה ושבת שלוש!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היום באופן רשמי מושקת פלטפורמת האקסטרים החדשה של AMD שמביאה שני מעבדים עוצמתיים במיוחד - אנו מביאים בפניכם סקירה חיצונית של מועמד ראוי ללוח אם עבור מעבדים אלה - Prime TRX40-Pro של אסוס לכתבה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין DDR לDDR2? נגיד DDR2 במהירות 533MHZ לDDR 1 שעובד באותה מהירות. ממה שראיתי הDDR2 עובד בתיזמונים ממש רעים אבל צורך מעט מאוד מתח ויש לו 240 פינים (מה זה בכלל?) אז מה בעצם השיפור הגדול בין DDR 2 לDDR1?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי יש לי מארז של p4 עם החיבור הנכון ללוחות אם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4 השדרוג הוא בעבור משחקים וגרפיקה כמן פטושופ ודומים לה וכמובן אינטרנט וכו אני רוצה לקנות : לוח אם מעבד זכרונות כרטיס מסך את השאר יש לי על מה כדאי ללכת? שיתן לי את מירב הביצועים התקציב עד 3000 שח תודה
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פנטיום 4 2.4 533 והמחיר הוא 1000 שח כבר זמן רב. האם משהו יודע על ירידת מחירים בקרוב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהחליף: מעבד לוח אם זכרון סה"כ תקציב לעניין 2100 ש"ח אני לא נוהג לשדרג לעיתים תכופות (פעם בשנתיים - שלוש ), האם לא כדאי לי לקנות 1 גיגה זיכרון ? האם כדאי לרדת במהירות הזיכרון בשביל לקנות 1 גיגה זיכרון במקום 512 מהיר יותר ? למשיב אודה.
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני היית רוצה לדעת אל איזה דריברים אתם הכי ממליצים ל-nf7 של abit תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר למולטימדיה (מוזיקה, צפייה בסרטים) ואינטרנט וקצת למשחקים. ההלבטות הכי גדולה שלי קשורה ללוח אם. אני לא רוצה להשקיע בו הרבה (כי אני משקיע בזיכרון, דיסק קשיח גדול וכו'). ראיתי במבחני ביצועים באינטרנט שלוחות אם עם שבב 655 של SIS (למשל Gigabyte GA-8S655FX-L) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321_717&products_id=4725 הם מאוד טובים, אפילו יותר מכאלה עם שבב 665PE של אינטל. הפרש המחירים ביניהם הוא בין 150-200 ש"ח. למישהו יש ניסיון עם לוחות אם מהסוג הזה ? האם ידוע על בעיות תאימות או בעיות אמינות בלוחות אם כאלה ?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איזה לוחות אם פותחים לבד את המכפלה של מעבדי AMD ולאיזה מעבדים? איזה TB הAXP1700+ ה"חדש"?(AאוB) תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני לא יודע מה ל כתוב בכותרת כי אני לא יודע מה זה ובגלל זה אני שואל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=610
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איזה לוח אם ABIT NF7-S2G ABIT AN7-GURU ABIT KD7-E ABIT NF7 ABIT NF7-M ABIT NF7-S2 ABIT NF7-SL GIGABYTE 7N400-L GIGABYTE 7N400PRO2 GIGABYTE 7S748-L GIGABYTE 7VM400M-RZ GIGABYTE 7VT600-RZ אני צריך להתאים למעבדים האלה AMD XP3400 + 64BIT FSB1600 MHZ 512K 754 AMD XP3500 + 64BIT FSB1600 MHZ 512K 939
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של איפוקס, EP-3VBM+ http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-3VBMplus עוד מעט בא החופש הגדול ואני רוצה להתחיל להתעסק עם לינוקס ושרתים. בשביל שאני לא אקנה סתם שרת ב 800 שקל לחודש ואני אבזבז כמה חודשים בשביל להבין מה אני עושה, אני רוצה לבנות לי שרת מחלקים שיש לי בבית, ובהמשך אולי אני אהפוך את המחשב ל HTPC.. חסרים לי 2 דברים, שכרונות ודיסק קשיח. אין לי בעיה עם הדיסק הקשיח אבל יש לי עם הזכרונות. זה מה שכתוב באתר על הלוח הזה, מצאתי זכרונות PC 133 (הם מתאימים נכון?) אני לא חושב שאני צריך כאן יותר מ 256 מגה זיכורון ואני גם לא רוצה להשקיע הרבה, חיפשתי זיכרונות ומצאתי 2כמה סוגים, הנה ה2 שחשבתי עליהם: SDRAM 256MB PC133 OEM 8 Chips Memory SDRAM 256MB PC133 OEM 16 Ch…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם יכול להיות מצב שלוחות אם כמו a-bit או asus או gigabyte של היום יוכלו לתמוך במעבדים של ה"מחר" של amd , ז"א האם הם יכולים לתמוך במעבדים שייצאו עם תמיכה ב-ddr2 או שזה מצריך קניה של לוח אם חדש???
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום,אני חושב לקנות מעבד אינטל Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray או Pentium D 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray חשבתי לקנות את הקירור האיכותי Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 אבל אמרו לי שאם אני לא רוצה לעשות אוברקלוק זה מיותר...אבל אני רוצה שהקירור יהיה מקסימלי למעבד ושלא יתחמם יותר מידיי עכשיו השאלה שלי היא כזאת "האם אפשר לסמוך על המאוורר של אינטל שיעשה את העבודה"?? עידו
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
(לא ידעתי איפה לשים את ההודעה, פה או באוברקלוקינג, בסוף החלטתי שפה יותר מתאים) הזכרונות A-Data שיש לי לא מחזיקים מעל 440 ובלוח ABIT AN8 ULTRA אי אפשר להוריד את המכפלה שלהם, ואת היחס בינם למעבד. בעקבות כך אני מעוניין לקנות זכרונות טובים יותר במטרה להמשיך את ה-OC. כאשר ה FSB על 220 והזכרונות על 440 טמפ' המעבד 30 מעלות והלוח אם 28 מעלות. מחפש זכרונות טובים ואף מעולים, ג'יגה, יש לי תקציב של 1200 שקל, מה הזכרונות הטובים ביותר שאוכל להשיג בארץ?
-
- 13 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב אז מהו הלוח הכי משתלם וטוב שאני יכול למצוא עד 550 שקל למעבד athlon XP 2600+ barton אני לא מתכוון לעשות OC אז שזה לא יהיה פאקטור להחלטתכם אגב אמרו לי שהכי טוב במחיר הזה הוא הabit nf7-SL מה אתם אומרים? אין יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
מפרט ראשון: ASUS P5ND2- SLI 945P CHIPSET Pentium 4 lga775 3.0ghz 64 bit 65nm cedar mill 2mb chache מפרט שני: ASUS P5LD2 NFROCE 4 CHIPSET Pentium 4 lga775 920 Dual Core 2.8ghz 64bit 65nm עכשיו השאלה העיקרית האם הלוח הזה P5LD2 יתמוך לי בדו ליבתיים החדשים שיצאו כמו הCONRE ? או שלא שווה בכלל לקנות מחשב עכשיו כי שיצא הCONROE הלוחות שיש כרגע לא יתמכו בו ואז אני יצטרך להחליף את כל המפרט לא משנה מה אני יקנה עכשיו מה אתם אומרים מה כדאי?? ללכת על הדו ליבתי הזה 920 או לרדת מזה ולקחת את החד ליבתי ואז כשיבוא הזמן להחליף את הלוח והמעבד? או שלא כדאי בכלל לקנות מחשב כי זאת מן עונת מעבר כזאת!?!?!
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש ללוח אם הזה USB או USB2? זה חשוב לי כי אני רוצה לקנות נגן Mp3...
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מי מבינהם יותר טוב(הם אותו מחיר) 1.asus a8n-e 2.abit k8n ultra
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-