מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD 3800X2 רציתי לדעת מה זה AMD Dual-Core Optimizer והאם שווה להתקין את זה http://www.amd.com/gb-uk/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה עכשיו שרת ביתי, המתוכנן להחזיק כ3,5 שנים. השרת הקודם שלי, היה דיי חלש, והכיל כמה דיסקים קישחים, עם מערכת הפעלה Windows Home Server. הוא עשה הרבה פעולות, חלק מהן: שרת מיילים קטן, airvideo, DAAP, utorrent ושרת קבצים כללי. השרת שאני בונה הולך לרוץ על VMWare ESXi5.5 או XenServer (כנראה Xen) והוא יריץ שתי מערכות הפעלה בהתחלה: UnRaid ו windows server. (אח"כ, כנראה, אריץ בו עוד שתי מערכות הפעלה נוספות) אני הולך לשים כמה דיסקים קשיחים SATA מסוג WD Red שיחוברו לכרטיס PCI. בכל מקרה, אני צריך מכם המלצה ללוח M ומעבד שיתמכו ויעבדו טוב עם התכנון שלי למעלה. 1) אני צריך לוח M עם פונקציות מתקדמות כגון WOL, כיבוי אוטומטי עם טמפרטורה עולה ועוד. 2) אני צריך גם מעבד מתאים…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
מותג ה-ProArt היוקרתי של אסוס מגיע אל עולם לוחות האם עם דגם אלגנטי מאוד - כיצד מרגיש מוצר בתחום שנועד להקסים את היוצרים והעורכים? תשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות את המפרט הבא. אנא תאמרו מה עלי להוריד ומה עלי להוסיף, ומה אינו מתאים למפרט, והאם עדיף HT של פנטיום על AMD64 השימוש במחשב הוא לכל הצרכים החל מקידודי וידיאו עד לסימולטורים, וברצוני לשמוע ממומחי האתר, האם לקידוד עדיף אינטל על ה- 4. וכן לבי הזיכרון, מה ההבדלים בין אוריגינל ולא אוריגינל וכו'. תודה. מעבד: AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray לוח אם: Gigabyte GA-K8VT800 זיכרון: DDR 256X2MB 3200 Samsung Original Memory פתרון קירור: Zalman CNPS7000A-Cu קשיח: WD120GB 7200 8MB Buffer SATA מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 300W
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי לוח פיצוץ p5ld2 לצערי הרב גרסה 1. השקעתי הרבה כסף בכרטיס טלויזיה,כרטיס מסך זיכרון אדיר,הארד דיסק כמעט חצי טרה (2x250). אני מאוד מרוצה הכל רץ פיקס, הבעיה שצריבות ו קידודי סרטים הולכים יחסית לאט.(שוב רק יחסית) לפי רוב המבחנים אין כ"כ הבדל בין פנטיום 4 גרסה ....6 ופנטים d. הקפיצה הגדולה היא ה core 2. אז מה אתם אומרים? לחכות קצת ולהחליףלוח ומעבד? או לשדרג למעבד פנטיום d? ואז להתקע עם לוח ומעבד מדור הביניים? תודה רביב
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לדברי ספק המחשבים שלי, יש לדילר שלו Asus P4C800 Deluxe במלאי !!! מחיר - $258 (לפני מע"מ כמובן) המעוניינים יכולים ליצור קשר עם /צונזר - אין פירסום בפורום!/ אני ועוד שני חברים הולכים על הלוח הזה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני שבוע היה לי זיכרון SPECTEK 256MB 266MHZ @ 333MHZ ואז קניתי TWINMOS 512MB 400MHZ והוספתי אותו לסטיק שלי היום, הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר, אז היה לי 768MB 333MHZ אוקיי בימים האחרונים התקנתי SP2 ווינדוס החל להראות סימנים לא טובים (היו מסכים כחולים מידי פעם, וקריסות מידי פעם) אז החלטתי לחזור לSP1 וגם שם זה קרה(גם בהתקנות של כל הוינדוסים, ההתקנה אמרה שהיא לא מצליחה להעתיק קובץ מסויים), יש להזכיר שלא עשיתי OC לשום דבר חוץ מלזכרון הקודם (שגם עם ה OC לא היה עם שגיאות). אז הרצתי MEMTEST וגיליתי מלאאאא שגיאות! איזה 1000 ומשהו וזה ממשיך לעלות החלטתי לראות מה גורם הבעיה, הוצאתי את הזיכרון 256MB והשארתי את ה512 לבד, הרצתי MEMTEST והיה מלא שגיאות הוצאתי את ה512 והחזר…
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין Intel Core 2 Duo לבין Intel Dual Core והאם זה הבדל ממש גדול בביצועים, כי אני קונה השבוע כנראה E5200 ועושה לו OC גדול (עם MUGEN2). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ומתלבט על איזה זכרון לקנות. אני צריך 2 גיגה. הוצע לי לקנות את TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5. רציתי לקבל מידע על חברת TWINMOS, אני לא מכיר אותה. האם הזכרונות נחשבים איכותיים? אני יודע שהזכרונות של KINGSTON נחשבים איכותיים. מה עדיף? בנוסף, רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין זכרונות במהירות 667MHZ לבין זכרונות במהירות 800MHZ. והאם שווה להשקיע את ההפרש בשביל 800. תודה
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
מחשב ניייד עם סנטרינו 1.5 + 512 זיכרון פנימי או מחשב ניייד 2.6 GHZ + זיכרון פנימי 512 איזה מחשב יותר עוצמתי וכדאי להרצת אפליקציות כבדות?
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אני צריך 256 SDRAM אבל אני לא יודע עם חד צדדי יתאים לי כי לי יש דו-צדדי
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
איזה שילוש מבוסס amd יש ב 1000 ש"ח (לא כולל זכרונות) שיתנו לי אוברקלוק יחסית גבוה משהו מעל 2000mhz אחרי אובר אם אתם יכולים לתת ביותר נמוך אז בבקשה תודה, אוריאל
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כמה דברים : שימו לב שהלוגו על הלוח הוא של NVIDIA זה לוח REFERENCE של CHIPSET 680SLI או NFORCE 6 שמיועד לCORE2 מדובר על לוח שיחליף את ה590 (מה שיש היום לאינטל והוא SLI) הלוח יהיה בעל 48 ערוצי PCIE שאומר 2*16 לSLI מלא ועוד ערוצים לשאר הדברים . עד כאן פחות או יותר אותו דבר אבל..... 3 חריצי PCIE מתוכם שנים לSLI + אחד לPHYSICS של NVIDIA . הלוח יבוסס שבב C55 שיפתור את בעיית לוחות ה590 שמבוסס C19 ושהגיעו לFSB יחסית נמוך בהשוואה לציפסטים של אינטל או ATI. יהיה שמח. סיכום קטן רק למחכים לQUAD: NVIDIA+אינטל=NFORCE6 מסוג 680 או 650 AMD+NVIDIA=הNFORCE לQUADFATHER ATI+אינטל=R600 AMD+ATI=הR580 שיהיה לQUADFATHER + הTRIPLE PLAY(זה כנראה CF של 3 כרטיסי מסך) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחזיק בבית Bare metal hyperviser (מריץ citrix xenserver ) שכיום רץ על ep45t-ud3lr של gigabyte , מעבד Q9400 ו 16 גיגה RAM של פטריוט. אני מעוניין לשדרג את רכיבי החומרה . כרגע על הפרק מעבד+ לוח ( יתכן גם זכרון). אני מתלבט בין i7-2600 ( לא K , אין לי צורך ב OC ויש לי צורך ב VT ) לבין FX-8150. רוב הזמן ירוצו על ה hyperviser כ 4-8 VM ש 4 מהם יהיו ideal רוב הזמן. למישהו יש המלצה לכיוון זה או אחר ? מעבר לזה אני מחפש גם לוח אם פשוט ויציב, אין צורך ב sli,raid וכו' , אבל יש צורך בתמיכה במינימום 4 סטיקים של RAM סה"כ 16 גיגה. יתרון תמיכה ביותר RAM אשמח להמלצות על לוח אם מתאים לכל אחד מהמעבדים. תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ישנם 2 מפרטים בשביל מחשב עריכה גרפית, כאשר אני צריך להוכיח שהמפרט השני הוא יותר טוב מהראשון... אז אני ישאל מספר שאלות: 1. לגבי המעבד- במה I7 920 יותר טוב מ-CORE 2 QUAD Q9550, אם אפשר גם עמוד השוואות ביניהם כדי שאוכל להדפיס ולהוכיח לבן אדם. 2. כמה זיכרון הקאש במעבד הוא רלוונטי בין אם יש 8MB או 12MB. 3. אם עושים השוואה בין QUADRO FX1700 256MB ל SAPPHIRE RADEON 4850 אבל עם 1GB, כמה הכמות זיכרון משפיעה? 4. כמה כמות זיכרון פנימי של HD משפיעה על הביצועים שלו, כלומר מה ההבדל בין 16MB ל-32MB?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי. הלוח הנוכחי שלי (אסוס M2N) מתחיל לקצר יציאות USB, ואני שוקל להחליף, רק שאין לי ממון להחליף גם זכרונות ומעבד. השימוש שלי הוא משרדי כך שאין לי גם צורך בכך. אבל, אם בעתיד ארצה לשדרג מעבד, ללוח הזה : Sapphire PE-AM2RS740G Pure Element AMD 740G AM2+\AM3 יש אפיק שדרוג. בנוסף, יש לו מחיר אטרקטיבי. לא מצאתי ת'רדים שקשורים אליו בחיפוש בפורום. מה דעתכם על הלוח? צריך לחשוש מכך שהוא לא של חברות יותר מבוססות בתחום הלוחות ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
איזה לוח כדאי לקנות באזור ה 400 שקל למטרות OC? יש לי כרגע זכרונות PC2500 אני יצתרך לקנות חדשים?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני לא מוצא בביוס את האפשרות הזאת ... הביסו שלי הוא award bios משהו כזה קוראים לו ... לוח gigabyte k8 nf4 משהו יודע אולי ?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה ההבדל בין cl9 לcl11? ומה ההבדל בין זיכרון 1 של 8 ג'יגה לעומת 2 זיכרונות של 4 ג'יגה בייט ? במחשב שמשמש לעבודה רב תכליתית (לא משחקים כבדים) האם אני ירגיש בכלל בהבדל?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
(לא ידעתי איפה לשים את ההודעה, פה או באוברקלוקינג, בסוף החלטתי שפה יותר מתאים) הזכרונות A-Data שיש לי לא מחזיקים מעל 440 ובלוח ABIT AN8 ULTRA אי אפשר להוריד את המכפלה שלהם, ואת היחס בינם למעבד. בעקבות כך אני מעוניין לקנות זכרונות טובים יותר במטרה להמשיך את ה-OC. כאשר ה FSB על 220 והזכרונות על 440 טמפ' המעבד 30 מעלות והלוח אם 28 מעלות. מחפש זכרונות טובים ואף מעולים, ג'יגה, יש לי תקציב של 1200 שקל, מה הזכרונות הטובים ביותר שאוכל להשיג בארץ?
-
- 13 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שמעו, ההורים של החליטו שהם רוצים לתת מתנה ליומולדת (איזה כיף לי !), אני יודע שהתקציב שלהם ממש מוגבל אז אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי...ורשמתי תקציב בכותרת כי חייב אבל זה שיעור, ושאני שואל אותם מה התקציב אין להם תשובה ממש, אבל אני משער שזה לא הרבה. בקיצור אני צריך את השילוש הכי זול למשחקים, ואני לא ממש יודע מה התקציב שלי. אני חשבתי על 7200 + P43DS3 + 4GB, מה אתם אומרים ? הבנתי שהלוח הזה לא מומלץ, מה כן ? וגם יש עכשיו את ה 5200, מה אתם אומרים עליו ? אני אעשה OC.
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-