מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
או רק כרטיס מסך?? ובאיזה אפיק יהיו הכרטיסי מסך שתומכים בdx10???
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון DDR2 533 או 667 (עדיף 667 ) בסטיק אחד של 1 GB כדי שבעוד חודש אני יקנה עוד אחד שיעבוד ב דואל ומהחנות נעה מחשבים או KSP ועד 600שקל אפשר גם טיפה יותר ראיתי את זה מה אתם אומרים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5855
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפי המידע הידוע כרגע, אילו CHIPSETS יתאימו להפעלת קונרו? האם בורדים של 945 יוכלו תמוך בו?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי מה ההדבלים בין הצ'פסים האלה NF590 SLI-m2R/G CFX3200-M2R/G
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין השניים ? האם ההבדל בזכרון הפנימי (2 מול 4) מורגש ? האם התזמונים של הזכרונות חשובים בכלל בקונרו ? אני מתכנן OC בכל מקרה תודה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי מחשב קומפלט והורדתי את התוכנה cpu-z בשביל לראות את הרכיבים של המחשב. ואני מעוניין לדעת כמה עולה הזיכרון שיש לי (חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי) עדיף מהארץ אבל אם אין אז חול גם בסדר... הזיכרון הוא:kingston PC3-10700 אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי כמה המחיר שלו (בערך) בארץ או בעולם. תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם תמיד רציתי לדעת על מעבדי ה Haswell , יש לי כמה שאלות אני מקווה שתענו על כולם (: 1) מתי מעבדי Haswell יגיעו? 2) את מי הם מחליפים? 3)ומה יהיה עם ivy bridge ו עם Sandy bridge , לא ייצרו אותם יותר ? 4) איזה תושבת Haswell יהיו ? , אני יוכל להשים מעבד Haswell על 1155? תודה לעוזרים (:
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום!... קניתי זיכרון 2 ג'יגה ,ג'יגה בכל כרטיס עכשיו שמתי אותם נכון אבל המחשב קורא לי רק 800 מגה! אני לא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד גירסה חדשה של ביוס מהאתר של אסוס שזה הלוח שלי וזה עדין לא נתן לי 2 ג'יגה מבקש עזרה דחוף תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמיועד למשחקים: e5200 [2.5ghz] @ 3.0ghz Radeon HD4580 512mb DDR2 800mhz 2GB [סטיק אחד] המחשב סוחב בסדר, GTA IV וכו', לפעמים קצת תקיעות וכאלה אבל אין ספק שהאוברקלוק עוזר הרבה. אני משחק על רזולוציה של 1024x768 ככה שלפי דעתי הכרטיס מסך מספיק חזק. אני רוצה לשחק בModern Warfare 3 ולא יודע אם המחשב יהיה מספיק חזק, יעצו לי להוסיף ראם ל4GB בסה"כ, האם לדעתכם הראם הוא החוליה החלשה או שמכיוון שהמעבד קצת ישן וחלש אין טעם בשדרוג? [דרישות מערכת למשחק הנ"ל] תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עולם לוחות האם משתדל להמציא את עצמו מחדש בכל דור והפעם אנחנו רואים מה מציע לוח אם המיועד ספציפית עבור יוצרי תוכן - ה-ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFIלכתבה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי סט 8x2 זכונות של corsair vengeance RGB 8x2 & corsair vengeance RGB pro סהכ 32 גיגה. התקנתי תוכנה בקרה iCUE והכל סבבה שולט בתאורה וכו אבל מפריע שכהמחשב נכנס למצב שינה התאורה של לוח אם וכרטיס גרפי נכבת אבל הזכרונות ממשיכים להאיר והייתי שמח שגם הם יתכבו בזמן שינה וידלקו מתי שהמחשב מתעורר אשמח לעזרה
-
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום האם זה הכי גבוה שהמעבד הזה יכול לעלות עם הטורבו ? הוא לא אמור להגיע עד ל3.9 .... שמתי לב כאשר אני עובד ומרנדר עם המעבד והוא על 100% המהירות יורדת ?! זה בגלל שזו לא הגירסא עם הK ? תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע (2x2gb) זכרונות, DDR3 1333MHz. מפרט: GA-870A-UD3 AMD Phenom II x4 955 Samsung HD502HJ Nvidia Gefore 460GTX 1gb אם אני אוסיף למחשב עוד 2GB או עוד 4GB של RAM, במה זה יבוא לידי ביטוי בביצועים? ראיתי שיש סטיקים של 2GB שעולים 150 שקל וכאלה שעולים 110 שקל. מה ההבדלים ביניהם ולמה זה ככה? אם אני מתכנן להוסיף למחשב שלי כונן SSD מהיר, כדאי לי ביחד עם זה להוסיף RAM כדי שלא יגביל אותי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לוח אם של z77 asus maximus v extreme ברצוני לעשות מערך sli של שני כרטיסים gigabyte gtx 680 oc 2gb על הלוח יש 5 חריצי pci וברשותי שני גשרים 3way ו-4way ואין ברשותי גשר של 2way עם איזה גשר אני אמור לחבר את שני הכרטיסים ובאיזה חריצים למקם את שניהם על מנת שתהיה סגירת מעגל ויעבדו כמו שצריך באותה מהירות? ???
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מה ההבדל בין cl9 לcl11? ומה ההבדל בין זיכרון 1 של 8 ג'יגה לעומת 2 זיכרונות של 4 ג'יגה בייט ? במחשב שמשמש לעבודה רב תכליתית (לא משחקים כבדים) האם אני ירגיש בכלל בהבדל?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
הניקוד 4802 האם זה ציון טוב? או חלש... המפרט שלי הוא: e6420 gigabyte 965p ds 3 rev 3.3 2GB kingston 8500GT 250HD הבדיקה שעשתי היתה בדיקה איך שהתקנתי את התוכנה הרצתי טסט לא נגעתי בכלום.. מה דעתכם על התוצאה?
-
- 13 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום! אני צריך זיכרון בנפח של 4GB מהחנות www.p-see.co.il. הזיכרון לא ישמש לOC אלא למשחקים ושימושים רגילים כמו גלישה. בעיקרון התקציב לא מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שימו לב לזה! - http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7255&Itemid=35 הסבר: ערכת השבבים היקרה של אינטל למעבדי ה NEHALEM היא ה BLOOMFIELD , אינטל רוצה לאפשר המהרה רק לצרכנים אשר ירכשו את ערכת השבבים היקרה ולכן אינטל הכניסה במעבדי ה-NEHALEM שעון PLL ובמקביל בלוח האם שעון נוסף , כך שאם השעון החיצוני והשעון הפנימי לא עובדים באותו תדר , הרי שהמעבד יעבוד במהירות הרגילה שלו , ללא שום המהרה. סיכום: אינטל הולכת להפסיד בקטנה עקב מהלך זה!,כל המשתמשים ''הביתיים'' המעוניינים ב''אוברקלוק למחצה''/המהרה ''בקטנה'' לא ילכו לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל הלוח שאינטל תשים בו את שעון ה-PLL. לפי דעתי - AMD - זה הזמן לנקום!,אחרי מהלך כזה מצד אינטל (לא שהוא …
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כאמור מפרט המחשב הסופי. מארז בעל 2 מאווררים אחד גדול מאד והוא נמצא בדופן המארז והשני קטן יחסית אליו מותקן מעל לוח האם . {EZ COOL} ספק כח 500 וואט REAL של טרמנטק {יקר מאד} לוח P35 של גיגה בייט מעבד Q6700 כרטיס מסך NX 8600 GT של MSI זיכרון 4 גיגה של קיגסטון הר דיסק 500 גיגה 32 MB צורב DVD x 20 פשוט טיל המחשב הזה לא ייאמן אני עובדת עם תוכנות עריכה יחד גולשת באינטרנט מתקשרת בICQ ואפילו שיחקתי במשחק תוך כדי עבודה והמחשב פשוט מדהים אני מאד מאד מרוצה. יש לי הרושם מבלי לפגוע באף אחד מכם שכל העיניין שאתם מגלים במחשב הוא: תחרות למי יש מחשב הכי מהיר וזאת מבלי שיהיה צורך כל שהוא לכך. ונניח ולאחד יש מעבד Q9XXX עם כרטיס מסך המהיר והטוב בעולם מה בדיוק הוא מתכוון לעשות עם זה חוץ מאשר …
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד HP ZE2055EA עם הנתונים המצ"ב בקבצי התמונה. האם הזכרון (המצ"ב בתמונה גם כן), מתאים למחשב וכדאי ? אבקש לשים לב גם למותג הזכרון וכמובן לנתונים הטכניים. המחיר המבוקש כולל משלוח וסופי עבור 2 יח' של אותו זיכרון הוא 56$. עריכה: הזכרון בנפח של 1GB (כמובן של יחידה) סה"כ 2 יח' = 2GB. הייתי בטוח שזה רשום שם.... תודה ! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיש לו גם PCI-E וגם AGP ושיהיה גם IDE אם אפשרי מחיר עד 350 אולי 375 אה שחכתי למעבד AMD אם לא אז אינטל
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
MSI K9NGM2 Chipset 6100 או K9N NEo NFORCE 550 תודה.
-
- 13 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס זיכרון אחד של 256MB DDR 400MHZ, ואני רוצה להוסיף לו עוד סטיק. השאלה פה היא מה כדאי לי יותר? סטיק של 256MB שיביא דואל צ'אנל, או כרטיס 512MB שיביא יותר זיכרון? ועוד משהו, להרכיב את הזיכרון במחשב זה מסובך? או שרק צריך לחבר את הסטיק? ועוד משהו אחרון, רשום לי 200MHZ, לפי מה שהבנתי ה-MHZ מוצג רק כחצי ממה שהוא, נכון? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-