עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Alexkmr,

DDR2 יותר זול כמעת פי שתיים. למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by yotep,

מה המתח של המעבד צריך להיות? כי ראיתי שאצל חבר שלי הוא על 1.84 מה שנראה לי מוגזם וגורם לטמ' גבוהות

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by comablack,

אני מתכנן לקנות 4 גיגה זכרונות אני לא מתכנן אוברקלוק השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 50 שקל בשביל זכרונות עם סינקים מאלומיניום או שזה מיותר תודה

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  4. ההתלבטות היא בין שני דגמים intel Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או AMD Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz איזה מעבד יותר טוב? השימושים הם למשחקים, אינטרנט והורדות סרטים ושירים. אם יש מעבד יותר טוב משני אלה במחיר הזה אשמח לקבל המלצות. תודה...

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  5. אחרי ייעוץ עם חברי הפורום וקריאת מבחנים ברשת החלטתי לבנות מחשב מדייה סנטר ומשחקים עם לוח המבוסס על הציפסט החדש AMD 780G. יתרונות : - יחסוך לי בשלב ראשון רכישת כרטיס מסך מתקדם למשחקים (תמיכת וידאו מצויינת בלוח האם הבסיסי, יציאת HDMI, יציאת DVI) - מאפשר שימוש באחד המעבדים החזקים של AMD. (יש המלצה ?) - זול, 85$ בארה"ב. השאלה היא היכן ניתן להשיג לוח שמבוסס על הציפסט המדובר בארץ ? - של אסוס כבר מצאתי - אבל נראה לי שאני מעדיף את GA-MA78GM-S2H של Gigabyte משום שהוא נבדק ונמצא תומך בצורה חלקה ב-OverClocking מ-500 ל-950 Mhz ! http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset תודה ויום טוב, גל

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13151 ראיתי את אותו מחשב גם בתיאלנד למכירה במקום אני מתבלבל ? או שאני לא מתבלבל .???

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by exti110,

שלום כיצד הלוחות אם של אלבטרון? איזה לוח אם כדאי לקחת? עם תושבת של AGP או של PCI או שניהם יחד על הלוח (לשדרוג עתידי)? אני מעוניין בלוח עם סוקט 775 עבור מעבדי פנטיום 4.

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  8. 1.עם נשפך לי על סטיק אחד סירופ(אל תצחקו אבל הוא פשוט היה בחוץ וזה קרא..) ונקיתי אותו טוב עם מים ומתלית ..אני יכול להחזיר אותו בחזרה ללוח? 2.ההבדל בין DDR2 556 לDDR2 667 בכלל לא יורגש במשחקים ובגלישה במחשב נכון?הבנתי שההבדל קטן ממש

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by Monopoly,

שלום לכולם יש לי מחשב שמיועד למשחקים: e5200 [2.5ghz] @ 3.0ghz Radeon HD4580 512mb DDR2 800mhz 2GB [סטיק אחד] המחשב סוחב בסדר, GTA IV וכו', לפעמים קצת תקיעות וכאלה אבל אין ספק שהאוברקלוק עוזר הרבה. אני משחק על רזולוציה של 1024x768 ככה שלפי דעתי הכרטיס מסך מספיק חזק. אני רוצה לשחק בModern Warfare 3 ולא יודע אם המחשב יהיה מספיק חזק, יעצו לי להוסיף ראם ל4GB בסה"כ, האם לדעתכם הראם הוא החוליה החלשה או שמכיוון שהמעבד קצת ישן וחלש אין טעם בשדרוג? [דרישות מערכת למשחק הנ"ל] תודה מראש ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

אהלן. אני כרגע בעל המחשב הנ"ל D805 P5LD2 2X512 PQI Turbo 667 7600GT. אין לי הרבה כסף, אני בסה"כ רוצה לשדרג את המערכת לC2D. E5300 כבר קניתי. אני מחפש לוח זול ככל האפשר, לשימושים משרדיים, אבל שלא יגביל כמובן באיזשהי צורה את ה7600. לוח באיכות סבירה כמובן. מבקש לקבל תשובות לאורך ספקטרום ה200-400 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by DeshDesh,

מפרט p4 2.4ghz גירסא B אני חושב לוח אם ASUS P4S8X אני רוצה להחליף לוח אם כי הוא יוצר צוואר בקבוק במפרט שלי (יש לי זיכרון מהיר וכרטיס מסך טוב) , דבר נוסף זה שהלוח אם מפריע מאוד באוברקלוקינג. התקציב שלי מאוד נמוך, 200 ש"ח ומטה. בפינת המציאון של KSP מצאתי כמה לוחות אם שמתאימים לי מבחינת תקציב: Abit SA7 Abit IS7-E2 Abit IS7-E EPoX 4BDA EPoX 4PDA MSI 655 MAX-LS למצוא ביקורות שלהם באינטרנט היה קשה ולכן אני שואל אותכם, מי לדעתם הלוח אם הכי משתלם מכל אלו, יש להזכיר כי אני לא רוצה להשקיע במחשב שלי, הוא ישן יחסית, ולכן התקציב הנמוך, אני רק מעוניין בלוח שיהיה נחמד בביצועי OC, יציג לי ביצועים טובים,וכמובן יתמוך בכל הסטנדרטים שיש היום כמו AGP 8X, DDR 400 DUAL, וכו'.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by esaly,

מישהו יודע איפה אני יכול להוריד רקעים של C2D וערכות השבבים 965?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  13. 1)מה הוא ההבדל בין ATA ל SATA חוץ מקבל החיבור 2)מה ההבדלים בין סוקטים שונים 478,775,939 3)מה ההבדלים בין מעבד 32 BIT ל 64 BIT תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by yanivganor,

מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  15. Started by GlolG,

יש לי הצעה להחלפת לוח אם במחשב לאחר שנשרף, ללוח אם חדש ASROCK P4I65G-M-S-SRK , (אין להם מהסוג הישן במלאי כרגע -albtron). עלי לציין שזו הפעם הרביעית שנשרף לי לוח האם באותו המחשב. האם מישהו מקרה לטובה או רעה את לוח האם הזה ? אני אישית לא שמעתי על החברה... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  16. לוח האם שלי הוא 7VRXP של Gigabyte - והמעבד שלי כרגע הוא Athlon XP 1800+. רציתי לדעת - מעבדים כמו הAthlon XP 2500+ שפועל ב333FSB יוכלו לרוץ על לוח האם שלי כמו שצריך? למי שלא זוכר, הצ'יפסט הוא KT333 של VIA.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by yuvalaba,

מה עדיף OC לא נדרש אולי בקטן ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E מישהו יכול להמליל על לוח זה? ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  18. מה תגידו על זה: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=106569 עקף את כולם.... פה הוא עקף את ה-dfi: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=106569 ויש לי עוד מלא ביקורות שא6ני ימצא אותם אני יעדכן שבכולם ה-asus ניצח את ה-dfi!!!!

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by alone66,

מה עדיף OCZ \ kingsthon או patriot תודה מראש

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. אני צריך לדעת מאיזה חברה הלוח אם, וכל דבר אפשרי אחרי שאפשר לדעת עליו. איזה סוקט זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by mosdef,

אני מתלבט בזכרון , איזה עדיף ? CORSAIR או GSKILL או משהו אחר ? כמות נדרשת 1 GB

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום לכם אולי מישהו יכול לעזור בחיבור חוטים מהפנל הקידמי של אוניות ומיקרופון הלוח- P5GD1 אסוס יש קובץ מצורף לפי חוברת הלוח על רישום החיבורים לא מדויק לדעתי .... ובפנל של המארז יש 2 כבלים שרשום ככה : כבל אחד 3 חוטים mic-power mic-ground mic-in והכבל השני ככה: באותו חוט שני חיבורים--r-out r-ret באותו חוט שני חיבורים--l-out l-ret חוט בודד--ground יש משהו מבלבל ב-pwr i +5v ןמהו חיבור nc [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  23. שלום חברים אני כיום מריץ משחקים ובמהלך המשחק מתוך ה4GB זיכרון שיש לי אני רואה שהמחשב לא מנצל את הכל. יש לי מערכת 64BIT השאלה הנשאלת האם שידרוג זיכרון מאסיבי של 8X2 שישמש אותי בעתיד לוירטואליזציה יכול גם לתת את הBOOST הנדרש גם בגיימינג. שאר המפרט intel i7 860 radeon hd 5850 תודה.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by MOFRA,

נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח Gigabyte GA-B75M-D3H לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  25. אז ככה אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש אבל שמעתי שהולכים לצאת המרובעי ליבה בקרוב וגם הכרטיסים היותר זולים של ה DX10 אז בקשר למרובעי ליבה מישו אולי יודע מה תאריך ההשקה שלהם ? וגם מישו יודע מה יהיה מחיר ההשקה שלהם ?

• 9 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים