מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי לוח אם ג'יגהבייט GAP35DS3L וגם מעבד Q6600 שהתדר שלו אמור להיות 2400MHZ ,משום מה בתוכנה PC WIZARD 2008 הוא מראה לי שהמהירות האמיתית של המעבד היא 1600 MHZ . מישהו מבין מה הסיבה לכך ויכול לתת לי תשובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
could someone tell me what the diffrence between amd xp 1700 0.13 micron and amd 2000 (except the price ? ) and which one is better
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המחשב יהיה מבוסס i5 2500K ו SLI GTX570 ,לאגבי המארז יכול להיות שזה יהיה ה- Thermaltake A60 (עדיין לא סגור על העניין) המחשב מיועד ל OC של לפחות 4.5Ghz כולל OC במידת הצורך בכרטיסים הגרפים ,וכמובן שהכל יהיה יציב ! אוטוטו צריך לסגור מפרט מחשב ולעשות הזמנה לכן אשמח לסגור כמה שמהר את הפינה של לוח האם. המליצו לי פה בפורום על מספר דגמים Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 -עלות של כ- 600ש"ח Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 -עלות של כ -600ש"ח בחנות אמליצו עפי הדרישות שלי לקחת משהו יותר טוב : Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 -עלות של כ 800ש"ח אם באמת שווה להשקיע עוד 200ש"ח בשביל הלוח-אם הזה ? - כי הייתי שמח לחסוך אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ושני הלוחות הזולים יותר שהזכרתי לא יהיו מספיק איכותיים למפרט ולדריש…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4 ג'יגה של דדר2 800.. מעבד : Q9400 לוח אם : GIGABYTE EP43-DS3L של איזה חברה לקחת את הזיכרון ואיזה תזמונים וכו'.. יש ממש הפרשי מחירים גדולים ואני לא מבין את ההבדלים.. תודה..
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ה 478 מגיע עד 800 FSB עם HT ו1M זכרון... 939 מגיע עם? ועד כמה זה משמעותי בביצועים?
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים את המפרט בצד אבל נראה לי שהטמפרטורה של הלוח חשודה במקצת וגם התוכנה הנלווית של הASUS מתריעה על טמפרטורה של הלוח!! וגם שאלה אחרת הזכרונות הם 1066 אבל WINDOWS 7 מכיר ב 800 אני צריך להעלות דרך הביוס את התדרים השאלה האם לקחת בחשבון עוד פרמטר שאני מעלה את התדר תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עד כמה השיפור יראה במשחקים??? או עדיך במקומו לקנות כרטיס מסך יותר טוב??? (למשחקים היום כבר דושים מעבד 1000 mhz מומלץ,1670 mhz של ה- AMD 200 לא נראה לי מספיק לא??)
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ככה.....יש לי שני סטיקים של 512 CL3 שלא עובדים בדאול צ'אנל... אני רוצה לקנות את הקיט של OCZ PLATINUM 2X1GB CL2 השאלה היא כזאת: האם עדיף לי להשאיר ת'זכרונות שלי ורק להוסיף??? מה עדיף? 3GB בCL3 או 2GB ב CL2 ???? (מבחינת משחקים...)
-
- 12 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למפרט הבא: core i5 2500 2X2GB HD6870 לא מתוכנן OC והמחשב ישמש בעיקר למשחקים ועריכה גראפית ווידאו (לא יודע איזה תוכנות) אני מתלבט בין שני דגמים של לוחות אם - GIGABAYTE P67A-UD3-B3 GIGABAYTE Z68MA-D2H-B3 ה-Z משלב משהו עם הליבה הגראפית של המעבד והבנתי שזה יכול לעזור בכל מה שקשור לעריכה גראפית, אך יש לו מעט פיצ'רים ובנוסף אני לא יודע אם הוא יתמודד טוב עם הדרישות. ה-P מלא בפיצ'רים אך אין לו את היכולת לשלב את הליבה הגראפית. אשמח לעצות, הסברים, חוות דעת והמלצות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את לוח האם הנ"ל אך יש לי 2 שאלות בנושא של RAID אני מתכוון לעשות שני מערכות RAID על הלוח הזה כאשר RAID 1 על מ"ה על שני דיסקים SAS וRAID 5 על הSOTRAGE שלי האם זה אפשרי לבצע את זה על הלוח הזה או צריך לקנות עוד חלקים ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש רגוע יחסית (רשת, וורד, סרטים, מוזיקה), אבל שונא lag (איטיות בכלל). מפרט המחשב שלי מצוי מימין, אבל אציין שאני משתמש ב Celeron G530 (דו ליבתי), ובליבה הגפרית המובנית בו, ואני מבסוט. עם זאת, אני משתמש בכונן SSD Sata 3 מהיר (550MBPS R/W). השאלה שלי היא כזאת: מכיוון שכרגע יש לי נטבוק (עם Atom, אין לי מילה אחרת מלתאר אותו מאשר - מאעפן!) בנוסף לשולחני - דבר שדי מעצבן אותי - עניין אותי לדעת האם לדעתכם כדאי לחכות ל Surface של מייקרוסופט כתחליף ראוי גם לשולחני וגם לנטבוק. אני סטודנט, ובשיעורים אני לרוב על וורד. אך תמיד (תמיד!) גם גולש בצד לאתרים אחרים. כאשר אני מגיע לבית, אני אך ורק על השולחני, וגם שם - בעיקר ברשת. אז שקלתי לרכוש Chrombook החדש, ובסוף ירדתי מה…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של asus על המחשב, וקראתי שאני צריך להוריד את התוכנה asus update כדי לעדכן אוטומטית את הbios (ברור שיש את הדרך הידנית אבל אני מעדיף לא להסתכן). הורדתי את התוכנה, אבל כשאני פותח אותה מופיעה לי התראה שטוענת כי אין לי לוח אם של אסוס הנה תמונת specs של הלוח אם ושל ההתראה לאחר פתיחת התוכנה אשר מנוגדות אחת לשנייה. Uploaded with ImageShack.us איך אני אמור לפתור את הבעיה? יש דרך חדשה/פשוטה יותר לעדכן את הbios? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
במספר חנויות די גדול ה1700 מתחיל להעלם... הפסיקו את היבוא שלו? ואין סיכוי שהפסיקו את היצור... הם הרי עוד מייצרים 1700 ועכשיו גם חוזרים קצת ל 1600 או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב P4 northwood 2.8GHZ בסוקט 478 לא שיניתי שום הגדרה בביוס (בדקתי מוגדר על מצב AUTO ) אני גם לא מבצע OC ועדיין המתח מעבד 1.6V בערך. השאלה שלי היא כזאת - קראתי בפורום שאסור לעבור את המתח הזה והמתח הנורמלי הוא בסביבות 1.585V האם זה תקין שהמתח מעבד שלי גבוה יחסית? או שזה לא נחשב גבוה? (מה תחום המתחים התקין למעבד זה בכלל) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 750 256 זיכרון ו GFORS MX2 64 אני בצבא ויש לי כמעט 2000 שקל מה כדאי לי לקנות כרטיס מסך TI4200 ואם שאר הכסף להנות או לקנות מעבד 1800 AMD לוח וזיכרון ולאשר אם ה כרטיס מסך שלי? בקיצור מתי המחשב יעבוד יותר טוב אם משחקים? אם כרטיס מסך חדש או מעבד? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לראות איזה סוג זכרון יש לי במחשב (בלי לפתוח את המארז ולראות פיזית את הזכרון - האם יש אפשרות דרך איזושהוא תוכנה או דרך מערכת ההפעלה?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שזאת באמת לא בעיה אלה הגדרות היום בערב קניתי לבסוף אחרי חיפושים מעמקים את הלוח של p5q pro turbo---- ASUS ומעבד E8400, עכשיו לבעיה : יש לי ארדיסק של טרה ושם כל הדברים שגיביתי מהמחשב הישן ( עם חיבור SATA ) בנוסף יש לי עוד ארדיסק (בחיבור IDE 160GB) ועוד אחד של (120GB SATA שעליו אני רוצה לשים את מערכת ההפעלה ) כאשר אני ניכנס לביוס הוא לא מזהה שני ארדיסקים (ויותר) ביחד . ניסיתי לחפש ברשת והדברים היחידים שמצאתי היו בהקשר של ICH10R SATA ו- AHCI mode . ניסיתי לשנות בביוס את ה- IDE ל-AHCI אבל לא היה שום שינוי משהו אולי יודע מה לעשות !!!!!! עזרה בבקשה!!!!!!! אני שובר את הראש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
למחשב המיועד לביצועים, משחקים וכ"ו אולי גם OC אני אישית לא הייתי הולך על אינטל בשביל להרכיב מחשב חזק הייתי הולך על אסוס,זה בשביל דוד שלי,הסכום כסף הוא בערך בשווי של הלוח שמוזכר כאן,בערך אלף ש"ח. אם יש לוח דומה בנתונים של אסוס,שהוא בעצם יותר טוב אז תגידו. תודה
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי הביא לי קינגסטון KTM0055/512 (זה סטיק של 512SDram PC133) עכשיו הזיכרון הזה לא עובד לי על המחשב...וגם לא עבד לו על המחשב...השאלה מה אני עושה איתו?? למי אני מחזיר?? מי היבואן של קינגסטון בארץ.??
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה מהם נחשב ליותר יציב ושניתן לעשות איתו יותר OC? אנחנו מדברים על גרסת 800 עם CL4
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לבדוק במחשב של אחי את הלוח אם שלו ואת הצי'פסט סבבה לוח אם ראיתי msi אוקיי עכשיו תראו מזה מציג לי בלשונית של הצ'יפסט http://www.siz.co.il/my.php?i=jmzmtwajjy3i.jpg אז מזה אמור להיות p45 p43 או G האלה למה מוצגים 4 ציפסטים מז"א? באמת תודה למי שיעזור לי שבסוף אני לא יגלה שרימו אותו :\ וגם חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני 3 חודשים.
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה אתםן אומרים על הזכרונות האלה? טובים? איך הם ביחס למחיר? (לא לאוברקלוקינג)
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב של אחי הקטן עכשיו אין לי מוסג איזה לוח זה בשביל להתקין לו דרייברים (אין לי את הדיסקים של הדרייברים) תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להוריד רקעים של C2D וערכות השבבים 965?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-