עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shayyzz,

קניתי עכשיו זיכרון KINGSTON DDR2 667MHZ 1GB עכשיו אני מחבר אותו למחשב אני מדליק הוא נדלק לשניה וישר נכבה מה אני עושה? עכשיו הצמדתי אותו לכרטיס זיכרון שיש לי במחשב ויש כזה חור באמצע שהוא נכנס בסלוט אז החור של הזיכרון החדש הוא יותר גבוה הוא לא בידיוק באותו נקודה אם הכרטיס שיש לי עכשיו על המחשב מה אני עושה אתם יכולים להגיד לי לאיזה זיכרון להחליף אותו הלוח אם שלי זה זה: D915PGN

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  2. Started by idanshir,

שלום רציתי לדעת איזה מעבד מומלץ לעריכת סרטים ומשחקים?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. אני מחפש כבר הרבה זמן לו שיתאים לי בעיקר לחיבור מערכת סאונד בסלון, שמחתי לראות את הכתבה המעניינית והמקצועית על הלוח של ASUS HD ורציתי לשאול 2 שאלות, 1. האם יש לוח מומלץ יותר שהתמקד ה\בעיקר ב חיבור למערכת סאונד, וללא צורך למשחקים וללא צורך ב OC 2. לא הבנתי מה הבעיה עם הלוח לגביי כרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם intel DH67CL וכעת אני לא יכול להטעין את הטלפון שלי דרך USB כשהמחשב כבוי בעוד שבמחשב הישן שלי יכלתי להטעין. האם יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת (דרך ה-BIOS אולי)? אם כן אני אשמח אם אני אוכל לקבל הסבר איך לעשות זאת. תודה רבה.

5. Started by mazda,

שלום לכולם יש לי מעבד Intel PD30925T P-D 9XX DUAL CORE איזה לוח אם יתאים

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by demonshlomo,

אני רוצה לקנות שתי סטיקים של DDR3200 כדי לשים אותם בDUALDDR ואני לא יודע אם לקנות את הדגם LL של CORSAIR או את הדגם של TWINMOS/WINBOND זה לא ישמש אותי לOC אלא רק למשחקים. תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  7. למרות שב CPU-Z הוא מזהה את כל הארבע מצ"ב תמונות. מה הבעיה למה ויסטה\pc-mark לא מזהה את כל הארבע? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  8. שאלה ראשונה כמה אוגרים IP יש במעבד של אינטל CORE 2 DUO? שאלה שנייה יש לי לוח אם עם 4 תושבות CPU כל אחד עם ליבה כפולה כמה תוכנות יכולות לעבוד בו זמנית (אני צריך תשובה ברמה של פקודות אסמבלר) יש לי שיעורי בית וזה תוספת ניקוד אודה לכם אם תעזרו לי אגב אחלה אתר פעם ראשונה שאני פה ונראה לי שאני עוד אהייה כאן המון זמן לומד המון

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  9. שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים שמחוברים ב- RAID 0 ללוח אם של ASUS שנמצא במצב גסיסה ואני מתכוון להחליף אותו. הדיסקים עצמם נבדקו והם תקינים. השאלה שלי היא אם אני אחבר אותם ללוח החדש אני אצטרך לבנות את ה-RAID מחדש ואז כל המידע ימחק או שיש מצב שאני אוכל לשחזר את המצב הקודם על הלוח החדש ואז תהיה לי גישה למידע.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by serg90,

אהלן, יש לי מחשב של כבן 6 שנים, ואני שוקל להוסיף לו 4GB RAM (להשלים ל-8GB) ולקנות כרטיס מסך חדש. מבחינת הספק הכוח יש ברשותי seasonic 550w 80plus bronze ולוח אם GB P55M-UD2 אני רוצה לדעת האם המערכת תשרוד אם אשרדג לכרטיס מסך מודרני. הן מבחינת צוואר בקבוק והן מבחינת שרידות של מערכת ישנה, מבחינת הספק חשמל ואורך חיים של כלל המערכת (מנסיון עבר נשרף לי ספק כוח לאחר כ4-5 שנים מבלי שנעשו שינויים כלל. אחד שבזמנו נחשב ל"איכותי" ובעל שם).

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by טל,

איזה זכרונות יותר כדאי לי לקחת את אלה 512Mb 400MHz AData /VT או את אלה 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 ? ואיזה ארד דיסק יותר כדאי לקחת את זה WESTERN DIGITAL 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD או את זה SEAGATE 120GB SATA ST3120827AS ?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by LiranUdi,

היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי לשלב שני מעבדים, אחד של AMD sempron והשני אני אדע היום.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by War-Hammer,

יש לי מעבד פנטיום 4 1.4GHZ סוקט 428 ואני מחפש לו לוח אם מיני כדי שאני אבנה את ה HTPC שלי. עכשיו, הוא יכול להיות מתאים לכל סוגי הזכרונות SD/DD/RD כי פשוט יש לי מכל הסוגים. אני רוצה שיהיו עליו כמה שיותר דברים און בורד כלומר כרטיס קול כרטיס מסך כרטיס רשת וכו' אבל אפשר גם בלי, העיקר שיהיה לי לוח מתאים. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  14. היי חברים, אתמול הלך לי המעבד או הלוח אם ( AMD 1800+), לא בטוח מי מהם. בכל מקרה אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים בסכום נמוך יחסית כדי להחזיר את המחשב לשימוש מלא. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 על יציאת AGP, וחבל לי לקנות לוח רק עם PCI-E , מכיון שאינני זקוק לכרטיס יותר טוב - למשחקים כבדים יש לי XBOX360. חשבתי לקנות מעבד אינטל E4500 ואת הלוח אם של ASROCK הבא: ‏4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP‎ ביחד זה יעלה לי 850 ש"ח ב KSP שיש ליד ביתי. נראה לכם שווה?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by רומן גרוס,

יש לחבר שלי מעבד E4600 והוא רוצה להפוך את המחשב למשחקים לשדרג הבעיה שהלוח שלו הוא משרדי בלי PCIE רק PCI ומאיץ גרפי OB . הצעתי לו לקנות ב 260 ש"ח לוח אם ASUS G31 ולקנות 9500GT , להוסיף 1GB DDR2 . ולהישאר עם המעבד שלו . הבעיה שאמרו לי ש 4600 זה מעבד שלא מתאים למשחקים זה נכון ? יש לי P4 ישן ואני משחק איתו /:

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by a_beilis,

אני מעוניין לדעת מה קורה במצב שהמעבד שרוף...האם המחשב יפעל אבל לא יראה תצוגה? או שיהיה תצוגה ויהיה רשום שהמעבד לא טוב?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  17. שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי עובר להורים שלי.. (מפרט בצד) ואני מחליף לי למחשב חדש יותר.. בעקרון כרטיס מסך יש כבר , מארז וספק כוח יש , כרטיס קול יש הארדיסקים יש. אני צריך שילוש - לוח אם מעבד וזכרון.. צרפתי צילום מסך של מפרט שחשבתי עליו.. מחכה לשמוע המלצות.. תקציב סביב ה 1500 ש"ח גמיש אם זה שווה את ההפרש.. המחשב מיועד למשחקים בלבד וכמובן אינטרנט וסרטים.. פחות מעניין אותי OC.. כבר ירדתי מכל ההתעסקות של זה.. אבל שוב, אם זה להוסיף עוד איזה 100-200 ש"ח ולקבל רכיבים מעולים בעלי יכולות OC מרשימות אז זה יכול להיות מעניין.. *מי כמוני יודע כמה OC נחמד יכול לעזור.. ה AMD 3800X2 שלי חולל לי פה פלאים במחשב כאשר הערתי אותו משנתו והרמתי אותו ב 50%.. תודה למגיבים, שחר. [attachment deleted…

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by ronenvak,

אני מחפש לוח אם שיתאים ל AMD Athlon XP 3200+ BARTON BOX original cooler included 0.13 512K cache וגם לזיכרון KINGSTON KVR400X64C3AK2/1G DDR400/1GB 512MBX2 על איזה לוח אם טוב הייתם ממליצים? מה לגבי קירור וספקי כוח האם יש איזה שהוא משהו מומלץ גם? ואיזה מארז לדעתכם יתאים למחשב שכזה? הא ואם לא איכפת לכם גם לתת חוות דעת בקצרה על המעבד והזיכרון ואם ביחד עם לוח אם טוב זה שילוב מצויין?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  19. שלום יש לי לוח אם ישן שיודע לקבל מודול זכרון של DDR2 במהירות של 533MHZ . מכיוון שהמודולים האלה כבר נדירים יחסית הם גם יקרים יותר. שאלתי היא האם ניתן להשתמש במודול מהיר יותר כמו למשל DDR2 667MHZ במקום זה של ה533MHZ ? תודה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  20. אחד משיתופי הפעולה הכי לא צפויים בשוק החומרה מקבל פירוט רשמי באחד מאתריה של אינטל, שעשוי להעיד על השקה מעשית קרובה לכתבה

21. אצלי הוא רץ איזה 3 שעות ורשם שלא מצא טעויות יכול להיות שזה זמן קצר מידי ??

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  22. Started by bd,

רציתי לקנות ביום ראשון ת AMD64 3000 אבל ירדו המחירים רצח רק השאלה מתי זה יהיה תקף בארץ בערך? ???

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by Fabian,

האם הפנטיום 4 2.0 GHz נחשב למעבד ביתי טוב?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

זהו לוח אמ טוב לגיימינג? בכללי זהו לוח אמ טוב, בכל המובנים חוץ מהOC

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.