מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשלב כרטיס מסך במחיר ... אני יכול להשיג את ה3870 512 GDDR4 ב1000 שקל אבל ה 8800GT 512 טוב יותר וההבדל של ה200 שקל (אולי טיפה יותר) משגע אותי .. אני מתלבט בין E2160 , E2180 למעבד מסדרת הE4X00 וזה רק בגלל הקאט'ש למשחקים .....,מבחינת OC שני הסדרות מצוינות בנוגע לזיכרון אני לא יודע אם לקחת 667 או 800 אני לא רוצה להיתקל בבעיות בOC בגלל מהירות הזיכרון.. לוח אם אני די חושב על GIGABYTE עם צ'יפסט P35 כלשהו ..
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המפרט שלי: E2160 OC @ 3GHz 24/7 Abit IP35-E 2GB Crucial Ballistix @ 800Mhz Leadtek 8800GT 512MB Western Digital 500GB 32MB 7200RPM כמו שאתם רואים, המעבד נורא ישן ואני חושב שגורם לצוואר בקבוק. קניתי אותו מפאת תקציב, והתחשבתי בזה שאפשרות ה OC שלו טובה מאוד ונותנת תוצאות טובות. אני צריך שדרוג למעבד הנוכחי. תקציב: עד 800 ש"ח. ייעוד: משחקים. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בלוח אם שלי יש אופציה להלביש את ה AM2 רק שהזכרונות שלי בלוח מותאמים לDDR400 , השאלה אם המעבדים של SOCKET AM2 יעבדו על DDR2 או הרגילים? וגם, מה זה מהירות רגילה למאווררים של מעבד ולוח אם והאם המהירות שלהם היא פונקציה של כמה שהמעבד מתחמם או שהוא פשוט עובדים על מקסימום קירור מהתחלה?
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם השיחרור החדש ישנה משהו מבחינת מחירים/עדיפות קניה של מעבד כלשהו? האם כדאי להשהות קנית מפרט חדש ב... לא יודע, שבוע? שבועיים?... לראות כיצד האבק ישקע?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם ה-CACHE במעבד משמעותי בין 2MB CACHE לבין 4MB CACHE? כלומר האם ההבדל בביצועים של משחקים ממש משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
AMD Turion 64 X2 Mobile TL-56 או Intel Core Duo processor T2400 יש איפהשהו "השווה" \"ראש בראש" בין מעבדים- לא בהכרח אלו אבל לניידים?
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי....אז ככה...רציתי לדעת..מה עדיף או יותר טוב..מעבדי הamd או הIntel עם כל הדיבורים האלה אני מבולבל ובדקתי בתרדים אחרים גם...חפשתי מידע..ומצאתי..אבל כל פעם משהו אחר... אז בבירור אני רוצה שמישהו יענה לי בבקשה.....ואותו הדבר לגבי הלוח אם...איזה לוח אם יותר טוב abit ic7 Gigabyte GA-8INXP או asus p4p800 איזה מהם מתהים יותר למעבד intel pentium 4 2.66 800 mhz תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קראתי איזה מאמר : http://www.takala.co.il/takala_guide.htm וכתוב שם ככה : ג.שימוש נכון של הזיכרון הוירטואלי על קצה המזלג...כשנגמר המקום בזיכרון הRAM המהיר נעשה שימוש בעוד זיכרון שנמצא על הכונן הקשיח.(זיכרון איטי). לחצן ימני על "המחשב שלי" -- > מאפיינים -- > לשונית "מתקדם" -- > "הגדרות" -- > לשונית "מתקדם" -- "שנה". 1.גודל זיכרון הוירטואלי צריך להיות פי 1.5 מזכרון הRAM. ( כלומר אם יש לכם 512mb בRAM אז הזיכרון הוירטואלי צריך להיות 768mb). 2.להקצות גודל קבוע - כלומר שה initial Size יהיה שווה ל Maximum Size. 3.מומלץ לשים את כל הזכרון הוירטואלי על כונן קשיח פיסי אחר. אם אין אז על מחיצה לוגית אחרת ששונה ממערכת ההפעלה. אז המחשב של אחותי איטי .... ויש לה 2 כוננ…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=16375 כתוב בפרטים למטה את הצ'יפסטים הבאים: Z77 / P67 / Z68 / P55 / AMD7xx / 8xx / 9xx Series / FM1 אפשר הסבר למה הוא לא עובד באחרים? זה מהסיבה שאחרים לא יודעים לקרוא זכרון אחד של 8GB או שזה משהו בזכרון עצמו?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שוחרר רשמית שלשום. http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp32_amd_6.70.html
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=316 יש סיכוי זה אמיתי ? לפי התמונה והפרטים באתר זה זכרונות TCCD...
-
- 13 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אינני מבין מהספרות מה המשמעות של FF. המחשב עובד בצורה תקינה ובמנהל ההתקנים לא מופיעה שום בעיה. מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן האים זה נכון שיש תוכנות שרצות על מעבדי INTEL אבל לא ירוצו או שיעשו "בעיות" על מעבדי AMD ?? האים בכל הנוגע למוצרי MicroSoft (כמו וינדוס , אופיס , אקספלורר וכו') יש הבדל אים הם רצים על "אח שלהם" - INTEL או שירוצו אותו הדבר גם על מעבדי AMD (האים יש מעבדי AMD ספציפיים שידוע שיש בעיות תאימות וצריך להיזהר ???) תודה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
pc 2700 איך ניתן בעזרת הגדרות בביוס לעשות שזה יותאם למעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די לעבוד ב333? כי אם אני ככה סתם מכניס לסלוט ומעלה את המחשב עם הזיכרון החדש הוא פשוט לא עולה וכותב הודעת שגיאה.. טען פה פעם מישהו שאפשר להגדיר את זה שהלוח אם פשוט ימלא את החסר ברוחב פס ויעלה את המחשב.. אז בבקשה עזרה נ.ב יש לי לוח מסוג 7vrxp ver 1/1
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אז יש לי מחשב נייד מסוג HP Compaq nc2400 עם 1GB RAM עכשיו יש אתרים שרושמים שהאפשרויות הרחבה הם 512 עד 1GB ויש שרושמים 1GB עד 2GB, הזכרונות עובדים על 533 -איזה אפשרות הרחבה היא הנכונה ? -איזה זיכרון מומלץ לקנות ? -האם קיימת חשיבות שהסטיקים יהיו של אותה החברה ?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הוא עובד על מהירות 1100 איך זה הגיוני ..? קניתי אותו מ PCH
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34781 קצת הסברים על תהליך הבישול של פרוסות הסיליקון של AMD
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום , לפני כשנה קניתי מחשב עם 1 ג'יגה זכרון: 2 זכרונות של 512 , DDR 400 של חברת TWINMOS . יש לי במחשב 4 סלוטים זכרון מהם כעת 2 תפוסים. ברצוני לשדרג אילו אופציות קיימות בפניי ? הכוונה האם אני חייב להשאיר את המהירות על 400 ? (ראיתי כעת במאמרים שאין טעם לקנות מהיר יותר - כי המהירות תשאר 400 , במקרה שלי ?) (האם זה חייב להיות סימטרי?) האם מותר לי להוסיף 2 זכרונות בגדלים שונים ? ( הכוונה עוד 2 זכרונות של ג'יגה בהנחה שאני משאיר את את ה- 2 הקיימים ? אולי בכלל מותר לי להוסיף זכרון שלישי של 1 ג'יגה ...(בנוסף על השתיים שיש לי היום) תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
? ושאלה נוספת: האם יש גם 1024X2 במעבדי AMD? אם כן מישו יודע אם הם זמינים בארץ ומה מחירם?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לי? למטרות משחקים ואוברקלוק (הכי חשוב משחקים). P5Q או EP45-DS3R? תודה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת אם מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE מספיק טוב בשביל להריץ סרטים בHD 720P חלק ללא הפרעות לוח האם יהיה כמובן האסוס M2A-VM ואני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק אציין שהמחשב לא נועד להקלטה של שידורים אלא רק לניגון תכנים שונים, בעיקר HD האמת שהייתי אפילו מסתפק במעבד חלש יותר הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב הזה הוא שינגן 720P בלי הפרעות
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי חלקים והרכיבו לי את מחשב. קניתי מעבד של Core 2 Quad Q6660 2.4Ghz 8MB cache s775 1066Mhz אז המהירות של מעבד זה הוא 2.4 אבל בפועל במחשב החדש שלי מראה (בזמן שמדליקים את מחשב) שהמהירות שלו הוא 2.13GHZ האם יש סיבה לכך או שעבדו עלי ושמו מעבד חלש יותר?? אין לי מערכת הפעלה בנתיים... תודה לכל העונה...
-
- 13 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
לפי הנתונים כל ההבדל ביניהם הוא פחות מ400 מגה הרץ, אז איך האחד מחירו 1550 והשני 6800, בקיצור מה הפסדתי פה בהבנת התמונה?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-