עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז קניתי מעבד AMD +2400 וכשבפעם הראשונה שהרכבנו אותו בחנות אני רואה 1800+ החלון השחור נלחצתי אמרתי לו מה זה?!?!? ואז אומר לי שנייה........... הוא נכנס לאפשרות הראשונה או השנייה בביוס ואת ה-fsb frequency הוא החליף מ-100 ל-133 ואז המעבד הראה 2400+ בחלון השחור ובווינדוס! האם זה נורמלי?!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  2. יש לי תלוח אם הזה http://www.gigabyte.co.nz/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-p35-ds3l_big.jpg Supports DDR2 1066* memory for outstanding system performance השאלה שלי אם יתמוך ב8 גי'גה ,לפי האתר היצרן לא כזה הבנתי אם אפשר או לא דרוש בשביל להפעיל מכונות וירטואליות

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. Started by SmurFin,

תקציב בין 500-1000 אני רוצה שני סטיקים של 2 גי'גה לפחות 1000MHZ מהירות למחשב שמיועד לרינדור+יושב על מחשב DUAL CORE תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by bazoka,

הציעו לי לי זיכרון : 2GB (1024x2) DDR-2 667-MHz Dual Channel Compatible (Tested מה זה TESTED?

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by zaq1,

כמו כן איך ה corsair value select ראיתי שלא בכל החנויות המחירים עלו , כך שהמחיר סביר . הצרכים מה- motherboard הם יציבות ,תוחלת חיים ארוכה ( כולל תמיכה של החברה מבחינת דרייברים ), oc בסיסי . לגבי הזכרונות אני מתכנן לקנות 2gb , על איזה אתם ממליצים ( 667 זולים וטובים ) . המחשב ישמש למעט משחקים , הרבה וידאו וטלויזיה , מעט גרפיקה ואינטרנט כמובן .

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by trek,

אני יכול להשתמש באופצייה הזאת אם יש לי זכרון אחד של winbond ואחד של סמסונג?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by Genom_g,

מה אתם מעדיפים מבין שני המעבדים הללו?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  8. אני מתכנן כבר שבועיים לקנות NF7-S ואיזה 2500+ והיום נכנסתי לאינטרנט וראיתי דבר ראשון שלKSP נגמר המלאי של 2500+ ודבר שני שיש שם 2 לוחות חדשים של אביט ?NF7-S2 ב440 שקל ?NF7-S2G ב480 שקל לפי התמונה שניהם מגיעים בלי קירור לNB (האא, WTF) והדגם של הG זה עם כרטיס רשת של GIGA... הNF7-SL עולה שם 460... מה אלו הלוחות האלו? שווה או לא?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by mazoneli,

ברשותי הלוח אם המצ"ב, באתר החברה מצויין שהוא תומך עד 1066MHZ לזכרונות, שאלתי האם מדובר על ה BUS SPEED עצמו או על ה RATED FSB ? אני מהמר שמדובר על השני, צדקתי ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2544

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by a-gold,

אני צריך לוח שיהיו לו שתי מקומות ל - PCI-E X16 ושיתמוך גם בזיכרונות DDR וגם ב DDR2 תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  11. לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by topcat115,

איזה מעבד מהמעבדים הנ"ל הוא יותר טוב מבחינת מהירות וביצועים? Pentium 4 541, 3.20Ghz, 1MB, Bus Speed 800 Pentium Dual Core E2200, 2.20Ghz, 1MB, Bus Speed 800

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. Started by taotao,

חרשתי על הביוס ימינה שמאלה למטה למעלה כלום לא מוצא תאופציה יש למישהו מושג אולי איפה זה נמצא (אם זה קיים בכלל או שצריך לעדכן תביוס או משהו) ???

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  14. Started by Lanzar,

האחד של GEIL 1GB (512 x2) SAMSUNG CHIP GEIL ONE TCCD CL 1.5 והשני של OCZ 1G (512Mbx2) KIT PC4800 PLATINUM TCCD ELITE יכולות אוברקלוק בעיקר, שניהם כוללים את אותם הצ'יפים אבל אני לא בטוח ששניהם אותו PCB, זה דיי דחוף לי כי אני צריך לקחת אותם בשעה הקרובה...! תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by shay0200,

הלוח תומך בשני זכרונות של ארבע ג"ב (שתי ג"ב כפול שתיים - כל אחד),כמובן שמדובר ב-DDR3 ? אם כן,ווינדוס XP 32 BIT יזהה אותם? או שיש הגבלה כלשהי? תודה לכולם - אגב,אחלה פורום

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  16. למשל המעמדcorei3-530 בכלל,היכן נמצא לראות רשימה מלאה של כל כריבי הגרפיקה של מעבדיcorei3-5-7 תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by spooky,

לא מזמן קניתי לוח חדש(ABIT IS7-E) והטמפ' של המעבד עלו בכמה מעלות בלוח הישן(ASUS P4PEX-TE) הטמפ' המקסימלית שהמעבד היה מגיע אליה בלוח הישן היא 55 ובלוח החדש היא 60 חשוב לציין שדלת המארז פתוחה כל הזמן. מה יכולה להיות הבעיה? הלוח מזייף?

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by Ayash,

שלום לכולם, בזמן הקרובבכוונתי לקנות מחשב חדש במפרט שהרכבתי בחרתי בלוח אם P7P55D של ASUS. לאחר סקר שוק קצר הגעתי לכמה שאלות שלא הצלחתי לענות עליהן בוודאות אשמח אם תוכלו לעזור לי. 2 הלוחות שאני מתלבט בינהם כרגע הם P7P55D וגרסת ה EVO . לפי מיטב ידיעתי ברגע שהchip זהה (P55), ההבדל בביצועים (ללא OC ) הוא שולי. תקנו אותי אם אני טועה. אז מה בכל זאת ההבדלים בין שני הלוחות? הייתם ממליצים לי לבחור בלוח שונה מהסדרה?( כמובן בסדר גודל של 1K) בנוסף קראתי בנושא הנעוץ על בעיית התושבת, עדיין רלוונטי? אשמח לתשובות תודה (:

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  19. אני פשוט לט מצליח למצוא את השילוב הנכון...מעבד 6600 או 6400 לוח של מי ????......איזה CHIPSET??? זיכרון 667 או 800 G.SKILL . או אולי PQI הכל נהיה כלכך מסובך פתאום....

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  20. היו לי 4 סלוטים של זכרונות ואחד נהרס לי ניתן לעבוד עם 3 סלוטים מבלי שיזיק לעבודה הרגילה של המחשב?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  21. אני יכול לשים את ה-,AMD 2400 עליו???? כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו!!!

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by The Ball,

שלום לכולם אבא שלי החליט להפטר מה- P 3 שלו ורוצה לקנות מחשב חדש המעבד שהוא החליט לקנות זה P 4 2.4 עם באס של 533 עכשיו אני צריך לוח אם תומך בבאס הזה. לא צריך שיהיה טוב למשחקים העיקר זה אמינות, וביצועים טובים יחסית בשביל עבודות משרדיות אני מעדיף שהצי'פסט יהיה של אינטל (לא שאני לא אוהב את SIS או את VIA) אבל לדעתו הם הכי אמינים וטובים... לא חייב להיות בלוח תמיכה ל- AGP 8 אבל מה שכן לפחות תמיכה לזכרונות של DDR 333 וזהו בעקרון נראה לי.. תודה לכל עזרה שתינתן..

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by Norm4nde,

יש לי לוח אם חדש DFI Ultra-D ואני רוצה לדעת אם אפשר להפוך אותו ל SLI שמעתי הרבה על כך שאפשר... אם כן איך??? זה סתם כדי לדעת אני לא מתכוון לקנות עוד כרטיס מסך...

• 9 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים