מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב ישן AMD עם מעבד סוקט 939 אני צריך לוח אם בשבילו הכי זול שיש מאיפה אני יכול לקנות ואיזה דגם? תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר ודשים רבים עם נסיונות כושלים לפתור את הבעיה של ה- DUAL CHANNEL בסוף הצלחתי!!! אתם תצחקו אבל כל מה שעשיתי זה לעדכן את הביוס ועכשיו הוא עובד אז ככה לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא כותב לי את הדברים הבאים memory frecuency 200 (ddr 400) memory dual chnnel enabled ואיך שמחתי כשראיתי את זה... עוד שניה היו יורדות לי דמעות אבל מה הקטע שאני הולך לתוכנה כמו SISOFT SANDRA אני מקבל את אותו - BANDWITH כמו מקודם.. =\ וגם כשאני מפעיל את התוכנה CPU-Z הוא כותב לי בקטגוריה של ה- MEMORY ב- CHNNELS שזה עובד ב- SINGLE למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיים ברשותי כרגע מחשב בן כ-3 שנים, שכרגע עובד עם 2GB זכרון בסלוט אחד. לפי הרצת תוכנות בדיקה לרכיבים הבנתי שיש לי עוד סלוט אחד פנוי (סה"כ 2), והנפח המקסימלי לכל סלוט הוא 4GB. בנוסף סוג הזכרון הוא DDR2. ביצעתי במשך השבוע האחרון חיפושים אחר חיפושים של שני זכרונות 4GB מסוג DDR2, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא, אם במציאת מקום בו מוכרים זכרונות כאלה או בהמלצה חלופית - אולי כדאי לי פשוט להוסיף 2GB וזהו? זו כרגע המגבלה היחידה במחשב הזה, שאר הרכיבים עדכניים ולמעשה ה-RAM מפריע לצורך העיקרי של המחשב - משחקים. שוב תודה לכל המגיבים, אשמח לפתור את הנושא כמה שיותר מהר
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי לוח ומעבד חדש למחשב מדיה סנטר רציתי לדעת עם יש בעייה בזה שאני מרכיב את הלוח יחד עם הספוג
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הבא של אסוס P8Z68-V LE http://www.asus.dk/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חנות לדוגמא: http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=10396215&SearchEngine=LSchannelintelligence&SearchTerm=10396215&Type=LS&dcaid=1688 רשימת חנויות למוצר הנ"ל: http://www.intel.com/buy/desktop/boxed-processor/embedded.htm?sSKU=BX80547PG3600F רשימת המעבדים: http://www.intel.com/buy/desktop/boxed-processor/all.htm הערה: סדרת ה 600 היא התואמים של אינטל לתקן ה AMD64 עם תוספת של 1 מ"ב זכרון מטמון, כלומר 2 מ"ב זכרון מטמון L2.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ערב טוב, אני כבר הרבה זמן מחפש באינטרנט תשובה לשאלה מאוד פשוטה. יש לי לוח Z68 ואני רוצה להתקין את ה inf driver הכי חדש ללוח מן הסתם.. כשאני עושה בדיקה אוטומטית דרך האתר של INTEL פה הוא טוען שהדרייבר שלי שמותקן הוא הכי חדש, גרסתו היא INF driver 9.2.0.1021 שהתקנתי לפני חצי שנה. אבל, תכלס הדרייבר הכי חדש הוא INF driver 9.2.3.1022 שניתן להוריד מפה. רק שימו לב שכתוב שם לאיזה ציפסטים זה מיועד וZ68 שלי לא מופיע ברשימה. השאלה מה אני אמור להתקין ??? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://virtualexperience.amd.com/ אתר חדש לריכוז מידע על כל הטכנולוגיות. Virtual IT Experience + חולצה ל 3000 הנרשמים הראשונים - בהצלחה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן עם הלוח האם הבא: Motherboard 945GC intel Lakeport GI945G כרגע יש לי סטיק אחד של זכרונות - 1 גיגה DDR2 667 איך אני יכול לדעת עד כמה זכרונות ובאיזו מהירות הוא תומך? חשבתי להוסיף עוד סטיק של גיגה, השאלה אם אפשר להוסיף יותר או סוג אחר ולא 667.. תודה (:
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלםו, אני מתכנן לקנות E4300, ולעשות לו כנראה OC קטן ואני מתלבט איזה לוח לקנות. התקציב הוא באיזור ה600. חשבתי אולי לקנות לוח עם מעבד גרפי OB, כיון שאני לא זקוק לכרטיס מסך חזק מדי. איך האיכות של הכרטיסים המשולבים? אם אקנה לוח עם מעבד גרפי משולב, התקציב יעלה במקצת.. אשמח לקבל הצעות..
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש תקן sli ללוחת אם שתומכים ב 2 כרטיסי מסך של nvidia אם אני הולך על כרטיסים של ati x800 אני צריך לוח תומך בתקן אחר ? אפשר לקבל המלצה\לינק ללוח כזה ?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, אני לא מבין כלום בלוחות אם ואשמח אם תוכלו להסביר לי כמה דברים. הלוח הנ"ל (Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Z68 Chipset) מתאים למערך CF.. האם הוא גם מתאים ל SLI? האם הוא מתאים גם לכרטיס בודד במידה ובעתיד יהיה איזה כרטיס נחמד של Nvidia שאני ארצה לשדרג אליו? איך אני יודע במה הכרטיס תומך ובמה לא? על מה אני עוד צריך להסתכל כשאני בוחר כ.מסך? (אם אתם מפנים אותי לפרטי היצרן- אשמח אם תוכלו להסביר לי איפה בדיוק להסתכל כדי למצוא את מה שאני מחפש לדעת.. כי כבר הסתכלתי והרבה היה בשבילי סינית). הבנתי שרוב הלוחות שתומכים בCF, גם תומכים בSLI, זה נכון? צריך לוח ספציפי בשביל מערך כרטיסים ? על כל לוח שמתאים למערך כרטיסים, אפשר גם להרכיב כרטיס בודד? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
הי.אני עומד בפני קניית מחשב ואני די סגור על מפרט,רציתי לקחת Q6600 כי הוא 4 ליבות והוא יותר חדש.ואז קראתי בכל מיני מקומות שהE8400 עדיף והוא יותר חדש. מה עדיף עם המפרט הבא?: מעבד:Q6600 intel\E8400 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 כרטיס מסך: Radeon HD 4850 Gigabyte זכרון: 2048MB-800MHZ-KINGSTON- דיסק קשיח: WD 500GB 16MB BUFFER- כונן אופטי: ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe מארז: COMPUCASE CI-6A19 BLACK- האם כדאי להוסיף לQ9300? תודה
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אם אני מכוון לאיזור ה- 250 שעון זכרונות ומעבד, אז אילו זכרונות שווה לי יותר לרכוש - 800 ולהמהר אותם, או 1000 כמו של OCZ\G.Skill?
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
באיזה תושבת תומך ה- Gigabyte Z490 VISION G?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אז ככה,דבר ראשון ראיתי שהתקציב מאפשר והכול טוב ויפה,אנלא עושה OC רוצה זכרונות טובים אבל לא משהו מיוחד לא מאוד יקרים 80 דולר ככה לסטיק,1024 ומממ רק כדי להיות בטוח אין מכס על מוצרי מחשב נכון ? תודה שוב.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר שבועיים לקנות NF7-S ואיזה 2500+ והיום נכנסתי לאינטרנט וראיתי דבר ראשון שלKSP נגמר המלאי של 2500+ ודבר שני שיש שם 2 לוחות חדשים של אביט ?NF7-S2 ב440 שקל ?NF7-S2G ב480 שקל לפי התמונה שניהם מגיעים בלי קירור לNB (האא, WTF) והדגם של הG זה עם כרטיס רשת של GIGA... הNF7-SL עולה שם 460... מה אלו הלוחות האלו? שווה או לא?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב למשחקים\HTPC ב10,000שח אני מתכוון ללכת על מעבד AMD64 3800+ DUAL CORE או אולי קצת יותר חזק רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף למעבד הזה ואיזה זכרונות אני לא בטוח גם מה עדיף NF4 או Xpress 200 או שכל אחד פשוט מתאים לכרטיס מסך אחר הלוח אם מתוקצב לבערך 1000שח והזכרונות שאני רוצה 2GB מתוקצבים לבערך 2000שח (אפשר לחרוג קצת אם משתלם) תודה נ.ב. המחשב מיועד להפעיל משחקים ממש חזקים (אני קונה עליו או את ה7800GTX או את ה1800XT) הוא לא רק ישמש לHTPC אפילו שזה חלק עיקרי מהשימוש בו
-
- 14 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי לכם עדכנתי במחשב שלי את הטלאי AMD Dual-Core Optimizer שהורדתי מהאתר שלהם רציתי לברר אם הטלאי יכול להרוס לי פיזית את המעבד (היתחממות יתר או נזק לקלוקינג של המעבד) אבל גם ראיתי שזה פטר לי בעיות שונות בכמה מישחקים לטובה בתודה רוני
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ברשותי הלוח אם המצ"ב, באתר החברה מצויין שהוא תומך עד 1066MHZ לזכרונות, שאלתי האם מדובר על ה BUS SPEED עצמו או על ה RATED FSB ? אני מהמר שמדובר על השני, צדקתי ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2544
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי אני רוצה להרחיב אותו ל 2GB..כרגע יש 512MB כמו שאתם רואים..: http://imageshack.us/photo/my-images/52/24380733.png/ מה השם המלא של הזכרון אותו אני צריך לקנות? ואם אפשר קישור אליו זה מאוד יעזור.. הלוח אם שלי זה Gigabyte G31M-ES2L v2
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש ומטורף עם Win7 64bit עשיתי Benchmark דרך Performance test 7 ובסיכום היה רשום שהמעבד שיש לי (i5 750) מכיל 3 ליבות. מישהו נתקל בכזו תופעה..? [דרך אגב, גם הזיכרון (2x2024 GB) מופיע כ-3GB למרות שמדובר ב-64bit] תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי ממש סגור על עצמו שהוא חייב לוח אם ב- 1600 שקל כדי שהוא יוכל לשדרג בעתיד את המחשב . אני בא להוכיח לו שאפשר להשיג את הדרישות שלו גם בהרבה פחות כסף ! : 1) תותח באוברקלוק 2) תומך במרובע ליבות 3) תומך ב- SLI התקציב הוא עד 800 , אני זקוק לזה מהר כדי שהוא יוכל לשנות את ההזמנה ! יש לציין כי התקציב הכולל שלו למפרט הוא 6000 ש"ח , וכי הלוח אם לוקח כמעט שליש מהתקציב !! תודה לכם !
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-