עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, לא ידעתי האם זה שייך לכאן או למערכות הפעלה. בכל אופן, אני אשמח לדעת האם העובדה שאני מעדכן את החומרה (לוח-אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך אך לא דיסקים קשיחים) אומרת שגם אצטרך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או שאין סיבה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by Sopranos,

אז ככה כרגע יש לי שני סטיקיים של 1G זתומרת 2G בכולל של OCZ בלוח אם יש לי אופציה ל4 אני צריך המלצה על 2G או 4G (תלוי אם זה שווה תהבדל במחיר) עדיפות שיהיה DC ובחנות אמינה באיזור ת"א אשמח להמלצות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by DORAZABI,

יש מפרט מחשב בראש בתקציב של 6 אלף בערך...מה שנכנס לי בתקציב זה המעבד הזה > http://www.tms.co.il/product/12705 השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד 100 ומשו שקל למעבד הזה שלא הכי נכנס בתקציב >http://www.tms.co.il/product/12706 המעבד השני יתן הבדל משמעותי מבחינת הגיימינג או שאפשר לוותר ולקחת את הראשון?

4. בצעד בלתי צפוי ומפתיע בהחלט - אנו מקבלים מעבדי Excavator חדשים-ישנים שמיועדים לשמש מחשבים ניידים בסיסיים וזולים במיוחד עם מערכת ההפעלה מבית גוגל לכתבה

5. הכירו את לוחות האם החדשים מבית הענקית הטאיוואנית לערכת השבבים Z490 ולתושבת LGA1200 החדשה של אינטל - זמינים בחנויות החל ממחר! לכתבה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. מיתוג חדש, ארכיטקטורות חדשות וביצועים גדולים מצפים לנו בדגמים הראשונים של דור ה-Core האחד עשר לכתבה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. Started by דניאל מזרחי,

יש ברשותי מחשב מדגם Legion C530-19ICB Desktop (Lenovo) - Type 90L2 האם אני יכול לרכוש מעבד I7 ולשדרג אותו? באתר Lenovo לא הציג לי מעבד תואם בחומרה

8. Started by jambo222,

אני מתכנן מחשב למשחקים מעבד i5 12600 זיכרון 2x8 g/skill בחרתי בכרטיס מסך 3070 pny ולוח אם asus z690 PRIME Z690-P D4|Motherboards|ASUS Global אני רוצה להוזיל את המחשב והמקום היחיד הוא לוח האם, אני לא מתכנן אוברקלוק , הצרכים שלי הם יציאות usb , כרטיס מסך יחיד השאלה האם כדאי לי ללכת על לוח אם מבוסס b660 תודה

9. היי, אני לא מבין כלום בלוחות אם ואשמח אם תוכלו להסביר לי כמה דברים. הלוח הנ"ל (Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Z68 Chipset) מתאים למערך CF.. האם הוא גם מתאים ל SLI? האם הוא מתאים גם לכרטיס בודד במידה ובעתיד יהיה איזה כרטיס נחמד של Nvidia שאני ארצה לשדרג אליו? איך אני יודע במה הכרטיס תומך ובמה לא? על מה אני עוד צריך להסתכל כשאני בוחר כ.מסך? (אם אתם מפנים אותי לפרטי היצרן- אשמח אם תוכלו להסביר לי איפה בדיוק להסתכל כדי למצוא את מה שאני מחפש לדעת.. כי כבר הסתכלתי והרבה היה בשבילי סינית). הבנתי שרוב הלוחות שתומכים בCF, גם תומכים בSLI, זה נכון? צריך לוח ספציפי בשביל מערך כרטיסים ? על כל לוח שמתאים למערך כרטיסים, אפשר גם להרכיב כרטיס בודד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. היי איזה לוח אם+זיכרונות+מעבד דרושים בשביל עריכת וידאו HD ב adobe premiere cs4 ו Adobe After Effects CS4 ? אני מדבר על מערכת 32 ביט

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. או שעדיף לנסות לעשות אוברקלוק. המעבד שיש לי עכשיו הוא 3200+ athlon ואני רוצה משהו קצת יותר חזק. המטרה היא מעבד שישמש למחשב HTPC עם (WIN-XP (3GB DDR2 שיריץ סרטים 1080P דרך XBMC ומהנסיון שלי כרגע הוא קצת מגמגם.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. המחשב יהיה מבוסס i5 2500K ו SLI GTX570 ,לאגבי המארז יכול להיות שזה יהיה ה- Thermaltake A60 (עדיין לא סגור על העניין) המחשב מיועד ל OC של לפחות 4.5Ghz כולל OC במידת הצורך בכרטיסים הגרפים ,וכמובן שהכל יהיה יציב ! אוטוטו צריך לסגור מפרט מחשב ולעשות הזמנה לכן אשמח לסגור כמה שמהר את הפינה של לוח האם. המליצו לי פה בפורום על מספר דגמים Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 -עלות של כ- 600ש"ח Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 -עלות של כ -600ש"ח בחנות אמליצו עפי הדרישות שלי לקחת משהו יותר טוב : Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 -עלות של כ 800ש"ח אם באמת שווה להשקיע עוד 200ש"ח בשביל הלוח-אם הזה ? - כי הייתי שמח לחסוך אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ושני הלוחות הזולים יותר שהזכרתי לא יהיו מספיק איכותיים למפרט ולדריש…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, אני צריך מעבד+זיכרון+לוח אם+ קירור למעבד עד 1600 ש"ח עדיפות גדולה מאוד היא KSP אבל אם יש עוד חנות טובה בתל אביב\רמת גן\פתח תקווה אשמח לבדוק... לא אכפת לי אם זה יהיה AMD או INTEL... אני לא יעשה OC והשילוש ותחבר לספק טרמלטק TR2 600W מארז MID TOWR וכרטיס מסך HD6850 1GB... את הכרטיס אני אחליף בהמשך... המשחקים הם Far Cry 3 שפשוט לא עובד לי על המחשב שלי עכשיו וכו... תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. Started by שמנואל,

שלום. חיפשתי מחשב זול (עד 2400 ש"ח ללא מסך) ולפי המלצתכם אני אלך על : מעבד : AMD Athlon XP 2500+(512k 333 ולוח אם: EPOX 8RDA3I (NForce Dual זיכרון 512 בעיתון ראיתי מבצע של אייבורי למחשב בסדר גודל דומה במחיר עם זה: pentium 4 prescott ht 3.0 gh 1mb GIGABYTE GA-7VM400AMF זיכרון 256 שאר הנתונים די דומים. האם יכול להיות שההצעה של אייבורי טובה יותר, או שיש כאן איזה קאטש ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  15. מה שבכותרת. בתודה מראש, יאיר

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by רביד,

http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm נחמד

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני קונה ממש בימים הקרובים מחשב חדש, איזה מעבד כדאי? אינטל או AMD? למי יש ביצועים יותר טובים? מהירות? פחות בעיות? בקיצור מי יותר משתלם? ועם כן אז איזה מעבד? עד 1250ש"ח. תודה מראש, gonzila

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by McJ,

שלום לכולם.... אבא שלי בחול עכשיו(ארה'ב) והוא שאל מה אני רוצה שהוא יביא לי..... כמובן שאמרתי כ.מסך חדש.....עכבר MX 500 או 700 וכמה מאווררים ושטויות כמו לדים וכד...... עכשיו,חשבתי שאולי שווה לי להחליף כבר גם לוח אם....כי הלוח שלי יחסית ישן...וממה שאני יודע.... ללוחות חדשים יש תמיכה במהירות זיכרונות גבוהה יותר וכד.... זה הלוח שלי: Gigabyte ga-7vaxp via kt400 תנו את דעתכם, מי שיכול בבקשה שיתן לי גם הסבר קטן... ....בקשר לתקציב....אני לא ממש יודע....אבל אני לא רוצה משו מוגזם מידיי נגיד...מקסימום 100 דולר....

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by unbalanced,

האם מדובר בגירסת התוכנה בלוח האם ? או בחומרה עצמה על הלוח...?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by stingeR-,

טוב , הלכתי אתמול לקנות לוח+זיכרון+מארז+מעבד מKSP ולקחתי לוח 8rda3 ועכשיו שאני מסתכל על הקופסא וגם בדגם הוא רושם של שהדגם של הלוח הוא EPoX 8rda3I ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם זה שללוח הזה יש DUAL DDR וNFORCE 2 ULTRA 400 ולא SPP מה יותר טוב בלוח הזה חוץ מהCHIPSET ? הוא עלה לי 470שקל

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  21. pc 2700 איך ניתן בעזרת הגדרות בביוס לעשות שזה יותאם למעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די לעבוד ב333? כי אם אני ככה סתם מכניס לסלוט ומעלה את המחשב עם הזיכרון החדש הוא פשוט לא עולה וכותב הודעת שגיאה.. טען פה פעם מישהו שאפשר להגדיר את זה שהלוח אם פשוט ימלא את החסר ברוחב פס ויעלה את המחשב.. אז בבקשה עזרה נ.ב יש לי לוח מסוג 7vrxp ver 1/1

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by wiz,

איזה מעבד כדאי לקחת? איך היכולות OC של כל אחד מהם? האם שווה להשקיע את ה300 שקל הנוספים ל3 או שחבל? תודה =)

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  23. מה זה בעצם התיזמונים?.. אם אני לא עושה OC זה משנה בכלל??... ושאלה, מה עדיף לקחת... את זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4237 או אחד נגיד 1GB עם תיזמונים יותר טובים .. (מה התיזמונים של הGEIL בכלל?)

• 14 תגובות
    • 706 צפיות
  24. כידוע, "אחריות לכל החיים" עדיין בתוקף מה הכתובת לשליחת המעבד לבדיקה ומה הפרוצדורה באופן כללי ? - תוך כמה זמן מקבלים תשובה (אם בכלל) ואופציות להחלפה (הרי לא ייתנו לי את אותו מעבד, כבר לא מייצרים כאלו)? כל פרט יעזור. תודה ושנה טובה !

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Shbd,

נכנסתי לאוורסט והוא כותב שהמעבד על 70 ואני יודע שזה לא נכון. הלוח על פחות מ- 30 יש אפשרות לבדוק מה באמת הטמפ'?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים