מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
1. האם לוח האם Abit IP35-E Chipset P35 הוא המקביל של ABIT ללוח האם GIGABYTE GA-P35-DS3L של GIGABYTE. חוץ מזה ששניהם הם על אותו צ'יספט, האם הם באותה רמה, כי למשל ל GIGABYTE יש הרבה גירסאות על הציפסט P35, אז ה ABIT מקביל לגרסה הזאת או אולי לגרסה אחרת ? ואם הם באמת שווים מהבחינה הזאת, אז מבחינת הביצועים, איכות ו OC הם גם אותו הדבר ? מה שאני שואל בעצם זה האם הם אותו הדבר לגמרי ואני יכול פשוט לקחת את ABIT שהוא פשוט יותר זול !!! 2. שמעתי בכל מיני מקומות דעות של אנשים שמעריכים שגם כאשר תיהיה תמיכה מלעה ב 4 ליבות ה Q6600 לא יהיה יותר חזק מה E8400. אז בינתים אפשר באמת רק להעריך, אז משהו פה גם חושב ככה ? ואם ה Q6600 דווקה כן יהיה יותר חזק, מה יקרה במצב שלשניהם יעשו OC גבוהה ? הרי ח…
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כנראה אקבל בקרוב את כרטיס המסך Radeon HD5850, ורציתי לדעת האם המעבד/לוח אם/זכרונות יהוו צוור בקבוק. CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz @ 3Ghz. MotherBoard: Gigabyte GA-P35-DS3R. Memory: 2x2GB DDR2 800MHz.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה של סמסונג 2 סטיקים של גיגה אם אני שם על T2 המחשב מראה מסך כחול השאלה שלי האם ב 2 גיגה אי אפשר לשים על T1?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה היתרונות בזה?מה החסרונות בזה?האם זה נותן ביצועים גבוהים יותר?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הסיבה לשאלה: אני קונה מחשב שלא דורש ביצועים, כלומר יהיה בו 2GB. כמו כן הוא ללא אופק שידרוש ולכן הלוח בו עם תושבת זיכרון DDR2. אולם לעת עתה (מספר חודשים) אני הוא זה שישתמש במחשב ולכן אני צריך שם 4GB. לאחר מספר חודשים המחשב הנוכחי מתוכנן לעבור דירה לראשון להיות המחשב של ההורים ולעצמי אני רוכש מחשב פיתוח / משחקים חזק. לכן חשבתי לקנות את המחשב הזה עם שני סטים של 2 GB בתושבת DDR3 ולאחר מספר חודשים לשים את הזיכרון הזה במחשב החדש. השאלה היא האם ניתן לשים DDR3 בלוח שתוכנן לעבוד עם DDR2 ? תודה, מקסים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות לוח אם למעבד אינטל, עם ערכת שבבים P31 או P35... לא כל כך חשוב לי מיהו היצרן. כרגע יש לי לוח אם של ABIT מסוג NI-8 SLI ואחד המאפיינים הכי חשובים וטובים שיש בו בעבורי בתור חובב שקט מושבע היא האופציה לשלוט על מהירות המאווררים מהביוס (כל המאווררים ולא רק המאורר של המעבד ניתנים להאטה והשקטה באופן ידני - בוחרים כמה מתח מוזרם אליהם. ) אני יודע שלוחות האם של ABIT עדיין כוללים את הפיצ'ר הזה עדיין וקוראים לו OTES, ABITEQ למשל: X38, IP-35 אני מפנה את השאלה למי שמחזיק לוחות אם ג'יגה בייט או אסוס - האם גם בהם יש אופציה כזו? למשל ב /P35/P31 DS3 של גיגבייט... ואני לא מדבר על השקטה אוטומטית אלא ממש על שליטה ידנית שבה בוחרים כמה מתח לכל מאוורר אודה למי ש…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
http://www.hed-tech.com/shop/item.asp?itemid=195&catid=4 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RS480M2-IL&class=mb כרטיס המסך שעליו מסוגל להריץ משחקים מהשנים האחרונות בצורה סבירה?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הראם שיש לי כרגע שהוא 4 GB RAM 1333MHZ ל 8 GB RAM 1660 של CORSAIR עכשיו אני מתבלט בין שני זכרונות שהם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15454 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12346 הלוח אם שלי הוא Z68MA-D2H-B3 הוא יתאים? והאם הם טובים אני קונה אותם כי יש משחקים שמצריכים כמות RAM יותר גדולה וישלי מערך אז זה חשוב.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי את הלוח, וכל הזמן הSYSTEM היה נמצא בין35-42 מעלות.(כשאני מדליק זה 35, כשאני משחק או מריץ בנצ'מארק זה מגיע עד 42) הורדתי את המאוורר של הצ'יפסט, נדהמתי מכמות החומר הטרמי שדחסו על הצ'יפסט בתהליך הייצור(לפחות 2 מלימטר עובי וחצי צ'יפ לא מרוח ). הורדתי את רוב החומר הטרמי, מרחתי אותו מחדש על כל הצ'יפ והשארתי רק שיכבה דקה על כול הצ'יפ. עכשיו הטמפרטורות בSYSTEM לא לא עוברות את 35 המעלות במאמץ וכשהדלקתי את המחשב,בביוס זה היה 25. ממליץ לבדוק את העיניין לכל בעלי הלוח NF7
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
האם יש מצב לזה שחברות המעבדים אינטל וAMD יעשו מעבדים ב128 ביט ויותר ???או לא? ואם כן האם יתנו להם למכור אותם "ארצות הברית"! כי מה שאני יודע זה הם עשו בעיות לAMD עם ה64BIT
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי... אבא שלי רוצה לקנות עוד השבוע מחשב חדש (אני יודע שיש ירידת מחירית עוד חודש, אבל מה לעשות...) אני לוקח את המעבד מהמחשב החדש אלי (מחליף מעבדים). השאלה היא איזה מעבד כדאי לשים במפרט הקיים שלי (ראה מפרט) בלי להתייחס למחיר! כפול ליבה 3800 או 3700 (או 3800 רגיל) ברור לי שלא פשוט להשוות בין כפול ליבה לחד ליבה, אבל בכל זאת, אני משתגע !!! אני משחק המון, אבל גם עובד לא מעט עם תוכנות. לא משהו שמצריך כפול ליבה (אני מתאר לעצמי) אבל צריך לחשוב קדימה וזה לא קל. אני לא עושה קידודים לעיתים תכופות (אם בכלל), ובכלל קשה לי לחשוב על multitasking כזה שמכביד לי על המעבד הנוכחי (3200) העניין הוא שאחרי הקנייה הזאת אני ישאר במצב הנוכחי (939) עוד הרבה זמן, ומי יודע אילו יתרונות לכפול לי…
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 4 סטיקים של זכרונות כאשר כל זוג הוא סוגשל שונה. השאלה שלי אם אני יכולה להשתמש בהם ביחד. אלו הם הפרטים. - כל סטיק הוא 2GB - כולם מחברת G.Skill. - הסטיקים הראשונים הם - * DDR3 1600 2GB 1.9V PC3 12800 CL7-7-7-18 - הסטיקים השניים הם - * DDR3 1600 2GB 1.6V PC3 12800 CL7-8-7 24 - לוח אם מדגם Gigabyte DF85-EXTREM (לא בטוחה, אבל משהו כזה) - מעבד מדגם Core i7 920 OC 3.6Ghz אני יכולה להשתמש בסטיקים האלו ביחד? אני ממש רוצה 8GB, ואין לי רצון להשקיע 300 ש"ח בזכרונות חדשים למחשב ישן.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עיכנתי ביוס ללוח אם שלי (Asus P4P800) ואפשרתי PAT, אבל אז פתאום המחשב לא עולה. איך אני מאפס את הביוס להגדרות הרגילות שלו, דרך הלוח האם?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי במקום לקנות מחשב חדש לגמרי בשביל PCI-E אני אחליף רק את הלוח אם ואקנה כרטיס מסך וזהו... אז יש כזה לוח? כמובן ל- DDR1..
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה: אם אני קונה מעבד Q6600 מחנות כלשהי איך אני יודע שהסטפינג של אותו מעבד הוא G0 ולא B3? כמו כן אני מודע לגבי קוד המעבד (G0) שהוא SLACR, אבל הוא לא רשום באף חנות, וגם לא רשום הסטפינג. לפי אילו סימני זיהוי אני מזהה שזהו באמת דגם של הסטפינג G0? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש מה עדיף ליקנות ? amd או intel שהם באותה המהירות. השימוש העיקרי זה למישחקים. תודה רבה ;D ;D ;D
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צריך פרטים כמה עולה כל מעבד חדש של CORE 2 בבקשה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
Princeton www.princetonusa.com SpecTek http://www.spectek.com/ מישהו יודע איזה צ'יפים יש על הזכרונות האלה, או פרטים אחרים עליהם... כי אני חיפשתי ולא מצאתי... כעקרון אני מתעניין בסטיקים של 512MB אני יודע שהזכרונות האלה מאוד זולים יחסית... וכנראה בהתאם הם גם לא ממש מוצלחים...
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נכון להיום זה הלוח הכי חזק של אינטל. איך הוא באובר קלוק? האם הוא מומלץ? יש איזו ביקורת עליו? הבנתי שהוא לא תומך ב DDR2 800MHz, זה נכון? בכלל על הלוח הזה מה אתם אומרים? יש תמורה טובה יותר למחיר שהוא עולה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע 3800+ יותר טוב בהרבה מהכפול ליבה בכל הקשור למשחקים אז למה להוסיף כסף לכפול ליבה... ? ובלי קשר... זה לא ש ב - 3800X2 יש שני מעבדי 3800 לא? :s05:
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם כיום עדיין צריך להתקין את הVia 4-in-1 במחשבים עם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של וויה, כאשר המחשב מעודכן בכל העדכונים האחרונים?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-אני מרכיב מערכות מחשב, ובזמן האחרון אני מקבל הרבה לוחות אם חדשים של GIGABYTE שפשוט לא עובדים, יצא לי להחליף פעמים אותו דגם של לוח עד שהתייאשתי והזמנתי דגם תואם של ASUS ונפתרו הבעיות, הבעייה הנפוצה בלוחות שלהם היא שהלוח לא "מתניע", המעבד קר והגשר הדרומי רותח. עד לפני כחודשיים לא היו לי שום בעיות עם הלוחות שלהם ואני מעדיף אותם בגלל האיכות של המוצרים של החברה ובגלל המחירים הנמוכים בשוק המקומי כתוצאה משני ייבואנים של החברה. נתקלתי בבעיות מסוג זה בלוחות SOCKET 478 ו SOCKET 775. בסוקטים של AMD עוד לא נתקלתי בבעייה מסויימת. האם עוד מישהו נתקל בבעיות מסוג זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אתמול ישבתי להתקין את המערכת החדשה שלי: NEO 2 PLAT, Wini 939 3000, ועוד 512 מגה זיכרון ל 512 שכבר יש לי. בחוברת הלוח צויין שכדי לעבוד בדואל צ'אנל, יש לשים את הזיכרונות בסלוטים 3 ו- 4. שמתי את הזיכרונות בסלוטים הנ"ל, והמערכת עולה בפוסט כאשר רשום דואל צ'אנל. אולם המהירות היא רק 333 במקום 400 שאמור להיות, למרות שהמעבד מזוהה כ- 1800 מגהרץ כמו שהוא אמור להיות. חשבתי בהתחלה שזו בעיה של הגדרות בביוס, אז נכנסתי והעברתי מ- Auto ל- 200, אך גם זה לא עזר. EVEREST גם כן מזהה את המעבד כמו שצריך להיות, אבל שוב רושמת שהזיכרונות רצים ב- 333. איך אני מסדר את הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מועניין לקנות מחשב חדש ( רק למשחקים ברשת ), ואני לא יודע אם לקחת amd 3.2ghz או p4 3.2. אם מישהו יכול לתת לי הסברים קצת מה לקחת ולמה אני ישמח.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-