עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by H.I.V,

שלום יש בתקציבי 500 שח ואני רוצה לקנות זיכרון שיהיה על המחשב הזה: Intel Pentium 4 2.4 Gigabyte GA-8SQ800 AGP *8 אז מה יותר עדיף 256 של חברה טובה ו 333 MHZ או 512 של סתם חברה ו 266 MHZ תודה

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by Snake_Eater,

עד לאחרונה הזיכרון הפנימי של המחשב היה היה מורכב משני סטיקים של G.Skill 2GB DDR3 1333 Mhz, סה"כ 4GB. במטרה לשדרג את ביצועי המחשב שלי, קניתי סטיק חדש של G.Skill 4GB DDR3 1333Mhz. מרגע שהתקנתי אותו החלו הבעיות. ברגע שאני מפעיל משהו קצת כבד, עניין של זמן עד שהוא קורס לשולחן העבודה עם הודעת "stopped working". מדובר במשחקים MechWarrior Online, L4D2 ו-PlanetSide 2, שלפני התקנת הסטיק החדש עבדו בסדר. השאלה שלי היא מה יכול להשתבש? זאת לא הפעם הראשונה שאני מתקין סטיק אז אני משער שהבעיה אינה בחיבור הפיזי למחשב, עובדה שהוא מזהה אותו. מהסתכלות בתוך המארז, הסימן היחיד שיכול להעיד על אפשרות לטעות מצידי בהתקנה היא שמתוך 4 הסלוטים, שניים צבועים באפור ושניים בכחול כאשר הסטיקים הישנים ישבו…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by netanel018,

יש לי מחשב "קצת" ישן והוא מכיל רק 512 זיכרון פנימי חשבתי להוסיף קצת אבל אני די אדיוט בתחום יש לי לוח אם אסוס P4SPMXSE (אם מישהו מכיר) ואין לי מושג עד כמה זיכרון הוא תומך וגם אין לי מושג מה צריך לעשות בשביל לשדרג זיכרון פנימי. האם מספיק רק להכניס את הזיכרון או שיש צורך גם לעדכן בביוס? בנוסף חשבתי לשדרג כרטיס מסך בקטנה (תאמינו או לא יש לי GeForce 5200). עד איפה המגבלה שלו בתחום?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by viper_sb,

אני מתכוון לקנות את לוח האם הנ"ל אך יש לי 2 שאלות בנושא של RAID אני מתכוון לעשות שני מערכות RAID על הלוח הזה כאשר RAID 1 על מ"ה על שני דיסקים SAS וRAID 5 על הSOTRAGE שלי האם זה אפשרי לבצע את זה על הלוח הזה או צריך לקנות עוד חלקים ?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. Started by moish77,

מה עדיף? MSI K8N ultra or DFI LanParty NF4

• 14 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by Spootnik,

טוב חברה אני צריך לוח אם ל 805D ואיזה צ'יפסט מומלץ ? לוח אם לאוברקלוק.

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by yesman,

בניתי מפרט ב RSM עבור מחשב למשחקים ושימוש כללי כמעבד בחרתי באתלון 425 X3 איזה לוח אם יתאים למעבד כך שתשמר אפשרות לשדרוג עתידי ואקבל תמורה מקבימאלית לתקציב של 400+- ש"ח ללוח האם בינתיים לקחתי לוח אם של GIGABYTE עם CHIPSET 770 של AMD האם אין לוח אם דומה בתחום תקציב 300-500 ש"ח שנותן תמורה טובה יותר האם קיים לוח דומה עם כרטיס מסך OB? AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1211 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz …

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by Chura,

ראיתי זיכרונות שנראים ממש רציניים http://hwzone.co.il/reviews/965EE/3/ בתמונה למטה הכתומים... יש למישהו מושג למחירהם ? חן

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by XTTX,

סוף סוף, הלוח MID RANGE בסדרה 6XX !! איזה "ממתק" - SLI על קונרו, 502 FSB עכשיו צריך לחכות למחיר... http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2894

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by talevi,

ASUS STRIKER לEVEGA 680I מי מביניהם יותר טוב לOC ומגיע ליותר גבוה בקירור אוויר?

• 13 תגובות
    • 765 צפיות
  11. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני מצטער אבל לא מצאתי מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל... מי היה מאמין שאפילו באתר שלהם אני לא מצליח למצוא איך לעשות את זה... אם מישהו יכול לעזור לי אז אני אודה מאוד... אגב יש לי כבר את התוכנות שצריך ה: afudos והביוס המתאים/ tnx

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by Delux,

היי, ראיתי פה באתר את הפרסום ללוחות אם של Biostar. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזו - מישהו מכיר אותה? איזה לוחות יש להם מומלצים ל-Core i7? אני מחפש לוח למחשב חדש באזור ה-800-1000 שקל, והשאלה אם אתם מכירים את הלוחות האלו. איפה אפשר לקנות אותם בישראל?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. אני חושב לשדרג את המעבד כבר תקופה אבל אני לא יודע איזה מעבד יתאים.. העיניין שאני חשבתי לקנות לוח חדש וליקנות גם C2Q אבל זה יקר לי לכן אני חושב לנצל את מה שיש לי עד הסוף. יש לי לוח אם ישן יחסית Abit AA8 Duramax תודה מראש

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  14. ומה בדיוק זה צריך להביע: כמעט הכל חמישים חוץ מהלוח אם שלי שהוא 30+ (תמונה מצורפת לדיון) מפרט: ASUS P5B 8800GTS 640MB INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ E6300 ENERMAX LIBERTY 500W 2GB OCZ 800MHZ [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by Sopranos,

אז ככה כרגע יש לי שני סטיקיים של 1G זתומרת 2G בכולל של OCZ בלוח אם יש לי אופציה ל4 אני צריך המלצה על 2G או 4G (תלוי אם זה שווה תהבדל במחיר) עדיפות שיהיה DC ובחנות אמינה באיזור ת"א אשמח להמלצות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by davidt99,

ה-P55: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2177 ה-H57M: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2179 שניהם אותו המחיר, מה עדיף? (קונה מעבד i5 עם כרטיס מסך 5770) ומה לגבי הבעיה עם הלוחות P55 של Gigabyte? הבעיה נפתרה או שעדיף להתרחק מהם? הלוחות האלו לא תומכים ב Memroy Triple Channel נכון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  17. כי במפרט רשום: Intel Pentium® III/Pentium®4, AMD AthlonTM XP

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by Nasok,

מה שרשמתי למעלה ואני הולך לעשות OC מה הלוח אם הכי טוב בשביל זה?

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

בוקר טוב וחג שמח לכולם יש לי שאלה שמציקה לי הרבה זמן ,אני מבין בחומרה אך מעולם לא התעסקתי יותר מידי בנושא מעבדים... בנוגע למעבדי AMD כשאומרים שיש מעבד כדוגמת 3000 64ביט כתוב שהוא 2000 MHZ... המהירות שלו לא אמורה להיות 3000? או כאלה שכתוב 2600 ועובדים ב1.7??? איך זה יתכן\עובד? : בתודה G.A

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by SunMen,

אהלן חברה, אני עומד לקנות מחשב חדש והחנות שממנה אני קונה לא מוכרת זכרונות וינבונד אלא סמסונג?... האם ההבדל בניהם קריטי אם יש בכלל?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  21. עבר עריכה לאחרונה בתאריך 26.11.02 בשעה 00:42 בלוח אם אלי לפרטי צירפתי תמונה אז מה שהיה כך היה ניסתי לחבר למחשב שלי מסוג אי אמ די ולוח אם 7vrxp ver1 דיסק קשיח נוסף של 4 גיגה חיברתי אותו לסלוט ה3 אי די אי 3 כלומר והוא לא זהה ולכן אמרו לי לשנות תהגדרות בביוס לpromise ועדין הוא לא זיהה אותי לא הביוס ולא הווידוס בשלב מסוים לא זוכר מה עשיתי איכשהו הוא זהה כאשר על אותו כבל 80 גידים חיברתי את שני הדיסקים הקשיחים יש לי הרד דיסק מסוג - maxtor 7200 ata133 40 giga ואחרי זה נעלם לי פתאום הצורב אמרו לי שאני צריך דריבר שלraid משהו כזה התקנתי אותו מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי הוא חירפן לי את כל המחשב עכשיו הכל המחשב חושב שיש לי סקאזי ולא רגיל אני לא יודע מה קורה בתמונה ניתןלראות נעלם לי הצו…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  22. הדגם:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 לינק למפרט המלא: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3854#sp הלוח אמור לעבוד עם מעבד I5 2500K זכרונות DDR3 במהירות 1330NHZ וכרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX 560TI תודה רבה חברים על העזרה.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by 1itay1,

אתמול קניתי לוח אם ומעבד חדש ds3l - p45 e8400 עכשיו משום מה שיחקתי GTA IV לפני כמה דקות וראיתי שהמשחק ניתקה מפעם לפעם (כאילו המחשב חושב הרבה ואז המשחק מגמגם וחוזר לעצמו) ואז פתאום נתקע המשחק אז יצאתי ממנו אם הTask manager עכשיו ראיתי המחשב גם התחיל טיפה לגמגם והיסתכלתי בeverest הכל יופי: e8400 cpu clock: 3000 multiplier: x9 אוקי אני מסתכל על זה עוד כמה זמן (כדי לראות שינוים אולי קורה משהו) פתאום: הcpu clock 1999 והmultiplier x6 יש מצב זה משהו במדרבורד? אתמול זה עבד מצויין. ובטמפרטורה יש ממש נמוכות בערך 29 בIDLE ו 35-40 בLOAD (GTAIV(

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by a-gold,

יש לי כרגע 2X256 מגה DDR2 ואני רוצה להוסיף עוד 512 מגה. רציתי לדעת אם המחשב יעבוד טוב עם 4 סטיקים של 256? כי אין לי כל כך אפשרות מבחינה כספית כרגע לקנות 2 של 512. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  25. שלום לכולם, קראתי את ה FAQ בנוגע לזכרונות, רציתי לשאול עוד כמה דברים קטנים. אז ככה, יש לי מחשב ישן: P4 2.8GHZ HT Asus P4P800 256mb DDR PC3200 CL 2.5 x 2 הלוח אם תומך בזכרון DDR PC3200, ולא מזמן נדפק לי מודול אחד של זכרון (היה 256mb x 2), אני רוצה לקנות זכרון "חדש". מחשב חדש לא אופציה כרגע לפחות לחודשיים-שלושה הקרובים והמצב עם 256mb לא מזהיר כמו שאתם מדמיינים. ולעניין: 1) האם אני צריך לחשוש מבעיות התאמה בין הזכרון ה"חדש" ללוח אם שלי? או שכל דבר ירוץ? 2) מה התצורה שהכי מומלצת ומשתלמת? הייתי רוצה לשדרג ל1GB (עד לפני שהמודול נדפק היה לי 512MB סה"כ) ? ואם אפשר כמובן גם המלצה ספציפית לחנות (אזור המרכז / פ"ת)

• 5 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים