עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למשל המעמדcorei3-530 בכלל,היכן נמצא לראות רשימה מלאה של כל כריבי הגרפיקה של מעבדיcorei3-5-7 תודה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. היי יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום סלרון ישן המאוורר שלו התחיל להרעיש ולהסתובב לאט.... איזה מאורר בדיוק אני צריך לקנות? (אודה אם מישהו יתן לי לינק ישיר לחנות) כמובן מאורר ג'נרי פשוט תודה

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  3. היי, קנו לאחותי מחשב חדש היום, ויש לה רק חצי ג'יגה, אנחנו מעוניינים לקנות ל-2GB ללוח אם- asus p5gz mx. התקציב הוא עד 600 שקל ( לפי מה שהבנתי התקציב אפילו גבוהה יחסית... ). על מה אתם ממליצים? ומה ההבדל בין CL5 ל-4? יש גם הבדל פיזי? אל תשכחו להתאים את הזכרונות ללוח. תודה וחג שמח ;D יובל.

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by liran12345,

זה טוב 37 מופיע לי בביוס? וגם מה זה cpu fun speed 3125 rpm ו sistem fan speed 0 rpm מה זה אומר?

• 14 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by hm123,

שלום לכולם קניתי לאחי הקטן מעבד qx9650 במקום[q9300 שהוא למכירה] האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של לוח האם [אסוס מקסימוס אקסטרים] או שהוא משנה את זה באופן אוטומתי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by idani1983,

הלך לי הלוח אם, אני מחפש לוח אם שיתאים גםלמעבד הישן וגם לחדש שיגיע בעתיד. המעבד הישן הוא e8400 ובעתיד מעבד מסדרת i. כם אפשר מעבד שמתאים גם לזכרונות ddr2 ddr3 אין חשיבות לאובר קלוק, לא סגור על התקציב כי אני לא יודע כמה עולה. משהו בדירוג ביינים הכי חשוב אמין

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  7. 1. מה ההבדל בין לוח האם : ASUS P5LD2 ל ASUS P5LD2 VM ?? מה יותר טוב?? 2. מה ההבדל בין Intel 945P ל 945G ?? 3. הלוח ASUS P5LD2 טוב?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב האם אפשרי לבצע מקסימום ביצועים ועדיפות להתקן USB במערכת ? יש לי כרטיס לכידה USB ולפעמים יש מצב שיש OUT OF SYNC בין ה AUDIO ל VIDEO . המערכת הינה ASUS P5QLPRO עם מעבד QUAD Q6600 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  9. בלוח אם שלי יש אופציה להלביש את ה AM2 רק שהזכרונות שלי בלוח מותאמים לDDR400 , השאלה אם המעבדים של SOCKET AM2 יעבדו על DDR2 או הרגילים? וגם, מה זה מהירות רגילה למאווררים של מעבד ולוח אם והאם המהירות שלהם היא פונקציה של כמה שהמעבד מתחמם או שהוא פשוט עובדים על מקסימום קירור מהתחלה?

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by jacko_il,

שלום לכולם, בזמן האחרון חשבתי לשדרג את המחשב לי או יותר נכון חשבתי יותר לכיוון של החלפת המעבד (ראו מפרט נכחי בצד..) לאחר חיפושים ברשת המחיר הכי זול שמצאתי למעבד 3800X2 ,שמתאים לי יחסית מבחינת יחס מחיר/ביצועים, הוא סביב ה 950 ש"ח.. כבר כמעט החלטתי סופית שיום ראשון הזה אני אלך לקנות.. לפתע, ראיתי באתר של חנות מאד מוכרת שהם מוכרים את ה 3800X2 בסוקט AM2 במחיר נמוך בהרבה = 670 ש"ח!! אז חשבתי לעצמי למה שאני לא אחליף כבר את הלוח שלי על הדרך כי בכל מקרה לא סבלתי אותו SINCE DAY ONE !! ואז חפשתי גם לוחות שיתאימו לו כשאחד הלוחות שמצאו חן בעיני הוא ABIT KN9-S .. שמביא את סה"כ הקנייה שלי לאזור ה 1200ש"ח. עכשיו כאן אתם נכנסים לתמונה: 1- האם נראה לכם שזה צעד חכם בכלל להחליף את הלוח ובכך…

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות את אחד מהזכרונות המופיעים בקישור הנ"ל . http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=77&fldVal=667MHz&ShowSenon=1 הזכרונות מיועדים לאוברקלוק . ה-TWINMOS שלי לא מחזיקים מעמד בתדרים יותר גבוהים מ-2.0 GHZ . אשמח אם מישהו יעזור לי בעניין , תודה ושבת שלום.. אסף .

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by Sake,

היי....אז ככה...רציתי לדעת..מה עדיף או יותר טוב..מעבדי הamd או הIntel עם כל הדיבורים האלה אני מבולבל ובדקתי בתרדים אחרים גם...חפשתי מידע..ומצאתי..אבל כל פעם משהו אחר... אז בבירור אני רוצה שמישהו יענה לי בבקשה.....ואותו הדבר לגבי הלוח אם...איזה לוח אם יותר טוב abit ic7 Gigabyte GA-8INXP או asus p4p800 איזה מהם מתהים יותר למעבד intel pentium 4 2.66 800 mhz תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by 3pac,

קראתי איזה מאמר : http://www.takala.co.il/takala_guide.htm וכתוב שם ככה : ג.שימוש נכון של הזיכרון הוירטואלי על קצה המזלג...כשנגמר המקום בזיכרון הRAM המהיר נעשה שימוש בעוד זיכרון שנמצא על הכונן הקשיח.(זיכרון איטי). לחצן ימני על "המחשב שלי" -- > מאפיינים -- > לשונית "מתקדם" -- > "הגדרות" -- > לשונית "מתקדם" -- "שנה". 1.גודל זיכרון הוירטואלי צריך להיות פי 1.5 מזכרון הRAM. ( כלומר אם יש לכם 512mb בRAM אז הזיכרון הוירטואלי צריך להיות 768mb). 2.להקצות גודל קבוע - כלומר שה initial Size יהיה שווה ל Maximum Size. 3.מומלץ לשים את כל הזכרון הוירטואלי על כונן קשיח פיסי אחר. אם אין אז על מחיצה לוגית אחרת ששונה ממערכת ההפעלה. אז המחשב של אחותי איטי .... ויש לה 2 כוננ…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by tuka,

אני הולך היום לקנות לוח אם ומעבד חדשים ואם ישאר כסף גם זכרון נוסף של 512. עכשיו, הציעו לי כל מיני דברים אבל אני רוצה לדעת 100%. התקציב שלי הוא 2000 אפשר קצת לחרוג. אני רוצה בעיקר לוח אם ומעבד טובים שיממשו את הפוטנציאל של הכ. מסך (6800U) אם ישאר מספיק כסף (אפשר לחרוג..) אז גם עוד סטיק של 512. זה דיי דחוף אז אני מודה לכל מי שיכול לענות בהקדם האפשרי.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by danieln9,

שלום יש לי AMD Athlon XP 2500+ והטמפרטורה מגיעה ל43-47 כאשר המחשב סגור עם פאן אחד (ועוד HSF שבא עם המעבד) וכאשר הוא פתוח זה בערך מקסימום 40 מה אני עושה????? האם לשנות את הHSF של המעבד? ולמה ואם מישהו יודע מה ההבדל בין volcano 9 ,volcano 11? בתודה דניאל נורמן

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by shloosh,

התלבטות היא כזאת P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 915P COMBO-F s775 (DDR I+II+PCI-E+SATA+GBL) של MSI או במקום זה Gigabyte GA-8I915G-MF Intel 915G Bulk Motherboard 512MB Twinmos DDR2 x2 או Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512Mb 400MHz Twinmos x2

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by big_vulva,

אהלן האים זה נכון שיש תוכנות שרצות על מעבדי INTEL אבל לא ירוצו או שיעשו "בעיות" על מעבדי AMD ?? האים בכל הנוגע למוצרי MicroSoft (כמו וינדוס , אופיס , אקספלורר וכו') יש הבדל אים הם רצים על "אח שלהם" - INTEL או שירוצו אותו הדבר גם על מעבדי AMD (האים יש מעבדי AMD ספציפיים שידוע שיש בעיות תאימות וצריך להיזהר ???) תודה

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  18. אני מחפש לוח אם של אינטל עם אופציות לOC דרך הביוס,חשוב שהוא יהיה דווקא של אינטל... לא צריך OC מוגזם אלא משהו שיאפשר לי להפעיל את המחשב עם מהירות באס של 320-350 מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים?(במידה והדבר קיים)

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by cznmuh,

E8500 vs amd 965 x4 מי יותר טוב מהם למשחקים כבדים ללא OC מעבד... אין^^ לוח אם..אין^^ כרטיס מסך HD 5870 זכרונות Kingston 4G ספק s s 500w

20. Started by ronlvantal,

לווינדוס ויסטה 64 צריך 4 GB 3 זכרונות עם הקדומת 5-5-5-15 5-5-5-18 6-6-6-18 הזכרונות של יצרן OCZ 1. מה עדיף 2. מה נותן 18 מול 15 בפועל

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  21. שלום לכולם, אם תוכלו להסביר לי משהו קטן, קיימים ארבעה לוחות NF4 של ג'יגה כיום, Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 (רק השבוע הופיע) אני יודע מה כביכול מבדיל ביניהם,אבל מה שקצת מוזר לי הוא מדוע ה-Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 עולה ב200 ש"ח זול יותר מגם ה ULTRA וגם ה SLI,שהוא כביכול מכיל את שניהם... עכשיו אני תוהה על מה כדאי לי ללכת,אני רוצה שבוע הבא להזמין,נכון אולי היה כדאי לחכות אבל הבנתי שהלוחות האלה של ג'יגה מעולים,במיוחד שאני לא אוברקלוקר ולכן אין טעם לחכות ל DFI או MSI שחוץ מ OC יהיו שווים לאלה. מבחינת המחיר,אני מעדיף לא להוצ…

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by *BYZ*,

אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שלא ממש כדאי לקנות מעבד ivy... תקנו אותי אם אני טועה... אז השאלה שלי זה האם יתאים מעבד sandy ללוח אם 77?? אני רוצה לדעת כי אני רוצה לקנות את הדור שייצא אחרי הivy

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by pain_killer12,

איזה מהם יותר חזק?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by moish77,

מה עדיף? MSI K8N ultra or DFI LanParty NF4

• 14 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by פינוקיו,

שלום , לפני כשנה קניתי מחשב עם 1 ג'יגה זכרון: 2 זכרונות של 512 , DDR 400 של חברת TWINMOS . יש לי במחשב 4 סלוטים זכרון מהם כעת 2 תפוסים. ברצוני לשדרג אילו אופציות קיימות בפניי ? הכוונה האם אני חייב להשאיר את המהירות על 400 ? (ראיתי כעת במאמרים שאין טעם לקנות מהיר יותר - כי המהירות תשאר 400 , במקרה שלי ?) (האם זה חייב להיות סימטרי?) האם מותר לי להוסיף 2 זכרונות בגדלים שונים ? ( הכוונה עוד 2 זכרונות של ג'יגה בהנחה שאני משאיר את את ה- 2 הקיימים ? אולי בכלל מותר לי להוסיף זכרון שלישי של 1 ג'יגה ...(בנוסף על השתיים שיש לי היום) תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים