עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by goldi19,

שלום לכם יש לי מערכת כזאת intel c2d e8400 +stock cooling msi p35 neo ceon 2gb ddr2 cl5 asus 8600gt generic psu ezcool case חשבתי לשדרג אותו ככה http://www.tms.co.il/product/10324 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10210 מאילת פחות 16 % http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9239 גם מאילת אבל אני לא יודע האם זה משתלם כי אני בעתיד לקנות עוד 6850 ולשים את שתיהם במחשב החדש שאני יקנה הבעיה היא שהספק והזכרונות ילכו לזבל או שבכלל שעדיף כבר לקנות מחשב חדש עם i5 מאייב בריג' המחשב מיועד לגיימינג כבד

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. 1.עם נשפך לי על סטיק אחד סירופ(אל תצחקו אבל הוא פשוט היה בחוץ וזה קרא..) ונקיתי אותו טוב עם מים ומתלית ..אני יכול להחזיר אותו בחזרה ללוח? 2.ההבדל בין DDR2 556 לDDR2 667 בכלל לא יורגש במשחקים ובגלישה במחשב נכון?הבנתי שההבדל קטן ממש

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by nicirnTAL,

שלום, יש לי מערכת של סוקט 462 (לוח NF7 ומעבד נייד ישן..) - ובעיקר מחפש שידרוג קל של המערכת, שעדיין רצה טוב. תהיתי אם עוד ניתן להשיג היום מעבדים חדשים בתקן הזה? ואם כן אז איזה הכי מהיר? (אני כרגע רץ עם מעבד athlon xp-m ב-1800MHZ) ואם זה לא יעזור, אז מה אתם חושבים על לשים במערכת הזו 2GB זיכרון מול 1GB? - מבחינת צוואר בקבוק (במקום 512 עכשיו..) תודה למי שייטרח להשיב, טל

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by Genom_g,

מה אתם מעדיפים מבין שני המעבדים הללו?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  5. בדקתי את זכרונות שלי באוורסט ויצא ככה ולעומת זאת שאני מסתכל על דגמים הרבה יותר חדשים וחזקים וכאלה יוצא להם ככה http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/ocz_reaperx_pc2-6400_4gb_ddr2_kit/4 ומסתבר שככל שהדגם יקר יותר ואמור להיות טוב יותר יוצאות לו תוצאות פחות טובות. איך זה? או יש פה משהו שאני לא רואה?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

אהלן. אני כרגע בעל המחשב הנ"ל D805 P5LD2 2X512 PQI Turbo 667 7600GT. אין לי הרבה כסף, אני בסה"כ רוצה לשדרג את המערכת לC2D. E5300 כבר קניתי. אני מחפש לוח זול ככל האפשר, לשימושים משרדיים, אבל שלא יגביל כמובן באיזשהי צורה את ה7600. לוח באיכות סבירה כמובן. מבקש לקבל תשובות לאורך ספקטרום ה200-400 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. חבר שלי קנה כרטיס טלוויזיה אבל כל פעם שהוא חיבר אותו המחשב לא עולה גם אחרי שהחליף אותו, יש לו פנטיום 3 ולוח אם לא משהו,הצעתי לו לעדכן את הביוס אבל הוא ממש לא רוצה. יש לכם דעה למה הכרטיס לא עובד לו(אולי בגלל הלוח אם הישן?)

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by omerba,

בAMD הבנתי זה לא ממש משנה. השאלה אם לקנות 512*2 או 1024?

• 13 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by Gil80,

אהלן. לפני יותר מחצי שנה עשיתי OC למחשב שלי כאשר השתמשתי ב- Offset voltage והמתח היה משתנה בהתאם למהירות המעבד. היום שמתי לב שהמהירות לא משתנה וגם המתח לא למרות שאין שום process שרץ ברקע. המפרט: Ivy bridge 3770K Asus P8Z77-V-Deluxe המהרה ל- 4.5GHZ offset = +0.020v המתח אמור להשתנות מ- 0.92 עד 1.224 וולט במאמץ. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה קורה פה. תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by lipa,

ראיתי באתרים שעשו בדיקות חומרה ללוחות-אם אם זיכרונות 355DDR 1 איזה זיכרונות מומלץ להשתמש ללוח P4-PE של איזה יצרן? 2 איפה ניתן להשיג את 355DDR?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  11. דיברתי עם מוכר בחנות אחת והוא התחיל לדבר איתי שעות והוא אומר שהלוחות אם של אינטל ממש ממש גרועים ואם אני אקח נגיד את הגרסא הכי זולה של ה p55 של אינטל ויש לי כרטיס מסך 5850 אז במשחקים אני יכול לקבל אפילו 30% פחות fps מאשר אם יהיה לי לוח של אסוס למשל.. מה אתם אומרים? ודרך אגב אני רוצה לוח פשוט מכיוון שאני לא רוצה OC או CF בעתיד ולא צריך פי'צרים וכו'. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5618

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by SunMen,

אהלן חברה, אני עומד לקנות מחשב חדש והחנות שממנה אני קונה לא מוכרת זכרונות וינבונד אלא סמסונג?... האם ההבדל בניהם קריטי אם יש בכלל?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  13. מצאתי באינטרנט זיכרונות שני ג'יגה TWIN2X2048-6400C5 ב200 שקל וזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה שלי היא האם זה לא מסוכן לקנות זכרונות אלה אחרי שהם עבדו שנתיים והם ללא אחריות (לפי מה שהמוכר אומר).?הוא אמר שיש לו שני סטים כאלה. אני פוחד שאני אבוא הביתה ואבדוק את הסטיקים והם חס וחלילה לא יעבדו אבל יהיה כבר מאוחר מדי. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by DakloN,

מה עדיף לשים? 4 זיכרונות של 512 MB או שניים של 1024 MB.. מדובר בDDR2 איך החלוקה יותר טובה??

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by LOL,

כמה זמן אני צריך להריץ את הPRIME 95 כדי שאני יוכל להחשיב את המערכת יציבה והאם 43מעלות זה גבוה מדי בשביל P4 2.4 אחרי 5 שעות של PRIME95

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by mulderfox,

למישהו יש כזה? או יודע היכן אפשר למצוא? (רצוי בארץ. יש חנויות שמחזיקות בחו"ל - רובן באנגליה או אירופה) תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. שלום, לפני כמה זמן הוספתי 2 סטיקים של 512 (400MHz) מסוג DDR. לאחר הפעלת המחשב, וידאתי כי אכן הזכרונות זוהו כמו שצריך ע"י המחשב והכל תקין אך לאחר מספר דקות של עבודה עם המחשב, הופיעו לי כתמים על המסך (מעין קשקושים צבעוניים לא ברורים) והמחשב פשוט נתקע. לאחר ריסט זה נפתר אך לדעתי עלול לחזור לאחר זמן מה של עבודה עם המחשב. מישהו מכיר את הבעיה/תופעה הזאת? מישהו יודע כיצד לתקנה? תודה רבה לעוזרים! חג שמח!

18. Started by nimrodt,

שלום חברים, היה לי לוח אם של Asus P5P800 סוקט 775 והוא נשרף. אני מחפש תחליף ללוח בעל אותו סוקט שיתמוך בcpu ובזכרונות. Intel CPU3.00 GHz 1M/800 04A Memory DDR 400 1GB תודה רבה, נמרוד טל

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by bluemail,

הייתי רוצה לדעת מה הפוטציל שלו וההפקטיביות וחוות דעת למי שעשה זאת

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  20. היי, קנו לאחותי מחשב חדש היום, ויש לה רק חצי ג'יגה, אנחנו מעוניינים לקנות ל-2GB ללוח אם- asus p5gz mx. התקציב הוא עד 600 שקל ( לפי מה שהבנתי התקציב אפילו גבוהה יחסית... ). על מה אתם ממליצים? ומה ההבדל בין CL5 ל-4? יש גם הבדל פיזי? אל תשכחו להתאים את הזכרונות ללוח. תודה וחג שמח ;D יובל.

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by IL ORANGE,

איך הזכרונות של aeneon ובכלל האם היא חברה טובה?? תודהה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  22. עדיין לא הבנתי בדיוק את כל העיניין של הבאס.. באס זה בעצם fsb? ואם נגיד הלוח אם שלי עובד על 133 , זה כותב לי שהזכרונות שלי ב DDR266 ויש לי בעצם זכרונות של ווינבונד 3200\400 אז אני בעצם לא מנצל אותם עד הסוף? כי אני רק על 266 והם מסוגלים ל400? או שזה משהו אחר...? 2) מה הכוונה ב 3200 בסוג הזכרונות? קצב העברת הנתונים? 3.2 גיגה לדקה? שניה? 3) אם יש לי זכרון אחד 256 מסויים עם תיזמונים של 5-3-2 ואני מוסיף עוד סטיק אחד 256 עם תיזמונים גבוהים יותר. אז מה יקרה? התיזמונים יהיו שווים? אחד יפעל יותר מהר? יווצר דילאי בין השניים? ושאלה אחרונה שהיא בעצם מתקשרת לשאלה הראשונה... זה שהזכרונות שלי הם 400 מגה הרץ או באס , כבר אין לי מושג זה אומר שהם עובדים ב400 (מה שזה לא יהיה) או שהם מסוגלים…

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, אני צריך מעבד+זיכרון+לוח אם+ קירור למעבד עד 1600 ש"ח עדיפות גדולה מאוד היא KSP אבל אם יש עוד חנות טובה בתל אביב\רמת גן\פתח תקווה אשמח לבדוק... לא אכפת לי אם זה יהיה AMD או INTEL... אני לא יעשה OC והשילוש ותחבר לספק טרמלטק TR2 600W מארז MID TOWR וכרטיס מסך HD6850 1GB... את הכרטיס אני אחליף בהמשך... המשחקים הם Far Cry 3 שפשוט לא עובד לי על המחשב שלי עכשיו וכו... תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  24. הדלפות עדכניות מאמתות את התוכנית להשיק דגמי Ryzen ניידים עם ארבע ליבות עיבוד וליבת Vega 11 - וגם מצביעות על אפשרות למעבד Ryzen שולחני עם ליבה גראפית מובנית מפלצתית לכתבה

25. מפתחת השבבים חברה לחברת Inventec בכדי להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול שגלום במוצריה החדשים עבור עולם השרתים והעיבוד עתיר העוצמה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.