מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל אם שמים שני כרטיסי זכרון של 4GB כל אחד או 4 כרטיסי זכרון של 2GB כל אחד?
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שלא ממש כדאי לקנות מעבד ivy... תקנו אותי אם אני טועה... אז השאלה שלי זה האם יתאים מעבד sandy ללוח אם 77?? אני רוצה לדעת כי אני רוצה לקנות את הדור שייצא אחרי הivy
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם לוח אם חדש מדגם Asus P5G41T יתאים למחשב ישן לפני כשנתיים וחצי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6576 המפרט: 3GB DDR2 667 ספק כוח 350W כרטיס מסך 7300GT הרדיסק חיבור SATA2 ומעבד CORE2 E6500 האם בלוח אם זה קיים תושבת PCI-EXPRESS? והאם הלוח האם של גיג'ה ביט גם מתאים http://ksp.co.il//?uin=13586
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיים ברשותי כרגע מחשב בן כ-3 שנים, שכרגע עובד עם 2GB זכרון בסלוט אחד. לפי הרצת תוכנות בדיקה לרכיבים הבנתי שיש לי עוד סלוט אחד פנוי (סה"כ 2), והנפח המקסימלי לכל סלוט הוא 4GB. בנוסף סוג הזכרון הוא DDR2. ביצעתי במשך השבוע האחרון חיפושים אחר חיפושים של שני זכרונות 4GB מסוג DDR2, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא, אם במציאת מקום בו מוכרים זכרונות כאלה או בהמלצה חלופית - אולי כדאי לי פשוט להוסיף 2GB וזהו? זו כרגע המגבלה היחידה במחשב הזה, שאר הרכיבים עדכניים ולמעשה ה-RAM מפריע לצורך העיקרי של המחשב - משחקים. שוב תודה לכל המגיבים, אשמח לפתור את הנושא כמה שיותר מהר
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם היצרנית GIGABYTE הרכיבה הרבה לוחות אם עם כרטיס קול של REALTEK ועכשיו בדגמים האחרונים של לוחות האם הם משתמשים יותר עם כרטיס קול של VIA , במיוחד בדגמים יוקרתיים. רציתי לדעת האם יש סיבה מסויימת לזה ? ומה האיכות של VIA מול REALTEK ? מנסיון אני יודע ש- REALTEK לא רעים בכלל. האיכות סאונד ממש טובה וגם הממשק שלהם טוב. יש למשהו אינפורמציה בנושא ? תודה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן. לפני יותר מחצי שנה עשיתי OC למחשב שלי כאשר השתמשתי ב- Offset voltage והמתח היה משתנה בהתאם למהירות המעבד. היום שמתי לב שהמהירות לא משתנה וגם המתח לא למרות שאין שום process שרץ ברקע. המפרט: Ivy bridge 3770K Asus P8Z77-V-Deluxe המהרה ל- 4.5GHZ offset = +0.020v המתח אמור להשתנות מ- 0.92 עד 1.224 וולט במאמץ. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה קורה פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש את הלוח אם הזה: http://www.amazon.com/gp/product/B007RUG8CA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER מאמאזון ב 80$ + משלוח של MUSTOP עוד 20$, לוח Z77. השאלה האם משתלם לקנות אותו (לא אכפת לי שהוא מכוער), יוצא 360~ ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי כרגע 6 גיגה זכרון בשלושה סלוטים 1600 הרץ אני רוצה אולי לקנות 8 גיגה בשתי סלוטים האם זה אפשרי ? ואם לא איך אתם ממליצים לי לשדרג? לוח אם GA-X58A-UD3R http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3305#
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בלוח אם P8H67-M LX B3 של אסוס כתוב שם באודיו שהוא תומך ב8 ערוצים. ובכוכבית שם נכתב : *1: Use the chassis with HD audio module in front panel to support 8-Channel audio output. מה פשר הכתוב. (לא להסביר לי את האנגלית... )? תודה מראש לכל המומחים
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין להתקיו RAID 1 על מחשב איזה לוח אם מומלץ בהנחה שהמעבד הוא I3 או I5 תודה מיקי
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הי.אני עומד בפני קניית מחשב ואני די סגור על מפרט,רציתי לקחת Q6600 כי הוא 4 ליבות והוא יותר חדש.ואז קראתי בכל מיני מקומות שהE8400 עדיף והוא יותר חדש. מה עדיף עם המפרט הבא?: מעבד:Q6600 intel\E8400 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 כרטיס מסך: Radeon HD 4850 Gigabyte זכרון: 2048MB-800MHZ-KINGSTON- דיסק קשיח: WD 500GB 16MB BUFFER- כונן אופטי: ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe מארז: COMPUCASE CI-6A19 BLACK- האם כדאי להוסיף לQ9300? תודה
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לי? למטרות משחקים ואוברקלוק (הכי חשוב משחקים). P5Q או EP45-DS3R? תודה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי בתקציב של עד 600 ש"ח שיתאים ללוח שלי ולקירור של המעבד שלי, תודה.
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
HDMI,DVI יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה, סתם פתחתי את ה Task Manager, ופתאום אני רואה שהוא כל שנייה קופץ מ 20% ל 100% ל 40% ל 80% ל 20% וכו' וכו', בלי שום סיבה נראית לעין! אין לי OC, סגרתי הכל ועדיין. WTF is going on?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, הביוס על הלוח אם שלי עושה לי בעיות. כל פעם שאני מפעיל את המחשב לאחר שאני מכבה אותו אני צריך לעשות טקס שכולל הכנסה של דיסק bootable , ריסטרט כניסה לביוס auto detect hard disk שמירה והפעלה מחדש ורק אז המחשב עולה לגמרי עד היום זה הסתדר עם הכנסה של הדיסק ואז זה עלה רגיל עכשיו הטקס הגיע לרמות מעצבנות ביותר אז החלטתי לנסות לעשות update לביוס כי לפי הבנתי המועטה אך מספקת שם נירא לי הבעיה כי בשאר הרכיבים(HDD ) אין שום בעיה והם עובדים כראוי, השאלה שלי היא כזאת: הנה הקישור לעידכונים:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1860 זהו גם הדגם המדויק של הלוח ואל תשאלו למה אני לא קונה חדש פשוט ככה עכשיו, אם אני אוריד את העידכון האחרון שיצא הוא יכלול …
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט ש775 ו1156 הם באותו גודל ואז יהיה אפשר להישאר עם אותו הקירור ! למישהו יש אימות או ידע בנושא?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לבדוק את ערכי המערכת אך למרות שקניתי 3X2GB\1333MHZ\CL9\PC12800 התוכנה אומרת לי שיש לי זכרונות: 3X2GB\667MHZ\PC10700, עכשיו לא הבנתי מה קורה אז נכנסתי לBIOS וכתוב שם memory speed=1333MHZ ומתחת לזה היו את שלושת הסלוטים, אני ממש מקווה שזאת בעיה עם התוכנה כי אין לי כוח להסתובב עכשיו עם אחריות.. אבקש בבקשה חוות דעת.
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין שני דגמים intel Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או AMD Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz איזה מעבד יותר טוב? השימושים הם למשחקים, אינטרנט והורדות סרטים ושירים. אם יש מעבד יותר טוב משני אלה במחיר הזה אשמח לקבל המלצות. תודה...
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה עדיף OCZ \ kingsthon או patriot תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב ומתלבט באיזה לוח אם לבחור. האופציות הם : GA-H55M-USB3 או GA-P55-USB3 . המעבד הוא I5 750 וכרטיס מסך GT 220 1GB. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין שני הלוחות ומה כדאי לבחור. תודה רבה על הייעוץ אמיר
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תקשיבו אני עומד לקנות מחשב ואני הולך לעשות בעצמי oc למעבד שלי (q6600) בערך עד ghz 3.2-3.4. עכשיו ככה אני רוצה לדעת אם זה נכון שהלוח אם או המעבד או כל רכיב אחר במחשב עלול להידפק או לעבוד פחות טוב בעתיד בגלל שp43 לא מותאם כל כך לoc?, ואז ללכת על p45.. תודה מראש לעוזרים (דרך אגב אם זה חשוב הלוח הוא ep43-ds3l ואני קונה מksp..)
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט זיכרונות שני ג'יגה TWIN2X2048-6400C5 ב200 שקל וזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה שלי היא האם זה לא מסוכן לקנות זכרונות אלה אחרי שהם עבדו שנתיים והם ללא אחריות (לפי מה שהמוכר אומר).?הוא אמר שיש לו שני סטים כאלה. אני פוחד שאני אבוא הביתה ואבדוק את הסטיקים והם חס וחלילה לא יעבדו אבל יהיה כבר מאוחר מדי. תודה רבה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בSPECS של הלוח שלי(DS3) רשום : Supports DDR2 800/667/533 memory אם הזכרון יהיה בOC של 900MHZ הזכרון יוגבל ע"י הלוח? והאם תדר גבוה מהתמיכה של הלוח עלול לגרום לבעיות? תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אחרי יום שלם של חיפושים לסיבה שהספק שלי לא מספק כוח למחשב ומתחיל לצפצף מצאתי שהסיבה היא לוח אם פגום. הלוח היה Gigabyte P35C-DS3R, שירת אותי מעולה ומחפש משהו באותו הסיגנון. מה שאני מחפש מהלוח: לא מתכנן שום OC, רק רוצה לוח שיחזיק את המחשב ביחד ולא יעשה צרות. תמיכה ב4+ זכרונות DDR2. תמיכה במעבד Intel core 2 duo E6600. 6+ חיבורי SATA2. מבחינת גודל (לא יודע אם זה רלוונטי אבל אציין) יש לי מארז Tower ככה שכל גודל יתאים. שאר החלקים שברשותי הם: Asus 8800GTX Crucial Ballistix DDR2 1gb x4 Enermax Infiniti 720w בנוסף ללוח מתאים אשמח מאוד להמלצה לקירור אוויר למעבד, זול ויעיל.. כמו שציינתי אני לא מתכנן שום OC ורעש לא יפריע, רוצה משהו שפשוט ישמור על המעבד בטמפרטורה…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-