עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by freesoul23,

ואיזה שידרוגים ניתן לעשות, הכוונה עד איזה מהירות המעבד אפשר לשים ואיזה כרטיס מסך חדש אפשר להתקין?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by maor5,

שלום! בחופשת פסח יום ראשון,אני עושה את הפרויקט שלי ;D עכשיו,בתכנון גם יש הוספת יו אס בי קידמי למארז אז שאלתי היא האם אפשר לחבר יו אס בי קידמי בלוח ששמו intel d845wn תודה מראש לעזורים!

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by 3pac,

קראתי איזה מאמר : http://www.takala.co.il/takala_guide.htm וכתוב שם ככה : ג.שימוש נכון של הזיכרון הוירטואלי על קצה המזלג...כשנגמר המקום בזיכרון הRAM המהיר נעשה שימוש בעוד זיכרון שנמצא על הכונן הקשיח.(זיכרון איטי). לחצן ימני על "המחשב שלי" -- > מאפיינים -- > לשונית "מתקדם" -- > "הגדרות" -- > לשונית "מתקדם" -- "שנה". 1.גודל זיכרון הוירטואלי צריך להיות פי 1.5 מזכרון הRAM. ( כלומר אם יש לכם 512mb בRAM אז הזיכרון הוירטואלי צריך להיות 768mb). 2.להקצות גודל קבוע - כלומר שה initial Size יהיה שווה ל Maximum Size. 3.מומלץ לשים את כל הזכרון הוירטואלי על כונן קשיח פיסי אחר. אם אין אז על מחיצה לוגית אחרת ששונה ממערכת ההפעלה. אז המחשב של אחותי איטי .... ויש לה 2 כוננ…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by omer672,

יש את הלוח אם הזה: http://www.amazon.com/gp/product/B007RUG8CA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER מאמאזון ב 80$ + משלוח של MUSTOP עוד 20$, לוח Z77. השאלה האם משתלם לקנות אותו (לא אכפת לי שהוא מכוער), יוצא 360~ ש"ח. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by orior123,

ברצוני לאפשר יכולת הצגת HIGH DEFUNUTION תמונות ווידאו של סרטים ומצלמות. 1. מה ההבדל בין לוחות האם המובנים G31 ו G41 ? האם יש הבדלים בין מעבדי התצוגה 3100 ו 4500 בכלל ובהיבט ה HIGH DEFUNUTION בפרט. 2. מה ההבדל בין E5300 ל E7300 בכלל ומה רלוונטי להיבט ה - HIGH DEFUNUTION. 3. יש לי שתי אפשרויות בחירה במחיר כמעט זהה - לקנות יד שניה כרטיס מובנה ומעבד: G41 עם E5300 או G31 עם E7300. מה עדיף? 4. במידה והלוחות המובנים לא תומכים ב - HIGH DEFUNUTION , האם כדאי לקנות אותם ולהוסיף כרטיס מסך PCI ? האם יש המלצות לכרטיס ספציפי לא יקר ? אשמח מאד לקבל כל עצה ועזרה ביחס לשאלות שלעייל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by amir77a,

היי, לוח אם של Asus מדגם P5B-E Plus מותקנים אצלי 2 צ'יפים של 2 ג'יגה כ"א (כלומר 2048 מגה כ"א). משום מה בביוס מזוהים 3072 מגה בלבד. האם זה סביר/תקין/הגיוני ? תודה.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by Kurt,

שלום! כרגע מערך הזכרונות שלי הוא 256X4 RDRAM והמחשב שלי די חדש אך רציתי לשאול אם יש הבדל שזה 2 זכרונות של 512 שמעתי פה כמה אנשים מדברים על זה שאם שמים 2 זכרונות המחשב עובד יותר מהר או משהו כזה ראיתי שיש פה תראד על זה אבל הוא באנגלית וכשמדברים על מחשבים באנגלית אני לא ממש מבין אז אם מישהו יסביר לי אני ישמח בתודה דוד

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by pwntigo,

מישהו יודע בוודאות שהלוח אם הזה יכול לעשות boot מ usb? בביוס יש 4 אפשרויות של usb , בכולן הביוס נתקע במסך השני שלו יש לי דיסק און קי עם מערכת הפעלה שעובדת במחשבים אחרים וגם ישנים יותר בלי בעיות, אבל על לוח האם שלי משום מה זה לא עובד? יש פרמטרים מיוחדים שאני צריך להכניס?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by arik_bulldog,

הוצאתי את המעבד מהלוח בטעות, עכשיו אני לא בטוח איך להחזיר אותו. המחשב בן 3 שנים, הבנתי שצריך לשים כל כמה זמן משחה טרמית, ואין לי מושג בנושא. אפשר לחבר את המעבד בלי לשים משחה? יש מדריך עם תמונות באיטרנט המראה איך מתקינים את המעבד? עם או בלי המשחה) במידה וצריך פרטים נוספים על המעבד או לוח אז אני אכתוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by hamtsani,

שלום לכולם, שתי שאלות בענייני זיכרון - אני בונה מחשב חדש למשחקים (לא מתכנן OC): 1. האם עדיף 2 ג'יגה במהירות 667 או 1 ג'יגה במהירות 800? 2. האם TWINMOS חברה טובה? והאם חשוב לשדרג לחברה כמו KINGSTON או G.SKILL? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  11. בנוגע לLAPPING. כשניסיתי להוריד את הLIQUID ULTRA מהבסיס של הNH-D14 שלי, השתמשתי כמו טמבל במין סקוצ' כזה שבא איתו ושרטתי ממש בהעברה אחת חלשה את האמא של הבסיס של הנוקטואה. רציתי לנסוע לחפש נייר 2000 או משהו בסגנון אבל בסוף חשבתי על זה. אנחנו הרי משתמשים במשחה טרמית , היא נכנסת קצת יותר עמוק אל האיזורים היותר עמוקים (השריטות) בגוף קירור/במעבד כדי להעביר לשם גם את החום. אז למה זה אמור לתת שיפור כלשהו ? השריטות שעשיתי בכלל לא מורגשות עם היד אפילו אבל נורא בולטות לעין כי הבסיס של זה נורא נוצץ . בנוגע לLIQUID ULTRA . מרחתי משחה כזו בין המעבד לנוקטואה. אחרי שבוע לכל היותר אני בא להסיר אותה כי החלפתי לוח. רוב המשחה ירדה בסדר עם האלכוהול. אבל נשארו המון כתמים גדולים, מעין גושים כאל…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  12. אני זקוק להמלצה למעבד למחשב HTPC שיפעיל סרטי Full HD בצורה חלקה. לא משנה לי AMD או אינטל. בנוסף אני רוצה שהוא יספיק גם למשחקים בהגדרות סבירות. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by *BYZ*,

אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שלא ממש כדאי לקנות מעבד ivy... תקנו אותי אם אני טועה... אז השאלה שלי זה האם יתאים מעבד sandy ללוח אם 77?? אני רוצה לדעת כי אני רוצה לקנות את הדור שייצא אחרי הivy

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by noambaum,

אני מחפש לוח שיתאים למעבד שלי - 64 3400+ ושיתאים לכ.מסך שלי - RADEON 9800PRO יש מצב ?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by ori24,

מבין המעבדים החדשים שיצאו איזה מעבד הכי טוב מבחינת תועלת רק למשחקים כבדים? האם הi5 4430 יספיק לי? או ללכת על ה i5 4570? לא מבצע OC והמעבד ירוץ ביחד עם כרטיס מסך GTX 770 על מסך 24 1900X1200 +פילטרים ושאר האפקטים על הכי גבוה שיש. תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by drmwvr,

היי לכולם, עלה בידיי להשיג לוח אם כזה, ובגלל שיש לי מחשב ישן למדי, אני בודק מהן אפשרויות השידרוג שלי. אני לא מבין בזה הרבה, אז אשמח אם מישו יוכל לסייע לי, כי אינני מבין מספיק מהמפרט הטכני שלו ( http://www.mainboard.cz/mb/gigabyte/GA-8S655FX.htm ) - מהו המעבד הכי זול (ומה מחירו) שאני יכול לרכוש עם הלוח הזה- יש לי מעבד פנטיום 3, 1 גיגהרץ , אבל אני די בטוח שהוא לא יתאים לכאן... הדרישות שלי מהמחשב אינן גבוהות, לכן גם 1.8 יספיק ביותר... - מהי כמות הזיכרון הפנימי המינימלית עבור לוח אם כזה שיפעל טוב, ומה מחירו בערך? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. היי, כמו שכבר ציינתי במספר הודעות אני גר במושבה קטנה ואני מתקן מחשבים באופן פרטי. עם הזמן צברתי לי מספר לקוחות קבועים ובזמן האחרון גם יצא לי למכור כמה מחשבים. המחשבים שמכרתי היו מבוססים על מעבד AMD ובכולם בחרתי את ה- NF7 של ABIT כלוח אם. קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הזה אבל זה פחות חשוב. חשבתי לעבור מעכשיו לעבוד עם לוחות KT600-A של ECS. הסיבה העיקרית למעבר ללוח הנ"ל הוא שהוא תומך ב- SATA (ה- NF7 לא תומך בזה והלוח שכן תומך בזה עולה יותר) וכמו כן הסיבה הברורה שהלוח הרבה יותר זול. רציתי לדעת האם זו אופציה בכלל ומה דעתכם על הלוח? האם להישאר עם ה NF7? להזכירכם המחשבים המדוברים הם מחשבים לשימוש ביתי ולא לגיימרים או אוברקלוק אז נא להתחשב בזה. תודה מראש, עומר.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  18. מזה בדיוק טכנולוגיית סמרט רספונט? מה היא מועילה לי בתור צרכן ומה כזה חידוש בה? אשמח אם תרחיבו על זה טיפה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום, ברשותי ספק מסוג Enermax Liberty 500W - האם הוא מתאים ללוחות מסוג X58 ולמעבדי I7 מבחינת החיבורים, או שיש חיבורים מיוחדים ?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by Frequency,

הי, אני מעוניין להוסיף 2GB על ה 2GB הקיימים. זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3488#sp זה הזיכרון שקיים לי כרגע: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=759 האם יכול להיות שהזיכרונות (החדש והישן) לא יעבדו ביחד למרות שהלוח אם שלי יתמוך גם בחדש? נגיד הזיכרון הזה: http://cgi.ebay.com/2GB-1333mhz-DDR3-1333-240pin-PC3-10600-DDR-3-PC-MEM-RAM-/290440444747?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item439f997b4b יעבוד? תודה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  21. היום כמעט כל הזכרונות הם עם גופי קירור מולבשים עלייהם, איך אפשר לדעת איזה צ'יפים יש מתחת בלי להוריד את גופי הקירור? יש איזו תוכנה שמזהה אותם? תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  22. אני רוצה לקנות זיכרון 512mb יש לי לוח אם asus p4s800 וזיכרון שבמפרט שקניתי את המחשב רשום ddr pc400 hynix-o 64 x 64 512mb לא ברור לי אם יש כזה דבר pc400 אבל זה מה שרשום שם, בsisoftware רשום 512mb ddr-sdram בקיצור אני רוצה לקנות או את ?DDR 400? - ?512MB A-DATA /VT? או את http://plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&cart=11161150261659687〈=heb עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם הם יעבדו לי טוב עם הזיכרון שיש לי כבר כי אני לא יודע אם זה משנה שהם 400mhz ונדמה לי שהישן זה 333mhz ואם זה קריטי שזה לא אותה חברה ואם זה יעבוד שאחד זה ddr-sdram והשני זה ddram כי אני לא רוצה בסוף לשלם על זיכרון שלא יעבוד לי עם מה שיש לי כבר וגם מה זה ה cl 2.5 הזה?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. שלום רב! מה אומר הREV ליד שם הלוח? מה ההבדל לדוגמא בין 2.0 ל3.3? תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by koby058,

על מה רובכם ממליצים ולמה? ??? ?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  25. שלום לכולם, קראתי את המאמר על הזכרונות.. ועדיין יש לי כמה שאלות.. אם תוכלו לעזור בבקשה 1. האם מהירות הזיכרון צריכה או עדיפה להיות ב- FSB של הלוח?? אולי ב- FSB של המעבד ?? אולי ב- DUAL DDR זה צריך להיות חצי מה FSB ?? האם פה נכנס עניין המכפלות\השעון של הרכיבים ?? אם כן אז אני צריך להגדיר אותו ב- BIOS או שהמחשב ידע מה יותר מתאים ? 2. איך יודעים אם אפשר לחבר זיכרון מסויים לא בזוגות זהים? וכשכן מותר האם המס' האיזוגי חייב להיות של רכיבים זהים? וכמה זה משנה בכלל? 3. לפי מה שהבנתי.. 800MHZ עם CL4 יהיה זהה ל- 1600MHZ עם CL8 ! האם זה נכון גם כשהראשון הוא DDR2 והשני הוא DDR3 ?? האם אז לא תהיה שום משמעות לתדר המהיר ? ולא לתאימותו יותר ללוח\למעבד ?? מקווה שתענו לי בה…

• 7 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.