מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום בנים ובנות רציתי לדעת כמה מעניין אותכם מעבד הדור הבא של AMD הידוע כ Hammer. והאם הייתם מעונים לדעת עליו יותר ולקבל Review טכנולוגי עליו ועל נושאים קשורים כגון מה זה אומר מעבד 64bit, מה השינוי שמביאה לנו ארכיטקטורת ה Hammer, איך הHammer עומד (טכנולוגית) מול מעבדים אחרים כגון ה Athlon וה Pentium 4, לקבל הבנה קצת יותר מעמיקה של ארכיטקטורה וביצועי מעבד (ופלטפורמה). וכו' וכו' כמו כן האם מערכות ריבוי מעבדים מעניינות אותכם, כי פה חלק גדול מהשינוי שמביאה ארכיטקטורת ה Hammer. היו כנים, אני אשמח מאוד לקבל תגובות בנושא. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המעבד. המפרט שלי בצד. אני חשבתי על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1475 האם הוא יתאים לי? האם ההבדל משמועתי מהמעבד שיש לי? האם לא כדאי ללכת על הנ"ל ועדיף 7200 מבחינת תקציב? או שעדיף 5200? כמו כן אני מתכנן לקנות ספק חדש של 500W וכרטיס ATI hd4850. מה אתם אומרים? האם הייתם משנים משהו בקנייה? תקציב סביר אבל רוצה לחסוך כמה שאפשר
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: אני מעוניין להוריד דרייברים חדשים ללוח, אולי גם bios , יש למישהו אולי מושג איפה אני יוכל להוריד אותם? לינק מדוייק בבקשה
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
מה לדעתכם יותר כדאי לי לקנות? Gigabyte K8N-SLI? או? DFI Nforce 4 Ultra Infinity (939) SLI בשבילי זה ממש לא חובה, זה בונוס, אז אל תזכירו את זה. וגם תגידו למה "X" יותר טוב בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הנתונים של המחשב מצורפים בקובץ [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מבין ארבעת הצ'יפסטים הבאים הוא המומלץ ביותר למעבד Barton 2500: Nforce2 400 Ultra K8T800 KT600 מומלץ מבחינתי = קודם כל יציבות ורק לאחר מכן ביצועים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כמה הדלפות שונות מעידות על כך שניידים עם מעבדי H חדשים בהספק מוגדל מבית AMD נמצאים ממש מעבר לפינה - כמו ניידים עם מעבדי U חסכוניים חדשיםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך זה בחיבור ללוח אם עם כרטיס קול און בורד יכול לשלב ולהעביר אודיו כגון DTSHD ווידאו יHD באותו כבל HDMI ישירות למגבר ק"ב אם לא איך ניתן לשלב בין השתיים
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הבנתי שכפולי הליבה של אינטל הם כפולי ליבה רק מבחינה פיזית ולא לוגית. אבל האם ה- X2 של AMD מחוברים גם מבחינה לוגית ?? אם כן זה נותן להם כמובן יתרון עצום על אינטל. אך האם יש עוד הבדלים או שצפויים הבדלים - נכנסת עכשיו תושבת חדשה ל- AMD, אינטל הולכת להוציא קו מעבדים חדש. אז מה עדיף ?? איזה מעבד יותר טוב ואיזה לדעתכם יהיה יותר טוב (מבחינה ספקולטיבית כמובן)
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש ומסתבר שהמוכר התבלבל ובחשבונית מופיע לי TRAY במקום BOX האם יש הבדל? האם להחליף לבוקס ? מה שהבנתי שהמאורר שבא עם המעבד זהו ההבדל היחיד אבל הזמנתי עם המעבד קירור נוזלי להחליף או להשאיר את ה tray?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למגבר ולשמוע בסראונד עם הקואקסילית ,המרחק הוא 10 מטרים אז אופטית לא יעבוד!... כרטיס קול עם יציאה כזו עולה בסביבות ה500. אז עדיף לי כבר לשדרג את כל הלוח אם, וככה גם לקבל חיבורים לכרטיסי מסך חדשים ,שבלוח אם שלי אין לי כי הוא מאוד ישן... למטרת משחקים וגלישה... כמו כן אשמח לדעת מה עדיף בטווח מחירים הזה למעבד: AMD או INTEL ?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קראתי באיזה חוות דעת הלוח ASUS M2NPV-VM שלא מתאים לכרטיס 8800GTS M2NPV-VM doesn't recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card Pros: Board works with on board graphics and EVGA 7600 GT graphics card Cons: Motherboard will not recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card. I updated to the latest Bios קישור לאתר: http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16813131014
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט של המחשב. הוא אמור לשמש את הילדים למשחקים בעיקר (אבל הם צעירים מלהיות גיימרים...) מסך ברזולוציה 1280X1080, בעיקר משחקים מSTEAM כמו MK Komplete edition ומשחקי פעולה אחרים. כל השאלות מתבססות על כך שהבנתי שעדיף לי להתקין WIN7 64 BIT ולא 32 - 1. האם הכרטיס תומך בהרחבת זיכרון ? (והאם יש הגיון בכך?) 2. לא מצאתי בשום מקום ברשת כולל EBAY כרטיס זיכרון דומה - CEON 2GB 800 MHZ CL5, והבנתי שכרטיס דומה זה משהו קריטי. יש לדעתכם מותג אחר אני יכול להתקין במקום ? אשמח לשמוע עצות ותשובות, תודה Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name MS…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה חברה עדיף TwinMos או Kingston ? לזיכרונות 1Gb / 667 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי בניית מפרט למחשב חדש ואלה האפשרויות של לוחות אם שחשבתי עליהם: GA-M61P-S3=מחיר 380 שקל GA-MA69GM-S2H=מחיר 400 שקל GA-MA69G-S3H=מחיר 400 שקל GA-M57SLI-S4=מחיר 462 שקל asus M2N-E=מחיר 462 שקל אין לי מושג כל כך על מה להסתכל כשמשווים בין לוחום אם אז זה מאוד יעזור לי אם תשפכו לי קצת אור על הנושא ותעזרו לי לבחור. הנה אתר שמשווה בין שלושת לוחות האם הראשונים שכתבתי: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2434,2579,2554 אתר של לוח האם הרביעי: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2287 ואתר של לוח האם של אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&l4…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות מחשב עם מעבד AMD ליבה כפולה 3800*2 .בעקבות ירידת מחירי המעבדים ,המחיר צפוי לרדת ב100 ש"ח בערך. האם כדאי לקנות במקומו 2*4000 (באותו מחיר) או לקבל את ההנחה.
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי בכל מיני אתרי חומרה, זה הלוח הכי טוב שמבוסס על KT400, והוא מגיע לביצועים הכי גבוהים. מישהו יודע כמה הוא אמור לעלות? (אבל שיהיה עליו גם SATA), ודרך אגב מה שמיוחד בו זה שהוא מגיע עם המתאם מחיבור IDE רגיל ל-SATA, וכולל 2 כבלים של SATA, ועוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הדותן נופל מהסנטרינו באיזושההי בחינה , ואם לא מה הבדל המחירים בינהים לאותו מעבד(אותו מספר סיבובי שעון). תודה תודה לעונים!!!
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
גלשתי להנאתי היום בלמיר והנה אני רואה פנטיום D דואל קור 805 - 2.6GHZ לכל ליבה ו533 באס http://lamir.co.il/product.asp?product=10050 אמרית לעצמי זו בטח טעות , נכנסתי לאתר של אינטל והנה http://www.intel.com/products/processor_number/body_view_pd.htm
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן כן, זה בהחלט רגע עצוב לפחות בשבילי, נכון אמנם זה לא היה מעבד מיוחד, והוא לא הביא בשורה אמיתית לעולם, ורק אולי הסלרון טואלטין הצליח להתרומם מעט, אבל עדיין אני מרגיש עצוב כשדבר כזה קורה, במיוחד כשמעבד זה ליווה אותי בתצורות רבות כל כך וסיפק חוויות לא מעטות... האם גם לכם היו חוויות מיוחדות עם הפנטיום 3 או כל מעבד סוקט 370 ? אני עוד זוכר את היום בו בידיים רועדות עשיתי למעבד שלי מוד וולטז' כדי לחצות 1700MHZ, מרגש ועצוב כאחד...
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מה ההבדל בין סדרות הזיכרונות? למשל CL7 CL9 11 וכו' וכו'? איך זה משפיע על גיימינג ומה קורה עם משלבים בין שני סוגים למשל ה 7 ו 9? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי 3 ג'יגה ראם זיכרון והוספתי עוד אחד ג'יגה וזה מזהה לי את זה רק 3.37 ג'יגה למה זה?? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 593 צפיות
-
-