עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הפעלתי בדיקה על הזכרונות שלי וגיליתי שבאחד מהם יש כ-10 שגיאות. מה ניתן לעשות בנידון? כיצד ניתן לתקן את זה? וכיצד ניתן לדעת ממה זה נגרם, האם זה הגיע אליי ככה או שאני גרמתי לזה? נ.ב. שאלה לגביי הלוח אם שלי הזיכרון שלי הוא שני סטיקים של 1GB כל אחד, זה הגיע כ-KIT בשביל Dual Channel. הדגם OCZ2P800R22GK PC2 6400, Platinum Revision, 4-4-4-15 השאלה שלי, היא האם אין תמיכה בלוח לזיכרונות האלו? אמנם יש לי בעיה של ריסטים בטמפ' גבוהה של המעבד, וה-memtest מצא 10 שגיאות בסטיק זיכרון אחד.. האם זה אפשרי בגלל שאין תמיכה? החלק הבא הוא הזכרונות שהלוח שלי תומך בהם לפי אתר היצרן. ga-p35-ds3l. לפי מה שאני מבין מזה, הזיכרון שלי אינו נמצא שם, למרות שיש שם משהו דומה. וחוץ מזה, קניתי את המחשב לפני …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הפיצ'ר היחיד ששמעתי עליו שאין בKT הוא הDUAL DDR. אילו עוד נקודות חיוביות ניתן לשקול כשמשווים KT400 למשל כנגד לוח עם צי'פ של nFORCE?

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  3. אם כן, מה הם הלוחות?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הכי טוב ביצוע משחק.. תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by wraithLord,

לוח אם ASUS H81MA, שבב Pentium G3250. קירור של ארקטיק די בסיסי (אין לי את הדגם). מה שהזוי לי ורציתי לשאול עליו זה שהליבות עומדות על האחת 21-23 והשנייה 24-26, כאשר החבילה ~31 קבוע... איך זה הגיוני שהלוח עומד על 20 מעלות מעל טמפ' הרתיחה ? יכול להיות שזה דפקט בשבב קריאה/בתוכנה, או זה ככה אמור להיות? אני משחק WOW, HOTS וLOL הכל על אולטרה עם AA גבוהה ביותר חלק קבוע 90 FPS ומעלה אז כאילו הכל פנאן אני רק שואל כי אני חושש ואני לא רוצה שאם הלוח פגום זה יפגע בכרטיס מסך.... GTX750 עריכה: טמפ' כרטיס מסך במנוחה 22C.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by almightydani,

שלום,רציתי לדעת אם הלוח http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78L_LE/ תומך כמו שאר הלוחות ב FSB 2000mts/5200mts עם דגש על FSB ומה ההבדל בין FSB ל system bus או שהם אותו הדבר כי לא מצאתי מה הFSB של הלוח הינה דוגמא למה שאני מתכוון http://www.tms.co.il/product/7181 באתר שימו לב שרשום מה הFSB שהוא 2000/5200 אבל לא מצאתי ללוח שלי אז אני רוצה לדעת: 1. אם הלוח הזה לא מגביל את המעבד בכל דרך שהיא ושהמעבד עובד במלואו 2. שהלוח תומך ב FSB של 2000/5200 3. באתר של TMS נגיד רשום FSB 2000/5200 ויש מקומות שרשום system bus 2000/5200...מה ההבדל ביניהם ש FSB ו system bus זה אותו הדבר 4. מה ההבדל בין 5200MT/s לבין 5200GT/s 5. תודה מראש אנשים

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by nadav_83,

אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב. הבנתי שעדיף להוסיף זיכרון מאותו יצרן ומאותה מהירות. הזיכרון שקיים ברשותי הוא: A-DATA 2GB 800Mhz DDR2 רק לא הבנתי מה אומר הפרמטר של latency. אני יודע שזה רשום בנעוץ אבל לא ממש ברור לי מה ההבדל נניח בין 5-5-5-12 ל 5-5-5-18? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by rafaelme,

שלום למחשב משרדי להנהלת חשבונות. אנחנו מעוניינים לגבותו (מעבר לגיבויי בעזרת Acronis) ע"י יצירת מערך RAID, נחוצה לי המלצה ללוח אם בסיסי ואמין התומך בהתקן. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  9. אני לא מדבר על אתחול מ-USB, אלא על אתחול של דוס מהתקן אחר (למשל CD) כך שכונן ה-USB ייקבל אות כונן ויהיה נגיש מבלי שיהיה צורך לטעון דרייבר כלשהו.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. מאחר ולשניהם יש בדיוק את אותן התכונות (אותה מהירות, זיכרון, CPUID) אז למה לא ממליצים את המעבד הנ"ל? האם הוא גם יהיה מוצלח למשחקים ואפלקציות? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=178255 ההשוואה.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by eli_790,

ברשותי ישנו מעבד אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ עם לוח אם של אינטל intel desktop board d815epea ובנוגע למעבד יש אפשרות להחליף תמעבד ליותר מהיר על הלוח אם הזה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  12. Started by Burned,

מישהו יכול להמליץ על לוח אם מתאים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש ברשותי מעבד כזה 4200+ X2 בתדר של 2300 לכל ליבה ,מיהו המקביל מבית INTEL? תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  14. האם מעבד עם בקר זכרון מובנה מגביל מהירות של RAM-כלומר, אם יש לי מעבד שכתוב שהוא תומך בזכרון עד מהירות 1600Mhz, אז אם אני אשתמש בזכרון מהיר יותר, למשל 2133Mhz, הוא לא ישתמש בזה, והביצועים יהיו כמו 1600Mhz? ואם אני עושה OC למעבד, אז אני יכול להשתמש בRAM מהיר יותר, נכון? דרך אגב, אשמח אם תענו לי תשובה חד משמעית, כי לפעמים די מתחמקים לי מתשובות ברורות תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by RT2,

שלום..פניתי לOCZ לגבי מדוע הבוסטר לא עובד על הלוח הנ"ל (לפי האתר שלהם).. ונענתי כך: It does work. The problem is that the A8N-SLI uses a 24-Pin ATX connector, but the DDR Booster requires the use of a 20-Pin PSU connector. If you use an OCZ PSU with a snap-off 4-Pins on the end of the 20-Pin connector, you could use the DDR Booster, but 24-Pin PSU's without snap-off connectors would not work with the A8N-SLI/DDR Booster combination. If you are using a 20-Pin connector with the board as it is, you could use the DDR Booster. Most people use the board with a 24-Pin connector for added stability. תרגום מהיר: אם משתמשים בספק עם חיבור 20 פינים ללוח..אז הכל יעבוד כשורה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. קניתי בשעה טובה שילוב קיט של corsair 2*2048 CL5 800MHZ משהו מפלצתי (ברמת העיקרון כי עוד לא קיבלתי אותם) שמעתי על שמועה שווינדוס אקספי 32 ביט רגיל ינצל בשטח רק 3.5 ג'יגה זתומרת תאורטית יש 4 וה BIOS יזהה 4 ג'יגה אבל מבחינת ביצועים זה כאילו יש לי 3500 מגה זיכרון אם זה נכון......עכשיו אני צריך לקנות אקספי חדש 64 ביט?? הרי הוא עובד טוב רק עם תוכנות שהתקמפלו על 64 ביט מה אני עושה?????

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MortaL,

מה ההבדל ???

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by nuctornal wisdom,

אחרי שהלוח אם שלי סיים את תפקידו צריך לוח חדש. התקציב: סדר גודל של 600, דיי גמיש. דרישות: יכולות OC טובות, DDR2, (לא ממש שש להחליף את הזיכרון, אבל אולי יותר משתלם לקנות לוחDDR3 לE6600 +זיכורנות חדשים? אפשר להגדיל את התקציב בהתאם) ושתאים לE6600. אפשר עם PCI - E אחד לכרטיס מסך, אבל זה לא חובה. מעדיף מחנויות בקריות-חיפה (TMS, פנדה, SkyPC, נועה...) עריכה: טוב, נתפנק בחומרה חדשה.

19. Started by stingeR-,

האם זה מסוכן ? הצעות ? זה היה אחרי יום שלם של עבודה על המחשב ומשחקים.... 64 מעלות.. לרוב הוא על -50-60

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by nim901,

הורדתי את התוכנה והפעלתי אותה ואז יש דיאלוג שמבקש ממני להכניס יוזר אז הכנסתי סתם משהו אחרי זה הוא אומר לי לבחור מעבד אבל אין שם פנטיום 4, מה עושים? ----------------------------------------------------------------------------------------- הורדתי את MEMTEST86 בקובץ זיפ בשם: memt32.zip עכשיו הוצאתי את 3 הקבצים שיש שם - install.bat \ rawrite.exe \ MEMTEST.bin ניסיתי להיכנס ל install.bat וזה רשם שאני צריך להכניס אות של דיסקט אז רשמתי "a" ןאז הוא מבקש שאני אכניס דיסקט מפורמט, סבבה, הכנסתי לחצתי אנטר וכלום לא קרה אז ניסיתי את הקובץ rawrite.exe הוא ביקש את הקובץ אז שמתי לו את MEMTEST.bin ואז הוא ביקש את האות של הכונן שוב, הכנסתי A ושוב, כלום לא קרה. איך אני אמור להתקין את ז…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by haim_king123,

תשמעו יש לי לוח אם MSI G31M4-F ומעבד Q8200 עם תדר 2.33 וכמו שאתם יודעים בלוחות MSI אין אפשרות להעלאת מתחים : ] רציתי רק לדעת אם אחרי עדכון ביוס ללוח אם תיהיה לי אפשרות להעלאת מתחים בשביל OC גבוה יותר בבקשה שאלה קטנה , תשובה קטנה תודה שבת שלום והמשך גלישה נעימה חברים !

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

האם הלוח האם הזה: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-5AX(Rev%205.2).htm יעבוד עם הכרטיס מסך הזה: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-AP128DG-H.htm ? מה דעתכם? יעבוד? עכשיו יש על אותו מחשב Riva TNT 2 מודל 64 עם 32 מגה זיכרון (זה לפחות מה שפי סי אקספרס מראה לי)

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  23. שלום,אשמח את תעזרו לי... 1. אני עכשיו בXP ,לא מתכנן לעבור לויסטה. האם יש טעם לקנות 4GB זיכרון או להסתפק ב2? אינ יודע שחלק יגידו "המחירים כל כך זולים היום אז עדף לקנות כבר 4" אז לא קשור למחירים-שווה לקנות 4GB לXP? 2.מתכנן לעשות SLI של 9600GT OC ... מתלבט כרגע בין שני לוחות: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L או Asus P5N-D מתכנן לעשות OC לE4700 [אגב האם יהיה צאוור בקבוק אם אני אגיע לסביבות ה3.2GHZ ?] אז...אני יותר בכיוון של הג'יגבייט,במילא עוד מעט מחליפים תושבת ואמרו שהביצועים הם זניחים..מה דעתכם? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nimrods,

שלום לכולם..! אתמול בלילה פירקטי את הלוח אם מהמחשב הישן שכבר לא עובד וראיתי שהמעבד מולחם ללוח אם ואני רוצה לסדר את המחשב ואני יודע שהמעבד הלך (נשרף) ואני רוצה להחליף מעבד אבל הוא מולחם מה אני עושה בשביל להחליף אותו(את המעבד) איך אני מוצא אותו..?? תודה מראש לעוזרים..! nimrods

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  25. קניתי סטיק נוסף של 512 ללוח CHAINTECH SK8T800 ואני חא מצליח להוסיף זיכרון... הצלחתי כאילו להוסיף אבל שאני מוסיף אז המחשב נפתח והוא לא מצפצף או משהו פשוט המסך לא נדלק! מה לעשות??? זה אמור להיות בסדר, רק שני סטיקים...

• 3 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.