עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו, אשמח שתתנו לי המלצה לאחד חדש, שיתאים לחומרה במחשב שלי: PENTIUM 4 630 3.0ghz 512*2MB DDRII A-DATA ati x700 PCI EXPRESS 2 הארד-דיסקים, אחד של SATA ואחד של SATAII. אשמח להמלצה על לוח אם טוב, שייתן לי בעתיד אולי גם לשדרג את המעבד. תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by alone66,

מה עדיף OCZ \ kingsthon או patriot תודה מראש

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by roeiw,

יש לי לוח Abit NF7 V.2 וכניראה עידכנתי את הביוס עם גירסה לא מתאימה, ועכשיו המחשב לא מתאחל מה אני יכול לעשות??

• 14 תגובות
    • 719 צפיות
  4. מי יותר טוב? AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX או AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  5. היי יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום סלרון ישן המאוורר שלו התחיל להרעיש ולהסתובב לאט.... איזה מאורר בדיוק אני צריך לקנות? (אודה אם מישהו יתן לי לינק ישיר לחנות) כמובן מאורר ג'נרי פשוט תודה

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by at,

הרצתי SiSoftware Sandra ובטיפים הוא רשם לי: Tip T2546 - Large memory modules (512 or greater) should be ECC/Parity. Since the probability that a bit will be corrupt is the same or increases with module density, the bigger the module, the bigger the overall probability that you will get one or more corrupted bits. While these modules add an extra delay on partial writes (e.g. less than data width) as parity for the whole line must be re-calculated, the stability will be worth it. Fix: If you plan on adding more memory, consider replacing the modules with ECC/Parity modules. Do note that running plain and ECC/Parity modules will turn off ECC/Parity for the whole memory ar…

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  7. הזיכרונות שבקו חיים לפתע פתאום ללא שום סיבה ניראית לעין... המפרט המלא שלי הוא כזה: E6300 לוח אם של אינטל DP965LT 2GB של G.SKILL הדגם המדוייק הוא: PC500 667MHZ D.CHANNRL CL 4-4-4-12 2GBLA כרטיס מסך 8600GT (ששידרגתי ואני ירחיב עוד שניה) ספק כוח HEC 400W TRT-F (חדש בן חודשיים) מארז אפולו גוף קירור קאמה קרוס של סקיט' ושני הרד דיסקים אחד 160GB ואחד 250GB ויש אל פסק של אדוויס מחובר למחשב ויש לו מייצב מתח פנימי. בקיצור היה לי לפני זה 7300LE כרטיס חלש מכול בחינה שמיסתכלים עליו, בקיצור הזמנתי מחשב חדש לאחים שלי (בחלקים כי מארז וספק של HEC מצויינים ובני חצי שנה כבר יש בבית..בכול מקרה הזמנתי (IQPC) והכול הגיע לקחתי ואני לקחתי לעצמי את ה8600GT ולהם שמתי את ה7300 עכשיו איך…

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  8. קניתי G.SKILL 2GB 800 , האם זה יתאים למערכת מאד ישנה, לפחות 3 שנים ומה יקרה עם אני ישים אותם? יש מצב שמשהו ישרף לי או ילך?

• 13 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by slider,

הזמנתי ב PCH מחשב שמכיל בין היתר מעבד ATHLON XP 1700+. איך אני אוכל לבדוק שהמעבד הוא אכן TBRED B , ואיך אני יכול לבדוק איזה סטפינג הוא? תודה...

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. Started by havivt,

שלום. 3 שנים עברתי עם הפנטיום 1.5 והגיע זמנו.... (וגם זמנו של הRDRAM 256MB היקר..) אני זקוק למחשב חדש - עקב מגבלות תקציב , בתחילה אני מעוניין להחליף רק את המעבד, לוח, זכרונות, מארז (שיתאים ללוח...). התקציב הוא בסביבות 2500 שח (גג 3000 , אם זה ממש ממש טוב). המחשב למטרות אפליקציות (קימפול תוכניות , הרצת תוכניות וכו...) - לא למשחקים יותר מדי, כמו כן לא מעוניין יותר מדי בOC (אולי קצת..) אין לי שמץ של מושג בלוחות אם ומעבדים (ובזכרונות...) , אז מה המלצתכם בתקציב? (גם מארז..) אינטל ? AMD? מאיפה הכי זול לקנות? תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by Arik.G,

איזה מהם עדיף? שניהם באזור ה 1200 שקל. המטרה היא OC . אביט: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D&fMTYPE=LGA775 אסוס: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1295&l1=3&l2=11&l3=0 שניהם משתמשים בצ'יפ סט שונה. לפי המפרט נטו האסוס עדיף בגלל הפיטצ'רים, יותר יציאות וחיבורים אך השאלה מה עדיף ל OC? כי יציאת IEEE1394a אני לא צריך וגם SATA חיצוני לא צריך. מה משניהם עדיף? תודה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. שלום רב! מחשב עם לוח אם של MSI MS7222 היה איטי ורועש, פתחתי, ניקיתי טונות אבק מהמאוורר על המעבד, החזרתי כמו שצריך, הדלקתי והמחשב נכבה תוך 3 שניות, לא משנה מה אני מנסה לעשות. יש רק שני מקרים בהם המחשב לא נכבה: א. ללא זכרונות (ניסיתי גם עם סטיק אחר שבטוח תקין) ב. ללא הכבל בעל ארבעת הפינים המחובר ללוח אם. ניסיתי להחליף ספק, לא עזר. פניתי למעבדה ולאחר בדיקה הראו לי קבל נפוח בין המעבד לזכרונות. במעבדה טענו שהם כבר לא עובדים עם לוחות אם בעלי AGP הבנתי שאני צריך להחליף לוח אם אך קשה למצוא לוח אם עם חיבור AGP כולל DDR2 כמו ה MSI הנ"ל. אני לא רוצה לוותר על הכרטיס מסך אשמח מאד אם יש למישהו פיתרון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by The_Byter,

גאמא לקחתי שניים...

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by mmzda,

במערכת שלי מותקנים כרגע 2*64 ו2*128 סטיקים של זכרונות RDRAM על לוח אם אינטל d850gb(אני חושב שזה הדגם) לאחרונה קניתי שני סטיקים של 256 וניסיתי להתקינם(יש לציין שהם משומשים), ניסיתי להשתמש בהם במקביל עם הסטיקים של 128 וגם עם הסטיקים של ה64. לאחר ניסוי וטעיה העברתי את הסטיקים בין הסלוטים בכל הקומבינציות שיכולתי לחשוב עליהם והמחשב סירב לעלות(ליתר דיוק לא הדליק את המסך, לא היו ציפצופים או שרצים אחרים) בשלב מסויים המחשב התחיל להריץ את ווינדוס(XP אם זה משנה) וביצע איתחול באמצע. הפעלתי במצב בטוח והכל עלה כרגיל. אחר כך העלתי שוב במצב רגיל והמחשב עלה מעולה(כאשר הוא מזהה את כל 768 המגה) אך לאחר 5-10 דקות של פעולה המחשב קרס ושוב לא הצליח לעלות(שוב עם הבעיה שלא הדליק מסך). השאלות: האם…

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי שאלה על הסוקט אז הנה היא מה ההבדל בין סוקט אחד לשני נגיד בין ה775 לבין הסוקט השני (אני לא זוכר בדיוק מה המספר) וגם על פי מה הם קוראים להם במספרים 775 ולא 765? וגם עוד שאלה מה עדיף הסוקט הנוחכי של AMD אי החדש יותר ה939?? תודה

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב האם אפשרי לבצע מקסימום ביצועים ועדיפות להתקן USB במערכת ? יש לי כרטיס לכידה USB ולפעמים יש מצב שיש OUT OF SYNC בין ה AUDIO ל VIDEO . המערכת הינה ASUS P5QLPRO עם מעבד QUAD Q6600 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...הבעיה היא או ללכת על 3800 עם 65W או על 4000 עם 89W זה המעבדים: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?opn=ADA4000IAA6CS&opn=ADO3800IAA5CU תודה...

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  18. ואם יש לי כרטיס מסך לא משהו, ולוח אם גם כן לא משהו, מה כדאי יותר להחליף בשביל ביצועים יותר טובים בגיימינג? נ.ב בבקשה בלי התגובה (המתבקשת :-[ ) "תחליף את שניהם... נכון לעכשיו אני יכול להחליף רק אחד משני החלקים.

19. Started by ronin,

אני לפני רכישת מחשב הייתי די סגור בהתחלה על מע' 64 ביט של AMD אבל כעת אני לא כ"כ בטוח, ערכתי חיפוש מוקדם וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לעניין אני רוצה לדעת איזה מן המעבדים הכי טוב ולמה? ומהם ההפרשים ביניהם ? אני עדיין לא מצליח להחליט איזה מע' להרכיב ??? אני לא בטוח שיהיה שימוש ל64 ביט בשנתיים הקרובות ונראה לי שמבחינת ביצועים האינטל לוקח, לא?

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by yaronxw,

שלום, אני מעוניין לשים מחשב במגירה קטנה (במזנון בסלון). השאלה שלי האם מעבד זה מתחמם יותר מידי ומצריך מקום מאוורר יותר (בנוסף למאוורר שמגיע איתו)?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by johava,

שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי בקרוב מאוד והחלטתי ללכת על ה-A64 אבל קצת קשה לי להחליט באיזה לוח אם לבחור. אני בחרתי שישה לוחות אם ואני צריך שתגידו לי לפי דעתכם איזה לוח אני צריך לקנות (אני קונה בארה"ב): Abit KV8 PRO; 105$ ASRock K8S8X; 84$ Foxconn 755A01-6EKSR; 92$ AOpen AK86-L; 89.50$ ECS "755-A2 V1.0" 86$ 86$ Chaintech VNF3-250 תודה רבה מראש. אגב, המעבד שאני קונה הוא: AMD A64 3200+ 1024kb cache

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  22. מחפש לשדרג מעבד ולוח אם הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא 6800 בחיבור agp ואני לא רוצה להחליף אותו. המעבד שלי כרגע הוא amd2800 ולוח אם של abit אם שבב nforce 2 אז אני צריך הצעות ללוח + מעבד ב1500שח כאשר הלוח הוא אם סלוט agp אני מבין סלוט ה AGP ננטש. האם זה אומר שאפשר להשיג לוחות אם יותר בזול? ואולי משומשים? ילאה אנשים דברו. תודה רבה מראש לכל המגיב להודעה זו.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  23. אומנם לא משהו עצמאי, אבל בהחלט מדובר בהרחבת פעילות אפשרית: http://www.techworld.com/opsys/news/index.cfm?NewsID=3556

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by benor,

תראו בעצמכם, את המפרט של המחשב אתם יכולים לראות במפרט שלי. יש משהו לעשות בעניין?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by Bose,

גלשתי באתר של אסוס וזה מה שראיתי. למישהו יש הסבר :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.