עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. או שצריך לוח שמיועד לOC

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by gshhar,

ומה זה 64 ביט?

3. Started by ozwrx,

Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 500 שקל או NF7 (nForce2)lan,usb2 ABIT 550 שקל

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by yaronxw,

שלום, אני מעוניין לשים מחשב במגירה קטנה (במזנון בסלון). השאלה שלי האם מעבד זה מתחמם יותר מידי ומצריך מקום מאוורר יותר (בנוסף למאוורר שמגיע איתו)?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by pizzaguy,

מה שבכותרת... עשיתי חיפוש ולא מצאתי

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by ndv,

אני צריך לדעת את מחירם של שלושה מעבדים מתוצאת אינטל(כמובן אחרי הירידת מחירים): pD 915 E4300 E6300\E6320 ?

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by DDB,

לאיזה לוח יש כרטיס קול יותר טוב? ABIT -NF7-SL VS ALBRTON PRO 1 )64bit) ?

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  8. [glow=red,2,300]העבודה שלי מתמקדת בתוכנת maya2008/9 וכן בתוכנת After Effects[/glow].. אני עובדת על סצנות כבדות שמצריכות מחשב חזק. להלן המפרט שחשבתי עליו, וכן מפרט שקיבלתי מחברת מחשבים שהמחיר שלו די מחרפן, בקיצור... אני בבלאגן ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ולהיות ספציפיים כי אני אחרי כמה חודשים טובים של התעסקות עם הנושא (: אז הנה המפרט שלי והשאלות שיש לי לגביו. את המפרט שקיבלתי מהחברה אתם יכולים לראות בגדר "נספח" כי אם תוכלו לשדרג את מה שאני הכנתי אני מאמינה שזה יהיה הדבר הטוב ביותר עבורי! הנה- המפרט שלי: מעבד ארבע ליבות של חברת אינטל:Q9450 FSB1.333 2.66 GHz 12 MB of L2 cache 1333 MHz QDR QDR 1600 MHz לוח אם Intel® Desktop Board DX38BT- גם כן של אינטל …

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by B.D.B,

[ltr]I had a problem with the Abit AN7 board, it kept giving "CMOS sumcheck error" and reseting the BIOS on cold boots. different BIOS versions didn't help, neither did more voltage or lower FSB freq. well after about 3 months of owning the board I thought up of a possible cause for the problem. it turns out to be the motherboard battery, quite interesting since it's a brand new board. anyway I check the battery using a multi meter and gave less than 0.1v instead of 3v. I haven't had time to see if it fixed the problem (it's my mom's comp), but I'm sure that will be the end of that. I thought I'd let you know, just in case it'll happen to anybody. gotta say it's one of th…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by Avi Levin,

אהלן, היום ביטלתי את הקנייה של המחשב והחלטתי לקחת את המפרט לידיי, (מי שבפורום LCD יודע על מה אני מדבר), הנה הסבר למי שלא יודע: בקיצור, הוצאתי ממנו את כל המיץ. עכשיו, כנראה שגרמתי לו להרגיש רע, והוא הציע לי את הלוח אם הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1321&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& במקום מה שאני לוקח (P-35-DS3), השאלה היא האם שווה לי לקחת אותו? הוא מוכר לי בדיוק את הלוח הזה בלי שום עקיצות או תכסיסים במחיר זול יחסית (1000 ש"ח), האם שווה לי?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  11. הסיבה העיקרית לעליה בשימוש מעבדי AMD היא האפשרות לOC שלא כמו במעבדי אינטל אם הבנת טוב ואם לא אז אתה יותר טמבל ממה שאתה חושב ! ןבפעם הבאה שאתה קם הפוך לך לפורום אחר חוץ מזה שעד עכשיו דווקא אינטל שלטה כביכול בשוק המעבדים בגלל מניעים עסקיים של מיקרוסופט בארץ וכשל שיווקי ידוע שלAMD חוץ מזה שלא צריך בנצ"מרקים מספיק לטייל ברשת כדי להבין ש AMD היא מתחרה קשה של אינטל מזה שנים והיום תופסת את מקומה בשוק הישראלי בחו"ל AMD מחזיקה נתח שוק מכובד שלא נופל מאינטל ואפילו עולה עליה בכמה מדינות הסוף למונופול של אינטל+מיקרוסופט הגיע אלינו גם בברכה שתוק ולמד הפורומים באתר הטובים ברשת יום נעים לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  12. שלומות אני כרגע עם 256X2 של GEIL במהירות 433MHZ ואני רוצה לשדג לגיגה (ניסיתי לשחק HL2 ) עכשיו אני צריך את העצה שלכם, האם להוסיף פשוט עוד 512X1 ואז אני יעבוד ב256X2 ועוד 512 (דרך אגב זה יעבוד טוב?) או להוסיף 256X2 ולעבוד ב256X4 (יעבוד טוב?) או לנסות למכור את הראם שיש לי כרגע ולקנות 512X2 (שאת זה אני הכי לא רוצה לעשות) מה אתם אומרים? דרך אגב אני כרגע חושב על לקנות ADATA וויסטה 500MHZ לא משנה איזה קונפיגורציה אני בוחר

13. Started by ori24,

מבין המעבדים החדשים שיצאו איזה מעבד הכי טוב מבחינת תועלת רק למשחקים כבדים? האם הi5 4430 יספיק לי? או ללכת על ה i5 4570? לא מבצע OC והמעבד ירוץ ביחד עם כרטיס מסך GTX 770 על מסך 24 1900X1200 +פילטרים ושאר האפקטים על הכי גבוה שיש. תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by drmwvr,

היי לכולם, עלה בידיי להשיג לוח אם כזה, ובגלל שיש לי מחשב ישן למדי, אני בודק מהן אפשרויות השידרוג שלי. אני לא מבין בזה הרבה, אז אשמח אם מישו יוכל לסייע לי, כי אינני מבין מספיק מהמפרט הטכני שלו ( http://www.mainboard.cz/mb/gigabyte/GA-8S655FX.htm ) - מהו המעבד הכי זול (ומה מחירו) שאני יכול לרכוש עם הלוח הזה- יש לי מעבד פנטיום 3, 1 גיגהרץ , אבל אני די בטוח שהוא לא יתאים לכאן... הדרישות שלי מהמחשב אינן גבוהות, לכן גם 1.8 יספיק ביותר... - מהי כמות הזיכרון הפנימי המינימלית עבור לוח אם כזה שיפעל טוב, ומה מחירו בערך? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by shay-biker,

איזה זיכרונות מהנ"ל כדאי לי לקחת??? אני רוצה אחד של 512 או 2X512 תלוי כמה יצא לי העלות של המחשב... אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ככה שלא משנה לי... העיקר תגידו לי מה יותר טוב? והאם יש איזה דגם שיעבוד לי יותר טוב בדואל אם אני יקח AMD סוקט 939 או ששתיהם יפעלו אותו הדבר? תודה

• 13 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by HingedEmu2,

שלום, יש לי לוח אם של asus על המחשב, וקראתי שאני צריך להוריד את התוכנה asus update כדי לעדכן אוטומטית את הbios (ברור שיש את הדרך הידנית אבל אני מעדיף לא להסתכן). הורדתי את התוכנה, אבל כשאני פותח אותה מופיעה לי התראה שטוענת כי אין לי לוח אם של אסוס הנה תמונת specs של הלוח אם ושל ההתראה לאחר פתיחת התוכנה אשר מנוגדות אחת לשנייה. Uploaded with ImageShack.us איך אני אמור לפתור את הבעיה? יש דרך חדשה/פשוטה יותר לעדכן את הbios? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  17. Started by shaybitton,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חזק מאוד עבור מעבד, Athlon AMD XP 2400+ וסוג זיכרון מתאים במהירות 400Mhz , לפחות 512MB תודה ! נ.ב הלוח עם ציפסט של nVIDA2 או של VIA ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  18. הרבה זמן אני מתעניין במעבדים קסאון למינהם....מישהו יכול לפרט לי מה האיתרונות שלו ביחס למעבדים אחרים?. ניקח למשל את המעבד הביתי החזק ביותר של אינטל זה קונרו e6700 כפול ליבה וכ"ו .מה כלכך אינטל משקעים לעשות מעבד כזה חזק .אם כבר יש להם את הקסאון? אני כמעט בטוח שיש לקונרו ביצועים מסויימים שיותר חזקים מהקסאון .אבל בכול זאת ודאי שלקסאון יש עוד יותר כוח בדברים אחרים שהעובדה שהוא למשרדים ולשרתים וכ"ו אני לא יודע אם יש קסאון חדשים .אני מדבר על הקסאון 1.8 אני רק צריך שמישהו יסביר לי מה ההבדל בינהם ומה עדיף לי לבית.מישהו הציע לי למשל שני מעבדים של קסאון 1.8 ב2400 .ויש לי לקחת ב2200 ש"ח מעבד קונרו e6700 מה מומלץ לי לקחת ולמה ?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. Started by Virus x,

בוקר טוב יש לי מעבד 3200+ של תושבת 939 אני לא יודע האם כדי לשדרג ל 3800 dual core מה דעתכם האם לשלם בערך 900ש"ח זה שווה

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  20. שלום, רכשתי את הלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 עבור HTPC רכשתי עבורו 2x2048M זיכרון מסוג DDR3 1333Mhz מערכת הפעלה Win 7 32Bit חשבתי שהיא תזהה 3G או 3.5G מתוך ה- Ram בפועל מערכת ההפעלה מזהה 4G אך יכולה להשתמש רק ב 2.75G - usable ב- Task Manager אני רואה שבזיכרון פיזי הוא מזהה 2814. האם זה המקסימום שניתן לעבוד איתו ? תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  21. Started by shar00750,

האם יש הבדל בפיסיקה עם QUAD לעומת DUAL ?

22. Started by 3gh,

מישהו מוכן לתת לי הסבר קצר מה זה הIDE? שאני מתקין דרייברים של הלוח אם אני אף פעם לא מתקין אותם הבנתי שזה יכול לעשות בעיות שקשורות לביצועים של המחשב ..

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  23. שלום לכולם האם לדעתכם ניתן להשתמש בלוח האם הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 שעליו מותקן כרטיס מסך GT9600 שאינו מכיל יציאת HDMI ולקבל אות HDMI דרך היציאה שבלוח האם אבל עם היכולות הגרפיות של הכרטיס החיצוני? כמו כן, האם ה GT9600 יכול לעבוד במקביל לזה המובנה בלוח ולקבל עיבוד גרפי חזק יותר וכן יותר יציאות? האם כאשר הכרטיס החיצוני מותקן, אני יכול להשתמש רק בחיבורים שלו ואלו שבלוח המובנה הופכים מיותרים? מיועד בעיקר לשימושי HTPC אשמח לשמוע אם יש למישהו קומבינציה דומה. תודה ח'ברה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  24. http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm כאילו שקונרו יצא הוא כבר מוכן בשבילו אפילו שהלוח יצא עוד לפני (וגם נמצא בארץ) הלוח הזה נראה ממש מגניב וגם יש לו pci-e ו agp שאני ממש מחפש

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  25. הזמנתי Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מה אמור להיות כתוב על הצ'יפ?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים