מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
האם משתלם לקנות פנטיום 3 1000 כיום? יש לי חבר שרוצה לקנות P3 1000mhz בגלל שהוא לא רוצה לקנות לוח אם חדש, וזכרונות וכו'... יש לו כרגע P3 600mhz, והוא מעוניין לקנות 3 אלף.. בכל אופן, אם מישהו מוכר או מעויין למכור... אשמח ליצור קשר ולברר את הפרטים בנוגע ל"משתלם", גם ארצה תשובה. אם לא, האם יש אפשרות לקנות בערך ב-1000-1200 ש"ח מערכת בינונית כגון פנטיום 4 2.0-2.6GHZ עם 512 זיכרון ולוח אם בינוני? בתודה, שי.
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? שניהם באזור ה 1200 שקל. המטרה היא OC . אביט: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D&fMTYPE=LGA775 אסוס: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1295&l1=3&l2=11&l3=0 שניהם משתמשים בצ'יפ סט שונה. לפי המפרט נטו האסוס עדיף בגלל הפיטצ'רים, יותר יציאות וחיבורים אך השאלה מה עדיף ל OC? כי יציאת IEEE1394a אני לא צריך וגם SATA חיצוני לא צריך. מה משניהם עדיף? תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום.אני מתכנן לקנות מחשב החודש (לא לחכות לקונרו במשך 6 חודשים+ הוזלת מחיר) ואני לא בטוח האם כדאי להשקיע בלוח אם שתומך בקונרו.אני לא יעשה שדרוג במשך השנה וחצי הבאות,ואני לא חושב שזה יהיה משתלם.מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היה הרבה תגובות אנטי נגד ה4200.. בלי התייחסות לקונרו איזה מהם יותר טוב? (סוקט AM2 כמובן)
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
או שצריך לוח שמיועד לOC
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הדלפות עדכניות מאמתות את התוכנית להשיק דגמי Ryzen ניידים עם ארבע ליבות עיבוד וליבת Vega 11 - וגם מצביעות על אפשרות למעבד Ryzen שולחני עם ליבה גראפית מובנית מפלצתית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
לילה טוב. ברשותי המפרט הבא: GAEP35DS3L Gigabyte E6750 8800GT DDR II 800Mhz - 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition יש לי גוף גירור של Scythe Mugen (INFINITY) הבעיה היא שהוא תופס לי 2 סלוטים שקרובים למעבד. כמה קריטי יהיה לא לעבוד ב-dual channel? תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לאיזה לוח יש כרטיס קול יותר טוב? ABIT -NF7-SL VS ALBRTON PRO 1 )64bit) ?
-
- 14 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, היו לי במחשב 4X1GB של RAM קניתי סט של 2X2GB כדי שיהיה לי 6GB. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35-s3. קניתי 2X2GB OCZ 800mhz 5-5-5 gold edition מכיוון שכבר יש לי זוג זהה רק 2X1GB. בקיצור התקנתי את הזכרונות על פניו הכל נראה טוב ויפה זיהה 6GB. הבעיה היא שהוא התחיל לעבוד על מהירות 667mhz. כאשר הסרתי את הזוג זכרונות החדש הוא חזר לעבוד על 800. אבל הדבר המוזר הוא שהחזרתי את הזוג החדש והסרתי את הזוג הישן הוא גם הראה לי 800, רק ביחד הוא נתן לי 667. אני יודע שאני יכול לעשות (ועשיתי) כאילו "אוברקלוקינג" ולשנות את זה ל800 אבל אני רוצה שהמערכת תזהה אותו כ800. בנוסף לבעיה הזאת (כנראה יש קשר) התזמונים של הזכרונות החדשים אינם מה שהם אמורים להיות, המחשב מראה לי שהם 5-6-6 במקום 5-5-5. …
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תראו בעצמכם, את המפרט של המחשב אתם יכולים לראות במפרט שלי. יש משהו לעשות בעניין?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הזמנו היום מחשב בעבודה והמוכר טען כי הלוח הבא לא תומך במעבד i5-650 אלא רק במעבדי i3, מה שעומד בסתירה גמורה למה שרשום באתר של gigabyte ו-intel. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3308 מישהו יודע על בעיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
סיור בדוכן רחב הידיים של יצרנית השבבים בתערוכת CES 2018 ממחיש את שינוי הכיוון הגדול שהיא עוברת בשנים אלו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש המעבד יהיה E6600 כמו כן כרטיס המסך המיועד הוא 8800 GTS השאלה שלי איזה לוח אם יתאים לו מדובר במחשב למשחקים בתקציב עד 8000 שח כמו כן איזה ציפסט עלי לבחור 975X או P965
-
- 13 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן, היום ביטלתי את הקנייה של המחשב והחלטתי לקחת את המפרט לידיי, (מי שבפורום LCD יודע על מה אני מדבר), הנה הסבר למי שלא יודע: בקיצור, הוצאתי ממנו את כל המיץ. עכשיו, כנראה שגרמתי לו להרגיש רע, והוא הציע לי את הלוח אם הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1321&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& במקום מה שאני לוקח (P-35-DS3), השאלה היא האם שווה לי לקחת אותו? הוא מוכר לי בדיוק את הלוח הזה בלי שום עקיצות או תכסיסים במחיר זול יחסית (1000 ש"ח), האם שווה לי?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הסיבה העיקרית לעליה בשימוש מעבדי AMD היא האפשרות לOC שלא כמו במעבדי אינטל אם הבנת טוב ואם לא אז אתה יותר טמבל ממה שאתה חושב ! ןבפעם הבאה שאתה קם הפוך לך לפורום אחר חוץ מזה שעד עכשיו דווקא אינטל שלטה כביכול בשוק המעבדים בגלל מניעים עסקיים של מיקרוסופט בארץ וכשל שיווקי ידוע שלAMD חוץ מזה שלא צריך בנצ"מרקים מספיק לטייל ברשת כדי להבין ש AMD היא מתחרה קשה של אינטל מזה שנים והיום תופסת את מקומה בשוק הישראלי בחו"ל AMD מחזיקה נתח שוק מכובד שלא נופל מאינטל ואפילו עולה עליה בכמה מדינות הסוף למונופול של אינטל+מיקרוסופט הגיע אלינו גם בברכה שתוק ולמד הפורומים באתר הטובים ברשת יום נעים לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלומות אני כרגע עם 256X2 של GEIL במהירות 433MHZ ואני רוצה לשדג לגיגה (ניסיתי לשחק HL2 ) עכשיו אני צריך את העצה שלכם, האם להוסיף פשוט עוד 512X1 ואז אני יעבוד ב256X2 ועוד 512 (דרך אגב זה יעבוד טוב?) או להוסיף 256X2 ולעבוד ב256X4 (יעבוד טוב?) או לנסות למכור את הראם שיש לי כרגע ולקנות 512X2 (שאת זה אני הכי לא רוצה לעשות) מה אתם אומרים? דרך אגב אני כרגע חושב על לקנות ADATA וויסטה 500MHZ לא משנה איזה קונפיגורציה אני בוחר
-
- 12 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בנושא אך ליפעמים טכנאי מחשבים אומרים לי שישנם מצבים אשר בהם קורים התנגשויות חומרה...כמו למשל כרטיס קול מתנגש עם כרטיס מסך או עם כרטיס הקול הנמצא על הלוח (זאת סתם דוגמא), ואז עקב כך הביצועים של המחשב הם יירודים ולא תואמים את ביצועי החומרה האמיתיים ?? אם דבר זה יתכן...אז יכולים להיווצר התנגשויות במפרט שאני הולך לקנות הזה?? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 560.28 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB …
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי. לאחר שדיברתי עם הרבה אנשים בקשר לנושא הזה חלק אמרו כן וחלק אמרו לא. עכשיו אני יודע שיש כמה אנשים עם 7VRXP פה. ורציתי לדעת אם יש פה מישהו עם 7vrxp ומעבד Baron 333. ואם מישהו יודע בביטחון שאם הוא תומך\לא תומך בבאס 7VRXp. . תודה
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איזה זיכרונות מהנ"ל כדאי לי לקחת??? אני רוצה אחד של 512 או 2X512 תלוי כמה יצא לי העלות של המחשב... אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ככה שלא משנה לי... העיקר תגידו לי מה יותר טוב? והאם יש איזה דגם שיעבוד לי יותר טוב בדואל אם אני יקח AMD סוקט 939 או ששתיהם יפעלו אותו הדבר? תודה
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ראיתי זיכרונות שנראים ממש רציניים http://hwzone.co.il/reviews/965EE/3/ בתמונה למטה הכתומים... יש למישהו מושג למחירהם ? חן
-
- 12 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לעבודה משרדית ב-2000 ש"ח, ואני מתלבט האם ללכת על מפרט מבוסס סלרון או מבוסס סמפרון. איזה מבין המעבדים יותר טוב לעבודה משרדית?
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הרבה זמן אני מתעניין במעבדים קסאון למינהם....מישהו יכול לפרט לי מה האיתרונות שלו ביחס למעבדים אחרים?. ניקח למשל את המעבד הביתי החזק ביותר של אינטל זה קונרו e6700 כפול ליבה וכ"ו .מה כלכך אינטל משקעים לעשות מעבד כזה חזק .אם כבר יש להם את הקסאון? אני כמעט בטוח שיש לקונרו ביצועים מסויימים שיותר חזקים מהקסאון .אבל בכול זאת ודאי שלקסאון יש עוד יותר כוח בדברים אחרים שהעובדה שהוא למשרדים ולשרתים וכ"ו אני לא יודע אם יש קסאון חדשים .אני מדבר על הקסאון 1.8 אני רק צריך שמישהו יסביר לי מה ההבדל בינהם ומה עדיף לי לבית.מישהו הציע לי למשל שני מעבדים של קסאון 1.8 ב2400 .ויש לי לקחת ב2200 ש"ח מעבד קונרו e6700 מה מומלץ לי לקחת ולמה ?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום אני מעונין להוסיף זיכרון למחשב שלי, ויש לי מספר שאלות שהנעוץ לא ענה לי עליהן 1) באילו פרמטרים עליי להתחשב כאשר אני קונה זיכרון מלבד הסוג DDR\2 ו MHz ? האם יש עוד פרמטרים חשובים.<?. או שבמידה ואני קונה זיכרון מחברה מוכרת הכל סטנדרטי בעצם 2) באתר היצרן רשום שהלוח שלי תומך עד 8 GB אבל כשאני מסתכל על רשימת החברות המומלצות לזיכרונות שהאתר מספק ונפחים מוצגים רק נפחים של עד 1024 אני חייב לציין שמדובר יחסית בלוח ישן(משהו כמו 4 שנים) ככה שיכול להיות שזה פשוט ברוח התקופה תודה יש לי לוח אם ASUS-M2N-E
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 עבור HTPC רכשתי עבורו 2x2048M זיכרון מסוג DDR3 1333Mhz מערכת הפעלה Win 7 32Bit חשבתי שהיא תזהה 3G או 3.5G מתוך ה- Ram בפועל מערכת ההפעלה מזהה 4G אך יכולה להשתמש רק ב 2.75G - usable ב- Task Manager אני רואה שבזיכרון פיזי הוא מזהה 2814. האם זה המקסימום שניתן לעבוד איתו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 4 גיגה זכרונות אני לא מתכנן אוברקלוק השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 50 שקל בשביל זכרונות עם סינקים מאלומיניום או שזה מיותר תודה
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-