עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yakir8,

שלום ראיתי שממליצים למי שקונה מחשב חדש לקחת זיכרון של 512 אחד ולא 256*2 אבל ראיתי שאם מדברים של גיגה זיכרון ממליצים על 512*2 ולא אחד של 1024 למה זה? אומרים לא לקחת שתים של 256 כי זה פוגעה בשידרוג אם ירצו לעשות אבל אם לוקחים שתים של 512 גם זה פוגע בשידרוג תודה לכול העונים

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by gggilad13,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לזכרונות... יש כמה שתי אפשרויות: בין ADTA לPQI מה עדיף? (בהנחה שהADATA יותר יקרים) בין SAMSUNG לTWINMOS מה עדיף? הזכרונות לא לאוברקלוקינג וכולם DDR 400MHZ

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  3. שלום, כיום יש לי במחשב זכרון "(256MB (PC3200 DDR SDRAM" -אין לי מושג של איזו חברה(זה מה שהEVEREST רושם) וחשבתי להוסיף לו עוד 256 של Elixir DDR 256MB PC3200 40 כדי לשפר ביצועים (אמור לעשות את העבודה, לא??) (הלינק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=77) והמפרט שלי הוא: Motherboard CPU Type AMD Athlon XP-A, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Gigabyte GA-7S748 (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 748 System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9200 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) השאלה שלי: האם יש איזושהיא בעיה …

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by IL ORANGE,

איך הזכרונות של aeneon ובכלל האם היא חברה טובה?? תודהה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  5. עבר עריכה לאחרונה בתאריך 26.11.02 בשעה 00:42 בלוח אם אלי לפרטי צירפתי תמונה אז מה שהיה כך היה ניסתי לחבר למחשב שלי מסוג אי אמ די ולוח אם 7vrxp ver1 דיסק קשיח נוסף של 4 גיגה חיברתי אותו לסלוט ה3 אי די אי 3 כלומר והוא לא זהה ולכן אמרו לי לשנות תהגדרות בביוס לpromise ועדין הוא לא זיהה אותי לא הביוס ולא הווידוס בשלב מסוים לא זוכר מה עשיתי איכשהו הוא זהה כאשר על אותו כבל 80 גידים חיברתי את שני הדיסקים הקשיחים יש לי הרד דיסק מסוג - maxtor 7200 ata133 40 giga ואחרי זה נעלם לי פתאום הצורב אמרו לי שאני צריך דריבר שלraid משהו כזה התקנתי אותו מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי הוא חירפן לי את כל המחשב עכשיו הכל המחשב חושב שיש לי סקאזי ולא רגיל אני לא יודע מה קורה בתמונה ניתןלראות נעלם לי הצו…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by ORrrr,

האם המתח של הזכרון שלי שהוא DDR 266Mhz CL 2.5 אומר להיות 3.263V ולא 2.5? וגם כתוב לי בתוכנה Cpu-z ב L2 Cache שה Bus Width הוא 64bits מה זה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  7. Started by jambo7,

הורדתי ואני לא בטוח לגבי התאימות שלו ללוח g7vaxp kt400 של gigabyte ולמעבד amd 1800xp תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by erezbuyom,

שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by yot,

http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=201 תהנו.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  10. עדיין לא הבנתי בדיוק את כל העיניין של הבאס.. באס זה בעצם fsb? ואם נגיד הלוח אם שלי עובד על 133 , זה כותב לי שהזכרונות שלי ב DDR266 ויש לי בעצם זכרונות של ווינבונד 3200\400 אז אני בעצם לא מנצל אותם עד הסוף? כי אני רק על 266 והם מסוגלים ל400? או שזה משהו אחר...? 2) מה הכוונה ב 3200 בסוג הזכרונות? קצב העברת הנתונים? 3.2 גיגה לדקה? שניה? 3) אם יש לי זכרון אחד 256 מסויים עם תיזמונים של 5-3-2 ואני מוסיף עוד סטיק אחד 256 עם תיזמונים גבוהים יותר. אז מה יקרה? התיזמונים יהיו שווים? אחד יפעל יותר מהר? יווצר דילאי בין השניים? ושאלה אחרונה שהיא בעצם מתקשרת לשאלה הראשונה... זה שהזכרונות שלי הם 400 מגה הרץ או באס , כבר אין לי מושג זה אומר שהם עובדים ב400 (מה שזה לא יהיה) או שהם מסוגלים…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by ronin,

אני לפני רכישת מחשב הייתי די סגור בהתחלה על מע' 64 ביט של AMD אבל כעת אני לא כ"כ בטוח, ערכתי חיפוש מוקדם וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לעניין אני רוצה לדעת איזה מן המעבדים הכי טוב ולמה? ומהם ההפרשים ביניהם ? אני עדיין לא מצליח להחליט איזה מע' להרכיב ??? אני לא בטוח שיהיה שימוש ל64 ביט בשנתיים הקרובות ונראה לי שמבחינת ביצועים האינטל לוקח, לא?

• 12 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by ben007,

שלום אחים שלי מה קורה? אז ככה, יש לי מחשב לא חדש לא ישן ורציתי להוסיף לו זיכרון ( בזמן האחרון הוא קצת מפרפר... /:) זה המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 256 MB (SDRAM) BIOS Type AMI (05/29/02) והשאלה שלי: איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לקנות ( עד 500 שקל ) והאם אני חייב כרטיס מסוג SD-RAM תודה רבה ר…

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  13. אז ככה. ניתקתי והוצאתי ושיניתי דרייברים של הצורב. ואפילו הלכתי לאתר של ACARD TECHNOLOGY והורדתי דרייבר לXP. הבעיה פתורה. (נראה לי) המחשב עולה בחצי מהזמן שהוא היה עולה פעם והוא יורד באיזה 10 שניות. תודה רבה וכל הכבוד לפורום הזה. תודה רבה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני צריך בבקשה המלצה על זכרונות שיתאימו גם לoc בינוני, שיתאימו ללוח של גיגבייט h77, שיהיו בשני סטיקים של 4. מחיר: בין 300-600 שקל מksp בקשר לmhz אשמח להסבר מה יותר טוב ולמה. בקשר לcl אני זוכר משנים עברו שככול שהcl נמוך יותר ככה זה יהיה טוב יותר לoc

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  15. שלום, האם זכרונות G.Skill מגיעים ארוזים הרמטית, כלומר, עם מדבקת פתיחה או סימן כלשהו המצביע אם אריזת הזיכרון נפתחה כבר בעבר ?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. שלום, אני לא מבין מה זה בדיוק כפול ליבה? חשבתי, ואני עדיין חושב שלמשל עם המעבד D805 זה 2 ליבות שרצות בתדר 2.6 ג'יגה הרץ, אז זה אומר 2.6GHZ*2=5.2GHZ? האם אני צודק? אם לא אז מישהו יכול להסביר לי? ולא מצאתי בנושאים הנעוצים.. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by 3 ATHLON,

שלום לכולם ! רציתי לדעת איזה מבין הבנצ'ים כאן מדמים חישובי מעבד כשזה מריץ תוכנת שח-מט ? http://www23.tomshardware.com/cpu.html

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  18. אז ככה, לא סוד שלמלך היו בעיות ומחלות ילדות ואי התאמות בגרסאות ה BIOS הראשונות, אך שבוע שעבר יצא לי לקרוא כתבה באתר חדשות רוסי שישר על ההתחלה בביקורת שלו כתב ששנייה לפני פרסום הכתבה הוא נאלץ כמעט לשכתב אותה עקב יציאת BIOS 0901 . השבוע יצא אותו ה BIOS ואני גאה לומר שבדיוק כשחשבתי שזרקתי לפח 2000 ש"ח,על מלך בלי ביצים, קיבלתי באושר את הניסיון עם הBIOS החדש. הכל נמחק ! כל הבעיות הועפו. לקח להם כחודשיים לשבת ולתכנת אני חושב את הBIOS מחדש כי זאת כמות השיפורים הכי גדולה שראיתי ב BIOS כולשהו בחיים שלי . . . בכל מקרה, קבלו את השיפורים: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=Striker%20Extreme Version 0901 2007/02/14 update Description Striker E…

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by ~The_Sultan~,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך המעבד הבא: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX בתוך מחשב למשחקים (את המפרט ניתן למצוא בפורום מפרטים...) ???

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by yaronxw,

שלום, אני מעוניין לשים מחשב במגירה קטנה (במזנון בסלון). השאלה שלי האם מעבד זה מתחמם יותר מידי ומצריך מקום מאוורר יותר (בנוסף למאוורר שמגיע איתו)?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  21. athlon 2500+ או SEMPRON 2600+? מה מביניהם טוב יותר? לדעתי האטלון כי הוא עם 512K קאש והסמפרון עם 256 אבל אני עדיין אוצה לדעת מה אתה חושבים... -תודה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by sharonhart,

סוף סוף החלטתי איזה מעבד ולוח אם אני הולך לקנות... המעבד יהיה Intel Core 2 Duo E6700 והלוח GA-8I965P-DQ6 מה דעתכם? ללוח גם קוראים 6Quad נכון?

• 13 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Shlomi XD,

היה הרבה תגובות אנטי נגד ה4200.. בלי התייחסות לקונרו איזה מהם יותר טוב? (סוקט AM2 כמובן)

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by nirbo,

שלום לכולם, נכון לעכשיו יש ברשותי 1 ג'יגה DDR2-667 בסטיק אחד. (TwinMOS) אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 1 ג'יגה בקרוב, לא סגור עדיין של איזו חברה. האם יש משמעות כלשהי לעבודה ב-Dual Channel אם אני משלב שני סטיקים של שתי חברות שונות? בנוסף, על אילו פירמות של זכרונות הייתם ממליצים? אני מחפש זכרונות DDR2-667 סטנדרטיים, לא מתוכנן שום OC.

דיונים חדשים בפורומים