מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש של אינטל מסדרת Dual core אז ראיתי את המעבד Intel Dual Core G640 שזה המפרט המקוצר שלו: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray זיכרון מטמון 3MB סוג אריזה Tray סוג ליבה Core i5/i7 1155 תושבת 1155 המעבד מתאים ללוח אם שלי בידיוק (תושבת 1155 , סוג ליבה Core i5/i7 1155) אבל אני רוצה לדעת עליו עוד מבחינת טמפרטורה אם הוא אמין וגו.... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן. כרגע יש לי במחשב: OCZ DDR2 PC2-6400 GOLD GX XTC DUAL CHANNEL 800MHz DDR2 CL 5-5-5-15(CAS-TRCD-TRP-TRAS) Volts 1.8V אני רוצה להוסיף את הזכרון הזה וזה הפרטים שמצאתי עליו באתר היצרן: האם צפוייה להיות בעיה בין הזכרונות החדשים לישנים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : מעבד : E6300 לוח אם : abit il 9 pro intel 945 DDRII 667 כרטיס מסך:8800GTS אני פשוט חשבתי שאולי לקנות את המעבד Core 2 Quad Q6600 אבל השאלה האם הלוח אם תומך? או שצריך גם לקנות לוח אם חדש? מה אתם חושבים? תודה לכולם....
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם קיים לוח אם למעבדי P4 בעלי סוקט 478, אשר תומך בחיבור PCI-E? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כי נראה לי שהתשובה מראש היא שכן, אבל שמתי לב שזה נהוג ללכת בכפולות של ג'יגה, 2 ג'יגה, 4 ג'יגה וכו'... כרגע יש לי 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד, ואין סלוטים פנויים. חשבתי להחליף אחד מהם בסטיק של 2 ג'יגה, וככה יהיה לי 3 ג'יגה זיכרון במצטבר (גם ככה XP לא מסוגל להתמודד עם יותר, וזה כן יעזור לי ביישומים מסויימים). אז אני רוצה לוודא כאן שאין לי מה לחשוש ממהלך של שילוב 2 סטיקים בגדלים שונים, נכון?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רציתי לשמוע את דעתכם להמעבד E6300 conroe core 2 due 1.86GHZ בשילוב עם לוח אם של intel iselton וזיכרון של 1GB 667MHZ DDR2 בתוך זה אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ויסטה. רציתי לשמוע את דעתכם על השילוב שלעיל. האם הוא יעבוד טוב עם הויסטה. אני אציין שמירב העבודה שלי עם המחשב זה לאינטרנט office עריכת תמונות וצפייה בסרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit אני צריך לדעת אם זה יספיק להריץ את ויסטה ואת המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות בלי בעיה.... אני לא רוצה לקנות ואחר כך להצטער... דיי דחוף אני רוצה להזמין מחר...
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חנות לדוגמא: http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=10396215&SearchEngine=LSchannelintelligence&SearchTerm=10396215&Type=LS&dcaid=1688 רשימת חנויות למוצר הנ"ל: http://www.intel.com/buy/desktop/boxed-processor/embedded.htm?sSKU=BX80547PG3600F רשימת המעבדים: http://www.intel.com/buy/desktop/boxed-processor/all.htm הערה: סדרת ה 600 היא התואמים של אינטל לתקן ה AMD64 עם תוספת של 1 מ"ב זכרון מטמון, כלומר 2 מ"ב זכרון מטמון L2.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=201 תהנו.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עוד כמה זמן אני אמור לרכוש מערכת חדשה (בינתיים אוסף פרטים אבל עדיין מעכב בשביל לחכות ל Radeon HD 5800 Series וכאלו, אבל זה לא הנקודה), ואני מתלבט בין 2 לוחות אם במחירים שונים לגמרי. האמנם המחיר לא משנה- אני יכול לעבוד ולחסוך את המאיות הנוספות אם זה שווה את זה, העניין הוא מה יתן ביצועים הרבה יותר טובים בהשוואה למטרות. אז ככה, ההתלבטות היא בין הלוחות- GIGABYTE GA-MA790X-UD4P בסביבות 650 ש"ח ולא אחר מה- ASUS Chrossair Formula III, שאמנם החנות היחידה בארץ שמייבאת אותו היא KSP, אבל יש לי קרובים בחו"ל כך שאין לי בעיה להזמין משם. והוא עולה בסביבות ה-1K. יעבדו עם המעבד AMD Phenom 2 X4 965. אז ככה, המטרות שלי הם בכללי עבודה ותנועה מהירה מאוד במערכת. השימושים הם משחקים, מוסיקה גליש…
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חבר'ה amd הפסיקה לייצר את'לון לסוקט 754? תודה!
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2564 הם יצאו ברבעון האחרון.
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי אופציה לבחור בין לוחות האם הבאים - על מה הייתם ממליצים והאם שווה להשקיע מחיר כמעט כפול על ה 975 החדש המחשב מיועד למשחקים כבדים אינטרנט והורדות 1. D975XBXLKR 2. DQ965GFEKR 3. DG965WHMKR 4. DG965OTMKR כל המעבדים הם של אינטל והם תואמים למעבד הקונרו תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התחילה קצת ירידת מחירים של הזכרונות או עדין לא?? ואם לא מתי כבר ? :'(
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אני לא מבין כלום בלוחות אם ואשמח אם תוכלו להסביר לי כמה דברים. הלוח הנ"ל (Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Z68 Chipset) מתאים למערך CF.. האם הוא גם מתאים ל SLI? האם הוא מתאים גם לכרטיס בודד במידה ובעתיד יהיה איזה כרטיס נחמד של Nvidia שאני ארצה לשדרג אליו? איך אני יודע במה הכרטיס תומך ובמה לא? על מה אני עוד צריך להסתכל כשאני בוחר כ.מסך? (אם אתם מפנים אותי לפרטי היצרן- אשמח אם תוכלו להסביר לי איפה בדיוק להסתכל כדי למצוא את מה שאני מחפש לדעת.. כי כבר הסתכלתי והרבה היה בשבילי סינית). הבנתי שרוב הלוחות שתומכים בCF, גם תומכים בSLI, זה נכון? צריך לוח ספציפי בשביל מערך כרטיסים ? על כל לוח שמתאים למערך כרטיסים, אפשר גם להרכיב כרטיס בודד? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני לא מבין תפואנטה משהו יכול להרחיב לי על כל המהירויות בידיוק...וכל ההסברים?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד AMD מבטיחה שיפור של 19 אחוזים של IPC בדור המעבדים החדש שלה לעומת הדור הקודם, ממידע שאמנם לא הכי מהימן בשלב זה, מצתיירת תמונה לא פחות טובה מהדור החדש של INTEL, כשעל פניו נראה כי מעבדי רוקט לייק יהנו משיפור דומה ביחס לדור המעבדים הנוכחי. https://www.tomshardware.com/amp/news/intel-rocket-lake-vs-core-i9-10900k-benchmarks בקיצור, חובת ההוכחה על היצרניות, אבל ברור שאף אחת מהן לא נחה על זרי הדפנה. לא שהן לא היו רוצות ( מספיק להבית 3 שנים אחרוה על אינטל ), הן פשוט לא יכולות. אז בינתיים, לפחות בדבר אחד, העתיד וורוד למדי.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, ראשית, מה הזיכרון המקסימלי שאני יכול להרכיב על לוח האם הזה (כל הפרטים הטכניים של הזיכרון, אם אפשר בבקשה, כדי שאני אוכל להזמין בקלות באינטרנט). שנית, האם יש טעם להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק קשיח SSD? האם המהירות תעלה בצורה משמעותית ואיזה זיכרון SSD לקנות? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לוח אם בעיקרון יותר טוב (למרות שנראה לי שהם אותו הדבר)? הלוח אם הראשון מחברת ASUS: ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E הלוח אם השני מחברת ABIT: ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E המעבד שהולך להיות הוא: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore אני ירצה לדעת מה ההבדלים ביניהם, איזה מביניהם יותר טוב, ועל איזה מהם אתם ממליצים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני קנייה, מה לדעתכם מבין שני הלוחות הבאים עדיף ? - GIGABYTE GA-X48-DS4 או GIGABYTE GA-X38-DS5 - למי שרוצה לדעת למה בחרתי דווקא לוחות עם צ'יפסטים X38-45, זהו שיקול ה- Crossfire. מאחר והמסך שלי דיי גדול (24 אינצ') ואני עדיין רוצה להנות מגרפיקה שרצה חלק במשחקים, חשוב אלמנט ה- PCI-E X16 - שני הלוחות נמכרים במחיר זהה, היתרון של ה- X38 -אשר בדגם DS5 יש 8 כניסות SATA לעומת ה- X48 אשר בדגם DS4 יש 6 כניסות SATA - מה ההבדל בין שני הצ'יפסטים ? - אשמח גם לקבל דוגמאות והמלצות לגבי ייצרנים אחרים של לוחות מקבלים. כמו כן, למחשב שנועד בעיקר כרגע למשחקים - האם כדאי לרכוש מעבד DUAL או QUAD ?? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מגדיר את מהירויות המאווררים ב Setup בביוס ? על איזה מהירות יש לשים אותם ? ( ABIT AN8 ULTRA ).
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של גיגה של מושקין 800 CL5 ויש לי עוד שני חריצים פנויים אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של שני גיגה אני צריך המלצה לזכרונות זולים וטובים רציתי לדעת איך ADATA? ובנוסף יש לי עכשיו VUSTA 32BIT אני צריך לעבור ל X68 נכון?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הלוח אבל אני לא בטוח אם זאת הגירסה שאני מחפש אז מה בדיוק ה SL אומר? ???
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כולכם כבר בטח יודעים: E6400 Gigabyte 965P DS3 Compucas 6A21 הוא כרגע מפרמט את הדיסק. בכל מקרה יש לי שאלה. ביקשתי מאיש המכירות זכרונות mushkin ddr2 800 EM6400 2GB. הוא שם לי משהו שנקרא ceon. זה מודולות זיכרון שנראות רגיל, בלי ציפוי לקירור או משהו. האם מישהו שמע על כזה דבר? אמרתי לו שלא מקובל עלי והוא אמר שאין להם של חברה אחרת, רק זכרונות 667 של חברה אחרת. ...אני מתכוון להריץ את הזכרונות ל-820 או 840. יש מצב שהם יצליחו? כלומר, ייתכן ונפלתי על לוחות טובים דווקא ולא תיהיה בעיה או שבכל מקרה כדאי לי להחליף? (אני לא מתכוון להחליף ל-667 בכל מקרה, אלא לסדר איזה משהו). השאלה היא - אם אני אצליח להאיץ אותם ל-840, האם להסתפק בזה ולהודות שנפלתי על לוחות טובים, או שבכל מקרה כדאי להחליף?…
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI, עם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד, ועם גופי קירור איכותיים. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? ( צ'יפסט Z77) אשמח להרבה הצעות וגם סיבות להצעות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-