מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אז ככה. ניתקתי והוצאתי ושיניתי דרייברים של הצורב. ואפילו הלכתי לאתר של ACARD TECHNOLOGY והורדתי דרייבר לXP. הבעיה פתורה. (נראה לי) המחשב עולה בחצי מהזמן שהוא היה עולה פעם והוא יורד באיזה 10 שניות. תודה רבה וכל הכבוד לפורום הזה. תודה רבה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין מה זה בדיוק כפול ליבה? חשבתי, ואני עדיין חושב שלמשל עם המעבד D805 זה 2 ליבות שרצות בתדר 2.6 ג'יגה הרץ, אז זה אומר 2.6GHZ*2=5.2GHZ? האם אני צודק? אם לא אז מישהו יכול להסביר לי? ולא מצאתי בנושאים הנעוצים.. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת איזה מבין הבנצ'ים כאן מדמים חישובי מעבד כשזה מריץ תוכנת שח-מט ? http://www23.tomshardware.com/cpu.html
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה, לא סוד שלמלך היו בעיות ומחלות ילדות ואי התאמות בגרסאות ה BIOS הראשונות, אך שבוע שעבר יצא לי לקרוא כתבה באתר חדשות רוסי שישר על ההתחלה בביקורת שלו כתב ששנייה לפני פרסום הכתבה הוא נאלץ כמעט לשכתב אותה עקב יציאת BIOS 0901 . השבוע יצא אותו ה BIOS ואני גאה לומר שבדיוק כשחשבתי שזרקתי לפח 2000 ש"ח,על מלך בלי ביצים, קיבלתי באושר את הניסיון עם הBIOS החדש. הכל נמחק ! כל הבעיות הועפו. לקח להם כחודשיים לשבת ולתכנת אני חושב את הBIOS מחדש כי זאת כמות השיפורים הכי גדולה שראיתי ב BIOS כולשהו בחיים שלי . . . בכל מקרה, קבלו את השיפורים: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=Striker%20Extreme Version 0901 2007/02/14 update Description Striker E…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת איך המעבד הבא: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX בתוך מחשב למשחקים (את המפרט ניתן למצוא בפורום מפרטים...) ???
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשים מחשב במגירה קטנה (במזנון בסלון). השאלה שלי האם מעבד זה מתחמם יותר מידי ומצריך מקום מאוורר יותר (בנוסף למאוורר שמגיע איתו)?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
athlon 2500+ או SEMPRON 2600+? מה מביניהם טוב יותר? לדעתי האטלון כי הוא עם 512K קאש והסמפרון עם 256 אבל אני עדיין אוצה לדעת מה אתה חושבים... -תודה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
סוף סוף החלטתי איזה מעבד ולוח אם אני הולך לקנות... המעבד יהיה Intel Core 2 Duo E6700 והלוח GA-8I965P-DQ6 מה דעתכם? ללוח גם קוראים 6Quad נכון?
-
- 13 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היה הרבה תגובות אנטי נגד ה4200.. בלי התייחסות לקונרו איזה מהם יותר טוב? (סוקט AM2 כמובן)
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו יש ברשותי 1 ג'יגה DDR2-667 בסטיק אחד. (TwinMOS) אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 1 ג'יגה בקרוב, לא סגור עדיין של איזו חברה. האם יש משמעות כלשהי לעבודה ב-Dual Channel אם אני משלב שני סטיקים של שתי חברות שונות? בנוסף, על אילו פירמות של זכרונות הייתם ממליצים? אני מחפש זכרונות DDR2-667 סטנדרטיים, לא מתוכנן שום OC.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני צריך לדעת את ההבדלים בין שתי ערכות השבבים בבקשה. ביקרתי בסטיקי אך לא ראיתי אותן מופיעות שם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב ובחנות שהוא רוצה לקנות ממנה אין לוחות עם ה550 אלא רק עם ה430, הוא מתעקש לקנות מהם ביגלל השירות שלהם והיינו רוצים לדעת מה ההבדלים בין שתי הערכות שבבים ועד כמה זה יפריע לו במחשב לעבודות אופיס, אינטרנט, כמה תוכנות של העבודה ותיכנון להפעלת מערכת ויסטה בעתיד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך הדגם? (?GA-945P-S3?) לא מתוכנןOC ולא CF....אבל בכללי... למשל ראיתי שיש לו רק 4 חיבורי USB...למה זה? תנו חוות דעת אם אפשר...ואני דיי נעול על הדגם הזה...הוא בסביבות המחיר שקבעתי לעצמי לקנית לוח אם...(600ש"ח) אבל אם יש לכם הצעות יותר טובות במחיר הזה הן ייתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שני המעבדים הם סוקט 939 תגידו אני ירגיש הבדל ביניהם בביצועים ?לשמל במשחקים ?או ב תוכנות ? אני שוקל לקנות לא יודע עדיין או ש :P4-מומהר משתווה להם P4-1.6@2.5 ?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אם אני מכוון לאיזור ה- 250 שעון זכרונות ומעבד, אז אילו זכרונות שווה לי יותר לרכוש - 800 ולהמהר אותם, או 1000 כמו של OCZ\G.Skill?
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הבעיה היא במדידת טמפרטורת המעבד המעבד הוא C2D 6400 ב-BIOS ובכל התוכנות שאני מודד איתם הוא מראה ב-+ 11 מעלות יותר מאשר טמפרטורת הליבות שלו את טמפ' הליבות אני מודד דרך ה-TAT של INTEL ראיתי באתר שלהם שיש יש BIOS שמתקן את הבעיה , אבל הוא לא הכי חדש לכן צרבתי -BIOS יותר חדש אבל הוא לא פטר את הנושא.... עכשיו אני גם לא יכול להתקין BIOS שיותר ישן מאשר עכשיו יש לי , זה שאמור היה לתקן את הבעיה :-\ מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני צריך בבקשה המלצה על זכרונות שיתאימו גם לoc בינוני, שיתאימו ללוח של גיגבייט h77, שיהיו בשני סטיקים של 4. מחיר: בין 300-600 שקל מksp בקשר לmhz אשמח להסבר מה יותר טוב ולמה. בקשר לcl אני זוכר משנים עברו שככול שהcl נמוך יותר ככה זה יהיה טוב יותר לoc
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, האם זכרונות G.Skill מגיעים ארוזים הרמטית, כלומר, עם מדבקת פתיחה או סימן כלשהו המצביע אם אריזת הזיכרון נפתחה כבר בעבר ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי שאלה על הסוקט אז הנה היא מה ההבדל בין סוקט אחד לשני נגיד בין ה775 לבין הסוקט השני (אני לא זוכר בדיוק מה המספר) וגם על פי מה הם קוראים להם במספרים 775 ולא 765? וגם עוד שאלה מה עדיף הסוקט הנוחכי של AMD אי החדש יותר ה939?? תודה
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיפושים בפורום אחר הצעות למערכת מחשב אני צריך את עזרתכם לגבי בחירת המערכת הבאה שלי השאלה שלי היא, מה עדיף מערכת אשר מבוססת על לוח עם ציפסט של אינטל (925) או לחלופין מערכת אשר מבוססת על מעבד AMD 64. הבנתי שהרבה יישומים לא תומכים ב 64BIT עדיין...אבל מצד שני 64BIT הרבה יותר חזק... אני צריך מעבד - לוח - זיכרון תקציב 4000 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הרצתי SiSoftware Sandra ובטיפים הוא רשם לי: Tip T2546 - Large memory modules (512 or greater) should be ECC/Parity. Since the probability that a bit will be corrupt is the same or increases with module density, the bigger the module, the bigger the overall probability that you will get one or more corrupted bits. While these modules add an extra delay on partial writes (e.g. less than data width) as parity for the whole line must be re-calculated, the stability will be worth it. Fix: If you plan on adding more memory, consider replacing the modules with ECC/Parity modules. Do note that running plain and ECC/Parity modules will turn off ECC/Parity for the whole memory ar…
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היום כמעט כל הזכרונות הם עם גופי קירור מולבשים עלייהם, איך אפשר לדעת איזה צ'יפים יש מתחת בלי להוריד את גופי הקירור? יש איזו תוכנה שמזהה אותם? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום ראיתי שממליצים למי שקונה מחשב חדש לקחת זיכרון של 512 אחד ולא 256*2 אבל ראיתי שאם מדברים של גיגה זיכרון ממליצים על 512*2 ולא אחד של 1024 למה זה? אומרים לא לקחת שתים של 256 כי זה פוגעה בשידרוג אם ירצו לעשות אבל אם לוקחים שתים של 512 גם זה פוגע בשידרוג תודה לכול העונים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לזכרונות... יש כמה שתי אפשרויות: בין ADTA לPQI מה עדיף? (בהנחה שהADATA יותר יקרים) בין SAMSUNG לTWINMOS מה עדיף? הזכרונות לא לאוברקלוקינג וכולם DDR 400MHZ
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? שעולה 1140 שקל או ?P4 3.2 Ghz S-775 1M Cache? - שעולה 1300 שקל באחד יש 2 מגה במקום 1 מגה ובשני יש 2 מגה הרץ יותר. אני חושב שהמעבד עם 2 מגה קאש יותר טוב אבל אם הוא יותר טוב אז למה הוא יותר זול?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-