מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
כמו כן איך ה corsair value select ראיתי שלא בכל החנויות המחירים עלו , כך שהמחיר סביר . הצרכים מה- motherboard הם יציבות ,תוחלת חיים ארוכה ( כולל תמיכה של החברה מבחינת דרייברים ), oc בסיסי . לגבי הזכרונות אני מתכנן לקנות 2gb , על איזה אתם ממליצים ( 667 זולים וטובים ) . המחשב ישמש למעט משחקים , הרבה וידאו וטלויזיה , מעט גרפיקה ואינטרנט כמובן .
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היכן אני מוצא לוח אם שתומך ב-AMD 690G החדש כולל HDMI? תודה, -יובל
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
בשביל מה משמשים מעבדי ה-Itanium 2 של אינטל? מישהו יכול בבקשה לתת לי עליהם קצת מידע, למה הם מיועדים, את המפרט שלהם, וכאלה דברים......... תודה מראש. ;D
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
[move]שלום![/move] בלוח האם שלי 4 סלוטים לזכרון 533MHZ DDR2 CL4 , הרכבנו 4 יח' של 512MB זהים מחברת KINGSTON WINDOWS XP ראה 2GB אבל טען שאינו יכול לגשת לזכרון ונתקע, המחשב נשלח לטפול, הטכנאי ביצע עדכון BIOS והחזיר אותו באופן שהWINDOWS רואה רק 512MB, שאר כרטיסי הזכרון נבדקו ונמצאו תקינים. השאלה האם אפשר שעדכון הBIOS שגוי , או שמא אחת ההגדרות שגויות דבר שגורם לכך שהמחשב רואה רק 512MB. האם עדכון BIOS דורש החלפת רכיב פזי על הלוחאם או שהדבר אשרי ע"י החלפת גרסה באופן תוכנתי בלבד , באם קיים ברשותכם מדריך להעדכון BIOSמפרט טכני- p4 dual core 3.4 Ghz ddr2 ram 533 512 cl4 geforce innovision 7300 64 bit xp win MSI 945PL Neo-לוח האם
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לוח אם P5Q-E מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד? אני מעוניין בעיקר בפונקציות חיסכון בחשמל שיש לו להציע. הבנתי שהוא לא תומך ב PCIE X16 כפול 2. אלא רק אחד מהסלוטים הוא X16 ואם שמים שני כרטיסי ATI אז הם רצים על X8 כל אחד. בכלל, איזה לוח אם מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד ומעוניין בעיקר בחיסכון בחשמל ובשליטה על כמה שיותר מאווררים (מעוניין בשקט) תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לדוגמא דואל קור 4200+, זיכרון 1 גיגה, לוח איכותי עם צ'יפסט טוב, אותו כרטיס מסך והכל. רק שאחד בסוקט AM2, והשני בסוקט 939. האם הפרש הביצועים יהיה רציני, ואם כן למה?.
-
- 13 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על הלוח הכי זול,שיש לו שתי PCI-E 2.0 שכל אחד מהם עובד 16X בקרוספייר,וRAID?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין שתי המשפחות האלו? ישנם מעבדים שלכאורה נראים זהים, למשל: Athlon II x4 635 ו Phenom II x4 925
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת מציינת, אני עומד בין בחירת לוח אם ושני המתמודדים הם בכותרת הנ"ל קישור לGA-X48-DS4: http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2810&ProductName=GA-X48-DS4 קישור לP5E: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1873&modelmenu=2 המטרה: לוח אם שיתמוך בFSB 1600 (אוברקלוק או טבעי העיקר שיתמוך) מהירות זכרונות עד מהירות 1200(כנ"ל לא חשוב אם אובר או טבעי העיקר שיתמוך) שני אפיקי PCIE ב16 לCF של שני 4870. קירור סבבי שיאפשר אוברקלוק בלי קריסות התחממות יתר ושטויות. ביוס יציב וטוב. והכי חשוב שיהיה בעל פיצ'רים מתאימים, תוכנות ידידותיות, ושיהיה ט-ו-ב. המחיר של הP5E הוא …
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי לוח אם מפורק של המחשב הישן שלי ואני רוצה לבדוק אם הוא טוב עדיין איך אני בודק...? תודה לעוזרים..! nimrods
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מעבד דיי חלש P4 3GHZ ואני מתכוון לקנות זכרונות 2GB. שמעתי שהתדר של הזכרונות מעמיסים על המעבד, אז כדאי לקחת רק 667MHZ במקום 800MHZ אם אני לא עושה OC? כאילו 800MHZ יעמיס לי על המעבד יותר מאשר 667MHZ ?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
זמן ללוח אם נוסף בסדרת Z590 של אינטל, והפעם אנחנו מתמקדים במוצר מתקדם מאוד תוצרת ASUS - לוח האם ROG STRIX Z590-E GAMING שמציג המשכיות עבור מסורת של חומרת קצה עליון סולידיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי באתרים שעשו בדיקות חומרה ללוחות-אם אם זיכרונות 355DDR 1 איזה זיכרונות מומלץ להשתמש ללוח P4-PE של איזה יצרן? 2 איפה ניתן להשיג את 355DDR?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איזה לוח מבין שני אלו עדיף? GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 או MSI K8N Neo4-F NFORCE4 שניהם עולים בערך אותו דבר, ההבדל העיקרי הוא שלגיגהבייט יש פיירוויר (שאני דיי צריך) אבל הוא צ'יפסט 4X ואילו לMSI אין פיירווייר אבל הוא צ'יפסט NF4 רגיל... אז מה כדאי? עריכה: ובקשר לזכרונות: איזה זכרונות עדיף? PQI או ADATA? הבדל החיר הוא דיי משמעותי...
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שמעתי שDFI לא תומכת בזכרונות VALUE מסויימים, זה נכון? האם זכרונות VALUE של KINGSTONE יעבדו?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm נחמד
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מה עדיף לשים? 4 זיכרונות של 512 MB או שניים של 1024 MB.. מדובר בDDR2 איך החלוקה יותר טובה??
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כמובן שבעדיפות ראשונה זה FF ואחרי זה LE...אבל הLE עולים מלא אצל נעה...1850 וצל זיגזג 1750...בולבול...וFF...לא מוצאים אצל אף אחד...חוץ מאצל מישהו שזה לא בטוח שזה זה... אז בעדיפות שלישית...מה כדאי...FR או LA... עם המפרט שבקרוב יהיה לי...ראו למטה...
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס זיכרון אחד של 256MB DDR 400MHZ, ואני רוצה להוסיף לו עוד סטיק. השאלה פה היא מה כדאי לי יותר? סטיק של 256MB שיביא דואל צ'אנל, או כרטיס 512MB שיביא יותר זיכרון? ועוד משהו, להרכיב את הזיכרון במחשב זה מסובך? או שרק צריך לחבר את הסטיק? ועוד משהו אחרון, רשום לי 200MHZ, לפי מה שהבנתי ה-MHZ מוצג רק כחצי ממה שהוא, נכון? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כרגע 6 גיגה זכרון בשלושה סלוטים 1600 הרץ אני רוצה אולי לקנות 8 גיגה בשתי סלוטים האם זה אפשרי ? ואם לא איך אתם ממליצים לי לשדרג? לוח אם GA-X58A-UD3R http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3305#
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש במחשב שלי לוח אם מסוג : GA965P DS3 המחשב הגיע עם מאוורר אחורי כמובן. אני מנסה לחבר גם מאוורר קידמי.. יש רק חיבור מתח אחד על הלוח למאוורר. האם ניתן לפצל ? או שאני מפספס משהו.. ליתר המפר אפשר להסתכל בפרטים שלי מקווה שתעזרו
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני יודע שעדיף אני לא יודע מה ההבלדים ביוק אומקיםVENICE ההפרש הוא 50 שקל שווה את ההפרש ? ATHLON 64 3000 WINCHESTER BOX 939 909 NIS ATHLON 64 3000 VENICE 939 BOX 959 NIS
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום שוב לכולם קצת מחקר: שאלה ראשונה: מה עדיף 4GB בתדר 667 או 2GB בתדר 800? ואם לגבי OC עסקינן: למי עדיף לעשות 4GB בתדר 667 או 2GB בתדר 800? תודה מראש Alroit
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-