עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yesman,

בניתי מפרט ב RSM עבור מחשב למשחקים ושימוש כללי כמעבד בחרתי באתלון 425 X3 איזה לוח אם יתאים למעבד כך שתשמר אפשרות לשדרוג עתידי ואקבל תמורה מקבימאלית לתקציב של 400+- ש"ח ללוח האם בינתיים לקחתי לוח אם של GIGABYTE עם CHIPSET 770 של AMD האם אין לוח אם דומה בתחום תקציב 300-500 ש"ח שנותן תמורה טובה יותר האם קיים לוח דומה עם כרטיס מסך OB? AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1211 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz …

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  2. ? ושאלה נוספת: האם יש גם 1024X2 במעבדי AMD? אם כן מישו יודע אם הם זמינים בארץ ומה מחירם?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

הרי תמיד אומרים שאוויר חם עולה למעלה אז למה לא עושים לוח שהמעבד למטה ?!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by sagi_10,

אני צריך זכרונות שיגיעו לבאס גבוה מאוד 280-300 וגם שיעלו בסביבות ה-800 שח (אפשר טיפה לחרוג עד 900 גג) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by guy_intel,

ב-18 לינואר אמורה לצאת הסדרה של המעבדים שעובדים ב-35W בלבד. האם זה אומר בהכרח שעם ה-Q9550s יהיה אפשר להגיע לתדר גבוה יותר ב-OC לעומת ה-Q9550 הרגיל ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. שלום, לא כותב פה הרבה אבל מרבה לקרוא, מעבר לזאת בתור אחד שמחכה בכיליון עיניים כבר ל LGA2011 מחפש מחליף ל QX9650 על 4GHZ שלי, הצלחתי למצוא קצת פרטים וזה נראה טוב מתמיד.....אז קבלו אותו הנה הפרטים: http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-3930K.html [table][tr][td] Microarchitecture Sandy Bridge [/td][/tr] [tr][td] Processor core ? Sandy Bridge-E [/td][/tr] [tr][td] Core stepping ? C1 (SR0H9) [/td][/tr] [tr][td] Manufacturing process 0.032 micron Hi-K metal gate process [/td][/tr] [tr][td] Data width 64 bit [/td][/tr] [tr][td] Number of cores 6 [/td][/tr] [tr][td] Floating Point Unit I…

7. Started by beniflach,

אהלן יש לי מחשב דיי עייף עם מעבד פנטיום4 1.6 ו- 256 MB זכרון פנימי מחולק ל-4 זכרונות של 64 ויש לי מעבד פנטיום 4 3.0 פנוי שאני יכול להחליף בו.. הבנתי שאם שניהם פנטיום 4 זה אומר שאין בעיה עם תאימות הלוח.. האם יש אילושהן הגדרות שאני צריך לדאוג להן חוצמאשר ההחלפה הפיזית של המעבדים? ועוד שאלה - במחשב ישנם 4 סלוטים לזכרונות וכולם תפוסים כרגע עם זכרון 64 MB כל אחד. ויש לי כרטיס של 256 פנוי. האם ניתן פשוט להחליף את אחד ה-64 ב-256? או שאולי צריך להוציא שניים בגלל שהסלוטים בזוגות? או שאי אפשר בכלל לשים 2 סוגים שונים של כרטיסים? ושוב - האם צריך להגדיר משהו? אשמח אם מי שמבין בזה יוכל לעזור.. תודה מראש.. Karl

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by ofir667,

מה ההבדל בין E6300 וה E6400?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. מצאתי את התוכנה שעושה כאלה דברים: http://img133.imageshack.us/img133/6787/untitled1ip7.jpg למה זה טוב?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. למשל הדבר הזה... שווה 470 ש"ח? עריכה: לינקים מהאתר של ATI IGP 320 - Integrated Graphics Processor for Desktop AMD® Duron , Athlon XP or Athlon Processors IGP 330/340 - High Performance Integrated Graphics Processors for Intel® Pentium® 4

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  11. ^^^ זה ממש חשוב לי כי המעבד שלי לא עובד כמו שצריך הוא עובד על 2.100 בימקום על 2.8, וראיתי שחייב לעשות עידכון ביוס ואני לא רואה איך עושים אותו.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by GoldenGold,

בהתחלה שהרכבתי את המפרט למחשב ידעתי שאני יקנה את הלוח ep43-ds3l אבל עכשיו אני כבר לא בטוח... כעיקרון אני לא יעשה שום OC, אני כנראה לא ירחיב את הזיכרון מקסימום 4GB, הכרטיס קול חשוב לי שהוא יהיה איכותי (עד כמה שאפשר) אבל אין צורך ביותר מ-5.1... השאלה האם אני צריך בכלל p43 אולי אני יכול p31 או בכלל g31? וכרטיס מסך ב-g31 בה בנוסף למאיץ הגרפי או במקום? אם הוא בה בנוסף זה מעלה את היכולות הגרפיות של המחשב? מפרט: מעבד: q6700 כרטיס מסך: hd4830/hd4850 זיכרון: 2GB 800MHz מארז: CM 334/5 ספק: hec 450/500W אופציות אפשריות: Asus P5KPL-CM מחיר 260 ש"ח Gigabyte GA-G31-ES2L מחיר 260 ש"ח Gigabyte GA-P31-ES3G מחיר 315 ש"ח Gigabyte GA-P31-DS3L מחיר 335 ש"ח Gigabyte GA-P43-DS3L מחיר 430 ש"ח ב…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by omery000,

אני מוכר את הכרטיסי מסך שלי והציעו לי 3570K במקום אחד הכרטיסים - Gigabyte GTX 560 Ti OC השאלה שלי היא אם כדאי לי לעשות החלפה על המעבד.. יש כרגע ברשותי 2500K

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by The-Fox,

שלום, יש לי לוח של ASUS מדגם A7V333 (בלי רייד ו FireWire) הייתה לי גירס תביוס 1007, ושידרגתי לגרסה 1012.004 (גרסאת בטא). רציתי לשאול אם עוד מישהו ניסה את הגירסה הזאת, כי אני לא הכי מרוצה ממנה, אני כנראה ישדרג לגירסה 1011, כי היא לא בטא, למישה יש המלצות, הערות, הערות או כל דבר שיכול לעזור, אני ישמח לשמוע, תודה :-)

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  15. אז ככה, סידרו לי בנאדם שיכול להביא לי את המעבד ועוד כמה דברים במחיר עלות (בבקשה לא לדבר פה על מחירים ודברים, אני פתח על זה עוד ת'רד בפורום מפרטים).. אבל הוא יכול להביא לי אותו רק סגור באריזת RETAIL, והוא לא יודע להבדיל בין הגרסאות עם אריזה סגורה, ולצערי הוא לא יכול לפתוח את האריזה.. אפשר לברר את הSTEPPING לפי האריזת RETAIL ? או לפי השם המדויק של ההזמנה? השם של המוצר שהוא יכול להזמין לי זה: intel core 2 quad q6600 bx80562q6600 מישהו יכול להגיד לי לפי זה משהו?? תודה רבה! אני צריך לתת לו תשובה עד מחר ב12 בצהריים...

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  16. סדרת מעבדים חדשה לאינטל ואיתה גם סדרת ערכות שבבים חדשה יצאו אל אוויר העולם - בביקורת זאת אנחנו מתמקדים באופציה מתקדמת מבית MSI מדגם MPG GAMING CARBON WIFIלכתבה

17. כי אמור להיות לי 333 ואני לבדוק אם זה נכון! זה מה שרשום לי ב-3dmark למשל : Supported Error D&C:Single-bit ECC Supported Speeds:70ns, 60ns Supported Types:Standard, Parity, ECC, Fast-paged, EDO, SIMM Supported Voltages:3.3V

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. אני רוצה לוח שיהיה אפשר לבצע איתו OC, בשלב ההתחלתי המערכת הנוכחית תהיה עליו (מפרט בצד) ולאחר מכן שדרוג למרובע ליבה. יש לי הרבה HDD'S, אז כמה שיותר חיבורי SATA, אין צורך בכרטיס מסך מובנה, יציאת אודיו איכותית עד כמה שאפשר וקירור טוב לצ'יפסט (ניסיון רע עם הצ'יפסט הנוכחי). חנות מועדפת היא KSP אז אנא לבחור לוחות משם. (אבקש לא להשמיץ את החנות בדיון זה) *אפשר לחרוג מעט בתקציב אם זה ממש הכרחי.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=117473&highlight=rd600 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=118497 מי שזוכר, ויקטור היה זה שהיה עם הקנרו הראשון בעולם.

20. Started by es88,

C2D 6320 1.8GHZ, Asus P5B, 4GB, HD4770, Toshiba Lcd 42 המחשב נקנה לפני שנתיים, לפני זמ מה הוספתי זיכרון והחלפתי כ.מסך. בסה"כ עם המחשב אני משתמש לשימושיים ביתיים, ואם זה משחקים אז רק Pro Evoltuion. יצא הדמו של המשחק החדש, לפי הדרישות המומלצות שלו, אני בסדר גמור, מלבד המעבד שהוא רושם לי לידו "BAD", ליד שאר הדברים רשום לי "GOOD". הדרישות של המשחק הוא למעבד - Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor, ולי יש 1.8GHZ, כמה באמת אני אמור להרגיש הבדל בביצועים של המשחק בגלל זה? אם אני מנסה לשחק על רזולוציה יחסית גבוהה שמוגדרת במשחק על 16:9 (הכי טוב למסך טלווזיה שלי) 1280X720, אז המשחק רץ חלק, בלי תקיעות, אבל מסתבר שאיטי יותר פשוט בתנועות השחקנים, מאשר למשל רזולוציה של 1024*76…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by hai97,

אני מתכוון לשדרגל4 ג'יגה זיכרון ויש לי שתי שאלות 1:האם אקספי 32 ביט יפעל רגיל עם 4 ג'יגה? 2:אני מתלבט בין זיכרונות של http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm cl4 שעולים 275 לבין שלoczCL5 ב300 (ksp) מה עדיף? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by compman112,

מה יותר כדאי? מבחינה משתלם לכסף, ביצועים לOC, העתיד דרך אגב יש יל כרטיס מסך 9600XT שהוא AGP (ואני צריך לדעתכי אני קונה מחשב חדש מעבד AMD 64 זה מה שאני בנתיים סגור) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  23. הליבה תיוצר בתהליך של 65 נ"מ לעומת 90 נ"מ בדותנים הנוכחיים, ותעבור מקצה שיפורים קל בעיקר ל SSE ולנקודה צפה, שני דברים חלשים בדותן. כפולי הליבה יחיו ביחד עם הדותנים הנוכחיים בינתיים, לפחות בחודשים הראשונים הייצוג של היונה הוא נכון לעכשיו xYY כאשר YY זה הדגם בסדרה, ו x מייצג את קוד הסדרה (כמו 3 ב Celeron D ו Celeron M, ו 8 ב Pentium D) (שימו לב לכתבה השנייה שהבאתי על שינוי השמות, כנראה שה x הזה יתגלה בתור T1YYY - עוד על הדגם בכתבה השנייה) לפי הכתבה הזאת (שהיא מתאריך מוקדם יותר מהכתבה על שינוי השמות) יש כבר OEMים שהדביקו להם את הסדרה 800, כמו ה Pentium D הנוכחיים, כמו שעשו עם ה Celeron M וה Celeron D (שניהם נכללים בסדרה 300) דגמים פחות מעניינים אך כבר יצאו: 780 עם ליבת דותן,…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  24. הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו, אשמח שתתנו לי המלצה לאחד חדש, שיתאים לחומרה במחשב שלי: PENTIUM 4 630 3.0ghz 512*2MB DDRII A-DATA ati x700 PCI EXPRESS 2 הארד-דיסקים, אחד של SATA ואחד של SATAII. אשמח להמלצה על לוח אם טוב, שייתן לי בעתיד אולי גם לשדרג את המעבד. תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by alone66,

מה עדיף OCZ \ kingsthon או patriot תודה מראש

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.