עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by coffee time,

לילה טוב לכולם , אני מקבל משלוח מאנגליה הכולל : 1x cpu cooler 1 x amd 4200 dual core 1x asus 8600gts pci-e ברצוני להרכיב את כל הבלאגן במקום המערכת הקיימת כרגע , שהיא pentium 4 3ghz , agp vcard . - זכרון ddr 400 . כלומר , אני צריך לוח אם אחר , כזה שיהיה בעל pci-e , socket 939 . כמו כן בדקתי וראיתי כי הלוח אם הקיים הינו בגודל atx . אשמח לקבל המלצות על לוחות שיתאימו (נאמר לי כי גם micro atx יהיה אפשרי להרכיב) , וחשוב לא פחות , היכן לקנות אחד . נ.ב - משומש זו גם אופציה , רק מכיוון שהבנתי שקשה להשיג אותם . תודה .

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  2. יש לי 2 גרוטאות שמהם יחד אני יכול להרכיב מחשב פעיל יחיד האחד Asus P4S333-M Intel Pentium 4 1.8Ghz השני Gigabyte GA-7VA Amd Athlon 2000+ להם אני מוסיף בערך 1GB זיכרון DDR 400Mhz השאלה איזה מם עדיף בהתחשב בזה שיש לי רק ספק, מארז, דיסק קשיח וזיכרון לאחד מהם. המחשב מיועד רק להורדות מ-uTorrent ו-eMule עם מערכת הפעלה XP SP3 אם הדיון לא בפורום הנכון אשמח אם תעבירו אותו

3. Started by Iv0ry,

לצערי כבר Skypc לא מוכרים זכרונות של מושקין אז אני צריך המלצה לחנות שמוכרת את הכרטיס הזה: DIMM1: Muskin 991529 (996529) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) או חנות שבה ניתן לקנות Mushkins

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  4. לרוע מזלי (וטיפשותי) ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח שלי..וכעת המחשב עולה אך על המסך רואים רק נקודה לבנה בצד שמאל.. קראתי והבנתי שאפשר לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הג'מפר כך שהלוח נכנס למצב ריקברי , ואז אפשר או ע"י דיסק / דיסק או קי להתקין את הביוס שנית.. ניסיתי את הנ"ל אולם כל מה שאני מקבל זה מסך עם כתובית של אינטל של הביוס כמו שהיה תמיד אך לאחר מכן המסך שחור ולא קורה שום דבר יותר מכאן והלאה.. האם גרמתי לנזק בלתי הפיך?מה עליי לעשות? מבאס נורא..מה גם שהמחשב משמש לי לעבודה..זה קצת מלחיץ..

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by alon06100,

יש לי לוח אם asus p5b http://www.hardwaresecrets.com/article/408 ורציתי לדעת אם הכרטיס מסך HD4350 יתמוך בלוח אם? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by Big_White,

אני רוצה לעדכן ביוס ללוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D מכיבן שמחוברים אצלי כמה מאוררים אבל הוא קולט רק 2 מאוררים אז הוא גם לא מראה לי את הסל''ד על שאר המאוררים (2 מאוררים בנוסף לעוד 3 שהוא כן מראה) אני זוכר פעם ניסיתי לעדכן ומשהו השתבש לי שם אבל בסוף הצלחתי לשחזר את הביוס המקורי במקרה אני לא רוצה שזה יחזור על עצמו... בקיצור אני מפחד חחח יש הצעות בטוחות שללא בעיה אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by amobi,

אני חושב לקנות מעבד i5-750, כשאני רואה את אופציות הזיכרון אני לא מבין מה ההבדל למשל: OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 9-9-9-20 Platinum או OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum ברור לי שההבדל הוא בסוף (latency ?) ושפחות אמור להיות יותר טוב או שזה לא באמת משנה ? תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. הי, קניתי זכרונות של OCZ: OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel מזוהה ב-CPU-Z בתור: OCZ2P800R21G הזכרונות האלו אמורים להיות 4-4-4-15 לפי אתר היצרן, אבל לפי CPU-Z הם רצים ב-5-5-5-15 למה? לוח האם שלי: Gigabyte GA-M61PM-S2 מעבד: AMD Athlon 64 X2 4600 האם הם פגומים או מה ??? אשמח להסברים...

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by Zambar,

אחר צהריים טובים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (הוזמן מ SkyPC אם זה עוזר למישהו) ובו הלוח Gigabyte GA P55A-UD3 , ואז התברר לי שכאשר מחברים אליו התקן SATA3 או USB3 , "מהירות" התקן ה- PCIe שלו יורדת מ- X16 ל- X8. (ניסוח גרוע אבל עדיין...) המחשב עוד לא הגיע, אז אני מעדיף לשנות לוח אם ולא להתקע עם העניין הזה אחר כך. מחפש לוח אם באותה הרמה (ז"א, עם כל עסק התמיכה ב- USB 3, SATA3 ו DDR3 ועם עדיפות לתמיכה ב dual channel), אותו תקציב בערך (מצויין בכותרת), למחשב שמיועד בעיקר למשחקים וקרוב לוודאי שללא אוברקלוק. וכמובן, בלי הבעיה המצויינת לעיל. בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  10. היי יש לי את 2 המעבדים הנ"ל כולל לוחות אם , רציתי לדעת איזה כדאי יותר לעשות מחשב אחד . לוח אם של האינטל הוא אסרוק ASROCK 775DUAL-915GL שבו יש אפשרות לשניי חיבוריי AGP +PCI E . רוני

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  11. אני חושב לשדרג את המעבד כבר תקופה אבל אני לא יודע איזה מעבד יתאים.. העיניין שאני חשבתי לקנות לוח חדש וליקנות גם C2Q אבל זה יקר לי לכן אני חושב לנצל את מה שיש לי עד הסוף. יש לי לוח אם ישן יחסית Abit AA8 Duramax תודה מראש

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. שלום רב לכם חברים, המחשב הנייח שלי התאבד והותיר אותי עם הנייד האומלל שלי...זקוק באופן דחוף להמלצה זריזה על לוח אם ומעבד במחיר כמה שיותר נמוך על מנת שאחזור במהרה לעבוד מול כל התכנים ששוכבים בהארד דיסק שם....... זכרון 1GB DDR2 400MHZ...אם אאלץ להחליף זכרון בשביל לוח אחר..וGB יעלה מחיר סמלי אז אין בעיה אז יאללה חברים, זקוק לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by arkadur,

אני מעוניין להרכיב מערכת חדשה עבורי, ואני מתלבט לא מעט זמן איזה לוח לקחת בהתחלה, סימנתי את הSLI LE והקלאספייד של EVGA (למרות ההפרשים הגבוהים - לא הגעתי להכרעה אם התוספת שווה את ההשקעה) לאחרונה, שמתי עין גם על הUD7 שמציע לא מעט פיצ'רים שצדו את עיני. אני מחפש לוח עם פוטנציאל OC גבוה. חיבורי SATA לרוב. ואפשרות למערך כרטיסי מסך, וכל דבר נוסף יתקבל בברכה. אני פתוח להצעות נוספות. כמו כן, האם יש כבר סטפינג מוצלח עבור הI7 930? הוא שווה את תוספת הכסף, או שמא עדיף להשאר עם ה920?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. איפה אני יכול למצוא טבלה של השוואת מעבדים של אינטל וAMD מהחזק לחלש, ההפך או משו בסגנון?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by hmickey,

לוח GA-G31M-S2L - במפרט שבספר רשום שהלוח תומך בזכרונות 667 ו-800 מגה"צ, עם הערה: "עיין באתלר לבדוק את הנתונים האחרונים בקשר לתמיכה בזכרונות". באתר של החברה כתבו שהלוח תומך גם בזכרונות של 1066 מגה"צ עם OC. השאלה שלי היא: האם הם מתכוונים לאוברקלוקינג דרך הביוס במסגרת אוברקלוקינג כללי, או שקיימית אפשרות של שדרוג הלוח (אולי ע"י החלפת רכיב כלשהו: צ'יפ, ג'אמפר וכדו'). שאלתי נובעת מכך שבין היתר, יש לךי זכרונות של 1066 מגה"צ שהלוח מזהה כ-800 בלבד. דהיינו, אני יכול להעלות את תדר הזכרונות ל-1066 בביוס ללא חשש?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. תסתכלו על התוצאות של TOMSHARDWARE ועל התוצאה של הבחור בבית ... ותגידו לי א. איזה מעבד איכותי יותר ? ב. TOMS אמינים ? ג. אל תאמינו לאף אחד תבדקו בעצמכם ! http://www.youtube.com/watch?v=FYXJKwdN2h8

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  17. שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6300 לוח אם: MSI MS-7173 כרטיס מסך: 8500GT אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד, לE8400 ו9800GTX, קיבלתי כבר הצעת מחיר והכל, השאלה היא האם הלוח יסחוב את כל זה? תודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  18. שלום לכולם האם לדעתכם ניתן להשתמש בלוח האם הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 שעליו מותקן כרטיס מסך GT9600 שאינו מכיל יציאת HDMI ולקבל אות HDMI דרך היציאה שבלוח האם אבל עם היכולות הגרפיות של הכרטיס החיצוני? כמו כן, האם ה GT9600 יכול לעבוד במקביל לזה המובנה בלוח ולקבל עיבוד גרפי חזק יותר וכן יותר יציאות? האם כאשר הכרטיס החיצוני מותקן, אני יכול להשתמש רק בחיבורים שלו ואלו שבלוח המובנה הופכים מיותרים? מיועד בעיקר לשימושי HTPC אשמח לשמוע אם יש למישהו קומבינציה דומה. תודה ח'ברה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by benr,

לא יודע אם זאת בכל אפשרות. אבל הייתי רוצה לדעת מה המעבדים המקבילים (פחות או יותר) של AMD ל-i3, i5 ו-i7 של אינטל?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. כעיקרון אני צריך להתאים זיכרון (8 ג'יגה) ללוח אם ASUS P8P67 עם מעבד: core I7 S1155 2600K 3.4Ghz לא כדאי לי לרדת מהתדר של 1800 כי הבנתי שזה גם לא יהיה מה שאני אקבל בפועל (או שאני טועה?) השאלה שלי למעשה היא כזאת: בלוח הנ"ל ניתן לשים עד 4 מודולים. מה תחל'ס עדיף: 4 של 2 ג'יגה או 2 של 4 ג'יגה ולמה? ומה לגבי המתחים? מה אני צריך לדעת פה כדי לא לאכול אותה? הלוח הזה נראה לי משהו מטורף, לא כל-כך התעמקתי אבל אולי אפשר לעשות פה איזו קומבינה כדי לעשות OVERCLOCKING לזיכרון? מישהו שמע על זה משהו? אולי מישהו גם יוכל לתת לי המלצה לזיכרון ספציפי, משהו שניתן בכלות להשיג בארץ כרגע או בעתיד המידי. תודה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by odi,

רכשתי זכרונות ddr 3 של קינגסטון במהירות 1333 וה pc wizard מזהה אותם כמיוצרים על ידי מיקרון . :-\ על הזיכרונות יש מדבקה של קינגסטון . שאלתי היא האם זה זיוף או שמא מיקרון מייצרת עבור קינגסטון ? הכל עובד בסדר בינתיים אבל אני מעוניין לדעת.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by daniel123,

רציתי לדעת אם 50C מעלות זה מסוכן למעבד? ומה הטמפ' הנורמלית למעבד במאמץ ובמנוחה? יש לי מאוורר של ZALMAN מ"מ120 ( אם זה עוזר)

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by ofir.a,

רציתי לגעת על ההבדלים בג'יפסטים של לוחות האם P35, 945,965,975 איזה ג'יפסט עדיף? מה הייתרון של כל אחד מהג'יפסטים הנ"ל? ??? ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by DesGenT,

is there a mother with PCI express 2.0 +SLi for two video cards for nvidia if not are there going to be with and if yes then when??? tnx for answering

• 6 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים