עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני קניתי מחשב לפני כשנה שעוד לא הייתי משחק משחקים במחשב אז לפני חצי שנה התחלתי ודוד שלי הביא לי כרטיס מסך 9600 עכשיו רציתי לשאול יש לי מעבד e2200 גרוע למשחקים ולוח אם atx 7100ob עכשיו יש לי תקציב של 900 שקל מה כדי לי לקנות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by bora8,

שלום לכם יש לי לוח ABIT AN8 ULTRA ומעבד AMD ATLON 64 3200 VENIC וקניתי עכשיו כרטיס מסך HD 4850 רציתי לדעת האם קדאי להחליף את המעבד ל-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4200+ Socket 939 Tray או חבל על ההשקעה [br]פורסם בתאריך: 12.01.2009 בשעה 18:58:11

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by surui,

KingSton זה Infineon? הזמנתי שתי זיכרונות KingSton באחד רשום KingSton ובשני Infineon

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by b127,

שלום חשבתי לעצמי יום אחד 1 למה לא עושים ציפסט שיריץ זכרוונת בארבע ערוצים, הרי ברוב הלוחות יש ארבע סלוטים, אז למה רק דואל? 2 למה אין בדיסק קשיח בקר רייד שיריץ רייד בין הפלטות עצמם? אמנם יש לכולם מנוע משותף, אבל אפשר לכתוב סיבית אחת על ידי כל ראש קריאה על כל פלטה בו זמנית, ובכל עצירה לכתיבה או קריאה יפעלו כל הארבע ראשים ביחד כך שיתקבלו ארבע ביטים בכל פעם, כך שHD עם ארבע פלטות יהיה מהיר פי ארבע מאחד בעל פלטה אחת, אמנם זה מחייב דיוק טכני מאוד גדול שלאורך זמן תמיד יהיו כל הראשים ממוקמים בדיוק אחד מעל השני, אבל אפשר לפתח מנגנון תיקון, שיזיז את הראש סיב אחד או שנים ימינה או שמאלה... תחשבו על זה, זה יכול לפתור את צוואר הבקבוק הזה. 3 למערכת ההפעלה XP יש אפשרות ליצור רייד תוכנה לד…

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by dror_gh,

שלום, אחי מתלבט איזה לוח לקנות ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 או ASUS P5B DELUXE אני רואה שהראשון עולה כ500 -600 ש"ח יותר ולכן אני מניח שהוא טוב יותר. הייתי רוצה חוות דעת שלכם וגם לדעת מה היתרונות ומה החסרונות תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by esaly,

כשרשום לי בספסיפיקציה של לוח שהוא תומך בזכרונות הבאים: Support for DDR3 1333(O.C.)1066/800 MHz memory modules האם זה אומר שהוא יתמוך גם בדימים של 1066 וגם ב1333? המון תודה לעוזרים מראש

7. Started by X-BLADE,

לאיזה מעבד יש ביצועים יותר טובים [עם או בלי OC] עזבו את המחיר כי יש לי את שניהם יש לי מערכת די חזקה עם 2GB זכרון וספק 500W. אם איזה מעבד המחשב ירוץ יותר מהר וירץ יותר טוב משחקים ותוכנות קידוד שונות. תודה מראש =]

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  8. האם הוא P43? G31 מאפשר לי לשים 4GB זכרון? לא נכון?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by re,

איך הזכרונות האלה ואם המחיר שלהם טוב http://cgi.ebay.com/New-OCZ-Reaper-4GB-2-x-2GB-Kit-DDR2-800-PC2-6400-CL-4_W0QQitemZ220294256179QQcmdZViewItem?hash=item220294256179&_trkparms=72%3A570%7C39%3A2%7C66%3A1%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by L1ron,

הורדתי MEMTEST מהאתר שלהם וקיבלתי קובץ ISO..איך אני אמור להשתמש איתו?לצרוב אותו ולעשות שיקרא בBOOTABLE?

11. התקנתי אתמול everest ועברתי על כל הרכיבים במחשב כדי לבדוק שהכל מתפקד כראוי, ולשמחתי לא היו הפתעות, אבל מה שנראה לי תמוה זה העובדה שהוא מראה שניצול הזיכרון הפיזי שלי הוא בערך 44 אחוז כשאני מריץ דפדפן, אוורסט ו-bit-tornado, ועם הביטורנדו עבד כל הלילה הוא יכול להגיע לניצול זיכרון של 86 אחוז, ואז המחשב נהיה דיי איטי כשסגרתי את הביטורנדו לאחר שעבד כל הלילה המצב התהפך(קודם היה 86 כשבדקתי אחרי שהתוכנה המשיכה לרוץ מהלילה), פתאום הניצול זיכרון רק על 39 אחוז ומנוצל פחות הזיכרון הוירטואלי השאלה שלי היא איך יכול להיות שתוכנה שסך הכל מורידה או מעלה גוזלת כל כך הרבה זיכרון מהמחשב, כי אני מסתכל בתהליכים ורואה שזה לוקח לי 13-15 מגה ואיך יכול להיות שהווינדוס לבדו עם avant browser, אוור…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

שלום אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם וזכרון עד 2500 שקל אבל אני לא יודע מה כדאי. זה למחשב של אח שלי ואני רק צריך שהוא יפעל בסדר. המפרט צריך להיות מבוסס על AMD. תודה.

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  13. אני בדיוק בשלבים של הזמנת חלקים למחשב החדש, הזמנתי כרטיס מסך BFG GeForce 8800GTS 512MB PCI-E OC http://www.bfgtech.com/bfgr88512gtse.aspx בעל זיכרון DDR3. האם אני מחוייב/מומלץ לעבוד עם זיכרון פיזי DDR3 או שאני יכול להסתפק בDDR2? תודה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  14. עיקרי המאמר: א. ב 2005 AMD לא תאמץ את ה DDR2 (עד לשקע M2 עם 1207 פינים). ב. משער שעם כפולי הליבות AMD תנסה לעבור ל PC4000 כלומר DDR500. ג. משער/מנחש ש AMD תדלג מעל ה DDR2 אל ה DDR3. מקור: http://www.penstarsys.com/#amd_ddr מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23945 הערה: מנכל AMD התחייב בעבר הלא רחוק לא לעשות שימוש בזכרון שלא סיים הליך תקינה ב JEDEC.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by vipersh,

מה ההבדלים בין הלוחות אם: DFI LANPARTY DK X38-T2R DFI LANPARTY DK X48-T2RS איזה מהם יהיה עדיף למערך CF וגם לOC לא מאסיבי... תודה על העזרה עריכה: יש דיון בנוגע לצ'יפסטים אז אתעדכן שם, אודה על עזרה בנוגע ללוחות אם

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  16. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=789 חג שמח.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. Started by go_go,

אמנם זה ביפנית,אבל אפשר להתרשם ולהבין(מהתמונות) AMD FX-60 DC http://www.pcpop.com/doc/0/115/115909.shtml

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  18. אני יוצר בקיובייס ברמה גבוהה כבר שנים, לאחרונה התחלתי פרוייקט שהיה גדול מכל דבר שיצרתי עד עכשיו. כמות הערוצים הרבה, הכלים והתהליכים שעבדו בו זמנית גרמו למחשב שלי לא לעמוד בעומס. <מפרט בצד> לעוד מידע, הנה אשכול שפתחתי בפורום בחו"ל: קליק זכרונות כבר בחרתי, כל מה שנותר זה מעבד. התקציב הוא כאמור 800 שקל, עם חריגה עד גג 1000-1100, וזה גם רק בתנאי שההבדל במחירים, ישתלם בצורה קיצונית. לדוגמא אם ב 1000 אוכל לקנות דגם שחזק בהרבה מדגם אחר ב 800. שימו לב שהוא לא מיועד למשחקים / עריכת וידאו / פוטושופ וכו'. יכול להיות שאותו מעבד מותאם לכל אלה, אך מה שאני מחפש הוא לעבודה עם סאונד, מידי וכל מה שמסביב. תודה

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by eitanb3,

שלום! ישר ולעניין, לצורך הדוגמא, אם היום אקח מעבד core due 1.2 בהשוואה למעבד פנטיום 4 (ליבה בודדה), איזה מהירות הוא ישווה? 2400 ?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  20. אהלן חברים. המליצו לי פה על המעבד 3800+X2 של AMD (אמרו לי שהוא יותר טוב מה930)ויש לי כמה שאלות: 1.הוא באמת יותר טוב מה930 של אינטל?כי זה המעבד שתכננתי לקנות. 2.איזה מעבד הוא מפה http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp? אם זה השני אז יש לו רק 2 GHZ =\זה כלום.איך זה יכול להיות יותר טוב? 3.אם אחרי כל השאלות האלה אני בכל זאת ילך על הAMD,אז אני אשמח אם תמליצו לי על לוח אם שבערך בטווח המחירים של הלוח הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1531 שתומך באינטל בלבד. יש אפשרות לחריגה של עד 700 שקל,העיקר שיהיה לוח טוב שיתמוך בשדרוגים עתידיים (לא,לא לקונרו). *ד''א,המעבד\לוח חייב להיות מסקייPC תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  21. אני כנראה יקנה E6600 עם 680i Sli, יש לי התלבטויות בקניית זכרון... חשבתי על DDR2 800 (יותר מזה לא יתרום כלום בלי o/c כן?) הבעייה שרוב הזכרונות מסוג זה בעלי CL 5 לרוב, ואילו של CL 4 די יקרים... מה לדעתכם עדיף, DDR2-800 CL5 או DDR2-667 בתזמונים נמוכים יותר (ואיזה) ? אין לי בעייה ללכת על DDR800 CL4, בהנחה שזה שווה את הכסף ... אשמח לקבל המלצה, כללית או ספציפית. בכל מקרה זה צריך להיות משהו "שווה"

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by narlat1,

שלום קניתי עכשיו מחשב חדש ב6600 שקל... ותהיתי אם בעתיד אני ירצה לשדרג את הזכרונות מה יהיה הכי כדאי לעשות..??. הזכרונות הם של TWINMOS DDR 1024 MB X2?DUAL?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by EliranB,

קיבלתי היום את הלוח אם הזה וראיתי שכתוב שם DUAL VGA ומצוייר שם 2 כרטיסי מסך האם יכול להיות שהוא תומך בSLI כי אני יודע שSLI יש רק עם צ'יפים של NFORCE אם אני לא טועה קיבלתי גם את הגשר הזה של הSLI

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  24. אפשר להשתמש בבקר ה raid לחיבור רגיל של דיסקים ולא חייבים להשתמש בו לגיבוי או כתיבה לשני דיסקים בו זמנית. כך אפשר לחבר דיסק קשיח, cdrom , dvd , וצורב , כל אחד על בקר נפרד (master) נכון ??

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by tom123,

הנה תמונות.. הוצאתי את הלוח כדי להרכיב SP94 ולא הצלחתי ומאז גם לא שומעים כלום אולי זה שייך לכרטיס קול? (מובנה בלוח) הלוח הוא IC7MAX3 הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים