עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by yanive,

אני בקרוב מאוד קונה מחשב חדש. תקציב 250-280-קונה מTMS-עושה oc למעבד של החנות... ורציתי לדעת איזה זיכרון יותר טוב: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 (260) OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 (266) G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBNQ (260) G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBPQ (265) Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 (274)

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by elad the master,

כרטיס מסך מובנה יהיה טוב. יש כבר 1 גיגה זיכרון DDR2.(בסטיק אחד)

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by esilver,

יש לידידי מחשב ישן עם לוח אם של MSI kt4v. דגם המעבד: athlon xp 1500 שאלתי היא האם שדרוג למעבד מסוג xp 3000+ ישפר במדה משמעותית את הביצועים (32 דולר ב- ebay) ואם כן, אז המלצה לקירור טוב. בתודה- אלי

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by benyben,

שלום. מה מומלץ לקחת מהמחשב הישן? ברשותי מחשב שולחני בן 3-5 שנים, ורכשתי אחד חדש. האם יש משהו יעיל שניתן לעשות עם המחשב הישן? להוציא אולי רכיבים או איזשהו שימוש יעיל? אשמח לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by 1itay1,

אתמול קניתי לוח אם ומעבד חדש ds3l - p45 e8400 עכשיו משום מה שיחקתי GTA IV לפני כמה דקות וראיתי שהמשחק ניתקה מפעם לפעם (כאילו המחשב חושב הרבה ואז המשחק מגמגם וחוזר לעצמו) ואז פתאום נתקע המשחק אז יצאתי ממנו אם הTask manager עכשיו ראיתי המחשב גם התחיל טיפה לגמגם והיסתכלתי בeverest הכל יופי: e8400 cpu clock: 3000 multiplier: x9 אוקי אני מסתכל על זה עוד כמה זמן (כדי לראות שינוים אולי קורה משהו) פתאום: הcpu clock 1999 והmultiplier x6 יש מצב זה משהו במדרבורד? אתמול זה עבד מצויין. ובטמפרטורה יש ממש נמוכות בערך 29 בIDLE ו 35-40 בLOAD (GTAIV(

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by guya2007,

היי, אני עומד לקנות מחשב עם מעבד E6400 לוח של ג'יגה בייט 965 ואני עדיין מתלבט לגבי מהירות הזכרון. 667 או 800, עניין של תקציב... השאלה היא,אני מתכנן לקנות זכרון 1 ג'יגה ויש לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, אבל לא משהו רציני. האם לקנות את הזיכרון 1 ג'יגה בסלוט 1, או 2 סלוטים של 512 כול אחד? ואיך לנהוג אם אני אקנה 2 ג'יגה? תודה.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by srolik,

יש 16 CHIP ויש 8 CHIP במחשבי פנטיום 3 איך אני יודע אם אני מסתכל על הזיכרון כמה ציפים הוא והאם נין לשלב בין 8 ל 16 תודה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  9. היה לי פעם לוח של gigabyte שאני לא זוכר איזה דגם הוא, הייתה אפשרות בהדלקה, לפני שמערכת ההפעלה עולה ללחוץ על מקש Esc ואז הייתי מקבל חלון ממנו אני בוחר מאיזה מקור לעשות BOOT, היה מאוד שימושי עכשיו יש לי לוח דגם GA-EP45-DS3L ואין את האפשרות הזו או שאני לא מוצא אותה. בשביל לבחור מקור BOOT צריך להיכנס להגדרות BIOS ושם לשנות בהתאם. יש אפשרות להוסיף אותה באיזה עדכון BIOS או שהיא לא קיימת בלוח הזה? http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/foxconn-bloodrage/boot_menu.png ככה נראה החלון

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  10. יש לי כסף לקניית מחשב חדש.. כרגע יש לי אינטל פנטיום 2533 מגה הרץ ולוח מבוסס SIS 655 אני לא יכול כבר לסבול את המחשב הזה בידיעה שיש סדרת C לאינטל... אבל מנגד אני רואה שבעוד כחודשיים יושק הAMD בטכנולוגיית 64 BIT. השאלה היא, האם ה64 ביט של AMD צפוי להביס את סדרת הC של אינטל.. או שלא כדאי לי לסרב לעצמי כרגע ולקנות אינטל C .. ידידיי, מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  11. שלום לכולם, קראתי את ה FAQ בנוגע לזכרונות, רציתי לשאול עוד כמה דברים קטנים. אז ככה, יש לי מחשב ישן: P4 2.8GHZ HT Asus P4P800 256mb DDR PC3200 CL 2.5 x 2 הלוח אם תומך בזכרון DDR PC3200, ולא מזמן נדפק לי מודול אחד של זכרון (היה 256mb x 2), אני רוצה לקנות זכרון "חדש". מחשב חדש לא אופציה כרגע לפחות לחודשיים-שלושה הקרובים והמצב עם 256mb לא מזהיר כמו שאתם מדמיינים. ולעניין: 1) האם אני צריך לחשוש מבעיות התאמה בין הזכרון ה"חדש" ללוח אם שלי? או שכל דבר ירוץ? 2) מה התצורה שהכי מומלצת ומשתלמת? הייתי רוצה לשדרג ל1GB (עד לפני שהמודול נדפק היה לי 512MB סה"כ) ? ואם אפשר כמובן גם המלצה ספציפית לחנות (אזור המרכז / פ"ת)

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by tdavidi,

אני מוסיף זרונות למחשב שלי ויש לי את הזכרונות האלה בדיוק: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=503 ראיתי זכרונות יותר זולים ואני רוצה לדעת אם זה לא יפגע לי במהירות של הזכרונות הקיימים (זה עובד ע"פ המהירות והתזמון הנמוך מבניהם...) הזכרונות שראיתי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=4867 שאלה שניה... אני צריך להרכיב מפרט של מחשב חדש... ראיתי כמה סוגי מעבדים ואין לי מושג מה מהם לקנות..זאת אומרת, מה ההבדל מבניהם ואיזה הכי טוב התקציב שלי למעבד... עד 800-1300 ש"ח

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  13. אמרו לי בחנות מחשבים שכן אבל לא ראיתי בשום מקום שרשום את זה אם למישהו יש הסבר על הדואל קור בבקשה שיסביר או שיתן לינק תודה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by switchman,

מה ההבדל בין Intel Pentium 4 478 ל Intel Pentium 4 755

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by GeForce,

ברשותי הלוח הנ"ל: http://www.motherboard.cz/mb/chaintech/9VJL3.htm יש עליו זכרון 512MB DDR בסטיק אחד. יש לי עוד מקום פנוי לזכרון. כמה אני יכול עוד להוסיף?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  16. http://www.fudzilla.com/content/view/17539/1/ אינטל משאירה מעבד 1 לשוק האולטרה גבוה למשך שנה שלמה ורק אז היא תחשוב אם לחליף אותו...

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by Nirro,

AMD ממליצה על ה- Best Gaming PC שלה עם Core2 חחח :lol: http://ati.amd.com/technology/crossfire/promotions.html מקור : http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35329

18. Started by lirancoh85,

שלום לכולם, היום החלפתי את המעבד במערכת הנ"ל intel e8200 2.66 xfx 680i lt sli gigabyte hd 6950 6gb ram arctic freezer pro 7 rev b fsp everst 700w פשוט החלפתי מעבד במערכת הקיימת ללא שום שינויים במערכת ההפעלה וכו'/ ווינדוס קלט שהחלפתי מעבד, ציין את המעבד החדש אך המהירות של המעבד הינה 2.66 כמו המהירות של המעבד הקודם ולא 3.2 מה שאמור להיות מה אני אמור לעשות ? בנוסף הטמפ של המעבד ללא מאמץ הינה בסביבות ה 40 מעלות. האם זה נורמלי ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by pcupgrade,

שלום, ברשותי לוח-אם מסוג 945GC M7 TE איזה מבין הזכרונות הבאים נתמך ע"י הלוח? מה הקומבינציה הטובה ביותר עבורם? 1GB 2Rx8 PC2 5300U 555 12 E1 667 1G DDR 400 DIMM CL3 128 MB PC100 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי Celeron D 320 עם זיכרון 256MB. החלפתי ל 1GB (הוצאתי את ה 256MB הישן ושמתי במקומו את ה 1G), אבל המחשב עדיין מזהה לי 256MB זיכרון (גם דרך EVEREST וגם דרך המחשב שלי->מאפיינים). המליצו לי להיכנס ל BIOS ולשנות שם את ההגדרות, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה צריך לשנות ב BIOS (בשאיפה בלי להרוס את המחשב ) ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by Yarin Yentel,

למישהו יש כרטיס קול טוב להציע לי אני לא יודע בידיוק איך זה עובד אשמח לעזרה תודה מראש😁

22. Started by yotam.m,

רציתי לדעת אם יש לוח אופטימלי למעבד Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit בסביבות לא המחיר הגבוהה גבוהה משהו סביר.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by HydroIT,

מבין כפולי ליבה, מי הכי חזק? ולמה? ומי הכי משתלם מבחינת עלות/תועלת?

24. הכוונה לכיסוי של החיבורים מאחורה, איפה שיש את החיבורים של המדפסת, המקלדת, הUSB, יש מין פאנל שחתוך בדיוק לפי הצורה של החיבורים לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם המארז או הלוח אם, מכיוון שהלוח אם משומש, ולא הגיע עם האריזה המקורית, אין לי פאנל מתאים. במארז יש לי פאנל כמעט זהה, אבל עם מקום לשלוש יציאות אודיו, במקום 6 שיש בלוח אם. זה מונע ממני לסדר את הלוח אם בצורה שאני אוכל להבריג אותו למארז, ובלי הכיסוי יש פשוט חור מאחורה... יש למישהו מושג אם ניתן לקנות דבר שכזה ? למי שלא הבין למה אני מתכוון (פשוט אין לי מושג איך זה נקרא, אני סתם מכנה את זה 'פאנל') אני מצרף תמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.