מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שלשום ניסיתי להדליק את המחשב, ולהפתעתי, הוא לא פעל... בדיקה קצרה העלתה שספק הכח התקלקל (הבדיקה כללה את שקשוק הספק, שהשמיע צלילים שהעידו על חלקים שהתפרקו בפנים. פתיחת הספק אישרה את החששות). כשהחלפתי ספק, המחשב אכן התחיל לפעול, אבל לא נראה שקורה משהו פרט לפעולת המאווררים. גם המסך לא נדלק. ככל הנראה, לוח האם שבק חיים גם הוא, כי ניסיתי לפרק את כל מה שלא נחוץ להפעלת המחשב, גם ניסיתי כרטיס מסך אחר, ועדיין - כלום. אתם חושבים שיש משהו שאפשר עוד לעשות? אם לא, אז אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בזכרון RDRAM, פנטיום 4, וכרטיס מסך AGP. או שאולי כדאי לקנות לוח אם וזכרון DDR2. ואולי גם להחליף את המעבד בדרך. ואם כבר, אז למה לא לשדרג כרטיס מסך. בקיצור, אני מחפש את הדרך הזולה ביו…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
שיפור אפשרי של עד 13 אחוזים בביצועי ליבה בודדת עבור Zen 2 עשויים לגנוב מאינטל את הכתר בו החזיקה מאז סוף העשור הקודם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore או Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB ?
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-
-
על אילו הגדרות אני צריך לשים לב ? מתחים מעבד וגשר צפוני על V1.6 זיכרון לא מגביל אותי .. HT מכובה . לצורך העניין : אני מצליח להעלות את המחשב על 4 GHZ כאשר המכפלה גבוהה וה- FSB נמוך אך ההיפך בלתי אפשרי ( מכפלה נמוכה ו- FSB גבוהה ) לוח אם : GB 770-ud3 SB 710 מעבד 555 black edition - phenom 2 (פתיחת ליבות מגבילה אותי ) זיכרונות 1122 4GB pc2 - 8500 CL5 240PIN -BLUE kingston
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
שלומות, יש לי כרגע A64 3200+, ואני מעוניין לערוך פה ושם, האם יהיה שידרוג משמעותי אם ואני אחליף מעבד לX2 מבחינת וידאו?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני מהמעבדים הבאים : INTELCore2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB מול AMD Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore שניהם באותו בדר גודל של מחיר מה עדיף יותר מה יותר טוב ולאיזה שימושים יותר טוב כל מעבד תודה
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על לוח האם הבא של ASROCK למעבד E6400 קונרו : מטרות שימוש: עבודה כללית, משחקים, ללא OC ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E קישור למידע עליו: http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm אם לדעתכם הוא לא טוב מספיק אז אם אפשר הצעה ללוח אם אחר אך זול (פחות מ600 ש"ח)
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך נועלים את השעון של הAGP/PCI על 66/33 כי כשאני מעלה את הבאס של המעבד זה מעלה לי גם אותם וזה עושה לי בעיות מישהו יודע איך לנעול בלוח אם הזה? תמונות בשביל להמחיש את הבעיה (להעתיק ולשים בדפדפן) לפני: planet.nana.co.il/alon887/DSC00001.JPG אחרי: planet.nana.co.il/alon887/DSC00002.JPG תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את הפריטים הבאים: מעבד AMD athlon 64 3700+ 2.2GHz socket 939 זכרונות Corsair value select DDR 400Mhz CL2.5 4x512MB מאוד אשמח לדעת מהו ערכם של הפריטים כדי לדעת בכמה למכור. תודה !
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איזה ציפסט הוא הכי טוב ותומך בהכי הרבה דברים בסוקט 478 ובאיזה לוח הוא בא
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אוקיי בנוגע ל P4 כולם יודעים שב 65 מעלות הוא חם מאוד ולא מומלץ שהוא יהיה בחום כזה וב 70-75 מעלות הוא לגמרי בסכנת מוות וב 80 הוא נישרף\נהרס או כל דבר שאנחנו אפילו לא רוצים לגלות. אבל מה בנוגע ל P3? בבקשה אני ממש חייב את העזרה, נ.ב (יש לי עוד שאלה)(זה אותו מעבד) לחבר שלי יש SDRAM133MHz עם באס מעבד של 133MHZ באס ויש לו P3 ה 1000MHz וחום המעבד הוא 19 מעלות (אכן כן התקינו לו מאוורר של 6000RPM מאוורר ממש טוב גם אני לא האמנתי כשהסתכלתי בהתחלה, בכלל לא האמנתי, והחיישנים לא משקרים אכן המעבד קר והמאוורר שלו באמת חזק מאוד) יש לו לוח אם של אסוס שלפי איך שראיתי מסוגל להגיע ל 1875MHz (יענו נכון כשלוחצים פלוס אז זה מראה עד כמה הוא מסוגל לעלות? אז זה יכל להעלות עד 1875MHZ). שם הלוח אם הו…
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף פברואר? אמורים לצאת רכיבים חדשים בזמן הזה?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחבר מחשב amd athlon x2 245 am3 (כניראה AM3 אני חושב) עם איזה לוח אם של ג'יגה בייט. היה למחשב כרטיס זיכרון של קיסטונג 2gb ddr2 במהירות 800 מגה הרץ. הוספתי לו מהמחשב הישן שלי כרטיס זיכרון 2 gb של סאון גם כן אותה מהירות. ברגע ששניהם עובדים הביוס מדווח כי המהירות הינה 533 מגה הרץ. השאלה שלי למה זה קורה ואיך ניתן לפתור זאת?. אגב במחשב הקודם עם אותו סטיק 2gb של סאון עבד עוד כרטיס 1 gb גם של סאון והמהירות של שניהם הייתה 800 מגה הרץ. אגב הסתכלתי בביוס ובניגוד מוחלט לביוס של msi או של לוחות שתומכים במעבדים של אינטל לא ראיתי את התפריט שאחראי על אובר קלוק.,באס והיחס מה שמאוד מוזר לי. יכול להיות שזה בגלל שמדובר בשני חברות שונות? אולי cl? בכל אופן שאני יחזור לביתי אני ינ…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני עובד עם REVIT וCS4 איזה כרטיסים כדאי לי לקנות האם 1333MHZ יעבוד טוב או שכדאי לי לעלות במהירות כמובן שאני מדבר על 8G ומעלה כמו כן ראיתי חברה בשם G.Skill מישהו מכיר
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי את הלוח GIGABYTE ga-7n400s-l זה הדגם שלו הנה תמונה שלו : עכשיו הלוח הזה חדש .. קניתי מחשב מפרט טוב מעבד: 1800+ ATHLON זיכרון : 512DDR 400MHZ דיסק קשיח : 60GB כרטיס מסך : Geforce 5200 128 DDR המחשב ממש מהיר אבל מה אני חייב לדעת אם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד שישב על הלוח הזה .. אני רוצה לדעת בבקשה אם כל לוח של AMD יוכל לשבת עליו , אם לא אז עד איזה מעבד הכי מתקדם יכול לשבת על הלוח הזה .. ואם אפשר גם לקבל דעות על הלוח ועל המחשב .. אני יודע שאני חייב מעבד בגלל זה אני שואל .. אני חייב לדעת .. תודה!
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
זה נכון ש Intel הביאה לamd כספים ופיתחה אותה ו amd הייתה יד ימינה עד שהיוצרות התפהכו והאח הקטן התמרד.....amd פיתחה כל מיני דברים לאינטל ואינטל לא האמינה ש amd תעשה צעד נגדה?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הAN8 של ABIT מגיע לארץ ואם יהיה כדי לקנות וכמובן שאני מדבר על גירסת הFatality של הלוח ושמעתי שהוא nForce 4 Ultra ויש אותו כבר בארצות הברית אז מישהו יודע מתי הוא מגיע אלינו ואם הוא שווה משהו??
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת מי עדיף לדעתכם בין המעבדים הנ"ל בתחום משחקים? תודה תום
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי איך אפשר לבדוק איזה דגם של מעבד מסוג Q6600 יש לי, מבלי להוריד את הקירור שנמצא פיזית על המעבד ? הבנתי שיש כמה דגמים למעבד הספציפי הזה - איזה מהם הוא יותר טוב ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מאד איטי בחודשיים האחרונים, והיום בדקתי טמפרטורות והבנתי שזה המעבד שגורם לכך. מגיע ל70-90 מעלות... הוצאתי אותו מהמחשב וראיתי שאין בכלל משחה טרמית עכשיו השאלה היא האם יש סיכוי להחזיר אותו לקדמותו על ידי מריחת משכה ? אחרי שהוא עבד חודשיים בטמפרטורה גבוהה מאד ?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי אני מחפש זכרונות ממש טובים שאני יוכל להישאר איתם 2~3 שנים. חשבתי על כמה אבל אני צריך שהם היו DUAL DDR ושל אחד מהם יהיו512 כלומר 512X2 אני צריך שהיו בעלי תזמונים מעולים ממש מעולים, שהם היו לפחות 500 MHZ לא חשוב לי מאיפה לקנות אותם ( חו"ל - ישראל ) עד 3500 שקל. חשבתי על CORSIAR או MUSHKIN או כל דבר אחר שתציעו. אבל אני צריך את הבסט ממש הבסט ( לא אחד שצריך לעשות לו אוברקלוק ) חשבתי בנתיים על: http://www.corsairmicro.com/corsair/xms2.html ( בצד התחתון של הדף ) טוב, אני מחכה לכל הצעה אחרת שלכם. בתודה מראש!! Install Eit(a)v Arditti R.D.T ייטב ארדיטי המפרט שלי: intel p4 2.6c ht asus p4p800 inno3d g-force fx 5600 128 mb (בקרוב albrton geforce fx 5900 xt 128 mb 256bit) w.…
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היום באופן רשמי מושקת פלטפורמת האקסטרים החדשה של AMD שמביאה שני מעבדים עוצמתיים במיוחד - אנו מביאים בפניכם סקירה חיצונית של מועמד ראוי ללוח אם עבור מעבדים אלה - Prime TRX40-Pro של אסוס לכתבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-