מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו מכיר את הלוח? מה דעתכם עליו? נראה לוח עם תכונות טובות. מישהו מכיר את האמינות שלו ואת יכולות ה-oc שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני הולך למעבדה לקנות מעבד חדש זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz אני רוצה להחליף לאחד מאלה AMD XP3500 + 64BIT FSB1600 MHZ 512K 939 או INTEL P-4 3200 FSB800MHZ 1024K מה יותר טוב אם צריך להחליף לוח אם כמה הוא יעלה ??? (ואיך אני יכול לבדוק איזה לוח אם יש לי ?)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 3000 ואני יודע שיש לו 1800 מגהרץ וראית שיש משחק שהדרישות שלו זה 2400 מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
החלקים הם מעבד לוח אם וזכרון,עכשיו הדגש הוא על זכרון 2 ג'יגה(אם אפשר יותר אז סבבה),לוח אם טוב ומעבד טוב,יש לציין שאני לא עושה OC למעבד ככה שאני אצטרך מגבר חזק,בנוסף לכך יש לי חלקים מאוד ישנים במחשב-אז רציתי לוח אם שיתמוך בחיבורים האלה וגם בחדשים יותר היום עד שאני ישדרג את כל החקים מסביב,החיבורים הם :להארד דיסק זה חיבור ATA הישן והכרטיס מסך שזהו חיבור AGP כלומר אני צריך לוח אם שיתמוך בATA ובSATA 2 ושיתמוך בAGP וPCI EXPRESS,אם אין לוח כזה תגידו לי מה לעשות,כי נכון לעכשיו אין לי כסף אז אני רוצה לשדרג הכל מ0 וככה להמשיך לכל החלקים האחרים עד שהמחשב יהיה סבבה דרך אגב התקציב יהיה 3000 שקל,אם זה קצת(למרות שאני חושב שזה מספיק לדעתי לשלושה חלקים)אז תגידו לי לצורך מתיחת תקציב.כבר עש…
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות את ה DS3, אבל מציעים לי בחנות את הלוח .DP965LT רציתי לשאול איך הוא בהשוואה ל DS3?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לקנות מחשב חדש וכל שנשאר לי הוא התאמה ללוח האם. השימושים של המחשב יכללו עבודה מרובה במולטי טסקטינג ומידי פעמים משחקים. המעבד שיריץ את המערכת יהיה ככל הנראה ה ivy bridge core i5 3570 הזכרונות A-Data Premier 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz (אגב, אם יש המלצה לזכורנות אחרים, אשמח לשמוע) וכרטיס המסך Sapphire 7850 2GB DDR5. קיבלתי המלצה ללוח האם MSI P67A-C43 B3 P67 אבל ממה שהבנתי הלוח די מיושן ולא תואם למעבדים החדשים של אינטל. בנוסף לא ניתן לחבר USB3 שמצוי בקדמת המארז איתו (אלא דרך קומבינה..) התקציב שלי ללוח הוא כ500 ש"ח עם אפשרות לחרוג קלות במידת הצורך דבר נוסף, אני מתכוון לחבר אליו מערכת 5.1, אז אם יש לוח עם דגש על סאונד טוב יותר - כמובן שעדיף. לא מתכונן לבצע OC. תודה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קניתי היום את המפרט הבא מוצר ¤418 ¤418 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 BOX ¤457 ¤457 1 לוח אם Asus M2A-VM ¤332 ¤332 1 זכרון PQI DDR2 1024Mb 533MHz CL5 חוץ מהזיכרון ששיניתי לkingstone 512mb ddr2 667mhz עכשיו יש לי מארז ישן יותר של המחשב הקודם שהיה לי בו פנטיום 4 1.6 אני אשמח אם מישהו ידריך אותי או ייתן לי מדריך איך להרכיב את הלוח אם עם הספקי כוח ובעיקר איך להרכיב את המעבד על הלוח אם. תודה
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
מחשב נייד יד שנייה מצב מעולה Pentium 2 366MHZ 96 Ram USB 3.5GB HD 12 inch screen 850 שקל מה דעתכם שווה את המחיר? המחשב לא אמור להיות חזק הוא מיועד לשמיעת מוזיקה עבודה באופיס תיכנות בשפות פסקל וסי גלישה באינטרנט וזהו אני מניח שווה את המחיר?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם שציינתי בכותרת ואני מעוניין לשדרג את הזיכרונות שלי לאלה CML16GX3M4A1600C9 אבל אני לא בטוח שהלוח שלי מתאים (כאילו ב95% אני בטוח שזה מתאים) ואני סומך עליכם אנשי פורום זה בעיניים עצומות ! אז הנה הלינק לאתר החברה של המוצר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#ov ויש שם גם להוריד את כל הזיכרונות התואמים אבל הזיכרון הנ"ל לא מופיע ורשום שם במפורש שזה לא כל הזיכרונות התואמים.. אשמח לעזרה+ אשמח גם לדעת להבא על פי מה בודקים(פעם חשבתי לפי תיזמונים אבל אני כבר לא בטוח..)
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי ב KSP זיכרון למחשב הנייד שלי. מדובר ב 1GM מתוצרת קינגסטון במהירות 667. הרצתי בדיקות על מנת לוודא שהמוצר תקין והוא אכן נמצא תקין אך CPU-Z לא מסוגלת לגלות את שם היצרן (ואפילו לא את שבוע הייצור!, צירפתי תמונת מסך), תוכנות אחרות גם לא גילו את שם היצרן האם הזיכרון מזוייף? תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות AMD ואני לא יודע אם לחכות
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם אפשר להוריד משחה תרמית עם מיקרופייבר? האם זה לא מוליך חשמל סטטי?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום... לפי הרבה דברים שקראתי פה הבנתי שלוחות האם שיתמכו בו יעלו מינימום 1000 ש"ח 1. האם זה נכון? 2. אם כן האם צפוייה ירידת מחירים? פשוט יש בנאדם שאני מכיר שרוצה לקנות מחשב הרבה זמן ואני מחזיק אותו בגלל הקונרו. התקציב שלו לא כזה גדול ואמנם הe6300 יעלה בערך כמו ה930(היום) טיפה יותר, אבל אם הלוחות אם כאלו יקרים יהיו אולי הוא לא יוכל להרשות לעצמו קונרו... :-[
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יצא וכבר נבדק. שיפור ב FPS זניח. שיפור בתמונה יש אבל ANANDTECH קוטלים: For years, AMD has been talking about the positive impact that 64-bit will have on games. Honestly, we never bought it; games are still a couple of years away from breaking the 2GB process limitation under present day 32-bit Windows. Despite our lack of belief, AMD still did their best to convey the message that gamers would be given a better experience in a 64-bit environment . First, we see that the difference between running the 32-bit binary in XP Professional and x64 Edition is basically nothing. We're just happy that there is any sort of performance improvement at all - but to those looking …
-
- 43 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב לעצמי מחשב חדש, ואחרי בחירה של המעבד (Q9450), עברתי לחיפוש לוח אם תואם. כיוון שבהיותי עובד אינטל אני נהנה מהנחה ברכישת מוצרי אינטל, אני "מוגבל" ללוחות אם של אינטל בלבד. ועכשיו לעניין: מצאתי שני לוחות אם: 1. DG33TL, שלפי המחיר שלו נראה כי הוא יותר טוב, אך עם בעיה: המעבד שבחרתי הוא עם FSB של 1333 MHZ, אך בדף המידע הרשמי של לוח האם, כתוב שהוא תומך במהירות FSB של עד 1066 MHZ למעבדי core2quad. מצד שני, בכלי התאימות באתר של אינטל, כתוב שהוא תומך בצורה מלאה במעבד הנ"ל. 2. DP35DP למרות שהוא יותר זול, הוא תומך במהירות FSB של 1333 MHZ לפי דף המידע הרשמי. אם כך, שתי שאלות: 1. למי להאמין? לדף המידע הרשמי או לכלי התאימות? 2. האם יש הבדל משמעותי בין שני לוחו…
-
- 7 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
האתר לא מעודכן, מאז הרכישה של AMD האתר לא עודכן מה קורה שם?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אם אפשר הסבר קצר על סוגי מהירות שעון במחשב,. ממה שאני מבין יש מהירות שעון בכמה רכיבים: במעבד (אני מדבר על 9300 יש 333MHZ), בזיכרון (דגם 800 יש 400MHZ), וממש שאני מבין בלוח אם רשום 1333MHZ ואפילו 1600 בין זיכרון למעבד, נכון?, מז"א כל המהירות האלה ואיך הבדיוק הם קשורות אחד לשני. תודה.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, בטלתי דרך הביוס את מכפלת ה-HT ומשומה הנייד עובד מהר יותר והמערכת גם עולה מהר יותר. יש סיבה לכך? אין שינוי לזמן השימוש בסוללה.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אז ככה , אני רוצה לדעת איזו מערכת יותר חזקה : P4 2.4B שעובד ב-3 ג'יגה (OC) + זכרונות 512 מגהבייט OCZ DDR PC 2700 שעובדים במהירות יותר גבוהה בהתאם ל-OC המערכת הכללי (לא יודע בדיוק את המהירות שלהם , קיוויתי שתוכלו להגיד לי את זה ) . VS AMD BARTON 2500 + 256 MB PC 3200 . *אין לי אפשרות לעשות OC למערכת ה-AMD . אז מה יותר חזק ? ועם מה אתם ממליצים להשאר (*לקחת) ?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512 ddr sdram 133mhz ואני רוצה להחליף אותו למהירות אחרת אבל גם 512 כי אני מתכוון להחליף מחשב עוד שנה אז לבינתיים הבנתי שיש לוחות שתומכים ב ddr2 ויש שלא אני לא חושב ששלי תומך אבל איך אפשר לדעת בוודאות אם הוא תומך כי בחוברת לא כתוב שתומך ולא כתוב שלא תומך יהיה הבדל גדול אם אני יחליף ל 400mhz אבל עדיין רק 512? סטיק אחד או 2? תודה לעוזרים.
-
- 38 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, את האמת - המחשב יקנה באוקטובר\נובמבר - משהו בסביבות החודשים האלה, מאחר ואני מחכה לGT300 של Nvidia, שבינתיים עושה רושם מדהים. הבנתי, שעד אז יצאו מעבדי הi5, אז, רציתי לשאול: האם בתקופת הקנייה שלי, הi5 יהיו יותר משתלמים מהi7? כמה ליבות יכילו? ומה לגבי הביצועים שלהם מול ביצועי הi7 במשחקים? פסלתי כבר את מרובעי הליבה וכפולי הליבה הנוכחים בעיקר בגלל שDX11 מביא לניצול כל הליבות של המעבד, ופשוט לא שווה לקנות טכנולוגיה נכחדת.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מעדיף AMD אבל מי שמבין אני רוצה ממש לדעת מבחינה טכנית מה עדיף סתם מעניין אותי לדעת
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
P4s800 של אסוס או אפוקס 865 עם ציפ של אינטל האסוס עם ציפ sis תודה ניסים
-
- 12 תגובות
- 762 צפיות
-