עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ShimonM,

שלום לכולם אשמח לעזרה, יש לי כרגע מחשב עם I7-7700K, וקיבלתי מחבר מעבד I5-10500. השאלה היא אם שווה לי להחליף את הסט אפ ולעבור לאי 5, דור יותר מתקדם, או שזניח ביניהם היכולות, אשמח לעזרתכם..

2. Started by matizami,

העברתי את המחשב דירה והוא קיבל מכה ומשהו נדפק בלוח אם. הכרטיס מסך לא יושב טוב ואני צריך להחזיק אותו עם משהו כדי שהמחשב יעבוד וגם המאוור במארז לא עובד. המחשב בין שנה וחצי בערך ואני מתבלט האם לקנות את אותו לוח אם Gigabyte GA-B85M-D3H או כבר לקנות אחד יותר חדש (כמו למשל Gigabyte GA-H97-HD3 או ASRock H87 Pro4)? זה המפרט שלי Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 X2 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series SHAPPIRE 7870XT BOOST[h=1][/h]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אם כן אז הייתם ממליצים על ויסטה או XP? ובנוסף אם תוכלו להסביר לי מה ייתן לי להתקין מערכת 64 ביט במקום 32 ביט? רוב העיסוק שלי במחשב הוא משחקים, וקצת עריכת וידאו ודיוידי - איפה היתרון ב OS כזו או אחרת? להלן שאר המפרט: Memory - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 HDD - Westren Digital WD2500KS 250GB Graphic Card - XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX DVD Burner - LG GSA-H22 X18 DVD Case+Power Supply - Antec P150 EC 430W Motheboard - GIGABYTE GA-965P-S3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by Crypto,

בעוד מספר שבועות אני משדרג את המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בדברים הבאים: I5 750 OC HD5850X2 CF תקציב: 1000 ש''ח

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. Started by subzero08,

בסוף קניתי i7 4790K Asus Maximus vii ranger יש המון פיצ'רים בביוס וב Ai Suit 3... אשמח להמלצות בכיוון אם למישהו יש לוח של אסוס אבל כמה שאלות בינתיים: 1. בהתחלה המעבד היה משתנה אוטו' מבחינת מהירות, זאת אומרת שאין שימוש היה בערך על 900Mhz ועולה לפי הצורך... לאחר התקנת דרייברים ותוכנות כמו ה Ai suit, הוא עומד כמעט קבוע על 4.4Mhz. השאלה אם זה תקין? או שעדיף שיהיה משתנה לפי הצורך? אם כן איך משנים את זה? 2. שוב בגלל אותה תוכנה כנראה, המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט (Mugen4), בין 300-400 RPM. לפעמים אפילו על 0. הטמפרטורה במנוחה על איזור 38 מעלות. בהתחלה לפני השינוי הייתה על 33-35. לדעתכם תקין או גם פה כדאי לשנות משהו? 3. הזיכרון שלי הוא במהירות 1866, וכך מופיע בכל מיני כלים, אב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. בנתיים חשבתי על זה רק רוצה משהו קצת יותר טוב עד 550 406.00 ¤ - לוח אם ABIT IL9 Pro אשמח לשמוע את העצות שלכם תודה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי לוח אם מחברת ASUS דגם P5LD2 SE ואני רוצה לקנות מעבד חדיש שהוא: Intel Core i5 Processor i5-660 3.4GHz 4Mb Dual Core LGA 1156 Box. אז השאלה שלי היא אם הלוח שלי יעמוד בזה ואם זה בכלל מתחבר? ואם לא אז איזה לוח אם מומלץ במחירים 800-1000?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ ללוחות MINI ITX. אני מחפש לוח אם אינטל: INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2 , INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2A או משהו דומה באותו כיוון... למטרת בניית SERVER או NAS (שיבוסס על FreeNAS) בעל צריכת חשמל נמוכה ו- SMALL FORM FACTOR ועוד שאלה: האם יש תאימות ב- Motherboard tray של MICRO ATX ל-MINI ITX? במארז ANTEC ARIA למשל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by yosyos,

מבקש התייחסותכם לגבי לוח אם MSI K9NGM-L AM2GF6100 - גרוע? בינוני? טוב? מה לגבי השילוב בינו לבין כרטיס מסך GF 7900gs וזיכרון 2x512 של OCZ? תודה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  10. Started by -LosNir-,

שלום, יש לי בעיה אחת מציקה ושאלה: 1) אני לא יכול לנעול את התדר PCIE, יש לי מ 90 עד ל 120 בתדר ויש גם AUTO. שאני בוחר ב auto (ה default) המחשב עושה Boot, אבל שאני בוחר ב 100, המחשב לא מצליח לעשות boot. (מצורפת תמונה: חלק אדום) 2) תזמוני זכרון, יש לי שכמה דברים ואני לא יודע מה להגדיר בכל אחד, ב cpu-z רשום לי מה צריך להיות התזמון, אבל השדות שונים ב Bios. (יש לי CL5) (מצורפת תמונה: חלק כתום) תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by tal_levi1000,

יש לי מעבד P4 1.6 די ישן הלוח אם שלי נשרף אני צריך לוח אם חדש ועל הדרך חשבתי אולי גם לקנות מעבד חדש (אבל יותר חשוב לי הלוח) בהתחלה חשבתי על 7N400 של גיגהבייט אבל אחרי כל כך הרבה קטילות שאנשים פרסמו פה על גיגה בייט אני נראה לי ירד מזה אולי מישהו יכול להמליץ לי על לוח איכותי (לאוברקלוק לא רציני במיוחד) בעיקר למשחקים!!! עדיין לא החלטתי עם אני רוצה מעבד אינטל או AMD אז כל הצעה תתקבל בברכה!! תודה לכל העוזרים טל

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני משחק במשחק League of Legends. ה requirements של המשחק הם: Minimum: [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]CPU Speed:[/TH] [TD=width: 380]2 GHz processor[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]RAM:[/TH] [TD=width: 380]1 GB RAM (Windows Vista and 7 users will want 2 GB of RAM or more)[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]OS:[/TH] [TD=width: 380]Windows XP SP2, Windows Vista SP1, or Windows 7[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]Video Card:[/TH] [TD=width: 380]DirectX 9.0 capable video card suppor…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eran1,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב amd ושיהיה ממש טוב. אני רק מתלבט לגבי הלוח אם שאני רוצה לקנות. הציעו לי את ה- msi k8n neo 4 platunum יש גם את הלוח של ג'יגבייט ושל אסוס שעושים רושם טוב, אני צריך את עזרתכם אני ממש מבולבל. אני לוקח במחשב את הכרטיס מסך GE 6600 GT

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by kimi,

בקניית מעבד מה ההבדל בין BOX לOEM לTRAY לRETAIL? תודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  15. Started by disturbia,

אני מתכוון לקנות היום את הלוח הזה מKSP : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6092 התקציב שלי הוא מאוד נמוך, ואני צריך לוח אם שיתאים לE8400 חדש שקניתי השאלה שלי היא האם הלוח אם הזה הוא אמין וטוב ? אני לא מתכוון לעשות OC בקרוב אז בקטע הזה לא ממש מעניין אותי תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  16. סטיק אחד של ג'יגה זכרון לבין שני סטיקים של 512 שעובדים בדואל צ'אנל

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  17. מי שמוכן לנדב שיבושם לו, אם לא לנדב אז תציעו מחיר(אפילו לוח מהפשוטים)

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by menyd1,

שלום רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בין זיכרון למשל 2 ג'יגה במהירות 667MHZ לעומת 800MHZ יעני האם ההבדל הוא משמעותי או קטן מאד? ועל הדרך האם כדאי לבטל את אופצית קובץ החלפה בזיכרון של ההארד דיסק כדי לקבל ביצועים ומהירויות טובות יותר או אין קשר?? יש לי 2 ג'יגה זיכרון 667MHZ מעבד E4500 2.20GHZ HD4870 ווינדוס XP

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  19. היי, יש שיפורים משמעותיים (לא מתוכנן OC)? תודה!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. נכון שבד"כ תמיד כשיש ליבה חדשה למעבדים מסוימים נותנים לליבה הזאת כינוי נכון? :< אז ב AMD זה אמור להיות- נגיד במעבד 2100+ אז למה אני יכול לקנות רק של ליבה Thundbird B ? כאילו אם אני רוצה לקנות T-Bred B? ולמה ה T-Bred A/B לא מופיעים בטבלת המעבדים של AMD?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. זה לא חדש אבל כעת נציג של מיקרוסופוט אישר מחדש ענין זה. על חלונות XP PRO אין ספק שזה תקף, לא יודע מה קורה אם שאר הגרסאות. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21760

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  22. Started by carock,

שווה היום לקנות 4 גיגה..?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Royz,

היי, קניתי מחשב חדש (ראו פרופיל) ואני מנסה לעשות "ENABLE RAID" בביוס. הבעיה שזה לא מראה אפשרות כזו, רק "DISABLED" או AHCI" מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  24. יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה.

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by amig2,

כפי שאתם בוודאי יודעים g.skill מתומחר היום ברוב החנויות בחמיר הכי אטרקיבי. אני קונה זכרונות 677 mhz פשוטים (לא ל-oc). האם הם איכותיים מספיק? לפי מה שאני יודע kingston, לפחות פעם, נחשבו איכותיים. האם זה כך גם היום? cosair נחשב איכותי? שווה להשקיע בשבילו עוד?

• 1 תגובה
    • 448 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.