עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב, אין לי ממש כסף לקנות מחשב חדש, אבל אני חושב שאם יהיה אפשר לשדרג קצת את המחשב הנוכחי זה יהיה מעולה. הלוח אם שיש לי זה asus p4s800. ברור לי שזה ישן מאוד אך אני תוהה האם יש אפשרות להחליף את הזיכרון ראם הנוכחי של 512 mb באחד יותר מהיר נניח 2GB ולא תהיה בעיית תאימות? בנוסף אשמח לדעת מהו הכרטיס מסך הטוב ביותר שהלוח אם תומך בו? (כרגע יש FX5200) תודה מראש לעוזרים. נ.ב - אם זה אינו המקום לפרסם בו את אשכול זה, קבלו את סליחתי, היה נראה לי המקום המתאים ביותר.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by atila3,

שלום לכולם ברשותי מחשב בעל לוח ms 7125 K8N Neo4-Fהמחשב הציג לי הודעה no signal , חשבתי שזה ספק אז הוצאתי את כל החיבורים פרט לחיבור של ה-24 של הלוח ומאז הוא לא מפסיק לצפצף , ציפצוף ארוך מפסיק ומתחדש ניתקתי את הכל כולל כרטיסים וזכרונות וזה עדיין מצפצף, איפסתי גם את הביוס על ידי הוצאת הסוללה . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. קירור אוויר ראוי במחיר הגיוני למעבדי ה-Threadripper האימתניים? מסתבר שיש חיה כזו לכתבה

4. Started by forcry4,

היי, איזה לוח אם עדיף יותר? B760 GAMING X AX DDR4 או z690 Gaming X DD4 יש לי מעבד i5 12500 תודה לעונים!

5. Started by saarxee,

המפרט הוא: INTEL G620 4GB RAM GIGABYTE H61M-DS2 NVIDIA GT520 תקציב עד כ-2000 שקלים, מטרת השדרוג היא לרינדור סרטוני וידאו וגיימינג, שניהם מחולקים לשימוש שווה. מדובר במשחקים מודרניים כיום. נדרש גם ספק חדש כחלק מהתקציב. רכיבים מ-TMS בבקשה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by FlyHigh,

אני מניח שזה המקום לשאול, המארז שלי הוא: Thermaltake M5 הלוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4731#sp תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy דיסק קשיח - 160GB SATA צורב - DVD חיבור IDE מארז - מידי טאוור + ספק 400W הלוח-אם הקודם שהתקלקל הוא מדגם Intel D915P. איזה לוח-אם יתאים לי? אני חייב לבחור לוח של אינטל או שאפשר גם של חברות אחרות? אני צריך לוח-אם עם כרטיס מסך מובנה או שאין טעם? אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים. המחשב מחובר לטלוויזיה (רגילה) ורסיבר אז חשוב לי שיהיו את החיבורים המתאימים בלוח-אם. המחשב לא חדש אז לא נראה לי שכדאי להשקיע בלוח-אם יקר וחדשני. תקציב 400 ש"ח מחכה להצעות תודה.

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by Elite_Sniper,

יש לי PentiumD930 וחשבתי אולי לשדרג למעבד חדש יותר בלי להחליף לוח אם(אחרי שהחליפו לי בלי תוספת כסף 1900XT ל8800GTS), הלוח שלי הבנתי יכול לתמוך בCORE2 השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לשדרג(אם באמת יהיה שיפור ניכר בביצועים בזכות המעבד) ואם כן לאיזה מעבד בדיוק? התקציב שלי בערך 1000 גמיש

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by Ashand,

שלום, הייתי רוצה לשדרג את ה-K8N NEO סוקט 939 ל- Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ אבל אני לא מוצא חנות אחת מכוונת שמוכרת את המעבד הזה או אפילו מהירות גבוהה יותר 3.2 GHZ ... יש למישהו מושג איפה אני משיג מעבד כזה? ובקשר לשידרוג עצמו...האם זה PNP ? או שאני צריך להתקין ווינדוס מחדש...? תודה

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  10. הביאו לי מחשב חדש בחינם לגמרי, סיפור ארוך אז אני לא אכנס אליו. המחשב חדש לגמרי, אבל לא הכי טוב, אבל לא אומרים לא לדברים בחינם! המחשב הוא עם לוח אם של ASUS דגם P4R800-VM, מעבד אינטל ליבה כפולה 2.8. אני רוצה להפוך אותו למשהו טוב, או לחילופים למכור אותו ולקנות מחשב יותר טוב. אני בעיקר רוצה לקנות לוח אם חדש, בעיקר כי ללוח אם הזה אין PCI-E, וכיאילו, מה לעזאזל אני אמור לעשות עם AGP? אני גם מתכנן לקנות לו GeForce 8800GT, כדי שיהיה לו גם כרטיס מסך נורמלי. עכשיו, קחו בחשבון שאני לא ממש מבין בכל הסיפור (אני לא בדיוק Hardcore), אז יהיה נחמד אם תיהיו עדינים. תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  11. קניתי 2 GB זיכרון נוסף התקנתי המחשב אומר שיש לי 3.5 במקום 4 מה הבעיה? ומישהוא יכול להסביר לי מה זה שמוקף באדום... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by אלון פ,

שלום לכולם, בגלל שהמעבד שלי מתחיל להתיישן ולעשות לי צוור בקבוק, אני רוצה להחליף אותו. זה המפרט הנוכחי שלי: P. 4 - 3 GHZ 3850 1.5 RAM לאיזה מעבד כדאי לי להחליף כדאי שלא יעשה צוור בקבוק לשאר הרכיבים אבל גם לא יהיה חזק מדי בהשוואה אליהם? תודה לעוזרים! אלון

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by kkffiirr,

שלום, ברשותי לוח ישן של אסרוק מדגם K7S41GX אני רוצה לקנות לו תוספת זיכרון, מה יתאים ומה הכי כדאי? (אין תלות בזיכרון הישן, ייתכן שאוציא כבר חדש ואוציא את הישן לגמרי) שימוש בCPU-Z העלה לי שאלה נכתב שבלוח מותקן זיכרון DDR 3200 200MHZ לכאורה לפי החוברת זה אמור להיות במהירות של 400MHZ והלוח לא אמור לתמוך ב3200... בקיצור, אשמח לקבל תשובה איזה זיכרון כדאי לקנות

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by stingeR-,

יש לי התלבטות קשה בינו לבין הASUS P5K-E WIFI-AP,איך שזה נראה לפי גוגל הDFI טוב יותר באוברקלוק אבל האסוס בא עם קירור יותר טוב ויותר פיצ'רים(WIFI...) הWIFI לא הכי חשוב לי כי הראוטר גם ככה נמצא סנטימטר מהמחשב שלי... השאלה היא מי יותר טוב באוברקלוק ומי ייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף..(הDFI זול ב50-100 שקל..)

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by צפיד,

הייתי רוצה לעשות UPGRADE ללוח שלי אבל אני לא יודע איזה גירסא בדיוק לבחור היות ויש כמה REV ללוח אודה לפתרון

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  16. לוח פשוט, אמין ויציב שיחזיק את המערכת שאני רוצה(Q9300, HD4870/50) בסביבות עד 400 ש"ח. אפשר לחרוג טיפה רק אם זה שווה את זה. לא רוצה לוח אם עם פיצ'רים שרק יעלו את המחיר, לא מחפש לוח לאוברקלוק אבל שיהיה יציב אין לי כל כך העדפות אז תזרקו הצעות תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  17. כרטיס טלוויזיה מתחבר ל-PCI רגיל או ל-PCI Express (PCIe) x16 כמו כרטיס מסך??

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by dids22,

היי, יש לי בעיה קטנה, כשאני משנה את ה CPC מ-2T ל-1T אני מקבל שגיאות בMEMTEST. עד כמה שהבנתי זה לא נחשב OC, והייתי רוצה לדעת למה המערת לא מסוגלת לעבור ל 1T. המערכת לא ב OC. המפרט שלי הוא Asus m2n-e 3800x2 2x1G ram http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_value_pro_series תודה.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  19. לאחר המתנה ארוכה שמחתי לראות ידיעה באתר שאינטל הורידה את מחירי המעבדים אבל הדיווח עסק בעיקר במעבדי 2MB וארבע ליבות 8 MB. כך שלא ראיתי התייחסות ל- E6600 אלה ישר ל- Q6600. הדיווח : http://hwzone.co.il/news/1185716907/52826 שאלתי אם מישהו יודע אם ירדו גם מחירי E6600 וה אמור להיות המחיר כעת וכן מה אמור להיות המחיר ל- Q6600 והאם בעקבות הפער (שסביר להניח שיש) מה שווה יותר לקנות. אני רוצה לציין שאני מנסה לבנות מחשב HTPC + מרובה משימות (אך ללא משחקים או גרפיקה מסובכת מידי) כמובן שרצוי להתייחס גם לחום שהינו מרכיב משמעותי במחשב מסוג זה. בנוסף אשמח להמלצות על מקום טוב באזור המרכז ששווה לקנות ממנו את כל המחשב (כולל אחריות והרכבה - לצערי לא יודעת להרכיב) והוא זול, טוב ונותן שירות במי…

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  20. האם זה הכי כדאי לפי המחיר? http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  21. אם לדוגמא אני לוקח 512MB Corsair XMS2 CL4‎ פעמיים. או שאני לוקח את 2x512MB OCZ Value Pro Series‎ שהם באים כאילו בתור סט. נגיד ושתיהם אותו התיזמונים ואתו דבר אבל בסט או לא בסט. כיצד זה מתבטא? יש הבדלים?

22. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב בן שנה , לוח אם GA-965p-s3 של GIGABYTE , מעבד אינטל E6300 , ללא OC לא במעבד , לא בלוח אם ולא בכרטיס מסך (x1950 pro). במשך שנה המחשב פעל ללא שום בעיה , לאחרונה השינוי היחיד שביצעתי בו זה להוסיף עוד 2 סטיקים של ג'יגה זכרון (סה"כ עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה). לאחרונה , הלוח אם התחיל להשמיע לי אזעקת חום של המעבד , אם אני זוכר נכון האזעקה מכוונת ל60 מעלות , כשהאזעקה נעשת רצופה אני נכנס ל hardware monitor של התוכנת easy tune ואני רואה שהחום של המעבד מגיע ל80 ומשהו מעלות... אני רואה שהמאוורר של המעבד עובד ואין בו שום בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לשינוי הפתאומי? מהו החום עבודה הנורמאלי של המעבד? וגם , הזמנתי לפני כמה ימים מאוורר FREEZER 7 pro של ארטיק.. אתם…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by Ashand,

מה פשר המעבד הזה ולמה הוא זול? (1000 שקל) איך הוא מתפקד? האם שווה להשקיע בו (למערכת HTPC) במקום ה-E4500 ? הלוח שלי הוא אסוס P5E SLI האם הוא יתמוך במעבד הזה? 45NM ...

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם Gigabyte EP35-DS4 ועם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 (512mb DDR3). האם הלוח אם ינצל את הכרטיס מסך באופן מלא. הבנתי שהלוח אם תומך רק ב-PCIe1.1 ולא ב-PCIe2.0. משמעותי??? אם כן, יש לכם הצעות לוח אם זול (סביבות ה-500 ש"ח) שתומך PCIe2.0? תודה..........

25. היום התקנתי במזל טוב את הזיכרונות החדשים שלי. הרצתי את התוכנות הכי כבדות במקביל והכל עובד חלק.האמיול התוכנת וידאו והדפדפן וכל אחת מהן עלתה מהר מאד. בדקתי עם התוכנה CPU-Z והזיכרונות עובדים ב 200 דואלים (400). אני חייב לציין שהיתה לי דילמה אם לפתוח ולהתקין או להחליף ל DDR2 ולהחליף את כל הפלטפורמה שלי ל DDR2 בגלל התדרים המהירים יותר והמחירים הנמוכים יותר (2 גיגה שלי עולה 750 לעומת 2 גיגה DDR 2 שעולה חצי מחיר) אבל אני רואה שעדיף להשאר עם מה שיש.המחשב פשוט זז בצורה מדהימה. אם למישהו יש רעיון איך לבדוק את הזיכרונות יותר לעמוק עם תוכנות ספציפיות אשמח לחלוק את הידע עם חברי הפורום. הדגם שקניתי הוא F1 -3200PHU2 - 2GBNS דגם הביניים.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים