עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itaysk,

יש PIII מעל 800 MHZ שעובד ב BUS של 100MHZ?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  2. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

קניתי כרטיס מסך חדש sapphire 7970 dual x במקום 4870 , אני צריך לשדרג את המעבד או לחילופין לעשות לו OC רצחני כדי להוציא את המקסימום מכרטיס המסך שלי בביצועים במשחקים . מעבד נוכחי: amd phenom ii x3 720 black edition קירור מעבד נוכחי: AMD STOCK SHIT FAN EDITION מאמצים שנעשו עד כה: 1. פתחתי את ה X3 ל X4 ע"י שימוש בביוס מיוחד( Advanced Clock Calibration). 2. אובר קלוקינג מ-2.8 ל-3.2 (לא יכול יותר בגלל קירור המעבד הגרוע של AMD ). אני לא מוכן להשקיע הרבה כסף על שילוש חדש של אינטל בינתיים כי אני יודע שhaswell בפתח וכולם במתח. עד שאדון haswell יגיע אני רוצה להוציא את המקסימום מפלטפורמת הAM3 (אין לי AM3+). השאלה שלי היא האם שווה לי לקנות קירור אוויר רציני ולהגי…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by hamtsani,

שלום לכולם, שתי שאלות בענייני זיכרון - אני בונה מחשב חדש למשחקים (לא מתכנן OC): 1. האם עדיף 2 ג'יגה במהירות 667 או 1 ג'יגה במהירות 800? 2. האם TWINMOS חברה טובה? והאם חשוב לשדרג לחברה כמו KINGSTON או G.SKILL? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by Symbore,

ברשותי gigabyte x48 ds 5 על מנת לחבר אותו יש את השקע הרגיל של 24 פינים ויש עוד שקע קטן בצד של 8 פינים. עד עכשיו הוא היה מחובר בשניהם. השאלה שלי, האם חובה לחבר אות שניהם על מנת שהלוח אם יעבוד, מה ההבדל בין שני השקעים ולמה יש לוחות אם רק עם שקע של 24פינים. ספר ההוראות לא שפך אור בנושא. אני יכול לצרף תמונה אם זה משנה... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  5. אלה עם ה TV OUT וה DVI

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by taotao,

קניתי את הלוח הזה P4P800 E-DELUXE http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=177&modelmenu=1 הרכבתי אותו והכול יחסית בסדר יש לי כמה בעיות : 1. שאני נכנס למנהל התקנים בלוח הבקרה הוא מראה לי סימן שאלה (מסמל שזה לא מותקן) על "בקר RAID" ? 2. שומעים שאני מכניס דיסק וגם בהארד דיסק יש תתופעה שהכונן מתחיל לקרוא אותו ואז מפסיק ואחר כמה שניות עוד פעם מתחיל וגם בהארד דיסק יש מין תקיעות קטנות כאלה (מורגש גם בווינדוס) למה? 3.שהמחשב עולה יש לי בדיקה כזאת מוזרה שסורקת את כונני הIDE לכמה שניות ואז הוא אומר לי שלא נמצאו והביוס לא הותקן ואחרה כמה שניות האלה הווינדוס עולה רגיל מה זה ?אפשר לבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  7. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, השימושים שלי הם בעיקר תכנות ומשחקים (WOW) וכו'. אני משקיע במסך חדש של דל 2450FPW ברזולוציה 1920 על 1200. ולכן אני גם חייב לקנות כרטיס מסך טוב שתומך ברזולוציה וגם נותן ביצועים טובים. הסתכלתי קצת על לוחות אם ונראה לי שאני אלך על ASUS ?P5AD2P שנראה לי ממש מעולה. המעבד שנראה לי טוב הוא P4 2MB cache 3.0Ghz וגם נראה סביר במחיר. אשמח לשמוע על על המלצות ועל רעיונות לשילוב הרכיבים העיקריים האלו. איך נכון להתאים את מהירות הזיכרון, למעבד וללוח ואם יש לכם דעות על המוצרים הספציפיים שציינתי. כמובן אשמח לכל לינק מידע על מחירים טובים ומוצרים רלוונטיים. בתודה מראש, ליאור כהן.

• 13 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by eXaLT,

שלום לכולם! איזה לוח אם הכי יתאים למעבד amd 2800+ ולכרטיס מסך Radeon 9600pro? EPOX 8RDA3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_290_372&products_id=3781&advertisor=zap או ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_315_537&products_id=3507&advertisor=zap תודה מראש eXaLT

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by Oranili,

הבאתי את המעבד 4.2 DUAL CORE ... עכשיו אני מנסה להכניס אותו והוא לא נכנס טוב .. יש קצת חומר טרמי ב2 פינים שם ... מה עושים? כאילו אני חושב שהוא נכנס אבל המחשב עושה ריסט אחרי 5 שניות..

• 13 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=465

• 13 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by 00Amir,

אני רואה ל מיני מחשבים עם סוגים שונים של זיכרונות ותיזמונים שונים באותו מחשב.. האם המחשב יודע לבד לתזמן את הזיכרונות ע"פ הסוג האיטי? איך זיכרון 8-7-8 יכול לעבוד עם 9-9-9 ? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  12. Started by gnagar,

מה יותר טוב ? DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 DDR-2 - 512mb PC5400 - Super Talent 667mhz

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  13. אהלן, חבר שלי מעוניין במערך 2 כרטיסים. למה? כי כרגע יש לו 600 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ואולי עוד חודש חודשיים יהיה לו עוד ואז הוא רוצה 'להוסיף' אותו לSLI השאלה אם כדאי לו להיכנס לזה בצורה הזאת או שעדיף להשקיע את המחיר של 2 הכרטיסים בכרטיס בודד. לגבי לוחות אם, הכי זול לSLI זה הP5N-D של Asus שעולה כ620 ש"ח בTMS שווה לשים עליו SLI? הרי הSLI שהוא יקח זה בטח יהיה 9600GT שיעלה באיזור ה1200 ש"ח. או CF עם לוח מתאים וכרטיסים שאתם תמליצו. לדעתי עדיף לו כרטיס בודד עם לוח זול כי גם ככה הוא לא אוברקלוקר. האם 4870 עם לוח G31 יהיה בסדר? בקיצור, מה הסידור הכי משתלם מבחינת ביצועים למחיר? תקציב כרגע כ600 ש"ח לכרטיס מסך לוח גם כן 600 ש"ח(במידה וזה לSLI כך שאם אין SLI אולי אפשר לוח זול יותר)

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by OmerS,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו שיש לו ניסיון עם מעבדי Northwood (או סתם ידע כללי) יודע מה הטמפרטורות הנורמליות של מעבדים כאלה (עם קירור אינטל רגיל) וכמו כן מהיא הטמפרטורה המקסימלית או יותר נכון טמפרטורה שמעליה כדאי לתכנת את המחשב לכבות את עצמו?

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  15. אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב.. ויש לי הרגשה שהמצב יותר בעיתי משחשבתי - כיום המערכת שלי היא כזו - AMD 1800+ EPOX 8RDA+ 512 DDR GEIL ATI READON 9600XT עכשיו אני מתחיל להבין שאם אשדרג לוח ומעבד אצטרך לשדרג גם זכרונות ואולי דברים נוספים ולכן אשמח לשמוע את המלצתכם.. חשוב לצין שהצרכים שלי הם קצת משחקים והרבה עבודה שותפת של אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע ולכן חשוב לי מעבד מהיר ויציב. תקציב? עד ה1000 ככה ללוח ומעבד אפשר לחרוג מעט... המעבד בו אני מעונין הוא ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore?, מה אתם חושבים עליו? יעשה את העבודה במשחקים? מהיר? יש צורך אולי להשקיע עוד טיפה ולעבור ל3800? בכל מקרה זה בענין המעבד. לוח - חשוב לי לוח שתהיה בו תמיכה לכל ההתקנים החדשים [PCI-X SA…

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by tyroon,

אני מעוניין לקנות את הלוח אם הבא: Asus A7N8X Deluxe [עריכה - לא לפרסם חנויות!] 1 האם הוא תומך במהירות של 400MHZ (למעבדים העתידיים של AMD) 2 אני כנראה הולך על הבארטון 2500,האם הוא מתאים ללוח? 3 איך הכרטיס קול של הלוח הזה 4 מה אתם אומרים על הלוח הזה מבחינת איכות ומה שהוא נותן,ואל תגידו לי שלא כדאי לקנות אותו בגלל המחיר כי אני הולך להביא אותו מארה"ב אבל אם תוכלו לתת לי דגמים של לוחות באותה הרמה אני אשמח ללמוד משהו ואולי אחליט אחרת כי אני ממש חדש בתחום.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  17. שלום , קניתי מחשב והזמנתי מעבד AMD SEMPRON 2600 256KB BOX 754 64BIT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4467 הרצתי תוכנת סנדרה ואני לא רואה בשום מקום שכתוב שמעבד שלי הוא 64 ביט אני חושש שיש לי מעבד הזה AMD SEMPRON 2600 BULK 754 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3039 אז איזה מעבד יש לי ?? האם עבדו עליי ? מצרף פלט סנדרה SiSoftware Sandra Processor Model : AMD Sempron Processor 2600+ Speed : 1.61GHz Model Number : 2600 (estimated) Performance Rating : PR2412 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Package : FC µPGA754 Multiplier : 8/1x Generation : G8 Name : M1C-DH Sempron (K8 Victoria) 90nm 1.4GHz-2.2 1.45-1.55V Revi…

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by טל משעלי,

שלום עד לא מזמן היה לי במחשב 4GB של חברת G.SKILL רציתי לשדרג ולהוסיף למחשב עוד קצת הלכתי וקניתי עוד (8GB (2X4GBֹ של חברת KINGSTONE . היה קצת בעיות עם המחשב נכנס לתיקון ונמצא שכרטיסי ה-G.SKILL לא טובים והם נשלחו ליצרן להחלפה אחרי שעבר זמן החנות הבינה שהם לא יוכלו לספק לי את הכרטיסים בחזרה והציאו לי להחזיר להם את מה שרכשתי (KINGSTONE 8GB) ולקבל במקום KIT של 16GB של crucial ballistix sport רציתי לדעת על החברה הזאת כי אף פעם לא שמעתי עלייה איך הסדרה של SPORT ובכללי מזה?! זה הKIT שקיבלתי http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?IMODULE=BLS4KIT4G3D1609DS1S00 תודה מראש!

19. היי, אני בונה מערכת HTPC חדשה וחשבתי על לוח שמשלב כמה שיותר פיצ'רים איכותיים O\B (יצאתי מנקודות הנחה שלא ניתן להשיג בארץ לוחות אמבדד של VIA) לכן אני מחפש אחר nForce 2 (אני מניח) עם שבב ss מובנה וכרטיס מסך מובנה, עדיפות גבוהה ללוח Micro-ATX אבל גם עם ATX אני יוכל להסתדר. רב תודות

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  20. יש לי מחשב שהלוח אם הלך והוא סוקט 939..לא הולך לקנות אחד כזה.. עכשיו אני מחפש מעבד לוח אם וזכרונות עד 1500 שקל.. יש לי כרטיס מסך PCI-E אז ככה שלא צריך כרטיס מסך מובנה ! תודה !

21. Started by asafgolan,

יש לי סטיק אחד של זכרון עם CL2.5 במהירות 266MHZ, ועוד סטיק אחד במהירות 400MHZ (שכמובן עובד ב266MHZ) עם CL3. הבנתי שזה לא טוב שיהיו זכרונות שיפעלו עם CL שונה. האם יש אפשרות לגרום לסטיק עם הCL3 לפעול בCL2.5? מצטער אם טעיתי במושגים, אני לא כ"כ מבין בזה.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by אליאור21,

שלום לכולם. אני חדש בפורומים פה, ומקווה להשתלב תוך למידה לאט לאט. :jump1: רציתי לשאול שאלה קטנה שלא הבנתי באחד המאמרים, ואני מעוניין להרחיב את ידיעותי בנושא זה. מה ההבדל בין צ'יפים לזכרונות? מה תפקיד הצ'יפים המדויק? איך הם פועלים ואיך הם נקשרים לזיכרון? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  23. שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם למעבד Q9550 וכרטיס מסך אחד חזק רציתי לדעת אם חוץ מההבדל של ה-PCIx שב-PRO יש שניים ישנם עוד הבדלים תודה לכל העונים מראש

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by RayZ,

לאחר כמה בדיקות בנצ'מארק על המחשב שלי, אני רואה שהלוח לא ממש בסדר. לקחתי אותו וניצלתי אחריות איתו, בדקו אותו כמה שעות ואמרו לי שהלוח בסדר גמור. הגעתי למסקנה, שכנראה המחשב שלי ב BIOS מוגדר על t2. עכשיו, כמה שאלות: 1) איפה אני בודק את זה? 2) מה זה ה t2 הזה ומה הוא עושה? 3) איך אני משנה את זה, ומה תיהיה התוצאה? את מפרט המחשב אפשר לראות מימין. עריכה: אגב, אני מקבל ב SUPER-PI תוצאות לא כל כך סבירות, 59 למעבד AMD64 אטלון, 3000+.

• 12 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים