עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tyroon,

אני מעוניין לקנות את הלוח אם הבא: Asus A7N8X Deluxe [עריכה - לא לפרסם חנויות!] 1 האם הוא תומך במהירות של 400MHZ (למעבדים העתידיים של AMD) 2 אני כנראה הולך על הבארטון 2500,האם הוא מתאים ללוח? 3 איך הכרטיס קול של הלוח הזה 4 מה אתם אומרים על הלוח הזה מבחינת איכות ומה שהוא נותן,ואל תגידו לי שלא כדאי לקנות אותו בגלל המחיר כי אני הולך להביא אותו מארה"ב אבל אם תוכלו לתת לי דגמים של לוחות באותה הרמה אני אשמח ללמוד משהו ואולי אחליט אחרת כי אני ממש חדש בתחום.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  2. בניתי משהו למחשב שמתחבר למחשב עם חיבור כמו שבתמונה (בצד השמאלי-צבע כחול) ועשיו ברשותי הלוח DFI LP P45 DK T2RS PLUS ואין לו בחיבורים מאחורה חיבור שכזה. אך יש חיבור של com על הלוח עצמו. החיבור שעל הלוח הוא בעצם פינים שכאלה. האם אני יכול לחבר ללוח עצמו? האם זה אותו החיבור? החיבור שעל הלוח שנקרא com והחיבור של העכבר שיש לי?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by 47,

אבל האם כדי לקנות את הEpox 8RDA כשיש לי מעבד ATHLON 1133 MHZ? חוץ מזה הזיכרונות שלי תומכים ב233 MHZ ואם כבר ליקנות את לוח האם אז צריך להחליף זיכרונות. האם אני יוכל להיסתדר עם 1300 ש"ח? זה המפרט שלי: Albatron KX400+PRO (8X AGP, 333 DDR,FSB266 )h Athlon 1133 MHZ, 133 MHZ FSB 256זיכרון MHZ 266 ,DDR RAM,

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by jackhammer,

היי חברים. יש לי לוח של אסוס crosshair VII HERO wifi. יש ללוח הזה 2 ראשים של ARGB לראש אחד חיברתי בלוק קירור מים של EK VELOCITY. לראש השני חיברתי כבל מפצל של ARGB מ1 ל 6 (גם כן נרכש מEK - אבל לא כזה משנה) למפצל הזה חיברתי את הARGB של: distro plate של חברת EK פאנל האורות של המארז עצמו (lian li o11 XL) ARGB של הספק אסוס ת'ור 1200 בנוסף, יש לי מאווררים של lian li שמחוברים לקונטרול משלהם ומחוברים ללוח ע"י ראש USB. המאווררים מזוהים ע"י התוכנה של lian li בצורה תקינה והיא שולטת על ההגדרות שלהם (מהירות, צבעים וכו'...) הבעיה שלי היא התוכנה של אסוס (Aura creator) לא מזהה את הרכיבים בתור רכיבים עצמאיים (וכתוצאה מכך לא מאפשרת לי לשלוט על הRGB של כל רכיב בנ…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by coolmeen,

מעבד:אינטל פנטיום 4 1.6 ghz לוח אם:intel i850gb garibaldi זיכרון:rdram 2*64 MB=128 MB pc800 הארד דיסק:20 GB , זה 7200 rpm בלי כרטיס מסך\ מארז כולל ספק כח 400 W סידירום:52x מקלדת ועכבר בכמה כדאי לי למכור את המחשב הזה, כמה כסף, תודה רבה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by yamedi,

שלום לכולם אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני לוחות אם : 1. Asus P5WD2-E Premium - ערכת שבבים של אינטל 975x Asus P5N32-SLI Deluxe .2 - ערכת שבבים של Nvidia SLI X16 יהיה עליו מעבד Intel DuoCore 3GH ו-2 גיגה זיכרון במהירות 667H אני רוצה גם את הכרטיס מסך Gefore7800GT (הוא הכי משתלם היום, לא ?) אבל חשוב לי גם כל שאר התכונות של הלוח, SATA אפשרויות RAID וכל שאר הירקות. איזה לוח עדיף ומומלץ ? למשחקים ועבודה שותפת מול המחשב וגם בתור השקעה לטווח רחוק תודה מראש לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  7. המעבד היום משתלם מאוד http://www.ebay.com/itm/AMD-FX-8350-CPU-/121189550440?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_PC_Systeme&hash=item1c3775c968 השאלה האם ניתן להעלות את הבס מעל 2600 MHZ כי אני לא הצלחתי עם 8320

8. בוקר טוב, (אני מקווה שיש מישהו בבוקר מאחר ואני צריכה להחליט כמה שיותר מוקדם) אני לומדת MCITP ואני נדרשת לעבוד עם VM שיכיל בתוכו שרת + תחנה. יש ברשותי רק 4GB של RAM, במערך של 2X2. המפרט הוא:http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=11915 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (שזה DDR3 1600Mhz) הייתי מעוניינת להוסיף עוד 4GB ואני זקוקה לעזרה בקבלת החלטה לסוג הזיכרון הנה מה שמצאתי: http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=11261 והאם אני יכולה להשתמש גם בכאלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6555&CatCode=619 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8386&CatCode=619 רציתי חוות דעת על השניים האחרונים ברשימה (אלה מאייבורי) (…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  9. טוב שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מחשב ישן שלי. הלוח אם זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO שהוא תומך PCI-Express1 , עכשיו מה השידרוג הכי טוב שאני יכול לעשות במחיר של כ 650 שקל? מעבד celron 3ghz זכרונות שני גיגה DDR2 כרטיס מסך 6200 אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ומעבד. מה דעתכם לגבי יד שניה? תודה לעוזרים וחשוב, האם יש הבדל גדול ביכולת של הלוח האם לנצל כרטיס מסוים בגלל שהוא תואם רק pci-express 1?

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by ilay22,

למחשקים בעיקר, גם לתוכנטות גרפיקה ו 3D השניים האחרונים אותו מחיר, מה עדיף? הראשון יותר זול בצורה משממעותית בשבילי, האם הביצועים שלו פחות טובים?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  11. Started by daniel0089,

שלום, רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס... לוח אם abit IB9... תודה.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by BeBest,

שלום, יש לי 4 סטיקים של זכרונות DDR2 במתחים שונים: 2x1.8-1.9v 2x2.1-2.2v מה הסיכון שבחיבור כל ה-4 ללוח אם? האם יכול לשרוף את הסטיקים / סלוטים? האם כדאי לשנות את המתח ידנית ל"ממוצע" ביניהם (2.0v)? תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by yonatan.mendelson,

התגעגעתם? אירוע השקה של מיקרוסופט בחודש הבא צפוי להעניק לנו מכשירי חלונות חדשים מתוצרתה לכתבה

14. Started by nir1992,

הבנתי ש-burst mode זו דרך של המעבד לפצות על הלייטנסי של ה-ram אבל לא הצלחתי להבין בדיוק איך זה עובד, כנ"ל לגבי pipelining שממש לא הבנתי מה זה ועוד יותר לא ברור לי איך זה עובד ???. וכמה שאלות בקשר לציטוט הזה (מהאתר המופלא howstuffworks.com העמוד השני בנושא איך עובד זיכרון מחשב): Burst mode depends on the expectation that data requested by the CPU will be stored in sequential memory cells. The memory controller anticipates that whatever the CPU is working on will conti to come from this same series of memory addresses, so it reads several consecutive bits of data together 1. מה זה "memory controller"? 2. memory adresses ? 3. ומה כוונת המשורר כשהוא כותב : "it reads…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  15. היי, באתר של היצרן: http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ כתוב: Fast BootInstant OS Login ASUS has released new hardware and software designs to shorten system boot-up time to 2-seconds* for a smoother user experience that removes annoying delays under Windows 8, and even previous versions of Windows. Faster system boot and restart means Windows starts quicker and higher efficiency - No more waiting around.אם היכולת ל-BOOT מתאימה גם לגרסאות קודמות לוומנודס 8, אז איך אני מפעיל את זה? מדובר בתוכנה סתמית של אסוס או פיצ'ר בביוס שמישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by Mr_Eli,

שלום יש את הלוח אם הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~39264~10~0.htm Gigabyte GA-G31M-ES2L רשום שיש לו כרטיס מסך מובנה.. אני רוצה ליקנות את הלוח אם הזה אך אין לי כרטיס מסך שמתאים לכניסת PCI ואין לי עכשיו תקציב לקנית כרטיס מסך טוב אז זה אפשרי פשוט לקנות את הלוח אם ולהישתמש בכרטיס המובנה שלו? אפשר לקבל בבקשה מידע על הכרטיס? ליראות שהוא לפחות ממוצא ולא גרוע מידי תבינו אני לא צריך כרטיס טוב אפילו עם 64MB זיכרון יספיק לי.. אני רק אשאר איתו חודש~חודשיים ואז אקנה כרטיס מסך טוב

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  17. האם זו אגדה אורבנית שטוענת שעדיף 2 סטיקים ? ואם כן, אשמח להסבר טכני קצר. ברצוני לרכוש 2 סטיקים של 1 גיגה .

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by dennis14,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_2456_2457&products_id=17101 לוח 965P זול מאד מחברה שלוחות האם שלה מגיעים לראשונה לישראל, איך הלוח ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by gal505,

שלום האם יש עניין להוסיף ראם למערכת מאותו הייצרן שכבר בשימוש? יש לי HYNIX 4GB 1600 שקניתי עם המחשב עכשיו כדאי להוסיף עוד אחד זהה? או משהו אחר Corsair, Kingston או שזה פשוט עניין של אסטטיקה ולקנות עוד HYNIX תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by tidan26,

מה אתם אומרים על הטמפרטורות הללו בזמן מנוחה? ???

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  21. מה ההבדלים העיקריים בין הדגמים הבאים (איזה לוח מהם מומלץ ?) Gigabyte GA-P35-S3G Intel® P35 + ICH9 Chipset LGA 775 Gigabyte GA-EP35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Gigabyte GA-EP35-DS3 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  22. עשיתי בדיקה שגרתית בSANDRA לבדיקת המעבד שלי וזה מה שקיבלתי (P4 2.4GHZ 533MHZ FSB):

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by jeyjey,

אני משיג +3000 ליבת VENICE ואני צריך לוח אם בשבילו, שיביא טובות בOC התקציב 700 ש"ח, קצת אבל זה מה יש AGP, מKSP תודה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  24. שבת שלום רכשתי לפני מס' שנים מחשב עם הלוח שבכותרת . המחשב עם 1 גיגה זיכרון (2 סלוטים של 512 מגה כל אחד). קיימים עוד 2 סלוטים פנויים בלוח לזיכרון ואני מעוניין להוסיף (להשלים ל-2 גיגה זיכרון) השאלה האם אפשרי להשיג היום זיכרונות מסוג DDR2 667 . ככה ע"פ מה שמופיע באתר היצרן http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=193 ואם כן , האם חייב שיהיה במהירות 677 או שאפשר לשים גם 533 \400 (כלומר שהזוג הנוסף יהיה במהירות נמוכה יותר מהזוג הקיים) ? או שבכלל עדיף לי לקחת סטיק זיכרון אחד של 2 גיגה וזהו (אם זה אפשרי לבצע כך בלוח הנ"ל.סטיק אחד ב-4 סלוטים) ..ולהוציא את 2 הסטיקים הקיימים. תודה למ שעוזר ואם יש איזה קישור לחנות שאפשר להשיג אצלם זיכרון שיתאים לי .

• 5 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים