מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדלים בהם? [ זה זכרונות למי שלא יודע ] , אממ חלק ממליצים על קינגסטון , אבל אמרו לי שבשנה האחרונה הגיעו מלא זיופים לארץ של קינגסטון .. לא יודע קיצר מה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי , קניתי מחשב עם מעבד Intel Core 2 Duo הסתכלתי על המאפיינים שלו וראיתי שהוא 32bit זה יכול להיות ? חשבתי שאם זה Core 2 Duo זה 64bit.......
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחפש תחליף במחיר סביר ללוח הנ"ל שהלך פייפן אלא אם כן מישהו מכיר חנות (עדיף באזור המרכז) שיש להם אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב מבוסס I5 רציתי לדעת לאיזה לוח יש כרטיס קול טוב יותר המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים וסרטי HD וקצת עריכות וידאו Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwO7uzOlu1js0TqM&templete=2 או P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E http://asus.com/product.aspx?P_ID=YhNWZrOT1OWycIgo&templete=2
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הי כולם.. אני מעוניין להוסיף זכרון, כרגע יש לי 2x4 1333MHz של kingstone שיושבים בלוח GA-Z68X-UD3-B3 עם מעבד 2600k oc. ההתלבטות היא אם כדאי להוסיף 2X4 דומים בטווח מחירים של 200-300 ש"ח או לוותר על הישנים ולקנות סט חדש של 2X8 1600MHz בטווח מחירים של 500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן, הכנסתי כרטיס ליציאת PCI-E1X אך הוא לא מזהה אותו, האם הוא לא מזהה כי זה כרטיס ישן מידיי? יש צורך להגיד שאת הכרטיס הזה קיבלתי מתנה מ-HWzone לפני 5 שנים בערך. ועוד משהו, לפני שהכנסתי את הכרטיס הנ"ל, הכנסתי כרטיס קול והוא כן עבד לי, רק משום מה הכרטיס הספציפי הזה לא מזוהה במחשב. איפה אני לדעת שאכן הוא זוהה/לא זוהה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בלוח אם הספציפי הזה של חברת GIGABYTE ובכלל בלוחות אם שבהם יש יציאות מובנות בכרטיס המסך של VGA, DVI. HDMI ניתן לבצע Extend כלומר הרחבה ל 2 מסכים או יותר, או שניתן להציג בו זמנית רק על מסך אחד? אני יודע בוודאות שעל כרטיסים חיצוניים מתקינים את הדרייבר של החברה ומשם ניתן לבצע הרחבה ל 2 תצוגות, השאלה היא האם בכרטיס המובנה בלוח הזה האופציה קיימת? ואם לא אז במה זה תלוי? אני מתכוון לקנות לקרוב משפחה מחשב כזה והוא רוצה לחבר 2 מסכים אחד למחשב ואחד לטלוויזיה ב HDMI אני רוצה לדעת מראש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המחשב שלי: intel core2quad q9300 2.5ghz gigabyte p35-ds3l ocz pc2 6400 1gbX4 4-4-4 gefore 8800gt הזדקן קצת, היה ממש סוס בזמנו אבל עכשיו קצת צריך בוסט. הוא משמש בעיקר לגלישה ומשחקים. ואני רוצה לתת לו דחיפה קטנה בביצועים בכמה שיותר זול. עפ״י היצרן הלוח תומך עד 1066 והזיכרון שלי כרגע 800. השאלה היא כמה יעלה לשדרג מה4 שיש לי עכשיו ל-8. והאם כדאי להישאר עם 800 או כבר להחליף ל1066. איך נחשב הכרטיס מסך ביחס להיום? האם כרטיס חדש ב500 ש״ח יהיה משמעותית טוב יותר? הוא מריץ לי משחקים יפה סה״כ ובלי לגים גם בfull hd אבל אולי אפשר לראות קצת יותר טוב.. תקציב? אלפייה ככה. מה אומרים? אפשר קישור לזכרון מתאים בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מניח שזה המקום לשאול, המארז שלי הוא: Thermaltake M5 הלוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4731#sp תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, איזה לוח אם עדיף יותר? B760 GAMING X AX DDR4 או z690 Gaming X DD4 יש לי מעבד i5 12500 תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בעל לוח ms 7125 K8N Neo4-Fהמחשב הציג לי הודעה no signal , חשבתי שזה ספק אז הוצאתי את כל החיבורים פרט לחיבור של ה-24 של הלוח ומאז הוא לא מפסיק לצפצף , ציפצוף ארוך מפסיק ומתחדש ניתקתי את הכל כולל כרטיסים וזכרונות וזה עדיין מצפצף, איפסתי גם את הביוס על ידי הוצאת הסוללה . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המפרט הוא: INTEL G620 4GB RAM GIGABYTE H61M-DS2 NVIDIA GT520 תקציב עד כ-2000 שקלים, מטרת השדרוג היא לרינדור סרטוני וידאו וגיימינג, שניהם מחולקים לשימוש שווה. מדובר במשחקים מודרניים כיום. נדרש גם ספק חדש כחלק מהתקציב. רכיבים מ-TMS בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קירור אוויר ראוי במחיר הגיוני למעבדי ה-Threadripper האימתניים? מסתבר שיש חיה כזו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי סטיקים זהים של KINGSON בגודל 256MB ואני רוצה לדעת אם הם עובדים ב DUAL CHANNEL.... איך אפשר לבדוק??
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התקציב עד 2500 , אפשר קצת יותר אני רוצה לקנות לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. להפעלת משחקים לרוב. לפני זה כמה שאלות : אם במארז שלי אין פתחים ל USB מקדימה ובלוח אם תהיה אפשרות כזאת. כדאי גם לקנות מארז ? האם כדאי לעבור כבר ל 64 ביט , או שהעסק עדיין בחיתוליו ? ואם 64 ביט , אז AMD ? תודה , ישראל
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפי האתר PcHardware, הלוח הנ"ל תומך ב5.1 אבל מאחוריו אין לו יציאות ל5.1 וגם לא בא עם הלוח פאנל כזה... וגם לא מוזכר בכלל באתר של ASUS שיש לו תמיכה ב5.1... האם יש לו תמיכה?? אם יש לו תמיכה אז איך בדיוק אני מחבר את הרמקולים הנוספים?? עלי לקנות פאנל בנפרד??
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ווינדוס XP רגיל לא יעבוד?
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. רכשתי מחשב חדש והזמנתי אותו עם מעבד נורטווד במהירות 3.2 אך קיבלתי מעבד באותה מהירות אבל פרסקוט, כשהחנות טוענת שבגלל שהמחשב הגיע באיחור הם פיצו אותי והחליפו לי מעבד. בכל מקרה דרשתי שיחליפו לי את המעבד לדרישה המקורית - ה נורטווד. מה אתם אומרים? האם להשאר עם הפרסקוט או לחזור להזמנה המקורית - הנורטווד. אני מכיר את בעיות ההתחממות של הפרסקוט ואת הרעש הנובע מכך שהמאוורר שלו עולה לסל"ד גבוה ויוצר הרבה רעש. כעיקרון המחשב נועד לאבא של אשתי - הדרישות שלו אינן גבוהות בעיקר שהמחשב יהיה שקט ויציב, החלפת המאוורר אינה באה בחשבון, אני לא מוכן לחרוג ולעלות בסכום שכבר שילמתי, להלן המפרט: pentium 4 3.2 ghz (northwood) MB: Asus P4P 800 SE (intel 865) 2 X 256 MB memory 400 …
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי סלוט אחד של זיכרון DDR איך אני יכול לדעת באיזה מהירות הוא עובד? בתודה ירון.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה שגרתית בSANDRA לבדיקת המעבד שלי וזה מה שקיבלתי (P4 2.4GHZ 533MHZ FSB):
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 3 866 עם 256 sd ram ואני רוצה לשדרג אותו אז השאלה היא האם כדאי לקנות לוח שיפעל עם sd ram ואז לקנות איזה פנטיום4 או לקנות AMD וכבר להחליף גם את הזכרון... מה יצא עדיף?
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הכונה היא לקחת שני סטיקים של 256 מגה של 333MHZ ושיהיה במקום רוחב פס של 2.7GB/S יהיה 5.4GB/S תודה לכל מי שעונה ;D
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היום אני גולש באינטרנט באתר של החיות ואני רואה זכרונות Geil חדשים דגמי PC3700 שהם בעצם DDR 466MHZ!!! במחירים מצחיקים {יחסית ל-Corsair}, ה-PC3500 שלהם עולה כמו ה-PC2700 של Corsair {בדגמי ה-512MB}, רציתי לדעת עם הם שווים את הכסף שלהם, כי במחירים של דגמי ה-PC2700 אני מרשה לעצמי לקחת 1GB. מה אתם אומרים? הם טובים ל-OC? הם מגיעים גם עם היטסינק מנחושת. ובדגם של ה-512MB PC3500 מקבלים גם גריז טרמי מתנה. תודה מראש, DINO
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://mikeabundo.com/2007/04/09/toms-hardware-guide-sold-for-rumored-10-15-million http://forumz.tomshardware.com/hardware/Open-Letter-Omid-Lost-Frakkin-Mind-ftopict231257.html http://forumz.tomshardware.com/hardware/Tom-Hardware-Sold-15-20-Million-ftopict231808.html לא ברור למי והסכום המדויק, העסקה צפויה להיות מושלמת תוך חודש.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-