מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לוח חדש מבית אסרוק , מישהו יכול לתת פרטים אם הוא יגיע לארץ וכמה יעלה? האם מבחינת מחיר לביצועים הוא שווה יותר על הדואל וסטה הרגיל? הוא תומך אני רואה במרובעי הליבה? הנה מאמרים: http://forums.ocworkbench.com/bbs/asrock-intel-boards/t-asrock-4coredual-vsta-supports-kentsfield-exclusive-review-intro-56196.html http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/4coredual-vsta/g1.htm
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לדעת מה ההבדל בין שני המעבדים בין הסמפרון סוקט 754 לבין הוניס סוקט 939 פשוט אני רוצה להרכיב מחשב לחבר ורוצה לדעת אם ללכת על הוניס כי הוא צריך מחשב רק להורדות ולשמועה מוזיקה אולי קצת משחקים לא משהו מיוחד האם ההבדל ביינהם קטן בינוני או עצום ואני יודע שמעבד לא קשור למשחקים פשוט רוצה לדעת מה לקחת כי הסמפרון עולה חצי מה-וניס תודה לכל העוזרים....
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. intel core2duo e4400 box עם אובר קלוק ללא קירור מיוחד 2.כ amd athlon 64 X2 4800+ socket AM2 box השני בלי אוברקלוק
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה יהיה ההרכב הכי טוב בין כרטיסי זיכרון למעבד Intel core 2 qued Q6600 ? (על מערכת הפעלה vista 32 bit) התקציב הוא 1000 ש"ח + - תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין 2 סטיקית של 512MB DDR2 667MHz לבין סטיק אחד של 1024MB DDR2 667MHz ואם כן אז מה בעצם עדיף?
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מכיר אותם כבר הרבה זמן אבל לא תופס מהם, וכיוון שבפורום פה יש חברה עם הרבה ידע וניסיון חשבתי לנסות את הסקר הראשון שלי. אז מה אלבאטרון שווים או לא? תוסיפו בהערות כל מה שאתם חושבים שרלוונטי. לי היה כרטיס מסך שלהם 6800GT שעבד סבבה - פרט למדבקה על גוף הקירור שהתקלפה לאט לאט
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G RH, והבנתי שהוא תומך רק עד 4GB RAM, לכן קניתי השבוע 4 סטיקים 1GB http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000I2C80K/ref=ord_cart_shr?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance אבל כשהכנסתי את כל ה4 סטיקים המחשב טוען שיש לי 3.4GB RAM, אם אני מוציא זכרון אחד המחשב מזהה 3.1GB מה הבעיה? האם זה המקס' שנתמך ע"י לוח האם שלי, ואיך זה ישפיע על הביצועים (DUAL וכדומה)?
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הזמנתי זיכרון MICRON בנפח 512MB, וקיבלתי (ע"פ התכנה HWINFO32) זיכרון של : MCI COMPUTER GMBH דגם:MTD256M PC333 CL2. הנפח הכללי הוא 512 MB אבל היצרן לא מוכר לי. עבדו עלי? או שזה שם קיצור ל- MICRON? תודה,
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הייתי רוצה לעשות UPGRADE ללוח שלי אבל אני לא יודע איזה גירסא בדיוק לבחור היות ויש כמה REV ללוח אודה לפתרון
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איזה זיכרונות יותר טובים - של Geil או של Winbond??
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הייתם מאמינים שזכרונות יוכלים פתאום "להעלם"???????? אז זהו שאני איבדתי 2GB של OCZ REPAER DDR 2 800MHZ תזמון 3-4-4-15 כנראה במהלך התקנת הקירור מים איפשהו שכחתי אותם וזהו...נעלמו! עכשיו הדילמה ... איזה לקנות כדי לחזור לעבוד עם 4GB ? 1.לקנות שוב שני סטיקים של 1GB באותו תזמון 3-4-4-15? 2.לקנות זכרונות אחרים בתזמון שונה ולהוסיף לקיימים?(לא סגור אם זה אפשרי) 3.להכריז עליהם נעדרים ולהוציא משלחת חיפוש אודה להכוונה. אני צריך זכרונות טובים בלבד יתר המערכת: לוח X38 של ג'יגה בייט מעבד 9550 קירור מים למעבד כרטיס מסך GTS 8800
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני מעוניין לשדרג את הפריטים הנ"ל לצורך משחקים (כן, זה כולל את באטלפילד 3) הסכום: 1500 ש"ח מקסימום הדרישות שלי, אני לא הולך להעביר את המעבד OC (לא רוצה להתעסק עם זה). אני רוצה להריץ משחקים כבדים אבל ממש לא חייב על רזולוציה FHD מספיק לי דרגה אחת פחות, מה שחשוב לי זה שהמשחקים ירצו חלק בלי קרטועים ותקיעות. לגבי הלוח אם אני מעוניים בחד שתומך ב- SATA3 ו- USB3 זה לראייה לעתיד הקרוב. אני מאוד מקווה שאתם יכולים לעזור לי כי ברכיבים האלה אני לא מבין כלום כרטיס המסך שלי הוא ATI6850 ויש לי ספק כוח מעולה 550W כמובן שהוא לא גנרי. תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
וגם אני מעוניין בלוח אם תואם שיהיה טוב למשחקים וביצועים
-
- 14 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום וברכה, הבנתי שמעבד AM3 תומך אחורה ללוחות עם AM2+, האם זה נכון? אם כן, איזה איבוד של ביצועים ניתן לצפות מהתקנת מעבד AMD ATHLON II X4 על לוח AM2+ ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
-
ברשותי סט 8x2 זכונות של corsair vengeance RGB 8x2 & corsair vengeance RGB pro סהכ 32 גיגה. התקנתי תוכנה בקרה iCUE והכל סבבה שולט בתאורה וכו אבל מפריע שכהמחשב נכנס למצב שינה התאורה של לוח אם וכרטיס גרפי נכבת אבל הזכרונות ממשיכים להאיר והייתי שמח שגם הם יתכבו בזמן שינה וידלקו מתי שהמחשב מתעורר אשמח לעזרה
-
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
- 2 followers
-
-
לחבר שלי יש 2000 ש"ח להשקיע בשדרוג, והוא צריק אך ורק את החלקים הבאים: מארז - יכול להיות בסיסי או סביר, לא צריך משהו מקצועי מעבד - אני חשבתי על AXP2100 לוח אם - עם יכולות OC סבירות זכרונות - 256 מ"ב עם יכולות OC כנ"ל לוח האם יכול להיות עם כרטיס רשת ו/או קול עליו, אבל לא חובה בכלל. למישהו יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כותרת, כבר הזמנתי את המחשב ככה שזה דחוף מאוד !! תודה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
נכון בכתבה של האתר כתוב "מחשב העל כולל כ-16 אלף מעבדי Opteron של חברת AMD ועוד כ-16 אלף מעבדי Cell של IBM" זה הגרסה של הCELL החדשה או מה ואחרי זה כתוב שיש לא 9 ליבות אפשר הסבר בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברה לאחרונה נתקלתי בכל מיני דגמים של מעבדים ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם. לדוגמא: ראיתי בכל מיני מעבדים דברים כמו socket 939 או box או lga775. האם מישהו יכול להסביר לי בקצרה על הסוגים השונים של המעבדים? שאלה נוספת - מגלישה באינטרנט ראיתי שהרבה ממליצים לקנות מעבדים של amd. נתקלתי לאחרונה במשחק שדורש מעבד בעל טכנולוגיית ה hyper threading שקיימת רק במעבדי intel. איך אני יכול לדעת שאם אני קונה מעבד של amd, שלא פתאום אני אגיע למצב שלא אוכל לשחק בכל מיני משחקים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אחרי כמה ימים של מלחמת חורמה במחשב החדש שלי, חשבתי לשתף אתכם בחוויה שלי. שבוע שעבר הגיע המחשב החדש שלי (אין לי כח להקליד את המפרט וזה לא עקרוני, מקסימום אח"כ). פתחתי אותו בזריזות לעבור על כל החלקים מתוך כוונה לוודא שלא "שכחו" משהו ולהפתעתי גיליתי שהזיכרון שהותקן לי הוא לא זה שהזמנתי. בדיקה זריזה העלתה שהוא זהה למדי למה שהזמתי במקור רק שהוא עם צלעות קירור ובעצם יקר יותר (הוא פשוט היה זמין במלאי אני משער), אז בחרתי להחליק לחנות את זה. בכל מקרה, היות וידעתי שלוח האם המדובר קצת אנין טעם בכל מה שנוגע לזיכרונות, אחרי שהתקנתי Vista Business 64, מיהרתי לעדכן את ה-bios לגרסה האחרונה (1201) שאמורה לטפל בבעיות התאימות לכל מיני זיכרונות. סבבה. או שלא? לאט לאט התחילו לצוץ כל מי…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יוצא לשוק עכשיו ה I7 האם תם עידן הדואל והקוואד או שמא מדובר בדבר שאינו מוכח עדיין ועוד חזון למועד?אני מתענין במחשבים למישחקים האם כדאית ההשקעה ? מתי צפויים אם ביכלל הוזלות המעבדים האחרים הנמוכים מן ה I 7 ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הבאתי את המעבד 4.2 DUAL CORE ... עכשיו אני מנסה להכניס אותו והוא לא נכנס טוב .. יש קצת חומר טרמי ב2 פינים שם ... מה עושים? כאילו אני חושב שהוא נכנס אבל המחשב עושה ריסט אחרי 5 שניות..
-
- 13 תגובות
- 795 צפיות
-
-