מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
בניתי משהו למחשב שמתחבר למחשב עם חיבור כמו שבתמונה (בצד השמאלי-צבע כחול) ועשיו ברשותי הלוח DFI LP P45 DK T2RS PLUS ואין לו בחיבורים מאחורה חיבור שכזה. אך יש חיבור של com על הלוח עצמו. החיבור שעל הלוח הוא בעצם פינים שכאלה. האם אני יכול לחבר ללוח עצמו? האם זה אותו החיבור? החיבור שעל הלוח שנקרא com והחיבור של העכבר שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
למחשב משרדי בלבד. איזה מעבד עדיף ? AMD SEMPRON 2800 64BIT או Intel CELERON D 2.6GHz ?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי זכרון במחשב של Kingston DDR 2x512Mb 333MHz CL2.5 ואני רוצה להוסיף עוד גי'גה אבל זה קצת נדיר בגלל זה אני קונה DDR 1024Mb 400MHz CL3 זה לא יגרום לבעיות?
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? [CORSAIR CL 5 [KINGSTON:] CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
בטעות רכשתי מפרט מ-KSP עם לוח אם בעל יציאת VGA בלבד . [table][tr][td] [table][tr][td]יש בחנות לוח אם דומה עם יציאת DVI השאלה שלי ,האם ההבדל בין החיבורים ( VGA TO DVI) מורגש בשעת הצפייה במסך, והאם זה שווה החלפת לוח אם.. לוח אם 1.עם VGA בלבד Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA לינק - http://ksp.co.il/?uin=135822. עם DVI בלבדAsus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI לינק - לוח אם Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI [/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מעבד AMD ATHLON 64 3000 בסביבות הסכום של 500 ש"ח המחשב לא משמש למשחקים אלא לקידודים תודה נעם
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
להלן לינק למוצר: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=80098&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=70&aff=Zap〈=HE אני בוחן את ה-ION הנ"ל למדיה סנטר. לא ברור לי כמה הוא חזק. מה המפרט המקביל במעבדי אינטל ולוחות רגילים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
בשעה טובה אני משדרג את הענתיקה שיושבת לי בבית. המחשב הישן יושמש כנראה לצרכי HTPC סלוני והחדש יתפוס את מקומו - לצרכים כלליים ובדגש על משחקים. ההתלבטות הראשונה היא לגבי המעבד. אלו המחירים שאני רואה בIQPC 3470 - 855 ש"ח (מבצע לקוני מחשב חדש) 3570 - 1014 וה-3570K ב-1098 ש"ח השאלה הראשונה שלי היא כמובן האם הפרש המחירים מוצדק? בהנחה שאני לא מעוניין לעשות OC זה הפרש של מעל 150 ש"ח ל-3570 וכמעט 250 ש"ח ל-K (שאין בו טעם במקרה הזה). במידה ואני כן מעוניין לעשות OC ל-K, איזו תוספת ביצועים אני צפוי לקבל על בסיס קירור סטוק סטדנרטי ובלי להתחיל להתפרע על לוחות אם עמידים ויקרים יותר? האם זה יצדיק את המחיר? ההתלבטות השניה היא לגבי לוח האם ופה כבר יש כל כך הרבה אופציות שנהיה לי בלגן... אני …
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בניתי מחשב לגיימינג + OC + עריכה ואני מתלבט בין 2 לוח אם ספציפיים : 1. ASUS Z97-A 2. Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 איזה מהלוחות עדיף ולמה ? תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
EPoX - http://www.epox.nl/english/products/motherboard/4pda3i.htm Albatron - http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=52 קיבלתי המלצות מהמוכר בין היתר מאחר והם טובים ל-OC ומאחר ועליהם יש שלוש שנים אחריות בניגוד ל- ABIT (שנה). אני מניח שאת ה-ABIT מכירים אז לא טרחתי להביא לינק... התקציב הוא באזור ה-500, ואני לא רוצה לעבור אותו בהרבה אם בכלל... תודה
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בן הלוחות הבאים. GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤ 564 GIGABYTE GA-EP35-DS3P ¤ 655 האם ההבדל במחיר נותן תמורה? מה התוספות בלוח היקר יותר שבין השלושה - שבלוחות הזולים יותר אין? סתם סיקרן אותי מה ההבדל הזה במחירים. תודה .
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עובד רק עם מעבדי AMD, כל סטיק 2 GB לא עובד עם אינטל! כלומר 4 -6 GB בויסטה 64 ביט עובד רק עם AMD. לא סתם אמרתי פעם שמעבדי AMD הם באמת 64 ביט, ולא החארטה של אינטל EM64T http://www.theinq.com/default.aspx?article=36595
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כמה כדאי לשלם על זכרונות יד שנייה PQI 3200 טיימינג של 3-3-3-8 2 סטיקים של 1024 כל אחד.. (2 גי'גה דואל) יש לי כרגע במחשב 512*2 של KINGSTON וגם ככה חשבתי לשדרג אז כדאי לי להחליך לזכרונות שהציעו לי ולמכור את שלי? ובבקשה לא סתם "לא" או "כן" תסבירו למה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אם אני קונה מעבד ATHLON64 DUAL CORE, האם אני צריך צ'יפסט מיוחד שתומך בזה או שכל לוח עם תושבת 939 רגיל יהיה בסדר ? תודה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בבקשה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=720 אם מישהו יכול לומר מה ההבדלים ביניהם במילים יותר משוטות זה יהיה אחלה .... תודה
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 סטיקים של זכרונות DDR2 במתחים שונים: 2x1.8-1.9v 2x2.1-2.2v מה הסיכון שבחיבור כל ה-4 ללוח אם? האם יכול לשרוף את הסטיקים / סלוטים? האם כדאי לשנות את המתח ידנית ל"ממוצע" ביניהם (2.0v)? תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לדעת מה ההבדל בין שני המעבדים בין הסמפרון סוקט 754 לבין הוניס סוקט 939 פשוט אני רוצה להרכיב מחשב לחבר ורוצה לדעת אם ללכת על הוניס כי הוא צריך מחשב רק להורדות ולשמועה מוזיקה אולי קצת משחקים לא משהו מיוחד האם ההבדל ביינהם קטן בינוני או עצום ואני יודע שמעבד לא קשור למשחקים פשוט רוצה לדעת מה לקחת כי הסמפרון עולה חצי מה-וניס תודה לכל העוזרים....
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון עושות ים בעיות, ואני מדגיש, שלא נפתרות גם אחרי פירמוט. הבעייה העיקרית היא ש- 3D mark 2001 se מעיף אותי במבחן הראשון (car chase) בחלק השני של ה-High details חוץ מזה Rage 3d סוגר את עצמו והינדואס נותן לי שגיאה אלו הבעיות העיקריות, אבל אם פירמוט לא פותר אותן אני לא יודע מה כן... חשוב לציין שהכרטיס מסך לא נמצא ב-O/C וגם המעבד. עכשיו, איך אני יודע שזה לא הכרטיס מסך ? (כי אחרי הכל זה בדיוק תופעות שמתאימות לכרטיס מסך, ועוד אחרי שהחלפתי לו את הקירור המקורי בכלל הגיוני שמשהו ידפק) אני יודע בגלל שלקחתי כרטיס אחר והבעיות נמשכות גם איתו... אז איך בודקים מה נדפק ? כי אם זה לא הכ.מסך נשאר רק הזכרונות הלוח או המעבד...
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
היי אני מתלבט כבר לא מעט זמן איזה ערכת שבבים לבחור... מישהו יכול הסביר לי בפשטות מהם היתרונות של P43 על P35 ? אני מתכוון להשתמש בכטיס מסך HD4850 אחד אם זה משנה... התקציב אומר לי כמה שיותר לחסוך ואם אין שיפור רציני בין השניים אז אני מעדיף את הזול.... כמו כן אני מתכנן OC למעבד E7200 תודה
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני כמה זמן את הלוח אם ואני עדיין בלי סאונד בגלל שהדרייברים (high definition audio) של הכרטיס קול המובנה צריכים XP Service Pack 1 לפחות, שאין לי אפשרות להתקין. יש למישהו פיתרון לדרייבר חלופי להציע לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הזמנתי זיכרון MICRON בנפח 512MB, וקיבלתי (ע"פ התכנה HWINFO32) זיכרון של : MCI COMPUTER GMBH דגם:MTD256M PC333 CL2. הנפח הכללי הוא 512 MB אבל היצרן לא מוכר לי. עבדו עלי? או שזה שם קיצור ל- MICRON? תודה,
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה המלצה ללוח אם שיש בו גם APG וגם PCI-E באותו לוח. ושיתאים למעבד D 775 . תודה.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה הזכרנות המהירים ביותר שהלוח הזה יכול לשאת? אני יודע ש-DDR 2 לא נתמך כי זה AMD. אבל מה ה-DDR 1 הכי מהיר שהלוח הזה תומך בו? ומה ה-DDR 1 הכי מהיר שקיים בכלל? תודה.
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-