עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asafgolan,

יש לי סטיק אחד של זכרון עם CL2.5 במהירות 266MHZ, ועוד סטיק אחד במהירות 400MHZ (שכמובן עובד ב266MHZ) עם CL3. הבנתי שזה לא טוב שיהיו זכרונות שיפעלו עם CL שונה. האם יש אפשרות לגרום לסטיק עם הCL3 לפעול בCL2.5? מצטער אם טעיתי במושגים, אני לא כ"כ מבין בזה.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by whitiger19,

מה ההבדלים בין ה nForce 570 to 590 של נוידיה.. מה ההבדלים, והשוני בינהם. תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  3. 18 שקל אתם קולטים? במקום 1900 שלמתי רק את ההפרש.. שווה או לא?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by Mesatla,

The trade-zone isn't really helping, so if anyone has that part and is willing to sell it please give me a call to [edited] or just PM me. If there are any questions about what I am looking for in more detail it's the yellow part in this picture. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Socket_am2_retention_module.jpg/800px-Socket_am2_retention_module.jpg

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  5. כתבו שהם השתמשו בקירור אוויר, אבל איזה ?? אני מניח שזה לא הקירור BOX......ץ http://hwzone.co.il/reviews/e4300/ תודה !

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by shlomom,

ההודעה קצת באיחור אבל היוזמה מעניינת למדי. חברת VIA הודיעה (באוקטובר 2006) על מעבד מתוצרתה בשם C7®-D (מריץ X86) שצורך 20W בלבד. הם אמנם לא מתחרים ישירים של AMD ו INTEL אבל ישנם מוצרים רבים שמעבדים קטנים ודלי הספק נחוצים בהם. היוזמה המענינת היא ש VIA מחשבת את ההספק שהמעבד צורך במשך 3 שנות עבודה ומתחייבת לטעת עצים שיצרכו כמות דו-תחמוצת הפחמן זהה לכמות שנוצרה בעת יצירת האנרגיה למעבד, כך שלא תהיה פגיעה באיכות הסביבה. מעבד ה C7®-D שקול ל 4 עצים רחבי עלה. אם כן יש לנו מדד חדש להערכת מעבדים. מעתה אמור מעבד ה INTEL שלי שקול ל 26 עצים כמה עצים המעבד שלך? לעמוד המוצר

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  7. טוב, קניתי מחשב שלם לפני שבוע בערך, עכשיו עם המארז החדש שקניתי לא היו ברגים. אז התקשרתי לחנות והם שלחו לי ברגים בדואר רשום שהגיעו אחרי שבוע (יום שישי). אז בנתיים מיקמתי את כל החלקים החדשים של המחשב במארז ישן (פיתרון זמני עד שיגיעו הברגים למארז החדש). אז הברגים הגיעו, אבל יש בעיה: אני תמיד מיקמתי את לוח האם במארז ע"י הברגים האלה, שבורג אחד ממקמים על המארז ואז שמים מעליו את לוח האם ואז מבריגים מעל זה עוד בורד. אבל שוב, מרוב חוסר יעילות מוחלט, החנות לא שלחה לי את הברגים האלה. היא שלחה לי ברגים לבנים, שבצד אחד אפשר להבריג את הבורג למארז ומהצד השני יש כזאת צורת חץ. עכשיו, אני מתקשה להתקיין את לוח האם במארז עם ברגים כאלה כי אני לא יודע מה לעשות איתם. אני צריך קודם להבריג אותם ע…

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by pazer005,

1. שלום, רציתי לשאול האם המעבד הזה: Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 6MB Tray מתאים ללוח: Asus P5QL-E 2. והאם אותו מעבד מתאים ללוח: P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio 3. האם מעבד: Core 2 Duo E6600, 2.40Ghz (נראה לי 800mhz) מתאים ללוח: P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio אני פשוט מנסה לעשות איזה ערבוב בין מחשב חדש לישן...

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by URON,

בטעות רכשתי מפרט מ-KSP עם לוח אם בעל יציאת VGA בלבד . [table][tr][td] [table][tr][td]יש בחנות לוח אם דומה עם יציאת DVI השאלה שלי ,האם ההבדל בין החיבורים ( VGA TO DVI) מורגש בשעת הצפייה במסך, והאם זה שווה החלפת לוח אם.. לוח אם 1.עם VGA בלבד Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA לינק - http://ksp.co.il/?uin=135822. עם DVI בלבדAsus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI לינק - לוח אם Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI [/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by blitsi,

ניסיתי כבר בשתי דרכים לעדכן את הביוס: 1) דרך הוינדוס עצמו (ויסטה 64 בעברית) - באתר של הלוח-אם ישנו קובץ להורדה אשר אמור לעדכן את הביוס דרך מערכת ההפעלה והתוצאה שיקבלתי היא שגיאה [תמונה ראשונה ושלישית כי יש בעיה בראשונה]. 2) דרך הדוס עם כונן דיסקטים - התוצאה היא הודעת שגיאה על קובץ פגום, ניסיתי לכתוב בכל דרך אפשרית אבל לא הלך. [תמונה שנייה]. מישהו כבר נתקל בבעיה זו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by eitany245,

שלום רב,אני מעוניין לקנות לוח אם ואיני יודע מה יהיה הכי מאוזן למפרט. אני צריך לוח אם שיתמוך טוב בחומרה,4 סלוטים לזכרון,צ'יפסט 67,מחברה:GIGABYTE. מעבד:I5 2500,חשוב לי לציין שאני לא אעשה אוברקלוק למעבד. כרטיס מסך:GTX 570. בנוגע למארז:אני צריך שתמליצו לי על לוח אם שיתאים למארז הזה:LNCOOL K62R ולמארז הזה:LANCOOL K59B. למה אני אומר להתאים?כי ל-K59B יש USB3 לעומת K62R שלו אין,אז אני צריך שזה יהיה בהתאם. חנות:תמליצו לי לוח אם מחנות TMS כי שם אני קונה. תקציב ללוח אם:לא יותר מ-470 ש''ח. ואם אפשר הסבר קטן מה ההבדל בין צ'יפסט 67 לבין 61,תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by RayZ,

לאחר כמה בדיקות בנצ'מארק על המחשב שלי, אני רואה שהלוח לא ממש בסדר. לקחתי אותו וניצלתי אחריות איתו, בדקו אותו כמה שעות ואמרו לי שהלוח בסדר גמור. הגעתי למסקנה, שכנראה המחשב שלי ב BIOS מוגדר על t2. עכשיו, כמה שאלות: 1) איפה אני בודק את זה? 2) מה זה ה t2 הזה ומה הוא עושה? 3) איך אני משנה את זה, ומה תיהיה התוצאה? את מפרט המחשב אפשר לראות מימין. עריכה: אגב, אני מקבל ב SUPER-PI תוצאות לא כל כך סבירות, 59 למעבד AMD64 אטלון, 3000+.

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  13. שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שישמש ככלי עבודה לעבודה משרדית יומ יומית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (בעיקר בסטרימיניג). מעוניין במעבד שלא ירגיש חלש גם עם הרבה טאבים פתוחים, וורד פתוח וסרט ברקע וכזה שגם עוד שנתיים שלוש לא יגרום לי להתחרט שהתקמצנתי. אני מתלבט בין שלוש אופציות. AMD Trinity A6 5400K 3.6Ghz Dual Core 65W HD7540D Socket FM2 Box האופציה הכי זולה- 285 ש"ח, שתאפשר גם רכישה של 8 גיגה ראם. מעבד Intel Pentium G645 2.9Ghz 3MB Socket 1155 Tray שעולה כמעט אותו דבר אבל מצריך גם לקנות קרור בנפרד. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray האופציה היקרה 569 ש"ח, שתאלץ אותי לבינתיים לרדת ל4 גיגה ראם ותגרום לי קצת לחרוג מהתקציב של המערכת (1900). אשמ…

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  14. EPoX - http://www.epox.nl/english/products/motherboard/4pda3i.htm Albatron - http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=52 קיבלתי המלצות מהמוכר בין היתר מאחר והם טובים ל-OC ומאחר ועליהם יש שלוש שנים אחריות בניגוד ל- ABIT (שנה). אני מניח שאת ה-ABIT מכירים אז לא טרחתי להביא לינק... התקציב הוא באזור ה-500, ואני לא רוצה לעבור אותו בהרבה אם בכלל... תודה

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by sdfzxc,

http://hwzone.co.il/news/1152729731/35746/ איפה ה wimax נכנס שם בדיאגרמה למטה ?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797&p=1

17. התקשרתי לצי'פ מחשבים אחרי שגלשתי בפורום שלהם שבו היה רשום " INTEL אמינה ויציבה יותר " " עידן ה 32 ביט עוד לא מיצה את עצמו " , "מי צריך 8 גיג'ה זיכרון ? " .... בשיחה שהייתה לי עם מנהל המעבדה שם הוא הדגיש שהפרסקוטים טובים יותר "התדר של המעבד גבוה 3GHZ בניגוד לאינטל 1.6GHZ " שהסברתי לו שהמעבדים של AMD עושים יותר סיבובי שעון לדקה ואז ה 1.6 משתווה ל 3 GHZ הוא אמר לי שזה קישקוש ! הוא גם אמר לי שאין דרך טכנית לדעת אם מעבד הוא חם או קר עפ"י מפרט. וכל השיחה הוא ניסה למכור לי פרסקוט 775 . http://www.chip.co.il/data_forum.asp?page=0&forum_id=90 מה שכן באתר שלהם יש מוצרים של AMD אבל זה רק על "הנייר" 90% מהמכירות שלהם זה INTEL תבקשו AMD ותיראו איזה תשובה תקבלו ...

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  18. אני מרכיב מפרט מבוסס (ללא רצון ו/או צורך ב OverClocking בעתיד) : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based זיכרונות OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Titanium CL4-4-4-15 נאמר לי כי : "הזיכרונות שבחרת יחסית יקרים, ולא תפיק מהם תועלת נוספת ביחס לזיכרונות 800MHz "רגילים" (וכמשתמע : זולים יותר) - אלא אם בכוונתך להמהיר (OverClock) את המעבד-הראשי. זיכרונות 800MHz "רגילים", בנפח 2x2GB (וסה"כ 4GB), צפויים לעלות בין 450ש"ח ל-550ש"ח, ובכל מקרה, לי נראה כי בנפחים אלו, עדיף לבחור ב-667MHz - ובתמורה לקבל ציוד איכותי קצת יותר." האם עדיף לבחור זכרונות אחרים (4 ג'יגה) ? במידה וכן, אשמח אם תמליצו לי מה בדיוק לרכוש. תודה !

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by D.A.Y.C,

שלום אתמול פתחתי את המחשב נייד שלי ופתאום אני שומע צפצוף ארוך מהכיוון של המאווררים במחשב. אני לא ממש מבין המאוררים של המחשב אז הזזתי קצת המחשב ונתתי דחיפה קלה בכיוון של המאוררים והצפצוף הפסיק. המשכתי להשתמש במחשב ופתאום המחשב נכבה (למחשב היה טעינה מלאה) הדלקתי מחדש את המחשב וזה שוב כבה. והבנתי שהמאווררים לא עובדים. סוביבתי את המחשב וראיתי שיש איפה שהמאווררים מדבקה שיוזמת את המאוררים להסתובב. הוצאתי את המדבקה ועדיין המאוררים לא פועלים. מה אפשר לעשות? והאם המאוררים קשורים לכיבוי?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  20. מה יהיה ההרכב הכי טוב בין כרטיסי זיכרון למעבד Intel core 2 qued Q6600 ? (על מערכת הפעלה vista 32 bit) התקציב הוא 1000 ש"ח + - תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by roeiw,

תמיד בהפעלה ראשונה של המחשב המאורר של המעבד בהתחלה לא נדלק אחרי כמה שניות מתחיל לעבוד אבל חלש ורק אחרי הצפצוף הוא מסתובב כמו שצריך עכשיו אחרי שעשיתי בביוס שזה יתריע על כשלים של המאורר כל הדלקה של המחשב הוא מצפצף כמה שניות שהמאורר לא טוב.. איזה מין דבר זה???

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  22. מה שכתוב בכותרת. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  23. אני שוקל לרכוש לוח מבוסס Z68,ונתקל ביותר מידי תלונות על בעיה כזו האם יש מישהו פה שנתקל בבעיה זו או בעיית יציבות אחרת בלוחות מבוססי ציפסט Z68 ?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  24. למה כולם אומרים שהם לא טובים ועושים בעיות עם הרדאונים? יש לי לוח של gigabyte ga-8sq800 וכולם אומרים שזה לוח טוב מאוד ויש לו צ'יפסט שלSIS למה intel יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים