עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שבת שלום אני צריך הסבר מתומצת על תיזמונים מה יותר טוב 4-4-4-8 או 5-5-5-5 הסבר מה אומרת כל סיפרה ומה החשיבות של המקום שלה יעזובר מאוד תודה :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  2. לאחר שהלך המעבד והלוח החלטתי להקצות תקציב של 2000 לרכישת לוח אם ומעבד , המעבד מיועד לעבור oc בינוני אשמח אם תיעצו לי עד לוח אם ומעבד ( הקירור כנראה יהיה MUGEN 4) . בברכה ,

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by צפיד,

הייתי רוצה לעשות UPGRADE ללוח שלי אבל אני לא יודע איזה גירסא בדיוק לבחור היות ויש כמה REV ללוח אודה לפתרון

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by aderet,

אני רוצה לקנות כמה רכיבים.. מה דעתכם על plonter.co.il???

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. שבת שלום רכשתי לפני מס' שנים מחשב עם הלוח שבכותרת . המחשב עם 1 גיגה זיכרון (2 סלוטים של 512 מגה כל אחד). קיימים עוד 2 סלוטים פנויים בלוח לזיכרון ואני מעוניין להוסיף (להשלים ל-2 גיגה זיכרון) השאלה האם אפשרי להשיג היום זיכרונות מסוג DDR2 667 . ככה ע"פ מה שמופיע באתר היצרן http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=193 ואם כן , האם חייב שיהיה במהירות 677 או שאפשר לשים גם 533 \400 (כלומר שהזוג הנוסף יהיה במהירות נמוכה יותר מהזוג הקיים) ? או שבכלל עדיף לי לקחת סטיק זיכרון אחד של 2 גיגה וזהו (אם זה אפשרי לבצע כך בלוח הנ"ל.סטיק אחד ב-4 סלוטים) ..ולהוציא את 2 הסטיקים הקיימים. תודה למ שעוזר ואם יש איזה קישור לחנות שאפשר להשיג אצלם זיכרון שיתאים לי .

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  6. לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום של לוחות אם או כרטיסי מסך אז בחרתי ברנדומלי אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  7. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי לוח אם של gigabyte ep43-ds3l ומותקנים עליו 2 סטיקים של g-skill pc2-6400 (CL4)2 גיגה כל אחד. אני מעונין להוסיף זיכרון של KVR800D2N6/2G של קינגסטון שהם cl6 האם זה כדאי?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  8. איזה זיכרונות יותר טובים - של Geil או של Winbond??

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by danielk9,

שאלה לחברה הטובים!! ברצוני לרכוש מחשב חדש חודש הבא.מדובר על שילוש של לוח\מעבד\זיכרון (+OC לא מטורף). ואני מאד מתלבט בין מה שצינתי! אם בכלל יש צורך במעבדים מסוג זה ופה השאלה. במידה וכן אז איזה מהם ממליצים? חשוב לציין שהמחשב אמור להיות כמעת ורק למשחקים!! מה כן קחו בחשבון שבקרוב יצאו משחקים שיתמחו ב 4 ליבות!! ברמת העקרון המעבד ישב על לוח עם זיכרונות של 2 GB 800HZ מהסוג הטוב... ו כרטיס 8800GTS 512 G92. לוח כמובן בהתאם למעבד!! אשמח לקבל כל הצעה וטיפ בנושא או מפרטים שונים!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by Nomad,

שלום לכולם אני חדש פה , ראיתי שיש לכם פורום איכותי ואנשים שיודעים לעזור באמת , אז החלטתי להצטרף ולנסות לקבל עזרה בעניין חשוב. המחשב שלי מיושן ולא יציב , והגעתי למסקנה (סופסוף) שאני צריך לערוך איזה שידרוג עצבני התחלתי לבדוק מעבדים , לוחות אם , זכרונות וכיוצ"ב והגעתי לרשימה של חלקים ראויים , אבל הנה הבעיה - יש לי רק 1500 ש"ח (אולי 1,600 בדוחק) להקציב לזה. מה שאני צריך בעצם זה קומבינציה טובה של לוח אם , מעבד , זכרון ומארז. התעסקתי בהתקנת רכיבים כמו דיסקים קשיחים , צורבים זכרון ,וכו' אבל אף פעם לא בלוחות אם ומעבדים . לפי כל המאמרים שקראתי הגעתי למפרט הטכני הבא : לוח אם- צ'יפסט של nForce 2 , רצוי 400 ultra. 5 PCI X AGP x 8 FSB 400 מעבד- Athlon XP 2500 , בטכנולוגי…

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  11. הזיכרון: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3656 F3-10600CL8D-4GBHK תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by Reze,

אני יום רביעי קונה מחשב חדש מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הלוח p5b של asus ,לבין ה p5b-v, וה p5b-vm תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. Started by Ashand,

מה פשר המעבד הזה ולמה הוא זול? (1000 שקל) איך הוא מתפקד? האם שווה להשקיע בו (למערכת HTPC) במקום ה-E4500 ? הלוח שלי הוא אסוס P5E SLI האם הוא יתמוך במעבד הזה? 45NM ...

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by dorliv,

יש לי AMD64 3500+ NEWCASTLE 939 ולוח אם של MSI K8N NEO4 מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד והלוח אם במצב מנוחה ?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  15. תקשיבו יש לי מעבד E6320 ביום ראשון אני משדרג כרטיס מסך ל 4830HD ועושה לו OC ומשדרג זכרונות ל4GB עכשיו מהירות המעבד שלי היא 1.86GHZ ואני לא רוצה לעשות לו OC כי אני פוחד להרוס אותו אז השאלה שלי האם המעבד שלי מספיק חזק כדי להחזיק את המשחקים החדשים על V.H עם פילטרים ב FPS גבוה משחקים כמו FALLOUT 3,AC,CALL OF JUAREZ וכו' ???

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  16. שלום , יש לי במחשב 512mb DDR1 . וקניתי עוד 2 ג'יגה בשתי סלוטים של ג'יגה (1GX2) בכדיי לעבוד בDUAL MODE. עכשיו השאלה היא , מה יעבוד לי יותר מהר ואיך עדיף לי לעבוד ? להוציא את ה 512 ולעבוד עם ה1X2 בDUAL ? או לשים את כולם ולעבוד עם 2 וחצי ? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  17. שלום זה המפרט שלי הסופי זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ₪ 690 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ₪ 605 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ₪ 381 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ₪ 422 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ₪ 1985 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪ 1329 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪ 5412 הבעיה היא כשאני עושה חישוב של 12 תשלומים אז אני מגיע ל-6000 שח חשבתי על להוריד את המעבד ל-6320 במחיר של 980-1000 שח ובכך בחישוב 12 תשלומים מגיע ל-5500 שח השאלה שלי היא כמה המעבד הקטן יותר יגביל את כרטיס המסך מבחינת ביצועים א…

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  18. שלום, קניתי את הלוח אם של GIGABYTE GA-P35-DQ6 וכשהוא הגיע אלי הביתה התברר שגוף הקירור שלו עקום. הלוח הוחזר ליבואן וקיבלתי זיכוי ללוח חדש, מאז כבר עברו כמעט שבועיים והיבואן טוען שבעיית העיקום קיימת גם בלוחות אם אחרים מאותו דגם. האפשרות שלי כרגע מכוון שאין לו מלאי אחר בחנות זה או להישאר עם הלוח האם שקיבלתי או לשדרג לדגם GA-X38-DQ6 החדש יותר. הלוח אם הראשון GA-P35-DQ6 עלה לי 1,165 ש"ח והחנות שקניתי ממנה מוכנה לבצע לי את השדרוג תמורת 100 ש"ח נוספים בלבד! על פניו העיסקה כדאית והמחיר לעומת חנויות אחרות הוא בהחלט זול יותר. השאלה הנשאלת אם זה שווה? יש לי מעבד Q6600, זיכרון DDR2 800MHZ, כרטיס מסך HD2600XT. שאלה נוספת שיש לי, זה שניתן לראות שבדגם החדש הורידו 2 קונקטורים ב…

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  19. התקנתי מעבד 2200 על לוח האם שלי של GIGABYTE , אבל המחשב מזהה אותו כאילו היה 1400 , הוא עובד כרגע על 1.21 GHZ במקום 1.8 , בדקתי את גירסת הביוס והיא F7 שזו הגרסה האחרונה לפי האתר של גיגהבייט, למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by Alonsp,

השאלה בכותרת ויצרן של ASUS בבקשה.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב מרובע ליבה (Q6600) עם 4Gb זכרון (1Gb לכל מעבד) אבל הבעיה היא שאני מעדיף להישאר עם winXP ולא להתקין ויסטה שלמרות התמיכה ב-64 ביט היא מערכת הפעלה יותר תובענית מבחינת זיכרון. ואילו עם winXP גירסת (32bit) אין אפשרות לשים 4Gb זכרון - כלומר הוא לא קורא את כל הזכרון, כך שעדיף למעשה לקנות רק 3Gb זכרון. השאלה היא כזאת , האם כדאי לקנות מחשב עם 3Gb זכרון ו-winXP (מה שיפגע בדואל צ'אנל של הזכרונות, נראה לי) או 4Gb ו-וויסטה, ודרך אגב, המחשב מיועד לא למטרות משחקים וכדומה, אלא בעיקר לחישובים מדעיים, matlab וכו'. מה דעתכם? נ.ב. האופציה להתקין מע' הפעלה winXP 64bit לא עומדת על הפרק מאחר והיא ידועה כמערכת הפעלה בעייתית למדי.

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by tepez,

אני מתלבט בין שני המעבדים, למחשב חדש לשימוש משרדי. אגב, איפה אני יכול להשיג אותם בתל אביב?

23. היצרנית הגדולה ביותר בשוק ה-PC חולמת להמציא מחדש את הניידים והטאבלטים באמצעות הפיכתו של גימור יוקרתי לחלק ממעטפת המוצר לכתבה

24. בגלל הציפייה לכרטיסי מסך שיתמכו ב-dx10 חשבתי שכדאי אוליי לקנות לוח אם שיש בו כרטיס מסך on board וכך לא לדחות רכישת המחשב, ולקנות בעתיד כרטיס מסך לכשיצאו הכרטיסים החדשים. אשר על כן: על איזה לוח אם 1) שיתמוך ב- e6300 2) ושיכלול כרטיס מסך מובנה 3) ושיהיה ניתן לאובר קלוקינג "לא קיצוני", אתם ממליצים ?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by hp1610,

שלום, אני שוקל לשדרג את המחשב שהרכבתי בעמל רב לפני כשנתיים. המעבד כרגע הוא E6600 על לוח אם ASUS P5B Deluxe. האם מישהוא יכול לומר לי מהו המעבד המהיר ביותר שאני יכול לשים על לוח האם הזה? בתודה, HP

• 9 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים