עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני צריך לקנות זכרון למחשב החדש שלי. אבל אני לא יודע אזה חברות יותר אמינות אם יש לכם המלצות מאיזה חברה כדאי לקנות . אני מתכוון לחברות כגון: (SAMSUNG,TWINMOS,PQI,GEIL,וכדומה) כל המלצה תתקבל, תודה.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  2. שלום לכולם אני קיבלתי היום בשעה טובה AMD 3800X2 אבל משום מה הוינדוס לא מזהה אותו....ואותו הדבר בבאנצים אני מקבל ציון של חד ליבה... מה לעשות?. תודה לעוזרים! נ.ב cpu-z מזהה אותו

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 1itay1,

קיצר אני רוצה לשפר את המעבד למחשב (כרגע 5200+ של AMD) אז אני רוצה E5200 ולעשות לו OC של מעל 3GHZ עם הקירור OCZ Vendetta 2 עכשיו אני צריך לוח אם ב500 שקל לאובר קלוק. יש משהו מומלץ וטוב?

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by Nitro Viper,

המעבד שאני רוצה לשים על הלוח הוא AMD 2500 או 2600. אני לא יודע איזה לוח הכי כדאי לי לקחת הנה הלוחות: epox 8rda http://www.pch.co.il/docs/pd854726940.htm msi K7N2 Delta-L http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=436&MODEL=MS-6570 gigabyte 7N400L http://www.pch.co.il/docs/pd1540237954.htm המחירים של כולם שווים (בערך)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מתכנן לקנות מחשב גיימניג ואני צריך שתסבירו לי בבקשה מה ההבדלים בין תושבת 1156 לבין תושבת 1366. האם תושבת 1156 תומכת במעבד Core i7? כי לפי מה שהבנתי היא תומכת רק בCore i7 860, זה נכון? האם ניתן להרכיב מעבד Core i7 930 על לוח-אם מסוג 1156? אשמח לקבל פירוט בנושא זה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. לאחרונה הכרטיס מסך שלי די חלש ואמרו לי לעדכן דריוורים חדשים ללוח אם הנה הדריוורים של הלוח אם: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8S648FX-L.htm מה אני צריך להוריד?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  7. יש לי כרגע amd palomino athlon xp 1800 (ראה מפרט) לפי האתר של ג'יגה בייט הלוח אם שלי תומך עד athlon xp 2600+ fsb266 יאנו אין תמיכה במעבדי BARTON ומעבדי FSB333... : אם אני אחליף למעבד athlon tbred 2400 זה יהיה שווה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. http://www.corsairmemory.com/corsair/products/specs/TWIN2X1024-6400C4.pdf

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  9. Started by MiGHTyDuCK,

כמובן שעדיף NFORCE 4 ULTRA איזה לוח לקנות ? תודה בלי להשתגע עם המחיר יותר מדי עד 850 + - תודה

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by ilaysk,

שלום אני אשמח מאוד עם היה אפשר לספר לי מידע על ה Nehalem מה הולכים ליהיות הביצועים שלו (מה מצופה לפחות) וחשוב מאוד מה התאריך יציאה שלו תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by ShahafH,

טוב תראו... קודם אני אתן את המפרט הנוכחי כולל הכל(הכל הועתק מאברסט פרימיום 2006.): לוח אם נוכחי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 08/08/2005-SiS-655FX-6A7I5G0AC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S655FX(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 201 MHz (QDR) Effective Clock 804 MHz Bandwidth 6432 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:6 Real Clock 168 MHz (DDR) Effective Clock 335 MHz Bandwidth 2680 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Socket 478 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DDR DIMM Inte…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by Gil28,

שמעתי בכמה מקומות (אמנם מעט) שישנה בעיית תאימות בין הלוח p5n-e sli לבין ה-tuniq tower, משהו עם הקבלים של הלוח. מישהו שמע על כך? אם כן יש קירור חלופי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by nimrod5,

מה כיום יותר טוב המעבדים של INTEL או של AMD? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. מה עדיף ASUS P5K DELUXE לוח אם מבוסס INTEL P35 או GIGABYTE GA-P35-DQ6 לוח אם מבוסס INTEL P35 ואם G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 מתאים להם .

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by Cilay,

קניתי 2GB DDR 400 KINGSTON ב550 - שווה ? ואני מחזיר סטיק אחד של DDR 400 256 , קיצר יצא לי לאחר הזיכוי 550 שווה או לא ? זה לאחי הרטן הבאתי לו מחשב אז אני רוצה שירוץ לו טוב ואני לא מתכנן לקנות לו מחשב בקרוב .. תודה ושבת שלום , אריק בן הרוש.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. Started by HingedEmu2,

מה ההבדל בין התקן 4gb שעולה 150 שקל לאחד כזה שעולה 500? איפה אני מרגיש את זה? באמת יש צורך לקנות את האחד ב500? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by i.k,

יש לדוד שלי את הלוח הנ"ל ויש לו בעייה מוזרה הוא קנה אותו לפני 4 חודשים ומאז הספיק להביא אותו פעמיים לאחריות אבל באחריות לא מצאו את הסיבה לבעיה שביגללה הוא הביא אותו.מה שקורה זה שיום אחד המחשב פשוט לא נדלק בדקנו את כול החלקים במחשב שלו והכול עובד שמגיעים ללוח אין שום תגובה עכשיו חיפשתי באינטרנט חומר על הבעייה ומצאתי שמה שקורה על פי טענות אחד האתרים זה שהטנזיסטורים ליד המעבד פשוט מתחממים לטמפרטורות קיצוניות ועד כדי כך שהם אפילו מתחילים להינמס כתוצאה מכך אבל אחרי זה שהלוח מיתקרר זה חוזר לפעולה תקינה וזה מה שקרה שהוא הביא אותו לאחריות אחרי יום הם בדקו אותו ובשניי הפעמים שהוא הביא אותו היתה אותה בעיה והבן אדם לא מצליח להוכיח שיש לו בעייה בכול אופן אשמח לשמוע תגובות א…

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by pazer005,

ידוע שכאשר מוצר חדש יוצא לשוק אז הוא עולה במחיר דיי גבוה ולאט לאט עם הביקוש המחיר יורד. השאלה היא תוך כמה זמן תהיה הירידה של הקונרו ולדעתכם בכמה זה יהיה בהנחה שאני מדבר על E6600

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by David_Beckham,

האחד מרובע ליבה והשני כפול ליבה. כל מה שאני רוצה לדעת, איזה מעבד טוב יותר למשחקים? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לכל חברי הפורום שלום לאחרונה קיבלתי לוח אם מדגם gigabyt GA-M61PME-S2P לינק לדגם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3009#sp חשוב לציין שהדגם הנ"ל מגיע בשני גירסאות גירסה 1.0 וגירסה 1.3 מה שלי יש זה את גירסה 1.0 השאלה שלי היא איזה סוגי מעבדים אני יכול לשים בלוח הנ"ל? לפי מה שראיתי אפשר להרחיב את סוגי המעבדים עם משדרגים גירסת bios אבל אני לא בטוח ואשמח לקבל את עזרתכם. נוסף לזה לא מובן לי עם אפשר לשים בסוקט הנ"ל מעבד מגירסא am3 זאת מיכוון שעל הלוח מצויין במפורש שהסוקט הוא AM2+ ועם כן העם יהיה בעיה בביצועים בתודה רבה לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dg,

אהלן אנשים, טוב, החלטתי לשדרג את המחשב שלי ולשים לוח חדש (שיתמוך ב PCI E) ולקנות מאיץ חדש ( ה 6600GT איכזב אותי קשות אבל אני מניח שזה פחות רלוונטי לפה..) בכל אופן, אשמח להמלצות (אם אפשרי משהו שיתמול ב 4 ליבות לעתיד? תודה מראש כרגע יש לי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer Motherboard Name Abit AV8/AV8-3rd Eye (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (DDR SDRAM)

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by blueman1,

אני מעוניין לקנות את הקונרו ש6600 ואני רוצה לוח אם טוב עד 1000 שקל, אני לא מעוניין לעשות oc או משהו כזה, אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים ותוכנות גרפיקה אני מעדיף לוחות של asus אבל אם יש לוח אחר טוב זה גם יהיה נחמד. שאלה שניה שי ש לי אני מעוניין גם המלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרט…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. לאחרונה קרה לי משהו מוזר, כבר התנסיתי עם מספר לוחות DFI NF4, ביניהם 2 עם זיכרונות TCCD של חברים ועוד אחד אתמול של חבר עם הBH-5 הנ"ל. התקנתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס והכל עבד מצויין, הותקן גם GTA:SA ושיחקנו קצת ועבד הכל מעולה, הלכתי, וכמה שעות מאוחר יותר חבר שלי פתח את המחשב ולאחר כחצי שעה(לפי מה שהוא אמר) המחשב תקע מסכים כחולים בלי סוף עד לרמה שאי אפשר היה להעלות אותו במצב רגיל אלא רק בSAFE MODE, אחר כך הוא גם עשה ריסט וציפצף. שבאתי הסתבר לי שבDEBUG LED דולקות 3נורות מה שאומר שיש בעיה בזיכרונות. לקחתי זיכרון SAMSUNG TCCC 512MB מהמחשב של אחותו והוצאתי את הBH5, שמתי אותו בסלוט הראשון השני והשלישי והוא לא עבד, בסלוט הרביעי המחשב עשה בוט והכל עבד מצויין עלה לוינדוס ועבד לל…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, המעבד מיועד למטרות משחקים, ועבודה עם Matlab. אני לא מתכנן OC. כבר די "ננעלתי" על ה Phenom 720BE אשר מחירו כ ~800 שקלים, אך ראיתי שגרסת ה-710 נמכרת בכ-700 ש"ח. האם ההבדל בין שני המעבדים משמעותי? ומה הכוונה בכלל בביטוי Black Edition - מה זה אומר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  25. יש לי זיכרון מדגם , OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series ולאחר חיפוסים נועשים למצוא עוד סטיק מאותו דגם גם בחנויות וגם יד שניה (אפילו בחול), אבל לא הצלחתי למצוא את אותו דגם. האם אני ירגיש הבדל, והאם יש הבדל בסוג החברות של הצ'יפים? מישהו יודע איזה צ'יפים יש לRev 2 (ניסיתי להוציא את הצלעות קירור אבל לא הצלחתי), ואיזה יש לRev 3?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.