עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moshel7,

שלום לכולם מחפש לוח אם של GIGABYTE SOCKET AM3 ומעבד AMD כפול ליבה שמתאים ל-SOCKET AM3 והאים זיכרונות DDR2 667 MHZ מתאימים ללוח-אם SOCKET AM3 ובמידה ולא אבקש המלצה לזיכרונות שכן מתאימים תודה משה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  2. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1214 http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=553 אנא לנקקו סקירות וחוות דעת.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by lipact,

חבר שלי רוצה שאני יבדוק לו מחיר של מעבדים שיעבדו ביחד ב SMP אני רוצה להבין מה זה אומר לפני שאני בוחר לו תודה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  4. http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMDnin-Bulldozer-ve-Fusion-Liano-islemcileri-icin-ilk-fiyat-bilgileri.htm מה תגידו?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  5. האם קיים הבדל בין הלוח הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 ללוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602 עזבו שהראשון כתוב אולטרה אני מדבר על הבדל טכני ואם קיים אז האם הוא משמעותי תודה !

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by foxil,

שלום, ברשותי לוח האם חדש Mainboard Gigabyte GA-H77M-D3H LGA 1155, יש לי שני מכשירים שמחוברים למחשב דרך USB, לשני מכשירים יש נורת חיווי פעולה, אחרי שההמחשב נכבה והשני מכשירים נשארים דלוקים. הנני מעוניין ששני מכשירים יהיו מכובים בעת המחשב מכובה, איך מבצעים כדי ששני מכשירים מכובים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  7. איזה בעיה כמה אירוניה בידיוק ביום שקיבלתי את המחשב החדש (שישי שעבר) המחשב הישן שלי P3 550 הפסיק לעבוד לקחתי אותו אל דוד שלי (תכנאי והכל) בדקנו הרצנו בדיקות והכל והגענו למסקנה... הלוח נשרף עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להביא לוח אם לפנטיום 3 550MHZ?! למישהו יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by curdi1,

האם יש טבלה או גרף המשווים ביצועים בין 2 המעבדים הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by keypod,

שמתי לב שלוחות אם ל- AMD 64 939 באים עם 4 סלוטים לזיכרון בניגוד ל-3 בלוחות 754 האם זה אומר שניתן למלא את כל 4 הסלוטים בזיכרון ועדיין לקבל DDR400? אני יודע שבלוחות 754 שימוש ב-3 סלוטים מוריד את המהירות ל- DDR 333 תודה

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by avi.hagit,

השאלה שלי יש לי לוח אם של גיגביט שהוא דואל צאנל מה זה נותן לי בעצם?????

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. כמה נקודות חיבור למאווררים צריכים להיות בלוח אם שמיוצר בשנתיים האחרונות ? האם הן תמיד מבוקרות טמפרטורה ושליטה על מהירות הסיבוב ? או בקיצור איך זה עובד .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הללוייה !!! הזמנתי שתיים 55,200 אתם קוראים נכון, חמישים וחמש אלף ומאתיים שקל. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5754 פלוס 18 שקל דמי משלוח ...

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by stas_k,

שוב שלום לכולם, עוד מעט אני קונה מחשב, ואני לא יודע באיזה לוח לבחור... תחילה רציתי בabit nf7 s2 אבל אמרו לי שהוא לא ממש מוצלח... בכל מקרה אני צריך המלצה על לוח אם במחיר של כ-450 שקלים. מה אתם אומרים על epox או gigabyte או אפילו על asus... מה הכי כדי במחיר הזה? * זה משמעותי אם הלוח תומך בsata או לא? תודה.

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  14. על איזה כרטיס PCI לסאטא 3 [6ג"ב] עם USB3 אתם ממליצים? אני מעונין בהרחבה מפני שחסר לי יציאה של סאטא, ולכונן SSD אני מעונין בסאטא 3. תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  15. גרסה מוקדמת של דגם משושה אשר אמור להיות חלק מדור ה-Core האחד עשר של יצרנית השבבים נצפתה ברשת לכתבה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by unfair,

אני עומד לקנות מחשב חדש ומתלבט בין המעבדים מצד אחד, ל E6750 יש 4 מגה קאש ו 1333FBS אבל לא הכי מתאים ל OC מצד שני, ה E4XXX יכול לעשות OC ולעבור את E6750 בקלות, אבל יש לו רק 2מגה קאש ו800FBS השאלות הן.. - לסרטי HD, הקאש ו FBS חשובים? - איזה E4XXX עדיף, 4500 או 4300? (קראתי איפשהו ש 4300 יותר טוב ל OC) - איזה קירור הכי מומלץ? המעבד ישב על לוח אם של ג'יגהביית P35 DS3R עם זכרונות OCZ 1GBx2 800Mhz 4-4-4-15

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by andrey12341,

יש לאחי לוח של אסוס עם שבתוכו אפשר לשים 4 זיכרונות שתיים דידיאר ושתיים אס די אר,כרגע יש שם שתיים של ddr,מה יקרה אם אני ישים עוד שתיים שהם sdr?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by ofir24,

שלום לכולם אני רוצה להחליף מעבד ולוח אם למחשב המצ'וקמק שלי ודי התבלבלתי מכל הנתונים שקראתי: מה שיש לי היום זה פנטיום 2 350 ולוח אם ישן (לא לצחוק בבקשה ) מה שאומר שאני חייב להחליף את שניהם זכרון 128 133 mhz זכרון 128 100 mhz הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את המעבד והלוח אם היא בגלל שנמאס לי להמיר דיוידי ל vcd ב 20 שעות חוץ מההמרות האלה אני משתמש במחשב לתכנות ולמשחקים פשוטים (עובדים עם p2 - הרעיון מובן). המטרה שלי להשיג משהו כמה שיותר זול, לא בהכרח ביצועים מקסימליים (ואני לא מתכוון לעשות overclocking ולהסתכן בלקצר את חיי המחשב שלי) אני ממש לא רוצה להוציא עוד כסף על זכרון מה שאומר שאני צריך לוח אם שתומך ב sdram שיש לי קראתי את הת'רד הקודם ולא הבנתי בסופו של דב…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by BlackBlood,

לא רוצה לקנות לוח אם באיזה 300 או 400 ש"ח.. מעדיף להשקיע קצת יותר מה אומרים, הלוח טוב? EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E GIGABYTE

20. הרבה נוהגים לעשות השוואת רכיבי חומרה לרכב- "אם תשים במכונית ספורט עם מנוע 4 ליטר גיר של משאית-תקבל משאית." ועוד כל מיני דברים בסגנון. רכשתי מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS, התקנתי כרטיס קול פשוט וישן תומך, הוא פעל יפה מאוד. אחד הטכנאים שראה את המחשב לאחר תקלה כלשהי בכונן הCD-ROM, אמר שבגלל היותו של כרטיס הקול ישן מאוד על לוח אם חדש ומהיר, זה גורם לתקלות-מלמל משהו על QRH-IQR משהו בסגנון... "פיסקה". אני אישית לא הבנתי, כנראה שניסה לסבן אותי. יש קשר?!?! ??? שאלה נוספת בנושא אחר-האם הורדת קודקים מסויימים עלולים לגרום לכונן הCD-ROM להפסיק לקרוא דיסקים?! זה נשמע לי יותר הגיוני-אבל יש אמת בדברים?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by xXaXdXaXrXx,

יש דבר כזה sli למעבד?

22. Started by Danman,

אני מתכנן קניה של מעבד תקציבי למשחקים עם OC, ואני מתלבט אם ההפרש בין E2 ל E4 שווה את המחיר (כ200 ש"ח) מבחינת פוטנציאל אוברקלוק, מהו הטווח הסביר שאני אגיע אליו עם כל אחד מהם ? (עם קירור אוויר) האם שווה להוסיף לE4 ?

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by David Ell,

אני יכול להרכיב חומרה חדשה וחזקה כמו כרטיסי מסך, מעבדים וזיכרון בלי בעיה או שצריך לשדרג?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  24. שמעתי שהלוחות של אינטל לא אמינים במיוחד ביחס ללוחות כמו asus או abit. כלומר האם שווה להשקיע בלוח abit ab9 965 או להסתפק בלוח הבסיסי של intel lemont (הפרש של כמעט 200 ש"ח)? (מחשב לגימינג ב-6.5K ש"ח בערך).

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  25. אני מניח שלפחות באובר קלוק זה יעזור נכון?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.